A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

Rita

Nyugodtan oszd meg velünk továbbra is a veletek történt csodákat, mert engem nagyon is érdekel mindenki apró öröme és gondja! Akit meg nem érdekel, az olvassgason más topikot.

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Mindenkinek Boldog Nőnapot Kívánunk!
Kép
Viki és Zoli
simones

Sziasztok,
tegnap nem engedett hozzaszolni ez az "atok"!
Mindenkinek koszi a tanacsot es a biztatast!
Orsi,
asszem meg halasztom ezt a pocaktarto dolgot.. en nagyreszt fekszem, szoval ha oldalra nem tart.. akkor nekem kisse haszontalan lenne. Koszi!!
Annamari,
orulok hogy osszejott a meeting. tenyleg csutortokon jon hozzam, megneztem a naptarban. ha barmi lenne, nyugodtan gyere at Te is, 11-re jon. I. em 3. szam.
Seta..Most nem esik, ellenben lefujja a fejunket a szel... remelem lesz ez meg jobb is!!
Judyt,
megneztem, hat edesek:-))))). De jol latszottak!!!
Mi is megyunk most szombaton meg egy utolso 4D-re, hat kivancsi vagyok mi lesz.. kaosz, az biztos!! De mar nagyon szeretnek valami parametert tudni roluk (nem a fejkeruletet), es az UH amivel rendszerint neznek az nem tud olyan sokat mint ezek a gepek.

Bernie,

en egy 3asikres varandos vagyok (27 het+ 6 nap)!! vannak itt meg sorstarsak, van 3asikres anyuka is, de nyugodtan kerdezz, amire tudok valaszolok a "hatalmas" tapasztalatommal.
Irj meg magadrol!!
Mi is BMC-sek voltunk, nekunk 2. inszem volt, nem akartunk redukalni. A 16. het ota fekszem, de egyelore semmi gond, jol vagyok (lekopp-kopp). teny hogy nem lesz konnyu, ha egyedul vagy, akkor alapitvanynal, onkormanyzatnal szet kene nezni, hogy lehet-e ingyen valami segitseget szerezni!
Jelentkezz majd, en naponta 1x nezem a forumot de valaszolok hamar!

Sziasztok.

Kép
nettke

Orsi,
mindig elfelejtem.. hol lehet megtalalni a tablazatot, felkerult valami olyan helyre, ahol elerheto? csak mert nekem meg mindig neznem kell kell, hogy kinek melyik baboi vannak, ki mikorra var, szoval nagy segitseg.
Koszi!:-)

Kép
nettke

Viki és ZoliKépKép
Köszönjük a jókivánságokat

Timi és LiliKép
doris

Sziasztok!

Vikinek és Zolinak én is köszönöm szépen a nőnapi köszöntést!Kép Kép Kép

Képzeljétek, (igaz, nem ikres téma, de olyan jó lenne elmondanom valakinek): ma mentem a menünkért, és kaptam a pincérfiútól egy szál gerberát nőnapi ajándékként. Olyan jól esett. A férjem sajna nincs itthon csak hétvégén, és kicsit " elvagyok hanyagolva".Kép

Ildikó
ildikó

IldiKép
Gratulálok ez tényleg jól eshetettKép Párod merre van?
Puszi:Doris
doris

IldiKép
Gratulálok ez tényleg jól eshetettKép Párod merre van?
doris

EriKép
Viki és Zoli nagyon kedves!KépKép Én meg boldog Zoltán napot kívánok, Viktornak majd szeptemberbenKépKép

IldikóKép
Honnan rendeled az ebédet ? Neked kell értemenni ?
Micsoda apró örömök!

NettkeKép
UH után azért jelentkezz be kérlek, kíváncsi vagyok a nagy összevisszaságban, hogy hogy fekszenek a babók, és mit huncutkodnak.Kép
Mi a 28. héten voltunk a Praxisban UH-n, és sajnos már csak kesze-kuszaságot láttunk, de ez nem mérvadó, mert OrsiéknálKép nagyon szép képek készültek a fiúkról.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

EriKép
Viki és Zoli nagyon kedves!KépKép Én meg boldog Zoltán napot kívánok, Viktornak majd szeptemberbenKépKép

IldikóKép
Honnan rendeled az ebédet ? Neked kell értemenni ?
Micsoda apró örömök!

