A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

Sziasztok!

Doris!
Köszi, mi már jobban vagyunk láz már nincs csak a köhögés meg a taknyosság! Nektek is mielőbbi gyógyulást!Kép

Mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
Yabu és a három taknyos csajsziKép

http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_19985.php
yabu

Sziasztok!

Nagyon termékenyek vagytok mostanában - látszik, hogy sok a pocakos.KépKépKépKépKép
Követem az eseményeket, de inkább olvasó üzemmódban vagyok...

Betegeknek JOBBULÁST,
pocakosoknak kitartást,
Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket
<!--attachment: h_sv_ti_nyuszi-201773.unk*attachment_icon.gif**29.1**h%fasv%e9ti+nyuszi --><center><pre>
Kép
húsvéti nyuszi (29.1 k)</pre></center><!--/attachment-->
kívánunk:
Erika és a fiúk

KépKép
herika

Sziasztok!
Mindenkinek szép, hómentes Húsvétot kívánunk,és pöttyöket csak a tojásokra!
Claire
claire

Cat Kép persze az eszemmel én is tudom, hogy jobb lesz a császár, de nagyon sok félelem is kavarog bennem.
"Izgalmas" kórházi napjaimról, majd Márti barátnőm (ő másik topikokba szokott irogatni) biztos be fog számolni néha, főleg ha tényleg izgalmassá válnak Kép
Mi is itthon leszünk a három napban, sőt amúgy sem vagyunk nagy húsvét ünneplők, én inkább kirándulni mennék.

Kristin Kép azért ebben a semmi szenvedés dologban nem igazán hiszek ...
Nem fogok eltünni, legalább is remélem Kép
Hát azthiszem az izgulás lassan nem lesz "elég" szó ... miért te nem??
Kórházi motyó? huu tényleg ... de ráérek még. Vagy majd a férjem által összekapkodott cuccokban leszek Kép na az igazán mókás lenne KépKép
A MÁV-ban fogok szülni.

Szilvi
32+6

Sz.

KépKép
sziszus

SziszusKép
Azért tessék csak a motyót összerakni. Vagy úgy jársz mint a schöpfiben a csecsemősnővér. A férje a gyerkőcnek vitt be ruhát a hazavitelhez, de a csajnak nem. Így papucsban, piszamában és köntösben ment haza.KépKépKép Mostmár nevet rajta, de akkor az elég boszantó lehetett.

Kirándulásról már ne is álmodj, majd mentek a pasikkal nyáron.Kép (mellesleg olyan rossz az idő, hogy mi sem tudunk menniKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Kristin Kép
Egy császárral a hátam mögött azt mondom, hogy az, aki azért szeretne császárt, mert "semmi szenvedés", az nem tudja, hogy mit vállal.
A császár sem egy leányálom. A műtét utáni 6-8 óra, mikor összehúzódik a méhed, az olyan, mikor egy szülő nő szül, és fájásai vannak... nagyon fáj! az első 1 hétben nagyon nehéz a mozgás, az első pár napban minden mozgulat fáj.
Szóval én azt mondom, hogy a hüvelyinél közben fáj, a császárnál meg utána... de mindkettőnél fáj!!!

Sziszus Kép
Én azt mondom, ha így össze-vissza fekszenek a babák, akkor biztosabb a császár. Nem beszélve arról, hogy ha az első nem fejvégű, akkor más nem is lehet!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok lányok!!!

Igaz hallottam fél füllel hogy a csaszi utána kemény,de mivel a környezetemben nem volt példa igy nemtudtam igazán milyen is...
Ezek szerint a hüvelyi akkor rossz nagyon és utána egyre jobb,a csaszi könnyebb szülés hosszú-fájdalmas gyógyulással?
Nem semmi egyik sem...azt mondta apa nemsemmi ez a női szervezet ahogy felnevel a semmiből 1-2-3 gyereket,megszüli.....egy ffi nem birná...
Talán igaza van...

egyre jobban izgulok én is ,meg kicsit félek is ,meg már várom hogy túl legyek,de most élvezem is a terhességet.
Van mikor olyan nehézkes sehogy se jó és van mikor semmi különös ....csak a sav rossz...

Olyan kavarás van mostanában a pocimban hogy sokszor azt hiszem átszakítják a bőrt ..olyanok mint egy kis "Alien"

Puszi Kristin 32+1
kristin75

Kristin Kép
Jól fogalmaztad meg Kép Bár kellene azért a hüvelyi szüléses mamik beszámolója is, mert nekem ugye arról nincs tapasztalatom. De az egészen biztos, hogy a hüvelyi után sokkal gyorsabb a mami felépülése.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

KristinKép
Joci 3 tüdőérlelőt is kapott szerencsére, de mi előre tudtuk-sajnos-hogy megcsászároznak korábban, a kistestvére miatt(talán olvastad a történetünket)Kép
Tényleg kis masszív legényke lettKépA 36. hétig kellett neki kórházban lenni, de csak a "hízlaldában" voltunk..azt a súlyt, amivel hazaengedik a babákat, ő már másfél héttel előbb elérte, de muszáj volt kivárni a 36.hetet.
A császár utáni "állapot" is mindenkinél különböző-szerintem legalábbis.
Én a 6. napon már úgy mentem, mint a nyúl, mindenki csodálkozott,hogy milyen jól vagyok fizikailag.Orsinak igaza van, mert tényleg könnyebb a regenerálódás a hüvelyi szülés után...de úgy gondolom, ikrekkel a császár a biztonságos.
Ja, és igen: a férfiak , ha szülniük kellene???KépKép
Kacagok, mert a férjem már egy gyenge fejfájáskor is képes eljátszani a nagy haláltKép

pussz mindenkinek
k

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok!

MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK! Kép Kép

A kis betegeknek pedig sok gyógypuszit küldünk! Kép

Cat!
Nagyon rossz volt olvasni ami veletek történt, tényleg nagy szerencse volt, hogy be voltak kötve a fiúk! A lábadnak javulást Kép

Mi most jöttünk meg a nagyis ebédről, hát, nem könnyű kimozdulni három gyerekkkel...De most nyugi van, mert mindenki alszik.

Kristin, Cicamica!
Nagyon csini kismamik vagytokKép

Krisztin!
Én hüvelyi úton szültem a fiúkat, nekem maga a szülés nem fájt annyira, ( két óra vajúdással együttKép ) a gátvarrás sokkal rosszabb volt. Utána az első felkelés volt még borzasztó, elsőre nem is sikerült... Nagyon sok vért veszítettem, és tök gyenge voltam. Viszont az oxitocin szurik szerencsére nem nagyon fájtak, pedig a nővér felkészített, hogy " ne haragudjak, de ez most nagyon fájni fog" .
Amire még visszaemlékszem, és nagyon rossz volt, hogy " lógott" a hasam. Amíg a férjem nem hozott be egy hasszorítót, addig úgy sétáltam, hogy mindig fogtam alul a hasamat.

Ildikó
ildikó

Kirri!

nem emlékszem a történetedre,vagy mert még új lévén sok volt az info vagy mert nem is olvastam...hol találom?
Igen az én párom is egy egyszerű kis betegségnél is a halálán van...
Mikor bent voltam a kórházban ott a lányok igazából csak a gát miatt szenvedtek,viszont volt egy csaszi akinek még oriási volt a ghasa (mintha nem is szült volna)és a mozgásán látszott hogy iszonyúan szenved...

Orsi!!

nem emlékszel melyik archivumban van az utolsó táblázat??
Most hogy kicsit többet vagyok a neten köztetek kezdem átlátni kihez ki és mi tartozik...kicsit nehézkes.....de belejövök én is...hi-hi

Edit!!
A szocpolnál ha több mint 85%-os a ház előfordulhat hogy nem adják meg??
Nem merünk addig semmihez csem nyúlni mig nem jön a fotós,aki csak akkor jön ha a babók is már itt vannak és a kérelmet beadtuk...én most azon parázok nehogy kitalálják minek nekünk hisz bent szinte lakhato..sőt
csak kint gáz a helyzet Pl:kerités ,szinezés,járda,terasz burkolat

Kristin
kristin75

Ildi!

Te voltál előtte hetekig a kórházban?Szülés után mennyivel lehettél a babákkal?Hányadik héten jöttek?mindegyik fejvégű volt?
Már beszereztem én is a haskötőt,igaz csak egyet vettem eddig egy bugyisat a méret miatt nemmertem többet meg hogy hasznos -e,de ezek szerint jó dolog...
LÁNYOK! ti is használtátok?
hány hétig érdemes?jobb a sima pántos verzió?

