A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Noémi
Gartulálok!!!!!! Kép Nagyon ügyes voltál! Kép Remélem, a többi inszemes is követ téged! Kép
Vigyázz magadra!

Saci
A Jónás csak egészséges emberekre vonatkozi, szerintem akinek beavatkozással lett babája, nem vehető figyelembe.

Lányok
Én megint elbuktam a sárga úton Kép Ma reggel leesett a hőm 36,6-ra, csak órák kérdése a menzim Kép Méghogy jó kis hétvége.... Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok lányok!

Csak beugrottam egy pillanatra.

Noémi!
Gratula nektek.

Tündi!
Ne szomorkodj, a következő hónap a miénk lesz!!!

Pusz
Nina
nina79

Noémi!

Gratulálok neked én is köszködtem a könnyeimmel miközbe olvastalak.

Tündi!

Úgy sajnálom, pedig már gyanús voltál nekem nagyon! Néha eszembe szokott juttni a nótánk és akkor mindig rátok gondolok,Tündi fogom a kezedet és együtt megyünk tovább, Jó!!!

Velem semmi különös nincsen jó hét csütörtökön derül ki az inszem eredménye. Egyenlőre nem érzek semmit ez nem tudom hogy mit jelent jót vagy rosszat én bízakodó vagyok aztán majd meglátjuk!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Noémi Kép
Nagyon örülök neked Kép Igyekszünk követni téged, ugye lányok? Kép

Reni Kép
Nekünk két hónap alatt tornázta fel a Maca. És a mozgékonyságuk is nőtt.

Tündi Kép
Annyira sajnálom, nagyon reméltem, hogy összejön. Nem akarjátok elkezdeni a kivizsgálást?

Még nem szuriztunk, ma reggel "megkönnyebbülve" láttam a papírkámon, hogy csak a gyógyszereket kellett még bvenni. De holnap elkerülhetetlen. De mindegy is csak használjon és aztán sikerüljön Kép

wish

Tündi Kép
Amíg nem jött meg van remény. Kép

Mili Kép
Igen 5 nap inszem előtt az ajánlatos megtartóztatás.

Kép

Kép
pkagi

Lányok Kép
Egy barátnőm, most mondta, hogy terhes. 8. héten van és ikrek Kép Ha jól tudom négy hónapja próbálkoztak. Úgy örülök neki Kép
Remélem ez a hír is tovább növeli babásodást a topikban Kép

wish

Tundi,,igaz,,de pl mi egeszsegesek vagyunk,,es megis volt inszemunk (de minek? )
nem tudom, hogy a Noeminel mi a helyzet..??? azert kerdem...
te tudod, hogy naluk vmi nem stimmelt,,? mert akkor tenyleg nem szamit a jonas.
koszi, puszi saci
saci

Saci
Nem emlékszem sajnos hoyg Noémiéknél miért volt az inszem, csak azt gondolom, hogy az inszem is már mesterségesen alakítja a dolgokat a gyógyszerekkel, injekciókkal (legalábbis a legtöbben kapnak), és a tüszőrepesztés is injekcióval van, tehát szabályozva. Szerintem ez is számít a Jónásnál, hogy nem egészen a természet végzi a munkát.

Wish
Én mindenképpen szeretnék továbblépni, elsőként andrológia. Ha van lehetőségem a többire is így 8 hónap után, akkor bármit bevállalok. NAgyon rossz érzésem van, megőrülnék további 3-4 hónap tétlenséggel, hogy "csak" próbálkozunk.

Tündi
Vendég

Tündi Kép
Szerintem az andrológiával ne is várjatok tovább. Most ha neked tényleg megjön, akkor könnyen megvan az 5 nap szex nélkül és akkor meg tudják nézni, hogy nála minden rendben van-e. Remélem igen Kép, de ha mégsem akkor nem kell túrázni feleslegesen.
Tudja a dokid, hogymikor kezdtétek el a próbálkozást? Mert ha nem akkor mondd, hogy egy éve és kész.

Saci Kép
Ha egészségesek vagytok, akkor miért volt inszem? Ti is olyan régóta próbálkoztok? Összeférhetőségit csináltak?

Fáj a fejem. Kép

wish

Mili!!

A 2*1 duphastont 10 napig kell szednem.Hamarosan neked is lesz 24.-e.Szorítok

<font color="ff0000"><font size="+2">NOÉMI!!!!!!!!!!!!!!!
Gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!</font></font>

Ági!
mára már nekem sincs semmi tünetem egész eddig talpon voltam sütés-főzés,kicsi portörlés.Néha-néha még feszül a méhem,mint mensi előtt.Majd kiderül mi lesz.Engem nem hívott vissza a doki vérvételre,azt mondta,ha megjön akkor ismét találkozunk ha nem akkor az csak jó.Érdekes.
Vendég

Noémi!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bogi
bogi1975

Wish,,jo kerdes. Szoval en sem tudom. Allitolag semmi bajunk,,de osszeferhetosegin nem voltunk meg,,de igazad van,,mar ideje volna. Lehet, hogy ez lenne a kovetkezo lepes.
Hogy miert csinaljak az inszemet az esetunkben? fene tudja?,,idaig ugy gondoltam, hogy valahogy ugy nagyobb az esely - de a jonasos pasi, meg masok is radobbentettek, hogy esetunkben tok felesleges. Akkor meg miert nem megy a dokim a lombikra? kulonben, most hogy gondolkozom, jutott eszembe,,hogy a spermak "mosasa-vasalasa" is novelheti az eselyeket. NEm tudom ! segitseg! Kép
Tundi, sok sikert a sperm-vizsgalathoz, es a helyedeben tobbet is mondanek mint 1 ev,,mert tenyleg a ti 8 (?) honapotok nagyon keves. Az en dokim 2 ev probalkozasig szoba sem all az emberrel, hacsak vmi kimutathato bibi nincs.

wish, hogy allnak a szurik? ki adja be neked?
saci

a www.noklapjacafe.hu -n pont van egy cikk a jonasrol. Nem vmi reszletes, de "amatoroknek" jo. Mi mar a profi kategiriaban vagyunk Kép- szerintem Kép
amugy vannak jo dolgok azon az oldalon,,nem ide tartozik tudom...de hat, ha mar igy csevegunk !
saci

Wish - nincs egy kis levendulaolajad pont keznel ? Kép Allitolag azt kell a tarkora masszirozni.

Vagy marad az Ibuprofen. Az a legolcsobb es szerintem a legjobb fajdalomcsillapito.

Remelem hamar elmulik !! Relax!
saci

Saci!
Az összeférhetőségit szerintem jó lenne megcsinálnotok, mert ha gond van vele, akor gyakorlatilag hiába próbálkoztok spontán.

A szurikat holnap reggel kell beadni, a párom lesz a "nővérke" Kép Aztán ha nem megy elmegyünk az ügyeletre. De bízom benne, hogy nem lesz gond.

Egyébként a mi esetünkben én próbálkoztam volna tovább spontán, de a dokim (akkor váltottam pont), azt mondta ne szórakozzunk, hanem kezdjük meg a kivizsgálást. Bár ebben az is benne van, hogy ez fullos magánrendelő, még a vérvételélt is fizetni kellett. Megann is elment hozzá, pedig ők még csak pár hónapja próbálkoztak, és őt sem hajtotta el. De szerencsére Megannek sikerült spontán még a vizsgálatok megkezdése elött Kép Szóval vannak rendes dokik is! Kép

Fejfájásra án "Jegesmedve olajat" szoktam használni. Ez egy kinai löttyi, amiben van mindenféle gyógynövény. Csak most nincs nálam Kép

A nőklapja oldalait én is szeretem Kép

wish

Wish, igazad van! (osszeferh.)
jujj, drukkolok a szuri miatt, tuti jo lesz az Embred!
Haat, akkor az egy rendes doki
jegesmedveolaj,,,ismeros, a doboza zoldes es meglepo modon PONT egy jegesmedve ul rajta..ugye?

noklapja,,-tok jo,,foleg a soma dolgai! van is pont egy cikk: a "miert nem jon a baba?" cimmel. Erdekes

a jo hir: hogy pentek van!!!! + hogy melegszik az ido Kép
Nalam jobban senki sem varja a tavaszt ! Kép

olyan nem erdekel, hogy intim torna? a kiraly utcaban van. A kovetkezo alkalom amire van hely,,az apr. legvege. 10 ora osszesen, es 15 000 ft. Van hetvegi gyorstalpalo, es 3 alkalomra elosztott is hetkoznap.
?
saci

De nagyon érdekel az intim torna is!
Csak nem tudom, a sikeres lombik után (pozitív gondolkodás mi? Kép), tornáztathatom-e magamat akkor már. Azt hiszem a 12. hétig nem szerencsés. Nekem mindenképpen csak a hétvége jó egyébként, mert hétközben sokáig dolgozom.

Igen, az a jegesmedve olaj, amin a jegesmaci ül. Nekem nagyon bejött mindenféléreKép Fejfájás, fogfájás, arcüreg, nátha stb.

Nem találtam a "miért nem jön a baba" cikket, de gondolom nekünk már nincs benne sok újdonság.
Ja! és szívesebben olvasgatnám már a kismamát a nők lapja helyett Kép

wish

Lányok nagyon viszket a melbimbóm, már annyira hogy szinte fáj is. Eddig nem volt semmi baja. Az inszemtől lehetséges ez?

Kép

Kép
pkagi

PkÁgi!!!

nekem nincs ilyen tünetem,de lehet az a jó ha van ilyen tünet...hiszem a mellfájás az egyik jel,de okozhatják (sőt 60%) a szedett hormonok is....de remélem az előző lesz az igaz...
Vendég

Ági!
Nekm régebben volt ilyen, de nem emlékszem mikor és mitől (tüszőrepi, mensi???). Az biztos, hogy nagyon rossz, mert lehetetlen megvakarni Kép
Jegesmedveolaj? Kép

wish

Ági Kép
A születés hete weboldalon a terhesség 16-17. hetére mondják, hogy érzékeny lesz a mellbimbó, de ki tudja. Szerintem pozitív gondolkodással fogjuk fel jó jelnek Kép
http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?action=nyomtat&cid=342&layout=no

wish

Hihetetlenül empatikus vagyok. Nekem is elkezdett viszketni...

wish

Wish leirom a reszleteket a maganban : saci
a tornat direkt terhes nok is csinaljak!
saci

Hát nem hinném, hogy 1 napos terhességnél már ilyen jelek kell, hogy legyenek, de most zuhanyoztam és nem bírtam a vízsugarat, mert fájt.
Klassz. Biztos az utrotól van. Legalábbis ezt gondolom.

Kép

Kép
pkagi

Agi,,nem akarod a dokidat megkerdezni? mert lehet hogy a terhesseg miatt feszul/viszket,,de az meg korai lennne.
vagy lehet, hogy nem birod a gyogyszert?
amugy, meg erdemes egy kicsit varni,,,mert lehet, hogy ahogy jott- ugy el is mulik
ami tuti: probald,,ne vakarni!
vagy a Wish fele jegesmedveolajat kiprobalni. Vagy az Aloe VEra-t . Az mindenre jo!!
Kép

Wish- kuldtem
saci

Wish, Saci
Tudja a dokim a 8 hónapot, de a vizsgálathoz beutalót fog írni, már beszéltem vele erről a múltkor amikor a vérvétel miatt voltam nála. Úgyhogy ez nem akadály. Most csak az idő az ellenségem: kedden és csüt van rendelés. Kedd kiesett, marad a csütörtök, csak nem valószínü hogy odaérek du 5-ig (meló miatt) a beutalóért Kép
Na mindegy, majd megoldom valahogy Kép

Jó hétvégét mindenkinek!

Tündi
Vendég

Noémi, így ismeretlenül is GRATULÁLOK!!!!!!!!!
Ez nagyon bíztató, hogy így beindult a zebrásodás.
Mi is követni fogunk Téged, minél hamarabb! :-))))

Reni,
tök fura, de ebben a hónapban nekem se úgy alakul a hőm, mint máskor. Igaz, csak a 6. naptól mértem, de azóta is egyfolytában 37. És közben nem esett le. Lehet, hogy nem volt peteérésem? Pedig éreztem.... A férjem azt mondja, minden a legnagyobb rendben!-agykontroll.

Apropó, esetleg valamelyikőtök agykonrollozik a baba érdekében?

Wish,
milyen az az összeférhetőségi? Amikor megnézik, hogy akció után van-e sperma a nőben?

Köszi.
Plussz
plussz

Kép

Kép

Milli!Kép
Írd meg az adataidat!
- mióta próbálkoztok
- hanyadik ciklusnapon vagy ma
- hány naposak a ciklusaid
- hol laksz
- hány éves vagy

Puszi
Z.

Kép
Kép
zituska28

Plussz, hat ez nem semmi - akkor mar erted is lehet izgulni??!Kép
de jo!
Agykontroll nem vegeztem ez ugyben,,de erdkelne. Mit tudsz rola?
A + gondokozast mar gyakorlom Kép

az osszeferhetetlensegi vizsg. egy genetikai vizsgalalat, pl a Czeizel endrenel is lehet vegeztetni, es ott megmondjak, ha a par bar egeszseges, de vmi miatt pont egymassal nem "stimmel". sajnos van ilyen , neha. Hogy a no is terhes tudna lenni, a pasi is tudna gyereket produkalni - csak massal.
Eleg szar.

Tundi,,akkor majd hetfon irok, hogy ne egydul dolgozz,bar valosz. hetvegen is benezek.
saci

Ági!
remélem ez a cici-viszketés jó jel...
amikor én szedtem az utrot kb.4 hónapja nekem nagyon megnőttek a melleim(kezdtem reménykedni)de nem.....
akkor még a csíkok is jelentek meg rajta,mert nem tudta a bőröm követni a növést.Remélem neked más miatt érzékenyebbek....
De jó lenne...
Nekem semmi tünetem nincs,de még szerintem nem is kell keresni korai lenne,a hőm 36.9 az sem valami sok,de majd kiderül.KépKép

Szorítok!!!Kép
Vendég

Tundi, hogy all a hod ? Kép
saci

Sziasztok!Kép

Lányok!Kép
Aki ismeri - tudna nekem részletes infót adni a Merional inj-ról, ill. a Choragon 5000 inj-ról?
Jó lenne tudni, hogy pontosan mit is művelnek ezek velem!Kép
Kicsit izgatott vagyok - jó értelemben!Kép
(pedig még van időm, mert csak jövőhét végére esedékes a mensim!)

Pussz!
Z.

Kép
Kép
zituska28

Zituska28
http://www.pharmachip.hu/main/ut/leiras_report?cikkszam=P0114203
És ezen az oldalon rá tudsz keresni a Choragonra is.
Amúgy az első tüszőt érleli, a másodikat meg leszívás előtt adják, hogy megrepedjenek a tüszök...

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

A Choragon a tüszőrepesztő inekció.

Kép

Kép
pkagi

Köszönöm!!!Kép

Ez az oldal tényleg nagyon részletesen leírja a gyógyszereket!Kép

Nagyjából én is tudtam, hogy mit csinálnak ezek a szerek, de így részletesen sokkal jobb tudni!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Na jól elkiabáltam, hogy semmi bajom az inszem után. Kép
Kicsit most szúrkál a pocim.

Kép

Kép
pkagi

Lányok tudjátok mi a furi, ha jól láttam a jobb oldalon volt még egy jó nagy meg nem repedt tüszőm és most a jobb oldalam szurkál.
Szerintetek ez hogy lehet, hogy a bal oldalon megrepedtek, sőt jobb oldalon is egy, de 1 db megmaradt?

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép
Lehet hogy az most reped Kép Az jó, mert ennyi idő múlva még aktívak akisfickók. Még egy esély! Kép

wish

Sziasztok lányok!

Páran még lehet hogy emlékeznek rám, ugyanis régen én is ide írogattam! Bekukkantottam és lám mit látok! Noéminek összejött! Csak Gratulálni szeretnék!!! Igazán megérdemli!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Szia Zsu!
nagyon rég nem láttalak. Mi van Veletek??

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Orsi!Kép

Gyönyörűek a babáitok!Kép
Csak gratulálni tudok hozzájuk!

Hogy mi van velünk? Készülődünk a 3. lombikra ami most már long protokoll lesz! Remélem sikerrel járunk ezúttal!Kép Mostanság inkább a Kaális topicba szoktam írogatni. Most úgy megörültem Noémi hírének hogy muszály volt írnom!Kép Ilyen hírre mindig szívesen bekukkantok hozzátok!Kép

Minden topic lakónak kitartást kívánok és plussz egy csíkot!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok!

Zitus
Szombaton megjött a menzim, kérlek javíts ki a táblában, ma 3.cn.
Köszönöm szépen!

Tündi
Vendég

Tundi Kép nnnnnneeeeeee ! jajjj, de sajnalom, mar tegnap is egy csomot gondoltam RAd. Remelem nem vagy nagyon ki ! mikor is mentek az andrologiaira?
itt a sok ++++++++++ energia!

saci
saci

Lanyok, ki hogy van? vki gepkozelben?
irjatok "jelentest"...Kép

en rettento bizakodon (mar gyanus..), elvileg holnap jon meg, de koncentralok a bizonyos marcius vegere. ami nekem meg lett josolva+ a jonassal is az jott ki..
es SUT A NAP !!!! Kép
saci

Saci
Köszi, aranyos vagy! Nem megyünk andrológiára. A párom nem akar még dokihoz menni, meg akarja várni az 1 évet, úgyhogy júniusban doki. Valahol igaza van, meg kell értenem, hisz gyakorlatilag ez volt az első esélyes hónapunk. Elég pocsék vasárnapom volt, emésztem a történteket, és sajnos nagyon ki vagyok, most is mindjárt bőgök. Én most feladom egy kicsit az egészet, próbálkozunk tovább, és ennyi.
Drukkolok neked!

Tündi
Vendég

Sziasztok!Kép

Én is itt vagyok!

Tündi!Kép
Szerintem is pihenjetek egy picit, és - véleményem szerint - meg lehet érteni a párodat is! Olyan ütemben haladjatok, ami MINDKETTŐTÖKNEK jó!
Mi is ezt tesszük! az én párom a 13. hónapban ment el vizsgálatra.
Kb. nekem is 8-9 hónap után jött a "feladom" érzés. De ezen át fogsz billeni, és újra bizakodó leszel!Kép
Mi itt leszünk mindíg, gyere beszélgetni!Kép

Saci!Kép
Hátha nem jön meg!!!Kép
Én drukkolok...Kép

Puszi!
Z.

Kép
Kép
zituska28

Tündi Kép
Nagyon sajnálom, hogy tényleg megjött. Én is az "azért bizakodunk" tábort erősítettem.
Lehet, hogy egy kis szünet tényleg jót tenne mind a kettőtöknek, sokat hallani arról, hogy amikor nem a babára koncentrált a pár akkor sikerült.
Tegyetek úgy, ahogy gondoltok.
De zárójelben azért megjegyzem: Ha az én példámat nézzük (vagy Stelláékét), akkor egy korábban elvégzett andrológiai vizsgálat már hamarabb segíthetett volna. Legyen nálatok minden rendben, szívemből ezt kívánom. Én másfél év után adtam fel, és akkor derült ki, hogy a kiskatonákkal van baj. Most utólag verem a fejem a falba, hogy miért nem mentünk el korábban. Akár már kisbabám lehetne, ha egyből megcsináltatjuk. A családtervezőben meg is csinálják, rögtön a próbálkozások elején is akár. A spermavizsgálat abszolút fájdalommentes és akár jó, akár rossz eredménye van rengeteget lendít a dolgokon. Ha jó, akkor megnyugvást ad, ami önmagában is fél siker, ha meg rossz, akkor van segítség. Ez nem rábeszélés akar lenni, egyszerűen csak leírtam az én érzéseimet a dologgal kapcsolatban.
Továbbra is nagyon szurkolok nektek, bárhogy folytatjátok Kép.
Reméljük hamar találunk mindenkinek zebrát a sárga úton Kép

Saci Kép
++++++++++++++++++++++++++++
Mutasd meg nekünk, hogyan is kell ezt csinálni Kép

Lányok, mi ma kerek egy órát szórakoztunk a szurik beadásával. Annyi apró buborék volt a fecskendőben és mind ragaszkodott saját magához, a végén meg a tű nyakában maradt egy, ami sehogyan sem akart kimozdulni. Nagyon nem akart ma menni a dolog...
Megyek színházjegyet keresni. Ma este elvileg színházba mennénk, de annyira jól elraktam a jegyeket (amikor vettem, akkor voltak a lakás garanciális javításai és nagy felfordulás volt emiatt), hogy most nem találom. Az evidens helyeket már átnéztem kétszer, most jönnek a lehetetlen helyek Kép.

wish

Sziasztok!
Zitus
Szeretném, ha átírnál a táblán 27.cn-ra. Köszi

Saci
Várakozok, de semmit nem érzek, illetve semmi mást, mint az előző 7 hónapban, úgyhogy szerintem nemsokára megjön.
Drukkolok Neked, hogy ne jöjjön meg!Kép

Tündi
Nagyon sajnálom.Kép Tudom, hogy mit érzel, hisz ugyanolyan régóta szeretnénk babát, mint Ti. Ne add fel, ahogy megismertelek nagyon erős vagy és most is talpra fogsz állni.Kép
szilvi26

Tundi, Képen is egyetertek a Wish el,,de az is biztos, hogy nem tesz jot egy kapcsolatnak ez az idozitett szeretkezes,,es a gorcsoles. Szoval lehet, hogy megeri par honapig,csak onfeledten, gondolkodas nelkul elni,,es haaatha bejon. De elotte nem lehet elkuldteni embert egy spermavizsgalatra? Kép

Szilvi,Kép,akkor Neked is most fog megjonni? vagy most NEM fog megjonni??

Wish,Kép igen,,en megmutatom hogy milyen a ++++ hozzaallas. En annyit ketelkedtem, aggodtam, hogy elegem lett belole..es most igen is sikerulni fog,,es es es hahah Kép
Szurikkal ugyes vagy!!
Szinhazjegy? nem kabat zsebben van?
Intim tornat hivtad? bar ma lehet, hog szunnap van?
en sem dolgozom,,hala istennek,,megyek is ki a szbadba,,megyek kocogni,,,hogy a teli feleslegeket leadjam.

Zitus,Kép szia Neked is

na,,megiscsak megvan a mi kis csapatunk! meg egy ilyen felig dolgozos napon is! Jajj de jo! Kép
saci

Tündi
Mi a férjemmel már 5 hónapi próbálkozás után elmentünk andrológushoz. Akkor kiderült, hogy nála van a bibi és azóta is hálát adok magamnak, hogy annyira türelmetlen voltam. Nekünk kb. a mostani volt az első esélyes hónapunk. Örülök, hogy nem 1 év után mentünk, mert akkor még fél évig próbálkozhatnánk esélytelenül. Persze Nálatok nem biztos, hogy probléma van a párodnál, de tudom, hogy milyen rossz bizonytalanságban lenni, mert én is agyalok sokszor, hogy mi van, ha nem átjárhatóak a petevezetékeim...stb.

Szilvi
szilvi26

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?