NettkeKép
UH után azért jelentkezz be kérlek, kíváncsi vagyok a nagy összevisszaságban, hogy hogy fekszenek a babók, és mit huncutkodnak.Kép
Mi a 28. héten voltunk a Praxisban UH-n, és sajnos már csak kesze-kuszaságot láttunk, de ez nem mérvadó, mert OrsiéknálKép nagyon szép képek készültek a fiúkról.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Most olvasom, mi minden történt itt...

Krisztina!
Boldog szülinapot a lányoknak, és le legyél durci!Kép Én azért várom a szülinapi képeket!

Ikeranya!
Nagyon jók a sielős képek, és ügyesek a lányok!Kép

Rita!
Örülök, hogy már nem annyira sírósak a babák! A következő lépés már az éjszaka átalvása lesz!Kép
Friss képek nincsenek róluk?

Orsi!
Gratula Levinek a forduláshoz!Kép
AlvásKép Ha jó sötétet csinálsz, akkor is felkelnek?

Na, én meg pont a múltkor dícsértem meg a fiaimat, hogy milyen jól alszanak, erre ma hajnalban a Szabi elkezdett beszélgetni...

Pocakosok!
Pihenjetek, és aludjatok sokat, amíg lehet!Kép

Ildikó
ildikó

Most olvasom, mi minden történt itt...

Krisztina!
Boldog szülinapot a lányoknak, és le legyél durci!Kép Én azért várom a szülinapi képeket!

Ikeranya!
Nagyon jók a sielős képek, és ügyesek a lányok!Kép

Rita!
Örülök, hogy már nem annyira sírósak a babák! A következő lépés már az éjszaka átalvása lesz!Kép
Friss képek nincsenek róluk?

Orsi!
Gratula Levinek a forduláshoz!Kép
AlvásKép Ha jó sötétet csinálsz, akkor is felkelnek?

Na, én meg pont a múltkor dícsértem meg a fiaimat, hogy milyen jól alszanak, erre ma hajnalban a Szabi elkezdett beszélgetni...

Pocakosok!
Pihenjetek, és aludjatok sokat, amíg lehet!Kép

Ildikó
ildikó

CatKép
Zoli köszöni. Kép

Doris Kép
Timi?

Ildikó Kép
Majd akkor hétvégén biztos bepótolja. Kép

Eri
simones

CatKép
Zoli köszöni. Kép

Doris Kép
Timi?

Ildikó Kép
Majd akkor hétvégén biztos bepótolja. Kép

Eri
simones

Sziasztok!

Mi is köszi a nőnapi jókívánságokat, Zolinak boldog névnapot!

Képzeljétek, voltunk pénteken 4D és mindketten megmutatták mijük van. 1 fiú, 1 lány!!!! A férjemmel úgy gondoljuk, hogy ennél rendelésre sem sikerülhetett volna jobban! Ja, és nem mellékesen, már tuti biztosan érzem őket mozogni.
Nálunk a lányka picit nagyobb (de nem sokkal), a fiú viszont sokkal aktívabb volt az UH-n. A kislányról nem is készült egy tisztességes kép se, annyira elbújt. Még a fejét is belefúrta a méhlepénybe. De a fő, hogy egészségesek és szépen nőnek.

Sajna még nem volt időm visszaolvasni a múlt csütörtök óta történteket, de ahogy átfutottam a tegnapiakon, úgy látom mindenkinél minden rendben!

puszi mindenkinek, Lilla 17+0

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Mi is köszi a nőnapi jókívánságokat, Zolinak boldog névnapot!

