2005.03.18 07:24
2005.03.18 07:34
2005.03.18 07:57
) Tegnap is voltunk játszón és ott is sok kicsi gyerkőc ült a homokban és játszott. 2005.03.18 08:05
Én is azt a csúszdát néztem ki
Képzeld, nekem most a medencén, vagy a derekam fáj annyira, hogy néha alig tudok kiegyenesedni. Gondolom az sem túl jó, hogy azért elég sokat felkapkodom Bálintot. 2005.03.18 09:50

Majd lefotózom és megmutatom... (Erzsébeten... A Vörösmarty utcában találtunk egy boltot, ahol vannak új és használt gyerekcuccok...) 2005.03.18 10:12
2005.03.18 12:11
Itt a panelrengetegben a homokozoba szoktunk lemenni, s nagyon elvezi. Szerintem nem kell nagy ugyet csinalni, hogy milyen legyen a homokozo. A mienk pl. faval van korberakva. Kinti hinta es csuzda is lesz remelem, azon vagyok, hogy meggyozzem anyosomekat.
2005.03.18 12:22
2005.03.18 12:43
2005.03.18 12:45
2005.03.18 14:32
Nagyon klassz ez a járgány, én még ilyet nem láttam. Mennyibe került? És hány kg-ig használható?
2005.03.18 14:57
Azonkivul o ugy gondolja, nem fogja ertekelni Bia. Varom az epito jellegu otleteket, velemenyeket, mert az ar miatt nagyon nem mind1. A figurasak alt. 2x annyiba kerulnek.
2005.03.18 15:46
(ezt muszály volt ideírnom, mert nagyon sokan nem képesek visszatenni és én mindig dühöngök emiatt) 2005.03.18 16:33
2005.03.18 20:21
2005.03.18 22:25
). Hinta, csúszda (fejjel előre is megy már
), homokozó, mászóka, szóval mindennel játszunk. Már néhány lépést is megtett egyedül a csúszda felé.
Haladunka járással.
) 2005.03.19 16:30
Azt hiszem, most már Peti a soros, ugye?
Nálunk a teraszra max. 1 kisebbfajta pancsi-medence fér el. A játszóteret Peti is nagyon szereti, főleg a hintát és a rugós lábakon álló (és dőlöngésző) fakutyát vagy mi a szöszt.
A bébi különben is a csokitortával tudja a legművészibben összekenni magát - az első szülinapnak ugyanis (szerintem) ez a lényege: minél csokisabb képeket tenni a fotóalbumba
Petike most nőtte ki a 19-es bundás magas-szárú bakancsát, de a 19-es béleletlen bőrcipő még 2 zoknira is jó. A NIKE méretezése más, abból 21-est vettünk Neki, az csak egy picit nagyobb a 19-esnél cipőjénél. Úgy gondoltam, nyárra kap egy 21-es csatos félcipőt, Kitty, amit Rékának vettél GYÖNYÖRŰ, olyat szeretnék!!
Meg egy 21-es szandált.
Mikor lesz végül? Timi, sajnos nem tudok menni, de azért ki ne maradj egy jó kis találkából!
Petike a fület tudja megmutogatni, legyen az Apáé, vagy a játékbocié. Egyedül eszik, inni csakis pohárkából, cseppmentesen (
)cumisüveget pedig már csak az esti táphoz használunk. Járókát lassan szétszedem, szinte semmit nem időz benne. Szépen elvan a szőnyegen, ha megkérem maradjon ott, akkor marad. A TV-t zombiként nézi, vicces reklámokon hatalmasakat nevet.
Viszont ha egyik kezét fogom, bármennyit képes elsétálni. Igy aztán a sarki, 2 percre lévő kisközért távolsága 1 órányira duzzad, mert bár Kisfiam büszkén lépdel mellettem, minden vacakért (csikk, kő, falevél) leguggol, megkaparász, ilyenkor guggolok vele, lévén egyik ujjamba kapaszkodik...
A mi menetrendünk: Fókusz alatt (mert azt nem szeretem) fürdetés, hogy a Vágóra elkészüljünk. Petike a Vágó alatt vacsizik (vagy még előtte), hogy azt közben nézni tudjam. Barátok alatt már alszik, igy jöhet a vasalás
Petike tojik aludni... 2005.03.19 16:38
Nagyon megijesztett... Szerencsére nem vágta meg magát vele... De ahogy fordultam oda, nekem megrándult a nyakam... Ez legyen a legnagyobb baj, ha bármi ilyesmi történik...
De jobb úgy, ha nem lát minket állandóan veszekedni... 2005.03.19 17:45
A cipővel én is gondban vagyok, főleg hogy itt nincsenek Sista vagy ilyesmi cipellők.
Sajnos mi nem kertes házban lakunk, így szépen elsétálunk parkokba, ahol egyelőre még sártenger van.
Közvetlenül a tömbházunk előtt is van játszótér, de sajnos a szomszédok parkolónak használjk...
Remélem, most már nincs baj.
Olyan kíváncsi vagyok!
2005.03.19 20:00
Szóval nem a mi hetünk volt. No nem kesergek....
2005.03.19 21:09
Pont olyan volt mint Dominik,csak lányban
De erre még várhatok 4 évet.(ha pont akkor jön össze mint tervezzük)
) 2005.03.19 21:58
) de életkorunk alapján, hasonló élettapasztalattal rendelkezünk, így jogom sincs sok, de mélységesen elkeserített, hogy el akarsz költözni.Az meg végképp, hogy Petit nem viszed. 

2005.03.19 22:36
2005.03.19 23:15
2005.03.19 23:57
Plusz takaritani kell, mosni, vasalni, s ez a hétvége csak a holnapból áll. Apa szarul van, igaz én is, de csendben tűröm, ő látványosan szenved. Hétfőre készülnöm kell, hatalmas külföldi delegáció érkezik, kora reggeltől késő estig nekik fogunk bazseválni. Főzni is kell valamit, hogy Apa tudjon kaját vinni. Ja, és bevásárolni, mert semmi nincs itthon. Kocsi a szervizben, csak szerdán lesz kész, marad a BKV. Nna, most szaladjak világgá? Nem. Reggel leülünk és megszervezzük a napot. Beleillesztve Peti abajgatását, mert rá mindig és mindenkor van időm. 2005.03.20 07:13
)
2005.03.20 08:57
A kis vérszomjason olyan jót kacagtam! Megnőtt a kis szöszi haja az angyalkádnak.
Elhiszem, hogy örülsz, na meg büszke is lehetsz Dominikra.
Hamar elindult egyedül.
Nem is tudom, eleinte apára voltam szörnyen felháborodva, hogy felelőtlen, nem értettem miért akar ő maradni otthon Petyával. Aztán reméltem, hogy most, hogy többet vagytok együtt, oldónak a feszültségek. Most meg írod, hogy EL AKAROD HAGYNI a gyerkedet. Őszintén sajnállak, hogy erre az elhatározásra jutottál. Tényleg azt akarod, hogy Petya anya nélkül nőjön fel?
És te hogy bírnád azt, hogy a fiad nélüled nevelkedjen? Hogy ne lásd a mosolyát, ne halld a sírását? Tényleg nem értem. Szerintem nem késő még jól átgondolni a dolgokat. Nem hiszem, hogy ez bármelyikőtöknek megoldás lenne. Látod, mindenkinél voltak gondok, de meg lehet beszélni. Hátha nálatok is sikerül. 2005.03.20 13:04
Jól csinálja a kiskrapek!!
Engem nem idegesít, béketűrő ember vagyok, de tegnap már én is sírtam vele. Nem az a baj, hogy egyedül nem hagyhatom (fogászatra nagyon elkellene mennem), hanem nem tudok tőle mosogatni, főzni...semmit nem tudok csinálni. Csak akkor van nyugi ha kézben van, de nem jó a mama keze, vagy Apáé, vagy bárkié az én kezemben a tuti jó neki.
Rossz mert néha tényleg nagyon úszik a lakás és ez engem nagyon bánt. 

