Betekintettem profilodba és olyan jó kedvem lett.Aug.13-án leszünk 8 éve együtt
Vera
2005.03.21 17:50
ÉS ha nem titok, melyik kórházban tudtak rejta segíteni?
Le volt értékelve valami, nagyon megérte. Mondtam is a férjemnek, tuti lejárt. De nem... Ilyenek a berögződések!
2005.03.22 16:37
2005.03.22 17:28
:
2005.03.22 17:29
:
2005.03.22 19:27
2005.03.23 02:16
Jut eszembe, hogy még nem is meséltem nektek, hogy a babaúszáson alig merek levetkőzni, egyszer szegény ártatlan Csabikámat feljelenti valaki, mert tiszta kék-zöld folt a lábam, pedig csak a babakocsit cipelem az emeletek között..
Aztán leesett neki is, hogy csak húztam az agyát, de egész este ezen röhögtünk. Persze nem nézünk malacfilmeket /nem mintha elítélném, csak anélkül is van iheltünk..
/, de azért innen-onnan a TV-ből fel lehet ismerni, legalábbis nekem sikerült..
Klassz nap!
Bár azért valószínű sokan átkozzák azt a napot, amikor én megszülettem!
Hát igen, úgy látszik ez az "átverős-akciózós" megint egy jó magyar szokás..
Sapi - az én gyerekkoromban volt divat a csősapka (azóta is a világ legjobb sapijának tartom - nyakam sem és a fülem sem fázott.) most megteremtem az új tavaszi divatot: a "harisapi"-t
Különben én úgy szoktam csinálni, hogy egy nagyon vékony "űrhajós" cérnasapit adok Lilire ami rásimul a fülére, és arra adom az "utcait", így mindig jól védi és nem is csúszkál annyira.
Jó hogy vagy megint
Síelés biztos klassz lehetett, bár engem eleve a "tél" szó elrettent, a "téli sportok" meg no pláne... ! Azért jó muri lehet. Én félek tőle, ilyen vén fejjel meg már biztos nem fogok ilyesmivel próbálkozni. Sok ismerősnek volt már balesete.

2005.03.23 07:14
Lili mar csak 1x kelt fel es sokkal jobban van. tegnap megevett 400 gr fozeleket ebedre.
Talan emiatt is aludt jol Lili.
nalatok is 3 napos laz volt? Mi is nagyokat setalunk mar ebben a szep idoben.
Hogy csinaltad a kepet! Allati.
lanyok gyonyoruek.
De a lenti kepen megakadt a szemem a Beidermeier tabernakulumon. Jol latom ez az?
2005.03.23 08:46
A drágám 1/2 6-kor felkelt,sógórjelölt mocizúgására,szórakoztunk,nem hagyjuk szegény anyát pihizni minek ment bulizni ugye,aztán visszakómált
Tök jó nap volt.Aztán rájöttem este buliba kell mennem és nagyon jó volt
Lassan már mi is talizhatnánk,bár most megint elkezdett fájni a torkom.Mondjuk nem kellett volna jégkrémtortát ennem vszínű
Ahogy mondani szokta volt kedves ismerősöm most lesz neked véged
)

2005.03.23 12:36
2005.03.23 15:18
2005.03.24 02:06
Sajnálom, hogy nem tudtok elutazni, de azért úgy vettem ki az írásodból, hogy annyira borzasztóan nem vagy elkeseredve.
Pedig biztos neked is jól esett volna már valami kikapcsolódás.
Szuper programod volt!
Kicsit irigylem a görbe estédet, a barátok vigyáztak a gyerkőcre amíg te buliztál? Aludt végig? Nekem sajnos Pécsig kéne utazni, hogy ilyen haverokra találjak, az meg kicsit macerás lenne..
2005.03.24 07:34
hat nekem nem tetszett. De izlesek es pofonok.
2005.03.24 12:51
a 3 napos lázhoz: 2005.03.24 17:25
2005.03.25 09:37
),Apa is mert ő nem jött velem,így csak én mulattam egy kicsit,de jót
Ilyen szempontból jó hogy most apuéknál vagyunk mert néha ki tudok kapcsolódni.Vki mindig van itthon este
A hegyikristály is jó fogzásra?
Mindenhol nyálcsepp van amerre jár
Éjszakánként egyre roszabbul alszik,sokat felsír.Ez a fogzással együttjár?
jobbulást kívánunk!

