A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

mindig sietve gepelek, de lehet dislexiás vagyok.

marcsi
Marcsi

Gyöngyöske!

Hát az elsõnek kellett kb.fél óra de a tesztre is az volt irva hogy teszteredmény 30perc.
A második egy kicsit hamarabb kb.10-15 perc.
Ha neked pár perc akkor biztos hogy kismama vagy,de azért még nemártana mégegyet venni.Az nembaj hogy nemerõss a második csík az már pozitív.
Pusz Alice
Alice

Doris! Valasz mentKép Nekem nagyon megfelelne a lakasotokKép

Marcsi: mejl ment megenKép

orsoly
orsoly

Orsoly és LányokKép
10 ember nem probléma ha mindenkinek megfelel kissé "szerény" körülmények közt a taliKépSzerintem a nappaliban sokan le tudunk ülni. Karácsonykor meg szülinapokkor sikerülni szokottKépKép A helyzet az, hogy nagyobb lélegzetû dologra leghamarabb febr.16.-án merek vállalkozni. 26.-án szombaton utazik a Párom, 02.án szombaton jön haza, aztán 09.-én 2 szülinapot ünneplünk tehát 02.16.-a szombat a legkorábbi idõpont ami nekem jóKépXXII., kerületben lakom. Mit szóltok az ötlethez? Más javaslat akad?
Egyébként visszaküldöm a listát, kiegészítettem a telefonszámommalKép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok

En is szivesen talalkoznek veletek! Feb 21-en utazom haza....sajnos elobb nem megy.

S.O.S Kép
Ma Anyukam elment a hormoneredmenyemert es az orvosom szerint nincs nagy baj csak az FSH alacsony... a szokasos ertek 2-2,5 kozott van az enyem meg 1,7...Ez mit jelent?...Mi az az FSH? Az FSH szerepet jatszhat hogy 35-45 napos ciklusaim vannak?

Udv Mindenkinek...
Melinda

Melinda!

Az FSH: Follikusokat Stimuláló Hormon. Azaz ez a hormon felelös azért, hogy a petefészekben meginduljon a tüszö érése. Nagyon fontos, hogy mikor mérik, mert a késöbbiek során a tüszök olyan hormont termelnek (ösztrogén), ami gátolja az FSH további termelödését. A középidöben már egy másik hormonnak, az LH (luteotrop hormon)-nak van csúcsértéke.
Azt nem tudom, hogy milyen értéknek kellene és mikor lennie.

Beszti
Beszti

Beszti

Csucs vagy Kép! Nagyon koszonom a gyors valaszod!
Nekem a 31 ciklusnapon mertek utana hat napra megjott a menzi.

Udv
Melinda
Melinda

Szép jó reggelt LányokKép
MelindaKép
Semmi probléma, megtervezzük 21.-e után a bulitKép
BesztiKép
Én csak ámulok a tudásodonKép

doris

Doris!

Ez nem a Kaáli honlapja csak az a neve. Hálából csinálta valaki.
2001. januárban kaptam az utolsó szurit. Igen sajnos kiújulhat az endo.

Caldea
caldea

Szép jó reggelt mindenkinek!

Gyöngyöske
Hatalmas gratula!!! KépKépKép

Beszti
Mondd, honnan szedted össze ezt a hatalmas tudásanyagot? Minden elismerésem!!! Nem tudom mit is kezdenénk nélküled! KépKép

Így állunk most:

<pre>
Kisvuk 4c 46 cn Svájc 27 év
Indigo 2c 36 cn Budapest 25 év
Orsoly 1c 35 cn Nagytarcsa 27 év
Doris 10c 35 cn Budapest 29 év
Újpocok 8c 32 cn Budapest 33 év
Ancsi 4c 32 cn Adács 27 év
Gabó 31c 30 cn Miskolc 27 év
Marcsi 3c 27 cn Budapest 27 év
Edina 11c 27 cn Coimbra 23 év
Éva 32c 26 cn Nyíregyháza 26 év
Klari 8c 26 cn Budapest 31 év
Szami 11c 24 cn Budapest 30 év
Lora 15c 23 cn Várpalota 25 év
Moni 9c 22 cn Törökbálint 28 év
Sien 16c 21 cn Budapest 28 év
Edi 10c 20 cn Maglód 33 év
Mamacs 13c 14 cn Budapest 24 év
Melinda 6c 13 cn N-o. 26 év
Edelweiss 9c 12 cn Szeged 32 év
Monchy 7c 12 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4c 10 cn Salgótarján 23 év
Andi 4c 10 cn Székesfehérvár 28 év
Edus 4c 9 cn Svajc 25 év
Kamilla 4c 7 cn Budapest 26 év
Cipomama 4c 6 cn Los Angeles 35 év
</pre>

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

CaldeaKép
Bocsi, hogy ilyen értetlen vagyok de meg tudnád mondani, hogy milyen címszó alatt találom az infokat?(www.kaali.hu címen kerestem a dolgokat)
Neked az utolsó szuri után milyen gyógyszereket vagy kezelést kellett kapnod? Milyen "károsodást" okozott az endod?

doris

Sziasztok lánykák!
Beszti: Te tényleg fantasztikus vagy! Szerintem, ha pályát kell váltanod, nem lesz gondod. Kép
Caldea: ez már biztos, hogy kiújult? És hogyan fogják kezelni?

Nálam a helyzet nagyjából változatlan: a hõm 37,2 és nem jött meg. A változás annyi,hogy este és hajnalban rosszúl voltam. Este a hasam fájt és a jobb oldalam,ahol a mûtétet csinálták (méhenkívüli terhesség), hajnal kettõkor meg iszonyú erõs hányingerem volt. Attól félek, hogy nem-e a két évvel ezelötti mûtét miatt van-e ez? Mit gondoltok errõl?
Egyébként most nagyon ideges vagyok, mert 3x-ra is visszautasították a tanulmányi szabi kérelmemet, ami pedig jogilag járna. Tanácstalan vagyok...

Remélem Veletek pozitívabb dolgok történnek a munkahelyen!
Pusszancs
Viki26

Viki26!

Csak GRATULÁLNI szeretnék!!!!!!
Mikor mész orvoshoz?
Üdv:Alice
Alice

Köszönöm mindenkinek!

Jól esik. Mivel itthon vagyok, van rá idöm, meg nem is szeretem, ha valamit nem tudok, ami izgat.

Viki26!

Azt hiszem indokolt lehetne egy teszt még mostanában (holnap reggel?), ne várj vele a hétvégéig, mint tanácsoltam. Nem hiszem, hogy a tüneteidet a mütét okozná, viszont ha már volt méhenkívüli terhességed, akkor jobb lenne mihamarabb megtudni, hogy most babát vársz-e, és jó helyen van-e. Számításaim szerint a jövö hét végén (péntek) 6 hetes babás leszel (! Kép), amikor már UH-n is meg lehet nézni, hogy hol van.
A tanulmányi szabihoz meg annyi, ha jogilag jár, akkor jár.
Valahogy ki kell szedni belölük. (Ügyvéd?)

Beszti
Beszti

Viki26

GRATULÁLOK!!! KépKépKép
Vegyél minél hamarabb egy teszte, mert mindjárt kilukad az oldalam. Kép

Edelweiss
edelweiss

Ja, a tanulmányi szabi az jár. Max. abban lehet vita, hogy fizetést adnak-e rá, mert az nem kötelezõ. Dugd az orruk alá a Munka Törvénykönyvet.

Edelweiss
edelweiss

Alice,Beszti:
egyenlõre nagyobb bennem a félelem, hogy ez valami mûtét okozta probléma, mint az öröm, hogy esetleg terhes vagyok. Mindenesetre a tesztet igyekszem minél elöbb megcsinálni, csak akkor sietnem kell haza, hogy nyitva legyen még a gyógyszertár.
Kissé bonyolúlt most a helyzetetem. A munkámat átviszik külföldre, ahova én most még tartozom. A szabimat is nekik kell elöször jóváhagyni, de most sorozatosan visszautasítják azzal az indokkal, hogy aki a helyettesem lenne, elmegy nyaralni. Namost a munkámat kint 4 ember fogja csinálni, így nem értem mi van a másik 3-al. Már nagyon kellemetlen a szitu, leírtam nekik minden érvet. Február elején szeretnék kivenni 1 hét szabit, mielött átmegyek az új helyre és akkor elmennék dokihoz.

Beszti, neked sem volt étvágyad az elején? Én ma még nem tudtam enni.

Pusz

Viki
Viki26

Viki26!
Mindíg pozitívan kell hozzáálni a dologhoz,az igaz hogy én még mindíg nemtudom hogy mi van velem mert nemjutottam még el az orvosig de az én kórházi tesztem negatív lett,igaz a cicim ugyanúgy fáj és megvan duzzadva de ha egyszer aztmondták hogy negatív...???....
Neked viszont csak annyit tudok javasolni hogy nemkell megvárnod amíg bezár a gyógyszertár,nincs a közelben egy???csak azért mert engem is furdal a kíváncsiság és annyira tudok örülni annak ha valakinek sikerül.
pusz Alice
Alice

Edelweiss: köszi, de még ne igyunk elõre a maci bõrére...
De azért köszönöm ! Kép
Viki26

Viki26!

OFF:
A munka tvkönyve szerint az iskolai rendszerben történõ oktatásnál akkor is jár a szabi (tantárgyanként 3 nap + a vizsganap, de ha írásbeli és mondjuk szigorlat is van akkor az kettõnek számít) ha nincs szerzõdésed a céggel. A vizsgákra köteles elengedni és ezekre a napokra minimum távolléti díjat fizetni. Ha adsz egy faxszámot, akkor lefaxolom neked a tv. idevágó részét magyarázatokkal együtt.
Ha szakdolit írsz + 10 nap. Ha összevont szigorlatod van az annyi nap, ahány tantárgyat összevontak még akkor is, ha az egy napra esik vizsga szempontjából!

Pucúr
Pucúr

VikiKép
Drukkolok nagyonKép Szerintem élj a lehetõséggel amit Pucúr javasoltKép
Az én oldalam is kilukad a kíváncsiságtól....KépKép

doris

Pucúr:
köszi, de ne fáradj. Felmegyek akkor a személyzeti osztályra és lemásolom onnan. A csúcs az, hogy még tanulmányi szerzõdésem is van, és már ezt is leírtam a kintieknek. Most várok az újabb válaszra és ha megint visszautasítják, akkor bekeményítek. Csak tudod az embernek hiába van joga, ha õk a végén kijelentik, hogy máshol is lehet dolgozni...

Alice:
gyógyszertár van innen kb. negyed órára, csak nem vagyok benne biztos, hogy lesz idõm kimenni. De most már látom, hogy nem tehetem meg Veletek, hogy ne szerezzek egyet ma! Kép Kép

Na akkor próbáljanak kirugni...
Viki26

Na jó értelmetlenségeket írtam:
szóval szerzek egy tesztet és ha baba van, akkor már ugye nem is tehetnek ki...
Viki26

Alice: a kórházi teszt óta csináltál otthon tesztet?
Viki26

sziasztok,
Most beszéltem a dokival sajnos magasabb a prolaktin szintem mint korábban volt, úgyhogy szerintem mostmár nem úszom meg a Bromo nélkül, írnátok Nekem valamit róla. Ilyenekre gondolok, hogy valóban hatásos-e és tényleg leviszi a prolaktint az optimális 600-ra. Valamelyikötökkel elõfordult az, hogy magas volt a prolaktinja és mégis menstruált?
IRJATOK HA TUDTOK VALAMIT!
Köszi:
Breki
Breki

Sziasztok Lányok!
Sajnos megváltoztak a munkakörülményeim és ezzel az internetezési lehetõségeim.Csak nagyon ritkán lesz lehetõségem közétek jönni.
Sok szerencsét mindenkinek, drukkolok értetek!
A listáról inkább vegyetek le.
újpocok

ÚjpocokKép
De sajnálom...Kép E-mail-ezni azért tudsz majd? Írhatsz magánban isKép Akkor maradhatnál a listán és így drukkolhatnánk Neked is meg tarthatnánk a kapcsolatotKép

doris

Újpocok
Biztos ezt akarod? Attól hogy ritkábban jössz közénk, még nyugodtan rajta maradhatsz ám a listán.

Edelweiss
edelweiss

Viki26
Azóta nem csináltam újjabb tesztet,(MERT HA AZ IS POZITÍV LENNE?akkor tényleg nemtudnám hogy most mivan).Megvárom azt amíg szétrobbbbbannak a melleim ?
Pusz Alice
Alice

Alice
Miért ne mész el egy másik orvoshoz is, vagy csinálsz újabb tesztet? Minden jobb, mint a bizonytalanság, nem?

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Lányok,

Emlékeztek ugye a történetemre, most egy kicsit gyarapitom azt és remélem az ujabb kérdésekre is tudtok válaszolni! Egy, másfél hete vettem egy tesztet, mert igen furcsán kezdett viselkedni a testem (a Maca miatt van - gondoltam igy utolag). Az negatív lett. Mivel a hasfájásaim és a puffadás állandósultak, ezért ugy gondoltam veszek még egy tesztet (dokihoz is megyek jövõ hétfõn, már be voltam jelentve). És az kétcsikos lett!!!
Ez most mit jelent? Tényleg babám lesz? Még nem merek belegondolni, hátha tévedek. Az orvost ki akarom várni, nem csinálok még egy tesztet.
De: az orvos mibõl állapítja meg a korai terhességet (én számításom szerint, ha igaz, 3 hetes lehetek)? Ott helyben megtudja azt mondani, hogy igen vagy nem?
Normális hogy szinte mindig fáj a hasam (menstruációs görcsök, fájdalom)? Meg vagyok fázva és nem tudom ez mennyire veszélyezteti a babát. Még szerencse, hogy nem vettem be gyógyszert, csak Strepsilst szopogatok.
Légyszives ha lehet gyorsan válaszoljatok, mert már idegroncs vagyok.

Elõre is köszönöm
Panna
Panna

Doris!

Bocsánat-bocsánat rosszul írtam. www.kaali.org
A képre kattintassz, de biztos tudod csak eddig nem volt jó a cím. Lányok nézzétek meg!

Nálam nem okozott károsodást az endo. Utolsó szuri után 8 héttel megjött. Mi inszemre mentünk. (Serophone, Zitazonium, MetrodinHP75, Profasi5000)

Viki!

Nem biztos, hogy kiújult.

Van egy gondom. 3. napi vérvételre kell mennem. Szombaton, vasárnap láttam, hogy meg fog jönni. Hétfõ 28. nap 8 csepp, ma 10 csepp. Elvileg holnap lesz a 3. nap???????? Fel fogom hívni a dokit.

Caldea
caldea

Breki!

Nem szedtem még Bromo-t, de ha jól szeded, akkor én biztos vagyok benne, hogy hatásos.
A magas prolaktin és a menzesz nem zárja ki egymást. Igaz, a súlyosabb esetben kiamaradhat a mentruáció, de nem feltétlenül.
A legjobb párhuzam az, ha valaki szoptat (akkor biztos magas a prolaktinszintje, hisz ez a tejelválasztásért felelös hormon), akkor lehet, hogy egy ideig nincs menzesze, de lehet, hogy a szülés utáni regenerálódás után rögtön van (kb. 6 hét). Nekem a fiam születése után 8 hónapig nem volt csak menzeszem, pedig 13 hónapig szoptattam (igaz, a vége felé már csak reggel és este, tehát biztos nem volt olyan magas a prolaktinom, mint eleinte...).
A valószinübb, hogy anovulációs ciklusok vannak a magas prolaktinszint mellett. De az anovulációs ciklus mellett sem marad ki a menzesz, söt még esetleg jó idöben is jön (tapasztalat!).

Viki!

Étvágyról nem nyilatkozhatom. Amikor kiderült, épp szabadságunkat töltöttük egy szállodában. És ott minden reggel és este svédasztal várt minket. Ott biztos mindeig volt valami, amit én is megkívántam...

Beszti
Beszti

Gyöngyöske,
Nagyon sok gratula.Kép
De jó, hogy Barbi elindította a Babaesöt.Kép

Viki26
Remélem te is követni fogod a lányokat hamarosan! Kép

Orsoly, Doris
Tali részemröl OK. és most már tényleg megpróbálok elmenni rá! Kép

Alice,
Csinálj még egy tesztet! Bár azért a kórházi tesztek sokkal biztonságosabbak mint az otthoniak. Lehet, hogy csak a hormonjaid játszanak. Valami lelki trauma (a nagyon akarás) is bekeverhet. Javaslom, hogy olyan tesztet vegyél ami kb. 5 perc alatt kimutatja a terhességet. Clearblue az egyik legjobb vagy a Ministick is jó.

Caldea,
Drukkolok, hogy ne legyen semmi gond! A lombik sikerességét mennyire befolyásolja az endo (már ha tényleg ez a gond)?

Velem egyelöre semmi sincs. Holnapra nem várnám a mensimet, de tudom, hogy jönni fog, mert a höm 37 alatt van és 0,3-at esett egyik napról a másikra. Ráadásul nem is akcióztunk a legígéretesebb napokon. KépKépKép

Orsoly,
Szerintem sincs akkor PCO-d KépKépKép. Valami más van itt!!! Valószínü csak egyszerü hormon probléma, amit gyogyival korrigálni lehet.

Ancsi,
Szerintem küldd el E-nek az eredményeidet faxon és e-mailen kérj visszajelzést róluk. Nem hiszem, hogy túl sürün fog a topikjába járni. Szerintem elfoglalt és lehet, hogy már elege is lett (ahogy ö is mondta 1x). Sajnos Kép.

Beszti,
Úgy örülök, hogy minden rendben van veletekKépKép és jól emlékszem, hogy kislányt is akartál? És ugye most kislány van kilátásban. KépKép

Marcsi,
Mi lesz ha 6 hónap Serophenes gyogyi után sem esem teherbe kérdésedre szerintem az lesz, hogy mivel nálad már volt átjárhatósági akkor egy másik gyogyit fognak adni. Úgy tudom van egy másik pé. serkentö gyogyi, amivel még próbálkozni szoktak. De ilyenre ne is gondoljKép össze fog az jönni 6 hónap alatt. Ebben biztos vagyok.KépKép És ha akkor sem sikerül, akkor inszemmel folytatják. Szerintem. Bár azért ez orvosfüggö. Viszont Serophenes homronkezeléshez kell a sárgatest hormon támogatás. Azt ne felejtsd el. Ultrogestan vagy Duphaston.

Melinda,
A te problámádat igen egyszerü lesz megoldani. Kapsz egy kis pé. serkentö hormont és egy kis sárgatest hormont és máris kész a babaKépKép Csakúgy mint Marcsinál.
Jó, hogy volt vérvizsgálatod KépKép Én is már nagyon várom az enyém végeredményét. De még 2 hét.

Breki,
Örülök, hogy magától megjött. Remélem így is marad és beáll a ciklusod KépKép Hiányzol! Többször is írhatnál. KépKép

Orsoly,
Megnéztem a linket a Péterffy-rõl. Nagy kedvet csináltál ahhoz, hogy oda menjek a meddöségi centrumba. KépKépKép De egyelöre mér várok. Te oda jársz?

Edina,
Minden embernek az életében más prioritások vannak. Nekünk a baba áll az elsö helyen másnak más.

Na most már befogom,
Pusszancs KépKépKép
Moni
mj

Panna!

Mennyi az ebredesi homersekleted?
Hanyadik ciklusnapon vagy?
Hany napos egy ciklusod?
Az teljesen normalis, mikor ugy erzed mindjart megjon, es aztan nem Kép

kamilla
kamilla

Panna!

Az elsö teszt korai lehetett.
A tényleges terhességi korodat nem az ov.-tol (tehát a baba korától), hanem az utolsó menzesz elsö napjától kell számítani.
Gondolom igy 5 hetes lehetsz.
(Ja, a tesztek sem mutatnak ki 4 hétnél "kisebb" terhességet!)
A 6 hetes terhességet a doki UH-n látja (már tapintani is tudja kétkezes vizsgálattal). Az UH: hüvelyi UH és elöször nem a babát látja, csak egy un. "petezsákot" (szikholyagot), amiben benne van a baba (de a baba annyira apró, hogy nem biztos, hogy látható külön).
A megfázás nem jó, egyél C vitamin is (ne narancsot meg ilyesmit, hanem tablettát).

Beszti
Beszti

Panna,
Ha kétcsíkos akkor babás vagy KépKépKép
Gratulálok.
Nézesd meg magad UH-n vagy kérj terhességi tesztet.
Gratulálok! És higyj a szemednek.

Caldea,
És a höd hogy áll? Furcsa ez a mensi.
Moni
mj

Haliho Lanyok!

Na, Beszti, itten van az eredmenyem, pls probalj belole kihamozni valamitKép

Osztradiol 325 pmol/L
FSH 3.5 IU/L
LH 4.2 IU/L
Progeszteron 32.30 nmol/L
Prolactin 342.0 mIU/L
Tesztoszteron 2.3 nmol/l

23. napi vervetel volt, de ugy tunik, hogy akkor meg nem volt peteeresem. Tutira nem ovulaciokor volt, es ma vagyok a 35. napon, ergo mar meg kene jonnie, es szerintem terhes sem vagyok.

Pusssz: orsoly

Ps: Viki teszteljelKép
Doris: tali nekem ok, barmikor egyenloreKép
orsoly

Moni!

Egyelöre a doki szerint az. (Legalábbis nem lát más "jeleket" Kép.) Bár szerintem még nem is feltétlenül kellene.
De amugy picit mérges vagyok rá, mert ugyan tudja, hogy van egy fiunk, és azt is, hogy egy picit jobban szeretnék kislányt, de azt is mondtuk neki, hogy ne mondja meg, hogy mi lesz. Ennek ellenére minden UH-n megjegyzi.
És nem akarom tudni!!!!!!
(A pici ruhákból ugyis semleges van, mert a fiamnál se akartuk tudni, igy olyanokat vásároltunk.)

Beszti
Beszti

Hát nem igazán kezdtem még el mérni a hõmet, a ciklusaim a fogamzásgátló miatt 28 naposak voltak, amióta abbahagytam (szeptember eleje) egyszer jött meg az orvos segítségével. Ennek a napja 2001. nov. 7-e volt. Aztán a párom az ünnepek alatt azt mondta, hogy ugy sem fog megjönni, meg biztosan nincs tüszõérésem igy felesleges lenne a védekezés, és hát akkor 4-5 alkalommal nem védekezdtünk. Még várni akartunk (akartam) a babával, hogy kiürüljön a gyógyszer rendesen ugy márciusig, és ezért nem is kezdtem még semmi önfigyelgetésbe sem.

Beszti
Akkor nem tudom hogy hogyan számoljam a "terhességem" korát!

Hétfõ még olyan messze van, nem tudom mi lesz velem addig. Ráadásul a férjem holnap elutazik és csak vasárnap jön haza. Hétfõig meg senkinek (rokon, barát stb.) sem akarok mondani semmit, hátha.....

Panna
Panna

Moni!

Nem oda jarok, most pont Pucurt nyaggatom, hogy elmegyek az o dokinenijehezKép Aztan majd meglatomKép De en meg voltam elegedve a Peterfyvel, mikor benn fekudtem, pedig hat ugye nem voltam epp vidam lelkiallapotban. Szal lehet hogy jo az a meddosegi rendelesKép

Caldea! Szerintem is hivd fel a dokit! Ezek a huje cseppek mindenkit megkavarnak!
orsoly

Panna!

Akkor mar tobb mint 4 honapja tisztul a szervezeted a gyogyszertol, ez jo. Az en dokim 3 honapot ajanlott, ezt mar tul is lepted, igy nem kell aggodnod Kép
Mikor orvosi segitseggel menstrualtal, hany napja nem jottmeg? Ezt csak azert kerdem, mert erdekel,sajna elozo ciklusom 49 napos volt.

kamilla
kamilla

Sziasztok!

Ezer éve nem szóltam már itt, és most is bocsi, hogy ideszemtelenkedek babásként Kép , de egy kis segítség kellene.

Miért nem tudok képet felrakni? Eddig mindig sikerült Kép

Kata
Kata007

Kamilla,

visszaszámoltam, ugy volt hogy kivártam a 28 napot, aztán vártam még rá 10 napot, akkor elmentem orvoshoz hogy nézze meg mi van. Kaptam a gyógyszert, beszedtem az 1 hetes adagot és a 10. nap megjött. Nagyon enyhe volt és csak 4 napig tartott. Ez összesen 48 nap volt.

Panna
Panna

Panna!

Ha nov. 7.-én kezdödött utoljára menzeszed, akkor most 9. hetes lennél. Viszont, ha a múlt héten teszteltél, és akkor még nem mutatta, akkor nem lehettél 8 hetes. Bármilyen tesztröl is legyen szó, biztosan az ov. utáni 18-20. nap mutatnak pozitiv eredményt (van, hogy már korábban is...)
Ezek alapján viszont max. 5-5,5 hetes lehetsz.
(Az orvos többszöri UH eredmény után már fogja tudni becsülni a baba korát...)
A férjed pedig lehet, hogy tévedett. (Már láthattuk korábban is, hogy bármikor bekövetkezhet egy "soron kívüli" peteérés).

A gyógyszer szerintem kitisztult.

Ne izgulj, ha nem jön meg, csinálj még egy tesztet a hét vége felé. Rokonoknak, barátoknak addig, amig orvos meg nem erösiti, ne szólj!

Beszti
Beszti

Beszti,
az étvágyadért irigyellek, mert én nem tudok semmit enni. Valahogy undorodom mindentõl, bár lehet, hogy az idegesség is teszi.
A szabadság kérvényemre még mindig nem jött semmi pozitív válasz :-(
Caldea: csak a tünetekbõl gondolod, hogy kiújult a betegséged? Orvosilag mi ennek a módja, hogy igazolják?
Alice: én a helyedben mindenképp csinálnék egy tesztet és egy új orvos felkeresése is jó ötlet.

Lányok, a bartánõmnek fél évig nem jött meg és most terhes a Serophentõl (jól írtam?). Ha nem kellett volna dokihoz mennie, észre sem vette volna még jódarabig.
Panna: gratulálok ! Kép Én sem szólnék még senkinek, míg az orvos nem látta a babát.
Pusz
Viki26

Besztiiiiii!!!! Nezd meg a hormonjaimat pliiiiiizKépKépKépKép

orsoly
orsoly

Panna!

Koszi, legkozelebb en sem varok 49 napot, elmegyek dokihoz... Kép

kamilla
kamilla

Beszti,
Köszi a választ! Nem igazán értem ezt a dolgot, dehát jogász vagyok és nem pedig orvos, na mindegy.
Bár számomra továbbra is rejtély, hogy alacsonyabb prolaktin mnellett nem jött meg, majd magasabbnál megjött a 29. napra, ez nekem nem logikus, de tudom lehet ebben nem kellene logikát keresnem.
Holnap megyek a dokimhoz a negatív MRI-s lelettel megbeszélésre, mert úgyebár vizsgálni azt most nem tudKép

Lányok, a Bromo. ha terhes lesz a szedése alatt valaki nem árt a babának, sõt a terhesség 8-10 hetéig szedni is kell, mert különben könnyen vetélés következhet be!

Panna a babához gratulálok és nagyon örülük Neked!
Breki
Breki

Köszönöm a gratulációkat!Kép Félek attól, hogy ez csak egy álom, én felébredek és nincs is pocaklakóm. Most nagyon hajtanám az idõt...
Panna
Panna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?