A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Alina Kép nagyon köszönöm a jókívánságokat. A tudatom még nem nagyon jutott el a valósághoz, még mindig nem fogom fel ésszel hogy babát várunk, pedig már két hete tudom. Kép És nem is érzek semmit, csak feszül a hasam minden nap, szinte folyamatosan, mintha meg akarna jönni.

Ne haragudjatok lányok, hogy még mindig ide irogatok, de még nem merek átmenni a többi topikba. Ha holnap minden ok, megpróbálkozom vele és nem nyaggatlak itt tiketek! Kép

Ági Kép számolom vissza a perceket! 37!
Vendég

Köszönöm Alina hogy írtál, azóta is jól vagy? Úgy értem hogy nem lett semmilyen komplikáció a műtét után? Maga a tágítás fájt? Ne haragudj hogy ennyire sokat és részletesen kérdezek de valószínűleg rám is ez vár Kép és lélekben akarok rá felkészülni, amennyiben lehet erre...
bocok

Noémi Kép
Ne hagyj itt minket.

Kép

Kép
pkagi

Bocok!

Nálad mi a gond, hogy ilyeneket kérdezel? Már tudsz valami biztosat?
Noémi!
Maradj még egy kicsit velunk, ne siess még el mert ti vagytok számunkra a reménytadó példa és mi belétek kapaszkodunk.
Agi!
Már én kezdek megzavarodni az izgalomtol. En már azt hiszem hívnák a helyedben, vagy max. 15 percet várnák. Kép
mili

Ági
Szorítok ám!KépKép
szilvi26

Nálam az van, hogy az amúgy 8 hetes terhességem az Uh szerint max. 4-5 hetes, nem látszik semmi csak egy petezsák és az is nagyon pici...ja, és a terhességem legelején (mikor még nem lehetett tudni) megröntgeneztek a medencémen, és csípőmet...Kép
bocok

Bocok!
Nagyon sajnálom! Nálam amikor magátol elment a magzat kb a 6 hétben /még nem volt szívhang sem/
azután kitisztítottak és azt mondták kb 10 percig tart a mutet és kb 2-3 ora mulva ébredtem fel az altatásbol. Iszonyatosan véreztem mindenem egy vér volt. De a lelkem jobban fájt mint a testem Kép
Nagyon nehéz lehet most neked. Szívbol sajnálom.
mili

Ágika!

Már csak 8 perc!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Már nagyon várlakKép
mili

Sziasztok!

Most értem haza, és csak végigszaladtam a sorokon, hogy megtudjam mi az eredmény. Erre most látom még nincs három.Kép
Remélem hamarosan írsz Ági!

Nina
nina79

Noémi ne hagyj minket itt kérlek,mi inszemes lányok tényleg erőt meritünk belőled, maradj velünk.Noémi szerinted abból lehet baj ha inszemesnapon szeretgetjük a párommal egymást egy kicsit. Volt valami taktikád hogy sikerült. Bocsi a kérdésért.

Ági,másodpercek vannak hátra.+++++++++++++++++

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

ÁgiKép
Már elmúlt 3, mi a helyzet?
Annyira izgulunk!!!

Üdv
Évi
evike1975

Sziasztok Lányok megvan a vévétel eredménye. Sajnos ez most nem sikerült. Kép
Tudom megígértem, hogy nem fogok elszontyizni, de azért egy kicsit lebigyedt a szám. Kép
Mindegy. Úgyis csoda lett volna, ha elsőre sikerül. Most akkor azt várom, hogy jöjjön meg, hogy készüljek a következő inszemre. A doki előrelátó volt, már előre felírta a clostyt, így legalább emiatt nem kell hozzá visszamennem.
Egy picit most szomorkodom, de holnapra már teljesen jól leszek. Kép
Nagyon köszönöm a sok drukkot.Kép Elraktározok belőle a jövő hónapra.
Lányok tudjátok kitartás, folytatni kell. Kép

Kép

Kép
pkagi

Erre én is kíváncsi volnák, hogy inszem napon, után mennyire vagy mikor ajánlott még a plusz biztosítás? Mi 3 nap múlva megyunk.Kép
mili

Ági
SajnálomKép
szilvi26

Agi!
Nagyon sajnálom, nagyon bíztam hogy neked most sikerul! Ne keseredj el, gyorsan menzi és egy honap mulva megint mehet az inszem.
Veled leszunk, nem kell raktározni KépKép
mili

Ágika!

Tényleg ne szomorkodj, a te babócádnak már most több esélye volt, mint az enyémnek. Én is csak a szavaidat tudom ismételni kitartás. A drukkok mennek a köv. inszemre is. Továbbra is nagyon drukkolok neked.

Nina
nina79

Ági!

nagyon sajnálom! :-(

Most szerintem nézz előre, készülj a következő inszemre, egy vidám emberkéhez biztosan szívesebben csatlakozik egy kis pocaklakó :-)))))
plussz

Ági!
Mint sorstársad írom....fel a fejjel,engem egy kiadós sírás helyrerakott,ki kell engedni,mert tudom,hogy nehéz és belülről nagyon fáj,de csak előre kell nézni!!!!!!!!!!
Én pont ebben a pillanatban kértem időpontot a Kaáliba ápr.7-én 13.30-ra kaptunk meghívót...ez is valami!!!!!Mostmár csak célirányosan előre!!!!!
Vendég

Lányok!

tud valaki segíteni, hogy kb. mennyibe kerül a Corax LH teszt? Itt nemrég írtátok róla, hogy drágább, mint a Babymark.
Szerintetek érdemes használni?
Köszi!
plussz

Ági,

Én is nagyon sajnálom, annyira bíztam a pozitív eredménybeKép
De jövő hónapba majd jobban szurkolunk és akkor tuti baba lesz a pocakodbanKép

Üdv
Évi
evike1975

Ági Kép ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy sajnálom!!! Nem tűnök el, úgy döntöttem addig itt lógok a nyakatokon amíg össze nem jön a babátok!!! Jó??
Az első sikertelen inszem tényleg egy rémálom volt. De a második!!! Te ne várj olyan sokat, mint én vártam! Sikerülni fog. A sírás tényleg segít. Viki Kép húzzátok egymást Ágival Kép meg Barbival Kép én majd adom nektek a pozitív energiát!!!

Barbi Kép Mili Kép mi az inszemináció utnáni napon szeretgettük egymást a párommal (orvosi javaslatra meg két hét semmi után. Kép Sajnos azóta se. Kép Várok a holnapi UH-ig, ha minden ok, akkor viszont tutira behozzuk a lemaradást KépKépKép

Ági Kép fel a fejjel!

Kép
Vendég

Ági, én is nagyon sajnálom! Megértem, hogy szomorkodsz egy picit, de készülj a következő hónapra, az új lehetőségre. Mi akkor is veled leszünk! Fel a fejjel!!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Ági!

Sajnálom.

De nem sokára meg fog jönni, és utána megint szedheted a gyógyszit!!! Új hónap, új lehetőség!! Kép

Este keress a msn-en, ha van kedved!!

Katie
katie

A többieknek is szólt a mail, csak nem írtam bele mindenkit.

Viki Kép szuper a Kaális időpont! Drukkolok!

Visszaolvasgattam az előbb az egy évvel ezelőtti hozzászólásokat. Olyan jó volt! Azóta az ottani topiklakók nagy része már rég anyuka! Nemhogy kismama! Aki nem, az meg többé kevésbé lemaradozott. Úgyhogy muszáj tovább menni. Jövő ilyenkorra már mások olvasgatják majd a mi hozzászólásainkat bíztatásként!

Orsi Kép majdnem egy évvel pontosan ezelőtt lett neked is pozitív a HCG eredményed. Kép
Vendég

Ági Kép írj valamit kérlek!!! KÉRLEK!
Vendég

Noémi, de szerinted lehet belőle baj ha az nap is meg a következő napon is összebújunk, fejen állás vagy más taktikát a cél érdekébe bevettetél!

Ági, tényleg nehéz bármit is mondani én sajnos már kétszer átéltem,sírjál és utána könnyebb lesz.
Ahogy Noémi mondja gyerünk lányok előre a sárga úton!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Agi - sajnalom en is Kép , de legalabb van closy-d mar, szoval minden adott a kovetkezo honapban. A siras kuldonben jot tesz...neha csak az segit Kép

Vikimi, akkor az mar az 1.lepcso! Hurra Kép Addig meg marad a kenyeztetes es a +++ gondolatok!

Lanyok, lehet 1 honapban tobb inszemet is kerni? Mert ugye nem csak 1 db eselyes nap van. vkinek ilyen tapasztalat?

Saci
saci

Noémi Kép
Most meg már 5 hósak a fiúk Kép Az első tesztem 15én lett pozitív, nagyon-nagyon halványan. A hivatalos vérvétel 17én volt Kép Hihetetlen, hogy 1 év alatt mennyi minden tud történni Kép

Ági Kép
Szerintem sírj nyugodtan, ha most az kell a lelkednek! Holnap már úgyis mindent másképp fogsz látni!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép nekem 8-án lett pozitív tesztem Kép vagyis vérvételem. De én csak 14-én mertem tesztelni, hogy végre lássak má' pozitív tesztet Kép Végigolvasgattam az írásaid, nekem ezután következett az első inszemem áprilisban. Azóta Lujza és Sziszus meg DODO is babát vár. Babócáról meg a többiekről nem is beszélve.

Barbi Kép mi semmit sem vetettünk be. Hancúroztunk egy jót. Igaz egész éjjel fel se keltem.

Saci Kép nem tudom, valahol egymás utáni napokon csinálják. A BMC-ben a tüszőrepesztő után 36 órával van az inszem, és utána egy nappal szerelmet javasolnak (milyen vicces így leírva).

Pusz

Noémi
Vendég

Lányok itt vagyok Kép Kép
Aranyosak vagytok nagyon.
Lehet, hogy a sírás jót tenne, de most dolgozom és itt nem akarok, majd lehet otthon. Kép
Mostmár csak azt szeretném, hogy minél hamarabb megjöjjön. Olyan édi volt a doki, még vigasztalni is próbált. .)
Noémi jó hogy maradsz. Kép Öntsd belénk a lelket. Kép Jó ha ezt olyan valaki teszi, akinek sikerült. Kép
KatieKép
Este megyek. Kép

Egy inszem kipipálva. Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép ez a beszéd! Az elsőt én is telefonon tudtam meg. A másodikat már megvártam! Kép KépKépKép
Vendég

Noémi,
Köszönöm a válaszokat, röhögjetek ki nyugodtan de én tegnaptól fejen állok egy kicsit a doldog után, talán ez most segíteni fog. Szerdán megyek uh. és akkor megmondják hogy mikor csinálják a következőt.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Ági,
Én is nagyon sajnálom, hogy az első Neked sem sikerült. Már jó 2 hete egyáltalán nem jutottam gépközelbe, így még olvasni sem tudtalak Titeket.
Azt hiszem ma láttalak a dokinknál. Szőke vállig érő hajad van?

Noémi,
Nagyon-nagyon gratulálok, vigyázz magatokra!

Matchi
matchi

Lányok ilyenkor örülök igazán, hogy nem avattuk be a családot ebbe, mert tőlük sok lenne, de tőletek jól esik. Kép

Kép

Kép
pkagi

MatchiKép
Nem csak nyakig ér a hajam. Barna kabátban voltam, fekete nadrág, pink felső, rajta fekete kardigán.
Te????

Kép

Kép
pkagi

Barbi..ez jo, ez a fejenallos!! Kép En csak gyertyat szoktam csinalni...Kép
saci

Barbi Kép remélem ez bejön! Én biztos a nyakamat törném. Én még gyertyát se csináltam soha. Kép
Vendég

Barbi Kép remélem ez bejön! Én biztos a nyakamat törném. Én még gyertyát se csináltam soha. Kép
Vendég

Na, kétszer küldte el Kép
Ági Kép pedig a sok drukk segít ám! Mi most - legalább is én - úgy éreztük, hogy túl sok mindenki tud már a dologról. Szóval, a szűk család tudja, meg a nagyon közeli barátok. A többiek meg csak folyamatosan drukkolnak, de már nem kérdeznek. Tudják, úgyis szólunk nekik, ha sikerül. Eddig babonából még nem szóltunk. Kép

Azért tényleg jobb, ha magad vagy. A legközelebbi sikerülni fog és akkor meg tök jó lesz, hogy elújságolod majd. Kép
Vendég

Ági,

Barna középhosszú hajam van, zöldesbarna blézerben és fekete nadrágban voltam. Már 8 előtt végeztem, csak megígértem a clostis fórumról Danának, hogy viszek Neki valamit, ezért majdnem fél 9-ig vártam rá. Mikor nem jött, beadtam a dokinak a könyveket, és az ajtónál hallottam, hogy az ajtóval szemben 2 lány beszélget arról, hogy az egy napon megcsinált inszemeteknek mi lesz az eredménye. Akkor kaptam oda a fejem, hogy az egyik lány Te lehetsz.
Te voltál az aki álltál, vagy a másik, aki ült? Még arra is emlékszem hogy amelyikőtök ült, azt mondta éppen, hogy míg az inszemeknek kb. 20 % az esélye, a lombiknak ennél sokkal több, talán 40 % v. 70 %.
Melyikük voltál, én a nekem háttal állóra tippelek.

Matchi
matchi

Az álló voltam én. Kép
Nagyon sajnálom, hogy nem találkoztunk, de te már tudod én ki vagyok. Máskor gyere oda Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági, a tavasz a Tiéd lesz!! Az inszemmel is biztosan úgy van, mint sokszor a lombikkal, hogy sokakanak azért nem sikerül először, mert a szervezetnek hozzá kell szokni a hormonokhoz, aztán következőre meg megy minden, mint a karikacsapás, mert a testedet már nem újként éri a hormonok mesterséges pótlása. Az inszemet ráadásul azonnal lehet ismételni. Meglásd, hamarosan Te is azon fogsz gondolkodni, hogy mikor válts topikot!!!! De jó lesz!!!!!
lkt

Szia Ági!
Nagyon sajnálom Drágaság, hogy most nem sikerült.
Fel a fejjel.

Bocok
Semmiféle komplikáció nem volt, és azóta sincs, de nem is szabad arra gondolni, hogy lesz. A tágítás iszonyúan fájt. Mikor a dokim felhejezte, azt kérte számoljak 10-től visszafelé, és mikor 1-hez érek elmúlik a fájdalom. Azt hittem felugrok az ágyról már 9-nél. Viszont számolás után (12-15 másodperc) szinte semmit nem éreztem. Még aludni is tudtam a műtétig.
De nálad még nem biztos hogy műteni fognak, nem?
Egy kedves ismerősömet is terhesen röntgenezték, és a kisfiú most 3,5 éves és minden OK.
Vendég

Sziasztok Kép
11 petesejt!
És sikerült is mindet meg-ICSI-zni, remélem szépen el is kezdenek majd osztódni. 11 pici magonc Kép Nagyon örülök nekik.
Üzenem nekik folyamatosan, hogy legyen jók, Anya és Apa nem sokára értük megy. Holnap reggel kell telefonálom, hogy hogyan osztódnak. Addig izgulni fogok. Látom innnetől aggódás az életem a picikért, de nem baj.Kép
Most fáj a hasam, de egyébként jól vagyok.

Pusza mindenkinek

wish

Wish Kép ez igen! Nagyon ügyes vagy!
Vigyáznak magukra rendesen mind a 11-en, sőt azon versenyeznek, hogy kik kerüljenek vissza a mamiba!

Drukkolok a holnapra! Pihenjél sokat! Semmit se csinálj! A mobilod meg kapcsold ki, hogy a munkahelyedről se zavarjanak! Nyugodt és kipihent mami kell nekik!

MEGAAADRUKKKK!!!
Vendég

Szia Wish!
11 petesejt? Ne haragudj nagyon kezdő vagyok a témában, de hogy-hogy 11?
Persze Én is nagyon drukkolok.
De ha mind a 11-en osztódnak, mennyit tesznek vissza anyuciba?
Az mi: meg-ICSI-zni?
Vendég

Wish...11 kis "ember" ?? jajjj de jo! Eleg soknak hangzik..
ilyenkor amennyi van/lesz,,azt mind visszaultetik ? vagy max 3-4 et,,es a tobbit lefagyasztjak?
kivancsi vagyok!!!
Ugyes vagy! csak igy tovabb Kép

saci
saci

Wish!

Nagyon nagy gratula. A 11 szerintem tök jó szám. Szinte már látom a szebbnél szebb soksejtűeket. Olyan szépek lesznek, hogy azt se tudod majd melyiket kérd vissza.Kép Mennyit szeretnél elsőre? A többiből fagyibaba lesz?
Nagyon drukkolok, biztos vagyok benne, hogy minden simán fog menni.

Bogi!
Mi újság baba? Régen nem néztél felém.

Pusz
Nina
nina79

Sac Kép Alina Kép igen. A többit lefagyasztják Kép
Vendég

Ezt a táblát ismeritek a peteéréssel kapcsolatban?

Mensi cikl.hossza a A peteérés kezdő napja
vérzés 1. napától (a ciklus 1.napjától
a köv.cikl.1.napjáig számítva)
21 5
22 5
23 6
24 7
25 8
26 9
27 10
28 11
29 12
30 13
31 14
32 15
33 16
34 17
35 18
Vagyi ez azt jelenti, Nálam az ovuláció a 11.napon van és nem a 14.-en., ugyanis nekem 28 napos a ciklusom.NAHÁT!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?