A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Szia Kobudo,
a kettes kórházban van női nőgyógyász: Katona Renáta drnő.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!

Nem győzöm olvasni!

Hajni: A cipót én is előző nap sütöttem. Aznap meg megpirítottam.

Ildi: Gratu a mászáshoz!

Nina: Mi is akartunk menni a hüllőre, de sok volt a program a hétvégén! Jövőhétvégén lesz Gryllus!

Melinda: De ügyi Lotti, irígykedem!

Zita: Kapsz betétet, nekem bevált.

Tünde: GRatu a felmászáshoz! Már 21-es a lába! Bátornak a 18-19-es jó, Flóra 18-assal kezdte de még az is nagy volt rá.
Irígykedem a konditerem miatt.

Angi: Nagyon jók a képek!

Ági: Boldog névnapot Kristófnak!

Kritszi: Gratu a járáshoz!

Meli: Sztem sem biztos, hogy kell fejned!

Bátor már elég sokat megy kétlábon, bár még ingatag, de próbálkozik és lelkes. Nem kedvetleníti el, ha letottyan, vagy ha kiterül,mint egy béka. Flórát még mindig rendületlenül tolja. Simán irányítja a dömpert.

Gabi3
inecsg

Kriszti!

A férjem erdélyi Kép Ő székelyudvarhelyi, de a keresztelőt egy Marosvásárhely melletti kis faluban szeretnénk (ott él a fél rokonság, és mi is ott szoktunk tanyázni) A vezetékes víz az viszont necces Kép Ha van is, akkor is a kerekes kútból jön szivattyúval. Az baj?

Gira
Vendég

Angi! jövö héten kivácsiságból is el viszem méretni Orsit, amugy csak nekem könnyebb most etetnem hogy nem kell könyörögnöm minden egyes falatért, amugy a sulya továbbra sem izgatna ha nem enne. Csak a kinlodás készitett ki.

Gira! Orsi 5 hos volt amikor elvittük Sopronba, meg Bécsbe. Semmi gond nem volt.

Tényleg gyönyörü idö van!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!

Biztos,hogy sokat hízott az Orsi.Jó,hogy megjött az étvágya.
Felhívtam a Brendont.Mondták,hogy van Leon is az ülésből.Hétfőn voltam ott,akkor olyat nem láttam.A férjem azt mondta,hogy ne úgy rendeljük.(Kétségei vannak:hátha nem olyat küldenek,valami sérülés lesz rajta stb.A visszaküldés pedig körülményes.)Holnap megvesszük.

Gabi!

Köszi.Én is gratulálok,ügyes a Bátor.
A mászás elég jól megy,főleg pelenkázás közben.Ma kakis fenékkel viharzott el a pelenkázóról.Még jó,hogy itthon volt a férjem.Lefogta,és sikerült tisztába tenni.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Valaki kérdezte a digit. képeket. Mi 39Ft-ért hívatjuk elő a 10x15. Én három havonta szoktam előhívatni addigra mindig összejön egy csomó kép.Ha 5000 Ft felett rendelsz akkor nincs postaköltség.
http://www.digifot.com/LangHUN/index.htm a cím ahol rendelni szoktuk
Angi jók a vadasparkos képek, mi is készültünk már de most nem jött össze Szabadka miatt.
A nőgyogyi bergam cseppet írt fel a vérzésemre csak egy párszor szedtem be de valahogy csökkent a tejem. Remélem csak átmeneti.
Jól megjártam a hétvégén szegény Katával. Krumplival próbálkoztunk és nem törtem össze rendesen és egy falatka megagadt a torkán .Hát fejjel lefelé rázogadtam ki belőle a krumplit. Mondanom se kell hogy azóta megint csak szopi van.
Tegnapra meg a lányok letaknyolódtak, nem is kapta meg a Kata az öthós oltást majd a jövőhéten.
Amúgy jól vagyunk.
Ja ANgi
Én learhiválom a sőgornős elérhetőséget,hisz nemsokára nekem is kell.

Bea
20180827120929

Most látom nem jó a digifot-os cím de most nem találom a jót majd felteszem ha valakit érdekel
Bea
20180827120929

Bea!

Jobbulást kívánok a gyerekeknek!

Megyek,próbálok a lányba egy kis kaját tenni.

Ildi
tfildiko

Bea! engem érdekel mert irtam mi semmiképpen nem akarunk digitális méretben hivatni, itt meg csak azt irták a lányok olcsón. Nem Ergam csepp az? Én is ilyen cseppet kaptam, nekem rengeteg tejem volt mellette. Én is jártam igy Orsival, csak pontamikor fejre akartam állitani valahogy lement a falat. De a frássz jött rám. Utána mi is pépeset ettünk egy pár hétig. Ez olyan 1 hónapja volt. Jobbulást a lányoknak!

Ildi! Micimackóban sem volt Leon szinü? Mi ott is annyiért vettük mint a Brendonban lett volna.

Nóri! melyik helyrajzi számú telek a tiétek?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ildi! nem látom Orsin kerekebb lenne, nem is érdekel annyira, de az nagyon jo hogy nem kell többféle kaját kinálnom.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!

Eldöntöttétek,hogy telket vesztek?
A Micimackóban nem is láttam ilyet.Lehet,hogy rosszul néztem?

Ildi
tfildiko

Ildi! igen, nekik is van ha nincs ök is tudnak rendelni. Lehet most már nem egy árban van a Brendonnal, megkérdezni érdemes lenne. Igen, ma le is foglaltuk. Juniusban kell kifizetni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bea! Uhh, egyszer Én is lógattam Vireágot fejjel lefelé, kegyetlen voltKép(

Karmen! Komoly??? GratulálokKép). AKkor innen izgalmas, tervek, kivitelezésKép

.:Angi:.
angiszeged

Karmen,
kimentek Mórára?

Kép

Kép
eszteranyu

Karmen!
1744 Tiétek?
norcee

Sziasztok!

Ági, Kristófnak így utólag üzenjük, hogy Isten éltesse! Látom elővettétek a bicajt, én is akartam, csak nem tudtam, a férjem hová "dugta", de holnap tuti megyünk egyet tekerni
Kincsővel.

Tünde, édes lehetett Tomika. Tényleg visszamész hamarosan dolgozni? Tomi bölcsis lesz?

Meli, tök jó, hogy ennyire rendben van minden! Én is azt ajánlom, hogy nagyon sokat ne fejj, mert ha túltermelésre szoktatod a melleidet, akkor utána irtó nagy nyűg lesz mindig fejni. Persze, ha akarsz leadni, vagy valaki másnak is adni, akkor érdemes szaporítani a fejéssel. Én úgy csináltam, hogy amikor este már nem ébredt Kincső 2-3 óránként, hanem kb. 5 órát aludt egyben (volt pár ilyen hónap, azóta csak ritkán lep meg 5 óra egybenalvással Kép), no akkor ez előtti szopi után fejtem ki mindkét mellemből, ami benne volt. De ezt se mindig, csak hogy legyen egy kis biztonsági tartalék a fagyasztóban.

Angi, eszméletlen ez a Virág, tényleg kész akrobata. A kiságyatokból gyárilag kiszedhető egy rács, vagy ti oldottátok meg? Már régebben akartam kérdezni, Bogi cumizavara rendeződött?

Kriszti, Gira a vezetékes víz hiánya a fürdés miatt lenne gond? Mert enni-inni még úgysem kell egy picinek. Vagy ha már igen, akkor annyi ásványvizet be lehet rakni az autóba, nem? Legalábbis szerintem. A fürdésnél pedig vigyázni kell, hogy ne igyon bele. A mi lányunknál ez elég nehéz lenne Kép.
Mi négyhónaposan vittük a lányunkat Sopronba anyukámékhoz.

Kobudo, Vincze Emőke a Klinikán dolgozik és Enikőnek ő az orvosa. (Én is nála szültem, mert ő volt az ügyeletes.)

Karmen, gyorsan döntöttetek és cselekedtetek. Én nagyon félek a bejárástól, úgyhogy mi biztos nem költözünk el Szegedről. Remélem, minden ok lesz nálatok. Mekkora telket vettetek? Van már elkpézelésetek a házról?

Mi a hétvégén kicsit megnéztük a városi ünnepi rendezvényeket. Kincsőnek a szerda reggeli zászlófelvonás tetszett a legjobban, amikor a fúvószenekar befejezett egy darabot, mindig megjegyezte, hogy vége.
És még egy adalék ahhoz, hogy hogy áll a lányom a szoptatáshoz. Az egyik mesekönyvében egy cica azt mondja, hogy éhes vagyok. Erre Kincső: szopi kell cicának. Szóval neki az éhségről még nem a kaja, hanem a szopi jut eszébe. Kép

Van kedvetek pénteken egy játszótéri talihoz? Mondjuk ahol ősszel voltunk többször, a Tesco közelében?

Lenne pár kérdésem.
Tudtok-e valahol fülbevaló belövést, ahol lehet venni olyan fülbevalót, amit be szoktak lőni? Nekem kellene, mert majdnem benött a lukam, de amilyen fülbevalóim vannak, azokat nem szeretném állandóan hordani.
Aztán kelmefestő van-e valahol?
Varrógépszerelő?
Ennyi, nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni.

Kati

Kép

Kati
katicabogár

Ja, Karmen, és mennyi most a négyzetméterár, és ugye van rá plusz áfa is?
norcee

Sziasztok!
El voltam havazva. Ma itt volt Bogiapu, kimentünk a Corába és vettünk Boginak egy bicajt. Tölem kapja szülinapjára! Csak ezt már megelölegeztem neki Kép Bogiapu kérdezte mit hozzon Boginak, és mondtam, hogy laptopt Kép Aszonta jó KépKép SZóval Bogi laptopot fog kapni 3. szülinapjára apájától..Kép (gyerek laptopot természetesen)
Viszont Bogi ma valami extra hisztis volt. Az agyamra ment.De mivel itt volt apája is, úgyhogy megosztottuk, nem csak az én hócipöm lett tele vele, hanem az apjáé isKép De végül is amíg a Corában voltunk biciklit venni neki, addig állati rendes kislány voltKép Csak elötte, meg utána voltak gondok....
De az összes szomszéd kicssaj behisztizett ma, úgyhogy front lehet!

Kobudo: Vincze Emöke a klinikán dolgozik, a kórházban Dr Katona Renáta van, akiröl hallottam, hogy jó orvos és ugye ö is nö!De nem tudok róla bövebb infókat.

Jucus: Szia Kép Kerestelek ám a cseten többször is. Nem mondták a csajok?? Gratula NektekKép. A profilomban van a mélcímem arra írhatszKép De azért még kereslek majd a cseten!

Katica: De rég jártál erre. Jöhetnél gyakrabban! Taliban benne vagyok, mi úgy is minden nap járunk oda a gyerekekkel!
A legtöbb kozmikus csinál ilyet. Asszem a Szilléri sgton van az Amira szalon, tetoválást, piercinget is csinálnak, sztem fülbevalót is. Ragaszkodsz a belövéshez? Én saját magamnak szúratnámKép Vagyok olyan kannibálKép
Kelmében és varrógépben nem vagyok otthon.

Gira?Kriszti: Akkor Ti is reformátusok vagytok??

Gira: Mi már Bogi pár hónapos korában utaztunk minden felé. Persze nem ezer kilómétereket, de Pesten már 7 hetes korában voltunk! A kicsinek is már van útlevele és már voltunk is mamáéknál Szabadkán! De hát az nem távolság az erdélyi havasokhoz képest! Hány kilóméterre is van Székelyudvarhely pontosan?? Húúúú de irigyellek, hogy oda valósi a párod (Kriszta Téged isKép), aztapaszta, én is el szeretnék oda menni!!!! Most!

Karmen: Viola is tegnap éjjel csak 1x kelt fel, 2kor. Utána már csak reggel 6kor.Úgy örültem. Én nem bírom ezt a megszakításos alvást. Idegbeteg leszek töleKép. Én nem tudom elképzelni, hogy bírnám éveken át. Sehogy, belehalnék!

JóéjtKép
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Katica! Nekünk nem biztos, h jó a péntek, de azért csak talizzatok, innentől sztem hetente szervezhetünk egy játszóterezést.

cumizavar: hát bevallom, cumizik most is a csAJ, de ez nem okoz gondot a szopinál azóta. Most az van, h kivárjuk a 6hónapot, nem kell pótlás, össz 3szor kapott sinlacot, de minden szempontból korainak bizonyult. (még 3etetés elteltével is sinlacot bukott GRRR)

Kincső is függőKép)). Kristóf meglátja Bogit, rögtön rámozdul Ágira, ui valszeg a babáról erre asszociál, annyira édesKép.
A Batók Béla téren lévő arany-ékszer üzletben kapsz fülbevalót, a többiben sajna még tippem sincs.

angiszeged

Sziaszotok!

Katica:Varrógépszerelő van a Török utcai varrógép szaküzletben, a BArtók Béla tér felőli részén. Kelmét meg sztem tisztítóban lehet, hogy festenek.
Kincső jócskán cicifügő!

Enikő:Flóra is bicajt fog kapni, valami olyat ami kibír még 1-2 gyereket. 3 vagy 2 (kitámasztósat) kerekűt? Fló is hisztizett ma.

Gabi3
inecsg

Sziiia Kati!!!!
Ott nagyon közel hozzátok van egy fülbelövősKép
Most nem tudom pontosan az utca nevét... Talán a Hóbiárt...
Kelmefestő szerintem a Mix üzletházban van, Meg itt láttam a Rókusi krt-on egy sportszerjavítónál kiírva...
Nina
nina74

Sziasztok!
Itt a tavasz!!!!KépKépKép
Na, megint sikerült felélesztenem a gépet, pedig reggel azt gondoltam, hogy csak a balta és a kalapács segít. Hiába öregecske szegény...
Képzeljétek, tegnap éjjel ismét balesete volt Tomikának. Mostanában a mi ágyunkban alszik, és nem is teszem a kiságyba, mert ott fél óránként ébredt. A franciaágyon körberaom jó magas párnákkal, és ha nyöszörög, megnézzük (a hálószoba a nappaliból nyílik). Tegnap éjfélkor épp indulni akartam megnézni, amikor először puffanást, után hatalmas sírást hallottunk. Hát Tomika félálomban egy hang nélkül átmászott a nagy párnákon, és lefejelt a szőnyegpadlóra. Jól összeverte a homlokát, az orrát és az arcát. Kép
Ma meg kb. 20 mp alatt fölmászott a fotelágyra, és mire odanéztem, már fönn állt, és a falon autózott. Majd frászt kaptam. Szóval nem egyszerű vele.
Tomika mostanában jól eszik, egyik este megevett egy egész pohá joghurtot kiflivel. Meg persze mindent meg akar kóstolni.
Ja, és egész nap beszél. Ha sétálunk, és autót lát, majd kiugrik a kocsiból örömében.

Ma voltam a konditeremben. Jól esett, az étvágyamra is jó hatást gyakorolt (sajnos). De majd igyekszem visszafogni magam. Rá kellett jönnöm, hogy nagyon nyamvadt vagyok. Kép
Még nincs izomlázam, de 1-2 nap múlva lesz kínlódás.

Karmen!
Köszi, majd megnézem a lángosreceptet.
Belevágtok építkezésbe? Gratula!
Jó, hogy Orsi jól eszik és alszik.

Mely!
Örülök, hogy jól vagytok!!! Én nem fejtem egyáltalán (egyik melsszívóval sem sikerült), de még mindig volt (és van) annyi, amennyi kell. Én is aggódtam eleine, hogy kellene, de utána nem foglalkoztam vele. Persze jó, ha van valami tartalék vészhelyzetre, de nekem nem kellett!
További jó egyészséget és jó szopizást nektek!

Gabi!
Nagyon ügyi Bátor, hogy már lépeget! Tomika egyedül még nem sokat, de azt nagyon szereti, ha fogjuk a kezét. Úgy egész sokat sétál.

Kati!
Visszamegyek április végén, de apa marad itthon Tomikával. Nem megy bölcsibe.
Kelmefestő a Mix üzletházban van, de én is láttam a rókusi krt-i cipő és sporszerjavítónál is kiírva, Régebben én a Mix-be vittem, jól dolgoztak.
A többihez nincs ötletem.

Angi!
Nagyon jók a képek! Látom, jól sikerült a vadasparkos kirándulás!

Ági!
Kristóf szuperül néz ki a fotókon!

Enikő!
Biztos örülni fog Bogi az ajándékoknak! Tomika is elég hisztis volt ma. Biztos front van.

Én is teszek már föl képet:
Tomika a mamáéknál:
1.lesekszik a fürdőszoba ajtón:

Kép

2. Jó kedvem van:
Kép

Mentem!
Jó éjszakát!
Tünde+Tomika
ptünde

Enikő,
Eszter is extrázott hisztiből tegnap. Borzalmas volt, nem ismertem rá. Brrr.
Ma is nyávog 1folytában. Biztos ez a hülye időjárásváltozás az oka.
Én nem vagyok református, meg sem vagyok keresztelve, külön engedéllyel volt templomi esküvőnk. A keresztelőre meg nem kért az ottani pap semmilyen papírt.

Kati,
igen, a fürdés, meg mosogatás miatt necces nekem a vezetékes víz hiánya (tábori klotyó, lavórban mosogatás... ebben az urbanizált világban már el vagyunk kényelmesedve).
Eszter is iszik már a fürcsivízből Kép.
A Gólya utca végén már nincs kelmefestő? Akik a Bartók térről költöztek el 1000 éve (Bolyai utcából pontosan). Nem is emléxem a nevükre, de tuti jól festettek.

Tünde,
ismerős az érzés, amit puffanáskor hallottál.

Karmen,
van fürcsis képünk, csak tudod a kicsinyítés miatt nem megy ide. Max elküldöm és lekicsinyítenéd?

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Jó reggelt!

Tünde!

Nagyon édes a Tomika.
Hányszor edzel egy héten a kondiban?Mennyi ideig?

Kármen!

Mennyibe fog kerülni a telek?

Enikő!

A Noémi tegnap olyan hisztis volt,hogy mind a ketten hulla fáradtak lettünk estére.Semmi nem volt jó neki.Az éjszaka is folytatta.Állandóan felült a kiságyban.

Kati!

Én a Bartók téri Óra-Ékszerben tetettem fülbevalót a fülembe.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Akik már szültek, azoktól szeretném kérdezni, hogy nektek a 36-ik héttől kezdve csak a CTG-t csinálták, vagy mindig nézték az áramlást is. Mert azon amit a CTG gép kinyomtat, azon a baba szivverése, meg az esetleges méhösszehuzodások vannak, nem? Most vagyok a 37-ik hétben, CTG-re hetente kell menni, de azt nem mondta a doki, hogy az áramlást is nézni kell. Irjátok már meg légyszi nektek nézték e? Köszi
Zita
zita_29

Zita,
nekem csak a sima CTG volt, amit a kettesben végeztek. Áramlást nem néztek soha.

Ildi, Sorstársam Kép
borzalmas Eszter is. Kikapcsolta a gépet. Beraktam a járókájába és mondtam Neki, h akkor most gondolkozzon el.
20 perce csenben játszik Kép. Nyilván ezt kell mostmár csinálni.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Eszter elaludt a járókában Kép!

Kép

Kép
eszteranyu

Telek ápr. elején lesz leelölegezve. 630 m2, 2000ft/m2-re Áfával, közmüvel. Van olcsóbb rész is csak ott tavak vannak, (itt meg nem volt viz pedig most volt olvadás) meg itt lesz aszfalt is. Azonkivül zsákutca végét választottuk, csendes, nyugis lesz.

Katica! nagyon szerettünk volna 3 éve is kiköltözni de mindenki lebeszélt, most nem hagytuk. Még nincs kifizetve amugyKép

Tündi! látom Tomika is igen veszélyes dolgokat fog csinálni, nem lesz könnyü

Nóri! 1891-es. Még nem tudjuk könnyüszerkeztes lesz-e majd sok függ attól is Gabiéknál mit látunkKép Amugy kb. 100m2-eset akarunk épiteni.

Kriszti! persze, küldd

Enikö! Orsi 2-7 hóig egyáltalán nem ébredt fel éjszaka. Azok voltak a szép idök. De ha marad ez a 1x én akkor is elégedett leszek. Remélem Viola ügyes lesz

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Most vettem észre hogy kinött még egy fog. Érdekes mert jobb oldalt lent kint van az 1-2, aztán kimarad 2 fog és a köv. jött kiKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!

Gratula a foghoz!
A férjemnek mindegy,hogy hova költözünk.Én ragaszkodom Szegedhez.(Csak azt nem tudom,hogy miért.)Egyszer mi is gondoltunk Mórahalomra,de akkor még ott dolgozott a férjem.De még jelentkező sem volt a lakásra.Maradunk itt egyenlőre.

Kriszti!

Hát,én még hiába mondom a lánynak,hogy gondolkozzon el.Most itt a járókában,az előbb ébredt fel.

Ildi
tfildiko

Zita!

Nekem is sima CTG-m volt.Csak akkor néztek áramlást,amikor már befektettek a klinikára.(Túlhordtam.)

Ildi
tfildiko

Karmen,
átment a mél?
Sz@raxik a levelezésem Kép.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!

Köszönöm az infokat, legalább már a név megvan. Bár emlékszem a doktornőre a kórházból én is, csak a Renáta volt meg.

Mégegyszer köszönöm:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Zita: Nekem volt CTG mellett áramlás vizsgálat, de a dokim magánrendelésén ment mindkettő. Nem kellett várakozni a klinikán.

Karmen: Gratula a telekhez! Tök jó ára van! Gyertek nyugodtan megnézni, én csak ajánlani tudom a könnyűszerkezetest, észre sem veszed, hgoy nem tégla. Kép

Flóra reggel kétszer is hányt, de sztem semmi komoly, mert most követeli,hgoy kipróbálhassa az új egerét. Kapott tegnap egy kicsit, ami illik a kezéhez. A tegnapi tejszínhab árthatott meg neki.

Gabi3
inecsg

Gabi!

Remélem,hogy nem lesz beteg a Flóra.
Mennyibe került a házatok?Mekkora?

Ildi
tfildiko

Gira!
Te melyik dokihoz jársz, és hol fogsz szülni? Bocs, lehet, hogy már régebben irtad, de nincs kedvem mindent viszaolvasni.
Enikő!
Nektek ki a gyerekorvosotok? Nekem ajánlották a Kovács Mariannt, itt a Miniklinikbe. De akihez tartoznánk körzetileg, annak az aszisztensnője, itt lakik a lépcsőházunkban. Lehet, hogy ismered, ha ugyanabba a körzetbe tartoznak az utcák.
Zita
zita_29

Sziasztok!

Láttátok, hogy a Media Markt honlapján van ingyenes fotókidolgozás?
20 db 10-13-as kép, DE CSAK MÁRC.18-ÁN PÉNTEKEN, és ha interneten rendeljük meg.

Itt a link:
http://www.mediamarkt.hu/fotokidolgozas.html

További szép napot:
Tünde+Tomika
ptünde

Sziasztok!

Ildi: Úgy néz ki Flóra jobban van, azt hiszem gyomorrontása lehetett,a tegnapi tejszínhabtól.
A házunk 125 nm, és mindennel együtt, tehát telek, illeték, ügyvéd stb. költségekkel 24 millió. De a ház maga olyan 16-18 körül volt, de még nincs garázsunk és kerítésünk sem. Az még kb.2 milkó. A garázs is könnyűszerkezetes lesz, de az nem fémvázas, hanem fa. Hozzá kell tennem, hogy középáras minden benne, a bútorokat hoztuk, egyedül ágyat vettünk a hálóba és martacot, ja meg étkezőt, székekkel. A beépített bútorokat viszonylag olcsón csináltattuk. A telek 4millió volt, 1352 nm.

Nóri: Az éjszaka átalvását azt hiszem nem írtam. Flóra olyan 3-4 hósan aludta át először az éjszakát. Majd 9-10 hósan romlott el. De kb. 13-15 hónapos korára újra átaludta az éjszakát. 11-12 hónaposan indítottuk el az aludj jól gyermekemet. Utána már csak egyszer kelt, akkor kapott egy üveg tápot és szunyált tovább. Az éjszakai 3-4-szeri szopi kiakaszott. Bezzeg most...Bátor 6 hetes kora után átaludta az éjszakát. 4 hós volt ahogy elköltöztünk akkor kerültek egy szobába. 6 hós kora körül újra felébredt, akkor a foga gyötörte. Még mindig nem alussza át az éjszakát, van hogy egyszer kel, de van hogy 3-szor is. Már fél évesen lekezdtük az aludj jól gyermekemet, azóta egyedül alszik el. Reménykedem hogy nemsokára reggel kell csak érte mennem. Neki nem nagyon akarok tápot adni, elég volt hogy pár napos korában nyomták belé. Ez még mindig idegesít.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!
Csak gyorsan, mert lent voltunk egész nap, most fözök kajálunk aztán megyünk vissza ki a szabadba.Kép Szóval Viola 3810 gramm és 50 centis! Reggel volt a védönö,megnézte törpét és gyanús a köldöke, lehet sérve van Kép nagyon kitüremkedikKép. Majd jövö héten megyünk a gyerekdokihoz a 6 hetes kontorollra és mejd megnézetem. Remélem nem komoly!

Csóközön! remélem Ti sem ültök otthon! Gyönyörüséges az idö!
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

TÜnde! Baromira irigy vagyok az edzés miatt, kitartás, ezd helyettem isKép)

Kriszti! Mélyen elgondolkkodottKép))

Gabi3! Mijazaz egér? Ennivaló?

angiszeged

Angi! Neeem! hát te nem használod mikor számítógépezel?! Olyan egeret vettünk neki! HOgy tudjon játszani, meg ilyesmi, a nagy egér neki nem esik a kezére. Kép Neked mindig az evésen jár az eszed!? Kép

Enikő: Remélem Violának nem lesz köldöksérve!

Gabi3
inecsg

Gabi!

Köszi.Jó sokba került.Azt hittem,hogy kevesebből is kijön egy ház.Ez nekünk nagyon sok!

Enikő!

Én is nagyon remélem,hogy nem lesz sérve a Violának.

Megvettük az ülést.(Concord Trimax)39990Forint volt.Nagyon tetszik.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a segítségeket!!!

Enikő, pár napja írtam utoljára! Na jó, előtte meg pár hónappal Kép.
Ahogy írtam is, nem most akarok fülbevalót rakatni a fülembe, mert van lyuk már. Csak venni szeretnék egy állandóan hordhatót, amitől nem gyullad be a fülem, és azt gondoltam, hogy amiket belőnek, azok biztos ilyenek.
Gyerek laptop, ejha. Nem is tudtam, hogy ilyen létezik.
Nekünk is mondta a gyerekorvos, amikor Kincső pár hetes volt, hogy kicsit kitüremkedik a köldöke, de szerinte ez szinte minden gyereknél rendeződik, ahogy erősödnek a köldök körüli hasizmok. Azóta én minden alkalommal rákérdezek, és mindig azt mondja, hogy javul. Manapság szerintem nem műtenek olyan gyorsan. Amikor engem először látott gyerekorvos, rögtön megmondta, hogy ahogy szobatiszta leszek, meg kell műteni, mert köldöksérvem van. A tesómra négy évvel később azt mondta, hogy neki is van ugyanolyan, mint nekem volt, de majd meglátjuk. Aztán nem is műtötték meg neki és mára teljesen normális a köldöke. Egyébként a köldöksérv nem olyan veszélyes, mint a többi fajta sérv, mert nem tud kizáródni. Állítólag akkor okozhat bajt, ha szül az illető.

Tünde, wow, ez igen, gratula a férjedhez, hogy vállalja Tomikát. Látom, ő is abban a korban van, amikor egy pillanatra sem lehet szem elől téveszteni.

Ildi, vannak érdeklődők a lakásotokra?

Karmen, jól hangzik, amit a telekről írtál!

Ma reggel, amikor Kincső meglátta a biciklis gyerekülést, teljesen elvarázsolódott, végigtapogatta és mondta, hogy itt kell bekapcsolni, ide kell kapaszkodni, ide kell a lábikó. Bicajoztunk is egy jót délelőtt, átmentünk Újszegedre. A férjem reggel ott nézett meg egy lakást, mi is megnéztük a környéket. Csak enni meg aludni jöttünk haza, délután nagyszülőké Kincső, remélem, ők is kiviszik.
Annyira örülök ennek a jó időnek, hogy csuda. Ha Kincsőnek nyűgösebb napja is van, ha kint vagyunk a szabadban, akkor egyáltalán nem nyafog.
Na, rendbeteszem egy kicsit a lakást.

Kati

Kép

Kati
katicabogár

Katica: A belövős fülbevalók nem túl jók sztem. Nekem legalábbis begyulladt. Miért nem veszel aranyat? Nem olyan drágák már.

Ildi: Mennyiért gondoltál házat építeni? mert van olcsóbb is de az olyan is. Gondolom nem akarod hogy 1-2 év múlva rád omoljon. Nem azért írtam, de ez nem is olyan drága. NÉzz körbe, használtat is ennyiért hirdetik. A téglát meg sem mutatják 15-20 alatt.

Gabi3
inecsg

Gabi!

Mi nem akarunk építkezni.Én azt hittem,hogy egy 100négyzetméteres kijön 18-ból.És persze még a telek.Az ismerőseim közül otthon ennyiből többen felhúzták.(Most fejezik be a sógornőmék is az építkezést.)A Nóriék sem beszéltek ennyiről.Nekünk sajna,csak lakásra telik.Biztos,hogy szuper a házatok.

Kati!

Nincs érdeklődő.Várunk.
Milyen lakást szeretnétek?

Ildi
tfildiko

Enikő!

Én sem vagyok református, és a párom se, sőt, mi már túl katolikusok vagyunk Kép mindeketten egynemű katolikus gimibe jártunk Kép
Ja, és Székelyudvarhely rövidítésekkel együtt kerek 500 km. Ha sietünk 8 óra alatt meg is tesszük a sírgödör méretű lyukakat kerülgetve Kép

Zita!

Nekem nincs orvosom. Csak magamban bízok Kép De a Klinikában jobban bízok, mint a Kórházban, úgyhogy a Klinikára megyek. Te?

Gira
Vendég

Enikő!

Nem semmi a súlya a lánykádnak.Örülök!Kép

Ildi
tfildiko

Ildi! Én is remélem 100m-es kijön 18 millióbólKép Én is kiváncsi vagyok lesz-e nektek érdeklödö, én most nem hirdetem mert annyira pang a piac, feleslegesnek érzem. Meg már nem is adom oda annyiért mint gondoltam. 1-másfél év mulva is el tudom annyiért adni, ennél lejjebb már nem hiszem mennek az árak.

Gabi! jo nagy házatok lett akkor! Illeték mennyi és ez a vagyonszerzési akar lenni? Ha jol tudom az uj ház-eladott lakás közötti összegre kell csak adózni majd, ugye?

Nóri! Nektek mennyibe került a tervezés? fogalmam sincs hogy mennyit szoktak ezért elkérni

Enikö! gratulálok, Viola nagyon szépen gyarapszik! Én ugy tudom ezeket a sérveket szinte mindig kinövik, nem?

Tündi! ez tényleg nem semmi egy férfi otthon egy kisgyermekkel.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Nagyon jól teszitek hogy Mórára költöztök.Én nagyon szeretem azt a városkát.Nem beszélve arról hogy egyre nagyobb az ipara van mindene szinte és állandóan fejlődik. Hiába a jó menedzsment az meglátszik....szóval hajrá
Egyébként valóban az eladott és a vásárolt ingatlan közti külömbségre kell adózni.
És a tervezések elég csillagászati összegek lesznek ott is m2 ár van azt hiszem.
Mi is ma kint voltunk egész nap.Helyre hoztam a sziklakertem meg ezt azt az udvaron.Jól ki is döglesztettem a kisasszonyt most éppen szunyál remélem nem reggelig.
Jaj felébredt megyek is
Bea
20180827120929

Karmen!
Ha jól emlékszem 200 ezertől kicsivel több volt a tervezés.
Melyik részben van a telketek? (Most előttem csak a honlapon fennlévő térkép van, és azon nem találom ezt a helyrajzi számot.)

Gabi!
Milyen illetékről beszélsz?

Nóri
norcee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?