2005.03.24 22:13
A két idézet tükrözi amiben élünk sokan
és a kölkeim is lassan
Igazából ez az amit irtam néhány beirással feljebb!! De mese szinten mostanában mi is megragadtunk a micimackónál
Bár mostanában a Vukkot és kéri a Gergő és ez már haladás nála!! Én is azt remélem a jó időtől hogy majd az udvar és a levegő kicsit jobban lefársztja őket!!
Ma lányos napunk volt
Nikivel készültünk a húsvétra,rajzoltunk stb:... még holnap is ,aztán a jövőhetet megkapta Gergő is szünetként.Remélem összejön a taliztok Klárus Katival. Mi sajna most nem tudunk mozdulni,minda amellett ezer dolgom van ,kell is ez a néhány nap de komolyan!!

2005.03.25 11:10
</pre>
) 2005.03.25 14:28
Már megfordult hasról hátra. Eddig ezta tudományát még nem mutatta meg.
2005.03.25 20:35
Jól viselte, nem sírt csak egy jajj hagyta el a száját. Ügyes volt, büszke vagyok rá, viszont kedden vissza kell mennünk uh.-ra mert talált a doki egy csomót a zacsijában. Nagyon aggódom!!!!!!!!!
Már minden rossz végigfutott az agyamon. Ugye minden rendben lesz????????? 2005.03.25 22:38

2005.03.26 22:25
Akkor először téged köszöntenélek nagy nagy szeretettel
Készülgetünk,van tojásfánk
de valahogy nem az igazi
Valahogy csak lesz!! Max bemagolom a tesztkönyvet akkor állitólag nem lehet megbukni
Majd virrasztunk veled legközelebb!! -mert most már jusztis megnézlek titeket!!-csak sajnálom hogy te nem leszel

2005.03.27 06:58
Képzeljétek, én hülye barom, otthagytam a hordozókájában Balázst, épp almát szerettünk volna enni, mikor Ákos behívott a szobába, már nem is emlékszem mi miatt. Gondoltam, berohanok, gyorsan megbeszéljük és jövök vissza. Kb. fél perc múlva hallok egy puffanást, rohanok ki, Bazsi ott fekszik a kőpadlón, leesett a hordozókájával együtt kb. 1 m magasból
Azonnal felsírt, nagyon keservesen, de kb. fél perc múlva elcsendesedett...kezdett lecsukódni a szeme, én mint az őrült rázogattam, de nagyon bágyadt volt. Újra kinyitotta a szemét, de láttam, hogy valami nem stimmel. Azonnal hívtam az egyik barátunkat - férjem dolgozott - aztán a férjemet, hogy rohanjanak haza, mert orvoshoz kell vinni, majd a mentőket. Amilyen ideges voltam, nem jutott eszembe a mentők száma, elrohantam a telefonkönyvért, közben zokogtam, Ákos rohant mögöttem, ő is nagyon sírt, mert látta, hogy pánikban vagyok. Állandóan azt ismételgette, hogy miatta esett le Balázs, ő a hibás, próbáltam nyugtatni, hogy nem ő a hibás, nekem kellett volna figyelnem. Na, a lényeg, hoyg amig a mentők ide nem értek, állandóan Balázst rázogattam, mert le akart csukódni a szeme, nagyon megijedtem és féltem, hogy nagyobb baja esett. Közben befutott a barátunk, megjött a férjem, mert elrohant a munkahelyéről, ketten próbáltak nyugtatni, hogy semmi baj nem lesz. Ákos nagyon félt, azt mondta, hogy ne hívjuk a mentőket, nehogy elvigyék kórházba Balázst, mert akkor nem lesz többet kisbabánk
Megérkeztek a mentősök, nagyon rendesek, nyugodtak voltak, bevittek minket a Bethesdába, akkor már, mikor a mentőben ültünk, Balázs már nem volt annyira bágyadt, de elaludt a mentőkocsiban. Sírva kérdeztem a mentőstől, hogy ez normális-e, azt mondták, hogy nem lesz semmi baj. Beértünk a Bethesdába, megvizsgálták, röntgen, ultrahang, szerencsére minden negatív volt, akkor már Balázs is mosolygott, sokkal élénkebb volt. Biztonság kedvéért felvettek minket 24 órás megfigyelésre a csecsemőosztályra. Felmentünk férjemmel együtt, ott megvizsgálta őt a doktornéni, teljesen elbűvölte akkor már őt Bazsi, mosolygott rá, huncutkodott, a nővérekkel együtt ott nevetett a dokinéni is. Onnantól kezdve teljesen problémamentes volt a bentlétünk, tegnap este fél 7-re értünk haza. Bazsi homlokán bal oldalt lett egy sötétebb folt, ami szombat reggelre már nem volt lila, a duzzanat kicsit feljebb húzódott, miközben aludt. Éjjel sem volt semmi baj, ott aludhattam mellette, amikor akartam szoptathattam. A személyzet és a dokinénik is nagyon-nagyon aranyosak voltak, az osztályon levő kisbabák és az anyukáik is. Balázs persze mindenkit elbűvölt a vigyorgásával, sikkantgatott, beszélgetett mindenkivel. Csak én vagyok még mindig hihetetlenül mérges magamra, amiért otthagytam felügyelet nélkül ezt a csepp emberkét akár egy fél percre is. Bent is mondták a kórházban, hogy a legjobb a földre lerakni a hordozókát, onnan, ha kipottyan, nem üti meg magát.
De a családod alapján megismertelek
2005.03.27 09:15
Most már nyugodj meg sajnos ilyen bármelyikünkkel előfordulhat,egy pillanat az egész sajnos!!!Nem lett baj!!-és bizti te is egy életre megtanultad hogy a földre rakod a csöpp emberkét
Nekem Gergő is Niki is ágyról esett le és mellőlem
Hú majdnem infartust kaptam!!! Futok tovább!! Még nincsennek tojásaink festve:

2005.03.27 09:27
Nekünk múlthéten volt két pofára esés, vérzett is a szájacskája, de szerencsére hamar elfelejtette! 
2005.03.27 09:40
Köszönöm a biztató szavakat, azért is vagyok dühös magamra, mert kétgyerekes anyukaként ezt már igazán megtanulhattam volna, hogy mennyire mozgékonyak tudnak lenni a picikék.
2005.03.27 13:56
Megnéztem a hozzászólását. Ákossal és Laurával, Bazsival együtt még nem jártam a színes játszótéren, csak a Kontyfa suli előttin.
2005.03.28 08:54
)
2005.03.29 18:34
Ákos is megnyugodott, szeretnénk mi is elfelejteni, ami történt, de nem tudom, hogy mikor tudjuk teljesen.
mi történt? A gyerekekkel sajnos mindig történnek ilyen dolgok, van, amit ki lehet védeni, van, amit nem
Aranyosak vagytok, nagyon jók a képek!!
Kicsit irigykedem az esti programok miatt, de ami késik, nem múlik, nyáron már mi is betervezünk egy-két kiruccanást, anyukám most eléggé beteges, addigra remélem, jobban lesz
2005.03.29 21:31
Hát ez "rettenet"
De édesek nagyon!! Én tuti szivbajt kaptam volna!!
péntek.-Reggel 9 kor Mogyoródon födémgerendákat várok,és fizetek
De igyekszem végezni,max.felhivlak!! De miattam nyugodtan tervezz mást,nem akarlak "becsapni"
valami mintha ragadna is
De folyton versenyt futok az idővel!!!
Nagyon ari még igy nem is halottam!!! Jó volt kicsit kikapcsolódni mi!!?? Kell is néha ám!!-nejünk is jár!! Mi most legközelebb ápr. megyünk Fábry showzni
Szülinapi ajándékba kaptuk a jegyeket

Hátha meglep aztán vele
Bár időben.....

2005.03.31 12:03
Remélem azért már megnyugodtatok egy kicsit és hamarosan túlteszitek magatokat rajta. 2005.04.02 23:05

Ilyet feltételezni rólam

15 .én van utsó tanfolyami nap aztán asszem azon a héten van a vizsga
Ráadásul a nagyim a hét eleje óta az intenziven fekszik ,ez is kellőképpen elveszi a kedvem sokmindentől
Petikének lesz tesója??

2005.04.03 07:06
2005.04.03 20:28
Moszika értem én
!! És köszke!!
Nagyika estére belázasodott,semmi jót nem mondanak!!! Nem lehet hogy 1 éven belűl veszitsem el mindkettőjüket
2005.04.04 21:18
Jobb ha nem láttok most a fejem szétbőgve,a lelkem és a szivem darabokban
Ott nőttem fel,ő nevelt fel,ő adott férjhez
Neharagudjatok hogy ilyennen tarkitom a topikot csak jó ha más nem kiirni magamból! Szerdán temetjük is. 2005.04.04 21:19
Mesélj sokat magatokról! 2005.04.04 22:19
2005.04.06 21:22

, de tőlünk kb. 15 perc séta. Tök jó, tuti, hogy el is fogok majd menni megkuksizni a fiúkkal
üdv a topikban
Mi a CBA-val szemben lakunk.
2005.04.07 08:34
Mindenhogyan nagy veszteség ez. Elhiszem, hogy össze vagy törve, hiszen elég közel álltatok egymáshoz.
Szerintem ne add be a ruciidat, mert egyszer még rád fog menni és akkor majd megbánod, hogy túltettél rajta. Tudom, én is így szoktam!
Írj magatokról minnél többet. 
2005.04.07 12:59
Edit!
Lau!
"Csak" a lakás van romokban. Kéménycserén (falbontással), cirkócserén már túl vagyunk. Majd még festés is lesz. Kamra tartalma a szobában... 2005.04.09 17:40
Jó ötlet a tali a játszóházban, ha jó idő lesz, lehet, hogy elmegyek jövő héten a fiúkkal
Nagyon édes Viki a képen
Tényleg
Ma ki is próbáltuk, Balázs beszélgetett, sikkantgatott benne, nagyon tetszett neki, hogy mindenkit és mindent láthat.

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|