A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Lányok, tudnátok segíteni abban, hogy hol tudnám megnézni a jegyek árát és a szektorok elhelyezkedését pontosan?

Bea, Kata baba gyönyörű!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok!

Köszönöm, hogy írtatok!
Én is Klinika párti volnék - eddig 4 klinikás dokinál voltam: Daru, Bitó, Molnár G., Kovács.
Ez 1,5 év termése...
Az első csak azt szajkózta, hogy csak próbálkozzunk, ráérünk még (29 éves vagyok)
A következő mérette velem a hőmet, UH-zott, és megmondta mikor kell akciózni apával. Kb. 8 hónap sikertelenség után - amikor már direkt rákérdeztem, hogy nem lehetne-e tovább lépnünk, felírta a Closty-t hormonvizsgálat nélkül :-(((. Kérdeztem tőle, hogy nem kellene-e vérvétel? Erre ő: "felesleges". ????
Ezután én elmentem Makóra egy ismerős dokihoz, aki elintézte nekem a hormonprofilt (3. és 21. napi), ami tökéletes lett.
Egyetlen pozitívum, hogy legalább a páromat elküldte vizsgálatra - az ő eredménye is teljesen jó.
3 closty-s (és sikertelen) ciklus után kikönyörögtem!!! az átjárhatóságit. Az eredménye jó lett, a baloldalon picit nehezebben ment át az anyag, de átment.
Ja, és a Hsg előtt szintén kikönyörögtem a PCT (összeférhetőségi) vizsgálatot - ez is jó lett.

Ezekután úgy gondoltam, megpróbálkozom egy új dokival.
Ő, miután átnézte a papírjaimat, és végzett egy manuális vizsgálatot, azonnal azt mondta, hogíy próbáljuk meg az inszemet, mert nincs más ötlete. Óvatosan kérdeztem. lapar? Azt mondta, nem kell, hisz volt átjárhatósági.
Na most én nem vagyok orvos, de azt azért tudom, hogy a lapar nem éppen az átjárhatóság vizsgálatára van - persze arra is.
Nem akartam teli tömni magam hormonnal, ezért tovább áltam. Ott szintén nem tudtak velem mit kezdeni, a lapart szintén nem akarták megcsinálni.

Lényeges, hogy ezek mind magánrendelések voltak, elég kemény összegekért!!
Ami nem lenne baj, ha azt kaptam volna a pénzemért, amit vártam.

És most jutottam el ehhez a dokihoz - 0 lelkesedéssel, mondván ugyanzt fogom hallani - és láss csodát, ő egyből azt kérdezte, hogy laparoscopiám volt-e már?!
ezután megvizsgát "kívül-belül" hasi UH, hüvelyi Uh, méh méricskélés, manuális vizsgálat, méhszáj vizsgálat, kérdések tömkelege, és az én kérdéseimre válasz, pedig fel sem tettem neki őket!
És lényeges, hogy ezért nem kellett többet fizetnem, mint a többi dokiná!
Szóval itt tartok most.

Úgy érzem, nem akarok Szentesen szülni, mert pont azoktól a dolgoktól tartok, amit leírtatok.
De a lapart meg akarom csináltatni.

Tudnátok nekem Szegeden olyan dokit mondani, aki tényleg végig csinál minden vizsgálatot, mielőtt hormonnal töm tele? És főleg jó szülész is, mert akkor lehet, hogy tényleg az lesz, hogy ha végre terhes leszek, akkor itt Szegeden fogadok szülészt. Ezt szerintem Ugocsai doki is megértené. Remélem!!

KÁRMEN,GABÓ
Főleg az érdekelne, hogy nektek ki a dokitok?

Tényleg nagyon várom a tanácsaitokat klinikás orvos ügyében, mert ott szeretnék majd szülni!!

Üdv, BZ
bézé

Erika!

A Kármen megírta ezeket:márc.1.10h15 és márc.2.14h48-kor.Megveszed a jegyeket?Köszi.