2005.03.20 13:21
Aztán egészen egyszerűen ezek az anyázások alábbhagytak. Szépen játszik a szobában, s ha sokáig nem lát vagy nem hall, kinéz a konyhába, vagy a lakás más helyiségébe. Ha meglát akkor széles vigyor és már trappol is vissza játszani. Mint pl. most. Lecsekkolt, megvagyok, el is húzott. Ennyi. Szóval kb. 3-4 hónap. Petinél 7 - 11 hónapos koráig tartott.

2005.03.20 13:22
2005.03.20 16:40
rá sem lehet sokáig haragudni, ha rosszalkodik... Márk is olyankor a legcukibb, amikor valami huncutságon töri a fejét
Szívdöglesztő egy kis pasid van.
Szuper klassz közvetlen vízparti telkeket láttunk, ha lenne lóvénk vennénk is egyet.
2005.03.20 19:48
2005.03.20 21:02
2005.03.20 22:28
Még soha nem írtam, de mindig megcsodálom, milyen gyönyörű ébenfekete szeme van.
Így aztán PociBébinkről még szinte semmit nem tudunk, csak azt hogy szinte biztos, hogy kék szeme lesz.
2005.03.20 23:16
En is csak ugy tudok valami csinalni itthon, ha egyutt csinaljuk Biaval, de mostanaban ez sem segit. Allandoan rajtam a kar csungeni.
Sajnalom, hogy ennyire menthetetlennek tunik a helyzet koztetek.
Szegeny Petya semmit sem ert az egeszbol.
Ha megis kulon mentek, Petit ne hagyd el!!!!!!!! Peti miatt ne!!!!!!!!!! Mellette a helyed!!!!! Inkabb turj, amig nem tudtok egyutt kulon menni!!!! ...persze a Te dolgod, NE haragudj, hogy beleszolok. Le kellett irnom, mert nagyon elszomorodtam. (Most latom csak, hogy a tobbiek is irtak, s ilyen velemenyen vannak.)
Nem tudom, mi lehet, en is mindig a fogra fogom, de biztosan nem az. Talan, most ezt a korszakukat elik, s javulni fog idovel.
Azt hiszem, egyenlore 2-3 oranal tovabb nem hagyjuk naluk. Kesobb majd meglatjuk, biztosan osszebaratkoznak.
2005.03.21 07:15
2005.03.21 08:18
. Már megint beleszóltam!! Bocs!
Előre is köszönöm a választ! 2005.03.21 09:14

csak hát a gyerekvállalást sem kellene elkapkodni. Először rendezzétek a kapcsolatotokat, utána tervezz következő babát! Gondolj - vagy inkább ne gondolj bele !? - mi lenne ha jönne a köv. baba és mégsem tudtok együtt maradni. Akkor 2 gyerekkel mész albérletbe vagy 2 gyereket hagysz el? Egyik sem az igazi! Nem? Ja és hát ha hitelt vesztek fel azt miből fizeted vissza, mert igencsak húzósak a havi részletek. Anyagi gondok, ezért újabb viták, ritkán tesz jót ez a kapcsolatnak.
Csak egy ötlet: szervezz sok közös programot, több otthonról kimozdulást együtt, kirándulásokat, ilyesmit; ez már sokaknak bejött.
Még mindig itt vannak az ősszel itt felejtett cuccok. 2005.03.21 09:15
2005.03.21 09:25
, este 8kor Budaörsön kell lennünk teljes menetfelszereléssel, mert indulunk a tengerpartra lábatlógatni
Remélem azért el tudunk menni. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint