Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
32 éves vagyok és két éve szeretnénk a férjemmel babát. Külföldön élünk és itt is jutottunk el egy éve egy meddőségi központba. Elég hamar kiderült, hogy a férjuram eredményei, több mint rosszak (alacsony spermaszám, nem mozgékony spermák..) 
Múlt év végén  volt két sikertelen inszeminációm, ahol a harmadik után a doki a rossz spermiogramm miatt a lombikot (ICSI) ajánlotta. 
A lombik februárban volt. A stimuláció során összesen tizenhárom petesejt érett meg, amiból hat meg is termékenyült. Kettő embriót visszaültettek és négyet lefagyasztottak. A lombik sajnos nem sikerült, pedig mint a tankönyvben, mindent betartottam (kevés sport, fehérjedús étkezés, meditálás, vitaminok stb.) 
A doki javaslatára a következő, természetes ciklust kihasználva, visszaültettek két embriót a lefagyasztottak közül. Es sem sikerült, és ugyanúgy nem sikerült az utolsó két lefagyasztott embrió megtapadása sem.
Azaz érzésem, hogy az orvosok itt Németországban sokkal lazábban illetve felületesebben kezelik a sikertelen beágyazódás okának kutatását illetve a további a kivizsgálásokat, mint otthon. Barátnőtől hallottam,hogy neki otthon minden lombik előtt vért vettek és egyszer pl. a nem megfelelő D vitamin szint miatt nem volt beültetés. Mi a tapasztalatotok?
Előre is köszi és bocsi, ha kicsit hosszú lett 
Üdv,
Tami
 


Szia

Sajnálom , hogy eddig nem láttam a bejegyzésed :(
Nekem tavaly március 8án volt a transzfer (szintén Németországba )
Ma már a kezemben tartom a gyönyörű és tökéletes kisfiamat .
Én teljes mértékben meg voltam elégedve mindennel , de ha te esetleg nem érzed ugyanezt szerintem keress bátran másik intézetet!
Sajnálom , hogy eddig nem sikerült a gyermekáldás, őszintén remélem , hogy azóta már büszkén pihen a kezed a pocakodon.
Üdv Rebeka
 


Prolutex injekció érdekelne valakit? eviredei@gmail.com

Éva
 
 

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

cron
XBabázz lazán! - Teakiadó