A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Jó reggelt!

Tünde!

Gyere!Kép

Kriszti!

Jó volt az éjszakám,mivel az apa kelt fel a csajhoz.(5-ször biztos.)De ennyit ki is lehet bírni.A cumit bedugta,és aludt tovább a Noémi.
Ti hogy aludtatok?
Boldog névnapot kívánok a Gergőnek,ha ma tartja.Kép

Jó hétvégét mindenkinek!

Ildi
tfildiko

Ildi,
igen, ma tartja, köszike a nevében Kép.
Tudtál pihenni akkor. Eszter érzi a melegfrontot, nem hajlandó aludni. 10 óra és még nem alszik. Csuma álmos, de tiltakozik.

Alvás is katasztrófa volt az éjjel...

Ma szőnyegtakarítás lesz, meg el kéne szaladnom még valami ajándékért Rékának. Valami szép babát fog kapni úgy döntöttünk. A rucin kívűl.
Tesóm kölcsönadta a digigépét is (nagyon klassz profi gép), majd fotózunk (remélem, tudok majd).

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!
Én is aludtam most éjjel, mert apa nálunk is átvállalta a leányzót. Csak 1x keltem fel 3kor, akkor is csak 2 percre Kép
Este 10töl aludtam reggel 8ig Kép Olyan jó volt, bár most fáradtabbnak érzem magam, mint eddigKép

Kriszta: ezeket az izéket, hogy rakod be ide?Kép Naggyon tutttik Kép

Karmen: HP 635-ös. Nagyon sok a hibás készülék ebböl a tipusbólKép De hát honnan a fenéböl tudtam volna, hogy sz*r? A boltba nem mondták mielött megvettem... Ja a Médiában a pasi kérdezte milyen a fényképezögépem. Mondtam HP .....majd gondolkoztam a tipusán, erre a pasi rábökte, hogy 635-ös ugye??? Mondtam igen, honnan tudtad? Erre mondta, hogy szinte mind elromlik ebböl a szériából. De igaz is, mert a szervízben is halomra álltak az ugyanilyen gépek...Kép Küldtem mélt a magyar márkaképviseletnek, sztem válaszra sem fognak méltatni. Elöször megpróbálom itt Szegeden elrendezni, ha nem megy akkor fogyasztóvédelem......
Karmen, mit nyertetek az Orsi fényképével?

Tünde: Viola is sírósabb, volt tegnap az átlagosnál, de sztem neki a pocikája fájtKép Bár a jófene tudja, a frontok is kihatnak ezekre a pici szervezetekre.

Puszka
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Megbugeráltam a fényképezögépet és sikerült áttölteni a tegnap készült képeket!
De amiket most csináltam az elöbb a Violáról, azokat megint nem töltötte fel. Rájöttem, hogy ha csinálok pár képet, nem tudom rögtön áttölteni, hanem várni kell vele, ki-berakosgatni az elemeket és próbálkozni és akkor egyszercsak...áttölti, ha szerencsém van. Ha nincs akkor letörli magától az összes képetKép!De szerencsére a tegnapiakat nem törölte le.A mamóriakártyát már be sem rakom.
Rakok fel egy képet!

Bogi imádja Violát:Kép

Kép

Enikö

ceniko
Szeged

És itt egy kép a fülbevalós Violáról!Kép

Kép

ceniko
Szeged

Enikő!

Nagyon szépek a csajok.

Kriszti!

Remélem,hogy már alszik a lánykád.
Megyek,eszünk.(Remélem,hogy fog is.)Alig tízóraizott.

Ildi
tfildiko

Eniko,
nekünk is HP-nk van, és nekünk pont a nászúton romlott el 2 éve. Elég bosszantó volt. De nekünk szó szerint kicserélték a gépet.

De most megint bibi van vele, mert nekem sem tölti át a képeket. Kép

Aranyosak a lányok.

Ildi,
képzeld, visszaállt a rendünk, elalszik itthon is, meg éjjel is visszaalszik 2 napja. Ma is fél 7-ig aludtunk és csak egyszer kelt fel Jozsó szopizni.
Vendég

Enikő!
Nagyon kerekedik Violád! Egész megváltozott!
Előhívadtunk a digitális képek közül egy csomót ( neten küldtük valahová és postán jött meg) nagyon tuttik lettek.
Már megint mensesel küszködöm. Adok a doki valami cseppeket de azon meg azt írja elapaszthatja a tejet. Jó mi most szedjem vagy vérezzek. +a fejem is fáj nem egyszerű...
Holnap megyünk Szabadkára,vásárolni fogok hogy egy picit simogassam a lelkem
Bea
20180827120929

Dancsi!

Örülök!!!Kép

Bea!

Nekem most csak 8 napig tartott.Remélem,hogy hamar rendeződik neked.
Mit veszel?Mi még soha nem voltunk ott.El kellene egyszer menni.

Ildi
tfildiko

Enikö! gondoltam hogy HP-d van. Csak nem akartam elöre irni mert féltem akkor gondolod hogy szerintem sz...r, de ezek szerint már te is tudod. Hivd fel szerintem a HP Magyarországot. a technikai /termék tanácsadás tel:06 1 382 1111
Munkanapokon: 8:30-18:00. Annyira szépek a gyerekeid!! Probáltad másik kártyával?
Egy fürdöbelépöt nyertünk oda ahol a kép is készült. Nagyon örültünk neki mert igy megint elmegyünk.

Bea! Mi is neten szoktuk rendelni én is elégedett voltam mindig. Nekünk az ebolt jött be, te most hol hivattad és mennyiért? Digitális méretben v. hagyomásnyosméretben? Milyen cseppet kaptál és mire?

Orsi ma 45 percet aludt egész nap! Szopizni sem akar, de ezt már az utobbi napokban elkezdte. Szerintem hamarosan elválasztja magát.

Kriszti! Barátnömnek megvan a könyv majd belenézek milyen.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bea!
Ez a sok mensi tök gáz!

Tapasztalatok érdekelnek olyan anyukáktól, akiknek a gyereke már folyamatosan átalussza az éjszakát, hogy ez kb. hány éves korban következett be, voltak-e előzményei, stb...
Lénán is láttam már rá próbálkozást, csak aztán ez a nátha betett neki.

Erika!
Nálatok Beni alszik már "rendesen"?

Gabi!
Nálatok Fló?

Angi!
Virág?

Nóri
norcee

Ildi!
"csak 8 nap"
???

Enikő!
Szépek a lányok!

Nóri
norcee

Nóri: Bogi 3 hónapos korától átaludta az éjszakát.Egyik napról a másikra. Nem volt elözmény, semmi. Én lepödtem meg a legjobban, amikor felsírt, azt hittem még csak éjfél, pedig már reggel 7 volt Kép

Karmen: Én is tudom, mostmár, hogy szar a HP, de eddig azt hittem ez egy jó márka. Hát elcsesztem. A nyomtatóm is HP azzal nincs baj. Úgy látszik a számítástechnikja az nem olyan rossz, mint a fényképezögépei.Soha többet HP. Köszi a telszámot, majd szerdán rájukcsörgök. Nem próbáltam másik kártyával, mert nem találkoztam olyan ismerössel, akinek van digit gépe, hogy kölcsönkérhettem volna a kártyát!

Bea,Karmen: Hol hivatjátok elö a digit képeket? (ahova neten lehet küldeni) és mennyibe kerül??? Darab-ár is van, meg egy "elöhívó" ár is?? Pl 20 kép mennyibe kerül???

Lányok lehet muffint sütni papír nélkül is a teflonos sütöben vagy kell bele papír? Sajna nem találtunk a tecsóba papírformát! Vagy hol lehet olyan papírt kapni??

Enikö

ceniko
Szeged

Enikő!
Aztán meg egyszercsak újra nem aludta át. Igaz? És, most mi a helyzet?

Amúgy, Léna is 3 hónapos korában kezdte átaludni az éjszakákat először.

Nóri
norcee

Nóri!

Eddig 4-szer jött meg a mensim szülés óta,ebből 3-szor 10 napig tartott.Most nagyon örültem a 8-nak.

Enikő!

Mi a Corában szoktuk előhívatni a digi képet.
Egyre gyönyörűbb a Viola.Jól áll neki a fülbevaló.Ma voltunk felétek.Gondolkoztam,hogy felcsengetek,de aztán inkább haladtunk haza.

Kármen!

Hányszor szopizik az Orsi egy nap?Ma mit evett?

Ildi
tfildiko

Enikö! Mi olyan helyen hivatjuk ahol nincs transzferköltség. De most láttam egy helyet ahol van de mégis olcsobbra jön ki mint másutt. A cimére nem emlékszek a férjem meg buliban van, majd holnap megkérdem. Most akarjuk majd mi is megrendelni. Mi is Coraba vittük mostanában de ha sok kép kell (nekünk most olyan 80db) akkor olcsobb lesz a neten postaköltséggel is mint a Cora.

Ildi! ma nem ette a spenotot, ált. csak akkor eszi meg ha beleteszek más fözelékbe egy keveset. De ha a spenót a több az nem kell neki. Csak nem volt más fözelékem anyuéknál. Itthon a fagyasztoban tartom öket, azt hittem odaát is vittem. Igy reggelire megevett 110ml tejböl tejpépet, ebédre kevés spenotot, aztán kapott sok öszi-almát, majd joghurtot. Este evett szépen zöldséges rizst, husival, majd joghurtot.
Szopi ma 3 alkalommal volt (éjjelt nem számolom) de ezek ma nem voltak mennyiségek. Pedig folyik a tej de elkapja a fejét. Pedig vérzésem sincs.
Igy viszont lehet hamarabb jöhet a kisteso ha elmarad a szopi majd.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!!

Nincs valakinek pár adag fagyi teje??
Sos kellene!
KÖszi
Nina
nina74

Nina,
kinek kellene? Én sajna nem tudok segíteni, nemrég dobtam ki oket, mert Jozsó nem eszi meg.

Védono, gyerekorvos nem tud segíteni?
Vendég

Dancsi:
Ismerős 3-hós babának kellene.
Bizti segít a védőnő, ill a gyerekdoki, de az is idő.
Azért kösziKép
Nina
nina74

Sziasztok!
Csak fenykep ugyben jovok, a passage-on a Photo Hall-ban marcius 19-ig 29 Ft/kep, ha 100 felett rendeltek.

Karmen, gratula a nyeremenyhez!

Tovabbi szep hetveget mindenkinek!

Agi
agi77

BEa! Köszönöm, nagyon aranyos vagy, de Újszeged kizárva, nagyon kiesik. A TIszapart is, mert elvileg senki nem ülne autóba minden nap. Nagyon meg kellene szervezni. Ha Tesómék háza kész lesz, és ott lesz sószoba, akkor lehet, h a közeli oviba fognak inkább járni, és sószobázunk. Meg Én több napos kiruccanásokra nem tudnám elengedni Őket.

Karmen! Gratula OrsinakKép

Enikő! És mikor a párod kel éjjel, akkor nem is szoptatsz?
Nagyon szépek a lányok!

Hú Ági, az nagyon jó ár, akkor rendelünk mi is párat mőost.

Ma remek napunk volt, ESIK AZ ESŐŐŐ! Remélem ez már visszavonhatatlanul a tavasz jele. Ma sétánál Virág belecsüccsent egy pár tócsába GRRR.

Szép 7végét mindenkinekKép

.:Angi:.
angiszeged

Ja, itt van a múlt 7végi korás szülinapról a beszámoló:
www.kissvirag.hu/blog

angiszeged

Angi!

Nagyon szépek a gyerekek.Végigolvastam...Nagyon erősek vagytok.Szörnyű lehetett ezeken keresztülmenni.

Kármen!

Akkor elég jól evett az Orsi.Örülök!
Mindenkinek szép napot!

Ildi
tfildiko

Lányok!
Fogjunk össze és hívassunk elő együtt képet. Nekünk 30 körüli lenne csak. Csatlakozzatok, hogy meglegyen a 100.
Ági!
Ti már beadtátok?

Nóri
norcee

Angi: Nem, mivel estére már "elfogy" a tejem. Reggel van elég, napközben nagyon gyakran szopik a Viola, és napközben szép lassan fokozatosan "elfogy".Estére (fürcsi után 8kor) már csak egy pici van bennükKép De úgy, hogy ha szívja szegény és nem jön semmi, megnyomom, megpróbálom fejni de nem jön semmiKép. Éjjelre sincs, hanem reggelre termelödik annyi (egész éjszaka alatt), hogy napközben gyakran cicire téve ne kelljen tápszert adni neki! Napközben olyan 1,5-2 óránként szopik.Szal éjjelre marad a tápszer, azzal meg apája is meg tudja etetni. Ráadásul a tápszertöl alszik legalább sokat. A tejemtöl aztán nem aludna...Kép
Nah mindegy ez van! A lényeg, hogy gyarapodjon engem ez érdekel egyedül! Jah már 3710 grammos nettóbaKépKépKép
Ja és elég kiábrándító, hogy pl este mindkét cicimet kiszopizza és utána még bepuszil 120ml tápszert!

Ági: A passzázs sori Photo Hall-nak el lehet emilbe is küldeni a képeket, vagy adathordozóról tudnak csak képeket csinálni?? Sajna nincs cédéíróm, flopira meg elég kevéske kép fél rá!

Ja még azt szerettem volna kérdezni, hogy a CDíró az DVD író is egyben, vagy azt külön kell venni?

Szép napot!
Enikö

ceniko
Szeged

Nóri: Nekem sem kéne 100 darab, nincs is annyi képem összesen KépKép De kb 30 azért kellene! Föleg, hogy ugyanabból több is, mamáéknak, másik mamáéknak...stb
E

ceniko
Szeged

De kár hogy ennyien irjátok kidobtátok a fagyitejet, tesom is nagyon örült volna neki.

Angi! nagyon klasszak a képek, szépen megnöttek a gyerekek!!

Ildi! Ma is jol evettKép Viszont ma éjjel 2x kelt, nem 1x.

Ági! Sajna az digitális méret, nekünk ez nem jo ugy. Nekünk 10*15-re kellene ajánlat.
Mi innen akarunk most: http://www.fotomarket.hu/origo/index.php?page=sugo

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikö! Igen, weben is fel tudod tölteni a Photo Hall-nak a képeket. Átveheted a szegedi üzletben aztán.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Photo Hall. Arról nincs info az oldalon, hogy nem kémiai, hanem digitális nyomdai eljárással állítja-e elő a képeket. Az elkészült fotók így leginkább a jó minőségű színes magazinokhoz hasonlíthatók.
Ezzel az eljárással mindenképpel olcsóbbank a képek, más szolgáltatónál is rendelhetö amugy ilyen. Szerintem itt erröl lehet szó.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő!

De szépen fejlődik a Viola!Mi most megálltunk teljesen.Ma még alig evett.

Ildi
tfildiko

Fürcsis kép:
Kép
norcee

Ildi!
Biztos jó, hogy ilyen gyakran méred Noémit?
Volt már érdeklődő a lakásotokra?

Nóri
norcee

Enikő!
Viola súlya igen tekintélyes!

Karmen!
Ha találtok telket, akkor újra hirdetitek a lakást?

Én végül örülök, hogy nem mentünk pár évvel ezelőtt egy panelba (max. arra lett volna pénzünk, arra is csak hitellel), hanem maradtunk a koliban, így legalább nem kell most eladni, ami úgy tűnik nem is egyszerű dolog.

Angi!
Én is remélem, hogy itt a tavasz, mert alapozni kéne, hogy legyen esély egy őszi költözésre.

Nóri
norcee

Enikő! No, az elfogyást azt jó, h idézőjelbe tetted. Úgy működik ez (de ezt Te is tudod), h amennyit a baba szopik, annyi termelődik újra. Szal, ha éjjel nem szoptatsz, nem lesz éjjel tej. És egyre kevesebb lesz nappal is, ugyanis a prolaktin (tejelválasztásért felelős hormon) éjjel termelődik, úgyhogy most épp arra játszol, h lassacskán apadjon, csak szólok!! A prolaktin szint folyamatosan emelkedik a szülés után 6hétig, még most lehetne dobni rajta 2hétig, de pont éjjel nem szoptatsz, amikor ezt serkenteni lehetne. Te tudod...

Van külön CDíró, ezek általában lejátszák a aDVDt is, és már elég olcsón hozzá lehet jutni, illetve van kölün DVDíró, ami még 20fölött van, de ez sem annyira drága már.

Nóri! Hát, tényleg jól tettétek, h maradtatok a koliban, főleg, h gondolom így nagyon sokat megspórolotok havi szinten. Nagyon jól csináljátok! És komoly, h elképzelhető, h ősszel költöztök???

Voltunk a biovásáron. 600ft volt kettőnknek a belépő, és basszus nem volt biopiacKép((. Pedig ez volt a szóróanyagon. Venni akartam BOglárnákan zöccséget, gyümölcsöt, h lefagyasszam. Volt viszont olyan komputeres masina, ami megmondja az ember nem tudom mijéből (pl hajszál gondolom), h mi a baja, és melyik bogyót kell szednie, h rendbejöjjön, havi 5ezer a bogyó. AZ ilyenektől égnek áll a hajamKép.
VEnni fogunk viszont sólámpát, ami nagyon jó légúti panmaszokra.

Szép 7végét mindenkinek, ma is csodás idő van, délelőtt nagyot sétáltunkKép

angiszeged

Angi: Eddig szoptattam éjjel is, de nem jött semmi, szívta-szívta, de semmi, aztán ordított szegény. Itt szenvendünk éjjeleken át. Ha több termelödne attól, hogy szoptatok, akkor nekem miért "fogy el" estére? De már bent a klinikán is ez volt. Aztán amikor éjjel is csak szoptattam -tápszer nuku-, szegény sírt és egész éjjel a cicin lógott -szopott volna hiszen éhes volt, mert nem jött tejcsi-, és a súlya is visszaesett. Úgyhogy az elmélet amit leírtál, lehet, hogy másoknál bejön (a többségnél) de nálam nem! Úgy látszik én egy kicsit másképp vagyok összerakva.Több tekintetben is!
Na mennem kell szopizni akar!
Enikö

ceniko
Szeged

Eniko,

Delutanra estere mindenkinek kevesebb a teje, de ekkorra laktatobb is. Tehat hiaba kevesebb, de a minosege mas. Ez igy normalis. Ezert kell delutan este surubben szoptatni. Az ejszakarol nem is beszelve. Simonnal masfel evesen mertem magamat ravenni, hogy ejszaka ne szoptassam. Nekem mindig fixa ideam volt az ejszakai szopi. Tudtam, hogy kell a folyamatossag a normalis tejelvalasztashoz. Na mind1, te tudod, hogy csinalod. Tudom, hogy kenyelmesebb a tapi, dehat azt is el kell kesziteni.
Pihenes hi-hi, de jo is lenne, ugye Angi?
Asszem ramferne mar egy 3. gyerkoc....

g.
gabomamo

Nos, ez mindenkinél így van. Az esti szopira Nekem is kevesebb a tej, és Bogi a mai napig éjjel 2óránként eszik, mert eszik, elfogy, bealszik, és hamar felkel. Ok, h kell pótlás, de Én a helyedben akkor is előbb szoptatnék. Hidd el, h nem működsz másképp, tény, h vannak jobban tejelő nők, kevésbé, van aki egyáltalán nem, vagy minimális tejet tud produkálni boszorkányságok, varázslatok ellenére is, de az tény, h a prolaktin hormon, ami ezért felelős, Nálad is 6hétig emelkedik (ha). Én elhiszem, h nem elég, ám a nem szoptatás az jelen pillanatban öngyilkosság, mm a tejednek. Nem beszélve arról, h a tápot nyilván cumiból kapja, most 1 hónaposan ez még annyira nem gáz, de lesz Ő 2, 3 hós is, amikor majd jobban tetszik Neki a cumi, és elképzelhető, h 1általán nem akar majd szopni.
Szóval azért szóltam, mert sztem EZEN a PONTON most sok múlik, itt most el lehet rontani.
Persze nem tudom, mi a cél. Mert mikor a klinikán voltál, és beszéltünk, akkor Nekem úgy tűnt, h szeretnél mindent megtenni. Ha nem így van, akkor befejezemKép, tényleg csak segíteni szeretnék.
És hangsúlyozom, ha kell tápszer, akkor kell, de ez nem jár feltétlen azzal, h a tejnek el kell apadni, amennyit egy nő egyszer produkálni tud mennyiséget, annyit kb a klimaxig (vagy más nagyobb hormonális változásig) fenn lehet tartani, ez kizárólag rajta múlik! (És ugye a menzeszt is az éjjeli szopikkal lehet késleltetni)
Ja, és estére azért kevesebb a tej, mert elfáradsz, akár negyed órás pihenés is segíthet, tudom, h nagytesó mellett főleg az esti rutin közben ez is lehetetlen sokszor, meg kell szervezni.

angiszeged

Nóri!

Gyönyörű a Léna.
Holnap jelenik meg a hirdetés.Jó lenne,ha lenne vevő.
Hetente mérem most már.Csak most a hóforduló miatt mértem meg szerdán is.(Hétfőnként szoktam.)

Ildi
tfildiko

Nóri! Nem hirdetjük most akkor sem, mert nagyon a padlón vannak az árak. Azt irtad 4 év alatt kell beépiteni, igy tudunk valamennyit várni. Most még itt is elférünk. Jövö héten megyünk be érdeklödni hol van és mekkora telek még.
Léna is nagyon édes a kádban!

Többiek nem akarnak fürcsis képet feltenni??

Angi! azért ez tényleg bosszantó, mi is azért akartunk kimenni, csak nem jutottunk el. De akkor miért igy hirdetik??

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Angi: A mensivel kapcsolatban, Bogi 5 hétig CSAK szopott (éjjel is) és nekem a Bogi 6 hetes korában megjött a mensim! Pár nappal a betöltött 5. hét után kezdtem el hozzátáplálni, mert nem gyarapodott megfelelöen, de eleinte pohárból és csak nagyon picike mennyiségeket kapott szopi után. Aztán láttam rajta, hogy szegénykém éhes és utána vettem egy cumisüveget és abból nyomatta befele a 120-150 miliket.
Viola most múlt 5 hetes és 500grammal többet nyom, mint Bogi 5 hetes korában, pedig Bogi 2980-nal született Viola pedig 2300 grammal! Szóval ebböl is látszik, hogy KELL a pótlás, mert nem elég tápláló a tejem és aki szerint ez hülyeség, meg ilyen nincs (Angi nem Rád céloztamKép), annak halvány lila foggggalma sincs.......
Hiába teszem éjjel cicire, szívja szegény de nem jön semmi,és néhány perces próbálkozás után elkezd üvölteni. Nekem nincs idegzetem végigvárni hosszú perceket azzal, hogy üvölt szegény... Ráadásul felébreszti a Bogit is meg apát is, azt meg nem akarom! Szóval este 8kor szopizik (kb 2 percet, mert kiszívja ami benne van,) aztán sztrájkol, mert nem jön belöle több!Ekkor 120ml tápszert kap! Éjjel 1-2ig alszik, akkor csak tápszert kap. Hajnalba (5-6 körül)pedig szopik (mert addigra lesz tejem) és utána is csak szopik egész nap!De egyre gyakrabban, mert gyorsan megéhezik a vízszerü tejcsitölKép A lényeg, hogy a tejemröl nincsen jó véleményem,. egy rakás sz*r a minösége! Semmi nem hat rá. Hja és iszom a Laktoherb teát, minden nap.És alkoholmentes sört is szoktam inni, de azt nem minden nap, mert nem gyöznénk anyagilag!Azontúl eszem rendesen, zsírosat is, mindent. Szóval ahogy mondottad volt, semmilyen boszorkányság nem segít rajtam!
Kitapasztaltam és Nekünk így a legjobb!Azért köszi, hogy leírtad a véleményedKép. Elolvastam és tudomásul vettem, de azt hiszem én tényleg másképp müködök.

És itt egy friss kép Violáról:
Kép

Enikö

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Dancsi, én is gratulálok, hogy megnyerted a pert. Kártérítést nem kértél?

Gyönyörűek ezek a manócskák! Angi, elolvastam a blogotokat és kissé meglepődtem:-))) Az informatikusok nem szoktak ilyen szenzitívek lenni, mint pl. a férjed:-))) De annál jobb neked, irigyellek:-)
Nagyon szépek a gyerekek a képen, nem is mondaná meg senki szerintem, hogy kis hátrányból indultak, formásak, kedvesek, aranyosak. Virágot már nem is említem, mert amit láttam, magáért beszélt:-)

Gabi, jövő héten lesz az összünnepi engeddelahajamat vendégség, lehet, hogy megpróbálkozom a recepteddel. Szerinted gáz, ha 1 nappal korábban készül a cipó?

Szerintem ne erőltesd a szobatisztaságot, nyárra úgy is minden megváltozik.

Olyan jó, hogy ma ilyen klassz idő volt, Luci is lazábban volt öltözve, majd teszek fel képet, milyen vagány volt:-)

Körkérdés: 15 emberre a levesen kívül mit készítenétek?
H
babamama

Eniko,

"mert nem elég tápláló a tejem és aki szerint ez hülyeség, meg ilyen nincs (Angi nem Rád céloztam), annak halvány lila foggggalma sincs......."

kizarasos alapon akkor ram gondoltal. ok, koszi. boccs, hogy segiteni akartam Kép
g.
gabomamo

Angi! nem válaszoltál a Tubby DVD milyen? Magyar nyelvü, hány rész van rajta?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Angi!
Gondolni meg tervezni bármit lehet, aztán majd őszre kiderül. Minden esetre, azzal remélem sok időt nyerünk, hogy a munkák nagy részéhez nem kell várni a mesterre. Imádom Zolimban, hogy a két egyetemi diplomájával sem büdös neki a kétkezi munka.

Hajni!
Kajásba írok neked.

Volt most építészeti kiálítás is, Zoli ott volt a sógorával.

Nóri
norcee

Gabó: Nem Rád gondoltam édes Kép, hanem akik még régebben írták, hogy ilyen nincs.... Te nem is írtál ilyesmit Kép Tényleg nem Rád gondoltam!!!!
E

ceniko
Szeged

Csajok!
Mászik a Noémi.Úgy,mint egy bakkecske.Az egyik lába mászó helyzetbe,a másik pedig egy kicsit befordul.Azt hittem,hogy mi nem fogunk soha mászni.De 8 hónapos korára ez is összejött.De csak az újságért strapálja magát,a játékért nem halad.Úgy örülök!

Ildi
tfildiko

Hajni:
Én ilyenkor mindíg hidegtálakat szoktam csinálni.
Aszpikos cuccokat, salátákat, kaszinó tojást, meg
ilyeneket.

Enikő:
Az nem lehet, hogy később indulna be a tejcsi, és türelmetlen? Ha jól tudom ilyenkor azt szokták javasolni, hogy szopi előtt fejjél egy kicsit.

Tegnap voltunk a hüllő kiállításon.
Vandi ma elujságolta a mamájának, -láttam kotkodínót, meg madagaszkári csókányt!-
KépKépKép
Nina
nina74

Ildi!
Gratula Noéminek! Na, ettől a perctől kezdve semmi se lesz biztonságban. Kép
Ja, és Léna eleinte pár napig hátrafelé tudott csak mászni.

Nóri
norcee

Enikö! Én irtam hogy nekem mindenki azt mondta mindig, hogy nincs jo v. rossz tej, mindegyik elég tápláló. De akkor is irtam, hogy én azért hittem el, mert nem láttam ellenkezö példát. De akkor is mondtam, hogy ezek szerint mégsem ugy van. Szoval szerintem nem rám gondoltál. Amugy én is azt gondolom, ha Viola éhes marad nem kell sirni hagyni!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nina: Nemtom, de sztem nem, mert ha próbálok kifejni, nem jön semmi....
Édes dumálókája van Vandinak Kép

Ildi: Na vééégre Kép Csak összejött látod-látod! Gratulálok!!
Én nem szeretném ha elköltöznétek. Olyan jó, hogy ilyen közel laktok hozzánk!!Kép
Télleg mikor jöttök el hozzánk?? Most Ti vagytok soronKép
Enikö

ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?