Tényleg nagyon klassz lett Hami haja! Ügyesek vagytok
És az a nézés! Tehetnél fel róla szemből is képet, ezer éve nem láttam! Tetszik ez a kis szöszi hajacska
Képzeld, én is tornázom! Már több mint egy hete, és konkrétan azért mert nagy a hasam (meg a combom és fenekem is, de az annyira nem vészes
) és szeretnék nyáron fürdőruhában csinibiniben pompázni
A Sinkó Andi féle kickbox videokazit csinálom, Bence közreműködésével, merthogy egyfolytában rajtam van, le sem lehet vakarni
És közben vezényel hogy egy-egy-egy
Jaaa, és már profin emelgeti ő is a lábát amint beteszem a kazettát
Mucus!
Én is, én is ilyen kis kopasznak szeretem Bencét
olyan ari mikor megnyírjuk, olyan kis selymes a haja, pedig neki nő egy picikét és már erős is. Klarissza!
Na nehogy visszaessél!!!! Tessék vigyázni és legalább hétvégén pihenj amikor nem kettesben vagy Lacával!
Gabi!
Nem baj hogy nem írtad a koncertet, tényleg nem mentünk volna ebben az influ-szezonban. De tavasszal tutiiiii
Albumot én is végignéztem, Zsoltika nagyon-nagyon szép kisfiú, gyönyörű szemei vannak! És roppant huncut
Húúú, ez milyen nehéz kérdés hogy miket játszunk mostanában... Hát Bence kedvencei továbbra is a könyvek, ez jöhet minden mennyiségben. De pl. van egy sima kis svéd játékkatalógusunk, hát azt félóráig is képes egyhelyben, csendben lapozgatni és nézegetni! Azonkívül a mostani kedvenc időtöltése még az hogy felmegy a kanapéra, feláll és táncol + énekel
De rendesen felismerhető dallammal pl. a Bújj, bújj zöld ágat
Nekünk pedig tapsolni kell, mert ha abbahagyjuk akkor kiabál
Ezenkívül szereti az ilyen egymásbarakosgatós kis kockákat, formabedobózik ezerrel és rettentő boldog hogy be is tudja már dobni a megfelelő lyukon. Szoktunk együtt főzőcskézni, megetet, megitat, kis edényben kavargatja a semmit aztán megeszi
Az autózás is nagyon megy. Meg a mindenféle állat ide-oda pakolása, etetése szintén
Ja, és ami mindennapos, az a rajzolás. Van rajztáblája is, de papírra is szívesen rajzol. Leginkább golyóstollal szeretne, de azt csak akkor kaparintja meg ha nem figyelek oda eléggé... A múltkor anyukám vigyázott rá amíg fürödtem, de mivel ott volt a kis unokatesója is, szegény anyukám egy percig nem figyelt rá és a vadiúj pizsijét telehúzta vonalakkal
Nem voltam ám mérges, áááá.... De szerencsére némi dörzsölés után kijött
Na szóval mi ilyeneket csinálunk
De én is kíváncsi vagyok másnál mik vannak, hátha kapunk még új ötleteket! Én viszont azt kérdezném hogy nálatok mit esznek a gyerkőcök mostanság? Úgy általában. Hányszor és mikor mit? Mert én néha olyan egyhangúnak érzem Bence kajálását. Ennek ellenére viszont soha nem hízott ennyit mint most.
Dorki!
Reklámnéző Niki naaaaagyon szép szerintem is! Igazi kislányarca van
Panu!
Remélem jót pihentek a nagymamiéknál
Köszi kérdésed, már jól vagyok teljesen. Füldugulás sincs, tök jó érzés
Milyen a Clifford? Én is néztem, de Bence rohangált összevissza és nem tudtam belenézni hogy jó-e. De a tévében szereti ezt is
Barbi!
Remélem elkel a házatok és tudtok olyat venni és ott ahol szeretnétek
Csak jó lenne minél előbb akkor, nem? Már hogy ne hatalmas pocakkal vagy inkább bébivel kelljen költöznötök. Mondjuk már így is elég nagy lehet a pocid! Ádámról is rég volt már kép!
Tésztasalit én is megkívántam ahogy írtad
Csak én nem csináltam sajna
Brigi!
Gyönyörűek a fiúk

És mint két tojás annyira hasonlítanak. Bömbinek ez a kis szerény képe nagyon ari, Máté meg igencsak jó húsban lévő tündérbabuci
DBarbi!
Na hogy megy a kocsi?!
Nagyon szép tényleg! Fanni mit szólt hozzá? Amúgy egy időben nálunk is volt valami ilyen szó hogy this
Úgy látszik ez elég gyakori babaszó
Diplomádhoz gratulaaaaa
Nálunk is van új szó, méghozzá a guriga (wcpapíré
), amit Bence egyszerűen csak gugucsinak hív
Meg van kakacsi is, de azt még nem tudtuk megfejteni hogy mi... Ha betesszük a Maszkabált arra kezdi el mondani és tekernünk kell a kazit, de hogy hova?! Beleőrülök, mert szegény csak hajtja hogy kakacsi-kakacsi és foggggalmam nincs hogy mi az. Már várom a megvilágosodást
Na jó sokat írtam már megint, le is lövöm magam. Bence fél 8 óta alszik, azt hiszem olvasni fogok
Pussz mindenkinek,
Vera