A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Zitus
Használt neki, rossz volt a spermaképe prosztatagyuszi miatt.

Segítséget kérnék! Most a 42.cn-on vagyok.
A vakbélműtétem után 1 héttel, a 30.cn-on elkezdtem barnázni kb. 4 napig, de semmi piros. Azt gondoltam, hogy ez nem menzi, de most már nem tudom, hogy annak tekintsem-e és próbálkozzunk most babóval, vagy inkább várjak meg egy rendeset. Szerintetek befolyásolja a menzit, hogy 4 napig véralvadásgátlót kaptam? Teljesen tanácstalan vagyok.

Köszi: Szilvi
szilvi26

Évi Kép
Gratulálok!

Lányok Kép
Tegnap eldőlt, hogy lombikunk lesz. Annyira pocsék lett az eredménye a páromnak megint, hogy a Dévai azt mondta, ez tuti ICSI. (Fura, hogy két héttel ezelőtt még sokkal jobb volt.) Most az a házi feladat, hogy a Dévai lelet alapján az andrológus írjon egy friss és ropogós szakvéleményt. És ha ez megvan, akkor ha "megint megjön" Kép nekikezdhetünk a lombiknak! És az elvileg hétfőn van!
Úgyhogy most azon izgulok, hogy holnap az andrológus ne problémázzon azon, hogy újabb papírt kérünk. De ha problémázik, akkor elmegyünk egy másikhoz, ezen nem múlhat!
Plusz nekem van még egy köröm, mert ami cytológiai leletet kaptam novemberben a magándokimnál nem volt lepecsételve. Ma voltam a SOTE-n, mert onnan jött a lelet az egyik laborból, de nem tudtam egy dokival sem beszélni, mert mindnek gyakorlata volt. Kikunyiztam a titkárnőnél, hogy hadd hagyjam ott és pecsételtesse le nekem egy dokival. Holnap reggel felhívom, hogy sikerült-e és elmegyek érte. Ezen sem múlhat Kép.
Szóval kérek még egy kis drukkot, hogy a papírmunkát sikerüljön elintéztetni és akkor hétfőn kezdünk Kép
El sem hiszem, hogy nagy hirtelen itt tartunk Kép

wish

Wish,,huu, ezek nagy lepesek! Lassan konyvet irhatsz a teherbeesesed torteneterol - kulonben, lehet, hogy jo otlet lenne Kép
drukkolok, hogy azon a pecseten ne muljon mar az udvosseg...
es akkor HETFON jon a Nagy Nap??!
olvasd feljebb, te is 30 felett vagy..ha jol tudom - szoval semmi sincs veszve!
Parod kulonben hogy birja lelkileg a dolgokat?
mert te eleg jol,,,,le a kalappal! Drukkolok: Saci
saci

Ági Kép gyűröm a sok vizet. Kép Most pl. majd kilyukad a hólyagom! Már egy liternél tartok Kép
Olvasd el ezt a C-vitaminról. Mai cikk:
http://www.origo.hu/tudomany/elet/20050228fontos.html

Sac Kép nem haragszunk KépKépKép

Zitus Kép lüke vagyok. Pedig írtad. Ne haragudj. Úgy látszik én már mindenhol puregont látok, ami injekció Kép

Orsi Kép bárcsak ne kellett volna megtanulod, ugye? De Levi és Máté minden csodálatot és tanulást megér! Legalább is így képen is! Én a saját munkáidat is meglestem, és azokon felbuzdúlva a barátnőm kislányának varrtam egy játszóplédet Karácsonyra. Nagy ajándék volt. Most 4 hetes a kislány Kép Ugye az újabb saját munkákat is felraktad a fotóalbumba? Kép

Kellemes Napot mindenkinek.

Noémi
Vendég

Wish Kép
Nagyon örülök nektek!
Tényleg felgyorsultak az események, de közeledtek a cél felé és ez a lényeg Kép
Örülök, hogy a doki mégis a lombik mellett döntött, hiszen az inszemhez az eredményeitek nagyon kétségesek voltak. Na de majd most a lombik. Kép
Írj mindent meg mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan milyen gyógyszerekkel készülsz elő és hogy megy ez az egész.