Képzeljétek, voltunk pénteken 4D és mindketten megmutatták mijük van. 1 fiú, 1 lány!!!! A férjemmel úgy gondoljuk, hogy ennél rendelésre sem sikerülhetett volna jobban! Ja, és nem mellékesen, már tuti biztosan érzem őket mozogni.
Nálunk a lányka picit nagyobb (de nem sokkal), a fiú viszont sokkal aktívabb volt az UH-n. A kislányról nem is készült egy tisztességes kép se, annyira elbújt. Még a fejét is belefúrta a méhlepénybe. De a fő, hogy egészségesek és szépen nőnek.

Sajna még nem volt időm visszaolvasni a múlt csütörtök óta történteket, de ahogy átfutottam a tegnapiakon, úgy látom mindenkinél minden rendben!

puszi mindenkinek, Lilla 17+0

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok és éljenek a NŐK!!!

Rita!

Még nem voltunk gyerekkel a Duna parton, várom a tavaszt!!!! De ha arra járunk jelentkezzek, háthA sikerül összehangoln:-)))
A képekkel az a helyzet, hogy nem tudom sajna lekicsinyíteni és így nem engedi feltenni őket:-))
A párom aki programozó meg sose ér rá ilyen" piti ügyekben":-((((
Nektek viszont nagyon szép a weboldalatok!!

Erika
eriska

Sziasztok és éljenek a NŐK!!!

Rita!

Még nem voltunk gyerekkel a Duna parton, várom a tavaszt!!!! De ha arra járunk jelentkezzek, háthA sikerül összehangoln:-)))
A képekkel az a helyzet, hogy nem tudom sajna lekicsinyíteni és így nem engedi feltenni őket:-))
A párom aki programozó meg sose ér rá ilyen" piti ügyekben":-((((
Nektek viszont nagyon szép a weboldalatok!!

Erika
eriska

Krisztina! Kép
Nagyon szomorú lennék, ha itthagynád a fórumot. Kép
Ne csökkentsd a lányosak számát. Kép
Írjál majd, hogy tetszett a lányoknak a születésnap. Nagy parti volt, milyen torta...?
Várjuk a képeket. Kép

Eri
simones

Krisztina! Kép
Nagyon szomorú lennék, ha itthagynád a fórumot. Kép
Ne csökkentsd a lányosak számát. Kép
Írjál majd, hogy tetszett a lányoknak a születésnap. Nagy parti volt, milyen torta...?
Várjuk a képeket. Kép

Eri
simones

Doris!
KösziKép A férjem sajnos már december óta pesten dolgozik,( mi vidéken lakunk ) hétfőn megy el itthonról, és pénteken jön haza...

Cat!
Honnan? Nálunk, itt Akasztón csak egy helyről lehet menüt rendelni, egy étteremből. És nem hozzák házhoz, én megyek el érte bicóval. Nem árt egy kis testmozgásKép

Tényleg, ma van Zoltán nap!
Akkor boldog névnapot Eri Zolijának!Kép

Ildikó
ildikó

Doris!
KösziKép A férjem sajnos már december óta pesten dolgozik,( mi vidéken lakunk ) hétfőn megy el itthonról, és pénteken jön haza...

Cat!
Honnan? Nálunk, itt Akasztón csak egy helyről lehet menüt rendelni, egy étteremből. És nem hozzák házhoz, én megyek el érte bicóval. Nem árt egy kis testmozgásKép

Tényleg, ma van Zoltán nap!
Akkor boldog névnapot Eri Zolijának!Kép

Ildikó
ildikó

Lilla!
Köszi Kép

De van ám még Zoli itt. Kép

Eri
simones

Lilla!
Köszi Kép

De van ám még Zoli itt. Kép

Eri
simones

SziasztokKép
Én is Boldog Névnapot kivánokKép Sajnos ez erős hiányosságom...figyelmetlen vagyok a névnapokat illetőenKép
IldiKép
Szegénykém...akkor Ti is elég kesze-kusza életet éltek...Rossz lehet. Én mindig a szerdát vártam mert akkor már túl voltam a hét felén Pár nélkül. Van segitséged? Éjjszakák? A hajnali beszéd ismerős, sajna nálunk hamar átcsap visitásba és akkor áthozom Őket magunkhoz az ágyba de ott aztán nincs megállásKépKépKép
LillaKép
Gratulálok, ennél jobban nem is sikerülhetett volna a leosztásKépKép
EriKép
IgenKép

doris

SziasztokKép
Én is Boldog Névnapot kivánokKép Sajnos ez erős hiányosságom...figyelmetlen vagyok a névnapokat illetőenKép
IldiKép
Szegénykém...akkor Ti is elég kesze-kusza életet éltek...Rossz lehet. Én mindig a szerdát vártam mert akkor már túl voltam a hét felén Pár nélkül. Van segitséged? Éjjszakák? A hajnali beszéd ismerős, sajna nálunk hamar átcsap visitásba és akkor áthozom Őket magunkhoz az ágyba de ott aztán nincs megállásKépKépKép
LillaKép
Gratulálok, ennél jobban nem is sikerülhetett volna a leosztásKépKép
EriKép
IgenKép

doris

LillaKép
Gratulálok a vegyespároshoz!!! Nevek vannak már ?

ErikaKép
Ha elküldöd nekem mailben a képeket, akkor szívesen lekicsinyítem, és felteszem őket.Kép

IldikóKép
Kicsit irigy a biciklizésért, nekem sem ártana egy kis testmozgás! Nem lehet könnyű neked, akkor várod a 7végét mint a Messiást! Egyébként én is, mert akkor van egy kis segítségem!Kép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

LillaKép
Gratulálok a vegyespároshoz!!! Nevek vannak már ?

ErikaKép
Ha elküldöd nekem mailben a képeket, akkor szívesen lekicsinyítem, és felteszem őket.Kép

IldikóKép
Kicsit irigy a biciklizésért, nekem sem ártana egy kis testmozgás! Nem lehet könnyű neked, akkor várod a 7végét mint a Messiást! Egyébként én is, mert akkor van egy kis segítségem!Kép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Nettke Kép
táblázat még nincs fix helyen fenn. De pillanatnyilag ide sem tudom feltenni, mert minden file-om a fiókban van még, mert új gépem lett, és párom nem rakott még rendet.

Ma voltunk megint tornászni.
Levi továbbra is ordít, Máté viszont ha rázom a csörgőt, akkor elvan... így ráztam neki Kép
Meg lettünk dicsérve, a forgás miatt. Levi be is mutatta kb.6szor, hogy mit tud, amíg Mátét kezelték.

pusz. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nettke Kép
táblázat még nincs fix helyen fenn. De pillanatnyilag ide sem tudom feltenni, mert minden file-om a fiókban van még, mert új gépem lett, és párom nem rakott még rendet.

Ma voltunk megint tornászni.
Levi továbbra is ordít, Máté viszont ha rázom a csörgőt, akkor elvan... így ráztam neki Kép
Meg lettünk dicsérve, a forgás miatt. Levi be is mutatta kb.6szor, hogy mit tud, amíg Mátét kezelték.

pusz. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lilla!
Gratulálok a vegyes pároshoz.Kép

Viki és Zoli!
Köszönjük.Kép

Minkenki Zolikájának!
Sok boldog névnapot kívánok!!!Kép

Orsi!
Valóban ügyes vagy a fiúkkal.Kép
Akkor a dícséret volt tőlük a nőnapi ajándékod.Kép

Kristin!
Még mindig a kórházban vagy?

Krisztina!
Ne csináld már!!!
Senki se szándékosan felejtett el reagálni rátok!!
Remélem meggondolod magad!!!

Nettke!
Én is kíváncsi vagyok az UH képekre.KépUgye majd teszel fel.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Lilla!
Gratulálok a vegyes pároshoz.Kép

Viki és Zoli!
Köszönjük.Kép

Minkenki Zolikájának!
Sok boldog névnapot kívánok!!!Kép

Orsi!
Valóban ügyes vagy a fiúkkal.Kép
Akkor a dícséret volt tőlük a nőnapi ajándékod.Kép

Kristin!
Még mindig a kórházban vagy?

Krisztina!
Ne csináld már!!!
Senki se szándékosan felejtett el reagálni rátok!!
Remélem meggondolod magad!!!

Nettke!
Én is kíváncsi vagyok az UH képekre.KépUgye majd teszel fel.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok!

Ti aztán nagyon termékenyek vagytok!!!!!! Kép Kép Kép
Eltelik 3 nap és nem győzöm visszaolvasni!!!
Volt itt minden:
-topik elhagyás Kép
-topikba lépés Kép üdv!
-síelés,de jó nektek!!
-4D-s képek-édesek Kép
-javulni látszó pocak probléma-Kép Kép
-hátról-hasra fordulás-gratula Kép
-4 hós oltás Kép
-650-630 g-os kislányok-gratula Kép
-betöltött 30.hét-hihetetlen Kép,gratula
-nemek kiderülése Kép
-Zoltán névnap-gratulálok minden Zoltánnak!!Kép
-Nőnap-gratula minden érintettnek Kép

Bocsi,hogy csak így írok,de annyi minden történt,hogy csak az eseményeket jegyeztem meg(nagyjából),ha valamit kihagytam,elnézést Kép

És minket senki nem hiányol? Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Sziasztok!

Ti aztán nagyon termékenyek vagytok!!!!!! Kép Kép Kép
Eltelik 3 nap és nem győzöm visszaolvasni!!!
Volt itt minden:
-topik elhagyás Kép
-topikba lépés Kép üdv!
-síelés,de jó nektek!!
-4D-s képek-édesek Kép
-javulni látszó pocak probléma-Kép Kép
-hátról-hasra fordulás-gratula Kép
-4 hós oltás Kép
-650-630 g-os kislányok-gratula Kép
-betöltött 30.hét-hihetetlen Kép,gratula
-nemek kiderülése Kép
-Zoltán névnap-gratulálok minden Zoltánnak!!Kép
-Nőnap-gratula minden érintettnek Kép

Bocsi,hogy csak így írok,de annyi minden történt,hogy csak az eseményeket jegyeztem meg(nagyjából),ha valamit kihagytam,elnézést Kép

És minket senki nem hiányol? Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Mi is koszonjuk a nonapi jokivansagokat! Mind a 3an... Kép

Minden Zoltánnak nagyon boldog nevnapot kivanok! Kép

Márti Kép

Koszi a gratulat. Sokmindenkinek irtal, de magatokrol semmit... mi van veletek? Kép

Lilla Kép

Gratulalok en is a vegyesparoshoz! Kép

Ja, itt most volt Anyak napja, teljesen osszezavartak vele... Hosszas gondolkodas utan persze rajottem, hogy otthon majusban van, igy nem maradtam le semmirol. Kép Kép Kép

Gyongyi

bgy

Mi is koszonjuk a nonapi jokivansagokat! Mind a 3an... Kép

Minden Zoltánnak nagyon boldog nevnapot kivanok! Kép

Márti Kép

Koszi a gratulat. Sokmindenkinek irtal, de magatokrol semmit... mi van veletek? Kép

Lilla Kép

Gratulalok en is a vegyesparoshoz! Kép

Ja, itt most volt Anyak napja, teljesen osszezavartak vele... Hosszas gondolkodas utan persze rajottem, hogy otthon majusban van, igy nem maradtam le semmirol. Kép Kép Kép

Gyongyi

bgy

Nettke
koszi hogy irtal, en is bmc s vagyok es meg csak 8,5 hetes, 3 embriobol harom tapadt meg,es ebbol egy meg ketteosztodott, most csak harmat lattunk, egy egypeteju ikreket meg egy babat magaban, a bmc utan hova mentel? melyik inzetmenybe? es milyen, mikortol kell korhazba fekudni? ki donti el hogy hanyadik hettol kell otthon fekudnod, es ez mit takar, tehat enni es tusolni azert felkelhetsz gondolom? hat tudom valami bejaronot kell majd fogadnom sajnos, bar a parom amig tud itt lesz, remelem csak nyarra megy el max.
nalunk amugy teze volt, mert a parom el van kotve, es ez volt a 3.lombik, mert eddig a sperma nem volt jo, sot a legutobbinal egy term meg 12 petesejtembol sajnos, most ujramutottek a paromat, igy lett harombol harom szerencsere
most meg csak a szulesig jussak el, utana majd johet a tobbi gondKép nagyon sok gratula nektek!!!
bernie

Nettke
koszi hogy irtal, en is bmc s vagyok es meg csak 8,5 hetes, 3 embriobol harom tapadt meg,es ebbol egy meg ketteosztodott, most csak harmat lattunk, egy egypeteju ikreket meg egy babat magaban, a bmc utan hova mentel? melyik inzetmenybe? es milyen, mikortol kell korhazba fekudni? ki donti el hogy hanyadik hettol kell otthon fekudnod, es ez mit takar, tehat enni es tusolni azert felkelhetsz gondolom? hat tudom valami bejaronot kell majd fogadnom sajnos, bar a parom amig tud itt lesz, remelem csak nyarra megy el max.
nalunk amugy teze volt, mert a parom el van kotve, es ez volt a 3.lombik, mert eddig a sperma nem volt jo, sot a legutobbinal egy term meg 12 petesejtembol sajnos, most ujramutottek a paromat, igy lett harombol harom szerencsere
most meg csak a szulesig jussak el, utana majd johet a tobbi gondKép nagyon sok gratula nektek!!!
bernie

Márti Kép
de HIÁNY HIÁNY MÁRTIÉK!!
egyébként hogy vagytok?

Ildikó Kép
Bár igazad lenne!!!
Nagyon vágyom nyugodtabb éjszakákra!
Irigyellek is ezértKép

R
trus

Márti Kép
de HIÁNY HIÁNY MÁRTIÉK!!
egyébként hogy vagytok?

Ildikó Kép
Bár igazad lenne!!!
Nagyon vágyom nyugodtabb éjszakákra!
Irigyellek is ezértKép

R
trus

Eri

Köszönjük szépen a nőnapi jókívánságokat és én is hasonló szépeket kívánok Zolika és Ádám nevében is.
És mi is boldog névnapot kívánunk nektek, és köszönöm a jókívánságokat Zolika nevében.

Lilla

Gratulálok a kicsikhez!! Vannak már neveitek?

Rita
Meglátod, hamar elmúlik ez a sírós időszak, tudom, hogy most nagyon nehéz, de mi is átvészeltük és olyan gyorsan elszállt ez az idő, hogy már alíg emlékszünk rá.
Nálatok még vannak nagyobb gyerekek is? Többször említetted, hogy a nővérkék elaltatták őket stb., én azt hittem, nektek ők az első babáitok.

Éva

Kép

Kép
éva75

Eri

Köszönjük szépen a nőnapi jókívánságokat és én is hasonló szépeket kívánok Zolika és Ádám nevében is.
És mi is boldog névnapot kívánunk nektek, és köszönöm a jókívánságokat Zolika nevében.

Lilla

Gratulálok a kicsikhez!! Vannak már neveitek?

Rita
Meglátod, hamar elmúlik ez a sírós időszak, tudom, hogy most nagyon nehéz, de mi is átvészeltük és olyan gyorsan elszállt ez az idő, hogy már alíg emlékszünk rá.
Nálatok még vannak nagyobb gyerekek is? Többször említetted, hogy a nővérkék elaltatták őket stb., én azt hittem, nektek ők az első babáitok.

Éva

Kép

Kép
éva75

SziasztokKép

MártiKép
Azok a fürdős képek a csajokról az albumodban nagyon jók!!!Kép Édesek a csajok!

Mi túl vagyunk az 5 hós oltáson.Kép A fiúknak meg sem kottyant.KépMost szerencsére oltás fronton 10 hónapig nyugi van. Rákérdeztema dr-nőnél az oltás
cirkuszra, Ő teljes mértékben tagadta. A Humana Rt oltóanyagát használják, és szerinte semennyi higan y sincs benne. Na azért én eltettem az ampullákat!
Szerinte azért van a cirkusz, mert valóban egyre több az autista csecsemő, és nem tudják, hogy mitől. De azt mondja, hogy van egy az autizmushoz hasonló betegség (valami kór), és azokra is az autizmus tünetei a jellemzők, de nem olyan súlyos.Rájuk is rá szokták fogni, hogy autisták.
Na mindegy túl vagyunk rajta. Az MMR oltást én tuti behozatom Németországból.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

SziasztokKép

MártiKép
Azok a fürdős képek a csajokról az albumodban nagyon jók!!!Kép Édesek a csajok!

Mi túl vagyunk az 5 hós oltáson.Kép A fiúknak meg sem kottyant.KépMost szerencsére oltás fronton 10 hónapig nyugi van. Rákérdeztema dr-nőnél az oltás
cirkuszra, Ő teljes mértékben tagadta. A Humana Rt oltóanyagát használják, és szerinte semennyi higan y sincs benne. Na azért én eltettem az ampullákat!
Szerinte azért van a cirkusz, mert valóban egyre több az autista csecsemő, és nem tudják, hogy mitől. De azt mondja, hogy van egy az autizmushoz hasonló betegség (valami kór), és azokra is az autizmus tünetei a jellemzők, de nem olyan súlyos.Rájuk is rá szokták fogni, hogy autisták.
Na mindegy túl vagyunk rajta. Az MMR oltást én tuti behozatom Németországból.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

MártiKép
Magatokról is irhattál volna néhány szót...hogy vagytok? A gyerkőcök annyira hasonlitanak RádKép
CatKép
Mi pénteken kapjuk a 16 hós oltás második felét (mert itt két részletben oltanak) és rá fogok kérdezni a gyerekorvosunknál, hogy milyen egyéb oltásokat javasol még a kötelezőeken kivül. Kiváncsi vagyok mit mondKép Örülök, hogy jól viseltékKép

doris

MártiKép
Magatokról is irhattál volna néhány szót...hogy vagytok? A gyerkőcök annyira hasonlitanak RádKép
CatKép
Mi pénteken kapjuk a 16 hós oltás második felét (mert itt két részletben oltanak) és rá fogok kérdezni a gyerekorvosunknál, hogy milyen egyéb oltásokat javasol még a kötelezőeken kivül. Kiváncsi vagyok mit mondKép Örülök, hogy jól viseltékKép

doris

Sziasztok!

Nahát,egy pár napig nem vagyok,és mennyien hiányolnak???? Kép Kép Kép
Köszi mindenkinek Kép(csak kierőszakoltam Kép)

Képzeljétek,hogy jártunkKép
Kb.két hete,mikor Eszter lázas volt egy pár napig,kaptunk lázcsillapítós-nyugtatós kúpot estére,hogy nyugodtan tudjon aludni.Persze be is adtam,mert lázas volt,és nem hatott,inkább rosszabb lett Kép
Akkor még nem értettem miért!
Anna,tegnap a du-i alvás után lázasan ébredt,adtam neki kúpot,de az esti fürdésnél még több volt.Nemtom miért,de megnéztem a kúp szavatosságát,és 2003-ban lejárt!!!!!!!!
Nem semmi,hogy mik vannak!!!
Ezután persze kapott egy jót is,amitől lement a láza,de fél 10-től 2-ig nem aludt Kép
Nyöszörgött,és forgolódott az ágyban és semmi se volt jó.Nagyon elfáradtunk mindannyian.Majd többszöri próbálkozás után magunk közé vettük és elaludt.
Sosem felejtjük el ezt az éjszakát!
Ma már sokkal jobban van,nem volt még láza,de azért félek az éjszakától!!
Eszter nagyon partner volt,fel sem ébredt Kép

Azért vanna jó hírek is Kép
Egyre többet és jobban megy Anna,lassan Eszter is Kép
Már látom a sorsom a játszón:Annát épp egy mászókáról szedem le,Eszeter pedig sír a homokozóban Kép
Ha valahol idegen helyen vagyuk,Anna felderítő útra indul ,-persze utána kell mennem,mert hihetettlen hova képes felmászni-Eszter pedig kapaszkodik a nadrágomba, mert Ő nem ilyen bátor Kép
Ebben csak az a rossz,hogy miután Anna után szaladok,Eszter zokog utánam.
Nálatok is vmelyik ilyen mimóza?

Cat Kép
Gratula a panaszmentes oltáshoz Kép
Nekünk is a jövőhéten aktuális a 15 hós oltás.
Hát...nem tudom mit fog mondani a doki erről a mizériáról,de sztem ő is tagadni fog-már csak kötelességből is.

Doris Kép
Majd teszek fel Apás képeket is,akkor mond azt,hogy rám hasonlítanak Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Sziasztok!

Nahát,egy pár napig nem vagyok,és mennyien hiányolnak???? Kép Kép Kép
Köszi mindenkinek Kép(csak kierőszakoltam Kép)

Képzeljétek,hogy jártunkKép
Kb.két hete,mikor Eszter lázas volt egy pár napig,kaptunk lázcsillapítós-nyugtatós kúpot estére,hogy nyugodtan tudjon aludni.Persze be is adtam,mert lázas volt,és nem hatott,inkább rosszabb lett Kép
Akkor még nem értettem miért!
Anna,tegnap a du-i alvás után lázasan ébredt,adtam neki kúpot,de az esti fürdésnél még több volt.Nemtom miért,de megnéztem a kúp szavatosságát,és 2003-ban lejárt!!!!!!!!
Nem semmi,hogy mik vannak!!!
Ezután persze kapott egy jót is,amitől lement a láza,de fél 10-től 2-ig nem aludt Kép
Nyöszörgött,és forgolódott az ágyban és semmi se volt jó.Nagyon elfáradtunk mindannyian.Majd többszöri próbálkozás után magunk közé vettük és elaludt.
Sosem felejtjük el ezt az éjszakát!
Ma már sokkal jobban van,nem volt még láza,de azért félek az éjszakától!!
Eszter nagyon partner volt,fel sem ébredt Kép

Azért vanna jó hírek is Kép
Egyre többet és jobban megy Anna,lassan Eszter is Kép
Már látom a sorsom a játszón:Annát épp egy mászókáról szedem le,Eszeter pedig sír a homokozóban Kép
Ha valahol idegen helyen vagyuk,Anna felderítő útra indul ,-persze utána kell mennem,mert hihetettlen hova képes felmászni-Eszter pedig kapaszkodik a nadrágomba, mert Ő nem ilyen bátor Kép
Ebben csak az a rossz,hogy miután Anna után szaladok,Eszter zokog utánam.
Nálatok is vmelyik ilyen mimóza?

Cat Kép
Gratula a panaszmentes oltáshoz Kép
Nekünk is a jövőhéten aktuális a 15 hós oltás.
Hát...nem tudom mit fog mondani a doki erről a mizériáról,de sztem ő is tagadni fog-már csak kötelességből is.

Doris Kép
Majd teszek fel Apás képeket is,akkor mond azt,hogy rám hasonlítanak Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Doris Kép nagyon próbálok csak jó dolgokra gondolni Kép Kép

Rita Kép újra küldtem Kép

Nettke Kép várjuk az UH-s beszámolót Kép

Ildikó Kép hát nem lehet valami könnyű...

Lilla Kép gratula a vegyespároshoz Kép Kép

Márti Kép betegség Kép de amúgy nagyon ügyesek a lányok Kép

Cat Kép panaszmentes oltás Kép de jó hogy van ilyen is Kép

Belőlem csak ennyi telik, még kicsit dolgoznom is kellene ...

Szilvi
30+2 Kép Kép

Sz.

KépKép
sziszus

Doris Kép nagyon próbálok csak jó dolgokra gondolni Kép Kép

Rita Kép újra küldtem Kép

Nettke Kép várjuk az UH-s beszámolót Kép

Ildikó Kép hát nem lehet valami könnyű...

Lilla Kép gratula a vegyespároshoz Kép Kép

Márti Kép betegség Kép de amúgy nagyon ügyesek a lányok Kép

Cat Kép panaszmentes oltás Kép de jó hogy van ilyen is Kép

Belőlem csak ennyi telik, még kicsit dolgoznom is kellene ...

Szilvi
30+2 Kép Kép

Sz.

KépKép
sziszus

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?