Hú mennyi kérdés...bocsi érte!!4

Kristin
kristin75

Krisztin!

Igen, szülés előtt négy hetet voltam kórházban.Kép
A fiúk 38+1 hétre születtek, mindketten fejvégűek voltak.
Reggel szültem, estefelé velem lehettek a babák. Babás szobában voltam, ált. nappal velem voltak, éjszaka az osztályon.
Nekem tépőzáras, nem bugyis hasszorítom volt, 3-4 hétig biztosan használtam.

Ildikó
ildikó

icsilya

ha van meg bufipadod engem erdekel
maciful@ciromail.hu

Nettke jobbulastKép
bernie

Ildi!

Én is babás szobában leszek,
Miért fektettek be a 34 héten?,volt valami indok vagy csak a biztonsag miatt?
Ezek szerint minden rendben volt a szülésnél...mennyi időt kellett maradnotok utána?
Megnéztem a fotótokat nagyon széo családod van...
gyönyörű a kislányod,édesek az ikrek,na meg apa sem rosszz!!!...hi-hi
Mennyi idősek most az ikrek?
Hol szültél?

Kristin
kristin75

Sziasztok!

Krisztin!
Én császárral szültem sajnos. Kép Jobb lett volna természetesen, csak nekem elfojt a magzatvíz és nem voltak fájások. Pedig még oxitocint is adtak. Szegény Viki jött volna nagyon, Zoli meg várt a sorára. A csasziig nekem egyáltalán nem fájt, bezzeg utána. Szörnyű volt. Kép Végülis a császár mégiscsak egy műtét.
Vannak még itt a topikon, akik nem császárral szülték meg az ikreiket. Kép

Eri
simones

Szia Eri!

akkor tényleg keményebb dió a csaszi,csak sajnos nem mi választunk...
neked hány hetesen indult be a szülés?
kristin
kristin75

Cat Kép tényleg össze kellene raknom a cuccomat Kép
Te hogyan mennél a térdeddel kirándulni? vagy már működőképes?

Orsi Kép nálunk ha mind a kettő fejvégű lenne, akkor lehetne, de akkor is csak ESETLEG, és HA ...
Nekem semmi fizikai bajom nem volt a hüvelyi szülés után, pedig varták a méhnyakamat, a hüvelyfalat, a gátat és még jó pár dolgot kint is, másfél óráig stoppoltak, de nem fájt, másnap már simán ültem, persze volt más bajom bőven Kép
Én nagyon szerettem volna hüvelyi úton szülni ...

Kristin Kép te mikor mész dokihoz?

Szilvi
32+6 KépKép

Sz.

KépKép
sziszus

Kép

Nálunk már megjött a nyuszi!
Mindenkinek sok ajándékot kívánunk!

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Már nagyon régen irtam, de folyamatosan olvasok. Kép

Nagyon Boldog Húsvétot kívánunk mindenkinek!!!

Bea! Nagyon jó a kép, és végre az összes gyerek rajta van, nem lehetett könnyű összehozni. Kép

Én szültem "rendesen" és császárral is, én a hüvelyi szülésre szavazok (bár ez sajna nem kivánságműsor), nekem sokkal rosszsabb volt a császár.

Volt egyszer szó gyerekbőrgyógyászról, nem olyan rég, de sajna már nem tudom, ki mondta, tudnátok nekem ajánlani vkit? Örsnek lett vmi csúnya ekcéma szerűség a bőrén, ami már terjed mindenhová, a körzetihez már elvittem, de jó lenne egy szakembernek is megmutatni.

Zizi
debyand

SziasztokKép
Bocsánat, hogy eltűntem, de sajnos a Férjem is teljesen ágynak esett...megállás nélkül f...sik és hány és már 3 kg-ot fogyott isKép Ezért egyedül maradtam talpon de szerencsére Anyósomék tegnap megszántak minket és kijöttek 4 napra igy legalább lett elég kéz aki a gyerekeket dajkálja csak nem igazán fogadnak el rajtam kivül senkit...
Lilcsike még mindig bágyadt, gyenge de teljesen láztalan viszont nem is eszik. Folyadékot elfogadja szerencséreKép Gerikém már jobban van csak Anyahiányban szenved állandóan már születése ótaKépKép Férjem teljes dögrováson van...Kép

Ne haragudjatok, nem tudtam visszaolvasni és nem is hiszem, hogy erre jut majd időm és erőm a napokban ezért elnézést kérek, hogy nem reagálok az irásokra. Remélem ezzel nem bántok meg senkitKép

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kivánunk mi is és persze jó egészséget MindenkinekKép Pocakosoknak kitartást kis betegeknek meg gyógyulást hozzon a nyuszikaKép
doris

Doris! Kép
Továbbra is gyógyulást! Kép

Szüléssel kapcsolatban Zizi véleményén vagyok én is egyértelműen. Kép

Kezdődik a nyári időszámítás... Kép
Lina! Kép

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Nálunk mind a négy gyerkőc császárral jött a világra Kép Kép
Az elsőnél 30 órás vajúdás után,megkönnyebbülés volt számomra,de utána,az első felkelés azért nem semmi volt Kép VISZONT,minnél többet moozgtam,annál könnyebben ment Kép
A második után 14 hónap telt el,így azt rutinból csináltam Kép
A csajoknál már nem engedték a hüvelyi szülést,így ismét császár.Ott se volt időm nagyon a fájdalmakra gondolni,mert a 3.naptól szoptatni jártam a lányokhoz,egy másik kórházba Kép
Azért az 1-2 nap húzós....aztán egyre könnyebben megy majd,mire hazamentek már szaladtok KépDE,a tüsszentésnél,nevetésnél és a köhögésnél,jó ha lefogjátok a hasatokat Kép
Hiába,ez az anyatermészet már csak ilyen Kép

Mindenkinek kellemes Nyuszivárást kívnunk !

MártiKép

Kép[/url]
martisa

Bea
nagyon szepek a gyerekeid!!!Kép
bernie

BeaKép
Gyönyörű családod van! Minden elismerésem Tiéd. Na amikor a 2 gyerekkel panaszkodom, akkor majd Rád gondolok, hogy az én helyzetem semmi a Tiédhez képestKépKép

DorisKép
Jobbulást a párodnak! Szegénykém most 3 "gyermekről" kell gondoskodnod, akiknek nagy szüksége van Rád.Kép

PocakosokKép
Szerintem is a hüvelyi szülés a legtermészetesebb, és ha minden adott hozzá, nem hezitálnék én sem. De amint bármi gond felmerül, irány a császár, mert én láttam már beteg, oxigénhiányos babát, akit császározni kellett volna, nem hagyni az anyukát 36 órát vajúdni, majd kipréselni belőle a gyereket, pedig a köldökzsinór 3* rá volt tekeredve a babára.Kép Ikreknél meg fokozott a veszély, főleg ha korán jönnek.
Én csak a császárról tudok nyilatkozni, nekem az oxitocin, méhösszehúzódás egyáltalán nem fájt, az első napok a rosszak, de ahogy Márti is írja, jó sokat kell mozogni, és bejáratódik az ember. Akkor meg már ott a hajtóerő, hogy el kell látni a babákat, és attól édesebb feladat nincs.Kép Mire hazajöttünk már észre sem vettem, hogy műtöttek.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Szilvi,
de jó! Kép
Meglátod, még a végén azon fogsz csodálkozni, hogy is fért el benned két ekkora gyerek. Ne aggódj, azért a császár is kibírható! Nagy előnye, hogy napról napra jobb, és az ember annyira akar a gyerek(ek)kel lenni... Nekem az volt a rossz, hogy meg voltam fázva, és nem tudtam orrot fújni meg köhögni. Ja, és ha spinálisan csinálják, tulajdonképpen szülésélményed is van. Én is a Mávban szültem és a nővérkék, szülésznők nagyon segítőkészek voltak csaszi után. Nem tudom, belefér-e nektek, de a külön szoba is nagyon jó, mert nem kell fölkelned a látogatókhoz, a férjed is tud segíteni a babákkal.
És majd következőre szülsz rendesen Kép most ne kockáztass.
Ki az orvosod?
Orsi,
kivéve, ha a hüvelyi szülésnél eltörik a farkcsontod. Nekem a csaszi utáni felépülés egy sétagalopp volt a másikhoz képest, ennek ellenére nagy élmény volt maga a normál szülés, és ha még lesz gyerekem, ezt választanám. És hálás vagyok a dokinak, hogy 14 hónappal a csaszi után nyitott volt egy hüvelyi szülésre.

Betegeknek jobbulást!
Zsuzsó
zsuzso

Sziasztok!!!

Zsuzso!
hogy-hogy eltört a farkcsontod??..mik nem jöhetnek közbe..nem semmi

Cat!
Térded?Lement már a duzzanat?Tudod már használni valamennyire?

Doris!
Nálatok most mindenkin végigmegy ez a fránya virus...remélem legalább Te megúszod mert akkor nagy baj van ha Te is kidőlsz...

Szilvi!!

Én kedden megyek a dokihoz kontrollra,gondolhatod félek is nehogy kitaláljon valamit,jó lenne legalább a 34-35. hétig itthon kihúzni.
Hogy birod a nagy pocakoddal?Neked nem ég a gyomrod egész nap?Nekem már reggel elkezd tök mindegy mit eszek és elalváskor is még borzalmas mennyiségű savam van.Kész hajasbabákat nevelek...
Berendeztétek már a babák helyét??
Te akkor 4.-től vagy bent?

Bocsánat akire nem reagáltam...szét vagyok esve ma...

Kristin
32+2
kristin75

Mindenkinek kellemes ünnepeket!

Kristin!
Nem vagy "egyszerű" eset!
Én elgondolkodnék rajta,hogy mennyi szoc.pol-t adjak.Lehet,hogy írtad melyik banknál igényeltétek,de nem emlékszem.
Szóval ez is bank és ügyintéző függő!
Semmiképp se csináljatok a házzal semmit!
Azt hogy mennyi adható a köv. példán tudnám elmondani:
Ha van egy 15M Ft-os költségvetésed,akkor a 85%-os készültségi fok forintban 12.750.000Ft.Tehát a munkálatokból még hátravan 2.250.000Ft. Tehát ennél nagyobb összegű szoc. pol-t nem igényelhettek.
(Nem emlékszem hány gyerekre igényelnétek a szoc. pol.-t. )
Tehát nektek most az a jó,hogyha minél kisebb készültségi fokra becsülnék az ingatlant.
Még egy dolog: a bank elfogadta már a költségvetéseteket?Vagy látták már?Mert írtad,hogy az igénylést csak akkor adjátok be,ha megszülettek az ikrek.
Mert általában az udvar,kerítés költségét nem szokták elfogadni!Színezés,terasz költsége az oké.

Kérdezz,ha valami nem tiszta!
Most mennem kell.
Edit

Kép

Kép
edit73

Bea Kép gyönyörűek a gyerekeitek KépKép

Doris Kép kitartás!

Zsuzso Kép gondolom spinális lesz, de még nem tudom. A Tidrenczelnél fogok szülni.
A fizetős szoba attól is függ szülés után mennyit kell bent lennem, de ha már bent leszek mindent megtudakolok Kép

Kristin Kép egyre nehezebb a pocakommal, főleg az éjszakai keményedések és fordulások rosszak, felébredek és nem tudok visszaaludni, ma fél 3-tól 6-ig voltam fönt.
Egyáltalán nem ég a gyomrom, lehet a diéta miatt. Próbáltál mandulát rágcsálni?
Mi nem rendezzük be a gyerekszobát, úgyhogy nekem is megelpi lesz mikor hazajövünk Kép Kép
Akkor nagyon szorítok neked keddre Kép és ha minden rendben lesz, akkor biztos tudsz alkudozni.
Ha semmi nem történik addig, akkor 4.-én fekszem be ... egész jól kezdek beletörődni Kép

Szilvi
33!! Kép Kép

Sz.

KépKép
sziszus

OFF
Claire! MEgkaptad a múltkori emailemet? Mert most derült ki, hogy "rosszalkodott" a rendszer, és egy csomó levelem nem ment el...
Zizi
debyand

Sziasztok lányok!

Nem tudom emlékeztek e rám, hisz igen rég írtam már, de renszeresen olvaslak titeket. Én már a 35 héten járok és mondhatom nagyon jól viselem.Egész nap talpon vagyok, egyszerűen nem is tudnék lefeküdni, pihenni. Soha nem voltam az az ücsörgős, bár mindenki arra utasít. Mostamtól azonban rá fogom kényszeríteni magam a pihenésre, hisz el lehet majd felejtenem ezt egy darabig.
Voltam a héten dokinál, az egyik fejjel lefelé van, a másik baba kicsit ferdén fekszik, de ő is fejjel lefelé. Örülnék a hüvelyi szülésnek, de ha császár lesz nem tehetek ellene semmit. Csak a babák jól legyenek. Nálam még szó sem volt befekvésről, a méhszájam is még teljesen zárt.Május 6 ra vagyok kiírva, maradjanak is még bent ameddig csak lehet. Tömören ennyi hír van rólam. Nektek is szép napokat kívánok és használjátok ki a hátralévő időt.
Mindenkinek kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Vancsa

Kép
vancsa

Vancsa szia!

Láttam a többi helyen, hogy Nyitray a dokid. érdeklődnék, hogy ő milyen doki, meg vagy vele elégedve? Nekem egyébként már lassan fél éve húzodó problémáim vannak, de eddig megoldást nem sikerült találni, vagy én nem tudom. Nekem Nyitrayt ajánlották de nem nagyon tudok róla semmit.
Megtennéd, hogy irsz róla, mindent ami fontos lehet, ja és hogy Neki milyenek az elvárásai? Meg esetleg, hogyan viszonyul a betegeihez, mert találkoztám már egy-két"...." dokival, szóval érted, csak a pénz, megdumálni semmit nem lehetett, ja és még én érzem magam kellemetlenül, mert a doki hülyének néz?Pedig nem nekem van orvosi diplomám. De azért a 10-en ezreket alkalmanként fizetem, nem egy dokinál, de a helyzet nem javul.

Örülök a babáidnak, aztán szerintem mostmár pihengess, fogsz Te még eleget futkosni, ha már kint lesznek.

Köszönöm a segítséged!
Kriszta
kriszta82

Vancsa!

Az email cimem liron@freemail.hu. Ha gondolod oda is irhatsz!
Helló
kriszta82

Kép

Cat
Kép
cateye

CatKép
Jaj de édesek a kis nyuszikáidKépKép GratulálokKép Hogy van a lábad, rendbejött már?

Mi jobban vagyunk, ma már ivott valamicskét Lilcsike, úgyhogy a gyógyulás útjára lépett végreKép

Bocsánat, nem tudtam visszaolvasni. Mindenkinek boldog Gömbölyödést, a betegeknek gyógyulástKép

Puszi:Doris
doris

Sziasztok!

Edit!
Jó emberismerő vagy ,tényleg egy kicsit problémás tudok lenni(csak mert félek nem -e jön közbe vmi.)A költségvetésünk jó 85%-os készenléttel,ami bökkenő lehet az már csak a fotós...legalábbis remélem...de azzal meg csak lehet valamit kezdeni!

Cat !
nagyon édes a két "nyuszi"!!

Vancsa!
Pont valamelyik nap gondoltam rád hogy mi lehet veled mert eltűntél...örülök hogy minden rendben!!

Doris!
Örömmel olvastam hogy már gyógyultok!!!

Szilvi!

Holnap megyek dokihoz...majd írom hogy mi volt!
Már mindent kipróbáltam a gyomorégésre de semmi nem jó csak 1-2 órára,zavar de már kezdem megszokni hisz ez állandó probléma nálam már a 12. héttől!
Az a jó hogy már nem fogod fel tragédiaként a befekvést...igy könnyebben fog telni a bentléted...
Szerintem ne izgulj a csaszi miatt,biztos nem jó de ha mások kibirták te is ki fogod birni...legalábbis magam mindig ezzel nyugtatom!

puszi:kristin
32+3
kristin75

Szüléssel kapcsolatban.
Hüvelyi szüléssel szültem (1 gyerek, nem ikrek) farfekvésű volt és nagyon akartam, h megforduljon szerencsére megfordult.
A tágulási időszak volt nálunk hosszú 8-tól du 2ig semmit sem tágultam, aztán minden begyorsult és 4-re megérkezett a kismanó. A vágást és a varrást nem is éreztem, csak akkor amikor kivitték a gyereket. Nem kötette le a figyelmem és akkor fájt, de kibírható.
Én most is hüvelyi szülést szeretnék, szerintem ez a természetes.

Cateye,
Ha még meg van duzzadva a lábad, akkor a feketenadálytő krém nagyon jó rá. Gyógyszertárban, gyógynövényboltban kapható.
Talán a burofix is jó.

Szilvi
Neked miért kell befeküdni a kórházba?
Szigorú az orvos v van valami más is van nálatok?
Én most ezen a befekvésen parázod, pedig még elég messze van.

Én nagyon örülnék ha a 37. héten kellene csak befeküdni. május elején megyek legközelebb orvoshoz, akkor tudok majd többet.

Zizi,
A lányomnak is van ekcémája, szerencsére elég gyenge.
A Heim Pált tudom ajánlani, a körzeti sajnos észre sem vette.
Több órát kell várni és nem lehet időre bejelentkezni, de megéri bizti jó kence-ficéket és tanácsokat adnak.

Doris,
Melyik orvos vezette a szülést? Hátha ismerem.
Én a Csabaynál fogok szülni.

Martisa, Szilvi,
Ti melyik részén laktok?

Rólunk.
Icurka és picurka jól vannakKép Már 2 hete úgy érzem mintha erősen mozognának, de ez még nem lehet. Nem tudom mi ez az erős érzés ott bent. A nagyobb is jól van és átaludta Kép tegnap és tegnap előtt is az éjszakát, ami nálunk nagy szám, mert karácsony óta 2-6x kell fel éjjel.

Pusz: dalmama
Dalmama

ja
... az ikres anyukák ennyit tudnak írni péntek óta, akkor bizti sok idejük van Kép remélem ez az ikrekkel van összefüggésben Kép
két gyerek több idő Kép Kép

14+3Kép
Dalmama

Sziasztok,

Doris,
jobbulast a csaladnak!!!!
Kristin, Szilvi,
nektek kitartast, mar nagyon jol alltok!!!
Bernie,
mi van veled, kicsit eltuntel, hol tartotok, van mar dokid?
Beatrix,
olyan szep a csaladod!! a 3 kislany kulonosen gyonyoruseges, es mar milyen "nagyok"!

Nekunk holnap korhazi UH, kivancsi vagyok... megint a nagy kaosz lesz, vagy esetleg latunk is valamit..?
tettem fel uj pocakkepeket az albumba en is:-)

Lanyok, mi az a hasfogo, amit csaszar utan kell hasznalni? En meg nem is hallottam errol! Ezek szerint venni kene. Hol lehet kapni, hogy nez ez ki? pls help!!!

Kép
nettke

Doris! Kép

Kép

Vadvirág
Vendég

Kristin Kép nagyon várom már a híreket Kép

Dalmama Kép a Sopron úton lakunk. Én cukros lettem az ikrekkel, és két éve a kisbabánk meghalt köldökzsinór balesetben, úgyhogy lehet csak túl óvatosak velem, de csütörtökön megint okosabbak leszünk.

Nettke Kép reméljük holnap mindent fogtok látni Kép hány hetes vagy? te is már 30 körül ugye?

Szilvi
33+2 Kép Kép

Sz.

KépKép
sziszus

SziasztokKép
VadvirágKép
Ez a lábacska tündériKép))) Nagyon kis édes ahogy "kirúgja" anyuci pocakjátKépKép Hogy birod igy a vége felé járva? Nem nagyon megterhelő?
Képzeld milyen lökött vagyok.... Úgy döntöttem megtartom a régi nagy PP.-s ikerkocsinkat...kihozattam a Mamáékkal mert annak kényelmes mindkét üléseKép Utazni nem alkalmas vele, mert óriási, de sétálni tökéletesKépKép Aztán majd megoldjuk ezt a testvérkocsi kérdést, de az is lehet inkább rájuk parancsolok, hogy járjanak már önállóanKépKép
NettkeKép
Ird majd meg mi volt az orvosnálKép Köszönjük a jókivánságokatKép
DalmamaKép
Dr.Beke Artúr vezette a szülést. Udvarias volt több kapcsolatom és tapasztalatom nincs Róla. Örülök, hogy jól vagytok az éjszaka átalvása meg külön irigylésre méltóKép Majd tolmácsolom Gerinek hátha meghatódik...Kép
KristinKép
Neked is köszi a jókivánságokatKép
Majd ird meg mi volt az orvosnálKép Jó, hogy igy repülnek a heteitekKép

Mi már jól vagyunk szerencsére, gyerkőcök elevenek, rosszalkodnak és esznek-isznakKép
Puszi:Doris
doris

Doris!
De jó hír, hogy már jobban vannak a gyerkőcök.Kép
És a párod?

Kristin!
Én nagyon örülök, hogy ennyi kérdést teszel fel, mert ezek engem is érdekelnek, és így sokat tanulhatok a többiek tapasztalátából.Kép
Már nektek sincs sok hátra.KépKezd izgi lenni.Kép
Majd írd meg mi volt a dokinál.Kép
Ja és, ha jól emlékszem az Orsi által készített táblát Február 28-ánál nézheted meg.Kép
Tényleg Te nem akarod valakivel tartani a kapcsolatot (sms, telefon) amíg a kórházban vagy?

Cat!
Tündériek a kis nyuszkók.Kép
Hogy vagy Te kis bice-bóca?

Sziszus!
Nagyon repül az idő.Kép
Már a 34. hétben jártok?Húú, de jó.Kép

Nettke!
Jó kis pocid van már.Kép
Reméljük holnap minden rendben lesz, és nem csak káosz lesz,
hanem sikerül valamit kideríteni.Kép

Beatrix!
Gyönyörű családod van.Kép

Judyt
25+2

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok Lányok!

Rég jártam erre, de utólag is Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek!! Remélem, megvolt!
Mi jól vagyunk, ikrek meggyógyultak végre!!!

Majd ha elvolvastalak benneteket még írok!!

Puszi

Éva

Kép

Kép
éva75

Doris! Kép
Remekül vagyunk és pont most a végefelé kezd igazán izgalmas lenni. Kép Pláne itt a jóidő is... Kép

Hát a babakocsi témán vajon miért is nem csodálkozom? Kép

Nagyon örülök, hogy mindketten remekül vannak ismét. Kép

Vadvirág
Vendég

Doris Kép
pont most gondoltam Rád KépA PP ülése nem fér be melléd az anyósülésre?
én is pici autót keresek magamnak, és arra jutottom, hogy elég, ha a váz befér hátra, mert az ülések akár mellettem is elférnek.

Vadvirág Kép
Szuper a kép!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

DorisKép
Szuper, hogy elemükben vannak megint a lurkók! A PP-n jót nevettem, legalább spórolsz egy kocsi árát, ami nem mindegy azért.KépKép

VadvirágKép
Édes ez a kis tappancs!Kép

NettkeKép
Csinos kismami vagy! Még nem is láttam "nagy" hármasikres pocit, ezért is új nekem az élmény. Szerintem nekem a szülésnél volt 114 cm a poci körfogatom.Kép

JudytKép
A térdem tiszta véraláfutás, és még sajnos mindig bicegek. Lassan de biztosan gyógyulKépKép

Hogy vagy ? Gömbölyödsz tisztességgel ?Kép

SziszusKép
Ez már kezd nagyon izgi lenni. Csak úgy repülnek a hetek!!! Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

VadvirágKép
Ültem a monitort nézve-és kellett egy kis idő, mire rájöttem:az uh-kép egy pici kis tappancsot ábrázolKép Édes ez a kép!
SziszusKép
Tényleg repül az idő, lassan anyuci leszelKép
NettkeKép
Milyen helyes kismama vagy!Szép a pocid!
Lányok:
Ez volt Joci első húsvétja-"agyonkényeztették" a nagymamik, papik, nénikék stbKép
Kép

KépKép
KépKép
kirri

CatKép
Nyuszifiúk hihetetlen édik!

KépKép
KépKép
kirri

KirriKép
Te jó ég!!! Ennyi nyúl ajándékot kapott Joci ? A bicikli egy picit korai még,de a csokinak biztos jó helye lesz Anyuci meg Apuci bendőjében.KépKép Nem fáradt ki a nagy rokonozásban ? Nekünk nagyon nyűgösek voltak estére a fiúk.

Egyébként a múltkor én is azt vettem észre, hogy bicikliket nézegetek az 5 hónapos gyerkőceimnek.Kép Az utcánkban van ugyanis egy kerékpár szakbolt, és van mindenféle spéci gyerkőc bici.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?