A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ila !
Corában vettem teát !
Olaj ! medimomban lehet venni Nyulas Jolántól , de csak csütörtökönként , 2400 Ft . Épp ma szereztem be.

Kép
Kép
greenolive

Ila!

Szerintem a MOM parkra gondolsz, ott van a MediMoM és ott lehet kapni masszázsolajokat! Málnalevél teát én a Kosztolányi téren lévő Drogériában mindig kaptam!
ildi76

Sziasztok!

Ma voltam a MediMom-ban, és összeismerkedtem Bardóczy Zsolttal. Nekem igy elsőre szimpatikusnak tűnt, jó hogy fiatal, igy kicsit közelebb tud kerülni szerintem mindenkihez. Vett kenetet, amibol allitolag ugy tunik hogy terhes vagyok... Csak sajna ezen kivul semmi mas nem mutatja azt, igy nem valoszinu hogy igy lenne.
Viszont elkuldott vervetelre, hatha esetleg kideriti a mensi elotti barnazasom okat. Jo lenne... Akkor talan kevesbe izgulnek azon, hogy miert nem jott meg ossze.

A varo terhes leanyzokkal volt tele, olyan furcsa volt nekem ott ulni. Kicsit kilogtam kozuluk. De talan nemsokara en is nagy pocakkal ulhetek majd ott!

A Medimom egyebkent nekem szimpatikusnak tunt, igaz tobb mint 40 percet vartam mire bejutottam. Nem tudom ez ott mennyire altalanos, remelem nem nagyon.

Dorka

Kép
szdorka

Bori!

Ezért van ott a szó végén a hat.Kép

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok mindenki!

Ildi! kösz a tippeket a rendeléssel kapcsolatban, végülis ma voltam először, és 3/4 óra alatt végeztem, amin meg is lepődtem!
Mondjuk azon csodálkoztam, hogy a doki nem küldött el vérvételre, de azt mondta, majd ha gyerek lesz (?!?!?)(Az elsőnél ötehtesen már szorongattam az UH képet, most meg már bőven 6 hetes vagyok...) Dehát ez van.

Meli!
Ha fényképező gépet veszel, vigyázz, hogy.... bocs, nem tudom, mi a neve annak a funkciónak, de gyorsan csinálja a képeket (a sportolókat is ilyesmivel szokták). Mi ugyanis jól megszívtuk, mert annyi idő telik el a gomb lenyomása és a képkészítés között, hogy a kétéves gyerekem szó szerint kimegy a képből!!! Igy a "fontos" pillanatokra marad a hagyományos, szemben a drága márkás digitálissal Kép

Votív!
Áruld már el, hogy mikor sikerült a gazdagréti gyógyszertárban kedves homeós nénit kifognod, mert én eddig mindháromszor egy szájhúzogatós hőbörgőssel találkoztam, aki ráadásul egy gyógyszert el is felejtett a listámról (én meg meg sem néztem, minden megvan-e, fülem farkam behúzva kotródtam el)

Bogár!
Végre más is, aki küzd a csöcsörészéssel! Szerencsére a fiam már nem nyúl be egészen a mellem mélyére, csak felülről kapargatja, vakargatja-gyömöszöli, = csöcsörészik. Nagyon idegesít! Kérlek mindenképp írd meg, ha valahogy sikerül leszoktatnod Petrát! Azt már eldöntöttük, hogy a tesó már valami rongyocskát kap a kezdetektől a kezébe, mert én ezt nem akarom még egyszer!

Sziasztok! Szép estét mindenkinek!
Ági
kajamán

Pipocs,
jójó, kicsit erôsen reagáltam, nem volt direkt Kép

Manóka, elküldöm neked a file-t, amiben benne van a csodakúra Kép

Bori
lakibori

Manó11

emil ment!

Bori
lakibori

Bori, ezer hála és köszönet!!

Lassan akkor én is ráállok a tea+olajbeszerzésére, bár van még időm, de nem akarok az utolsó pillanatokban rohangászni utána.

Kép
Kép
manoka11

Bori,
igen, Andreea volt nalam, en nem regota ismerem, de gondolom tudsz mindentKép

Kép
babarozsa

Hahó!
A pocaksimogatás meg a szülés között nincs összefüggés. Én egyfolytában simiztem (ki nem?? Kép) azt tessék, a 41.hét végefelé ki is bújt a kisasszony.
Szóval ez nagyon elavult nézet, és már akkor sem volt igaz. Kép
Viszont a mellbimbóstimulálás ezt tényleg eredményezheti, szóval ne tessék előre "edzeni" a bimbót, úgyis kellemetlen lesz az első pár hét szopija (enyhén szólva...), olyan szadizást senki nem bír magának csinálni, mint a babóink. És nem is szabad.
neet
neet

sziasztok!
én csak most találtam ide, de látom néhány barátném már régi társlagó itt...
jöhetek??? bár szülésen már 2 hete túl vagyok, de szivesen beszélgetnék, ha lehet...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Bori!

Tudom, azért tettem vigyorgót a végére.Kép

Egyébként én is meghallgatom a dolgokat, aztán szelektálok.Kép
Csak érdekességképpen írtam, mert ilyet még nem hallottam.

Ennél viszont sokkal rosszabb hír, hogy már 13 kilót híztamKép

Kép
Kép
pipocska

Zsanci!
Hát hogyne!
Szülésélmény?
Gratula! Kisfiú/lány? Első? Nyócadik? Kép
neet
neet

Igen Neet, de Esztike "S" gyerek.Kép

Kép
Kép
pipocska

Én is szt. imrében szültem, nagyon klassz élmény volt. azonban mostanság kicsit rosszul viselem az életet..Kép
két gyerek,egy férj,és én ... nekem nagyon fárasztó...ti, hogy viseltétek a szülés utáni időszakot???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Pipocs!
És ezt mire is írtad? Kép Mer' az, de most konkrétan? Kép
neet
neet

Átmegyünk csetbe? Kép
Zsanci!
Nekem könnyű volt (most 3 hós a pici), de én nem vagyok tipikus eset: épp munkanélkül volt a férjem és mindig itt volt,reggeltől reggelig. Szóval én nem vagyok mérvadó. Fárasztó, de nem vészes.
neet
neet

a szülés 20 perc volt...soha rosszabbat! előtte kb. 1 óra volt,ami NAGYON fájt, de mégis...az elsőhöz képest, ég és föld!!! Itt 2 nap után már nem is emlékeztem a fájdalomra!!! az elsőnél hónapokig lábadoztam, és megfogadtam, hogy nincs több gyerek!!!!! de most...olyan jó lenne méééég... akár nyolc is..;)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci, akkor hajrá! Éljenek a focicsapatok. Kép
neet
neet

Zsancikám!

Hogyne jöhetnél?Akinek ennyi ideje van netezni 2 gyerek mellett annak itt a helye!

Pusza:Jucus
20170114224602

Jucus!
Veletek mi van? Cic fáj még? Nagyon? Soma még élvezi a nagy okos báty szerepét? ÍRJ meg midnent! vagy írj mélt. Kép
neet
neet

Jucus!
Mikor sétálunk???
Soma még jól birja? Borisz egyre jobb, bár néha odadob a picurnak ezt-azt...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Nektek már meg jött a TAJ kártya vagy apjuk intézte?

Jucus
20170114224602

nincs még TAJ kártya...sajna...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

<font color="0000ff">Pipocska!
Amik a profilodban vannak, azok a bizonyos 4D-snek nevezett ultrahangképek? Mennyibe kerül és hol lehet ilyet csináltatni? (lehet hogy nálam is nemsoká aktuális lesz. Kép )</font>

KépKépKépKép
proone

Na sziasztok!

Csak röviden jelentkezem, asszem egy darabig nem is lesz időm írni, pláne visszaolvasni.

Február 22-én 10.48-kor megszületett Marcell fiunk 3650 grammal és 56 centivel.

A szülés finoman szólva sem volt egyszerű, legyen elég annyi, hogy volt ott minden: császárra előkészítés, oxitocin, leeső szívhangok, vákuum, mellettem térdelő, hasamat nyomó orvos, tengernyi vér, vagy 20 öltés stb. Az egészben az a poén, hogy elég horrorisztikusan hangzik, és voltak is parás részek, de mégis életem legszebb élménye volt.

El kell mondjam, hogy mindenki nagyon profi volt, végül egy egész kis team állt össze, és nekem mindent megér, hogy nem lett császár a vége, még ha majdnem ugyanannyit kellett is varrni. Mindenképp meg kell köszönnöm Nyulasi Gábornak, a fogadott orvosomnak, Tóth Irénnek, a szülésznőmnek, de legalább ennyire Urbán Mártának, mert ő is tevékenyen részt vett a szülésben, és asszem Rákóczi prof is bent volt, de erre már nem emlékszem tisztán. Na meg persze a páromnak is, aki ráadásul még látott is mindent, de nagyon derekasan viselte, és nagyon sokat segített.

A szopi sem indult könnyen, volt sárgaság és nagyon sok fogyás meg tápszer is, de ez már egy másik történet, majd elmondom, ha lesz egy szusszanásnyi időm. A lényeg, hogy most már csak szopi van, ezt meg asszem a védőnéninek köszönhetem, a finoman szólva is határozottan lebeszélt a tápszerről. Mondjuk én sem voltam oda érte, még cumisüvegünk sem volt otthon, úgy kellett elrohanni venni néhányat.

Na most tényleg ennyi, majd még jövök.
orsolka

Neet!

A simizéses témára!Kép
De végülis mindegy, mert bármilyen témában "S"KépKép

Szia Proone!

Igen 4D-sek. A Győrfy Mátyásnál csináltattuk a Praxisban. Ha a babaneten jelentkezel, akkor -1000 Ft kedvezmény.
Az alap 10000, ebben benne van, a vizsgálat amiről leletet kapsz, benne van az, hogy kazettára veszi, amit neked kell vinned.
Plussz 1000 a cd, 3000 a dvd ha kérsz, de azt ő adja.
tel:385 84 95
Nekem ami csalódás volt, az az, hogy csak 4 képet tett a cd-re.
Utólag felhívtam egy másikat, ő kapásból 40 képet mondott. Mármint, hogy annyit tesznek a cd-re.
Megadom az ő elérhetőségüket is. 4D uh rendelő Kárpát u. 9. 06 30 996 2164
Ja, és még egy fontos!
Ha mégegyszer mennék, akkor csak a 30. hét körül. Akkor már szinte fotó minőségű képek készülnek.Kép
De az, hogy belelátsz a kis életébe, amikor még benned van, mindenképpen fantasztikus.Kép

Kép
Kép
pipocska

Orsolka!

Gratulálok!Kép

Kép
Kép
pipocska

Orsolka!
EZ így dióhéjban sem kevés.. de lényeg, hogy most már jól vagytok és megy a szopi is. Nagy gratula, és ha lesz erőd, időd, majd várjuk a képeket is.

Pipocska!
Ez így igaz. Kép Minden témában S. Kép
neet
neet

Szdorka!

Mensi előtti barnázás nekem már évek óta volt a terhesség előtt, kaptam valami gyógyszert rá, de nem használt, aztán az akkori dokim azt mondta, hogy nem kell kezelni, de valami hormonális dolog lehet! A teherbeesést nálam nem befolyásolta, szerencsére elsőre összejött a baba!

Szia Zsancikant!

Gratulálok! Mesélj a babódról meg a szülésről! Én nagyon kíváncsi vagyok! Ha tudsz tehetnél fel képet is a picurról!
Az első időszakban én is tök hulla voltam a fáradtságtól, úgy a 3-4. héten kezdett változni a dolog, úgyhogy kitartás!

Orsolka!

Nagy-nagy gratula!Kép

Mégegyszer és utoljára köszi mindenkinek a névnapi jókívánságokat! Aranyosak vagytok!
Puszi
Ildi
ildi76

Csajok, nem tudjátok, hogy lehet a profilban megváltoztatni az e-mailcímet? Alig-alig nézem azt, amit akkor megadtam, kicserélném a sűrűn használtra.

Bori
lakibori

Bori,
az oldal tetején a menüsorban kattints a "Profil" menüpontra, add meg az azonosítód és a jelszavad, és rögtön a profilodban találod magad, itt változtathatsz Kép

Orsolka,
gratulálok, örülök, hogy a nehézségek ellenére szép élmény lett a szülésed!!! Kép

Zsancikant,
szia, neked is gratulálok, írj a szülésről! Kép TAJ-kártyáért párom ment, mert három hétig se mérkezett, aztán miután elhoztuk, rá 4 hétre megjött... posta Kép de legalább van KÉT TAJ-kártyánk Kép

vera
kisün

Kisün!

Akkor leírnád nekem szájbarágosan,hogy hova ,mikor és milyen papírokkal kell menni a TAJ.kártyáért?!Tudom,hogy már annyiszor volt szó róla,de átsiklottam felette mert bíztam benne,hogy hamar megjön.

Neet!

