Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok. Tapasztalattal rendelkező béranya vagyok. Olyan párt keresek aki tudja, hogy mit is szeretne.
Részleteket emailban megbeszéljük.
hannalauraa6@gmail.com

Kedves Hölgyek.

Azonnali kezdéssel Béranyát keresek. Kérem keressenek emailben. Részleteket megbeszéljük.
akisszsolt100@freemail.hu

Zsolti

Sziasztok, eloszor vagyok itt ezen az oldalon. Valaki elmagyarazna nekem hogyha Magyarorszagon illegalis a beranyasag, akkor hogy lehet ennyi bator hirdeto? mindket oldalrol.

Sziasztok!

Béranyukát keresek, 40 év alatti, nem dohànyzó, intelligens
hölgy szemèlyében, aki már szült gyermeket.
Aki komolyan gondolja:
bobita234@freemail.hu

@lalilda:
Mert:

1) Az emberek szeretnének gyereket de mondjuk bizonyos okokból nem lehet. (lásd én)

2) A másik félnek meg pénz kellene

3) Morális kérdés a dolog, de külföldön ez már természetes dolog. Lényeg hogy az az élet biztos jó kezekben lenne ha valaki még ilyen áron is gyereket akar.

4) Bár hazánkban maga a béranyaság nem büntetőjogi kategória, maga a műtét törvényesen nem végezhető el. Szóval ez is egy komplex kérdés.

További minden jót.

@lalilda:
Szia!
Mert.
Gondolom nem voltál,és nem vagy olyan élethelyzetben,amikor még egy fűszálba is kapaszkodni próbálsz,pedig tudod,hogy nehezen tart meg,de ez is egy ,talán utolsó lehetőség,amelyet nem hagyhadsz ki az életedből.
Köszönöm,hogy megértettél.

@tutidonor:

Szia!Aktuális még nálad?

Szivesen lennék béranya van 2 egézségesgyermekem csak megbizható pár jelentkezését várom mazsola20121228@gmal.com
mazsola2012
székesfehérvàr

Sziasztok.
Béranyaságot vállalok, csak is megbízható párnak.
Keressetek bizalommal.
Tapasztalatom van. Mindennel tisztában vagyok.
Kívánom hogy álmaitok váljanak valóra.
hannalauraa6@gmail.com

Sziasztok béranyaságot vállalok 4 gyermekes egèsèges 25 nő vagyok csak azok írjanak akkik komolyan gondolják és leinformálhato ved fel velem kapcsolatot email tiborottomarton0@gmail.com

Szeretnék segíteni olyan anyukának családnak akkinek nem lehet gyermeke béranyaság al már van 4 saját gyermekem tiborottomarton0@gmail.com lehet el érni

Sziasztok béranyát keresek vagy olyan hölgyet aki orokbe adná születendő gyermekét köszönöm

Persze csak legalisan ahol ez megengedett ugy tudom magyarorszagon nem

Sziasztok.
Tapasztalattal rendelkező , teljesen egészséges nő vagyok.
Szívesen segítek. Mindenre van megoldás.
Keressetek bizalommal.
Szép napot
sundayluna66@gmail.com

Sziasztok.
Szívesen segítenék olyan párnak akinek más módon nem lehet babája.
Keressetek nyugodtan és megbeszéljük a részleteket.
Valósítsuk meg együtt álmaitokat.
mylivia124@gmail.com

Sziasztok!

Béranyukát keresek, 40 év alatti, nem dohànyzó, intelligens
hölgy szemèlyében, aki már szült gyermeket.
Aki komolyan gondolja:
bobita234@freemail.hu

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet: