A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

MártiKép
Az enyémek még nem tudnak járni, de valószinüleg úgy lesz ahogy Te is irod, nagyon különbözőekKép
Viszont ez a kúp dolog nagyon ledöbbentett...Kép Szegénykém, ilyenkor nem próbálod meg a priznicelést? Tudom, hogy borzasztó nehézkes, de mi már többször jártunk úgy, hogy sajna a kúp nem volt elég (éjjszaka volt ilyen mindig...) és muszáj voltam valahogy lehúzni a lázát Gerinek és ilyenkor a priznicelés segitett kúppal meg sok folyadékkal együtt. Át tudom érezni milyen rossz lehetett...reméljük napról-napra jobban lesztekKép Várom az Apás képet isKép
SzilviKép
Helyes, csak pozitivan és a munkával vigyázz kérlekKép Kiméld magadKép

Puszi:Doris
doris

MártiKép
Az enyémek még nem tudnak járni, de valószinüleg úgy lesz ahogy Te is irod, nagyon különbözőekKép
Viszont ez a kúp dolog nagyon ledöbbentett...Kép Szegénykém, ilyenkor nem próbálod meg a priznicelést? Tudom, hogy borzasztó nehézkes, de mi már többször jártunk úgy, hogy sajna a kúp nem volt elég (éjjszaka volt ilyen mindig...) és muszáj voltam valahogy lehúzni a lázát Gerinek és ilyenkor a priznicelés segitett kúppal meg sok folyadékkal együtt. Át tudom érezni milyen rossz lehetett...reméljük napról-napra jobban lesztekKép Várom az Apás képet isKép
SzilviKép
Helyes, csak pozitivan és a munkával vigyázz kérlekKép Kiméld magadKép

doris

Sziasztok!

Dorisz Kép
Azért furcsa az egész,mert a jó kúptól lement a láza,szinte rögtön,viszont fogggalmam sincs,hogy szegény miért nem tudott aludni.
Na de mindegy,már sokkal jobb a helyzet Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Sziasztok!

Dorisz Kép
Azért furcsa az egész,mert a jó kúptól lement a láza,szinte rögtön,viszont fogggalmam sincs,hogy szegény miért nem tudott aludni.
Na de mindegy,már sokkal jobb a helyzet Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

MártiKép
Nálunk már most látszik, hogy az egyik gyerek mimóza, a másik talpraesett. A pocakomban is éreztem, és így is lett.Kép

Hát ez a kúp ez nagyon gáz!!!!! Mostmár minden gyógyszer szavatosságát állandóan figyelni kell ?
Betegség elzavaró sugarakat küldök++++++++++++++++ Kép

SziszusKép
Te miért dolgozol még ? Otthon kellene pihizned!

DorisKép
Írt EdiKép a másik topikba, ha lesz egy kis időd, kérlek nézz át.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

MártiKép
Nálunk már most látszik, hogy az egyik gyerek mimóza, a másik talpraesett. A pocakomban is éreztem, és így is lett.Kép

Hát ez a kúp ez nagyon gáz!!!!! Mostmár minden gyógyszer szavatosságát állandóan figyelni kell ?
Betegség elzavaró sugarakat küldök++++++++++++++++ Kép

SziszusKép
Te miért dolgozol még ? Otthon kellene pihizned!

DorisKép
Írt EdiKép a másik topikba, ha lesz egy kis időd, kérlek nézz át.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép

Vettük a sugarakat Kép Kép
Nagyon köszi,biztos használ Kép
Mondjuk már sokkal jobban van(kop-kop) Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Cat Kép

Vettük a sugarakat Kép Kép
Nagyon köszi,biztos használ Kép
Mondjuk már sokkal jobban van(kop-kop) Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

MártiKép
De jó, örülök NekiKép Azért ez a kúp dolog akkor is bosszantó... Remélem egy két nap és elfelejthetitek az egészetKép
CatKép
Köszi, hogy gondoltál RánkKép Megirtam Edinek, hogy mi május elején megyünk haza pontosabban május legelső hetén de ha az a többségnek nem jó időppont akkor nem foglalkozzatok Velünk. Köszi, hogy eszedbe jutottunkKép

doris

MártiKép
De jó, örülök NekiKép Azért ez a kúp dolog akkor is bosszantó... Remélem egy két nap és elfelejthetitek az egészetKép
CatKép
Köszi, hogy gondoltál RánkKép Megirtam Edinek, hogy mi május elején megyünk haza pontosabban május legelső hetén de ha az a többségnek nem jó időppont akkor nem foglalkozzatok Velünk. Köszi, hogy eszedbe jutottunkKép

doris

Sziasztok lányok!Kép

Mi is megvagyunk, a picink kezd végre kommunikálni velünk, ha beszélünk hozzá, nagyokat vigyorog!
Olyan kis huncut, és lekopogom!!jó gyerek!
Éjfélkor kap enni,aztán reggel fél 6-ig kihúzzaKép
Mi is kipihentebbek vagyunk a párommal.
Tegnap voltunk ellenőrző vizsgálaton a PIC-en, minden rendben,ügyes volt+ a szemészeten is minden o.k volt.
Most 5400 gr a súlyaKép

Minden pocakosnak kitartást, nehezen követjük az eseményeket,de:
JudytKép
Valami csodás a fotóalbumod a manókkal!
KrisztaKép
Nehogy elhagyd már a topikot!
RitaKép
Kitartás, mentek ti még étterembe a fiúkkal!Kép
Tényleg nem könnyű néha kimozdulni, de lesz ez jobb is!
SziszusKép
Hogy szalad az idő, már a 31. hétben?KépKép

pussz mindenkinek!
kirriékKép

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok lányok!Kép

Mi is megvagyunk, a picink kezd végre kommunikálni velünk, ha beszélünk hozzá, nagyokat vigyorog!
Olyan kis huncut, és lekopogom!!jó gyerek!
Éjfélkor kap enni,aztán reggel fél 6-ig kihúzzaKép
Mi is kipihentebbek vagyunk a párommal.
Tegnap voltunk ellenőrző vizsgálaton a PIC-en, minden rendben,ügyes volt+ a szemészeten is minden o.k volt.
Most 5400 gr a súlyaKép

Minden pocakosnak kitartást, nehezen követjük az eseményeket,de:
JudytKép
Valami csodás a fotóalbumod a manókkal!
KrisztaKép
Nehogy elhagyd már a topikot!
RitaKép
Kitartás, mentek ti még étterembe a fiúkkal!Kép
Tényleg nem könnyű néha kimozdulni, de lesz ez jobb is!
SziszusKép
Hogy szalad az idő, már a 31. hétben?KépKép

pussz mindenkinek!
kirriékKép

KépKép
KépKép
kirri

KrisztaKép

Bár megkésve, de: nagyon boldog szülinapot a leánykáidnak!

Kép

KépKép
KépKép
kirri

KrisztaKép

Bár megkésve, de: nagyon boldog szülinapot a leánykáidnak!

Kép

KépKép
KépKép
kirri

Helló Lányok!
Mindenkinek írok, mert Ti is mind válaszoltatok nekem, és így sok lenne a megszólítás.
Minden rendben csak azért nem jelentkeztem, mert beteg voltam. Talán nem a komoly influenzát kaptam el, mert 38 fölé nem ment a lázam, csak hőemelkedésem volt. De fájt mindenem, köhögtem, meg náthás lettem. Szerintetek ennek lesz negatív következménye?
A sok köhögés jól összerázhatta a piciket.
Ma voltam uh-n, olyan édesek, kapálóztak veszettül.
Még nem váltottam orvost :-)(pedig igazatok van), mert nem tudom hol szüljek. Itt Győrben nem szeretnék.
Kérdeztem a dokit, hogy menjek-e Pestre vérből Down kór szűrésre és genetikai ultragangra. Szerinte teljesen felesleges. De az AFP érték nem lesz mérvadó, az itteni 2 perces kórházi uh-n meg kétlem, hogy bármit is kiszűrnek. Érdekes a kolléganőm is ment Pestre és utólag a dokija lecseszte, hogy minek, ők is tudnak mindent. Mi ez? Szakmai féltékenység?

Táblicskuhoz:
Utolsó mens: 2004.12.17
Hét: 11+6
2 babu
Puszi: Enikő
enic

Helló Lányok!
Mindenkinek írok, mert Ti is mind válaszoltatok nekem, és így sok lenne a megszólítás.
Minden rendben csak azért nem jelentkeztem, mert beteg voltam. Talán nem a komoly influenzát kaptam el, mert 38 fölé nem ment a lázam, csak hőemelkedésem volt. De fájt mindenem, köhögtem, meg náthás lettem. Szerintetek ennek lesz negatív következménye?
A sok köhögés jól összerázhatta a piciket.
Ma voltam uh-n, olyan édesek, kapálóztak veszettül.
Még nem váltottam orvost :-)(pedig igazatok van), mert nem tudom hol szüljek. Itt Győrben nem szeretnék.
Kérdeztem a dokit, hogy menjek-e Pestre vérből Down kór szűrésre és genetikai ultragangra. Szerinte teljesen felesleges. De az AFP érték nem lesz mérvadó, az itteni 2 perces kórházi uh-n meg kétlem, hogy bármit is kiszűrnek. Érdekes a kolléganőm is ment Pestre és utólag a dokija lecseszte, hogy minek, ők is tudnak mindent. Mi ez? Szakmai féltékenység?

Táblicskuhoz:
Utolsó mens: 2004.12.17
Hét: 11+6
2 babu
Puszi: Enikő
enic

Sziasztok!

Doris!
Igen, van segítségem, a mamák jönnek kitartóanKép
Délelőtt anyukám van itt, anyósom pedig este, mikor fürdetek.

Kirri!
Örülök, hogy minden rendben van Jocival, a képen nagyon huncutKép

Enikő!
Ha nem szedtél erős gyógyikat, a picik biztosan remekül vannak, ne aggódjKép

Ildikó
ildikó

Sziasztok!

Doris!
Igen, van segítségem, a mamák jönnek kitartóanKép
Délelőtt anyukám van itt, anyósom pedig este, mikor fürdetek.

Kirri!
Örülök, hogy minden rendben van Jocival, a képen nagyon huncutKép

Enikő!
Ha nem szedtél erős gyógyikat, a picik biztosan remekül vannak, ne aggódjKép

Ildikó
ildikó

Kirri!
Köszike.Kép
Nagyon édi Jocika.Kép

Enic!
Sajnálom, hogy beteg voltál.Kép
Remélem már minden rendben van veletek.Kép
Én nem hiszem, hogy lesz következménye.Szedtél valamilyen gyógyszert?
Majd meglátod, hogy egyre nagyobb élmény lesz az UH.Kép
A kórházi "futószalagos" UH-ban Én sem bíznék.Nem akarsz elmenni 4D-re?
Ott szépen végignézik a babákat.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Kirri!
Köszike.Kép
Nagyon édi Jocika.Kép

Enic!
Sajnálom, hogy beteg voltál.Kép
Remélem már minden rendben van veletek.Kép
Én nem hiszem, hogy lesz következménye.Szedtél valamilyen gyógyszert?
Majd meglátod, hogy egyre nagyobb élmény lesz az UH.Kép
A kórházi "futószalagos" UH-ban Én sem bíznék.Nem akarsz elmenni 4D-re?
Ott szépen végignézik a babákat.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Judit, Ildikó!

Nem vettem be semmit, csak 1x egy fél algopirint, amikor közelített a 38 felé a hőm. Inkább amiatt izgultam, hogy nem kívántam a kaját, csak gyűmit, meg levest ettem 4-5 napig, és nehogy emiatt nekik nem jutott elég energia. De ahogy ma láttam a rugkapálásukat elég energikusnak tűntek. 4D-re tervezek menni, mikortájt kellene? Az megfelel a genetikai uh-nak?
Üdv! Enikő
11+6
enic

Judit, Ildikó!

Nem vettem be semmit, csak 1x egy fél algopirint, amikor közelített a 38 felé a hőm. Inkább amiatt izgultam, hogy nem kívántam a kaját, csak gyűmit, meg levest ettem 4-5 napig, és nehogy emiatt nekik nem jutott elég energia. De ahogy ma láttam a rugkapálásukat elég energikusnak tűntek. 4D-re tervezek menni, mikortájt kellene? Az megfelel a genetikai uh-nak?
Üdv! Enikő
11+6
enic

KirriKép
Hú nagyon huncut Joci!Kép Örülök, hogy rendben volt minden a kontrollon. Nagyon szép a súllya már!Kép

EnikőKép
Szerintem sem lesz semmi bajuk a lurkóknak, csak az erős gyógyszerek ártanak nekik, a köhögés nem.Kép Remélem már jól vagy.
Én a helyedben a quartett tesztre nem jönnék fel, mert megoszlanak a vélemények a megbízhatóságáról. Én itt ismerek a neten olyan embert, akinek téves eredményt mutatott. A genetikai UH sokkal megbízhatóbb, ill. a tarkóredő mérés a 12. héten. Ha nem bízol a helyi orvosokban, akkor 1 helyre érdemes lenne feljönnöd pestre, és ez a Praxis UH rendelő. Itt a babaneten is van reklámja a főoldalon, és valóban nagyon jó. Mi is ott voltunk kétszer is a terhességem alatt, és teljesen megnyugtattak minket. Ott 30-45 percet csak veletek foglalkoznak, megcsinálják a szűrő vizsgálatokat és maradandó emléket is kaptok tőlük.KépKép Igaz nem olcsó, mi 8 ezer Ft-ot fizettünk, de megéri.

Cat

Cat
Kép
cateye

KirriKép
Hú nagyon huncut Joci!Kép Örülök, hogy rendben volt minden a kontrollon. Nagyon szép a súllya már!Kép

EnikőKép
Szerintem sem lesz semmi bajuk a lurkóknak, csak az erős gyógyszerek ártanak nekik, a köhögés nem.Kép Remélem már jól vagy.
Én a helyedben a quartett tesztre nem jönnék fel, mert megoszlanak a vélemények a megbízhatóságáról. Én itt ismerek a neten olyan embert, akinek téves eredményt mutatott. A genetikai UH sokkal megbízhatóbb, ill. a tarkóredő mérés a 12. héten. Ha nem bízol a helyi orvosokban, akkor 1 helyre érdemes lenne feljönnöd pestre, és ez a Praxis UH rendelő. Itt a babaneten is van reklámja a főoldalon, és valóban nagyon jó. Mi is ott voltunk kétszer is a terhességem alatt, és teljesen megnyugtattak minket. Ott 30-45 percet csak veletek foglalkoznak, megcsinálják a szűrő vizsgálatokat és maradandó emléket is kaptok tőlük.KépKép Igaz nem olcsó, mi 8 ezer Ft-ot fizettünk, de megéri.

Cat

Cat
Kép
cateye

Enikő!
Cat már leírta a lényeget.Kép
Tudtommal a 4D UH nem helyettesíti a kötelező genetikai UH-t.Nekünk rá is írták a papírra, hogy nem helyettesíthető a terhesgondozással vagy a kötelező genetuikai UH-val.Gondolom ez a praxisban is így van.Mi 14 és 22 hetesen voltunk.Fantasztikus volt.KépNézdd meg a fiúkról készült képeket, a Judyt ikerbabái albumban megtalálod.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Enikő!
Cat már leírta a lényeget.Kép
Tudtommal a 4D UH nem helyettesíti a kötelező genetikai UH-t.Nekünk rá is írták a papírra, hogy nem helyettesíthető a terhesgondozással vagy a kötelező genetuikai UH-val.Gondolom ez a praxisban is így van.Mi 14 és 22 hetesen voltunk.Fantasztikus volt.KépNézdd meg a fiúkról készült képeket, a Judyt ikerbabái albumban megtalálod.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Doris Kép Cat Kép semmi megerlöltetőt nem csinálok Kép de a lelkemnek a legjobb, hogy néha még be-bejárok Kép vagy ha kell akkor dolgozom itthon pár órát, de nagyon sokat fekszem Kép a házimunka mindig megvárja a férjemet Kép

Kirri Kép Kép nagyon aranyos Jocika Kép Kép

Enikő Kép szakmai féltékenység ??? Kép én a SOTE I-en voltam pluszban UHn, igaz az sem tart sokáig (kb. 12-15 perc volt), de az én dokim szerint ők a legprofibbak az országban, de oda beutaló kell, és rengeteg idő ... Remélem megtalálod azt a megoldást dokiügyben, ami téged a legjobban megnyugtat Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Doris Kép Cat Kép semmi megerlöltetőt nem csinálok Kép de a lelkemnek a legjobb, hogy néha még be-bejárok Kép vagy ha kell akkor dolgozom itthon pár órát, de nagyon sokat fekszem Kép a házimunka mindig megvárja a férjemet Kép

Kirri Kép Kép nagyon aranyos Jocika Kép Kép

Enikő Kép szakmai féltékenység ??? Kép én a SOTE I-en voltam pluszban UHn, igaz az sem tart sokáig (kb. 12-15 perc volt), de az én dokim szerint ők a legprofibbak az országban, de oda beutaló kell, és rengeteg idő ... Remélem megtalálod azt a megoldást dokiügyben, ami téged a legjobban megnyugtat Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Hi!

Köszi mindenkinek a gratulációkat.

Cat és Éva!

Nevek közül eddig a Dávid és a Niki a legesélyesebbek, de röhögnék, ha mondjuk a 19. heti genetikai UH-n más neműnek látnák őket... Hát, csak nem... a Praxisos bácsi szerint 150%.

Bernie!

Hűha, hát ez nem semmi! Tök buli, hogy van egypetéjű is, meg még egy külön babus! A dokid mit mondott, mikor lesz a csaszi? (3-asoknál ez automatikus, nem?)

Enikő!

Na végre, hogy előkerültél!
Örülök, hogy jobban vagy! És szépen telik az idő, nemsokára 12 hét!!! Én azért akkor megnyugodtam egy kicsit, bár most már a 27-et várom nagyon (sajna még 10 hét). A genetikai UH még előttem van, de úgy tudom, hogy azt azért nem 5 perc alatt csinálják, hiszen annak a célja tényleg az, hogy rendesen átnézzék őket. Mi most voltunk pénteken a Praxisban, ott azt mondták, hogy nem látnak semmi elváltozást, de hozzátették, hogy ezt a 18-20 héten tudják biztosra mondani. Szóval, ha ilyen céljaid vannak a 4D-vel, akkor lehet, hogy ki kéne várnod a 18 hetet. Én a magam részéről egyébként jobban hiszek az UH-ban, mint a vérvizsgálatban.

puszi, Lilla
KépKép

ui: Feltettem képeket a pénteki UH-ról. Az elsőn elvileg mindketten rajta vannak nagyjából, a fiú a bal, a lányka a jobb oldali (ő fejen áll). A második képen a kis UFÓ a fiú. Cukik, nem?

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Hi!

Köszi mindenkinek a gratulációkat.

Cat és Éva!

Nevek közül eddig a Dávid és a Niki a legesélyesebbek, de röhögnék, ha mondjuk a 19. heti genetikai UH-n más neműnek látnák őket... Hát, csak nem... a Praxisos bácsi szerint 150%.

Bernie!

Hűha, hát ez nem semmi! Tök buli, hogy van egypetéjű is, meg még egy külön babus! A dokid mit mondott, mikor lesz a csaszi? (3-asoknál ez automatikus, nem?)

Enikő!

Na végre, hogy előkerültél!
Örülök, hogy jobban vagy! És szépen telik az idő, nemsokára 12 hét!!! Én azért akkor megnyugodtam egy kicsit, bár most már a 27-et várom nagyon (sajna még 10 hét). A genetikai UH még előttem van, de úgy tudom, hogy azt azért nem 5 perc alatt csinálják, hiszen annak a célja tényleg az, hogy rendesen átnézzék őket. Mi most voltunk pénteken a Praxisban, ott azt mondták, hogy nem látnak semmi elváltozást, de hozzátették, hogy ezt a 18-20 héten tudják biztosra mondani. Szóval, ha ilyen céljaid vannak a 4D-vel, akkor lehet, hogy ki kéne várnod a 18 hetet. Én a magam részéről egyébként jobban hiszek az UH-ban, mint a vérvizsgálatban.

puszi, Lilla
KépKép

ui: Feltettem képeket a pénteki UH-ról. Az elsőn elvileg mindketten rajta vannak nagyjából, a fiú a bal, a lányka a jobb oldali (ő fejen áll). A második képen a kis UFÓ a fiú. Cukik, nem?

Lilla

Kép

Kép
cicamica

KirriKép
Gyönyörű ez a kicsi fiúKépKép Nagyon szép kis pofija van és az éjszakák átalvására már nem is irok semmit....nagyon irigy vagyokKép Nem cserélünk egy-két napraKép Adnék helyette egy kis Boci fiúcskát aki aludni nem szeret de egyébként lehet etetgetni éjszakánkét isKépKép
EnikőKép
Örülök, hogy már jól vagy és ha az UH-on rendben volt minden akkor szerintem nem lett semmi bajuk a náthátólKép Vigyázz MagatokraKép
IldiKép
De nagy szerencse, hogy ilyen lelkesek a Nagyik de akkor sem lehet könnyű Nektek...Kép Ügyes vagyKép
SziszusKép
Még jól jártál a 12-15 perces genetikai UH-al... Engem 3 perc alatt lerendeztek és a második genetikai UH-on is ott voltam ahol Te, akkor is 3 perc alatt haza akartak küldeni majd én kezdtem erősködni, hogy a nőgyógyászom szerint nem hizik a B baba...no akkor néztek egy flow-t és kiderült, hogy Lilcsike haldoklik...Kép
LillaKép
Nagyon édesek, gratulálokKépKép

