Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Kb 3 hónapja nem szedek fogamzasgatlot. A párommal két-három naponta együtt vagyunk. November 4.-én volt az utolsó mensim. December 2.-an kellett volna meg jonnie, de nem jött. Két hete folyamatosan pisilni jarok, éjszaka is ami eddig rám egyaltalan nem volt jellemző. Ingerlekeny vagyok, hangulatingadozasaim vannak. A mellbimbom nagyon érzékeny, és az egész napot attudnam aludni. Három tesztet csinaltam eddig, mind egyértelműen negatív. A kalkulatorok szerint 5. Hetben vagyok most. Remenykedhetek szerintetek bababan? Mikor menjek orvoshoz, hogy biztosan megtudja mondani, állapotos vagyok-e?

B.
 


@baboca987:
Szia! Szerintem ha jövő héten sem jön meg akkor elmehetsz orvoshoz, megvastagodott mèhnyálkahártyát láthat ès talán petezsákot is. Drukkolok!
 


@baboca987:
Szia! Mi lett vegül veled? Remélem baba :)
 

 
 

Sziasztok! Január 9 én volt utoljára menstruációm. Ugye február 9-en kellet volna megjonnie.Csinaltam két tesztet mindkettő negatív lett! Szerintetek lehetek terhes??

Busa Tímea
 


Sziasztok! Új vagyok itt segítségre lenne szükségem ha valakinek volt ilyennel tapasztalata mint nekem! Februárban kimaradt a menstruációm 23-án kellet volna jönnie persze plussz,minusz egy nap de ilyen sokat nem késett. Csináltam 1 tesztet 27-én. Jött is az első vonal aztán a másik is mellette halványan de ott volt, hívtam is rögtön a körzetis védőnőt, azt mondta ,hogy pár nap és


Sziasztok! Új vagyok itt segítségre lenne szükségem ha valakinek volt ilyennel tapasztalata mint nekem! Februárban kimaradt a menstruációm 23-án kellet volna jönnie persze plussz,minusz egy nap de ilyen sokat nem késett. Csináltam 1 tesztet 27-én. Jött is az első vonal aztán a másik is mellette halványan de ott volt, hívtam is rögtön a körzetis védőnőt, azt mondta ,hogy pár nap és megjelenik majd erősebben is a 2 vonal. Kiszámolta 4-5 hetes lehetek 28-án volt vérzésem ami másnapra el is múlt. 2 nap múlva megismételtem a tesztet de az negatív lett, viszont március 3-án volt egy egyszeri barnás piros pecsételésem ,volt már az első terhességemnél is de akkor sajnos spontán vetélés történt. A melleim fájnak duzzadtak ,szédülés fejfájás van és olyan ételeket kívánok amit amúgy nem ennék meg. Ha esetleg valaki járt már így és van tapasztalata akkor adna tippet ,persze megyek orvoshoz csütörtökre van időpontom. Majdnem 2 éve küzdünk a baba témával és jellenleg nem akartunk még orvoshoz fordulni. Én persze látva az első pozi tesztet a védőnő tanácsára halgatva elkezdtem szedni az Elevitet azóta is szedem mert nem akarom a véletlenre bízni. :roll: :cry:


Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne volt olyan tapasztalata valakinek,hogy akár reggeli akár délutáni vizeletböl csinált tesztet és negatív lett (X-epil) jah és 10 nap késés után?? Mert nincs semmi görcsöm nem fáj a hasam volt már cisztám és akkor nagyon görcsöltem.
 
 


@nare: ugyanez van jelenleg velem... a hozzászólasod óta eltelt pár nap, megjött vagy baba? :)
 
 


Sziasztok! Most talàltam erre a topikra üdv mindenkinek. Nare, wesy,nikoletta baba lett vègül? Remélem. Nekem ma van a nem vàrt napja a reggeli teszt negatìv. Extra idegbajos vagyok màr bìzva persze hogy nem fog megjönni. Mintha lenne olyan eset hogy a teszt csak késôbb mutatja ki a terhességet.
 
 


Sziasztok. Hasonló helyzetben vagyok én is. 4napja késik a hőm 37.1 de a tesztek negatívak. Szerintetek lehet még baba?
 
 


G Kata te hogy állsz? Teszteltel azóta?
 
 


Sziasztok!
Nekem megjött 43. napra. Mi nem vagyunk rajta a babaprojekten, de örültünk volna ha jön a kistesó. :) Sosem kédett még ennyit!
 
 


Sziasztok! Sajnos akkor nem volt baba. Viszont ma pozitívat teszteltem
Minden honapban rá gorcsoltem, hogy miért nem akar jönni hozzank a baba. A múlt honapban “elengedtem” és megnyugodtam. És lám :) meg is érkezett.
 


Gratulálok Babóca!
 
 


@baboca987:
Ez szuper hír! Gratulálok! ;-)
 


Sziasztok! Számomra elég egyértelmű jelei vannak, hogy babát várok. 3 hétig nagyon erős hányingerem volt most valamennyire enyhült, de nem múlt el. Étvágyam nem nagyon van, viszont a paprikát nagyon kívánom . Pénztátban dolgozom és ahogy viszik és érzem az illatát megőrülök. Fájnak a melleim és erősebbek az erek rajtuk és a mellkasomon is. A koncentrációm is romlott, szédelgek néha. A kozmetikusom harmadik rántásra szedte le a gyantát, meg is jegyezte, hogy magasabb a testhőmérsékletem biztos azért jött le nehezen. Érzékenyebb vagyok, eddig 2x sírtam szex után . Ma reggel együtt voltunk a párommal és szúró fájdalmat éreztem.

Április 3.-án volt menzeszem. Ebben a hónapban is volt de késett két hetet és nem is volt olyan mint szokott. Múlthéten csináltam tesztet, de negatív lett. És nem értem, hogy most mi van.
 


Sziasztok!

Remélem tud nekem valaki segíteni :) Május 15-én voltam nőgyógyásznál, a vizsgálatok során kiderült, hogy van egy dió nagyságú cisztám. December óta éreztem a dudort, de sajnos hiába kértem akkor időpontott, csak májusra kaptam :( Műteni kell. Beutaló hegyek és kórházjárás, utóvizsgálatok után újból elmentem a nőgyógyászomhoz konzultációra. Átbeszéltünk mindent az orvosommal, majd rátértünk a menszeszre. Mondtam neki 17 napja késik... teszteltem előtte már 3x mind nega lett. Azonnal megvizsgált, mondta nem lát babára utaló jelet, de a méhnyálkahártya meg van vastagodva. Összevetettük az előző lelettel: 7 mm a mostani 12 mm. Állandóan “mindjárt meg jön” érzésem van, pici hányingerrel küszködök, fejfájással, alvászavarjaim lettek és a hasam is fel van puffadva. Ma reggel a 21-ik napon szintén csináltam egy tesztet, ami nega lett. A dokim azt mondta lehet késői megtermékenyülésem van. 2-3 hét múlva kell visszamennem. Ennyit még soha nem késett. Nem szedek gyógyszert, a férjemmel lassan 3 éve próbálkozunk babával. Tud valaki ebben segíteni? Reménykedjek abban, hogy van egy pocaklakónk vagy ez mind a ciszta műve? (A cisztát kisebbnek érzem 1 hete)
 
 


Sziasztok, 

Eddig annyira nem foglalkoztam ezzel a témával, hogy most a napokban végigolvasva egy csomó fórumot, nagyon nagyon meglepődtem, hogy milyen "tankönyvbe" nem illő történetek vannak. Hihetetlen erősek vagytok. 
Abban a tudatban éltem, hogy a terhességi tesztnek mindig igaza van, nem jön meg a mensi, teszt és ott van az eredmény. Egy nő szerintem így is össze van zavarodva, ha nem jön meg, hát ha még a teszt sem biztos.... 
Nálam így alakul most a helyzet: 
Május 4. utolsó mensi, szokás szerint normális 4 napos
Május 14. szerelmeskedés
Május 17. elvileg naptár szerint az ovu, ilyenkor mindig fáj a derekam, és zselés átlátszó akármi van 
Május 23. fehérszínű nagyadag sűrű valami este, és nagyon rosszul lettem (hányinger, hidegrázás, gyengeség)
Május 29. cicijeim kezdenek nagyobbak lenni, mensi előtt. 
Május 30. szerelmeskedés
Május 31. meg kellett volna jönnie (mindig pontban a 28. nap reggelre ittvan)
Június 4.  reggeli pisinél kék színű x-epil teszt negatív (várható mensi 5. napján)
Június 7. reggeli pisinél Facelle teszt negatív (várható mensi 8. napján) 

Június 24-ére kaptam időpontot nőgyógyászhoz. Szerintetek csináljak még tesztet, és ha igen mikor? Ma is a reggeli negatívnál nagyon szomorú lettem, mert minden negatív teszt azt az érzést kelti, hogy valami baj van :( 5-6 éve beállt a mensim, inkább előbb megjön 1 nappal, de késni nem szokott.
 


Én is hasonló cipőben járok. Veled mi van most?
 


@katinka777:


szia, 

Hétfőn megjött, 10 nap késéssel. Másnapra már nem volt semmi. Kíváncsi leszek mit fog mondani a nőgyógyász, ilyen még nem fordult elő, hogy ennyit késsen, aztán pedig 1 napig tartson...
 


Ez tényleg nagyon fura....Hány éves vagy?
Én 44,és arra gondolok, talán ez már a korral függhet össze. Eddig mindig pontos volt. Most 8 napja késik.
 


@katinka777:


26 éves vagyok. Anyukám 48, neki 1-2 éve van rendszertelenül, bár neki inkább előbb megjön. Van úgy, hogy 2 hetente. De rajta észrevesszük a hangulatingadozásán is, szóval sok változókori tünete van. Márciusban voltam teljes vérképen, gondolom akkor kiderült volna, ha valami hormonproblémám van. Azért félek egy kicsit.
 


Sziasztok! Májusban hagytam abba a fogamzásgátló szedését, kb. júliusban álltunk rá komolyabban a babaprojektre. Azóta sajnos össze vissza jön meg, előtte pedig soha nem volt ilyen problémám,mindig megjött 28-30 napra (gyógyszer előtt is). Szeptemberben elkezdtem szedni méhpempőt, olvastam, hogy a ciklust szépen rendbe tudja tenni. Októberben már csak 2 napot késett (az előző 11-hez képest...) Ebben a hónapban november 17-én kellett volna megjönnie, akkoriban görcsölgetett is a hasam, szakaszokban, aztán elmúlt, de nem jött meg. Azóta ez elmúlt, viszont (szerencsére) még mindig semmi, de azóta 3 teszt is negatív lett :-( a melleim pár hete eléggé duzzadtak, nem fájnak, illetve mostanában többet eszem, bár sosem voltam nagyétkű. :-D Voltam hormon laboron, a vérképemmel szerencsére minden rendben.
Volt köztetek, akinek az esedékes mensi után 2 héttel sem mutatta még ki a babócát a teszt? Reménykedhetek vagy lehet, hogy csak szimplán kimarad?
 
 


Sziasztok. Nekem Dec 10-én jött még legutóbb. Dec 25-én és Jan 1-jén csináltuk. Jan 16-án kellett volna megjönnie. Csináltam 2 tesztet is, mind2 negatív lett. 3 napja olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni,de semmi. A melleim máskor mensi előtt szét akarnak robbanni,de most semmi. Émelygek napok óta, szinte zabálok folyamatosan, állandóan aludnék, és mindenen elérzékenyülök. A férjemmel nagyon szeretnénk babát, így kicsit rá is vagyunk stresszelve most erre. Szerintetek lehetek terhes negatív tesztek ellenére? Köszi a választ
 


@andi0507: reggeli vizeletből tesztelj újra szerintem!
:)
 
 


@andi0507:
Ugyan így vagyok, annyi hogy 7-én volt egy kis barnázás picit sötétebb is majd 2 nap múlva el múlt ez is. 21-én pozitív lett az ovu tesztem rendeset még nem mertem csinálni


Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék rengeteg történetét olvastam. Január 4en volt az előző mensi, február 1re kellett volna megjonnie 26-27 napos a ciklus(mindig pontos max 1-2nap) most vagyok a 11napos csúszásban, csináltam mikor meg kellet volna jönni febr. 5-7 tesztet és negatív azt mondta a doki h lehet később van peteérésem és lehet ez még baba csak később mutatja ki(ebben a hónapban akartam elkezdeni az LH tesztet) , semmi extra stressz nem volt az életemben, így remélem baba van. Ti mit tennétek most február 17.i hétre kaptam időpontot UHra. Szerintetek teszteljek még vagy várjam meg az UH?
Köszönöm :) :oops:
 
 


Sziasztok:) én is ebben a cipőben járok. A párommal nagyon szeretnénk babát,igaz még az elején járunk de... Tudjátok PCO gyanus vagyok.... Eztszinte tinédzser korom óta tudom.most azt mondta a dokim hogy próbálkozzunk ha fel évig nem jön össze akkor beszéljünk újra.. Félek kicsit mert nagyon szeretnenk. Most jelenleg 8 napja késik már. Tesztet csináltam a 2. Napon de negatív. Msot megvarom a hétvégét ha addig nem jelentkezne és teszteljek újra.... Hátha :)
 
 


Sziasztok:)
Még új vagyok. Délelőtt óta olvasgatlak titeket az elejétől kezdve.
Az én esetem kissé érdekes...
18 éve vagyok együtt a férjemmel (36) éves vagyok. 16 éve nem sikerül teherbeesnem.
Voltunk kivizsgáláson, nála minden rendben. Nálam IR, pcos gyanú, de nem igazolódott, peteérésem clostyllal sem volt, csak azon az oldalon, ahol a petevezetékem össze van nőve a belekkel. Ezt nem lehet műteni.
3 hónapig figyelték pesten a peteérésem, de semmi. Feladtuk. Ez 2016- ban volt. Jelentkeztünk örökbefogadásra és tavaly júniusban egy gyönyörű kislány szülei vagyunk. Most 3 éves.
Viszont... Nekem sosem hagyott ki a mensim egy hónapot sem. 3 éve volt, hogy 11 napot késett.
Viszont most 19- én kellett volna megjönnie, de semmi. Tüneteim vannak, bár a cicim nem érzékeny.
Ciklusaim 26 naposak kb.
Hétfőn teszteltem, délutáni pisiből, ami negatív lett. Véleményetek? :)
 


Hahó? Senki? :)
 


Sziasztok csajok! Ráálltunk a baba projektre mert kistesót szeretnénk. Már késett 1 napot aminek örültem. 27 helyett 28-án jött meg viszont akkor is csak 2 napig tartott, kevés mennyiségben. Még most is érzek néha hasszurkát, és hányingert. Volt valaki hasonló helyzetben. Reménykedhetünk? :)
 


Sziasztok! 10 napja késik a menzeszem és szurkáló enyhe görcs szerű érzések vannak a méhembe. És a derekam is fáj. 21.-én kellett volna megjönnie. Sose késett még ennyit. Ma reggel negatívat teszteltem. Egy hét múlva újra tesztelek. Szerintetek előfordulhat hogy túl korán teszteltem?
 


@klaudia98:
Szia! Lehet, nekem is negatív volt a teszt, tegnap viszont volt hasmenésem, le rajtam közben a labrot is, mert hatalmas hányinger tört rám, vert a víz. Az első babóval is így kezdődött. Fémes ízt a számban tegnap bicózás közben éreztem. Hétvégén tesztelek hátha. Szurkolok neked, aztán írd meg hogy mi lett :)
 


Halihó :) kB 3 hónapja hagytam fel a tablettával. Előző hónapban napra pontosan megjött, de most már lassan 2 hete késik. Hasgörcseim vannak, az a mindjárt megjön érzet, de semmi, óriási fáradtság van rajtam, akár állva is el tudnák sokszor aludni, állandó éhségérzetem is van, kevesebb folyadék bevitele ellenére is többször járok pisilni. Kaptam kB 1 hete injekciót, ami segít a menstruációt meghozni, de sajnos egyenlőre még nem történt semmi. 3 tesztem lett negatív :/ szerintetek ettől függetlenül lehetek terhes? Aki elolvassa és válaszol rá annak előre köszönöm :)
 


@enisamla83:
Szia, pontosat az orvos tudna csak mondani :) bár most nézem lassan fél éve írtad a posztot, remélem sikerült azóta a babuci :)
 


Sziasztok. Augusztus 4.én jött meg utoljára. A ciklusom 35 napos, tehát szeptember 8.án kell majd megjönnie. Viszont iszonyatosan vagyok, egész napi émelygés ma kis hányás. A hasam szúr a bal oldalamon( a jobb petefészkem sajnos megállt a növekedésben így az nem működik). Egész nap fáradt vagyok délután el is szoktam aludni, a mellem nagyon húz, és sokat járok mosdóba. Ma teszteltem negatív lett. Igazából sejtettem h az lesz mert ha terhes is vagyok akkor korai még de egy próbát meg ért. Azt szeretném kérdezni h lehetséges e hogy terhes vagy
 
 


-ok?
 
 


Sziasztok! Már pár napja olvasom a fórumot és hát én is hasonló cipőben járok mint egy ketten itt. Röviden annyi lenne a tortenet, hogy szeptember 4,5,6 voltunk együtt. Szeptember 20.-án kellett volna megjönnie,ám még mindig nem jött meg. A ciklusom 29 napos eddig sose késett még ennyi napot.  Hétfőn reggel ma délután csináltam tesztet de mind a kettő negatív lett. Tüneteim nagyon nincsenek faj a hasam nem az a fajdalom ami akkor van amikor megjön plusz faj a mellem ami eddig meg soha nem fordult elő és gyakrabban járok pisilni.
lauraki mi lett a teszt eredménye ? Remelem csak jó 
 


@nono0814:
Szia. Negatív lett az eredményem. Szeptember 16.án meg is jött de nem szokványos volt. Csak 3 napig tartott. De az émelygés a mai napig fennáll. Jövőhét szerdán megyek orvoshoz, biztos ami biztos.
Ha jól tudom 3 naponta érdemes tesztet csinálni. Írj majd hogy mi lett kíváncsi vagyok.
 
 


Sziasztok.

Kicsit el vagyok keseredve.Másfél éve IR diagnosztizáltak nálam szedtem is cukor gyógyszert ! Lefogytam 32 kilót és azóta gyönyörűen megjött minden hónapba . Úgy döntöttünk párommal próbálkozunk , február 13 körül lehetett peteérésem együtt is voltunk , február 19-én nagyon elkezdett feszülni, szurkálni a hasam alja és a derekam is nagyon fájt azóta minden nap enyhén feszülgetett , szúrkált hol a jobb oldalam, hol a bal a hasam alján, derekam is fájdogál kicsit . 33 napos az átlag ciklusom nem jött még meg . Tegnapelőtt éjszaka azt hittem mert menstruacióhoz hasonló fajdogalas volt el is mentem WC hogy na most jött meg de semmi . 5 negatív teszt .( ma is egy):( jövőhéten megyek dokihoz de szomorú vagyok eddig rendesen megjött és most mikor babát szeretnék valami megint nem jó ?!! Más tünetem úgy nincs a cicim fájdogál de az szokott menszesz előtt is . Max annyi a narancsot nagyon eszem , minden nap muszáj ennem , de lehet csak valami véletlen . Csak nem értem február 19-én az mi volt nem éreztem ilyet . Szerintetek lehet pocaklakó? Igaz jövőhéten meg tudom de elkeseredésembe gondoltam írok :( Nem csak attól hogy esetleg most nem jött össze hanem hogy eldöntöttük megint ( mert már egyszer eldöntöttük csak akkor a doki az IR miatt mondta várjunk )és most ha megint más baj van ?!:(
Köszönöm válaszotok
 
 


Sziasztok!

Az a helyzet velem hogy 2 hónappal ezelőtt voltam sajnos abortuszon azóta nem jött meg.. jöttek megint ugyan azok az érzések mint mielött megtudtam hogy terhes vagyok.. 1 hónapja csinálgatom a teszteket de negatív aztán múlthét szerda este pozitív lett de nagyon halványan majd másnap reggel ott vol a második csík rendesen. Aztán megint negatív majd péntek reggel megint pozitív majd csináltam egy clear bluet az azt mutatta hogy 3+ hetes vagyok. Elmentem most hetfőn orvoshoz azt mondja nem lát semmit majd kedden reggel vérvétel annak az eredménye is az hogy nem vagyok terhes de a még mindig pozitívak! jövő hét kedden megyek megint orvoshoz de azért felmerül bennem 1-2 kérdés valaki valami tanács esetleg hogy miért lehet?
 
 


Sziasztok!
A ciklusaim 36-42 naposak.. 4 eve hormon vizsgálaton nem talaltak semmit, azt mondtak minden érték normalis, Bar akkor meg ennyire sem volt rendszeres..
3 honapja baba van a tervben… ehonapban 3x volt barnazasom egyszer sem sok az utolso pontban a nem várt napjára esett..
A ciklusom a mai napon 58ik napja, a hasam fajdogal hol szúrják hol görcsös, de sosem tartós, csak ujra es ujra..
Tesztjeim negatívak, orvoshoz sajnos csak ket het mulva tudok menni, mas tunetem pedig nincsen..
Valaki jart mar hasonlóan? 8)
 


Sziasztok. Szerintetek 1 vagy 2 csík?
 


Sziasztok. Szerintetek 1 vagy 2 csík?
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

cron