Wish
3 manóból még simán lehetnek ikrek

HAJRÁ!!! Várom a friss híreket.
Az eszikimókákat majd visszakérjük (de azzal sajna alapban is kisebb a sikerarány, mert sok nem ébred fel álmából

). Az viszont már biztos, hogy legközelebb csak 2-t kérünk vissza, mert én még egyszer ikreket nem szeretnék, viszont a redukcióhoz nem lenne szíven. (szóval a 3 azért nem, mert nehogy megtapadjon mind a 3, és redukcióra legyen szükség, mert ugye 2 gyerek mellett egy hármas terhesség már kivitelezhetetlen, és így, hogy már anya vagyok nem lenne szíven a redukcióhoz - végiggondolva kár lett volna bármelyik fiamra anno azt mondani, hogy akkor ő ne szülessen meg... lehet, hogy túl érzelgős vagyok

)
Saci
nekem a kaális orvosom azt mondta, hogy az Elevit az marketingcucc

én a két gyerekkel a pocimban sem szedtem semmi plusz vitamint, csak folsavat és vasat. Próbáltam egészségesen táplálkozni, és szerintem ez elég. és sokkal jobb, mint ha az ember mindent összeeszik, és valami vitaminnal próbálja helyretenni.
Reni
Érdekes egy eset vagy

A prolaktinod, nem iszonyú magas (én a másik számítást tudom, ott 25 a határérték, és aszerint a tied 37-es... iszonyú magasnak a 60 feletti érték számít sacc/kb.), de azért kezelésre szorul.
Serocriptinnel vagy bromocriptinnel kezelik, ez ugyanaz a hatóanyag, csak más a gyógyi neve. Szerintem 2x1 lesz az adagod... szerintem

szedni mindenképp negyeddel kezdj, és 2-3 naponta emeld az adagot egy negyeddel max. féllel, mert különben rosszul leszel tőle.
A gyógyszer nem drága, pár száz forint (legalábbis emlékeim szerint). Hatása azonnali, tehát nem kell ciklusokat várni. Az, hogy mennyi idő alatt nyomja le, az egyéni, de szerintem ezt az értéket 1 ciklus alatt rendbeteszi. Viszont! ezt utána is szedni kell, mert a prolaktin ha nem szeded, akkor ugyanúgy visszamegy.
No, és akkor ami érdekes. A magas prolaktin azért okoz meddőséget, mert gátolja a peteérést és a megtermékenyült petesejt beágyazódását, mert nem engedi megfelelően kifejlődni a nyálkahártyát. Ezzel szemben Neked szuper petéid vannak, és a nyálkahártyád is szép (nekem 10.5 milis volt a transzfer napján), és ami a lényeg, hogy háromrétegű, mert csak így tapadhat meg a zigóta.
Hosszú voltam???

Bocs
(pasivizsgálat: elég a 3 nap)
Noémi
Gyönyörű

büszke is lehetsz