Kép

Kép
pkagi

Wish Kép micsoda előrelépés! Szívből örülök! A kis papírmunkát meg amilyen talpraesett vagy sitty-sutty elintézed. Ezek szerint rövid protokoll szerint csinálják a lombikot nálad? A párod, tényleg, hogy viseli? Mert te tényleg nagyon kivirultál. A várakozásnál mennyivel jobb a cselekvés, tényleg Kép Hétfőig meg egy csomó idő van!

Írj!
Pusz
Noémi
Vendég

Noémi Kép
Köszi elolvastam a cikket, tehát ha jól értelmezem, akkor semmi C-vitamin, vagy félreértettem volna?

Kép

Kép
pkagi

Wish
Nagyon örülök!Kép Ma csupa jó hír! Most beindulnak a dolgok Nálatok!
szilvi26

Sziasztok Lányok! kb 1 hete olvasgatlak benneteket, már írtam is, válaszoltatok is rá, nagyon kedvesek vagytok.
Csatlakozhatnék én is a klub-hoz? Mi 2004. június óta próbálkozunk a babával. Most 35 éves vagyok. Azért vártunk eddig a babával, mert évekig saját erőből építkeztünk,a telken egy 20 m2-es faházban laktunk, és hát gyűjtöttük hozzá az anyagiakat. Ősszel költöztünk be a házba, így már nyáron neki is láttunk... de sajna még nincs eredmény, Bevallom kicsit másként képzeltem ezt a dolgot. Azt hittem, hogy nekünk hamar összejön. Az ismeretségi körömben is többen próbálkoznak a baba-projekt-tel, de mindegyikőjüknek nehezen megy a dolog.
Na szóval csak azt szeretném mondani, hogy néha én is irogatnék nektek magamról, illetve hozzászólnék a témához ha van és ha nem bánjátok.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szia WishKép
Úgy örülök, hogy már itt tartotok! Hidd el innen már minden simán fog menni és nemsokára csíkos tesztet csinálhatszKép
Kitartás!!!

Üdv
Évi
evike1975

Noemi,, hogy mi/miert is? le vagyok lassulva, lehet, hogy azert nem ertem...Kép vagy arra gondolsz, hogy te meg 30 alatt vagy??!! haaaat, akkor jo Neked! Kép
Aki 30 alatt van az orulhet amugy is, mi meg 30 folottiek, hogy nem logunk ki a statisztikabol
puszo: saco
saci

SZIA Szilvi

Szeretettel látunk a fórumon, de azt kívánom, hogy nem maradj sokáigKép
Nyugodtan kérdezz ha felmerülnek kételyeid! Amúgy szerintem mindannyian azt hittük, hogy nekünk majd egy-kettőre összejön és tessék Mi is már 2 éve próbálkozunk. Bár reggel 2 csíkosat teszteltem, remélem vége a megpróbáltatásainknak!

Üdv
Évi
evike1975

Szilvi üdv a "klubban".
Mindenkit szívesen látunk, de én is azt kívánom ne maradj soká. Látod most nagyon beindultak itt a zebralehetőségek, úgyhogy jókor jöttél. Kép

Kép

Kép
pkagi

Agi Kép épp ellenkezőleg! A c-vitamin nagyon kell!

Sac Kép 27 vagyok. Kép

Szilvi Kép üdv itt körünkben. Remélem nem maradsz itt sokáig. Csak egy gyors kérdés: csináltatok már valamilyen vizsgálatot nálad és a párodnál? A korod miatt szerintem jó lenne, csak hogy megnyugodj, hogy elvi akadálya nincs a babátoknak. Kép Egy hónap alatt minden vizsgálaton túllehettek. Mi majd másfél évet vártunk, mire eljutottunk az orvoshoz.
olvasd el ezt az oldalt : www.lombik-baby.hu
Meg a fenti topikban is találsz egy csomó hasznos linket.

Csajok, elkezdett görcsölni a hasam, ez nem jó jel, ugye?
Vendég

Noémi Kép
Látszik, hogy nem vagyok toppon. Kép
Köszi. Kép
És az Aspirin C-vel szerinted mi a helyzet, mert ugyebár az gyógyszer, nincs rossz hatással az inszemre?

Kép

Kép
pkagi

Szilvi Kép
Szia itt, tényleg ne maradj sokáig Kép

Szilvi26 Kép
Nem tesztelsz egyet? Nem lehet, hogy babás vagy? Doki nem mondodtt semmit? Nekem nem volt semmi problémám a vakbélműtét után, 28 napra megjött a mensim, mint rendesen.

Saci Kép
Igen és is harminc fölött vagyok. De engem nem zavar ha én leszek a legöregebbb a játszótéren, csak legyen már kit levinni Kép

C vitaminhoz:
Állítólag ami jelenleg meg van határozva szükséges c vitamin mennyiségnek, az valójában a minimálisan szükésges menniység. Azon alapul, hogy a második világháborúban kikisérletezték, hogy mennyi az a minimum, ami ahhoz kell, hogy a katonák ne betegedjenek meg. Az egészséges valójában ennek a többszöröse.

wish

Lányok, köszi a fogadtatást, nagyon jól esik a lelkemnek. Azt hiszem sorban válaszolok nektek.

Évi neked nagy gratula, éljenek a zebrák!!!

Agi köszönöm neked is, te már írtál nekem okosakat a múlt héten a Closty-val kapcsolatban.

Noemi Te is kedves vagy. Én egyenlőre csak a rendes nőgy.vizsgálaton voltam kb. 2 hónapja.
Az orvossal abban maradtunk, hogy 3 hónapig szedjek Closty-t oly módont, hogy az 1.hónapban a 3. naptól napi egyet öt napon át, aztán ezt ismételjem meg a 2. hónapban, a 3. hónapban pedig szintén a 3. naptól napi egyet 10 napon keresztül. Remélem érthető voltam.

Sajnos a múlt héten mindenkire ráhoztam a szívbajt, ezzel a Closty-szedéssel, mert rosszul fogalmaztam, és mindenki azt hitte, hogy napiban szedem az 5-öt és 10-et.
Azt is mondta v.ki, hogy ezt a gyógyszert nem is lehetne szedetni vérvizsgálat nélkül...

Nos mi még nem voltunk semmilyen egyéb vizsgálaton. Úgy gondoltam, hogy adok még magamnak 3 hónapot, míg szedem a Closty-t, és ha addig sem babásodok, akkor elkezdjük a kivizsgálásokat. A nőgyogyim a Budai Meddőségi Klinikát ajánlotta. Van valakinek info-ja róla?

Bocs, hogy ilyen hosszú voltam...
és mégegyszer köszönöm a fogadtatást, a bíztatást, és mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Jöttem gratulációt osztani!
Évi! Nincs mese, a halvány 2 csík is 2 CSÍK, tehát babát vársz!KépKépGratulálok!

Wish!
Ez fantasztikus!!!KépKépKépKépKép
Persze nem a rosszabb eredményeknek, hanem a jó fejleményeknek örülök!Mostmár tényleg csak egy karnyujtásnyira van a babád!
Drukkolok továbbra isKépKépKépKépKépKépKép

Kép

Kép
megann

Szilvi Kép én is a BMC-be járok, nézd meg az oldalt amit fent küldtem. Szorítok, hogy oda már ne kelljen eljutnod. Kép De legalább tudod, hogy milyen vizsgálatok várnak majd rád. Tegnap találtam egy másik szuper lapot is:
http://quad.bdtf.hu/Kaali/kezelesek.html
Clostyról sajnos semmit sem tudok mondani, én sosem kaptam. De a lányok biztosan fognak segíteni.

Wish Kép igazad van. Csak már lenne kit tologatni :

Ági Kép én semmilyen gyógyszertárban kapható "vitamint" nem szednék a helyedben. Bármi aminek van mellékhatása az többet árthat, mint használ. Próbálj valamilyen természetes eredetűhöz hozzájutni, olyanhoz, amihez nem kell betegtájékoztató. Ha kell segítség, szólj nyugodtan. Ajánlom neked a http://www.taplalekkiegeszito.lap.hu/ oldalt. Én csak Nutrilite-ot szedek. Mindenki másra esküszik, én erre. A lényeg az, hogy ne gyógyszertári legyen. És tényleg sok vitamin kell, meg nyomelem, ásványi anyag. Erről órákat tudnék beszélni, nem hogy írni. Kép

Pusz

Noémi
Vendég

Noémi nem én hanem a párom szedi. Kép
Én egyedül most kezdtem inni : Plussz multivitamin+szelén pezsitablettát. Tényleg a szelén az nem árt?

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép te is nyugodtan szedhetsz c vitamint, pláne ebben az időben nem árt egy kis immunrendszer erősítő KépKépKép
A szelén pezsgőtablettában nem olyan erős. Mire szeded a plusz szelént?
Vendég

Igazából multivitamint kerestem és ennek tetszett az ízesítése és ebbeben volt szelén is.

Kép

Kép
pkagi

Agi, a tojasban is van szelen,,az is kell a babahoz,,foleg a pasiknak!
wish hahah, igazad van! legyen kit levinni Kép
Szilva, isten hozott nalunk! erezd magad jol ,es ne maradj sokaig!
Megann,,milyen jo, hogy elkezdted a sort, ami egy kicsit megallt es most az Evi is pocakosodik...Mar csak 25 en vagyunk...(kb)- marmint az itteni topic-lakok kozul
Noemi,,egyet ertek,,eloszor erdemes a termeszetes dolgokat kiprobalni,szoval hajra Agi!!
saci

De igazából engem az érdekel, hogy az ASPIRIN nem befolyásolja e az inszemet, ha párom szedi. Kép Kép

Kép

Kép
pkagi

Képegyetertek - feljebb (a szerk) Kép

sacika helyesirasi javitasai
saci

Agi Kép elvileg nem kellene Kép
Vendég

Noemi Megnéztem a BMC honlapját, nagyon ígéretesnek tűnik. A Kaáli-t ismerem, oda jár a kolleganőm. A BMC fizetős?
Ha arra kerül a sor, hogy meg kell őket keresnem, akkor előtte kell v.milyen vizsgálatokat csináltatni, vagy ott fogják megmondani, hogy mire van szükség?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Hogy gondoljátok, hogy 2 gyerek mellett ennyit olvassak vissza?? Kép Kép Kép Kép

Wish Kép
drukkolok a papírmunkához!

rövid story: nekünk azon a napon este 5kor lett meg az andrológiai igazolásunk, amikor este el kellett kezdenem szedni a fogigátlót Kép mivel meglett a papír, így telefonos egyeztetés a dokival, majd kuncsorgás a patikában, hogy adjanak már ugyan 1 doboz fogigátlót, ha másnap viszem a receptet Kép
De az eredmények ott szuszognak a másik szobában Kép Nekünk bejött ez a septiben lombik Kép

Noémi Kép
Amint lesz újabb saját munka bekerül az albumba Kép de pillanatnyilag varrni egyáltalán nincs időm Kép Pedig jó lenne, de egyszerűen en jut rá.
Most nem is varrni szeretnék, hanem végre befejezni a fiúk szobájában az ablakra az üvegmatricákat Kép
Nekem a 21. hétig görcsölt a hasam... szóval a gröcs nem jelent semmit!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

A BMC nem fizetős, a TB finanszíroz minden kezelést a törvényi kereteknek megfelelően. (www.oviklub.hu) Bejelentkezés után a konzultáción megmondják, hogy milyen vizsgálatokat kérnek, ezeket ott meg is csinálják a kórházban, ha nincs értékelhető vagy friss leleted más helyről. Amit a honlapon olvastál, azokat biztosan fogják kérni. És 35 év fölött különös tekintettel figyelnek a párokra. Bárkihez kerülsz, jó kezekben leszel. Ha viszont valaki külön szimpatikus, az is megoldható. Én nagyon korrektnek tartom őket, bár sokat kell várni, nem úgy, mint egy magánklinikán. Egy év alatt 2000 (!) párral nőtt a betegeik száma. Szóval van mit csinálniuk. A döntés mindig a tiéd, oda menj, ahol úgy érzed, hogy minden kérdésedre kapsz választ és megbízol a gárdában. Ez lehet magán és nem magán is.
Bejelentkezni kb 1 hónappal előbb kell a sok "beteg" miatt.
Vendég

Orsi Kép te egy tündér vagy! Láttam ám az ikres táblát, gyönyörű lett! Nem semmi milyen ügyesen be tudod osztani azt a kis idődet a fiúk mellett. Köszönjük szépen!!

UiKép ha két napig nem írsz, csak az üvegmatricákat elintézed, nem fogunk ám megharagudni KépKépKépKépKép túléljük valahogy, a tanácsaid később is aranyat érnek! Most hogy besüt már a nap és a fiúk is jobban figyelnek a külvilágra, biztosan nagyon értékelnék Kép
Vendég

Szilvi!
Én is üdvözöllek itt, de remélem hamarosan inkább már az egyel lentebbi topicba írogatunk. A closty mellé feltétlenül szükséges lenne UH annak kiszűrésére, hogy nem okoz -e nálad véletlenül cisztákat. Próbálj meg a dokidból kicsikarni egy ultrahangot.

Wish!
Ez aztán a nagy begyorsulás! Szorítok neked hétfőre!!!!

Bogi
bogi1975

Sziasztok!

ÉviKép így ismeretlenül is gratulálok a II-hoz!Kép

Na, elkezdtem a clostyt és a bromót, ma egy kicsit szarul voltam, szédültem, fájt a fejem, zúgott a fülem, de azon kívül semmi más.

OrsiKép alapjában véve nem vagyok stresszes, a környezetem is elég nyugis. Talán olvastad a Babaszobán a postás topikomat, lehet, hogy tényleg felment a prolactinom ettől. Kép
Karácsonykor én is rengeteg üvegmatricát csináltam, még mindig fent vannak, azt hiszem ideje lenne lecserélni őket, pár hét, és itt a Húsvét.
Már nagyon várom a hétfőt, annyira kíváncsi vagyok, hogy mit csinált a closty ebben a ciklusban.
Tényleg, a dokim mondta, hogy szedjek folsvat is, csak elfelejtettem megkérdezni milyen adagokban.Kép Emellett szedem az Elevitet is.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Kedves Piros, a folsavat napi 1 et kell venni, jo ha elkezded a terhesseg elott! Azt hiszem csak 1 dozisban kaphato, picike gyogyszer - semmi mellekhatasa nincs. Az Elevitben mar van folsav,szoval lehet akkor hogy az helyettesiti.
Kulonben sok folsav van pl. sokfajta Corn Flakes-ben is...

Amit irtok a BMC rol,,egyre szimpatikusabb- marmint, hogy nem kell fizetni!!
Beszeltem a Cat el is,,o is azt mondja, hogy nagyon profik, csak kicsit szemelytelen..de hat mindent nem lehet. Ha nalunk lombikra kerul a sor,,akkor lehet, hogy oda megyek majd at...
saci

Pirus Kép
Folsavból kétféle van. Van a sima folsav meg a ... hajajj, na nem tudom annak mi a neve.
A sima az 3 mg-os, a másik az 5 mg-os. Vagy a simát szeded naponta 1 szemet, vagy a másikból 2 naponta 1-et.
Nekem az első jött be, mert úgy nem felejtettem el.

Saci Kép
A BMC szakmailag tényleg nagyon jó. Ha nem zavar a stílusuk, akkor jó kezekben leszel ott.
Nekem fontos volt, hogy ne kelljen várni ill. hogy emberibb legyen a kapcsolat a dokival, így mi a Kaáliba mentünk.
Egyébként Cattel mi kiszámoltuk, hogy ugyanannyira jött ki a lombikunk.
A BMCben van hálapénz, a Kaáliban nincs... és a Kaáliban mi a 8e Ftos konzultációs díjon kívül összesen egy UHért fizettünk 5e Ft-t. A többi a gyógyszer ára volt.

Noémi Kép
Majd akkor lehet, hogy kihagyok itt egy napot Kép de alapvetően nem ezen múlik, hogy elkészüljön Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nina!

Mi volt a dokinál? Gondoltam rátok sokat.

Pirus!
Closty és Bromo? Tudod, Évinél is így kezdődött...

Bogi
bogi1975

Koszi Orsi,,es mennyi a gyogyszer ara?? Kép
nekem fontos, hogy hogy bannak velem,,az en dokimat imadom, de a lombik ott nagyon draga.
szoval lehet, hogy felre kell tennem a lelkizeseket,,es inkabb kevesebbet fizetnem.
de egyenlore bizom a marciusi teherbeesesben.....Kép

saci
saci

Sziasztok!

Orsi, SaciKép köszi a segítséget folsav ügyben. Ma azt is veszek.

BogiKép Na, ez nagyon jól hangzikKép

Képzeljétek, tegnap és ma éjjel is nagyon rosszul aludtam, egyszerűen nem jött álom a szememre és csak forgolódtam, pedig már nagyon fáradt vagyok. Most is, már hajnal óta itt kukorékolok. Nem vagyok rosszul, tehát nem azért nem alszom. Volt nektek is hasonló problémátok, valamelyik gyógyszertől lehet?

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Pirus!
A clostytól én inkább álmos vagyok. Este 6-7 óra körül veszem be, 9-kor már alig tudom nyitva tartani a szemem. A nagyobb baj a reggeli adaggal van, de szeremcsére eddig még nem aludtam el munka közben.
Bogi
bogi1975

Sziasztok lányok!

Lányok a segítségeteket kérném. Régebben olvastam egy progi beállító teáról. Ezt találtam róla:
"A teakeverék a progiszint beállításához az alábbi: rozmaring, bazsalikom, pásztortáska,
körömvirág, útifű, citromfű, galaj, ragadósgalaj, feketeribiszke. Ezeket a teákat
gyógynövény-, illetve bioboltokban lehet beszerezni. Minden nap ezen teák egyenlő
arányú keverékéből kell inni fél literrel (egy evőkanál teát leforrázni fél liter vízzel,
napi 2-3 alkalommal elkortyolgatni)."
Nem tudtok róla valamit? A cikluson belül végig lehet inni minden nap? Én meg iszom a cickafark+zsálya+palástfű teát, a kettőt együtt
lehet inni? Köszi a válaszokat.

Évi!
Gratula a kétcsíkoshoz.

Wish!
Hát ez nem semmi, már hétfőn, nagyon drukkolok nektek.

Szilvi!
Üdv nálunk, ne maradj soká.Kép

Bogi!
Ari vagy. A tegnap sajnos nem úgy sikerült, ahogy gondoltam. A doki csak a köv. hónapi gyogyit írta fel. Én meg arra számítottam, hogy lesz egy ellenőrző vizsgálat, mivel az előző vizsgálatot nem ők csinálták, gondoltam nekik is kell egy ottani. Azt mondta a doki, hogy 3 hónapnál hamarabb nincs értelme vizsgálódni. Szóval egy újabb hónap múlva kell vissza menni, és akkor is csak a köv. adag gyogyiért, meg, hogy mikor lesz majd a vizsgálat. Szóval két hónap megint ugrott, mert velem meg nem áll szóba addig a dokim, amíg nem lesz jobb a párom eredménye, azt meg még legalább két hónapig. Végigbőgtem az utat hazafelé. Nagyon elkeseredtem, és csalódott voltam.

Nina
nina79

Nina!
Annyira sajnálom! Nem tudtok mást tenni, mint várni, hidd el, meg lesz az eredménye. Meg kell, hogy legyen. Tudod, nyáron gyönyörű babák fogannak!
Erről a teáról én még nem hallottam, de engem is érdekelne.
Puszi. Bogi
bogi1975

Saci Kép
Te hova jársz, ahol drága a lombik?

