Doris és a többiek!
Annyira aranyosak vagytok, ahogy törődtök velünk! Persze valljuk be, azért jövünk ide panaszkodni, mert tudjuk, hogy itt megértenek
Az éjszak kicsit jobban aludtam és nem is keményedtem. Így sikerült fél háromkor elaludnom és csak 10-ig aludtam. Ez azért nagy szó, mert mostanában végigaludtam a fél napot, hogy valahogy kipihenjem a hosszú éjszakákat.
Amúgy a fekvés nekem is minden pózban kényelmetlen, így nem is fekszem túl sokat. Inkább félig ülve elvagyok.
Nálunk egyelőre szigorú ágynyugalom sincs, tehát a házimunkámat kissebb hiányosságokkal el tudom látni. Azt már mondtam a múltkor, hogy jön anyum hozzánk segíteni festeni, de most nem hagyom majd, hogy osztogassa a parancsokat. Illetve egy kicsit gyakorolja a dirigálást a férjemen, mert én legfeljebb főzni fogok a nagytakarítás alatt.
Kristin!
Én még nem tudom, hogy fog-e fektetni majd a dokim, de most szerdán már letámadom, mert túl sok a megbeszéletlen kérdés.
Nettke, Edit!
Hát nem csodálom, hogy nektek sem jó sehogy sem a fekvés. Gondolom, a három gyerek sokkal jobban feszít meg nyom, mint ez a kettő.
Lányok!
Van valami kötelező protokoll ikresekre nézve, hogy mikortól néznek flow-t és CTG-t?
Amúgy a kórházzal nekem semmi bajom nincs, ha be kellene feküdnöm, szó nélkül mennék, mert tudom, hogy itthon képtelen lennék egyhuzamban egy óránál többet fekve maradni.
Most már én is nagyon számolgatom, hogy legalább mennyit kell még a babóknak a pocakban maradni. Tudom, nem lesz egyszerű a két gyerekkel, de most már olyan kényelmetlen a fekvés, hogy legalább ez az oldala megoldódik.
Puszi mindenkinek és a pocakosoknak kitartást!
Annamari
27+6 (tényleg jó ötlet, hogy kiírjuk. Én mondjuk mindig ki szoktam írni
)

[/url]