A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

Dalmama,
Ikreket lehet egyszerre szoptatni, ime saját példám Kép
Kép
Szal a szopipárna nagyon nagy segítség és időben sem mindegy, hogy egyszerre vagy külön eteted őket. A büfizés már más tészta, én anno örültem volna, ha tudom, hogy létezik büfipad Kép
www.büfipad.hu

Hát az első hetek nem lesznek egyszerűek, sok segítségre lesz szükséged. Nálunk is voltak "vészmadarak", de mi nem figyeltünk rájuk. Az igazság az, hogy mi (amikor megtudtuk, hogy ikrek) először pánikba estünk, és csak jópár hét elteltével tudtunk örülni Kép Addigra már a családunk is látta, hogy nem minket kell szomorítani, hanem támogatni kell, hiszen melyiket hagyjam ott? Így aztán szépen lassan felnőtünk a feladathoz. Azért nekem 4 hónapig volt segítségem, ma már csak a főzés marad el (netről rendelek), minden mást megoldok. Nekem a nagyobbik lányom most két éves, szal kábé annyi lesz nálatok is a korkülönbség Kép

bocsi, még annyi mondnanivalóm lenne, de muszáj mennem Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Helló Mamik Kép
Nem volt ma gépem, így van mit bepótolni.

Isofix: ez egy rögzítési rendszer. A gyerekülést nem a biztonsági öv fogja, hanem a kocsi vázához van rögzítve, mert úgy van kialakítva az autó, hogy vannak benne isofix rögzítési pontok. (az újabb autó szinte mind ilyen).

Heppi Kép
Tündériek Kép

Kirri Kép
sárgarépát ettek a fiúk.

Ildi Kép
A kanál hellyel, közzel bejött. Máté ügyesebben evett, de alapvetően mind a ketten még kitolják előre a kajcsit a nyelvükkel.

Valószínűleg vasárnap az alma többszörösen bűnös volt, hideg volt és savanyú... ezzel szemben a répa meleg és édes Kép Kép most répával folytatjuk kb. 1 hétig, és utána majd lesz mellé nekik még valami.

Holnap megyek bevásárolni, és feltankolok HIPP kajákkal. Holnap meg elmegyünk a biopiacra és veszünk 1-2 üveg próba HOLLE bébiételt.

rohanok... puszi mindenkinek (ha valaki kimaradt volna, akkor bocs Kép majd este visszanézek még, és alaposabb leszek)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

óóó még valami, bocs, hogy magunkról írok ennyit...

képzeljétek el, ma Máté feküdt a hátán és fölé "lógattam" Levit, úgí kb. 30 centrire volt az arcuk. Hangosan elkedztek egymásra nevetni!!!!! Kép Kép Kép Kép ez nekem annyira új élmény volt, mert eddig még sosem láttam, hogy bármiféle rakciót kiváltottak volna egymásból. Ha egymás mellé fektettem őket, akkor nincs semmi hatás, de így egymás felett van Kép Kép
Annyira jó érzés volt Kép Kép Kép Kép
(bocs az ömlengésért, de még mindig ennek a hatása alatt vagyok Kép Kép Kép)

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztokKép

Ma bőrgyógyászaton voltam így apa volt a gyerkőcökkel. Én 1 napot nem vagyok itthon, és annyi mindent történt velük. Mire hazajöttem, Samu folyamatosan forog hasáról a hátára (korábban 1* 2* véletlenül sikerült neki) Olivér pedig hasáról a hátára és vissza is, mind a két oldalra. Ezt korábban nem csinálta.Kép Most örülök is meg nem is, mert én vagyok mindig itthon velük, és egyszer megyek el, és lemaradok az ilyen nekünk "nagy" eseményekről.Kép

HeppiKép
Nagyon helyesek a manók!

DalmamaKép
Én is úgy szoptattam mint HeppiKép, és a szopispárna nagy szolgálatot tett. Szerintem anélkül nem is lehet egyszerre szoptatni.

Mi nagyon örültünk az ikreknek, és pont azért zavart, hogy sokan vészmadárkodtak, próbálták elvenni az örömünket. Mindig ikreket szerettem volna, persze nem tudtam, hogy ez ennyire kemény dió lesz.Kép Szerintem ne hallgassatok senkire, biztos, hogy lesznek nehéz pillanatok, de simán fogjátok tudni kezelni a helyzeteket. Már csak azért is meg kell mutatni...KépKép

OrsiKép
Holnap beszélünk a Holle-s csajszival bébipapi ügyben.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

A gyerkőcök mind gyönyörűek!! Kép

Orsi Kép el is hiszem, hogy a hatása alatt vagy Kép tündériek lehettek Kép

Cat Kép biztos csak anyát akarták meglepni, mire hazaér Kép Kép

Kristin Kép köszi a listát Kép Orsi is írt egyet, így most próbálom összeállítani mi is kell majd.

Dalmama Kép üdv itt Kép nálunk pont fordítva van, minenki boldog és tudja, hogy minden renben lesz, csak én parázok ...

Szilvi
32+2 Kép Kép

Sz.

KépKép
sziszus

Sziasztok!
Dalmama4 Nálunk 3.-4. gyerekek az ikrek, mi is átéltünk hasonlókat, de szerencsére a nagymamaák örültek és segítettek, mert az azért jól jön ennyi poronttyal!
A szopis párnát én is javaslom, én is így szoptatom őket. Persze most, hogy már nagyobbak, ha nincs velem a párna, akkor is meg tudom oldani, de ők már mindjárt 1 évesek. (jaj, még leírni is fura!) Amúgy meg fogod látni, hogy azért egészen különös élmény az ikerség, van öhasonlítási alapod is!
Üdv: Claire
claire

Orsi!

Akkor szeretném kérni a büfipadot,de majd e-mail-en megbeszéljük.Ha neked is jó így?

Dalmama!
Üdv a csapatban és gratulálok a picikhez!Csak így tovább!

Doris és a többi babakocsit kereső kismama!

Most kezdem csak értékelni a hármasikresség előnyeit?!!! Nekem aztán nem kellett sokat gondolkodnom a babakocsi kérdésén,mert nem volt min. Mivel a járda,bolt stb. miatt csak az egymásmögötti jöhetett szóba és az is csak használtan,megvettük azt,amit találtunk.De sok fejfájástól kíméltem meg magam!
Egybabás kocsiból nagyon jókat lehet kapni-az könnyű eset.Ikres kocsiból is van sokféle-csak nem igazán jók ( ezek szerint).Hármasikresből meg nincs is választás!
Jól látom?
Azért kitartás Doris!Már a finisben vagy!A párodnak meg valami kis meglepi jár ezért a türelemért.

Aranyosak a babás képek! De jó lenne már,ha mi is itt tartanánk!

Edit

Kép

Kép
edit73

Edit Kép
Hármasikresből én 2 félét tudok. A szuperhosszú vonatos PegPeregot, és a kicsit széles, kicsit hosszú Iglesinát. Ti a PP-t vettétek meg?
Várom a mailt.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztokKép
ClaireKép
Most hányás, fosti esetén hogy javaslod az aloe adását? Úgy értem kevés folyadékba jó, ha beadom? Mennyi idő alatt szivódik fel csak a hányás miatt kérdem... Elég egy teáskanálnyi naponta?
KristinKép
Már értem a babakocsi dolgotKép Köszi, itt is tavaszodik, bár ma beborult teljesen.
DalmamaKép
Én is üdvözöllek és gratulálokKép Használtam szopis párnát, bár szoptatni sajna nem tudtam, de sokszor támasztottam alá az egyik babót a párnával hogy egyszerre tudjam etetni Őket később pedig az ülés tanulgatásánál ezzel párnáztam körbe a babákatKép
HeppiKép
Nagyon édesek a gyerekek, tündéri fotókKép
OrsiKép
Tündériek lehettek a gyerkőcök, ahogy nevetgéltek egymásraKép
CatKép
Hú mekkora előtrelépést tettek a gyerkőcök mig nem voltál otthon! GratulaKép
SzilviKép
Hogy szaladnak a hetek a neved alattKép
EditKép
KösziKépIgen, Neked szűkebbek a lehetőségeid, ez igaz...Kép

Magunkról: Sajnos éjszakára Lilluska is rosszúl lett és szinte folyamatosan hányt a kis drágámKép 6-7-szer ébredt és nagyon kimerült szegény, többször húztunk ágyat, öltöztünk és próbáltam segiteni neki de ennél a hányásnál még a fostizás is ezerszer jobb... Most rohanok, mert kaotikus állapotok úralkodnak a lakásban...

Puszi:Doris
doris

sziasztok,

köszönöm mindenkinek az üdvözléstKép
a meghallgatást és a jó tanácsokat.

párnát veszek v varrok és majd megprobálom a "kettős" szoptatást.

ja és várok minden tanácsot.

még nem is tudom, h milyen nehéz lesz (ezt csak az tudja, aki már átélte) és bizti én is itt fogok sírdogálni, mert nem bírok 3 gyerek felé szakadni.
én nagyon örülök a gyerekeknek.
nehéz lesz de ezen változtatni nem lehet csak azért, h nekem könnyebb legyen. az volt durva amikor megkérdezték, h megtartom -e. hát utána sírtam és szegény gyerekeket sajnáltam, h így állnok hozzzájuk.

Dalma most itt alszik az ölemben. felvettem és elaludt. tegnap és ma nyugtalan holdtölte v mi van lehet, h ezért.
nálatok is nyugtalanok a gyerekek?

pusz: dalmama
Dalmama

Sziasztok!

Mi meg elindultunk Pestre és maradtunk végül a popsinkon. Pont aznap amikor kérdeztema babakocsi lelőhelyeket jött meg a lakásra kiszabott illeték potom 1 millió firintról, úgyhogy egy kicsit a szívemhez kaptam, ugyanis mi vagyunk az első tulajok és eddig abban a hitben éltem, ebben az esetben illetékmentes a dolog. Aztán kiderítettük, hogy nem eszik olyan forrón a kását, mert a két eladott lakás ára lejön az illeték alapjából és akkor már csak kb. 1/5-e lesz az illeték. "Csak" Kép

Azért megyünk majd Pestre, csak 1-2-3 hét múlva. Attól függ hogy jön majd ki a lépés.

Felteszek néhány képet a gyerkőcökről.

Gergő

Danika és Petike

Puszi,
Edelweiss

Ps. Remélem sikerül feltenni a képeket, már nagyon régen nem csináltam ilyet... Kép
edelweiss

Na még egyszer...

Gergő nagyon magyaráz...
Kép

Danika és Petike
Kép
edelweiss

Sziasztok!
Szia Dalmama! Ha szeptember végére vagy kiírva akkor kb. velem idős lehetsz. Örülök neki, majd együtt haladunk szépen előre. Én a 14. héten járok. Nálunk a rokonok azért izgulnak, hogy hogyan fogja bírni a szervezetem, mert roppant sovány vagyok. A többiek már tudják, korábban írtam, hogy a dokim is zizi és mindig aggódik. De már van új kilátásban, hála Editnek :-)
Neked nől már a hasad? Nekem egy picit. Jobban szeretném, ha látványosabb lenne, mert megnyugtatna, hogy akkor biztos nőnek rendesen. Bár Zsófival is kis hasam volt és 3,25-el született. Gondolom alkat kérdése is, de azért a két baba lehetne látványosabb is. Vagy várjam ki?

Mindenki másnak is puszi, most nálunk más újság nincs, délután megyek kedvenc dokimhoz.
Azért követek minden eseményt!
Enikő
13+5
enic

Orsi, Cat! KépKép
GRATULA a babáknak! Kép

Doris! Kép
Továbbra is gyors gyógyulást! KépKép

Heppi! Kép

Dalmama! Kép
GRATULÁLOK a babákhoz! KépKép
Egy percet se aggódj feleslegesen, hihetetlen gyorsan belerázódsz mindenbe és gördülékenyen, szuperül megy majd minden. Kép

Vadvirág
Vendég

EdelweissKép
Nagyon helyesek a lurkók. Nekem Danika és Petike nagyon hasonlít, nehéz lenen megkülönböztetni!Kép

VadvirágKép
KösziKép

KirriKép
Tegnap éjjel jutott eszembe, hogy nem kívántam boldog névnapot Jocikának! Most megteszem.KépKép Igazán jóképű legény, és nagyon vagány a rucija.Kép
A lovacskát hol vettétek ?

Na megyek mert visítanak, leviszem sétálni őket.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Edelweis! nagyon szépek a gyerekek!!!!!!ahogy belebújtak a párnába....

Cat!

A Plusban láttam ilyen ülőkéket 5000ft volt sárkányos,teknősbéka meg még valami...én is nézegettem mert nagyon jópofa...kemény ülőkéje van meg háttámlája és plüss a bevonat.
Hol lehet megvenni a büfipadot ?tudsz valami Pesti cimet?

Szilvi!

Ha az Orsi listáján van valami ami szerinted fontos de én nem írtam akkor ird meg légyszi nekem is !!!!
Te veszel büfipadot? én szeretnék de nem tudom felhivni a számot ami a honlapon van.Praktikus dolognak találom.

Kristin
31+5
kristin75

Kirri Kép
Erről én le is maradtam! BOLDOG NÉVNAPOT A NAGYFIÚNAK!!!

a lovacska nekünk is nagyon tetszik Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

köszönöm a további gratulációkat a babákhoz és a biztatást.
már ezért érdemes volt idejönni Kép

Enic,
az orvos szerint szept. 25. a babák születése

nekem nő a hasam és sokkal nagyobb most, mint Dalmával volt ilyenkor.
Ő 3850nel született.

kismamaság előtt combból, fenékből volt felesleg, de szép, feszes hasam volt. Dalma 7 hónapos sem volt, amikor kismama lettem és még nem ment vissza teljesen, gondolom ezért nagyobb most.

van egy barátnőm, aki ikreket vár (náluk ők az első gyerekek) ő októberre van kiírva.
te mikorra vagy kiírva?

dalmama
Dalmama

KristinKép
Nekem sem sikerült büfipadot vennem korábban a weblapról.Kép Hívtam őket, és emailt is írtam, de semmi válasz nem volt. Aztán Orsi tök rendi volt, mert kölcsön adta, de mivel nálunk nem bizonyult jónak, így nem is hívtam őket többször. Én sem tudok sajnos más lehetőséget.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Edelweiss, Heppi
Tündériek a gyerekek, igazán büszkék lehettek rájuk!!

Dalmama

Én is üdvözöllek köreinkben! És gratulálok a babákhoz! Nálunk is hasonló volt a helyzet, sokan el sem akarták hinni a hírt és sajnálkoztak, hogy ó ti szegények, pedig mi nagyon boldogok voltunk, hogy ez a csoda történik velünk, mert nem mindenkinek adatik meg, hogy ikrei szülessenek!
Mikor már megszülettek és az utcán sétáltunk, akkor is sokan jöttek oda hozzánk, hogy szegény anyukának biztosan sok baja van a kicsikkel, de én arra mindig azt válaszoltam, hogy egyáltalán nincs bajom velük, sőt dupla az örömünk.
Szóval ne törödj senkivel, a lényeg, hogy ti boldogok vagytok? Merre laktok? HOl fogsz szűlni?

Doris

Sajnálom, hogy még mindig betegek vagytok!!!! Jobbulást kívánok nektek!!
Sajnos nálunk sem javultak a fiúk, éppen hogy kigyógyultak volna az influenzából most elkapták egy másik fajtáját, Zolikának tegnap 39fokos láza volt, nagyon megijedtem, mert neki egyszer már volt lázgörcse is. El is vittem tegnap este az ügyeletre, de egy rosszindulatú orvos volt ott, úgyhogy ma elviszem az orvosunkhoz.

Orsi
Én ugyanígy voltam, mint te, amikor felfedezét egymást a fiúk, de én olyankor annyira meghatódtam, hogy néha még pityeregtem is egy kicsit.

Képzeljétek, tegnap találtam egy tacsi kutyust, az út szélére volt kidobva, nem volt szívem otthagyni, mert nem sok esélye maradt volna a túlélésre és most itt van nálunk, a gyerekek imádják, egy tündér, nagyon okos, szobatiszta, de sajnos én már nem tarthatom meg negyediknek, azért is, mert két hét múlva megszületnek az egyik kutyusom kölykei és már kutyafarm lesz itt.
Nem tudtok valakit esetleg, aki befogadna egy ilyen kis kutyust és szerető gazdija lenne.
Előre is köszi a segítséget!

Puszi

Éva

Kép

Kép
éva75

Dalmama,
akkor teljesen együtt! Én szept. 23-ra vagyok kiírva. Ti is szilveszter körül akcióztatok?
Épp most jöttem meg a dokitól. Nézte uh-n, minden rendben. Szerinte teljesen jó méretű a hasam.
Enikő
enic

Sziasztok!

Kirri!
Jocikának boldog névnapot kívánunk! Kép
Kép

Üdv minden új és régi topikosnak! Kép

Betegeknek jobbulást! Kép

Bevallom mostanában nem bírom már követni az eseményeket, de azért igyekszem.

Eriék
simones

Sziasztok!
Éva!

Van kép a kutyusról? El tudod nekem küldeni leírással, ha van? Tudod mennyire imádom őket, megpróbálok segíteni.Kép dorizsuzsi@vipmail.hu

Olvasgatlak Benneteket, aranyosak a gyerekek.Kép

Zsuzsi
zsuzsi

CatKépOrsiKépEriKép
Köszönjük a névnapi gratulákat!

CatKépOrsiKép

A lovacskát-amit szerintem Doris találóan szamárnak tituláltKép-a Plusz-ban lehet kapni, ezenkívül még van ilyen teknősbéka és sárkány??vagy dinoszaurusz?? változatban...utóbbi sötétkék színű és lila , gülü szemei vannak...szerintem olyan csunyus, hogy már attól bájos!

pusz mindenkinek
k

KépKép
KépKép
kirri

Kirri Kép
Merre van arrafele plus? veszprémben?
(mert akkor beszalasztom a nagyszülőket érte Kép)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Doris Kép gyógypuszik Liluskának is, szegénykém borzasztó lehet neki Kép

Enikő Kép majd írd meg mi volt a dokinál.

Kristin Kép én nem is gondolkodtam a büfipadon, persze lehet bánni fogom Kép Ha kész lesz a listám átküldöm, de nem hiszem, hogy lesz új neked rajta.

Pocakosok, nem tudom ti hogyan alszotok, de én lassan sehogy. Mivel a testformám elérte a nagyranőtt pingvin és a teve keresztezéséből származó amorf valamit, már nem tudok álmomban megfodulni Kép és a pocakomat mindig rakom magam után. Remélem holnap kiderül UHn, hogy a fiúk rendesen nőttek, mert a hasam nőtt az biztos Kép Kép
És ha a laborom is jó lesz akkor fel sem merül a befekvés. Kép Kép Na megyek túrótortát sütni. Kép

Szilvi
32+3 Kép Kép

Sz.

KépKép
sziszus

Dalmama!
Üdv köztünk.Kép
Gratulálok a picurkákhoz.Kép

Sziszus!
Még szerencsére tudok aludni, de Én még "csak" a 25. hetet taposom.Szerintem Én is hasonló helyzetben leszek majd egy hónap múlva.
Biztos minden rendben lesz holnap.Kép
Drukkolok, hogy jó legyen a labor eredményed!!!Kép

Doris!
Úgy sajnálom, hogy betegek a gyerkőcök.Kép
Jobbulást kívánok nektek!!!Kép

Éva!
Te kis állatmentő.Kép
El tudom képzelni, hogy a gyerekek, hogy megrohamozták.KépNem akarják megtartani?

Edelweiss!
De jó, hogy jelentkeztél.Kép
Húú, jó kis összeg.Kép
Nagyon jók a képek a fiúkról.Kép

Gyöngyi!
Régen hallotam rólatok.Minden rendben?
Csak nem az adatokat próbálod pótolni, ami az ellopott gépeden volt?

Judyt
24+3

Judyt
KépKép
judyt

OrsiKép
Igen, a veszprémi PLUS-ból hozta a férjem.
Az Almádi úton van egy, körforgalomnál.

KépKép
KépKép
kirri

Kirri Kép
Köszi, azt tudom, hogy hol van Kép Már jelentettem is a nagyszülőknek, hogy nézzenek be.

Judyt Kép
Holnap lesz a nagy tali Kép a hétvégén nálad a párna.

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztokKép
KirriKép
Igen, én Paci-Csacsinak tituláltam mert nem voltam biztos a származásában...Kép
ÉvaKép
Tudsz esetleg tanácsod adni nekem lázcsillapitás ügyében??? Vagy mástól is szivesen fogadom mert Lilcsikének egész álló nap magas láza voltKép 39 fok feletti és hűtőfürdővel ill. néhány óra múlva prizniceléssel is csak 38,5-ig sikerült levinnem... Természetesen adtam Neki lázcsillapitó kúpot is, de nem volt túl hatásos. Milyen a lázgörcs, hogyan nyilvánul meg és mire kell figyelnem?
Sajnálom, hogy Ti is folyamatosan betegeskedtek... Csak ezen legyünk túl mert megszakad a szivem. Geri kicsit jobban van és láztalan de Lilcsike szó szerint csak a karomban fekszik és közben nyöszörög...és a folyadékot is csak fecskendővel lehet belediktálni mert nagyon keveset iszikKép Gyógyuljatok meg Ti is hamarKépSzegény kis kutyuska...Kép Remélem találtok Neki gazdit...én sajnos ha otthon lennék sem tudnám befogadni, mert a Férjem családja - és sajnos a párom is - nagyon elutasitják az állatokat kivétel hal vagy teknős...
EriKépZsuzsiKép
Azért ugye jól vagytok?
EdelweissKép
Nagyon helyesek, szépek a gyerekekKép Végre, hogy be tudtál közénk jelentkezniKép Sajnálom az illetéket...

Nálunk nagyon húzós most minden... Ne haragudjatok, nincs is erőm meg időm irni.

Puszi Mindenkinek és elnézést, ha valami felett átsiklottam, nem szándékos voltKép

Doris
doris

Bocsi mindenkitől de csak éppen beleolvasni volt időm ...
Betegenek jobbulást!

Cat Kép
szuper ügyes fiaid vannak!!
de mivel te vagy otthon velük állandóan hát PERSZE hogy nem neked tartogatják a mutatványokat, Kép hanem Apának aki ugye mindíg ari és játszik velük Kép

Orsi Kép
édesek lehettek!!! Már várom én is hogy észre vegyék egymást ... Bár ha közel teszed őket ezerrel kapkodna és "makognak" egymásnak SŐT Bencus ujabban Balázs kezét is a szájába gyűri ha épp azt kapja el Kép

KirriKép

Boldog Névnapot Jocikának Kép

nagyon édes ahogy "meresztgeti" a szemét az alsó képen Kép
nálunk Balázs csinálja ezt a "szemmeresztegetést" és halálra röhögöm magam rajta annyira édes Kép
azt hiszem ilyenkor erősen fókuszál Kép
Hogy vagytok?

HeppiKép
A fiúk nagyon nagyon cukik!!
a szoptatós kép pedig HÁÁT nem is olyen távoli és cseppet sem felhőtlen napokra emlékeztetett Kép
bár kétségtelenül nálunk is nagy segítség volt a párna ... annál már csak az alvás jött volna jobban Kép

EriskaKép
hol vagytok?
hogy vagytok?
mikor jösz a partra?

Rita
trus

Orsi!
Mégegyszer köszi a párnát.Kép
Már nagyon várom.Biztos jó lesz vele aludnom, mert már néha szükséges a ki párnázásom.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok!
Doris! Igen, ha vmi már megmarad benn, adharod a gélt nyugodtan, én a nagyoknak mindig adok hányinger vagy hányás esetén, már kérik is. Nem kell vízbe tenni, elég úgy simán kiskanálnyit benyomni. Amúgy minden betegségkor meg lehet emelni az adagot!

Enikő!
Ne izgulj, nekem is mindig mindták, hogy biztos nem is 2 gyerek, mert még egynek is kicsi (előtte az egyes szülöttjeimmel sem volt nagy hasam), aztán : 3,24 és 3,31-el születtek. Szerintem is alkati kérdés, és semmi összefüggés a gyerek és a hasméret között. Te azért nyomjad a vitaminokat, ásványi anyagokat, stb, nehogy "megegyenek" a kölykeid Kép!
Üdv: Claire
claire

RitaaaaaaaaaKép
Végre!
Kellene egy kis infó, Te biztos szakértő vagyKép(Orsi mondta)
A Bebe Confort Elios hordozót, ha csatlakoztatom a vázhoz-nekünk Everest van-kell valami adapter?Vagy toldóelem?Vagy csak simán rápattintom a vázra?A mózest azt simán rá tudom rakni, semmilyen +kütyü nem kell hozzá.
Jó volt Tihanyban?Fiúk hogy bírták a" kiképzést?"
Remélem Te is ki tudtál kicsit kapcsolódni.
Mi jól vagyunk, már 6 kg Joci, egyre nehezebb cipelgetniKép

pusszz mindenkinek
k

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok!

Nem tudtam egy pár napig megnyitni az oldalt,most sikerült,de nem győzöm visszaolvasni Kép

Dalmama Kép
Üdv köztünk,és gratula a manókhoz Kép
A rosszindulatú megjegyzéseket ne halljátok meg,az a lényeg,hogy Ti élvezzétek minden pillanatát Kép
Nemek kiderültek már? Nevek vannak már?

Orsi Kép
Húúúúúú,az télleg szupi,mikor felfedezik egymást Kép
Mi már ezen túl vagyunk,de olyan jó még most is látni-hallani mikor rögyögnek vagy incselkednek egymással Kép

Doris Kép
Kitartás Lilluskának (na meg Neked is) a betegséghez.Ez a fránya hányás nagyon sokat kivesz belőle.

Claire Kép
Bárányhimlőn túl vagytok,hogy bírtátok?

Kirri Kép
Így mindenki után,én is boldog névnapot kívánok a srácnak Kép
Milyen nagy már!!!

Pocakosok Kép
Hogy vagytok???????? Kép
Éjszakai nem alvás,láb dagadás rendeződött??

Rólunk Kép
A pisivétel volt az utolsó momentum Kép
Jelentem,mint a nagykönyvben ,úgy sikerült pisit venni Kép
Szerintem pont egy 30-40 perces periodus végét fogtam ki,mert alig kellett várnom Kép

Végre sikerült cipőt vennünk.Végül a a Falcon mellett döntöttünk KépNagyon szupi,csak jót tudok róla mondani.
Előszőr furcsálották a csajok,de Anna már lépett is benne egyet-kettöt Kép
Eszter kapaszkodva lépeget,de inkább mászik,Anna szinte egésznap "talpon" van Kép

Képzeljétek,ismét régi szenvedélyemnek élek Kép
Újból xszemezek!!! Kép
Szinte már a családom rovására megy Kép Kép
A csajoknak készítek most,aztán pedig a fiúk következnek Kép

íme Kép
Kép
Kép

és a csajok

Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Márti! Nagyon helyesek, és a hímzés is tuti! Ügyes vagy, hogy időt szakítasz rá, én 1000 éve nem festettem (üveget szoktam).
Köszi, a pöttyök száradnak be, újak nem jöttek, Dávidon nem jött ki, vszínű néhány éve mégis az volt az a néhány pötty. mostmár remélem mehetünk a szabadba is !!!
Claire
claire

Eriska!
Én azt hiszem a Bethesdából hoztuk a baihimlőt! Nálatok nincs?
C
claire

Kirri!
Igaz nem engem kérdeztél, de nekünk is BBC-nk van.
Mi a vázra csak adapterrel tudjuk feltenni a hordozókat (Elios).

Márti!
Jó nagyok már a lányok.Kép
Nagyon ügyes vagy.Szépek a munkáid.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

DorisKép
Remélem Lilluska jobban van! Szegények mindig nagyon megszenvedik ezt a hányós-fosós betegségeket! Jó lenne ha egy jó darabig most békén hagynának Titeket a virrusok.

RitaKép
Azért jó hallani, hogy a nehéz időszakon már túl vagytok. A bevezetett rendszeredért, meg irigy-irigy.Kép Nálunk még mindig nincs semmi rendszer. Illetve van pár napig, és amikor már örülni kezdek neki, hogy milyen ügyes Anya vagyok, akkor felborul az egész.KépKép

EriskaKép
Régen jelentkeztél, remélem semmi gond nincs!

MártiKép
Nagyon helyesek a csajok! Megkaphatod a szkképzett pisigyüjtő végzettséget!KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Orsi!
Mi Peg Peregot fogunk venni.Remélem jó lesz!Azért csak fogunk,mert a tulaj tök rendi volt és belement abba,hogy csak akkor hozzuk el és fizessük ki a kocsit,ha megvannak a babák.Nem vagyok babonás,de az ördög nem alszik!:-)))
Küldöm a e-mailt!

Kirri!
Kicsit megkésve,de BOLDOG NÉVNAPOT ENNEK A TÜNDÉRI NAGYFIÚNAK!

Cat,Kristin!

Büfipad ügyben én addig jutottam,hogy a gabriell.hu oldalon lehet állítólag rendelni.Ezt a büfipad-os webről a feltaláló csajtól tudom.
Én kerestem ezen az oldalon ezt a terméket,de nem találtam meg. Nettke írt nekik e-mail-t,ha van valami,akkor majd valamelyikünk megírja!

Szilvi!
Bár én mióta ilyen jó idő van,jobban alszom,de megfordulni már régen nem tudok. Amikor kellőképpen elzsibbadok,megébredek,keresek egy jobb pózt és megpróbálok visszaaludni. Ez már valószínű így marad végig!

Edit

Kép

Kép
edit73

JudytKép
Köszi az infót adapter-ügyben..
EditKép
Neked is köszönjük a névnapi gratulát!

KépKép
KépKép
kirri

SziasztokKép
Kaotukus állapotok uralkodtak és urakodnak most is. Lilcsike lázát egyáltalán nem tudtam 38,5 alá vinni és nagyon szenved szegényKép A Párom most ment el két másfajta lázcsillapitóért...remélem azok már használnak valamit a hűtőfürdő meg a priznic mellett...
EditKép
P.P. Duette-t vesztek autóshordozóval? Megkérdezhetem, hogy mennyiért? Csak azért vagyok kiváncsi, mert én is most árulom az enyémetKép

doris

Doris Kép
írok mailt is, meg ide is megírom, hogy elérjen hozzátok! Fájdalom és lázcsillapításra 3 féle hatóanyagot ajánlanak, ezeket lehet egymástól függetlenül adni, arra kell figyelni, hogy az azonos hatóanyagúból egy nap 3szor többet ne kapjon a gyerek: - a magyar gyógyszerek nevét írom, mert nekem arról van lista.
- Metamizole:ALGOPYRIN NOVALGIN PANALGORIN
- Paracetamol: BEN-U-RON EFFERALGAN GRIPPASTAD-HOT DRINK MEXALEN(KúP ÉS TABL.) PANADOL (SZIRUP ÉS TABL.) RUBOPHEN (KúP ÉS TABL)
- Amonophenazone: GERMICID
tehát ezekt lehet adni párhuzamosan. Ha eddig a panadolla próbálkoztál, és az nem vitte le, akkor esetleg próbáld meg a Germicid kúpot, mert lehet, hogy az segít. DE! háromnál többször 1 nap ne add egyiket sem!
DRUKKOLOK!
Ne haragudj, hogy csak most jutott eszembe ez a tábla... pedig itt van már 1 éve a gépemen Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Mamik Kép
felrakom ide az a filet, amiben ezek az okosságok vannak. Ne legyen szükség rájuk, de ha mégis, akkor legalább legyen hova nyúlni.
A hatóanyagon van a hangsúly!!!

<!--attachment: Gy_gyszeraj_nl_-200977.doc*mime_msword.gif*application/msword*183.8*gy%f3gyszerlista*Gy%f3gyszeraj%e1nl%f3%2edoc --><center><pre>
Képgyógyszerlista
Gyógyszerajánló.doc (183.8 k)</pre></center><!--/attachment-->

Orsi
KépKépKép
icsilya

DorisKép
Lilcsikének hiperszuper-gyors felgyógyulást!
Kis angyalka, remélem hamar jobban lesz, és mielőbb hatnak a gyógyszerek.

KépKép
KépKép
kirri

Doris!
Jobbulást a Cicalánynak! Kép

Márti!
Nagyon ügyes vagy! Kép

Vadvirág
Vendég

OrsiKép
Nagyon köszönöm itt is a segitséget, hihetetlenül jól jöttKép
KirriKépVadvirágKép
Köszönjük szépen! Most hőemelkedésig sikerült letornáznunk Lillus hőjét az elmúlt két napban először...Remélem igy is maradKép

doris

Edit, Kristin,

Bufipad ugyben: kieloskodtem beloluk, hogy tegyek fel a cimszavak koze:-))) Szoval ott van a Gabriell.hu oldalon, oldalt fellistazva. 6490 Ft (huu), es 2 heten belul szallitjak.
Nagyon buszke vagyok magamra, hogy elinteztem:-)))

Szilvi,
dobbenet, hogy telik az ido!!! Jo latni a novekvo heteid szamat! En is balnanak erzem magam (az a kenyszerkepzetem, hogy olyan lehetek, mint egy hatara fordult nagy dagadt bogar, ami szetveti a vegtegjait.. es csak piheg..), egyre nagyobb a pocim, fordulni nem tudok, akkor en is ebredek. De ez legyen a legnagyobb baj!

Bannamari,
hogy megy a felujitas? Birod meg? Lesznek uj falszinek, milyenek?

Orsi:-)
Van meg 3asikres kocsi, nem csak az a 2 amit irtal:-))) Nekem Mountain Terrain tipusu lesz, ez itthon nemigen kaphato, egy uj-zelandi marka, es szerintem epp Te tettel fel kepet rola nemreg:-) Mi is a google-ban neztunk utana, megtetszett, igy megvettuk Ausztriabol, hasznaltan. Igazi terepkocsi, nagy kerekekkel, stabil, dromedar. Boltba, varosba nem jo, de nem fogok tudni 3 gyerekkel egyedul mozogni ugysem.. autom sem lesz. Szoval nekunk ilyen lesz:-)

Nettke
30 + 2

Kép
nettke

Nettke Kép
én a mo-i márkákat írtam, vagyis azt, ami itt könnyen kapható.
Ilyen lesz tietek?
Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

DorisKép
De jó, hogy sikerült letornázni a lázat!Kép

EditnekKép nem Duette-jük lesz, hanem Triplette 3 babócával.Kép Kíváncsi vagyok, hogy mennyiért tudjátok használtan eladni a "kisbuszt", hordozókkal együtt. Majd megírod ?

NettkeKép
Én is úgy éreztem magam a végén, mint egy partra vetett bálna. A végén már a végtagjaimat is meg kellett fognom és arrébb pakolni.Kép De kitartás, nagyon ügyes vagy, hogy így bírod magad 3 babával.
Külön gratula a büfipad nyomozásodhoz.Kép

LányokKép
Nekem ma nincs túl jó napom. A hordozóban vittem le a prücsköket sétálni, és megbotlottam a nadrágom szárában, és legurultam egy lépcsőfordulót. Nem is ez volt a gond, hanem a 2 hordozó is kiesett a kezemből, és többször fejen átbucskázva, a lépcső alján állt meg, fejjel lefelé. Gyorsan felkaptam őket reflexszerűen, hogy a piciknek nincs-e bajuk. Samu sírt, de Oli hallgatott. Szerencsére semmi bajuk nem lett, be voltak kötve és a hordozó megvédte őket a nagyobb bajtól. Én a jobb térdem jól elintéztem, alig tudok menni vele. Akkora mint egy kalács, és tiszta véraláfutás. Alig tudtam hazajönni a lépcsőn, most meg itt kínlódok a gyerekek emelésével, mert nagyon fáj a térdem. Alig tudom hajlítani. Rettenetesen megijedtem, hogy valami bajuk lesz, de teljesen normálisan viselkednek, nevetgélnek stb. Isteni szerencse.

Cat

Cat
Kép
cateye

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?