A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szonja, Orsoly,
Nekem a mensis görcseim szinte alig vannak. Vannak persze, mert érzem öket, de elhanyagolható. 3-4 alkalomra emléxem az elmúlt cirka 15 évböl, hogy voltak nagyobb fájdalmaim, amik kb. 5-30 percig tartott, de az elmúlt 4-5 évben csak általános, elhanyagolható fájdalom.
Szerencsére.

Köszi a segítségeteket, lassan el kell menjek suliba.
Lehet, hogy még lesz idöm visszanézni, ki tudja. Mindenesetre jó hétvégét.

Edelweiss,
Köszi a javítást. Kép
Puszi
Moni
mj

Kedves Agota!
Elolvastam torteneted, igazabol nem is tudom mit irhatnek, csak szeretnem ha tudnad, hogy oszinten tisztellek az erodert.

kamilla
kamilla

Orsoly!
Nálunk hasonló a helyzet mint a barátnõdéknél: átjárható petevezetékek, van peteérés, jó a progi szintem, nagyon jó minõségû spermák és az eredmény: SEMMI...De én biztos vagyok benne, hogy nem lehet lelki ok a háttérben, mert szerintem teljesen kiegyensúlyozott vagyok, néha bepánikolok egy kicsit, de hamar megnyugszom, soha nem szoktam sirni ha megjön, egyszerûen elfogadom és folytatom tovább...Igy tehát csak az az egy ok lehet, hogy a méhszájam ellenanyagot termel a férjem spermájával szemben. Ha igy van akkor remélhetõleg az inszemináció megoldja a problémánkat! Hú, ma annyit kotyogtam, itt az ideje dolgoznom! Kép
Pusz, Szonja
Szonja

Szonja: munka utan elmegyek a Moricz Zs. korterre, es megkeresem azt a patikat, koszi! Kép

kamilla
kamilla

Sziasztok lányok!

Mai nap is csak bekukkantás erejéig jöttem....Kép

Remélem jól vagytok, és olyan jó kedvetek van, mint nekemKépKépKépKépKép

Krisztinka!
...megint gyagyancsi vagyokKépKép

Legyetek jók,
élvezzétek a napocskát, amíg vanKép

pussz,
Ancsi
Ancsi

Lányok!
A fogyiban én is veletek tartok...már mától visszafogottan étkezek...reggel egy kis teácska, ebédre egy joghurt és 3 minipogi. Vacsira pedig csak gyümölcsöt szeretnék enni.

Most nagyon elhatároztam magam, ilyenkor sikerülni szokott!Kép
6-7 kilótól kellene megszabadulnom...lehetõleg már tavaszraKép

MINDENKINEK HAJRÁÁÁÁ!

Ancsi
Ancsi

Szonja: De ezt a vizsgalatot is meg lehetne csinaltatni nem, hogy kdieruljon, tenyleg ez-e a baj. Bar az inszem tenyleg megoldjaKép

A baratnom egyebkent 4x elajult a HSG alatt....lehet hogy nem nagy a fajdalomkuszobe, vagy en nem tudom. De ugyanez a hanyos-ajulos fajta o is.

orsoly
orsoly

Ancsi,
Most off leszek.
Szerintem túl drasztikus ez a fogyókúra. Lefogysz, örülsz, utána pedig visszahízod. Duplán.

Ahhoz, hogy hosszútávon fennmaradjon a már elért súlyod, próbáld meg elöször lecsökkenteni az étel adagjaidat egy kicsit (mondjuk 70%-ra amit megennél), ne egyél szalámit, zsíros husokat, ne igyál leveket, szénhidrátos lónyálakat és ne egyél csokit és péksüteményeket. Heti legalább 2x végezz tornát, úszást, vagy ami tetszik. Mindezen felül egyél ami tetszik de mértékkel.

Sali (nem majonézes) és gyümölcs viszont minden mennyiségben (kivéve a banán, mert 1 db-ban 100 kalória van). A joghurtot ha megnézed, rengeteg kalória van benne még a soványban is és szerintem egyátalán nem laktat! Megeszel 3 kis joghurtot egy nap az már 435 kalória és még mellé éhezel. Az igaz viszont hogy nagyon egészséges.

Egyél sok párolt rizst (nem olajjal készülted), sonkát, csirkét, halat, sajtot módjával, vajat módjával, fehér kenyér helyett barnát. A lényeg az, hogy ne éhezz!!!, de ne is tömd tele magad.

Érdemes a kalóriákat is számolni. A neten erröl rengeteg infó van. 1500-2000 kalória/nap a megengedett, ha fogyni akarsz. Ez alá nem menj mert nem válik egészségedre. Személy szerint én akkor fogyok,ha 2000 alatt maradok. 1500-1800 között érek el eredményeket. De már az 1500 is igen kevés.

Reggelre, éhgyomorra a tea sem túl jó. Olyan mintha kávét innál.

Az eredményt sokkal lassabban éred el, de sokkal tovább fog tartani.
Puszi,
Moni
mj

sajnos az eredmény neg., de ha ugy vesszük nem tragikus, mert nagyon izgultam volna hogy nincs-e valami baja a babunak.
Az pedig kifejezetten jó lenne most ha mensi lenne igy az ötvenvalahanyadik nap után.
Azt viszont elhatároztam, hogy elmegyek az orvosomhoz és megkérem hogy nézzük meg hogy a hormonjaim hogy érzik magukat.
Tényleg, a Maca-t lehet szedni egyéb más 'gyógyszerrel' együtt is? Nektek nem volt az elején fejfájásotok tõle?

Panna
Panna

Szonja!

Úgy tudom, hogy ezt is lehet vizsgálni (mármint azt, hogy mennyi spermiumot enged át a méhnyaknyák).

Kamilla!

Írom a höidet, aztán majd meglátjuk.
A mostani höid alapján nálam is egy kicsit esélyesebbnek tünik a 35. napi ovuláció. Viszont a tegnapi höd nincsen meg (lehet, hogy csak én nem láttam tegnap...), légyszi ad meg.

Panna!

Nem tudom, hogy lehet-e szedni (orvosok nem mondanak véleményt, mert nem ismerik, többen "kuruzslásnak" tartják), többen (én is) szedtük együtt peteéréstserkentövel (én pl. Serophene-nel).

Beszti
Beszti

Orsoly, Beszti!
Igen meg lehet vizsgálni, de nálunk már felesleges mert ha beigazolódik a feltevés és hanem akkor is lesz inszem. Ezt beszéltük meg a dokimmal. Most csak azért nem kezdtük még el az inszemet mert kértünk 3 hónap "haladékot" vizsgák és egyéb olyan dolgok miatt amit szeretnék letisztázni, hogy nyugodtan foghassak bele az inszembe.
Ha ma már nem tudnék jönni, akkor búcsúzom tõletek: legközelebb csak 17-én jövök!
Pusz, Szonja
Szonja

En is lepek, jo hetveget mindenkinek!

Pusssz: orsoly

Ps. Szonja nagy drukk az inszemhez....Kép
orsoly

Sziasztok Lanyok!
Most talan mar sikerult a regisztraciom es legkozelebb nem leszek nevtelen.
Agota tortenetenek olvasasanal nekem is majdnem potyogtak a konnyeim. De tenyleg sok erot is adott. Azert nagyon remelem, hogy rank nem varnak ilyen megprobaltatasok.
Megint kerdeznenk. Tudjatok, en vagyok, akinel progi hiányt allapitottatok meg. Meddig tart meg ez a barnas trutyi? Es a hom is meg mindig 37 felett jar. Es a mensim azert meg fog jonni? Butakat kerdezek? Annyi mindent nem tudok meg. Regen soha nem volt bajom a mensimmel. En kis naiv azt hittem, hogy nekunk nagyon egyszeruen ossze fog jonni a baba. Most mar kicsit felek. Igaz ez meg csak a 3. honap volt. Nyugtassatok meg, legyszi!

