A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!
Holnap befekszem a klinikára, és val.szeg. már csak babával együtt jövünk haza!!! Szorítsatok, hogy hamar beinduljon a dolog!
PUSZI
Meli
40+1
meli27

Karmen, a toleranciának is van határa. Arról nem beszélve, hogy ők már 13 éve borzolják az idegeinket. A kutya csak fél éve jött. Most csend van, béke és nyugalom. Szerintem sikerült jól ráijesztenem:-)))))

Ági, teljesen véletlenül kóstoltam meg, de mennyei manna, esküszöm. Elolvasom, amit Gabi írt a receptről, aztán én is kipróbálom. Te is csináltál már ilyen levest?
H
babamama

Jó reggelt!

Bea!

Hol laktok Alsóvároson?

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni!
Ismeri közületek valaki Dr. Ugocsi Gyulát?
A szentesi korházban osztályvezető (azt hiszem), a Lendvai u.-ban van a magánrendelése.
Egyszer voltam nála, elég profinak tűnik, de azért szeretnék véleményeket hallani!
Az is érdekelne, hogy mennyire felszerelt a szentesi kórház szülészete, mert sajnos csak ott vezet szülést, Szegeden nem.

Köszi előre is!

BZ
bézé

Szia Bézé!
Ugocsai Gyula nagyon jó orvos, úgy emlékszem, orvosfamília az övék.
A Szentesi Kórházról semmit sem tudok. Miért akarsz olyan messze szülni? Szegedi vagy?
Szegeden is van egy csomó jó orvos.

Lányok, érzem a frontot, megint nagyon fáj a fejem.

Melissa, hajrá! Halljunk hamar a trónörökösről! Nagy kínai kalappal, nagyon szorítok neked.
H
babamama

Babamama!

Köszi, hogy ilyen gyorsan válaszoltál!
Elég hosszú kálváriám volt a szegedi orvosokkal (egyébként szegedi vagyok), mert régóta babát szeretnénk.
Ugocsai Gyula az első orvos 1,5 év alatt, aki tényleg foglalkozik velem, és úgy érzem célegyenesben vagyok!
Ő mindenféle hormon tömködése előtt laparoscopia-t akar csinálni, amivel maximálisan egyetértek, ugyanis az eddigi vizsgálatok szerint nincs semmi akadálya nálunk a bébinek. Laparral viszont még sok minden kiderülhet - endometriózis, méh-, méhnyhártya gyulladása, kissebb hegek, összenövések.
A szegedi orvosok ezt csak 3 sikertelen inszem után akarták megcsinálni, de kérdem én: minek tömni az embert hormonnal, és minek a kudarc, ha esetleg a méh fala nem alkalmas arra, hogy beágyazódjon a babó!!

Szóval "röviden" ennyi!
Ha az ő segítségével sikerülne teherbe esnem, akkor szívesen szülnék nála, de ugyanakkor félek, ha valami komplikáció adódna, ahhoz a szentesi kórház nem elég felszerelt! Kicsit tanácstalan vagyok!

Köszi!
BZ
bézé

szerintetek ezért sok 22 ezer Ft? Új, nem használt. Pont ilyet keresek. Hasonló a PP Aria-hoz, de fele annyiba kerül.

<!--attachment: taga-195332.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*182.5**taga%2ebmp --><center><pre>
Kép
taga.bmp (182.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Jozsót próbáltam ma bent altatni, mert esett a hó. Hát nem ment, erre kitoltam a teraszra, ahol 3 perc alatt bealudt. Már 2 órája alszik az esovédo alatt.
Éjjel minden okés volt megint, pedig sem bogyót, sem Panadolt nem kapott. 4 körül felsírt, akkor magam mellé vettem és aludt reggel 7-ig.
Vendég

Bézé!
Hát ebben sajna nem tudok tanácsot adni, nem vagyok orvos. Az azért elgondolkodtató, hogy több orvosnak is más a véleménye. Nem ismerem a helyzetedet, de azért másfél év még nem olyan egetverően nagy idő, én úgy hallottam, 2 év után vetnek alá minden komolyabb vizsgálatnak.

Az a legfontosabb, hogy te bízzál magadban és az orvosban! Ha te úgy látod, hogy Ő a legjobb a számodra, akkor jó.
Egyébként én klinikapárti vagyok és nem csak a szülészetet illetően.

Őszintén kívánom neked a mihamarabbi gyermekáldást!:-))

Egyébként hány éves vagy? Írj magadról többet.
H
babamama

Bézé!

Én is nagyon remélem,hogy nemsokára baba lesz a pocidban.

Dancsi!

Örülök,hogy jó volt az éjszakátok.

Ildi
tfildiko

Bézé,
szerintem is az a legfontosabb, hogy bízz a dokidban. AMúgy én is klinikapárti vagyok.

Ildi,
éjszaka mi volt?

Ha meglesz az új babakocsim, egész nap lófrálni fogok Jozsóval a városban. Ezzel végre lehet majd tömegközlekedni. Kép
Vendég

Dancsi!

Jól néz ki az a babakocsi.
Én 3-szor keltem az éjjel.(Cumit pakoltam.)De nagyon rosszul aludtam.A lakásvásárláson agyalok.

Ildi
tfildiko

Gabi! Mi is megkaptuk a gyöngyöt, de Virág csak szétdobáljaKép((. Mikor kezd már kicsit konstuktív lenni??? (égbe meredő kérdő tekintet) Kép

Kriszti! Szarul vagyok, de büszkénKép(. NEm javít az állípotomon, h mindkét gyerek kelegetett éjjel, Bogi fél 5től nyünnyögött 8ig, én fél 7kor becuccoltam a gyerekszobába a földre, de ezzel frankón felébresztettem Virágot, szal alvás offKép((. Fáradt vagyok, szarul vagyok, emberrel is csöndkirályt játszunk, mert nem emlékszem miért,de megsértődtem... És persze, h most mikor Virág alszik, Bogi van ébren, és kiharcolja a Vele való foglalkozást, szal alvás szóba sem jöhet.
Lányok! Mit lehet tenni harapás ellen? BOgi szopi végén nagyokat harap, és ma annyira megharapott, h látszik a nyoma, amint a szájába veszi és szívni kezdi, iszonyatosan sajogKép.

Kriszti! mÁR mondtam, h szólj az illetőnek, h TÉged ez zavar, mert Nekem sem jutna eszembe, h ne mossak akkor, amikor tudok, de ha tudom, h vkit zavar, akkor nem teszem. Néma gyereknek anyja se látja a fától a zerdőt tudod;)

Meli! MEgy a drukk! Kép

Bézé! NEhéz jó tanácsot adni, Nekem is tele a hócipőm a szegedi szülészetekkel, nincsenek jó tapasztaéataim, de asszem Én nem mennék el egy kisvárosi korházba szülni akkor sem. Az ok egyszerű: ha bármiféle komplikáció adódik, pl magas vérnyomásod lesz, cukorprobléma, koraszülésveszély, stb., akkor Szegedre szállítanak szülni. Vagy, megindul a szülés hamarabb, Te meg még utazgatsz, miközben minél hamarabb kapsz gyógyszereket, annál jobbak az esélyeitek...
És persze ez csak egy vélemény, ha Te úgy érzed, abban az orvosban bízol, és meghozod ezt a döntést, akkor az biztos úgy helyes, nem vagyunk a helyedbenKép.
Ja, még 1 dolog. Ha ennyire tájékozott vagy, és mindennek utánaolvasol, akkor fogadj egy szülészt Szegeden (egy teljesen újat) és _minden_vizsgálatról alaposan kérdezd ki, kérdezd meg, miért ad gyógyszert, nem e kellene előtte ezt-vagy azt megnézni, stb... MEnj magánrendelőbe, ott_Te_ezért fizetsz! Kérdezz, és másképp fog Veled bánni. SZabad orvosválasztás van, ha nem veszi a stílust, ha nem bírja, h kérdezel, tovább kell állni. SOk sikert, és számolj be, mi újság, h haladtokKép
AMúgy pedig teljesen igazad van, elkeserítő, h előbb az inszemek, és aztán a kivizsgálások... Márcsak azért is, mert ezek a gyógyszerek nem olcsók, a beavatkozás a TBnek kerül nem kevés pénzbe, mireföl vágnak bele alapos kivizsgálás nélkül??? Áh

.:Angi:.
angiszeged

Angi,
amikor Jozsó harapott, én ráripakodtam, és elvettem a cicit. O erre mindig megijedt és sírt. Kép De hatásos volt, most már nem harap.

Szerintetetk normális, ha egy 10 napos babát mindig kelteni kell a kajához? Tej van boven, de nem akar enni. Egész nap alszik és sosem sír. SOSEM, csak ha pelicsere van. Majd 4 kiló, nem sárga. 40 grammokat szopizik egyszerre. A szülok totál kivannak. MEgértem oket. A bébi még nem sírt azért, mert éhes lenne.
Vendég

Dancsi!

Nem tudom,hogy normális-e.A Noémi újszülött korában is keveset aludt.Kb.annyit,mind most.Nálunk volt sírás,és van is.(Vagyis lenne,ha hagynám.)

Ildi
tfildiko

a 40 gr az már mennyiség a babánál, sokszor csak 20-akat eszik. Pedig a kórházban 80-100 grammot is szopott. A mamijával voltak gondok szülés után, csomó gyógyit kapott, antibiotikumot, meg nyugtatókat, 2 napig nem is szoptathatta a picurt.
De ennek már több napja. Ennyi ido alatt ki kellene ürülnie a gyógyszereknek, nem?

Azért rémültek meg, mert az egy dolog, hogy nem eszik a baba jól, minden baba más ás más, de nem is sír, hogy éhes lenne. Éjjel 5-6 óra után keltették fel. Nappal gyakrabban keltik. Ha a picin múlna, egész nap aludna.

Ha fel is keltik, szív egy párat és bealszik a cicin.
Vendég

Dancsi!

Én is aggódnék.De remélem,hogy nincs semmi gond.
A Jozsóka jól eszik?

Ildi
tfildiko

Jozsó jól eszik, szerencsére. Általában 2 dl elég neki. 4-4,5 óránként eszik napközben. Most, hogy bent nem hajlandó aludni, csak reggel-este kap cicit, mert eddig ugye cicin aludt el napközben is.
Vendég

Dancsi! Uhh, hát, az "ijesztő" benne, h a korházban még 100akat evett, most meg nem... GYerekorvos mit mond?

Ja, és Nekem tetszik ez a babacsoki.

angiszeged

Kaptak beutalót vérvételre, de a doki nem aggódik.
Vendég

Angi,
apukám egy gyerekdoki ismerose a klinikán azt tanácsolta nekik, hogy várjanak pár napot, ne kockáztassanak a kimenetellel az influenza miatt gondolom. Annyit eszik, hogy nem fog kiszáradni és a doki szerint többet árthatnak azzal, ha beviszik.
Vendég

Sziasztok!

Meli: Megy a drukk!

Bézé: Én eddig túl sok jót nem hallottam a szentesi kórházról. Én nem mennék oda szülni, főleg hogy szegedi vagy. Anginak igaza van, ha bármi probléma van úgy is klinikára küldenek,még ha a szegedi kórházat választod, akkor is.
Minnél előbbi babavárást kívánok!
Azért az érdekes, hogy előbb inszem, utána kivizsgálás! Tényleg érdemes lenne megfontolni Angi ötletét, hogy legyen itt is orvosod.
Szentesen elég sok kisbaba úgy kerül haza,hogy nem tud a baba, vagy nem tudja az anyuka szoptatni a csemetét. Hiába van rooming-in, éjjelre be kell adni és ha kéred a babádat, hogy nálad maradhasson nappal, letojnak nagyívben. Remélem ez azóta változott, bár az ilyen berögződések nehezen mozdulnak a pozitív irányba.

Dancsi: Hívjátok az LLL-t!

Angi: Majd eljön az ideje a füzögetésnek is. Flóránál is nagyon vártam,hgoy maga építsen a legóból valamit, meg hogy verseljen. Most meg simán épít egy házszerűt, és csak úgy fújja a mondókákat. Bátor meg hallgatja.
Át is költötte a Boci, bocit: Boci, boci tarka, nincs se füle, se farka. .....Kép Most arra várok érjen meg benne a pelenka nélküliség. Már kezd aggasztani.
Harpás: Bátor is szokott harapni, akkor rászólok, és elteszem. Egy pár perc múlva adok neki,ha még kér. De ha csak játszik nem adom újra. Lehet, Bogi akkor már nem is szív tejcsit. A cici nem játék! Kép

puszi:Gabi3
inecsg

BZ! nekem egyböl lapart csinált a dokim Szegeden, (volt is endo) nem kellett elötte inszem. Fél év probálkozás után.