doris

KirriKép
Gyönyörű ez a kicsi fiúKépKép Nagyon szép kis pofija van és az éjszakák átalvására már nem is irok semmit....nagyon irigy vagyokKép Nem cserélünk egy-két napraKép Adnék helyette egy kis Boci fiúcskát aki aludni nem szeret de egyébként lehet etetgetni éjszakánkét isKépKép
EnikőKép
Örülök, hogy már jól vagy és ha az UH-on rendben volt minden akkor szerintem nem lett semmi bajuk a náthátólKép Vigyázz MagatokraKép
IldiKép
De nagy szerencse, hogy ilyen lelkesek a Nagyik de akkor sem lehet könnyű Nektek...Kép Ügyes vagyKép
SziszusKép
Még jól jártál a 12-15 perces genetikai UH-al... Engem 3 perc alatt lerendeztek és a második genetikai UH-on is ott voltam ahol Te, akkor is 3 perc alatt haza akartak küldeni majd én kezdtem erősködni, hogy a nőgyógyászom szerint nem hizik a B baba...no akkor néztek egy flow-t és kiderült, hogy Lilcsike haldoklik...Kép
LillaKép
Nagyon édesek, gratulálokKépKép

doris

Lilla

Csodálatosak ezek a felvételek, én annyira sajnálom, hogy nem mentem el annak idején a fiúkkal, biztosan nagy élmény lehetet számotokra!
Mi még a szülőszobán is a neveken gondolkoztunk,biztosak akratunk lenni, hogy jó nevet választottunk a kicsiknek.

Márti

Szerintem vissza kellene vinned ezt a kúpot a patikába, ahol vetted, lehet, hogy még rejlik egy -két dobozzal a szekrényükben, és jó lenne, ha más nem járna így, mint ti.

Kirri

Édes a kisfiatok! Már igazi férfi! Gratulálok!

Enikő

Lassan pedig tényleg végleges orvos után kell nézned, mert pl. az én dr.nőm a 20.hét után már nem vállal el senkit, szereti az elejétől végigkövetni a terhességet. Nehogy a végén orvos néllkül maradj.
A gyógyszer miatt meg ne aggódj, én bekaptam pár algopirint a terhesség alatt, persze orvosi engedéllyel., azt mondták az nem árthat nekik.
Én 6 hónapos terhes lehettem, amikor hányós-hasmenéses járványt kaptam el és jó pár napig eltartott, alíg ettem valamit, de mégsem lett bajuk a babáknak.

Éva

Kép

Kép
éva75

Lilla

Csodálatosak ezek a felvételek, én annyira sajnálom, hogy nem mentem el annak idején a fiúkkal, biztosan nagy élmény lehetet számotokra!
Mi még a szülőszobán is a neveken gondolkoztunk,biztosak akratunk lenni, hogy jó nevet választottunk a kicsiknek.

Márti

Szerintem vissza kellene vinned ezt a kúpot a patikába, ahol vetted, lehet, hogy még rejlik egy -két dobozzal a szekrényükben, és jó lenne, ha más nem járna így, mint ti.

Kirri

Édes a kisfiatok! Már igazi férfi! Gratulálok!

Enikő

Lassan pedig tényleg végleges orvos után kell nézned, mert pl. az én dr.nőm a 20.hét után már nem vállal el senkit, szereti az elejétől végigkövetni a terhességet. Nehogy a végén orvos néllkül maradj.
A gyógyszer miatt meg ne aggódj, én bekaptam pár algopirint a terhesség alatt, persze orvosi engedéllyel., azt mondták az nem árthat nekik.
Én 6 hónapos terhes lehettem, amikor hányós-hasmenéses járványt kaptam el és jó pár napig eltartott, alíg ettem valamit, de mégsem lett bajuk a babáknak.

Éva

Kép

Kép
éva75

Doris

Szörnyű lehetett, amikor ezt megtudtad Lilikéről! De látod, minden jóra fordult!!!! De azért gondolom még most is kiráz a hideg, ha ezekre a rossz élményekre gondolsz vissza.

Éva

Kép

Kép
éva75

Doris

Szörnyű lehetett, amikor ezt megtudtad Lilikéről! De látod, minden jóra fordult!!!! De azért gondolom még most is kiráz a hideg, ha ezekre a rossz élményekre gondolsz vissza.

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Enic!
Örülök,hogy jól vagytok.Miért nem akarsz Győrben szülni?

Kirri!
Aranyos ez a fiatalember!Nagyon formás,kis huncut baba.
Hogy csináljátok,hogy végigalusza az éjszakát?Receptet kérek, én is ilyet "akarok"!!!

Lilli!
Tündériek az ikrek, a fiamnak nagyon tetszett az ufós kép.Tényleg olyan!

Edit

Kép

Kép
edit73

ÉvaKép
Tényleg az volt...és jól sejted...nem tudtam megemészteni a történteket bár most már kezdek egyre nyugodtabb lenni, ahogy látom mennyire okosodnak, ügyesednek csak már ezeket a fejlesztő gyógytornás feladatokat jó lenne magunk mögött tudniKép Ti hogy vagytok? Fejfájás?

doris

Doris, ez tényleg borzasztó Kép Nem tudom felfogni, miért nem figyelnek oda az emberek a munkájukra Kép főleg olyan helyen ahol életekről van szó Kép minket szív UHra is csak a biztosnság kedvéért küldtek el, de ott is végignézte mind a két babát a doktornő.
Amúgy mi holnap megyünk flowmetriára, de már most kezdek izgulni ...

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

SziaszusKép
Nem lesz holnap semmi gond, és ne haragudj, hogy egyáltalán megemlitettem azt a két genetikai UH-ot...már bánom. Nem az volt a célom, hogy bárkit is megijesszek egyszerűen kibukott belőlem. Nálatok rendben lesz a holnapi flow ugyanis nálunk végig az egész terhesség alatt retardált volt a B magzat tehát számitottam rá, hogy nem lesz minden rendben... DrukkolokKép

doris

Doris Kép neviccelj!! én csak a felelőtlenség miatt háborgok, és már régebben olvastam mi volt nálatok ...
Nekem alaposnak tüntek, a veséjüktől kezdve mindent végigbogarásztak. De úgy látszik ott sem egyformán figyelmesek Kép

Én már mindenen tudok izgulni Kép külső segítség nélkül is Kép Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

SziszusKép
Nem mondom, hogy nem alaposak, csak iszonyat rövid idő jut egy emberre...borzasztó tömeg van ott mindig. A sziv UH-ot pár héttel később csinálták és akkor alapos volt a hölgy, de Ő csak a szivet nézehette sajnosKép

doris

Hahó, jó reggelt mindenkinek!!

Doris!
Szurkolok, hogy végre magad mögött tud már a gyógytornászos feladatokat!! Még tarts ki:-))))

Cat!
Küldöm a mailt a képekkel! Köszi előre is!!

Ja, képzeljétek pár napja rémes éjszakáink vannak. Ébredeznek föl, szopi, majd nem tudnak visszaaludni....eléggé kipurcantunk...már-már úgy tűnt, hogy minden szépen beállt... most meg kész kabaré...pedig mindent ugyanúgy csináltunk mind eddig...Van valakinek valamilyen tapasztalata???

Kösz.
Erika
eriska

Sziasztok!

Na akkor jönnek a képek. Ne ijedjetek meg, nem az én lányaim, Eriskáé, bár én is elfogadnám őket, még sírósan is!!!KépKép Gyönyörűek!

Kép
Kép

Cat
Kép
cateye

Sziasztok,

hat persze hogy lesznek majd fotok:-))) legalabbis remeljuk nem lesznek szegyenlosek, es akkor felrakom az albumomba oket.
Lilla,
az UFOs kep nagggyyyon jo!!!!
Kirri,
Joci egy alom! Nagyon imadom, en is, en is ilyet..!!
Bernie,
hat ez nem semmi!! Nagy kuzdelem volt nektek osszehozni ezeket a babakat!!! De ha szetosztodott egy, akkor lehet hogy 4 lesz??? Az mar latszana.. mit mondanak BMC-ben?
Engem onnan a 7. heten engedett el dr Z., es visszamentem a regi orvosomhoz, aki 3 babaval is orult nekem (feltem, mert allitolag van aki igy nem vallal). De dr Z azt mondta, ha nem lenne orvos, segit szerezni, szoval ha tanacstalan vagy, akkor kerd meg az ottani kezelodet, hogy javasoljon szuleszt! Altalaban a SOTE-ra szoktak kuldeni, ott eleg nagy a 3asikres tapasztalat, ugy tudom.
Amugy en a Margit Korhazba megyek, ott van a dokim. Nekem azt mondta, hogy ha nincs semmi gond, a 16. hetig dolgozhatok, ezt igy is tettem, de a vege mar nagyon nehez volt, nagyon faraszto, szoval nem javaslom!! Miota itthon vagyok, jobb, azota nem romlott a mehszaj allapota sem, szoval megeri fekudni! Persze, azert teszek-veszek: internetezek 1 orat/nap, ebedelek, furdok, berakom a mosast (kivenni es teregetni a ferjem szokott mar, az hajolgatos), ilyesmik. Es setalni lehet csak, semmi mas mozgas (kismamatorna, joga stb) nem engedelyezett!! lepcsot maszni tilos!! De neha ez is sok, mikor nagyon no a pocak, olyankor csak a fekves segit. Nekem nem varrtak ossze a mehszajamat sem, de a legtobbeknek ovatossagbol igen. Ezt majd az orvosod eldonti.
Korhaz: ez valtozo. Van aki bent van mar kb 25 hettol, van aki nem.. nekem ha minden OK, akkor 2 hettel az esemeny elott kell befekudnom. Programozott csaszar lesz, 36. hetre varjuk oket:-)). De tudni kell azert, hogy a 3 baba sokszor a 30-32. het tajan mar megerkezik. Jo ha elerik a kb 2 kg-os sulyt.
Most tomoren ennyi jutott eszembe. Ha barmi kerdesed van meg, akar itt, akar az emailemen irhatsz:-)) Kitartas!!! Ha megszokja az ember a gondolatot, akkor mar nagy orom:-)

Kép
nettke

Eriska!
Gyönyörűek a lányaid.KépKép

Lilla!
Nagyon édi az ufós kép.Kép
Szép neveket választottatok.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Eriksa

Nagyon gyönyörűek a kislányaid! Gratulálok!

MEgnyugtatlak, hogy nálunk kb. 2,5-3havonta változtak a fiúk, már kezdtem megszokni az új rendszerüket és akkor mindig változtak és változtak 3havonta.

Doris

Még mindig fáj a Lora feje, de már ritkábban, tegnap kellett volna visszamennünk a neurológiára, de telefonáltak, hogy megbetegedett a dr.nő és majd csak 30-ra kaptunk újabb időpontot.

Képzeljétek, ma a fiúk annyira üvöltöttek , amikor oviba vittem őket, hogy még levetkőztetni sem hagyták magukat, csak rugtak és üvöltöttek, az ovónénik segítségével tudtuk csak átöltöztetni őket és ők vitték be az ölükbe, de a szívem szakadt meg, mert annyira sírtak, "anyát akarom, még beteg vagyok, haza akarok menni" felkiáltásokkal.
Egy óra múlva azért visszamentem és kintről meghallgattam őket, de már nyoma sem volt a sírásnak. Megnyugodtam és hazajöttem.

Éva

Kép

Kép
éva75

ÉvaKép
Szegénykém...Neked meg megszakadt az Anyai szived. Jól tetted, hogy visszamentél, igy legalább nyugodt lehetszKép Sajnálom a neurológiát...reméljük 30.-án tényleg kiderül már az ok...Kép
Nettke)
Én is a Margit korházba jártamKép
EriskaKép
Nagyon-nagyon szépek a LányokKépKépGratulálokKép Talán a fogacskájuk jön, azért nem tudtok aludni...nézted az inyüket?
IldiKép
Boldok NévnapotKép

doris

ErsikaKép
A kiskánykáidat mi is bevállalnánk!!Nagyon szépek!
DorisKép
Babacserét megbeszélhetjük, bár elképzelem, Lilluska hogy el lenne képedve, ha nem Gerit, hanem Jocit találná maga mellettKép
LillaKép
Nagyon tetszenek a fotók, tényleg Ufo-s.Kép

EditKép
Én igyekszem a babót estére jól kifárasztani, hogy ne legyen kedve felkelniKép
De komolyan: anyukám állandóan a "rendszeresség" elvével jött, hogy mindig mindent igyekezzünk ugyanabban az időben csinálni(evés, alvás, játék).Meg persze 1 babával sokkal könnyebb, mint 2-vel.

CatKép
A Te fiacskáid kapnak már gyümölcsöt, vagy még csak tejet?Nekünk a védőnő és a doki is pedzegette, hogy 4 hós kortól meg lehetne próbálni.

pusz mindenkinek
k

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok!

Gyönyörűek a lányok és a fiúk is, babák és magzatok. Kép

Ildikó Kép, és ha van még Ildi, neki is! Kép
Boldog névnapot kívánunk! KépKép

Éva!
Ádám név nekünk is tetszett, de az unokatesót is így hívják, így az sajnos nem lehetett.
Mostanában egyébként elég sok front volt.

Ultrahangra mi a Kútvölgyibe mentünk Bábinszki dr.nőhöz. Elég alaposan nézte meg őket mindig. Kép

Eriék
simones

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?