Hu, latom, van, aki bulizott. Mi evek ota eloszor most csak igy magunk, igaz, mostmar babaval, itthon. Es mostmar evekig ugyanigy?
Orulok, hogy ilyen jol sikerultek a bulijaitok! Ja, en viszont konyhatunderkedtem: volt parmai sonka spargaval eloetelnek, szopit es furdetest kovetoen mexikoi tortilla masodik eloetel gyanant, majd egy kicsit kesobb lazac ugyancsak spargaval, repaval. A suti mar csak Corabol keszen vasarolt volt, na, az olyan is volt. Snoopy, mi ez a depi??? Az biztos, hogy en sem ilyennek ismerlek. Tessek az uj evet boldogabban inditani! Jobb mar a derekad? Megkaptam az udvozletet, koszi es viszont BUEK, de kep NELKUL
. Legyszi probald megegyszer a kepet elkuldeni! Iboly, Aniko, Erika, koszonom a szopis tanacsaitokat, probalom persze nem kenyszeriteni az evesre Davidot, nem akarom, hogy rossz szajize legyen a szopival kapcsolatban. De nem ertem, hogy miert sir ilyenkor. Ugyanis amikor nem nezelodik vagy nevetgel, akkor sirva hagyja abba. Neha azt hiszem, azert sir, mert kiejtette a szajabol. Meglatjuk, hatha nalunk is csak egy darabig tart a dolog.
Iboly, nagyon kedvesek es talaloak az ujevi kivansagaid!!
Ancsa, jo fej Tomi, edes ez az adi tcitci, olyan omagyarul hangzik.
Evi, milyen ugyi kisfiad van, hogy ilyen jol viselte a tavolleteteket. Egyem a pici szivet, hogy orulhetett, amikor ujra meglett a papa, mama. A mi pici fiunk kb most kezd kulonbseget tenni a szulok es az idegenek kozott, rank azonnal mosolyog, de karacsonykor amikor levittem bemutatni a ferjem testvereinek, sirva fakadt a kis angyal es ket hete a doki neninel is csak ugy elsirta magat, amikor engem nem latott. (Most 4 honapos).
E+K! Koszi a nevnapi udvozletet! Sajnos es sosem tartok lepest a nevnapokkal, sot, kovezzetek meg, azt is csak onnan tudom, hogy most volt David nevnapja, hogy nagymamam koszontotte. Na de most mar tudom.
En is sok boldogsagot kivanok a nevnaposoknak!
Na sziasztok,
Cili2

Amikor elõször kinyitottuk az ajtót, nagyon elkeseredtem, hogy mikorra lesz ebbõl emberi hajlékra emlékeztetõ valami, de aztán ahogy nekiestünk a kupinak (persze 2 kis hátráltató tényezõvel a sarkunkban