Hajni! az más ha amugy is zavar a szomszéd, nálunk azért figyelünk egymásra. Az hogy este mosunk többen is belefér amugy mindenki csendes. Még szilveszterkor is siri csend volt.

Dancsi! Orsi is ilyen volt, azzal hogy öt fel sem birtuk ébreszteni, olyan 5-6 óránként kelt és sosem sirt akkor sem hogy éhes lenne. Védönöm sem hitte el, aztán eljött és látta tényleg ilyen. 40g-nál többet ö sem szopizott pedig volt tejem böven, egyszerüen ugy bealudt nem tudtuk felébreszteni. Szerintem ne aggodjanak majd kinövi ö is. Én a köv. tuti nem izgatom ezen magam. Én örültem volna ha Orsi annyi idösen 4kg lett volnaKép mi sem voltunk sárgák csak mégis ennyit aludt. Ja és Orsi nagyon bukos volt, igy az is gyakori volt még az sem maradt benne amit kiszopizott.

Kriszti! mi lett a vérvétel eredménye?

Leirtam én is a lángos receptjét.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Dancsi! Persze én is kivoltam, senki sem tudott megnyugatni aztán rájöttem Orsi ilyen, nem lehet tömni. És felkelteni sem. Szopival Ágci segitett, de nem Orsi étvágyán hanem hogy ne legyen olyan fájdalmas a szoptatás. Nekem szörnyü volt az elsö idöszak ezek miatt, ezért nem akarok most még babát, Orsi mellett túl nehéz lenne megint nyüglödni, iszonyat volt.
Brrr. Majd ha nagyobb lesz, talán 1 év mulva. Szerintem a barátnöd sem fog megnyugodni csak amikor látja tényleg jol van a baba, nö, hizik (ha nem is sokat).

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gabi,
az LLL jó ötlet.

Karmen,
a baba bukós mág ráadásul.

Lányok,
mikor hagyják abba a gyerekek a hajtépést? Megorülök tole. Ráadásul ugye pár napja mellettem köt ki Jozsó hajnalban és minden reggel egy marékkal kevesebb hajam lesz. Azzal ébreszt, hogy megrépi a hajamat. AMint felveszem Jozsót, egybol hajat tép, hiába van mindig összekötve.
Vendég

Karmen,
tudod az a fura nekik, hogy a bátyó nagy zabás volt és még az is most is, meg ilyenkor már állandóan sírt. De ez a baba tényleg sosem sír.

Én örülnék egy ilyen gyereknek, ha az orvosok megnyugtatnának, hogy minden okés vele.

Legalább tudnak pihenni a szülok, a mamára rá is férne. Persze az aggodalom miatt nem tud aludni.
Vendég

Dancsi: Bátor is szokott hajtépéssel ébreszteni. Meg belenyúl a szemembe. Tök jó. Fló is ilyen volt. Kinövik egyszer. Addig is konytba kösd a hajad, úgy kevésbé lehet tépni.
A bukás ellen jó ha a fekhelyet megdöntik. Az ágy lába alá kell néhány könyvet tenni.

Karmen: Akkor veled is újra együtt elszünk kismamik! Kép

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Dancsi, az én egyik jó távoli ismerősöm babája is ilyen. Őt elvitték vérvételre, mert őket is nagyon idegesítette, hiába nyugtatták a dokik. Vérszegény a baba ezt állapították meg. A hajtépés nálunk ahogy jött, úgy abba is maradt, még csírájában el lett fojtva:-)

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Jozsó az elobb összetört egy kancsót. Kép

Valamiért az alsó szekrényben volt, epdig ott nem tartok törékenyet és kirántotta. Még szerencse, hogy nem lett baj belole.
Vendég

Dancsi! Én nem örültem mert azért féltem hogy keveset eszik meg ritkán és nehogy kiszáradjon. Szoval eleinte senki sem tudott megnyugtatni az tuti. Amikor eltelt pár honap akkor jöttem rá hogy ö ilyen semmi gond tényleg. Az tényleg jo volt hogy nem volt siros, ez igaz. Orsi 9 hónapig aludt emelt ágyon, ahogy Gabi is irta. Nekem nem kellett vérvételre vinni Orsit.

Orsi szopi közben a hajamat huzza, csavargatja. Ujabban már nem tépi mert mindig rászoltam, most csak morzsolgatja az ujjai közöttKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Angi: Köszi szépen, nem sürgös a mérleg, a lényeg, hogy gyógyuljál meg! Egyébként mi baj van? Megfázás? Jobbulást!

Dancsi: Hajtépésre nálunk az vált be, hogy visszatéptem. Persze nem olyan nagy elánnal, mint ahogy Ö tépte nekem, de azért érezte! És közbe el is meséltem Neki, hogy látod, hogy ez nagyon fáj...stbstb 1-2 alkalom után teljesen leszokott róla.

Ma voltunk bútort nézni. A gyerekszobába kéne vennem egy polcos-fiókos szekrényt a Bogi könyveinek, meg játékainak, mert szanaszét vannak és megörülök töle. Sajna sehol sem láttam olyat amilyenre gondoltam. Lehet, hogy megálmodom,lerajzolom és egy asztalossal megcsináltatjuk!Pedig olyan jó lenne már holnapra...Kép

Na mék fözni
Pusz
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Képzeljétek azért nem küldik a jogerős építési engedélyt, mert az egyik szomszéd nem vette még át a határozatot. És most jön a poén (ami nem az), meghalt a bácsi, így most felkerekedünk megkeresni az örökösöket...
Még szerencse, hogy az idő se engedi, hogy kezdjük az alapozást. Kép

Nóri
norcee

Eniko,
visszatéptem már én is. Röhögött. Kép

Nóri,
hú ez gáz.Kép
Vendég

Nóri!

Sajnálom.Remélem,hogy hamarosan kezdhetitek az építkezést.

Ildi
tfildiko

ENikő! Semmi komoly, csak valamelyi nyavalyát benyeltem, de már most jobb! Holnapra sztem sokkal jobban leszek.

Nóri! Uff, sajnálomKép((((

angiszeged

Ma megint Gergővel voltam dógozóba Kép. Voltunk Sándorfalván (egyik kedvencem), ahol minden boltos megkérdezte, h tán csak nem visszamegyek dolgozni?
Mondtam, hogy egy darabig nem szándékozom - ha az égiek is úgy akarják Kép.
Azért jó volt kimenni, megmondom őszintén nosztalgiáztam és eljátszottam a gondolattal, hogy jó lenne-e ismét dolgozni. Nem tudom. Biztos mindig rohannék az én kicsi Kópémhoz, így pedig nem lenne igazi.
Szal jó vót, na Kép.

Mosás:
én nem tartom helyesnek, hogy éjnek évadján mossanak egy olyan házban, amelyik tele van gyerkőccel. Ráadásul tippem szerint ott is van 2, ahol mosnak. Mindegy, nem vagyunk 1formák.
Engem baromian zavar. Én minden hagos dolgot délelőtt elvégzek (mosás, porszívó...), hogy este ne zavarjak mást ezzel. De nagyon gondolkozom, hogy vasárnap reggel 6-kor elindítok egy főzőprogramot Kép.
(Dögöljön meg a szomszéd tehene is Kép.

Eszter be van torzulva napok óta, éjjel 4-5 alkalommal is szopákol. Az éjjel össze is vesztem Vele és közöltem, hogy elapasztom a tejem, mert amit művel, az már nem normális dolog.
Nappal megvan 3 szopival, éjjel meg nekilát és ami belefér...
Reggel Gergő is megkérdezte Tőle, mi volt ez a műsor és képzeljétek, egész nap olyan jó Kislány volt, hogy nem lehetett ráösmerni Kép.
Elmentünk Gergővel a Corába, mire hazaértünk (negyed 8), Eszter aludt. Mama mondta, h fél hétkor kiütötte magát és elaludt.
Ismét reggel lesz fürcsi.
Mozgalmas napunk volt, el is dugulok, még lemosom a vakolatot a fejemről Kép.

Jóccaka!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Beze,

en is Szegeden szultem es en is iszemmel lettem terhes eloszor, es nekem csinaltak elotte mindenfele vizsgalatot , mielott elkezdtek a hormont. Valszeg rosssz orvost fogtal ki.

Dancsi, jol nez ki a kocsi.
Biztos nem sarga a baba? Csaszarral szult, mert akkor is lehet aluszekonysag. Es vannak babak, akik nem sirnak, hogy ehesek.

g.
gabomamo

Angi!

Remélem,hogy már jobban vagy.

Dancsi!

Mennyiért vettétek a telket?(Megírhatod e-mail-ben is.)
Hogy aludtatok.Mi jól.Kép(Csak szegény férjemnek szólt éjfélkor a telefon,és el kellett mennie.)

Gabomamo!

Nekem endometriozisom volt,el kellett mennem a dokimhoz.(Molnár G.)Megbeszéltük,hogy ha fél évig nem esek teherbe,akkor kezdi a vizsgálatokat.De, hála az égnek,a következő hónapban terhes lettem.Szerintem se jó orvosokhoz ment a Bézé.

Kriszti!

Örülök,hogy jó volt a napotok.Az éjszakáink jók(lekopogom),de a nappalok...

Ildi
tfildiko

Angi, remélem jobban vagy, meg a lányok is hagytak az éjjel aludni!

Kriszti, én se szeretem, ha későn mosnak, bár olykor velem is előfordul. Esztert nyugodtan szoktasd le az éjjeli szopikról, nincs már rá igazából szüksége. Amíg kap cicit, fel fog ébredni, mert olyan jó szopikázni, jobb mint aludni...

Benedek már egy hete nem szopott, remélem most már tényleg sikerült elválasztani. Ahhoz képest, hogy csak 1 éves koráig akartam szoptatni...
A vérvétel eredménye szerint továbbra is vérszegény, sőt, még romlott is. Ez érdekes, hát ezért az eredményért nem kellett volna vasat szedni... Majd ma megbeszélem a doktornőnkkel, de szerintem a felszívódással lehet gond. Az allergia teszt teljesen negatív. Erről ennyit.
Petinek olyannyira jól sikerült a versenye, hogy meghívták a megyei eredményhirdetésre Makóra, a Hagymaházba. A suliban a 3.osztályosok között neki lett a legjobb egyébként. Úgyhogy mégis boldogok vagyunk. KépKép

Melinda, nagyon örülök, hogy túlvagytok ezen a műtéten, nem irigyeltelek az élményért! Lottika jól bír enni azóta már?

Ildi, ha gondolod, elmegyek veled a Rómeó és Júliára, a férjemnek nincs kedve megnézni ezt a számára túl érzelmes műtKép

Gabi, nagyon szépek a gyerekeid! Azt hiszem, én is fogok venni egy dömpertKép És nagyon ügyes vagy a falvédőt illetőleg.

Tünde, kész nagyfiú Tomika! Kép

Enikő, remélem találsz mielőbb szép bútort ! Sok sikert hozzá!

Nóri, sajnálom ,hogy húzódik a dolog, de hátha gyorsan megtaláljátok az örököst! Nektek is sok sikert hozzá! Aztán mindent bele!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Erika!

Akkor elmegyünk?De jó!Melyik nap?Meg kellene rendelni a jegyet.Én olyan helyre szeretnék ülni,ahonnét mindent jól látok.
Gratulálok a fiadnak!Ügyes!Kép

Ildi
tfildiko

Ildi,
8 milla volt az egész telek, ugye ennek a fele jutott ránk. 2003. májusában. Mi a Craniumtól vettük, nem magánszemélytol. Ok csinálták itt a közmuvesítést.

De ugyanilyen telkeket, itt, már 13-14 milláért árulnak, magánszemélyek. Nemtom valaki megveszi-e ennyiért....

Éjjel okés volt, 5-kor felkelt, akkor magam mellé vettem és fél 7-ig aludtunk.

Ma megyek Bp-re, a tesómhoz hétvégére. Kép
Vendég

Dancsi!

A 13 már iszonyatosan sok.Kép
Érezd jól magad a tesódnál!!!Kép

Ildi
tfildiko

Ildi, meg is rendelhetjük, de akkor most kell plusz 1000 Ft -ot fizetni egy jegyért vagy sem? Holnap délelőtt vajon árulják -e a városban? Akkor meg is vehetnénk személyesen is , nem? De ha nincs ennyi plusz rajta, akkor inkább rendeljük meg. Időpontról még egyeztessünk, amúgy nekem majdnem mindegy.

Dancsi, jó utat, érezzétek magatokat jól!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Erika!

Nekem mindegy.Én úgy láttam,hogy van rajta 1000Ft.Meg tudod venni a jegyeket?Én ezen a héten nem mehetek sehova,mert a férjem ügyeletes.
Hol akarsz ülni?

Ildi
tfildiko

Erika! grat. Petinek!!

Ildi! én is endos vagyok, nekem 4 év kellett a szerencséhez. Te nagy mázlista vagy, mert ritka az ilyen. Ugy is mondhatnám Noémi nagyon ügyes voltKép

Erika! A jegyért 10%+50 ft-ot kell fizetni, tehát attól függöen melyik szektorba vesztek más a kezelési ktg. Ildi a legdrágább jegyet akarta megvenni. Azért tényleg durva hogy 90 ft-ról igy felvitték az árat.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Jó régen írtam alig győztem visszaolvasni.
Hétfőn és kedden olyan iszonyatos fejfájásom volt hogy alig tudtam magamról. Szerdától a húgom a 10 hónapos kislányával és anyukámmal volt nálunk vendégségbe. Tele volt a ház gyerekkel. Mindig aludt valamelyik kicsi, alig lehetett beszélgetni, teljes volt a zűrzavar.
de volt egy nagyon szép pillanat is amikor mindanyiann ébren voltunk éppen uzyonna idő volt úgyhogy csend is volt a fiam pedig gitározott nekünk. Az ablakon napsütés jött be szóval szép volt.Kép

Gabi
nagyon szép az a falitakaró amit csináltál. Én még soha nem szántam rá magam ilyesmire de tudom hogy óriási meló. A gyerkőcök is aranyosak. Amúgy szerintem nincs az algyői ovival semmi gond, sőt a suli is nagyon jó. Barátnőm kisfia most 5 osztályos és nagyon jókat mesélnek róla.

Dancsi
szerintem nem sok 20000 Ft a babakocsiért. Én is ennyiért vettem de kézalól egy Pier cardine-t.Igaz csak 2 hónapos volt még garanciás de formára hasonlít a tiédre.

Ildi
Mi alsóvároson a Dobó utca és a Tisza lajos utca sarkán lakunk.A Mátyás tér mögött

Szabadtéri,
Hát lányok szerintem pofátlanul magasak a jegyárak.5000Ft egy jegyért nagyon sok, ha úgy számolod hogy mi már négyen mennénk akkor főleg.
Azt se értem miért drágább a Rómeó.Miért nem terveztek akkor minden előadást olyan jóra hogy mindenhová teltházas érdeklődés legyen.
Amúgy az Átriumban leheta földszinten leghátul jegyeket venni. Még félre is rakják két hétre ha úgy kéred és csak akkor tudsz fizetni.

Mi még jól vagyunk nem vagyunk betegek.De sajna a suliban már felütötte a fejét az influenza úgyhogy nem túl jók a kilátások
majd még jelentkezem
Bea
20180827120929

Kármen!

Nekem csak éppen elkezdődött az endó.14 napig menstruáltam 2003.szeptemberében,és fájdalmaim is voltak.Elmentem a dokihoz,és megállapította,hogy vannak kis csomócskák a petefészkemen.(De még nem sok.)Ez volt szeptemberben,és októberben a Noémi már a pociban volt.Most már nincs egy csomócska sem!!!(A terhességtől elmúltak.)
4 év az nagyon hosszú idő.Hogy vészelted át?Én attól is pánikba estem,hogy szeptemberben nem jött össze a baba.

Ildi
tfildiko

Kép

Kép

Kata baba
20180827120929

Bea!

Gyönyörű a Kata.
Hol laktok Alsóvároson?(Már kérdeztem valamelyik nap,de akkor nem voltál.)

Ildi
tfildiko

Ildi!
neked írtam kettővel feljebb hogy a Dobó utca és a Tisza Lajos utca sarkán lakunk.
Mátyás tér mögött ,Király hely
Bea
20180827120929

Bea!

Először a képeket láttam,bocs.Nem néztem vissza,hogy írtál is.Köszi.

Ildi
tfildiko

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?