Vikó, Tündérke, Bogárka,
e-mailt megkaptam!
Lányok,
tali ÁPRILIS 9. Szombat, jelentkezés Hanee-nál, méretleadás nálam (újpest), melynek a határideje (kitolódott): ÁPRILIS 5. (kedd). Természetesen ez senkit nem kötelez vásárlásra!!!
Wica,
én április 1-ig dolgozom, így néhány előadásra én is csatlakoznék Hozzátok.
Gömbölyű,
szex témában: engem is zavar a pocakom, de a Párom nagyon szépnek lát. Talán az akaratlanul is belénkivódott "mintakép" miatt vagyunk frusztráltak (gondolok itt a TV reklámokra elsősorban, ahol a háziasszonyok (anyukák) is frissek üdék, kívánatosan gyönyörűek, stb..., ehhez képest, mi lestrapáltaknak nézünk ki már akkor is, ha épp "csak" hányingerünk van, nem jól aludtunk, vagy a baba lába a gyomorszájunkat tapossa). Tehát részemről abszolút átérzem ezt a helyzetet, és csodálkozva (kételkedve) hallgatom Párom effajta kedves nézéseit, illetve szavait. Én sosem voltam egy szoláriumcica, de őszintén szólva nagyon várom, hogy ismét kicsit többet foglalkozhassak magammal (gondolok itt egy normális hajfestésre, némi szolira, csinosabb nadrágviselésre, stb...).
Popsitörlő:
eladó 3 csomag Johnson nedves popsitörlő 400.-/db áron (bolti ára akciós négyes csomagolásban is 500.-/db-ra jön ki). Sógornőm kisfiáról maradt. Ha valaki(ket) érdekel, akkor a talin oda tudom adni (én már hat csomaggal vettem Zsebinek
). Mirci (29+3)

/