A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

MártiKép
Gyönyörűek ezek a Lányok és micsoda fekete bogárka szemük van...nagyon szépekKépKép
AnnaKép
A 6 héttel ezelötti vizelet nézés már rég a múlté és tényleg semmit sem jelent...sajnos. A vődőnőknél van egy tesztcsik ott bármikor megnézetheted vagy esetleg kikunyerálhatnál néhány csikot mert akkor Te is figyelhetnéd a dolgot otthon. Feltétlen beszélj az orvosoddalKép
SzilviKép
Azért remélem nem cipekedtélKép Nagyon vigyázz az egyedül vásárolgatássalKép

Puszi:Doris
doris

Doris!

Olyan kedves vagyKép
A nagynénémet juttatod eszhembe mindig, mert ő mondja nekem, hogy Anna. Persze nem baj, hogy így szólítasz, csak mindig elgondolkozom rajta, hogy vajon ki lehet az az Anna.
Na, megyek, mert megyünk egy kicsit napozni.
Puszi,
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

AnnamariKép
Bocsi, ez teljesen véletlen nálam, mert valahogy az Anna esik mindig a "számra"KépKép Most már kezdem megtanulni a teljes nevedKép

doris

Sziasztok!

Az előbb elküldte Anna lányom az egész üzit valahova az éterbe.... Kép Kép
Szóval,most kezdem előlről!

Annamari Kép
Igen,Eszter szeme és haja barnább,de sztem nem hasonlítanak annyira egymásra Kép
Sajnálom ezt a láb bedagadást,de gondolj arra,hogy egyszer ennek is vége lesz Kép...na de könnyű nekem Kép

Szilvi Kép
Azért remélem lesz segítségetek Kép
Bár,nekem valahogy jobban mentek a dolgok,ha egyedül végeztem azokat Képmég a 4 gyerekes esti fürdetés is Kép

A fiúk után,mi megörököltük a dokinéninket Kép
Dr.Szakolczai Ilonának hívják,szuper lelkiismeretes,és kedves.
Ja,és a házzal szemben van a rendelő Kép (Albertfalva u.)

Élvezzétek a jó időt amíg lehet.

Márti

Kép[/url]
martisa

MártiKép
Nagyon helyesek a csajok. Szerintem sem hasonlítanak egymásra, csak mint a testvérek. A 4 gyerekes fürdés az komoly lehetett!!!!KépKép

SziszusKép
Mindent írj össze, hogy mit kell beszereznie a családnak, barátoknak!
A bevásárlásokkal most már óvatosan, legalábbis egyedül ne.

Érdemes egyébként előre főzni, és a fagyasztóba tenni, hogy legyen gyorsan kivehető kaja. Én is feltöltöttem szülés előtt a mélyhűtőt. Bár arra nem gondoltam, hogy sok dolgot a szopi miatt nem ehetek, így a töltött káposztát, rakott káposztát, rakott zöldbabot a párom hetekig ette.KépKép

ÉvaKép
Gratula a vizsgához.Ügyes vagy!KépKép Gyerkőcök mellett minden elismerésem, hogy tudsz tanulni.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Végre itt a tavasz!!!!Kép

Köszönöm a segítségeteket, ötleteket cipő ügyben!Kép Majd keresek nekik egy kínai boltban valami olcsót.
Ma már lecseréltem az overálljukat, élvezték is, sokkal jobban elférnek a babakocsiban, alig akartak elaludni, a takarójukat, sapkájukat ették, babrálták...

Orsi! Gatula az évfordulódhozKép

Márti!
Tündériek a lányaid, nagyon szép barna szemük van!Kép

Képzeljétek!
Tegnap kibújt a Szabinak az első fogacskája!!! Levente megelőzte egy hónappal, neki már nagyon jól látszik, főleg, ha egy jót nevetKép

Ildikó
ildikó

Sziasztok!
Én újra munkában, ezért tudok jelentkezni. Pénteken volt kórházi uh, ahol mérték is őket.
Az egyik CRL-je 50, a másiké 51 mm. Ez az ülőmagasság ugye? Egy könyvben azt olvastam, hogy 12 hetesen a baba hossza 6,5 cm. Akkor az 5 cm nem kicsi? Vagy a 6,5-ben a lábuk is benne van? Mit izgulok, igaz?
Hadilábon állok a kórházválasztással. Tud valaki a SOTE I-en jó dokit? Az ismerősöm dokija kiment Angliába, így senkit nem ismerek. Lehet mégis Győrben kellene szülnöm.
Edit! Nem találom az e-mail címedet, pedig szívesen értekeznék Veled priviben a győri kórházról.
Puszi! Enikő
12+5
enic

Enikő Kép
Ha ennyire egyformák, akkor kár bármin is aggódni, és egy valamit ne felejts el. Az összes könyvben lévő adatok átlagadatok, ilyen pici korban a babák nagyon gyorsan nőnek, így a hét eleji és a hét végi méret között nagy a különbség... tehát nem sok értelme van az összevetéseknek! Kép Ne izgulj, biztos minden OK velük!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Enic!

Az email címem nyedit@freemail.hu.
A CRL miatt ne aggódj,nekünk 12+4napra mérték,akkor 55-56-59mm-esek voltak.Ti pont 12hetesen voltatok uh-on,úgyhogy tökéletesek vagytok.Ahogy Orsi is írta,minden nap nőnek roham léptekkel.A 6cm csak hozzávetőleges érték.Amit a doki mond,az a mérvadó!

Bocs a többiektől!Rohannom kell,csak egy gyors bejelentkezésre volt időm!

Edit

Kép

Kép
edit73

MártiKép
De ügyes vagy, hogy Te még 4 gyerkőccel is jól elvagy egyedül...nekem olyan macera az egyedüli fürdetésKép
IldiKép
Gratulálok a kis EgyfoguaknakKép Olyan tündéri amikor ott virit egy-két fogacskaKépKép
EnikőKép
Szerintem sincs okod aggódni, azonosan fejlődnek és ez a lényegKép Korházban nem tudok segiteni.

LányokKép
Néhány hónapja vesézgettük itt a babakocsi témát... Valakinél úgy emlékszem, hogy az egymás mögötti kocsiját átalakitották egymással szembeni kocsiva... Kivolt az és hol, ki vállal ilyesmit?
Én csak a meglévő testvérkocsinkhoz szeretnék lábtartót csináltatni...talán megoldható lenne.

doris

Doris Kép
Ez sem a legjobb megoldás, de nekem nagyon tetszik Kép
Kép

olvastam róla teszteket és dícsérték sokan.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ez a kocsi nagyon baróKép
Kb. annyi helyet vesz el, mint a mi 3 kerekű Bebe Confort-unk, ami egy gyerkőcös.
Egyébként nekünk nagyon bevált a hétvégi kirándulásnál, olyan könnyű nyitni-csukni, még az én kocsimba is befér, pedig abba nagy művészet belegyömöszölni!Kép

OrsiKép
Ha jól emlékszem ,nektek is BBC kocsitok van,nem tudod véletlenül, a vázra mindenféle BBC hordozó csatlakoztatható?Mert nekünk egyenlőre csak mózes van hozzá, most kéne vennünk egy hordozót.

Most megyeünk a babával a postára..ott még nem tudom, hogyan tolom fel a lépcsőnKép

pussz mindenkinek

Ui: itt a tavaszKépKép

KépKép
KépKép
kirri

Kirri Kép
melyik háromkerekűtök van??? én mindegyikbe szerelmes vagyok Kép annyira jól néznek ki, és olyan praktikusak az első forgó kerekükkel Kép (a tesónak nálunk is ilyen kocsija lesz majd)

BBCnk van nekünk is (lassan már mindenünk az Kép) a BBCből mindkettő jó rá (nekünk Creatis van). Másfajta nem tudom, hogy rápattinthetó-e... de ahogy én ezeket ismerem, valószínűleg nem Kép mert elég spéci ez a bepattanós rendszere.

Ez a kocsi nekem is nagyon tetszik, de itthon még elő sem mertem hozakodni a kérdéssel, hogy esetleg egy ilyen, mert ez szerintem mindent tudna (kiv. nincs bevásárló kosara, mert ott ül a második gyerek)... Apa azt hiszem kiugrana az ablakon, ha felvetném az ötletet Kép De álmodozni szabad Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

félreolvastam, amit írtál. Szóval a BBCből két fajta van az Elios és a Creatis. Mindegyik minden kocsira jó, annyi van, hogy lehet, hogy az Elioshoz kell egy toldóelem... de erről Rita tudna írni, mert nekik olyan van Kép
és a www.bebeconfort.com oldalon meg is tudod nézni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

EnicKép
Én a SOTE l-n szültem, sajnos a problémás terhesség miatt kötöttem ki ott, absz. ismeretlenül, "idegenként" estem be oda, a 28. héten.(Veszprémből küldtek fel)
Nagyon kedves volt dr.Beke Artúr doki, és mindenki csak dícséri, jókat mondanak róla.
Ha tippet adhatok, válaszd őt, nagyon megnyugató, kedves a modora és szakmailag is jó.
Úgy emlékszem, Doris is őt dícsérteKép

KépKép
KépKép
kirri

OrsiKép
Nekünk az Everest Life Jogger van,nagyon szeretjük...Kép
Bárcsak nekünk meg a következő babá(k)nál kellene az ikres változat!KépKép

Én azt hiszem Eliost néztem rá.

KépKép
KépKép
kirri

OrsiKép
Láttam egy ilyen fazonú kocsit egy svájci honlapon de abban nem ültek gyerkőcök és fogalmam sem volt, hogy az alsó részben hogy lehet kényelmesen ülni. A hátsó baba az első fenekét bámulja és elég alacsonyan csücsül. Szerinted élvezi ezt a helyzetet? A lábameddig fér el? Hol olvastál róla, leirnád a cimet? KösziKép
KirriKép
Szakmailag jó a dr.Beke Artúr de a felvétel napján láttam Őt utoljára, azután hetekig nem jelentkezett...ez kicsit furi volt nekem. Aztán rohamcsászárra is hozzá kerültem és udavarias volt a modora de több tapasztalatom nem volt Vele kapcsolatban.

doris

Doris Kép
én azt nem tudtam elképzelni, hogyan lehet tolni, mert az üres képen az alsó ülés totál hátrébb volt.
Mindjárt előbányászom, hogy hol volt róla szó.
A típusa e3 explorer

http://www.rasselfisch.de/ - ez a német forgalmazó, innen lehet infót szerezni, de itt nagyon drága
http://www.joggingstroller.com/brand/philandteds/kewi.shtml - itt van 35 vélemény róla

a gond vele, hogy annak még nem jutottam a végére, hogy hol lehetne kipróbálni, mert Európában egyelőre csak a németeket találtam meg, meg vannak angolok is, de az még messzebb van.

Állítólag a hátsó gyerek is szereti, legalábbis többen ezt írták róla.

a márkája: Phil & Teds (nekik is van honlapjuk, de azt most nem találom)

Kirri Kép
Akkor a következőnél cserélhetünk kocsit Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

http://philandteds.com/ meglett a gyártó is

még annyit, hogy legolcsóbban az amerikai e-bayen láttam, ott $300 volt. (a hivatalos ár $450 azt hiszem)

találtam magyar forgalmazót a weblapon - weblap új lehet, mert 2 hete még nem így nézett ki... No fel is veszem velük a kapcsolatot Kép
(csak Apának hogy adom be... azt még nem tudom)

és a Svájci forgalmazó:
Kiwi Explorer Company
Mrs Dominique van Knippenberg
Ilgenstrasse 14
CH-9000 St.Gallen
Tel.Fax. +41 (0)71 277 07 20
Email: Dominique@swiss sales
www.babybuggy.ch

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat! Kép
Vissza a IV. kerületbe Káposztásmegyerre. Kép

Doris! Kép
Hát ez remek! Kép Igazán jó híreket hoztál és tényleg érdekes, hogy pont akkor láttad... Kép Milyen árban volt?

Most a Brendonban láttunk egy ABC Design márkájút, a típusa pedig Tandem Light Mexican. Ez 60 ezer Ft, egész jól el lehet férni vele mindenhol, könnyű, a tolókaron egy gomb megnyomásával összecsukható, hátsó ülés vízszintesig, első pihenő állásig dönthető és az első kupola átfordítható, azaz napernyőként is szolgálhat ha szükséges, egyébként pedig nagyon dekoratív kinézetre is. Kép Weltet még nem láttam azóta sem itthon. Kép

A lakás már olyan, hogy Jázminnak is biztonságos. Kép Dávid játékait is ketté választottuk, azok amik Jázminnak is jók bent vannak, amik veszélyesebbek, aprók, szúrósak, stb. pedig a dolgozószobában vannak és azokkal csak ott játszhat... Kép

Márti! Kép
Mi végül - már nem bírtunk várni - a Tescoban vásároltunk egy Baby Smile márkájú etetőszéket 12.000 Ft-ért. Ennek az ülése párnázott, lemosható, 3 fokozatba dönthető és az egész ülés maga pedig 7 fokozatban állítható magasságra és az egész szerkezet összecsukható, a lábain 4 görgővel, óriás étkezőtálcával és egy plusz cumisüveg tartós betét tálcával, meg lábtartóval. Jól bevált nekünk is. Kép

Szuper aranyosak a közeli fotók!!! Kép

Ildikó! Kép
GRATULA a fogacskához! Kép

Éva! Kép
Neked pedig a vizsgához! Kép

Vadvirág
Vendég

Annamari,

azt meg elfelejtettem, hogy a mozgatas nagyon sokat szamit, erositi a venas keringest, es kicsit leviszi a vizet. Szoval fekve kene tornaztatnod a labodat kicsit.
Nekem gyogytornasz tanitotta, most "sarlatanul" tovabbadom, valahogy igy: 5-6 hasi legzes, aztan 8-10 labujjhajlitas, 8-10 labfejbillentes, 8-10 labkorzes kifele, 8-10 labkorzes befele. Olyan eroteljes, utemes, gyors mozdulatokkal, amivel erzed, hogy az ereket pumpalasra serkented. Ezt 3-4x naponta.
Nekem sokat szamit, en az eleje ota csinalom.

Ja, es a vedononel barmikor tudsz feherjetesztet csinalni, hivd fel es szerintem holnap rendelesre reggel ma vihetsz is mintat! En is voltam, kedves volt, megcsinalja szivesen. Egyszeru, gyors, ilyen kis tesztcsikkal csinalja.

Puszi.

Kép
nettke

OrsiKép
Köszi, igen én is erre a kocsira akadtam csak a német lapon találtam meg ezt a tipust. A Svájci honlapot nem tudtam behozni... Azt tudnám, hogy lehet ezt tolni???? Élőben megnézném meg ki is próbálnám de azért zavaró lehet a hátsó babának, hogy csak a teső fenékvonalát látjaKép
KösziKép

doris

VadvirágKép
Azóta megnéztem a CAM kocsimat és annak is vizszintesig dönthető a hátsó ülése, rosszúl mondtam a múltkor....
Szóval a Welt kocsi átszámitva 75.000,-Ft volt de a Németeknél biztosan olcsóbb mert Svájcban minden babadolog drága. Örülök, hogy találtál megfelelő kocsit de mindenképp ültesd bele Jázmint vásárlás elött, hogy megnézd hogy tud ülni benneKép Ennek van lábtartója amit fel tudsz hajtani? Az ára is elég barátiKép
AnnamariKép
Mi újság bokaügyileg? Mi volt az orvosnál?

doris

Doris Kép
Én is ezen gondolkozom, hogy mennyire jó az a második ülés ill. a leírása szerint 15 kgig jó (bár, ha jól emlékszem ebbe még azért beleférnétek).
Nem is a nagy kalandtúrákra gondoltam én sem, mert arra szuper a BBC, hanem akkor, amikor egyedül kell valahova elmenni a két gyerekkel rövid időre... na, nem tudom! én sem jutottam dűlőre még magamban sem.
De kipróbálni mindenképp ki kell. Az egyik apuka írta a hozzászólások között, hogy ő 190 magas, és simán tudja tolni, pedig azt hitte, hogy beveri majd a lábát a hátsó ülésbe (én is így gondolom/gondoltam). Nem tudom Kép
De ha nem jó, akkor ez a kocsi is felkerülhet a listára Kép

Viccet félretéve én arra jöttem rá, hogy minden szempontból jó babakocsi nincsen, mert az ikres/testvér kocsik valamelyik dimenziója mindig nagy... a 2 gyerek miatt Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Doris! Kép
Na arra már nem is emlékszem, de azt tudom, hogy első látásra beleszerettem. Kép Pláne hogy a másikat még nem is láttam személyesen és kintről kellene behozatni, stb. Kép Persze, mindenképp kipróbáljuk majd Jázminnal. Kép

Orsi! Kép
Én is pont arra gondoltam, hogy biztos beleakadna a lábam folyton... Kép Persze lehet hogy az az Apuci oldalt ment a kocsi mellett, egy kézzel tolta. Kép

Vadvirág
Vendég

OrsiKép
Pont tegnap fejtegettem a korababás topikban ezt a babakocsi témát...November óta vacilálok és végül most az a "remek" de lehet, hogy kivitelezhetetlen ötletem támadt, hogy a meglévő CAM kocsimra csináltatnék egy lábtartót mert az első ülésnél nem tudunk mit kitalálni viszont Geri lába nem ér le és lóg benne mivel az ülőfelület meg rövid... De még mindig ez a legkevésbé rossz kocsi az ikresek közt... Nekem is ez a tolás dolog érdekes ebben a háromkerekű kocsiban... Ha látok nem hagyom ki és ki fogom próbálni az biztosKép A Quinny-testvérkocsiját is próbáltuk hétfőn...nem jó az sem pedig az ötlet tetszett...

Igen, próba nélkül nem szabad megvenni semmit...

doris

Doris Kép
http://www.brendon.hu/katalogus_2004_babakocsi.html

És itt a 293-asnál látható a fotó... Kép

Vadvirág
Vendég

így alszik az a fiam, aki utál hason lenni (Máté)... hasra fordult, és nem visított, hanem elaludt Kép

Kép

Doris Kép
A quinny az a testvérüléses??? az nekem is tetszett (valami XL4 freedom, vagy nem tom mi a neve Kép) Mi volt vele a baj?
Okfejtésed olvastam, és egyetértek Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Csak gyorsan hozzaszolnek a babakocsi temahoz... meg mindig nincs sajat gepem...
Szoval en lattam eloben a Phil and Ted-et, de nekem tok alacsonynak tunt a masodik baba pozicioja... persze lehet hogy attol meg jo.
Ezt ismeritek www.jane.es es ott a Powertwin. Ezt is lattam, tologattam is, szuper! Az ara is... itt legalabbis, spanyoleknal tuti olcsobb.
Na, rohanok tanitni. Kesobb meg problok szg-et szerezni.

Gyongyi

bgy

Gyöngyi Kép
Köszi az infót Kép és az újabb lehetőséget Kép meg is kukkantom Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

DorisKép,OrsiKép.VadvirágKép,KirriKép
Mi is most nagy babakocsi dilemmába vagyunk. A hordozót sajnos nyárra kinövik a lurkók, így el kell
adni.De sajnos a babakocsi ülései nem férnek be a vázzal az autóba, így egy könnyebb, kisebb, összecsukható babakocsit kell keresnünk. Nagy a dilemma. Szempont, hogy mindkét bébi tudjon aludni benne, tehát dönthető legyen, könnyen összecsukható, irányítható.

Kérdés: Kinek milyen biztonsági ülés jött be? Isofixesetek van, vagy sem? Érdemes azt az ártöbbletet kifizetni érte ?

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
mindemellett kicsi legyen, és fordulékony, apróra összecsukható.... Kép szerintem NINCS ilyen kocsi... Kép Kép Kép
de remélem Ti majd megmutatjátok, hogy van!!! Kép

Nem gondolkodtál egymás melletiben?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Csak amiatt nem, hogy itt nálunk mindenki a járdán parkol, és nem férek el csak egymás mögöttivel. SajnaKépKép Tudom, hogy nem lesz tökéletes választás, de a LEGKISEBB kompromisszumot akarom kötni.KépKép

Azt már tudom, hogy csak gyerkőcökkel szabad elmenni kocsit keresni, és ki kell velük próbálni.
Ja és olcsó is legyen, és strapabíró.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép

Latom, nincsenek nagy igenyeid... Kép

Orsi Kép

A Jane nagyon hasonlit a BBC-re, de van 3 kereku valtozata, ami elol bolygos, es annyira konnyunek tunt a mozgas vele... persze en gyerkocok nelkul probaltam... Kép
A Phil and Ted-et akkor szereltek ossze, szoval azt nem probaltam, sokat nem tudok mondani rola, itt tuti nepszeru, meg jokat mondanak.
Máté halali a kepen, bar en biztos 2 perckent ellenoriznem, hogy vesz-e levegot... Kép

Bocs, mindenkitol ha nem reagol mindenre, de mult heten elloptak a szg-em a mh-rol, es azota csak lopva jutok internet kozelebe, nem nagyon tudtalak olvasni titeket.

Gyongyi

bgy

GyöngyiKép
Hogy tudták ellopni ? Nem csak itthon van ilyen????

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép

Hat kepzeld nem csak otthon... Ez mar a harmadik gep volt 1 even belul, amit elvittek. Vagyis nekem kiloptak a winchestert, a memoriat es lenyultak a montirot. Korabban elvittek egy komplett gepet es egy masikbol a winchit+memoriat.
Megvarta szepen amig lelep az utolso ember (este 10-kor), es 2 perc mulva mar tavozott is a zsakmannyal... Egy csaj volt! A biztonsagi kameran lathato hatulrol... Kép

Gyongyi

bgy

Orsi!

Hát ez valami tünderi kép!Azért én is ott álltam volna a kicsi fölött és számoltam volna,hányszor vesz levegőt.Vagy fényképezkedés után elfordítottad a fejét?

Ez a Phil end Ted babakocsi így képről nem tűnik túl praktikusnak.Bár nem vagyok járatos babakocsi ügyben,de ha saját szememmel nézem a hátsó gyerek helyzetét,akkor nem élvezném a kocsikázást!

Lányok!

Egy intim kérdés: milyen betétet érdemes venni a szülés utánra napokra? Én már ezer éve nem használtam,így azt se tudom,milyenek vannak.
Valakitől azt is hallottam,hogy jobb a Tena inkontinencia betétje ilyenkor.De abból is melyik?Használt valaki ilyet?
Tampont császár után meddig nem lehet használni?

Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Rengeteget írtatok. Kép Most sajna nem tudom elolvasni.

Edit!
A Tenának van nagyon nagy betétje is. Nekem az vált be, még az éjszakai is kevés volt.

Eri
simones

Vadvirág!

Köszi!!!
A barátnőmék is Káposztásmegyeren laknak, nagyon jó kis környék!

Orsi

Tündéri a kisfiad!!! És mindig így alszik el, ha hason van?

Edit

Én a szülés után nem is betétet, hanem a régi fajta libero pelenkabetétet használtam, a MÁV kórházban azt ajánlották a szülésznők és nekem bevált, már a kórházba is azzal mentem, mert annyira folyt belőlem a magzatvíz, hog egy sima betét egy perc alatt átázott volna. Aztán a szülés után is jól bevált. Pedig én sem vagyok egy betétpárti.

Éva

Kép

Kép
éva75

Szóval mielőtt a gyerekvédelem nekem esik Kép
A fejét elfordítottam, és a kezét is ki vettem alóla, nehogy elzsibbadjon. Aztán, mivel eközben felébredt, a hátára is fordítottam.

Éva Kép
Máté üvölt az esetek 95%ban hason, sosem aludt el még szerintem. Ezért különleges ez az eset Kép

Edit Kép
A SOTEn adtak valami nagyon vastag, nagyon nagy betétet (33cm hosszú volt azt hiszem), de az első napokban bizony elkélt.
(ez Tena volt, ha jólemlékszem)
és ami még nagyon hasznos: Tena hálós bugyi. Hipp-hopp ki lehet mosni, nem a fehérneműd lesz sárga a jódtól (ami rólam 1,5 hétig kopott), és nem utolsó sorban nagyon jól tartja a betétet.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Nem győzök ennyit olvasni!
Néhány reakció: az összes képen gyönyörűek a gyerkők, és ezt nem az udvariasság mondatja velem!
Szülés: lehet otthonról menni, én pont ezt tettem, a 39.héten. 32.en kicsit nyílni látszott a méhszáj, íyg a 36.ig feküdnöm kellett otthon (egy 3 éés egy 5 éves gyerek mellett Kép, de azért igyekeztem, meg a család is). Utána felpattantam, hogy mostmár jöhetnek, de kidekkolták az idejüket.
Láz: a hűtőfürdőt kicsikkel könnyebb és élvezetesebb, mint a test borogatást!
Nevek: Pocakosok, ez néha nehezebb, mint az egész szülés, nem? Kép

Hírek rólunk: bárányhimlősek az ikrek, pedig még szopnak, és addig állítólag nem szoktak.(jut eszembe, az enyéim is csak szoptak 6 hós korukig, aztán kezdtük a gyümit)

És képzeljétek, többedik próbálkozásra kijártuk az önkormányzaton más anyukákkal, hogy csináljanak játszóteret ide a közelbe, mert röhej, hogy csak busszal vagy kocsival elérhető messzeségben van!
A mostani költségvetés megszavazta rá a pénzt, meg elfogadták a területet!
Most hirtelen ennyi: Claire
claire

SziasztokKép
VadvirágKép
Ezt a kocsit néztük és próbáltuk. Nekünk azért nem jött be, mert az első ülés lábtartója fix és az ülés ülőfelülete keskeny igy Gergő iszonytatóan lógott benne, a lábtartóra meg nem ér rá a lába... Talán Jázmin más pozitúrában szeret ülni és nála ez nem okoz gondotKép
OrsiKép
Tündéri ez a Baba ahogy a kis nóziján fekszikKépKép Jaj, de édesKépKép
Nos, az egyik ülés teljesen fix, nem leszedhető sé csak kizárólag ülőpózban használható (előre felé döl az ülés háttámlája összecsukáskor) a másik ülés külön pattintható rá (a hordozó helyére) ami előre felé kihúzható magán a vázon és igy fekvő pozitúra is elérhető vele. Összességében nagyon nagy volt ez a kocsi, iszonyatos csomagtartó szükségeltetik hozzá és a napellenzó része is kicsit szerencsétlen volt de szemre nagyon dekorativKép
GyöngyiKép
Köszi, megnéztemKép Kicsit nagyobb az átlagnál és nem látom jól, hogy milyen a lábtartó rész a hátsó gyerkőcnél. Nem emlékszel véletlenül? Ez Nektek egyenlőre még nem lesz jó, mert nem tudod ledönteni az első baba ülését csak pihenő poziciója van. Viszont nagyon dekorativ kocsiKép
CatKép
Ha a kocsitok alkalmas isofix-es ülés berakására, akkor én azt vennék mert ott mégis az utó vázához rögzitődik az ülés. A mienk otthon nem alkalmas igy Römer King TS +-t vettünk amit imádok viszont feltétlenül Ausztriában vagy Németországban vegyétek meg az üléseket mert közel 40.000,-Ft-ot megspórolhattok a két ülésen vagy akár még többet is.Kép Ugyanaz a gondotok mint nekünk...lejártam és lejárom a lábam kocsi ügyben. Egymás melletti nálunk nem jön be egyrészt mert az otthoni járdás viszonyok közt nem tudnék eljutni a közértig sem vele, másrészről nem minden pénztár kasszájánál fér ki. Egymás mögöttiből kb.8-10 félét láttam és sokat próbáltam is, de valami gond mindegyikkel van, leginkább a lábtartó hiány (mivel fix és nem ér le a gyerkőcök lába...)ill. a rövid ülőfelületük miett könnyen előre csúszik a gyerkőc benne... Ha találsz valami jót kérlek szólj vagy ha dilemmába vagy valamelyiket illetően arról is irj, hátha én már láttam, próbáltam esetlegKép

doris

Claire Kép
Sajnálom, hogy betegek vagytok. Remélem gyorsan túl lesztek rajta!
A bárányhimlő, ami viszket?

Én 5 hósan gondoltam kezdeni a gyümiket. Korai az szerintetek?

Ma ettem almát, és Máténak is a szájába nyomtam egy csücsköt Kép úgy rácuppant, mint a cicire. Szopizta rendesen, és egyáltalán nem fintorgott Kép

Doris Kép
Köszi a részletes beszámolót. Nekem már kép alapján is nagyon masszívnak tűnt.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bocs lányok, hogy belekontárkodom.
Nekem 74 cm széles egymásmelletti, esernyőre csukható kocsim van eladó, ha valakit ilyen verzió érdekel. (http://www.inglesina.com/en/products/details_technics.php?itemid=48&sectionid=19, twin swift)
Én császárral szültem, a normál betét elég volt, de áldásosnak bizonyult a Tena hálós bugyi.
A Sote I ről bátran merem ajánlani Sziller dokit, szakamilag és emberileg is kiváló.
Molnárka
molnárka

Sziasztok!
Doris, nekem van Marco tandem babakocsim, elég jól boldogulok vele .C
claire

Sziasztok!

Ildikó Kép
Gratula a fogacskákhoz Kép

Vadvirág Kép
De legalább már meg van az etetőszék Kép

Claire Kép
És,hogy bírják a bárányhimlőt???nem vakaróznak?Le tudod őket foglalni?
Nálunk Balázs kapta meg 1 évesen,de még a szemhéján is volt Kép
Mentolos hintőport+Fenistil cseppeket kaptok?

Edit Kép
A Tena betét téllleg nagyon jó a hálós bugyival(gyógyszertárban kapható)Én a kórházba csak szinte mutatóba vittem rendes bugyit.Jól tart,kényelmes,és pont a célnak megfelelő Kép
Tampont a szülés után semmiképp nem használj,mert panghat ott mindenféle...mire meg a mensi miatt kelleni fog,már használhatsz Kép

Gyöngyi Kép
Hát ilyet??nem semmi ,hogy mik vannak!!!

Ma voltunk sétálni ebben a gyönyörű időben,és a játszóra is benéztünk.Végre tudtak hintázni a csajok!!!Nagyon élvezték Kép
Viszont,mást nem igazán tudtak még csinálni,mert kúszni-mászni még hideg volt a föld-na meg sáros is-és így cipő nélkül elég nehéz lenne.
Azt hiszem,komolyabban csak akkor megyünk a játszóra,ha már mind a kettő stabilan megy Kép

Holnap kontoll pisivétel Kép
Szerintem,most már bérmunkába is elmehetnék,olyan jól fog menni Kép

Tegnap,munkahelyi vacsorán voltam!!
Olyan jó volt egy kicsit kimozdulni,csak kár ,hogy Apa nem jöhetett...
Jót ettünk-ittunk,beszélgettünk,nevettünk,de végig az járt a fejemben,hogy mi van otthon Kép Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Sziasztok!

Sajna nem tom a fórumot nyomon követni!
Remélem jól van mindenki!!!
Nálunk zajlik az élet, nagyon jók a csajok, már 13 hetes koruk óta álalukálják az éjszakát.

Biztos van köztetek olyan, ahol 3 gyerek van és személyautó.
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen típúsú, márkájú biztonsági gyerekülés fér el egy SEAT TOLEDO hátsó ülésére.
Mivel ritkán tudok olvasni, a profilomba beírtam az email címemet, ha tudtok segíteni, írjátok meg! Nagyon szépen köszi előre is!

Ebatta
ebatta

Molnárka

De jó, hogy előkerültél!!! Hogy vagytok? Már Leányfalun laktok az új házatokban? Gyerekek jól vannak? Nagyon rég nem írtál!

Éva

Kép

Kép
éva75

Ebatta

Nekünk egy ezer éves 1-es golfunk van és ha hiszed, ha nem belfér hátulra három közepes méretű, Corában vásárolt gyerekülés, szerintem egy Toledoba meg aztán mindenféle belefér.

Éva

Kép

Kép
éva75

EbattaKép
Osztanám Éva véleményét, a 3-as ikres ismerősünknek Fiat Puntojuk van-abban is elférnek az ülések..a Toledo pedig szép nagy.
OrsiKép
Nagyon édes Máté..én mindig parázok, ha Joci a hasán akar feküdni,pedig ő meg kifejezetten szereti ezt az alvópozíciót.

KépKép
KépKép
kirri

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?