Jo hetveget mindenkinek! Nekem sajnos holnap is dolgoznom kell. Pfujj!
Es olyan ritkan tudok benezni hozzatok!
Pedig nagyon jo kis csapat van itt.
Andi
Névtelen

Edelweiss!
Kérlek vegyél le a listáról, mert a januárt kihagyjuk. Vizsgaidõszaki nagy hajrá van nálam, ill. a páromnak le kell adnia a szakdoliját, és februárban államvizsga. Szóval túl stresszes ez az hónap. Ráadásul nekem minden vizsgaalkalommal délutánra megfájdul a fejem. Kép
Utánna majd meglátjuk. Nem igazán szerettünk volna téli babócát. Bár szerintem most enyhe tél lesz Kép, mivel most elég zimankó van. Úgy vettem észre, hogy ez 2 évente változik.

Most tudtuk meg, hogy a férjem barátjának a felesége 2 hónapos terhes Kép Kép . Úgy örülök neki Kép , hisz õk már jó ideje nagyon-nagyon szeretnék.

Azért Nektek drukkolok ezerrel Kép !!! Ill. itt leszek én is Veletek, csak kicsit a háttérben.

Barbi!
Gratula a bambinához/bambinóhoz! (ezt a szót a lányom így ejti: bambambi) Vigyázni ám magatokra nagyon!

Ancsi!
Mitõl ez a fergeteges jókedv? Én ma majd' megfagytam. Brrrr.

Pusz
Gyöngyöske
gyöngyöske

Úgy örülök neki Kép Kép
Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok lányok!

Jó kislány vagyok, és végigolvastam böcsülettel mindazt, amiböl kimaradtam eddig...

Krisztinka, vagyok, az emiled megkaptam. Majd felelek, ok?

Barbinak gratulálok! Asszem ez a legszebb ujévi ajándék... Kép

Velem semmi nincsen, ma van 24 cn, talán még a hétvégén meggyön.

Valaki érdeklödött hsg-röl. Nos, nekem adtak kábitó injekciót, amitöl semmire sem emlékszem. Nem fájt vagy ilyesmi. És elöre kell egyeztetni idöpontot a dokival (ahogy már mások is mondták).

Mindenkinek boldog új évet!

Lotti
lotti

Gyöngyöske, Lotti, nektek is köszönöm a gratuláciot. Igen, tényleg igy jo kezdeni egy uj évet. Még minidg furcsa, hogy van egy Maszatka a pocimban, remélem azért minden rendben alakul. Jövöhéten megyek dokihoz, aki még nem is tud rolunk. Amikor legutobb elváltunk, a kezembe adta a Serophen receptjét, most meg majd jol meglepem a hirrel...Kép
Sziasztok:
Barbi
Barbi

Szép jó reggelt!

BARBI, olyan boldog vagyok, hogy valakinek megint sikerült! Vigyázz magatokra, bár gondolom ezt felesleges mondani.
Moni, igen érzékeny volt a mellbimbóm, de a doki szerint a closty-nak van ilyen mellékhatása. Szerencsére most ez elmaradt. Helyette jó kis hõhullámaim voltak.

Kamilla, szerintem is a 35. napon ovuláltál.

Voltam Uh-on, de nincs valami jó kedvem. Endometrum: 2,2 mm Fullicus: 1 db 10,8 mm-es, és 1 db 10,3-as.
Nos, az uh-os orvos ki volt akadva, hogy:
1. nem volt teljes hormonkivizsgálásom (csak progi)
2. miért az 5-9. napig szedem a closty-t (1-6-ig kell)
3. miért nem volt az elõzõ ciklusban Uh (closty után)
4. miért nem emelt az adagon a dokim
5. és keveselte a 2 tüszõt. Röviden ennyi. Azt mondta, hogy ettõl a bogyitól általában 6-8 tüszõ megérik, hogy növelje a teherbeesés lehetõségét. Tehát nálam nem érte el a célját. A nyálkahártyám vastagsága teljesen kizár most az esélyesek közül. Sebaj, legalább jókat szexelhetünk, felelõsség, és idõzítés nélkül. (próbáltam vigasztalni magamat)
Kicsit rossz a kedvem. A párom azt mondta, hogy nézzek utána a neten a meddõségi központoknak, és kérjek idõpontot. Nem várunk tovább, azt hiszem dokit kell váltanom. Bocsi, hogy ilyen hosszú voltam, de csütörtök óta bennem volt, és a férjemen kívül nem tudja senki. Majd megõrültem, mire hazaért, hogy elmodhassam neki.

Legyetek jók, Lora
Lora

Ági, olvastam amit írtál. Hát, le a kalappal!
Kedves CSMGY köszi, jó érzés hogy törõdsz velem! Azt hiszem "sajnos" igazad van. Megerõsített egy másik orvos is.
Köszi, Lora
Lora

Gyöngyöske

Ha nagyon akarod leveszlek a listáról, de a következõ ciklusban már benne akarsz lenni, ugye?

Azt hiszem ebben a ciklusban meg fog kergülni a hõm. Tegnap 36,5 ma pedig 36,8 volt. És ez még csak az elsõ 2 nap. Mondjátok, hogy ez még nem jelent semmit!!! Ettõl még lehet értékelhetõ a görbém. Most megijedtem egy csöppet.

<pre>
Tücsi 13c 92 cn Debrecen 32 év
Monchy 5c 50 cn Budakeszi 32 év
Kamilla 3c 45 cn Budapest 26 év
Klari 7c 43 cn Budapest 31 év
Sien 15c 41 cn Budapest 28 év
Edi 9c 40 cn Maglód 33 év
Melinda 5c 39 cn N-o. 26 év
Sugár 3c 38 cn Salgótarján 23 év
Kisvuk 4c 36 cn Svájc 27 év
Edus 3c 34 cn Svajc 25 év
Cipomama 3c 29 cn Los Angeles 35 év
Indigo 2c 26 cn Budapest 25 év
Orsoly 1c 25 cn Nagytarcsa 27 év
Doris 10c 25 cn Budapest 29 év
Ancsi 4c 22 cn Adács 27 év
Gabó 31c 20 cn Miskolc 27 év
Marcsi 3c 17 cn Budapest 27 év
Edina 11c 17 cn Coimbra 23 év
Éva 32c 16 cn Nyíregyháza 26 év
Szami 11c 14 cn Budapest 30 év
Lora 15c 13 cn Várpalota 25 év
Moni 9c 12 cn Törökbálint 28 év
Mamacs 13c 4 cn Budapest 24 év
Edelweiss 9c 2 cn Szeged 32 év
</pre>

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Edelweiss!
Köszi, hogy levettél a listáról. Sajnos még a februárunk is ilyen zûrös lesz. De utánna szeretnénk elmenni a Mátrába egy kicsit szusszanni, feltöltõdni, és már az sem lesz gond, ha télen fog születni a kistestvérke Kép.
Azon a télen mikor még Gyöngy a pocimban uszizott, elég hideg, és havas tél volt (1999/2000). A lányom "tavaszi", és az elsõ telünk (2000/2001) enyhe volt. Minden nap sétáltunk (akkor még babakocsival) naponta 2x-3x. Most nagyon hideg van, ezért úgy gondolom, hogy a 2002/2003-as tél ismét enyhe lesz. Bár nem vagyok meteorológus és jós sem, remélem így lesz.

Egy kicsit OFF.
Mivel én fõsulira járok, azt is mérlegelnünk kell hogy a "bambambi" (Gyöngy szóalkotása Kép ) ne a vizsgaidõszak kellõs közepén szülessen. A szeptember/október azért lett volna ideális, mivel mire jöttek volna a januári vizsgák, akkor a picike már majd' féléves lett volna. Na de ezeket a dolgokat majd akkor, ha eljön az ideje, biztos meg fogjuk tudni oldani.

Mindenkinek szper hancúros hétvégét kívánok!

Gyöngyöske
gyöngyöske

Mindenki aki elmondta a velemenyet!

A dokim szerint is a 35.napon volt az ovulaciom, ami szinte hihetetlen! Kép Fokent azert, mert ez iszonyu nagy szam, masreszt pedig annyira a 28. napon ereztem. Raadasul en ugye a 28. napon mindent beleadtunk az akciozasba, meg a fenekem is felpolcoltam. Igaz ugyan, hogy utana is voltunk egyutt, de akkor mar nem figyeltem annyira sem a fekvesre, sem semmire, hogy minel konnyebben celba erhessen a dolog Kép
Szoval elegge elszurtam a csudaba. Sebaj, mert mar gozerovel keresem a PG 53-t, az majd nagy segitseg lesz az ovulaciom pontositasara...
Koszi, hogy elmondtatok a velemenyeteket.
En is ugy segitenek a tanacsaimmal, de meg eleg tapasztalatlan vagyok, es senkit sem szeretnek felreinformalni, de igyekszem minel tobbet olvasni,igy talan en is a hasznotokra valok elobb utobb Kép

kamilla
kamilla

Sziasztok

Barbi gratulalok, nagyon orultem a jo hirnek! Kép

Remelem nalam is bevallik a Serophen elobb vagy utobb....most valtottam ki a receptet. Kép

Sajnos ki lehet javitani Kép Melinda 6c 3cn

Udv Mindenkinek
Melinda

LoraKép
Fel a fejjelKép!! Szerintem jo lenne megnezetned magad egy masik orvossalKép
MoniKép
Ne csuggedj! Probalj maximalisan turelmes lenni a Paroddal, talan megremult valamitol....Kép

Puszi: Doris
doris

Meinda, nagyon szurkolok Neked, nálam a Serophen nagyon bejött. Melyik napon kell szedned, és mennyit? Én ajánlanám,hogy kösd össze a gyogyszer szedését az ovulácios teszt használatával, igy tutti a siker. Igaz, kicsit drága, na de ha már csinál az ember valamit, csinálja teljesen, igaz? Márpedig ha a Serophen gyártja a szép nagy petécskét, csak jo lenne tudni, mikor is ovulálsz pontosan.
Nekem is ajánlotta a dokim, söt, teljes menetrendet adott, mikor akciozzunk,mikor teszteljek, stb. Ha érdekel a további részlet, irjál magánba, szivesen megirom a tapasztalataimat!
Szia
Barbi

Kép
Kép
barbi

Szisztok!

Már bevettem 4 clostit!Kép Vasárnapra esik a 12. napom, akkörül megyek majd UHra! Ugy izgulok, hogy milesz! Irnátok nekem clostis tapasztalatokat? Megköszönöm!

Mamacs
mamacs

Sziasztok!

Zebrás újévet mindenkinek!!!

Mostanában nem tudok majd jönni, de ha nem bánjátok a listán azért maradnék.
Edelweiss! Javítanál? Edi 10c 12cn Köszi!

Barbi!
Gratulálok!!!KépKépKép Már nagyon megérdemelted.

Puszi, Edi
Edi

Sziasztok Lányok!!!

Hát, íme visszatértem a munkába, bár így két hét után elég döcögõsen megy még a visszaszokás! Annyi elõnye viszont mindenképpen van, hogy végre olvashatlak Titeket is!
Elõljáróban annyit, hogy 16c 13cn ,Edelweiss légyszi javíts majd ki! De legalább a kúpjaimmal még pont végeztem a mensi elõtt, úgyhogy a gombás fertõzésem elmúltKép!
Na, mit szóltok az újévi optimizmusomhoz?
Úgy izgulok, hogy hány kismamánk lett, amíg nem voltam!! Most megyek és olvasok!!!
Pusz, Sien.
Sien

Sziasztok!

Sien, már vártalak, hisz mindig közel vagyunk egymáshoz a táblázatban. Kíváncsi voltam, mi lehet veled?

Van egy nagy újságom! Január 28.-án 08:30-ra kaptunk idõpontot a Pannon Reprodukciós Intézetbe! Olyan boldog vagyok, most új erõre kaptam. Remélem még kitart erre a hátralévõ 3 hétre is. Nagyon kedvesek voltak, mindent világosan elmondtak a telefonba. Vérvétellel kezdenek mind a kettõnknél, matyi vizsgálat, nálam Uh, gomba tenyésztés, rákszûrés, rubeola elleni védettség. Elfogadják a már meglévõ laparoszkópiás eredményemet. A többit majd ott elmondja a doki. Olyan optimista vagyok! Nagyon bízom benne, hogy hamar kiderítik, mi a hiba, és meg is oldják!

Puszi, Lora
Lora

Sziasztok!

Lányok, javítottalak benneteken a listán.
Most tartok ott, hogy elfogyott a türelmem. Megõrülök! KépKép
Kifogytam az optimizmusból is.

<pre>
Tücsi 13c 94 cn Debrecen 32 év
Monchy 5c 52 cn Budakeszi 32 év
Kamilla 3c 47 cn Budapest 26 év
Klari 7c 45 cn Budapest 31 év
Sugár 3c 40 cn Salgótarján 23 év
Kisvuk 4c 38 cn Svájc 27 év
Edus 3c 36 cn Svajc 25 év
Cipomama 3c 31 cn Los Angeles 35 év
Indigo 2c 28 cn Budapest 25 év
Orsoly 1c 27 cn Nagytarcsa 27 év
Doris 10c 27 cn Budapest 29 év
Ancsi 4c 24 cn Adács 27 év
Gabó 31c 22 cn Miskolc 27 év
Marcsi 3c 19 cn Budapest 27 év
Edina 11c 19 cn Coimbra 23 év
Éva 32c 18 cn Nyíregyháza 26 év
Szami 11c 16 cn Budapest 30 év
Lora 15c 15 cn Várpalota 25 év
Moni 9c 14 cn Törökbálint 28 év
Sien 16c 13 cn Budapest 28 év
Edi 10c 12 cn Maglód 33 év
Mamacs 13c 6 cn Budapest 24 év
Melinda 6c 5 cn N-o. 26 év
Edelweiss 9c 4 cn Szeged 32 év
</pre>

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Szia Lora!

Én viszont téged már tuti kismamának vettelek!Kép Mindjárt visszakeresem mi történt veled a két hét alatt! Na de fõ az optimizmus! Most már tényleg egymást fogjuk kihúzni ebbõl a táblábólKép.
Hol van ez a Pannon Reprodukciós Intézet? Én még soha nem hallottam róluk! Nagyon szurkolok neked!!!! Én is a héten megyek vissza az új dokimhoz, remélem már megvannak az én vérvételi eredményeim is!!
Pusz, Sien.
Sien

Edelweiss!
Köszi a táblát!Kép
Kérlek ne keseredj el!!Kép Teljesen megértem, hogy mit érzel, hidd el a 16 ciklus alatt én is sokszor eljutottam már erre a szintre, amikor azt mondtam, hogy nem bírom tovább!! Mégis mindig van valami, ami átbillent ezen a holtponton, és fel tudok állni sõt tovább is tudok menni!!
Nekem nagyon sokat segít a párom is, akinél jobban senki nem tud megvígasztalni! Hidd el nemsokára Neked is ott lesz a pocidban egy baba, mint ahogy itt mindnyájunknak!Kép
Ne add fel Edelweiss, most sírj egy kicsit, de utána újra mosolyogj KépKép, hisz ez most már tényleg a mi évünk lesz!!!
Puszi, Sien.
Sien

Sziasztok LányokKépKép
LoraKép
Örülök az optimizmusodnak és kíváncsi vagyok, hogy mit sikerül kiderítenetek ebben a KözpontbanKép SzorítokKépKép
EdelweissKép
Ne szomorkodj bár maximálisan megértelek..Most egy kicsit én is depi vagyok de nem éri meg csüggedniKép Én ma jöttem elõször dolgozni és iszonyat, hogy mi fogadott. Az asztalomhoz alig tudok hozzáférni és csak vakargatom a több hetes kupit kifelé......Na nem baj, azért uralom a helyzetetKépKép Fel a fejjel!!!KépKép Hamarosan mi is "vidámkodunk" majdKépKép Ha tudok segíteni valamiben írj bátranKépKép
doris

Sziasztok!
Barbi gratulálok!!!!!
Sugár 4c 2cn Kép
Sugár

Ez az intézet Tapolcán van, nem olyan régen nyílott, és azt mondják komolyan felszerelt, és nagyobb hatékonysággal doloznak, mint bármelyik hasonló intézményben.
Hát, röviden annyi történt, hogy a closty nem hozta meg a várt hatását. A ciklusomat kitolta (28 nap), és egy csomó tünetet produkáltam. Mint késõbb kiderült a gyógyszertõl. Újabb ciklus, megint closty, és Uh is. Katasztrófális eredményekkel. Nyálkahártya mindössze 2,2 mm (legalább 8 kéne), egy 10,8-as, és egy 10,3-as tüszõ. A nyálkahártya miatt ki van zárva, hogy bébi legyen. Ja, és ráadásul még progit sem kapok, tehát ha mégiscsak sikerülne, nem tudnám megtartani.
Lora

LoraKép
Sajnálom, ez nem hangzik túl jól de most már jó kezekben lesztek és tuti minden jóra fordul, én szorítokKépKép
SugárKép
Fel a fejjel, ne lógasd az orrodKépKép

Doris
doris

Lányok,
Hogy hivják azt a szerkenytyût amivel meg lehet állapítani a peteérés (páfrányokat mutat akkor)pontos idõpontját?
Panna
Panna

Lanyok nem unnepronto szeretnek lenni, csak gondolkodtam. Rajtam kivul kevesen vannak egy kezemen meg tudom szamolni azokat akik ugyanolyan reg probalkoznak mint mi es meg nincs gyerekuk. Igy hogy par nap mulva a 12. ciklusomat fogom kezdeni vagyis tul leszek egy ev probalkozason kezdem kicsit feladni. Nekem nincs semmi amibe kapaszkodhatnek, nincs mar egy babam vagyis egyaltalan nem biztos hogy valaha is lesz, ez az egy ev varakozas, idegeskedes annyira hosszunak tunik es ki tudja mennyit kell meg varni. Az eredmenyeim ugyan nem tokeletesek de az orvos szerint javithato es dolgozunk is rajta, na de akkor miert nincs meg most se eredmeny? A ferjemmel minden rendben es igy egyre jobban magam okolom, hisz O is szenved amikor kiderul hogy megint nem.
Mi az ami nektek remenyt ad? Hogy tudnam elterelni a gondolatomat errol? Eddig volt egy idoszak, hogy kevesebbet gondoltam ra, de most hogy kozeleg az a bizonyos egy ev kezdek kifulladni, ugy erzem nincs ertelme.
Edina
edina

Ez a PG/53 mikroszkóp???
Panna
Panna

EdinaKép
Nem szabad csüggedni hisz az egyáltalán nem mozdítja elõre a dolgot. Próbálj meg egy kicsit lazítani és ne "görcsölj" annyira a dolgon. Tudom, hogy úgy érzed könnyû azt mondani de hidd el meg lesz az eredményeKép Tudod én életem folyamán már annyiszor voltam reménytelennek és kilátástalannak tûnõ helyzetben, hogy azt le sem tudom írniKép És végül mindig de tényleg mindig kiderült, hogy semmi sem reménytelen és kilátástalan csak mi hisszük annakKép Hinni kell önmagadban és bízniKépKép!! Mi a Férjemmel (a világ legrendesebb EmbereKép) már 8 éve kisérletezgetünk a babával persze megszakításokkal de nem hinném, hogy reménytelen vagy hiábavaló volna a küzdelemKépKép Mi például sosem leszünk képesek lemondani a gyermekünkrõl, sosem dobjuk majd el és biztosan hasonlóan kitartó és erõs csemetéket nevelünk majd BelõlükKépKép Amikor az elhalt terhességemmel korházban feküdtem a Nõvérem, aki már nagy pocakos terhes volt rendszeresen bejött látogatni. Azt gondoltam nem tudom majd szeretni a gyermekét (bocsánat így utólag is ) hisz majdnem annyi idõs mint az Én gyermekem lenne.... Mit mondhatnékKép Amikor megláttam õt a korházban alig vártam, hogy kézbe vehessem és "szeretgethessem"Kép A Nõvérem jól át tudta érezni a helyzetem és nagyon gyakran hívott Magukhoz babázni, hogy kiélhessem az ösztöneimetKépKépKöszönet neki ezúton isKép Most februárban megszületett Zojka baba is és én õszintén boldog voltam és úgy érzem én is át fogom majd érezni ezt a "csodát" csak türelmesnek kell lenniKép Kép
EdinaKépHidd el Nektek is sikerül majdKép Mi lenne, ha elutaznátok a Pároddal néhány napra? Csak kettesben kikapcsolódnátokKép Ez feltöltõdést jelenthetne MindkettõtöknekKépKép

doris

Szia Barbi!

Koszi a biztatast. Ma kell elkezdenem es ot napig folyamatosan szednem minden nap 1 db-ot. Ez azert van igy mert meg a hormon vizsgalat eredmenye nem jott meg.
Ot hetig kell ra varni!
Sajnos eleg hosszu ciklusaim vannak 33-45 napig tartok, es a tuszoeresem, volt hogy a 30-napon tortent, igy egyertelmu a helyzet.
Okozott nalad tuneteket a Serophen? Oszinten... nem szeretnem sokaig szedni Kép....
Ez az ovulacios teszt jo otlet, ki fogom probalni. Kép

Voltal mar az orvosodnal? Mit szolt a babahoz?

Udv
Melinda
Melinda

Edina,
Igen, igaza van Dorisnak. Ne csüggedj, meglásd hamarosan sikerülni fog! Az elsõ és legfontosabb, hogy magadban és a férjedben bízzál. Ha ti ketten szeretitek és kölcsönösen segítitek egymást, akkor bármi történhet, mindent könnyedén vehettek!
Foglald el magad, találj ki új és érdekes dolgokat, csak ne keseregj!!
SZORITOK! Kép
Panna
Panna

Csajok ezeket a különbözö vigyorgokat hogyan lehet beirni?
mamacs
mamacs

MamacsKép
Én sajnos csak kettõt ismerek de a tobbi is érdekel.
Kép Ezt úgy éred el, hogy egy kettõspontot és egy zárójelet (Bezár) ütsz. Igy egy mosolygó arcot látsz.
Kép Ez egy kettõspont és egy zárójel (kinyit)KépKép

doris

Itt bal oldalt találod a Dokumentáció alatt a Formázás menüt. Egy kicsit molyolni kell benne, de megériKép
Panna
Panna

Barbi!!KépKépKép Jaj, de jó!!!!! Tiszta szívembõl gratulálok!!
Már azt hittem, hogy új kismama nélkül kezdjük az új évet! Remélem újra elindítottad a babaesõt!!KépKép
Edina!
Neked is csak azt tudom mondani, mint Edelweiss-nak: nem szabad feladni!!! Egy év még tényleg nem hosszú idõ és te még tényleg nagyon-nagyon fiatal vagy!!!Tessék egy kicsit optimistábbnak lenni!

Pusz, Sien.
Sien

A következõket kell beírni kapcsos zárójelbe (én nem abba irom, mert akkor csak a képecskét látnátok!!!mint itt: Kép

Jelzés kép beillesztéséhez írja be a Kép kódot az üzenete szövegébe. Itt vannak felsorolva a lehetséges jelzés képek.

Pl.: \clipart ezután kapcsos zárójelnyit happy kapcsoszárójel bezár stb.

Aztán ilyen nevûek vannak (a zárójelbe irandó!):
lame, new, proud, sad, smile, wink
Azért itt vannak
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Panna
Panna

Panna{smile}
Köszi, remélem sikerülKép

Doris
doris

Ezt elszúrtamKép Elég ciki, de nem adom felKépKépKép
doris

Na, azéééééééééééééééé mondom, rontom-bontom;)
Bocsika, de nagyon örülökKépKépKép
doris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?