Ildi
tfildiko

Ildi, köszi, ez nekem kimaradt. Férjemmel majd este még megbeszélem az időpontot, meg hogy hova vehetek jegyet. Te ragaszkodnál a legjobb helyhez? Lehet az nekem drága lesz. Én kiegyeznék egy olcsóbb jeggyel, szerintem máshonnét is jól lehet látni, mit gondolsz?

BZ!

Van, amikor tényleg csak az időpont nem kedvez a fogamzásra.

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Bea,
gyönyoru ez a pici lány. Jozsó jelentkezne volegénynek. Kép

képzeljétek, a nem evo bébi mára már eszik, 60-90 grammokat. Valszeg sz@r volt a mélegük, az volt nálunk is korábban, de nekünk össze vissza mért. Na, elvitték a mienket, azóta eszik. Kép Kép
De az is tény, hogy mára már éberebb egy picikét. De kaja miatt továbbra sem óbégat, de lealább eszik, ha cicit nyomnak a szájába.

Halljátok, Jozsó ma sem volt hajlandó bent aludni, kénytelen voltam kivinni a szakadó hóesésben. Esovédo alatt sétáltaunk vagy 1,5 órát.
Vendég

Erika!

Majd írd meg,hogy mit döntöttél.Beszéld meg a férjeddel.Én nagyon szeretnék valami jó helyen ülni.(Nem kell a legdrágábbnak lennie a jegynek.)

Ildi
tfildiko

Dancsi! szerintem sem sok érte a 20e, (ill. nem kevés de ez a reális ára sajnos) barátnöm is ennyiért adta el az ilyet tavaly

Bea! Jaj de szép Kata!! igen, drága a jegy, én régen minden évben mentem, de ezt Pesten akartam megnézni oda felutazni még drágább lett volna. Amugy meg 4 éve nem voltam semmilyen elöadáson, igy rászánom ezt a pénzt.

Ildi! eleinte volt pánik, késöbb beletörödés, mit tehettem volna. Idövel könnyebb elviselni a sikertelenséget, már nem görcsöltem annyira. Nem mértem a hömet, nem számoltam a napokat, (kivéve a lombiknál mert ott azért biztosabb volt az eredmény) azt sem vettem észre igy hogy terhes vagyok, Gigi sejtette meg. Még akkor sem akartam tesztet csinálni, gondoltam megint 500ft kuka.Kép

Orsi még mindig nagyon jol eszik!! Remek hogy kibujt az a fogKép

BZ! irok levelet.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Seri! A pontos adatokat nem tudom, bocs.

Kép
Kép
Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép
Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

BZ! nincs meg a cimed, irj ha van kérdésed

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!

Mi ma még nem sokat ettünk.
Én megéreztem,hogy terhes vagyok.Már akkor tudtam,amikor 1 hetes voltam.A mellem olyan furcsa volt.

Dancsi!

Örülök,hogy eszik a baba.

Ildi
tfildiko

Ildi! Én addig semmit sem éreztem amig nem mozgott. Hiába olvastam miknek kellene lennie, mondjuk nem bántam hogy igy volt.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

sziasztok
kezemben a kicsi nem irok nagy betüt bocs

karmen viola 46 cm-vel született és 2400 grammal adták haza!szupi a táblázat
köszke

bézé soksok drukk neked, hogy melöbb bebabásodj++++++++++++++++++++++++

puszka
enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

BZ,

nekem Molnar G. a dokim es en nagyon meg vagyok vele elegedve.
Kulonben sokx ugy latom, hogy mi nem szakertok, azt hisszuk, sokkal okosabbak vagyunk, mint a dokik. Elkepzelheto, hogy MGB a papirjaidbol ugy latja, hogy kezdjetek az inszemet. Persze lehet, hogy masik dokinak van igaza. De a lapar azert csak 1 mutet, nem?
En MGB-nek 2001 januar elejen mondtam, hogy 1 eve probalkozunk, es o nekem mar februar vegere megcsinalta Kép a gyereket. Mindkettonket hormonvizsgalatra kuldott es engem meg HSG-re (atfulyas), kis bibi volt a petevezeton, utana rogton hormonkezeles es az 1. inszem sikerult. Mondjuk en mar akkor 33 voltam, haladni kellett.

Karmen,
es neked elmult az endod?

g.
gabomamo

Lányok olyan rövidítéseket használtok amiket nem is értek,valszeg nem is baj.
BZ
szerintem minden doki jó valakinek.te ebben az utolsóban találtad meg a Te embered.
Én melegen ajánlom neked a Dr.Kajtár István nevű nőgyógyászt a zöldsándor diagnosztikáján rendel
Nem is kell magánrendelésre menni, neki azthiszem nincsis ilyene.Nagyon rendes,lekiismeretes. de szülni a Sárinál tudsz a klinikán na ő is profi.
Látod most mondtam neked két új nevet akik nekem beváltak meg még a topicból egy párunknak.

Én is voltam ma dokinál a gyakori mensesem miatt. Egy hét pihi aztán megint megjön. de semmit nem talált, hormonálisan azt mondta nem kezel csak szoptassak majd lassan beáll a rend.
Örülök mert izgultam hogy a szopizást abba kell hagynunk de szerencsére nem.ez a cicifüggő maca nem is tudom hogy lenne meg nélküle.
megyek ebédelek
borsóleves+krumplistészta
Bea
20180827120929

Bézé! Uhh, jó kis kálváriaKép((. Mondjuk épp kofogtad a férgesét asszem, D.J. paff (kishíján kicsinálta anyósomat egy félredignosztizált méhen kívüli terhességnél), B.nak van pár folyó pere (Ő volt ugye aki átvágta mobilozás közben a végbelet egy nőnélKép( ), K. meg öreg professzor, akihez Én elvből nem mennék. , Molnár Gről még csak jót hallottam, de lehet, h Neked nem jött be, ilyen van...
Szóval próbálkozz középkorú fronton, akiről jókat hallasz, nehéz ez így, Én nem szeretek ajánlani megmondom őszintén, és Nálam ilyen meddőségi vizsgálatokra nem volt szükség.
Bár fél év sikertelenség után Nekem is felírták a clostit anno, én sem szedtem be, és pár hónap múlva spontán terhes lettem. Ez az előző orvosom volt.

Bea! Gyönyörű a kiscsajKép)

Erika! Daninak gratula a sikeres versenyhez, nagyon ügyesKép. GOndolom büszke vagyKép))

Dancsi! Örülök, h megoldódottKép

KArmen! Nahát, eddig nem id tudtam, h ilyen hosszú volt a kálváriátok... És ezután van esély spontán terhességre?
Gigi sejtette meg??? Hogyan? Kép

Kössz a táblát, Enikő nyú babája, Viola nagyon tetszik:DD

Gabo! NEm nézel ki ennyinek, megfiatalítanak a kiskölykök mi??? ;) Vagy az átaludt éjszakák kisimítanak? Mond el a titkod:DD

Én gyógyulok, de fáradt vagyok, mint a kutya...

.:Angi:.
angiszeged

Bea!

Örülök,hogy minden rendben volt a dokinál.

Ildi
tfildiko

Lénám köhög nagyon. Meg dől belőle a takony. Dokinéni szerint tüdő, torok ok, orrmandula nagy. Ja, és készül áttörni a 6. fog.
Komolyan lányok, eszembe jutott, hogy lehet, hogy a fog a ludas? Vagy azért a köhögés más tészta?

Mi szeptembertől nem védekeztünk, de már előtte is 1-2 éve csak vigyáztunk, és májusban jött össze Léna. Igaz, én abszolut nem hajtottam a témát. Tele voltam pocak nélküli tervvel, stb... Sőt megvolt a béta verzió is, hogy ha nem lehet gyerekünk, akkor megpattanunk innét a tengerre, és csak élünk bele a világba, meg én megcsinálom a doktorit. Szóval ebből csak azt akarom kihozni, hogy azt tapasztalom, hogy minél kevésbé görcsöl az ember annál könyebben összejön a baba. A következőt is úgy tervezzük, hogy ha kész a ház, akkor nem védekezünk sehogy, és majd egyszer összejön, addig meg élvezzük a "gyerekcsinálást". Kép

Karmen!
Mit írtál?

Bea!
Én is készülök a dokinkhoz, csak mindig elfelejtem, pedig Lénát is megakarom mutatni neki, mert csak UH-n látta. Kép
Örülök, hogy nincs gond. Azt mondják az okosok, hogy szopi alatt bármilyen mensi belefér. Mondjuk jó hamar megjött neked. Nagyokkal is így volt?
Kérdésedre válaszolva, van a szobánkban csap, így bent fürdetjük Lénát, meg bent is eszünk. Teljesen királyul elférünk, persze, amíg nem volt Léna imádtunk itt lakni (10 éve már), most már főleg azért vagyunk itt, mert nincs rezsi, nincs kolidíj (rendszergazdiság miatt), máskülönben nem tudnánk tanári fizuból építkezni. De ezt így is terveztük mindig, hogy jó lenne saját házba költözni innét.

Erika!
Grat fiadnak a matekversenyhez. Szvsz készülni meg úgy a legjobb, ha észrevétlenül folyamatosan készül az ember. Nagyon jó és érdekes könyvek vannak, amit szórakozásképpen is olvashattok. Én gyerekkoromban pl. tévénézés mellett mindig matekoztam(számolós részeket), mert külön-külön mindkettő uncsi volt, meg mert nem ugyanazt az agyféltekemet használtam.

Tényleg, lányok kérdezni is akartam, hogy mennyit tv-ztek? Nálunk gyerekkoromban szinte folyamatosan ment, de senki nem figyelt rá, olvastunk mellette, meg ilyesmi. Azon veszem észre magam, hogy nálunk is gyakran szól, Léna is elvan mellette. Ismerősi körben azt látom, hogy ahol tabu a tévé, azok a gyerekek, ha tévét látnak teljesen odatapadnak.

Ildi!
Hogy álltok a lakáscserével?

Nóri
norcee

Nóri!

Most fogjuk meghirdetni a lakásunkat.És belevágunk.
Nálunk sokat szól a tévé.Én sajna,tv függő vagyok.Meghülyülnék,ha csend lenne.Teszem közben a dolgom,nem ülök ott előtte.Tudom,hogy sokan ellenzik,de nálunk szól,és kész.A Noémi csak a reklámra kapja fel a fejét.Máskor oda sem néz.Majd,ha nagyobb lesz,megválogatom,hogy mikor lesz bekapcsolva.

Ildi
tfildiko

Angi! meséltem amikor közétek jöttem, de régen volt szerintem normális hogy nem emlékszel ráKép
Gigivel sétáltunk és meséltem neki hogy nagyon fáj a hasam, mindjárt megjön érzem, de a fene már tart pár napja. Aztán mondta hogy vegyek tesztet, mert hallott már ilyet hogy valakinek ilyen megjön érzése van. Vártam pár napot, aztán csak elkezdtem kételkedni.

Gabo! császár után azt mondta nincs endo, meg nyáron voltam UH akkor se láttam.
Esély. Több orvos is megmondta nem lehetek spontán terhes, "ne is reménykedjen". Végül nem is mentem több helyre, minek. Ezek után mégiscsak becsuszott a baba, spontán. Ezek után már egyik sem mondja (2vel beszéltem) hogy nem lehet. Amugy nekem tényleg sokminden összejött a 4 év alatt, de a legrosszabb lelkileg az volt amikor lombiktól bevérzett a hasüreg, iszonyat fájdalom volt. Megmozdulni sem tudtam, ügyeletes dokit kértük operáljon meg, annyit sem akartam várni Sári berohanjon.

Enikö! Köszi,beirtam.

Nóri! bébiörzöt kérdeztem vettél-e végül és milyet. Bevállt-e és mennyiért? Lénának gyors gyógyulást!! Nálunk csak este megy a tv, de inkább csak háttérzajnak, keveset tudjuk nézni. Ja meg én nézem reggel amig fejek. Orsinak sem engedem nézni, csak ritkán, de ez azt jelenti hogy én sem nézem, ha igen ö akkor sem figyel rá. De inkább nem nézem én sem. Ami neki tetszik az a reklám, na arra rohan oda. Meg a Tubby de az havonta 2-3 alkalommal van csak nálunk.Kép

BZ! én nem akartam irni, de nekem is rossz a véleményem B-ról, azért ahogy Angi is irta.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ildi! mi most hagytuk abba a hirdetést mert nem hivtak már egy ideje. Aki hivott meg el sem jött. Annyira tele van a piac, mi most várunk mégis. Igy legalább itthon tudok akkor maradni GYES-en nem kell Orsit bölcsibe adnom.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Németországban élő barátnőm vett nekem 36 euroért vadi új Philipset, nagyon tuti, mindék része üzemeltethető hálózatról is. Kaptunk hozzá ajándékba egy tuti hátizsákot meg egy gumilepedőt is. Röhej, hogy kint csomó dolog olcsóbb...

Nóri
norcee

Nóri! melyik tipusát vette neked? Én is Philipsen gondolkodtam, árulnak 10e körül is, de nem tudom mit jelent pl. hogy analog v. digitális egy csatorna meg ilyenek. Szoval ki van nyomtatva de nem tudom összehasonlitani. Meg olyan kell ami az udvaron hagyva is meghallom itt fent.
De szerencsés vagy hogy ilyen tuti áron tudtál venni!!! A hátizsák is praktikus, én szeretem öket.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Léna és apósom. 70 év korkülönbség. Hát se ő, se mi nem kapkodtuk el, akár déd vagy ük apa is lehetne. KépKép
norcee

Léna és apósom. 70 év korkülönbség. Hát se ő, se mi nem kapkodtuk el, akár déd vagy ük apa is lehetne. KépKép
norcee

Bocsánat, hogy kétszer ment el, mostanában szivat a babanet.

Ez olyan, amin 4 csatorna van, és a folyosó másik végén lévő szobában is tisztán lehet hallani, hogy mi zajlik a szobában. Azt viszont nem tudom, hogy digi vagy analóg-e, de megpróbálom megnézni majd. 250m a hatótávolság.

Nóri
norcee

Sziasztok!

Elég kemény odakint az időjárás......

Nóri, igen sajnos mi tévézünk. Szokás sajnos, ahogy haza, tévé bekapcs. Mostanában kikapcsolom már délelőtt, Pipit különben nem érdekli. Régen reklám függő volt. Remélem rendeződnek a dolgok az építkezéssel kapcsban.

Karmen, örülök, h Orsika eszik. Azért valljuk be, elég jó érzés nézni a gyereket, ahogy eszik:-) Pipi nem nagyon kajál, de ebédre mindent befal legalább. Kitört nála a kakaó láz, eddig nem volt hajlandó meginni, most meg az a reggeli, 2deci. Én iszonyatosan nagy kakaó ivó voltam gyereknek, 2 bögre volt a reggelim évekig:-)

Bea, Kata nagyon gyönyörű, művészien fotóztok, az a vícsöpp az állán.....:-)

Angi, szombaton benne leszel a tévébe?:-) Jobbulást neked!

Ildi, tényleg mi van pecóilag?

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Nóri!

Jobbulást kívánok a Lénának!Az előbb ezzel akartam kezdeni.

Kármen!

Mi még eddig nem hirdettük,most kezdjük.Majd kiderül,hogy kell-e valakinek.(Jó lenne!)

