A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Viszketés, álmosság stb... Kép
Egyébként ezek eléggé pozitiv jelnek hatnak!! Kép
katie

Katie Kép
Viszketés van, na meg nagy bőrszárazság. Álmosság is van, de nem tudom, hogy a pajzsmirigyem rendetlenkedik vagy valami más van a levegőben. Délelőtt szorítást éreztem a torkomban, de most elmúlt.

Most a mellem is nagyon érzékeny, de sajna menzi előtt egy héttel ilyen. Ha jól emlékszem Wish írta, hogy ez későbbi tünet, tehát ez akkor menzi. Kép

Én sokat vagyok gyerekek közelében, úgyhogy ha ez pozitívan hat, akkor hajrá. Kép
Nézegetek babás képeket is én, ha ez segít. Kép

Kép

Kép
pkagi

Pkagi!

Azért én még remélnék a helyedben. Hasad nem furcsa?

Nem duzzadtabb, nagyobb? A termelődő progeszteron puffaszt.

Hátha, nagyon drukkolok!! Kép

Katie
katie

Jangi!Kép

Nekem kell megírnod a köv. adatokat:

- mióta próbálkoztok
- hanyadik ciklusnapon vagy ma
- hány naposak a ciklusaid
- hol laksz
- hány éves vagy

Viki!Kép

Remélem tényleg pozitív az a teszt, bár nekem kicsit korainak tűnik...
Azt tudod, hogy a repesztő szuri Hcg?! Lehet, hogy még azt érzékeli a teszt - bár nagyon remélem, és kívánom, hogy ne!! csak nem akarom, hogy csalódj!!

Na, menek!
PusziKép
Z.

Kép
Kép
zituska28

Jóóóóóóóó reggelt Mindenkinek!

Jangi!
Olvasd el s Siker storyk-ban Doris hozzászólását, neki az volt, most ikreket babusgat Kép.

Viki!
Hát persze, hogy pozitív lesz a teszted Kép.

Wish!
Nem sok egy picit a mindkét oldali 8-10? Bár én nem értek hozzá... De nagyon drukkolok!

Puszi, Mindenkinek szééééééééééééééééép napot!

Kriszta

mohácska

Sziasztok!Kép

Gyorsan írok, mert rohanok dolgozni.
Ma hajnalban csináltam egy tesztet, igaz kicsit korán, mert 34 napos a ciklusom, és még csak a 30. cn-on vagyok, de két csííííkos!Kép Igaz, hogy a második csík még halvány, de ott van!!! Annyira boldog vagyok.Kép Remélem nem lesz semmi baj, már most annyira aggódok. Majd este még jövök.

Drukkolok mindenkinek!Kép

Szilvi
szilvi26

Szilvi!

Gratulálok! És ne aggódj, rendben lesz minden!

Nina!
Írnál nekem erre a címre? bogi1975@freemail.hu.

Bogi
bogi1975

Szilva!
Gratula!!

Zitus!
Köszi hogy aggódsz értem,de nem éltem magam bele a tesztek ereményébe hiszen korai még...meg nem megbízhatóak főleg hormonok mellett..

Kriszta!
a teszteket egy jó időre el is felejtem,két két csíkos és egy egy csíkos elég volt nekem.Most azon vagyok hogy mihamarabb túllegyek a laparoszkópián ezt e félévet még letanítom és csak célirányosan a baba felé haladunk.Nyáron ugyis elküld az igi munkanélkülire,és a párom azt mondta keres ő annyit,hogy ne menjek vissza dolgozni,és a gatyamadzagot is jól összehúzzuk csak a babára figyeljünk.Sajnos munka mellett és "kedves" főnök mellett nem lehet ezt az egészet nyugodtan csinálni.

Ági!
nagyon remélem hogy nálad ezek a tünetek arra utalnak hogy sikerült.....de jó lenne!!!!!!!
Nekem ez volt az első inszemem.De azt hiszem a dokik ilyen hozzáállása mellett,inkább megyünk a Kaáliba ahol,igazán foglalkoznak velenünk.Mikor lesz a vérvételed???????én totál fel vagyok puffadva a gatyáim alig érnek össze rajtam,lehet hamarosan megjön....
Vendég

Sziasztok lányok!

Saci!
Köszi, ha úgy gondolod jókat írok. Csak az a baj, hogy másoknak könnyebb tanácsokat osztogatni, ha én vagyok a mélyponton azon nehezebb átlendülni.

Angi!
Hát én is láttam már egy-két negatív tesztet, de a barátnőm mondta, hogy neki még 3 hónapig megvolt a menzi, amikor a kisfiát várta, ma már 5 éves. Remélem nálad is ez lesz a helyzet.

Ági!
Nálunk semmi különös, a párom most van gyogyi kúrán, talán jövő hónapban lesz kontroll. Nekem a progi szintem alacsony, most próbálom teával rendbe hozni. Próbálkozunk, hátha ennyi gond ellenére is összejön a babóca.

Wish!
Ha "csak" 95, akkor már meg is "nyugodtam". Nem semmi, még hogy ingyen. Erre is ki kellene találni valamilyen támogatást. Mikor lesz a pungi(azt hiszem így írják)?

Szilvi!
Nagyon nagy gratula neked, de jó még egy kismamink van.

Mohácska!
Szerintem nem olyan sok, Stellának, ha jól emlékszem 29 lett a végére.

Pusz
Nina
nina79

Viki!
Hát Te is tanár vagy? Az én párom is szentül meg van róla győződve, hogy nálunk is a sikertelenség egyik fő oka a munkahelyem és az igazgatóm. Csoda, hogy nem tapad meg az a baba, ha állandóan gyomorideggel megyek dolgozni? Persze nem a gyerkőcök miatt, őket imádom.

Az inszem után én is fel voltam puffadva, gondolom a stimutól. Miért kell laparoszkópiára menned?
Egy hét múlva azért kívánok Neked egy pozitív tesztet! Az már biztosan a valós "helyzetet" mutatja.

Bogi
bogi1975

Bogi!
Sorstárs.Nekem sem a gyerekekkel van a bajom,ők tündériek,csak az igi.Szeretne mindenről tudni,ki?hol? merre? meddig? van,úgy állítja be a dolgot,hogy ő partner mindenben ő a megértő igazgató,de ha odakerül a sor hogy el kell kéreszkednem nem enged el,vagy fizetésnélküli,vagy szivességi helyettesítéssel oldjam meg,ezért is szerencse hogy a házi orvosom nagyon megértő szó nélkül kiír.Még most is táppénzen lennék,de tegnap kaptam a telefont: mindenképpen menjek dolgozni...
Ma vár rám egy nagy beszélgetés vele,mert ugye nem mondtam el neki hogy inszemre megyek,és ő meg van sértődve,hogy nem mondtam neki smmit....
Nehéz.
Laparoszkópia(petevezetőátjárhatósági) nálam az utolsó vizsgálat amit még nem végeztek el,ezt is le akarom tudni,hogy ne legyen semmi talán.A meddőségi központban a doki azt mondta 2-3 inszemet csinálnak,ha semmi akkor jön a lapar.De ha mégis el van záródva?????Igaz histeroscópiát végeztek,ott minden rendben van de kitudja???Olyan nehéz.
És ti hogy álltok????
Vendég

Szilvi szóval megint kétcsíkos lett. Kép
Örülök nagyon neki. Nem szóltam ám senkinek, de látom mostmár boldogan közölted a hírt midenkivel.
Gratulálok neked!

Lányok azért Szilvi már ez évben a 3. kismamánk. Kép
Tényleg beindult a zebrásodás. Kép

Kép

Kép
pkagi

Viki!
Akkor minden igazgató ilyen? Mintha Te is itt dolgoznál nálunk. Sajna nálunk még a szivességi helyettesítést sem engedélyezik, így én minden alkalommal táppénzen vagyok, még egy sima UH miatt is. Szerencsére, hogy nekem is nagyon jó fej a házi orvosom.
Persze én sem közöltem velük az inszemet, sőt semmit. Annyit már tudnak, hogy kivizsgálásokra kell járnom. Évvégén megint 7-8 embert küldenek el, ezért kell így titkolóznom.

A kérdésedre válaszolva: 2X2 inszemen vagyok túl (itt Szegeden duplán csinálják, tehát két egymást követő nap). Ebben a hónapban spontán próbálkoztunk, az inszemek pont a négynapos hétvégére estek volna. Elutaztunk, nagyon szuper volt, a jövő hét végén kiderül, hogy lesz -e hab a tortán. Amúgy nálunk elméletileg semmi gond nincs. Előrehajló a méhem, de a dokim azt mondja, ez olyan, mint hogy az egyik ember jobb kezes, a másik bal. Hát nem tudom...

Bogi
bogi1975

Lányok képzeljétek most tudatosult csak bennem, hogy van egy papírtartóm amiken zebrák vannak.
ÉGI JEL. Kép Kép

Kép

Kép
pkagi

Szilvi Kép
Hát végre sikerült! Fantasztikus! Gartulálok! Sok boldogságot kívánok! Kép

Nina
Az én párom nem olyan, intézi a dolgokat, pörög ha kell, csak most a természetnek akar esélyt adni Kép

Viki
Nem volt korai az a teszt? Persze szeretném ha néhány nap múlva a babától lenne pozitiv, csak... szóval érted, én sem szeretném, hogy csalódjál!

Tündi
Vendég

Szilvi!
Hát ez tényleg fantasztikus hír. Szívbol gratulálok.-élvezd ki a kismamaság minden egyes percét. Tényleg ebben az évben már a harmadik vagy. Remélem hamarosan mi is kovetunk téged

Bogi!

Drukkolok hogy tényleg ott legyen a hab a tortán. Mikor derul ki? Tesztelsz majd?

Agi!
Állapot jelentést kérunk. Hát ennyi zebra korulottunk...biztosan jut neked is.Kép

Viki!
Megy a drukkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

Csajok szerintetek hogy létezik az hogy valaki terhes és még 3 honapig meg a menzije. Hogy lehetséges ez.-valamelyiktek írta hogy ismer ilyen csajt. Mi okozhat ilyet?
mili

SzilviKép
Ez szuper hír, reméljük ott is marad az a két csíkKép Este várjuk a híreket!

PkagiKép
EZ tényleg égi jel lehet, Te leszel a következő kismamaKép

Üdv
Évi
evike1975

Szilvi Kép
Gratulálok KépKépKép

PlusszKép
A Dévai intézetbe járok. Tegnap óta néha feszít a petefészem, de azon gondolkodtam, hogy ez lehet, hogy pszihésen van, mert láttam a monitoron mennyi tüsző van benne Kép
A legnagyobb bajom egyébként, hogy baromira nem érdekel már a munkám, inkább koncentrálnék 100%-al a lombikra és a babákra.

Nina!
Elég sokba kerül,pedig van rajta TB támogatás, azt hiszem 50% Csak ez nem elég az árához képest Kép
Még nem tudni mikor lesz a punkció, talán a holnapi UH-n már meg tudja mondani a doki, de mivel 8-12 nap a stimu, valamikor jövő hét elejére saccolom.

Orsi Kép
Még fog felírni mást is a doki várhatóan, mert azt mondta, hogy kb. 150e lesz a gyógyszerek. Költségtakarékosan, mindig csak annyit ír fel minden szuriból, ami a következő vizsgálatig elég Kép
Én is megelégednék két babával, de akár eggyel is nagyon boldog lennék Kép Aztán ha a párom boszorkány és tényleg hárman lesznek, akkor hármat fogunk nagyon szeretni.

wish

Szilvi : Gratulalok !!! Kép Fantasztikus! haladunk elore!! Nagyon joooooo! +++++++++++++

Mili KépA jonas szerint a "napjaid" :
marc.19-22
apr.18-21
maj.17-20
jun. 16-19
jul. 15-18
aug 14-17
sept 12-15
okt 11-14

ezeken a napokon minden nap akciozni ! De vigyazat,,ez csak egeszseges paroknal mukodik. Embered volt mar smermavizsgalaton? Drukkolok! es mindent bele! A kovetkezo terminus szombaton kezdodik! Kép

Endomentrozis? azt hiszem van egy ilyen kulon web oldal...A google-be, ha beirod,,kijon!

Wish Kép+++++++++itt vannak a tuszonoveli, tapaszto,repeszto vagy mi is kell ? energiak!!!

Viki? Kép
saci

Meghalt a topik?
Drága kismamánk Noémi hol vagy? Kép
Mondtad, hogy éreztél jeleket,de nem akartad bebeszélni magadnak. Mik voltak azok a jelek?

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép, én itt vagyok, próbálok a munkára koncentrálni.
De hányingerem van és fáj a fejem, és különben is az jobban érdekel, hogy mi lesz holnapi UH-on Kép
Most voltam egy megbeszélésen, ahol végig bambán bámultam ki a fejemből.
És közben még tavasz is van! Így nem lehet dolgozni Kép

wish

Viki Kép 9 nappal az inszem után még lehet, hogy nem fog semmit mutatni a teszt. Próbálj meg várni. Azért nagyon drukkolok! Én csak 20 nappal az inszem után mertem tesztelni. Pedig akkor már vérvételből tudtam Kép

Szilvi Kép Óriási Gratula!!!
Gyertek lányok! Wish Kép Viki Kép Ági Kép Nagyon szorítok a pozitív tesztekért! Meg a pozitív vérvételekért Kép

Wish Kép nehogy lelkiismeret-furdalásod legyen ,hogy nem érdekel a munkád! A lombik nem mindennapos dolog, nagy lelki és testi megpróbáltatásra késztet! A munka le van sz.rva Kép Nyugodtan foglalkozz csak azzal a sok tüszőcskével! Az legalább egyik ugyanis ott fog maradni a pocakodban és Mikulásra meg aludni se hagy majd téged!

Plussz Kép én 20.000 NE tüszőrepesztőt kaptam inszeminációra Kép

Bogi Kép sokat gondoltam rátok a hétvégén! Remélem lesz hab a tortán! Meg eper a hab tetején! Kép

Nina Kép egy angyal vagy! Azt hiszem szokom a gondolatot. Ma elolvastam, hogy mekkora a baba, és már 2-3 mm kell, hogy legyen. Hihetetlen!
A párom elsírta magát Kép

Puszi

Noémi
Vendég

Wish Kép
Én is így vagyok ezzel, mint te. Kép
Sokkal szívesebben foglalkozok és jobban is foglalkoztat most a baba téma, mint a munka.Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép

egyszerre írtuk a hozzászólást csak én kotlottam rajta Kép

Itt vagyok. A vérvételt megelőző néhány napban voltak csak fura tüneteim, mellfeszülés (ami akár a mensi előjele is lehetett volna) szúrt a hasam de nem annyira mint amikor meg szokott jönni, hanem jóval kevésbé. Éjszaka felkeltem pisilni, amit sose szoktam előtte. És nem bírtam csokit enni. Ez volt a legfurcsább. Mikor mondták az eredményt, akkor esett le, hogy biztos a babánktól volt. Kép Ja, és a leges-legfurcsább az volt, hogy kb 5-6 nappal az inszem után hirtelen elmúlt a rosszullétem a bromotól. Biztos emlékszel, hogy én mindig rosszul voltam tőle még reggel is pedig csak éjszakára vettem be. És azóta se vagyok rosszul tőle. Röviden Kép ennyi.
Nagyon drukkolok!!!
Vendég

Köszi NoémiKép
A mellem nekem is feszül, de azt én is egyenlőre a menstruációnak tulajdonítom, bár ki tudja. Kép
Az éjszakai pisilés nálam általános. Kép
Mindig is kijártam. Kép
Igen emlékszem, hogy mindig rosszul voltál és aluszékony is a Brómtól. Látod a terhesség pozitív hatással van mindenre. Kép

Kép

Kép
pkagi

Noémi Kép
Az a baj, hogy mi projekteken dolgozunk és emiatt órára le kell jelenteni, hogy mikor mivel foglakoztunk. Ha nem csinálok semmit, nem tudok mire jelenteni. Plusz szoros határidők is vannak, ami miatt szintén muszáj lenne dolgozni.
Szóval nem könnyű Kép

wish

Wish Kép de kár! És nem tudod valahogy ellógni? Olyan jó lenne!
Vendég

Noémi Kép
Igyekszem Kép, de nem nagyon lehet Kép

wish

De azért veszel majd ki szabit vagy betegállományt, ugye?
Vendég

Noémi Kép
Persze. Punkció után már nem akarok dolgozni.
Addig kihúzom valahogy Kép

wish

Noémi Kép
Át kellene írnod a profilodban a szöveget Kép

wish

WishKép
Ha már itt tartunk, a párom kiszúrta, hogy milyen jó fej lehetsz, ha star treket nézel és kardok koronáját olvasol! KépKépKép
Bocsi az offértKép
hajnesz

Viki Kép
Egyébként én úgy tudom, hogy a terhesség előbb kimutatható vérből, mint vizeletből. Én az inszem utáni 11.napon megyek vérvételre, de elvileg ekkor sem lehet még vizeletből kimutatni még ezért vesznek tőlem vért. Én a helyedben biztosan felhívnám a dokimat és kérnék hétfőn egy vérvételt. Kép

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok, Lányok!

Már régóta olvaslak Benneteket, csak valahogy soha ne találtam a beszélgetéseknek azt a szálát, amibe én is bekapcsolódhatnék.

Wishhez hasonlóan én is Dévais vagyok, de nálunk még csak az első lépés (ovuláció indukció) zajlik, abból is az első hónap eredményét várjuk. (Egyre kevésbé kecsegtet, mert mensi előtt 5-7 nappal mindig elkezd fájni a mellem, és nő, ami a mensi előtti napra az elviselhetetlenségig fokozódik. Most ugyanez van, de még nem tartunk az elviselhetetlenségnél...)

De most, hogy hallom Szilvi csudajó hírét, gondoltam, itt az ideje, hogy beköszönjek Nektek.

Szilvi, annyira örülök a hírnek!!!KépKépKépKép
Nagyon jó hallani, hogy Neked is siekrült. Minden ilyen hír, mintha engem is közelebb vinne a célomhoz...
MEgkérdezhetem, hogy milyen kezelés eredményének tudható be ez a gyönyörű dupla csík?

Wish, kitartás, mindjárt lenyugodhatsz kicsit.

Szóval sziasztok!!
lkt

Szilvi! Ez igazán csodálatos hír! Gratulálok!

Mi most jöttünk meg a BMC-ből. 3 órát kellett várni, hogy 10 percet beszélhessünk az orvossal. Persze nem választottunk orvost, úgyhogy egy lelkes kezdőhöz kerültünk. Fiatal, és nem rég került az Intézménybe. Dr. Szűcs Zoltánnak hívják. Ismeri valaki? Különben annak ellenére, hogy ilyen sokat kellett várni (rettentően sok várakozó volt) elég jó benyomásom van a helyről. Mindenki nagyon kedves és udvarias volt. Nem tűnt embertelennek a dolog, csak futószalagnak.
Végülis "csak" beszélgetés volt, feltett egy csomó kérdést az orvos, aztán elmondta, hogy milyen vizsgálatok várnak ránk. A végén pedig kérdeztünk.
Az első vizsgálat nem is olyan távoli, a jövőhéten lesz v.mikor a menzi 3 napján; hormonszint vizsgálat vérből. Aztán jön a többi.
Az első lépést már megtettük, megyünk tovább.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Hajnesz Kép
Fiú unokatesók között nőttem fel Kép
Menthetetlenül tele vagyok fiús beütésekkel Kép

wish

Mili!
Köszi a drukkokat, de még korai egy picit. Csak jövő hét végén NEM kellene megjönnie, tehát Húsvét vasárnap. Akkor egy nagy társasággal leszünk, tehát nem túl alkalmas az idő a tesztelésre, szóval ha addig nem lenne semmi, akkor csak az ünnep után.
Inkább szorítsunk most az inszemeseinkért meg a finisben járókért!

Noémi kismami!
Neked is köszi, hogy gondoltál rám. Én annyira szeretem az epres, habos tortát!
És most már tessék elhinni, hogy igenis kismami vagy! Nagyon édes lehetett a párod.

Bogi
bogi1975

Szilva!
Gratulálok az első lépéshez! Majd ha meglesz a vérvételed eredménye, gyere, és tedd fel!

Lkt!
Szia, üdv itt. Nálatok mi a helyzet? Mióta próbálkoztok?
Aztán hátha nem is azért fájnak a melleid, mert meg akar jönni, hanem...

Bogi
bogi1975

Bogi
Úgy lesz.

Lányok!
Volt már v.ki párja a BMC-ben sperma-vizsgálaton? Azt mondták, hogy ott kell adni a mintát. Hogy működik ez, mondjuk sejtem, de azért kíváncsi lennék rá. Vannak képek+ újságok a szobában? Megosztanám a hallottakat a férjemmel...

Lkt Üdv. nálunk, ne maradj sokáig.. Én is kíváncsi lennék, hogy mi a helyzet nálatok, és arra is, hogy mi a véleményed a Dévai-ról. A barátnőm is járt oda.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Saci Nekem is megnéznéd a Jonas-napjaimat?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Lkt Kép
Szia itt is Kép

Szilva Kép
A párom már több helyen is volt kiskatona szemlén (Bár a BMC-ben speciel nem). Azt mondta, ha egyet láttál mindet láttad Kép Szék/fotel, ágy, mosdó, WC, "szaklapok".

Lányok erről jut eszembe a kedvesem legutóbbi vicces benyögése a lombikról: "Azért azt nem gondoltam volna soha, hogy nem "kézzel gyártott" gyerekem lesz. Azaz ha jobban meggondolom, pont így lesz "kézzel gyártott"." Kép

wish

LANYOK!!!!!!!!!!!!!!

ITT VAGYOK, VEGRE VAN NETEM 2 ES FEL HET UTAN!!!!!!!!!!!!

JA, ES VAN KET DARAB KETCSIKOS TESZTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 EV UTAN, EL SEM HISZEM!!!!!! BIKA EROS CSIK A 27. NAPON, ES MEG BIKABB CSIK A MAI NAPON, A 32. NAPON!!!!!!!!!! FEL PERC UTAN KIJOTT MAR A CSIK, AZTAN EGY-KET PERC UTAN MAR EROSEBB VOLT, MINT A CONTROLL CSIK!!!!!! VALAMIKOR MEGYUNK UH-RA, CSAK EGY KICSIT BETEG LETTEM KOZBEN, UGYHOGY EDDIG FEKUDTEM PAR NAPOT, DE MA MAR TOK JOL VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SAJNA LAZAM IS VOLT, DE REMELEM NEM LETT BAJ.

PUSZ NEKTEK, ES MINDJART OLVASOK VISSZA!!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok!Kép

Köszönöm a gratulációkat!Kép

El sem hiszem, hogy velem történik mindez.

Szilvi
szilvi26

Wish Köszi, akkor semmi romantika... elmondom a férjemnek, hogy "szaklapot" nem kell vinnie!!!
Ez jó, kézzel gyártott.... és valóban!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szia Dodo!

GRATULÁLOK!!!Kép
szilvi26

Dodo Neked is mega-giga-gratula! Itt tényleg egy egész zebracsorda jár. Jöjjenek még sokan!!!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Dodo!

Nagyon nagy gratula! Vigyázz magatokra!

Lányok!
Ha egy üzlet beindul...Hajrá mindenkinek!

Bogi
bogi1975

4. kismamánk. Kép Kép

GRATULÁLOK DODO!!!!

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

Én nem mondok semmit, csak azt, hogy úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy örülök, és olyan BOLDOGBOLDOGBOLDOG és MÉGBOLDOGABB vagyok!!!!
Olyan jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Puszi mindenkinek, kint és bentlévőknek!!!

Kriszta

mohácska

Wish, ez jó duma...A kézzel gyártott, ami nem kézzel gyártott...Ezt megosztom a párommal.

Szilvi, csatlakozom Wishhez, minden helyen ugyanarról szól ( az én férjem is megjárt már jó néhány helyet). Ahogy láttam rajta, igazán az elsőtől tartott, aztán már rutinból csinálta.

Dodo!
Igaz, hogy Rólad most hallok először, de nagyon ügyes vagy!!!! Számomra tényleg derült égből villámcsapás a hír, de nagyon nagy öröm!! Nálad is nagyon érdekelne, hogy mi volt az előzménye!
Eddig jól indul a tavasz!!!!!

Kérdeztétek a történetünket.
Szokásos egy év várakozás, aztán kivizsgálás a Nyírőben, ahol is kiderült a férjem katasztrófális spermaképe és a herevisszere. A munkája miatt fél évet kellett várnunk a műtétre (ami a Szabolcs utcában volt, szívből ajánlom bármilyen andrológiai probléma esetén, Dr Papp műtötte a férjemet.) A műtét utáni kiskatona regenerálódás ismét fél év. Utána próbálkoztunk kicsit, mondván új lappal indulunk. Csak ez nekem nem ment, nyomasztott a mögöttünk lévő 2 év... Egy baráti jótanácsra jutottunk el Dévai dr-hoz, ahol gyorsan ment ugyan a kivizsgálás, de az első vérvételemkor nagyon magas volt a prolaktinom, ami miatt el kellett mennem ct-re és mr-re (mindkettőnél kb.1 hónap volt a várakozás), minden negatív, illetve időközben a prolaktinom is meggondolta magát, és normalizálódott. Ezután Dévai azt mondta, hogy mivel elméletileg mindketten rendben vagyunk immáron, kezdődjön az ovuláció indukció, mert vesztegetni való időnk nem igazán van, hiszen a harmincadikat taposom (ugye Bogi1975??!!). Clostit szedtem és Puregont szurit kaptam, volt ha jól emlékszem 5-6 tüszőm, ebből 2 igazán szép nagy. Extrán hátraálló a méhem, patkó alakú (csak hozna már szerencsét...) petefészekkel.
Szóval 3 éve próbálkozunk, voltak nagyon mély pontjaim. (ezt ugye mindannyian ismerjük)
Most már bízom benne, hogy jó kezekben vagyunk.
Dévai egyenlőre engem meggyőzött. Igaz, hogy elég (nagyon) drága, de egyenlőre úgy döntöttünk, hogy lemondunk néhány dologról azért, hogy egy elismert, és mellesleg nagyon empatikus (tudjuk mindannyian, ez is mennyire fontos)orvoshoz járhassunk.
Szóval, most kicsit a nesze semmi fogd meg jól kategóriában vagyunk, mert ugye az sem jó, ha minden rendben van, az sem jó, ha kiderül, hogy valami probláma van valamelyikünknél.
Igyekeztem röviden összefoglalni. Így leírva olyan gyorsnak tűnik, de néha az az érzésem, hogy vánszorog az idő.
lkt

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?