Cici javuló tendenciát mutat,már nincs nyílt seb rajta.Még a lyuknak kell eltünnie és akkor nagyon boldog leszek.De ha marad a lyuk és nem fog fájni már az is boldoggá tenne.Soma minden szopizásnál kérdezi,hogy anya ez a fájós cicid?És amikor azt adom Pannának és szíszegeg a fájdalomtól akkor ő is sírni kezd.És hozza a mellápolókrémet,hogy kenjem be.Ilyen pasim van nekem!

Zsancikám!

JÖvőhét végén már 10 fok lesz állítólag és akkor egész nap játszóterezni fogunk!
Soma most már lenyugodott,nem hisztizik velünk,Pannát pedig imádja.
Ma voltunk ketten a játszótéren,anyukám vigyázott a királylányra,és nyakig ért a sár,süvöltött a szél és nagyon hideg volt!

Jucus
20170114224602

Köszi Vera, közben én is rájöttem okosan. Csak olvasni kellett volna. Ez már a kismama-hülyeség? Kép
Mindenesetre megoldottam a problémát.

Orsolka, gratulálok nagyon, és részvétem a nehézségek miatt.

Bori 35
lakibori

Sziasztok!

Orsolka! Én is szívből gratulálok! Boldog babázást neked!

Kajamán! Vigyázat a textil darabbal, az én nagyobbik fiam még mindig pelusozik, bár már csak alváshoz, de ez még egy fél évvel ezelőtt nem így volt. 5 évesen még mindenhová húzta maga után, majd ha baja volt, orrához, szeméhez dörgölte a földön húzott pelust. Ráadásul csak a 3 agyonmosott régi pelus volt jó, új nem felelt meg. Szóval, lehet, hogy a cici kellemetlenebb, de talán rövidebben leszokik róla.
Üdv mindenkinek:

Murr
murr

Pannám:
Kép

Panna és Soma:
Kép
Jucus
20170114224602

sziasztok!
gyors szüléstörténet:
MIvel tudtam, hogy feb. 25-én szülünk, mondtam a páromnak csüt-ön, hogy holnap ne menjen dolgozni...péntek reggel meg is kezdődtek a fájások, sőt egy pici nyákdugó is elment. Dél körül mondtam a páromnak, hogy indulhatunk, mert már biztos bent van a szülésznőm. Elindultunk, de mire odaértünk minden fájás elmúlt. ja, ezek a fájások nem voltak erősek, olyan mensi görcs. De doki mondta, hogy ha már 10 percesek, induljunk, mert nagyon lent van a baba feje. Szóval beértünk, fájás sehol, elmentünk kajálni. utána felmentünk a szülőszobára, bementem, de sehol senki, csak valahol messze egy szülő nő kiabál...erre annyira betojtam, hogy kimentem, és mondtam a páromnak, hogy húzzunk innen (Jucus történetén okulva - hülye dokitól féltem)...elmentünk sétálni, kb. 1 órát. Na, akkor sikerült produkálnom 2 fájást, mondtam lesz,ami lesz, felmegyek...pont jött egy szülésznő, elkezdtem neki hebegni-habogni...nagyon kedves volt, mondta, hogy a szülésaznőm is, meg a dokim is épp egy szülésnél vannka, üljek le, vki majd jön. Jött a doki, és ő mondta, hogy sejtette...
akkor már 2 ujjnyi volt a méhszáj. Ctg, de semmi fájást nem mutatott, de doki hitt nekem Kép, és mondta, hogy délutánra meglesz...
megtörtént minden, másfél órával később már 4 és fél ujjnyi volt...akkor doki mondta, hogy burokrepi, és szülésznő elintézte az ikea szobát. de előtte a kékbe mentünk be, burokrepire. akkorra engedték be a páromat. akkor már naggggyon fájt...burokrepi utáni következő fájásnál már nyomni kellett, de doki mondta, hogy még ne, mert van egy pici méhszáj, de a következő fájásra már lehetett nyomni...asszem 5-6 nyomásra kipattant Igor Benedek, gátmetszés nélkül, ügyesen...Kép hát ennyi, nagyon jó érzés volt, hogy részt vettem benne, mert az előzőnél nem volt ez az érzés.
És ahogy lenni szokott, köszönet a szüléznőnek, hogy tartotta bennem a lelket, és köszönet a dokinak, hogy olyan nyugis és higgadt volt végig a 7 hónap alatt...
A szülésznőm a Molnár Gabi volt, a doki pedig a Balogh Tibor...
Ja, és az is jól esett, hogy utána is mindennap jöttek, érdeklődtek...
Bocsi, hogy kicsit hosszú lett...bár szülésnek egész rövid volt.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus!
Nagyon édesek a babók! KépKépKép Somán látszik, hogy teljesen meg van illetődve, hogy az ölében tarthatja a hugocskáját. Remélem nálunk is hasonló lesz a szerelem, most nagyon úgy néz ki, csak így is maradjon, miután kibújik Kismaszat.

Kajamán!
Hát, ha nálam lenne a csodaszer a leszoktatásra, szívesen odaadnám! De Te sokkal előrébb jársz! Azt hogy sikerült elérni, hogy csak a környékén matasson? Petra erőteljesen a bimbóra hajt Kép, ma este az altatásnál próbáltam mutatni neki, hogy fogja máshol, de hisztizős "Neeeem!" volt a válasz. Néha ha mondom neki, hogy fáj, akkor fél percig figyel rá, és csak fogja, de aztán elfelejti és kezdi újra a nyúzást, tekerést. Jaj, nagyon jó lenne leszoktatni róla, mert ahogy Neet is írta a cicistimulálás nem tesz túl jót. Kép Ő pedig stimulálja rendesen!

Soosoo!
Petra már mondogat mindent, egyszer kell halljon egy szót és aztán már önállóan használja, de még sok szó esetén szótár (azaz én) kell(ek) hozzá, hogy más is értse. Egyébként pár hete kezdte el egész tisztán mondogatni a szavakat, addig úgy nézet ki egy szó nála, hogy az első szótag megismételve annyiszor, ahány szótagos a szó Kép.
Most viszont, ahogy próbálkozik, olyan édes, néha majd megzabálom, ahogy igyekszik. Most a kedvenceim a "vivió" (viziló), "hototó" (hótaposó)
és "hididó" (híradó - merthogy reggel 8-kor mostanában mindig megnézzük együtt az 5 perces híradót - legfőképp az időjárás miatt, mert már mi is nagyon várjuk a tavaszt).

Bogárka (25)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsancikant!
Gratula a babádhoz, és a klassz szüléshez. Az Andi mesélt rólatok tornán Kép. Persze nem a szüléstörténetedre emlékeztem, hanem a kisfiad neve maradt meg nagyon bennem Kép.
Egyébként nekem is Balogh a dokim, és én is szép szülésélményt őrizgetek magamban 2003 júniusából. Remélem a mostani is lesz legalább ilyen, vagy esetleg ... még annál is szebb Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Ma olyan sokat írtatok, hogy alig bírtam olvasni, nekem nem volt időm ma. Voltam NST-n, ami még mindig 20%-os méhtevékenységet mutat, ugyanúgy, mint a múlt héten, úgyhogy még nem szülök. Egyelőre.

Most nem tudok többet írni, mert álmos vagyok nagyon. Kép
Majd holnap. Kép

ruz
39
ruzicsky

Jucus,
XIII. ker. Teve u. 1/a-c, a Főkapitánysággal szembeni épület, a földszinten utcáról van két ajtó, icipici betűkkel kiírva, hogy Ügyintézés. Két helyen zajlik, de ha rossz helyre mész, útba igazítanak. Arra nem emlékszem pontosan, hogy mit kell vinni, de szerintem minden legyen ott, lehetőleg eredetiben, te irataid is (szig., lakcímkártya, TAJ-kártya), kórházi zárójelentés is (azt hiszem, az kellett), és a baba születési anyakönyvi kivonata meg lakcímkártyája.
És Panna fényképe, mert annyira aranyos, hogy szerintem soron kívül azonnal mindent kiállítanak nektek Kép
Somán pedig még mindig ámulok, szerintem óriási szó, hogy egy báty ilyen idősen ennyire szépen fogadja a hugát Kép

Bori,
örülök, hogy megoldódott Kép

Zsanci,
hát ez szép! Gratulálok! Kép Fénykép?

jó éjt, szép álmokat mindenkinek, megyek fejek egyet Kép

vera
kisün

Bogárka!
Nem is tudod mennyire irigyellek, hogy még járhtsz tornázni. ..talán ez hiányzik a legjobban!!!! Andit üdvözlöm!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Murr, kösz, hogy mondod a textilt, hogy azt is gáz lehet elhagyni. Ugy sejtem ez is olyasmi lehet, mint a cumizás, sehogy se jó... vagy valami kis plüssre, ilyesmire is gondoltam, csak a cicimet NE!!!

Bogár! a cicizés nekünk a második állomás, mert eleinte az ádámcsutkámat szorongatta, de nagyon, az se volt kellemes, ahogy belemélyesztette a körmeit... de aztán egyszer csak lejjebb vándorolt a keze... de résen voltam, mert mielőtt lejjebb mehetett volna, kívülről, a ruhán keresztül a cicim fölé tettem a kezem, és nem engedtem, hogy lejjebb kalandozzon. De a fiam mindig tök álmos, mikor így csinál, tök kómában matat, ellenkezni sem szokott. Ha reggel az ágyban hátat fordítok neki, a hátamba nyúl be, és ott kapar, amíg beér. Az se kellemes, de legalább nem cici! Tarts ki! Mi lesz majd ha kamaszodnak?!?!

Ma megnéztem a 3 szülésznőt! Volt még valaki?

Ági
kajamán

sajnos nem tudok képet lekicsinyiteni Kép...talán majd holnap...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus!
Édik a gyerkőceid!Kép

Zsanci!
Klassz a szüléstörténeted! Nekem is Balogh doki volt az orvosom, én 6 hete szültem nála! Nekem is az volt szimpibenne, hogy nem mondta meg mit hogy csináljak és rugalmas volt! Gratulálok mégegyszer! Kép

Timcsi ma nagyon nyűgös volt, rájöttem, hogy a szeles időt nem bírja! Szegény Ő is olyan frontérzékeny, mint én!

Jó éjt mindenkinek!
Ildi
ildi76

Sziasztok !

Zsancikat ! Nagyon jó a szüléstörténet ! Én is ilyet szeretnék Kép

Jucus ! Nagyon jó fotók !

Orsolka !
Én is gratulálok !

Kép
Kép
greenolive

sziasztok!
ma kaptam a szt. imréből levelet, hogy a babóc vérében találtak galaktózt. ez mi?????
most újra kell szúrni!!! Kép
annyira félek!!

nálunk a naggyal anyajegy kaparászás van, ami legalább annyira idegesitő, mint minden ilyen piszkálás...én sem tudok mit tenni, már nem cicizik, de ez visszamaradt a cicizésből...és ha nagyon ki van akadva azonnal jön kaparászni, és én annyira ideges leszek...és nem tudom mit tegyek...néha olyan mérges leszek, hogy elkapom onnan a kezét, sőt hangosan rá is szülok. de nem akarom ezt, mert ettől nem fog leszokni, csak még idegesebb lesz...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szia Zsanci!

Én a helyedben azonnal felhívnám a dokimat és megkérdezném, hogy ez mit jelent! Lehet, hogy meg tud nyugtatni! Jobb, mint napokig idegeskedni meg találgatni!

Ildi
ildi76

Jucus!
Soma előtt le a kalappal, vagy az előtt, aki ilyen édesre és nyugodtra nevelte! Kép

Pelus-cic: valami kell a kisgyereknek, h megvígasztalódjon, vagy csak magához ölelhesse. Én ebben semmi rosszat nem látok, vagyis a sokszor mosott, beszürkült, kibolyhosodott pelus nyaggatásában. Inkább az, mint a cici, nem csak társaságban, de ha te nem tudsz ott lenni, a cic sem, ergo jobb a pelus.
Én Angliában "neveltem" 2 kiscsákót, még 7-8 évesen is a szőrös kis pelust szorongatták, ha bajuk volt. (Fluffy) Most már nagy kamaszok, és még mindig megvannak a fláfik, persze csak a szekrény mélyén, de még mindig szeretettel beszélnek róluk. Kép És ez olyan édes!! Hogy erről mikor szokik le egy gyerek (mármint a pelus, rongyocska, stb) fizikai kapcsolatáról, az változó, de mire suliba megy, úgyis lesz más a kezeügyében, szóval én nem aggódnék emiatt. Láttál már érettségiző gyereket pelussal? Kép Na, előbb utóbb úgyis leteszik, maguktól. Elvenni sztem nem szabad.
neet
neet

Pelus: nem tudom, hogy ez jó-e, de öcsém kiskorában szintén kis frottírtörülközővel aludt. Aztán valahol általános iskolában eltette, de a szekrényben máig megvan (ő most 30 éves), és öcsémből pszichológus lett Kép

vera
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?