Ildi
tfildiko

Nóri! de irigy vagyok. A 4 csatornás mind digitális, azok profik. Ügyes vagy annyiért tudtál venni, nekem még a 10e is sok érte. De egyre jobban kellene venni, csak még mindig nincs rá pénz. Illetve sajnálok annyit adni egy olyanért ami esetleg nem is jo, mert komolyabb kellene.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nóri! Nálunk apu, apos egyidös, 64 év a korkülönbség. Mi sem siettünkKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nóri!
Én is viszem magammal általában Katát és mindig vigyorog a dokira.
Erika!
Lemaradtam, hogy milyen matekversenyen volt a fiad. Az enyémek is nagy matekosok de Andi csak most kezdte(3-ba) de megy a megyeire de ők valami levelező matekon csinálták a selejtezőt.
Tamás az már nagyon profi,matek tagozatos is.Ő már országosra is megy áprilisba.De elmondása szerint az informatika sokkal jobban érdekli a mateknál. Majd középsuliba ara megy.

Egyébként Én is úgy maradtam terhes hogy nem védekeztünk

Nóri!
Úgy látom Te is azt érzed hogy rosz égtájra születtél.Az Adria jobb lenne mi?Én is függő vagyok azt hiszem addig fogok ügyeskedni amíg olyan munkát nem találok ami valahogy kapcsolódik az Adriához.
De mondjuk én még csak nyáron voltam más évszakban nem

Bea
20180827120929

Látom már írtad Ildi:-)

nyúlanyó

Nyúlanyó,
az Én mániám a fotózás de sajnos elég gyerekcipőbe járok benne Szeretném tanulni majd kitalálom hogy hogyan, tanárt már kinéztem magamnak gyenes Kálmán bácsi a DM fotósa
Ja de a vízcsepp az szerencsés véletlen
Bea
20180827120929

Sziasztok!

Nóri: Jobbulást Lénának, próbáld meg a Stodalt!Pici vízben feloldassz 2,5 ml-t napi 3x. Sztem nem a foga miatt köhög. Orr folyásra jó a Coryzalia vagy az Allium Cepa.
Az ép.eng. durva. Sok sikert a kereséshez!

Dancsi:Sztem nem túl okos ötlet visszaadni.

Kriszti: Én is útáltam, mikor hajnalok hajnalán arra ébredtem, hgoy valakinek megy a centrije. Ezért útáltam panleban lakni. Egyébként 25 évig bírtam. KépMost viszont hajnalban mosok éjszakai árammal, reggelre tiszta, de vizes ruhákat kapok.

Erika: Gratu Petinek a versenyhez!!! Adtál Benedeknek c vitamint és folsavat a vashoz? Az segíti a felszívódást!

Bea:Nagyon szép Kata! A nagyokról is tehetnél fel néha. A barátnődék nem a Tiszavirágon laknak, a körforgalomtől a legelső házban? Általánosba is Algyőre fogom íratni őket. Ne kelljen bejárni. Elég lesz középsuliba.

Gabi3
inecsg

Karmen,
táblázathoz: 2005.01.16., 3340g/51cm, 3220g, dr. Nyirati Ildikó, dr. Endrődi Márta

Képzeljétek, tegnap jöttem rá, hogy Csilla szopi alatti hasfájóssága lehet, hogy nem is az. Szopizás vége felé ugyanis szinte mindig elkezdett nyögni, vörösödött és rángatta a fejét. Volt hogy keserves sírásra fakadt és ki is köpte a cicit. Azt hittem kb. 2 héten át, hogy görcsöl a hasa. Viszont néhány napja pótlást is kap, azt lazán bezizzenti, minden nyűglődés nélkül. Ekkor kezdtem gyanakodni. Ma meg mondta az egyik ismerős anyuka, hogy azért nyűgös Csillus, mert már nehezen jön a tejcsi, és ő így reklamál. Ami simán lehet, mert egy jó hete észrevettem, hogy jócskán megcsappant a tej mennyisége.
Hát ennyit az anyai ösztönről...

Most próbálok tejgyártani, sajnos ezidáig nem túl sok sikerrel. Már a homeopátiás bogyóknál tartok (urtica urens 5ch), csak nem tudom, van-e előírás, mikor kell bevenni őket. Fenti anyuka szerint szedhetem a javasolt dupláját is nyugodtan.

Szbea,
a lányod igazán gyönyörű!

SeriKép
seri

Karmen: Nekünk Phillips van. Két csatornás, digi, ez megbízhatóbb, 250 m hatótávolságú. 463-as. Ez volt nyáron 16 ezer körül a Micimackóban.

Nóri: Tévé, nálunk csak tények idejében megy. Esetleg vasárnap megnézzük a naplót is. Ha Zoli itthon van, akkor néha délelőttis be van kapcsolva. Én nem szeretem, mert tökre rátapad és sehall selát tőle. A gyerekek is. Bátor a képernyőt tapizza, Flóra meg közelről nézi. Már megtanluták, minden nap fél héttől hétig csendes játék van.

Gabi3
inecsg

Seri: nagyon aranyos Csilla! Felesleges többet szedned, tehát ne egyszerre 10 golyót,hanem 2-3 óránként inkább. Mentolos ételeket, italokat nem szabad szedni. Előtte-utána nem szabad 30 percig enni-inni. Illóolajokat sem alkalmazhatsz. Nyelv alatt kell elszopogatni.
Van másik két szer is.
Lac caninum 9 CH: 2x5
Ricinus communis 5 CH:1-2x5
Ezeket lehet kombinálni!
Igyál bőven fogyadékot, meleget! Szoptass sűrűn!

Gabi3
inecsg

Gabi! A 463-as a papirom szerint (forrás Philips weboldal) analóg, azt hittem a digitálisok olyan drágák. Valszeg használtan fogok venni újra biztos nem telik. Milyen rejtett hibára kell figyelnem ha veszek valakitöl?

Seri! nagyon szép Csilla! és máris hogy nevet!! Orsi késöbb lett ilyen mosolygos baba. Nekem elég volt a rostos lé (Top Joy duett alma-birs) homeot nem probáltam, nem tudok nyilatkozni.

Mely kivel tartja a kapcsolatot? tudja valaki megvan-e már a baba?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Seri, nagyon édes a lány:-) Pipi is így mosolygott mindig álmába, meg énekelgetett:-) De jó érzés visszagondolni......

nyúlanyó

Gabi! Még ezt akartam kérdezni. Látom van különbség ezek között a vezérhangok száma (ez nálad 4, a digitálisoknál 16) meg a csatornák száma között (nálad 2 a digit.4) Ezek mit jelentenek??? Valszeg nem kell a több ha nektek is bevált. Lehet állitani milyen érzékenységen kapcsoljon be, jo lenne ha majd ki tud mászni az ágybol akkor meghallanám ha felkel, de minden neszre meg nem akarok felébredni.

Nóri! neked mi a tapasztalatod?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Seri!

Nagyon szép a lányod.

Ildi
tfildiko

Seri,
Csillád gyönyörűséges!!!

Bea,
Kata is nagyon szép kis Angyal!

Melinda,
Lottika hogy van?

Meliről tudtok valamit?

Képzeljétek, Eszter körbejárja a szőnyeget egyedül Kép.

Mi hatalmasat sétáltunk a hóesésben: Makkos-erdő sor-Mars tér, onnan trolival Mamával+babakocsival IH, kiállításmegnyitó, onnan gyalog haza a Makkosra. Hazaérvén még ellapátoltam a havat a ház előtt. Állat volt, fel vagyok pörögve nagyon. Jól érzem magam Kép.

Teherbeesés:
amiket itt leírtok, csak ámulok, hogy mik vannak.
Nekem csak annyi van, hogy nem minden menzeszkor van peteérésem, szal véletlen műve lesz. Mi sem védekeztünk, az elhalás után 1 évre jött össze Eszter. Én ABBAN A PILLANATBAN tudtam, hogy megfogan Kép.
Kábé 5 hónapos próba után Kép.

Karmen,
ti mikről beszéltek Nórival Kép?

Hajni,
Meliről nincs hír?

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti! Irtam Norinak, de nem kapta meg gondolom. És kérdezte mit akartam. Bébiörzöt keresett.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kriszti!

Örülök,hogy föl vagy pörögve.
Gratulálok Eszternek a sétához!Nagyon ügyes!Kép

Ildi
tfildiko

Karmen,
így akkor okés. Kínaiul hangzott nekem Kép.

Kép

Kép
eszteranyu

Karmen!
A több csatorna gondolom azért van, hogy ha túl közel van másik bébiőrző is, akkor ne zavarják egymást. Nincs vele nagy tapasztalatom, mert egyelőre csak bóhóckodunk vele a koliban. Mi már annyira megszoktuk, hogy Lénával alszunk, hogy egyikünk mindig simán bent marad vele nappal a szobában aludni, pihizni vagy olvasni. Én ezt már a házhoz vettem, meg a következő gyerekhez. Kép

Karmen! Kriszti! Gigi! Tünde!
Főleg nektek számon, mert a ti gyereketek Lénához hasonló korú. Szóval az érdekelne, hogy miket csinál már? Szeretném tudni, hogy Léna tényleg extra ügyes vagy csak én látom így, és tök átlagos. Pl. pontosan tudja, hogy melyik játékdarabok tartoznak össze, ha elkezdünk játszani pl. a zsíráffal (4 hengert kell egymásra rakni + zsiráffej), akkor az ahhoz tartozókat odahozza, tegnap emlékezett rá, hogy hova dugta az egyiket, megkereste és hozta. Aztán: szoktunk neki az asztalra kirakni kölest, illetve az egyik hengerbe szoktunk neki tenni, ma fogta a hengerét odament az asztalhoz és szépen átpakolta az egészet a hengerbe, majd megetette apát. Mondjuk etetni elég durván etet, nincs nála pardon, nyomatja az ember szájába, ha megpróbáljuk összezárni az ajkunkat, akkor szétfeszíti, és töm. Kép
Ha megkérdem, hogy kér-e cicit, vagy inni vagy van-e kaka, akkor ha igen a válasz, akkor mond valami igenfélét meg bőszen bólogat.
Na abbahagyom...
Bocs a hosszért!

Nóri
norcee

Lányok!
Légzésfigyelőt használtok/használtatok?

Nóri
norcee

Nóri,
holnap írok majd erről az előző dologról.
Mi nem használtunk légzésmegfigyelőt.
Miért kérded?

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Nóri!

Mi sem használtunk légzésfigyelőt.

Jó éjszakát!Kép

Ildi
tfildiko

Nagyon örülök, hogy érdeklődtök Meli felől.Kép
A nagy igazság (bocs a "titokért) Meli a húgom!!
A kis trónörökös nagynénje leszek, Lottika uncsitesója!Kép
Hírek: Tegnap befektették. A CTG-je, FLOW-ja tökéletes. Viszont az OPT-s, EST-s papírt nem írta,nem járult (még) hozzá a vizsgálatokhoz. Ezen aztán ki vannak akadva a dokik. Ja, a dokija még meg sem vizsgálta, be sem ment hozzá,csak vizitkor. No comment. Így még várunk az unokaöcsire.

Lottika sajnos még nem 100-as. Alig eszik, láthatóan fogyott, kriminális éjszakánk volt, sírt nagyon. Kedden megyünk kontrollra, remélem azért javulgat majd.

Rájöttem, milyen jó is az itthonlét (bár rossz, hogy Lottika nyügike)Kép 16-án megyek legközelebb dolgozni. Addig élvezem,meg majd a kistesónál...

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?