Nekem a gyógyszerek olyan 120e Ft-ra jöttek ki +-10e Ft, pontosan már nem tudom. De a gyógyszer ára nagyon függ attól, hogy mit kapsz, és mennyi ideig. A napi ára volt 10e Ft.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nina, Bogi,,a cickafark + palastfu + zsalya mar magaban beallitja a menzeszt, meg jo a noi bajokra,,csak kutya rossz az ize. De pl kis szegfuszeggel elviselhetobb. No meg mezzel!
De ezeket en ugy tudom, hogy kuraszeruen kell inni, es tulzasba nem kell vinni - mint altalaban semmit sem Kép
Orsi doktornonknek mi a velemenye? Kép puszi saci
saci

Szia Orsi, a mi hazi dokinenink Kép
egy volt kaalis dokihoz jarok, akinek kulon maganrendelese van. Idaig 2 inszemem volt, es o 6 inszeminacioig nem csinal lombikot, szoval az meg odebb lenne. De tudom kb a tarifakat,,es ott a duplaja. Viszont nem kell varni, soha senkivel nem talalkozol, radszanja az idot, kedves..stb.
Ha esetleg lombikra kerulne a sor, majd el kell gondolkodnom, hogy melyik er tobbet : a kis lelkem? -
vagy a penztarcam??
Mondjuk a 120 E sem kutya fule,,de mit csinaljunk ha az orszag nem tamogat minket jobban?.pedig ugy odavannak, hogy nem szuletik eleg gyerek...Majd hitelt veszunk fol, hogy szulni tudjak. Ez van.
saci

Sziasztok!

Nina
Olvastam valahol, hogy a cickafarkot a menstruáció végétől a 14.cn-ig kell inni. És idézem: "Várandós anyák kerüljék a cickafarkot!"

Tegnap végül eldöntöttem, hogy ebben a hónapban is megadjuk az esélyt a babának.Kép

Szilvi
szilvi26

Szilvi - HURRRRAAAAA Kép Kép
saci

Saci Kép
A BMCben Catnek is ennyire jött ki a lombik. Ezért írtam, hogy mi végigszámoltuk, és árban nincs jelentős különbség a Kaáli és a BMC között.

Hááááá ezekről a gyógyteákról én nem sokat tudok, de azt tudom, hogy a hasznos cuccok között van egy link, ahol elég jól le van írva, hogy mikor mit kell inni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok azt hiszem elcsesztem a closty beszedését.
Nekem napi 2-t írt fel, de el sem olvastam (én felelőtlen Kép ), hogy 2x1 vagx 1x2. Valószínűleg szerintem az első verzió volt, de én este vettem be 2 szemet.
Szerintetek ez nagyon nagy baj????
Most egy kicsit kétségbeestem. Kép

Kép

Kép
pkagi

Kedves Orsi, en ertelek, - beszeltem is a CAt el, de az en dokimnak mar semmi koze a kaalihoz, csak annyi, hogy a spermat ott "mossak-vasaljak", de a tobbi beavatkozas, injekcio,,stb,,mind nala van. Tehat nekem be sem kell tennem a Kaaliba,,amit nem banok, mert ott 2 szer voltam,,de kikeszultem a sok embertol, meg a hangulattol, meg hogy a recepcios kislany amikor mondtuk suttogva, hogy spermavizsgalatra jottunk, akkor orditva kerdez vissza...empatia nulla.
Vagy csak en vagyok tul erzekeny Kép Kép
de mint mondtam, lehet, hogy erot veszek magamon...
meglatjuk....

draga lanyok! hol vagytok? Kép
saci

Előzöhöz hozzáfűznivaló:

Én a pajzsmirigyemre is szedek gyógyszert és azt reggel éhgyomorra kell bevenni és utána nem ajánlot 3-4 óra hosszát más gyógyszert bevenni.

Kép

Kép
pkagi

Hú Saci az én sem bírnám, amikor valami számomra egy kissé kínos, akkor kiabálva beszéljenek velem.
Én még csak most megyek az első inszemre, de természetesen bennem is felmerült már az a kérdés, ha lombikra kerül a sor, akkor merre, mert azt tudom, hogy a dokim csinál lombikot csak nem abban a kórházban. Ha jól hallottam a János kórházban csinálja.
Az árak szerintem majdnem mindenhol ugyanazok.
Viszont reménykedem az inszemben. Kép

Kép

Kép
pkagi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?