2005.03.25 13:48
2005.03.25 20:12
(éjjel), remélem ez nem lesz rendszeres.
Mi azt hiszem hasonlítunk, én is jobban szeretem, ha 30 fok van 2005.03.26 02:00
Különben is azt mondják, hinni a templomban kell. Én csak azért ajánlom, mert nálunk bevált.
20 évvel ezelőtt az akupunktúrában sem hitt az allokrata orvoslás...
Ez így van jól!
Valóban ízlések és pofonok nem egyformák, de hála istennek ilyenek vagyunk, ezért lesznek édes egyénisegek a manók, és ezért nem uncsi itt a beszélgetés, mert mindenki mást gondol, és meghallgatjuk egymás véleményét!
Marcell nyüglődése reméljük hamarosan jobb lesz
30 fok!
Ne is emlegesd, mikor lesz már??
Apa új melóhelye: elég rosszul hangzik hogy rögtön az elején így kihasználják!
De én most a melóhelyekkel kapcs. vagyok nagyon szkeptikus!
Azért ügyesen megoldottátok
Nincs kedved az ünnepek után egyszer egy közös sétához mondjuk a Millenmáris parkba?
Kitartás, a nyuszi hazahozza apát is!
Úgy sajnállak mindig amikor egyedül maradsz, én teljesen ki lennék. Mi csak nagyon ritkán voltunk 1-1 hétre külön a párommal, de nagyon rossz volt, most meg, hogy itt ez az egyszem kölök, el sem tudom képzelni, hogy egyedül kelljen mindent elintézni.
2005.03.26 08:32
2005.03.26 10:52
Rossz ejszakank volt. Hajnali 1-tol masfel orankent kelt uvoltve. Nem tudtuk miert. De emiatt reggel fel kilencig aludt.
Remeljuk elkeruljuk az antibiotikumos kezelest.
Hat minden csupa piros lett, meg jo, hogy a parkettarol lejott, de a falrol sajnos nem. Mindegy majd lefestjuk.
Csak elmentem stepaerobikozni.
Jovo heten barmelyik nap jo a csutortokot es a penteket kiveve.
Nem megyunk babauszasra, mert mar nincs sok ertelme 9 honaposan. Ma vagyunk 9 honaposak.
Es jon a nyar.
Godon van gyogyvizes strand, majd oda viszem inkabb.
Eddig is bevallt.
Mindenhova felall, kapaszkodva maszkal, es mar a lepcsot is kezdi megmaszni.
Nagyon szepen ul. Es elmult a "csak anyaval" korszak. Nehez volt az a ket het.
Most mat eljatszik egyedul is. Amikor zenet berakok, vagy elinditom a zenelo macijat, felterdel negykezlab es a zene utemere fulig ero mosollyal "tancol".
Hatarozottan mutogat.
A hol a papa kerdesre a ferjemre mutat mindig. A hol az elefant, kacsa, baba, labda, radio, kutya (az igazi kutyaim) kerdesekre hatarozottan felejuk mutat.
Hihetetelnul fejlodik.
Amikor eleteszem az elefantjat es mondom itt az elefant, elkezdi simogatni a fuleit, ormanyat es kozben babanyelven mesel neki valamit.
2005.03.27 07:15
Azért én nagyon ki tudok akadni ezeken a sétákon.Alig vártam,hogy jó idő legyen,gondoltam majd órákat sétálunk a levegőn,de így nem bírom!
2005.03.27 08:14
Es pont husvetkor. 2005.03.27 08:51
Képek
Gratula a munkához,biztos hogy nagyon szép és ízléses lesz.

2005.03.27 20:43
Viszont már nagyon jó végre itthon lenni!!!
Egy hétig állandóan csak mentünk, mindenkit végig kellett látogatni, mindez megspékelve egy jó kis övsömörrel részemről.
De jó volt, Gergő fantasztikusan viselkedett, tündér baba volt. Éjszakáink sem voltak vészesek, csak néha hajnalban sírt nagyon. Érdekes, de most nem úgy sír, mint eddig, hanem szinte üvölt.
Fogai fent jönnek ezerrel, úgy néz ki egyszerre, így én ennek tudom be.
2005.03.27 21:04
Ha meghallja a zenét,feláll,és rugózik,rázza a kis popóját,nagyon édes.Imádom a kubai(latin) zenéket,táncokat, sokat hallgatjuk is,Maya is egész jól táncol.
Maxinak is van nyaklánca,nekem meg gyűrűm
2005.03.28 07:56
Fogzas.
Majd tullesztek ezen is.
Nekem zeneben a soul es jazz a kedvenceim.
Azt hallgatom egesz nap. Egyik kedvencem a Keb'Mo.
2005.03.28 15:27
Ezenkaívül ha megkérezem tőle, hogy "hogy csinálnak a kisnyuszik?", elkezd egyhelyben ugrabugrálni.
Tapsi-tapsi mejegyzésemre pedig üti a tenyeremet. Ezt mondjuk elég sokszor méla undorral a fején teszi. .
A Te Lilid is nagyon ügyi és okos. Olyan gyorsan fejlődnek, és úgy rohan az idő
Biztos klassz lesz!
nem csodálom, ha ezek után nem hiszel ezekben a dolgokban. De ezek szerint a hagyományos orvoslás sem segített, tehát az sem jobb a többinél, nem? Szerintem a babáknál pont azért jók ezek az alternatív dolgok, mert nincs placebo, hiszen ők még nem tudják, hogy hatni kellene, vagy hat, vagy nem
Jó hogy jöttél!
Séta
A húsvéti piacos bevásárlás nálunk sem volt egyszerű: Majd megszakadtam a nagy szatyorral, erre még Lili sem volt hajlandó bent maradni a babakocsiban. Mindenesetre megoldottam a dolgot: szatyrot betettem a kocsiba, Lilit meg a napernyő tetejére ráültettem: velem szemben, fogtam a kezét, és úgy toltam a kocsit!
Viszont 3x fordultam az emeletek között: először a baba, aztán a szatyrok, aztán a babakocsi került fel az emeletre, egyszerre sehogy nem ment volna..
Csúcs jók a képek!
Végül is húvéti kalács, 3 féle rétes és vaníllia krém volt a desszert!
Azért köszi!
Otthon, édes otthon!
Jó, hogy Gergő ilyen ügyes volt. Felső fogaknak hajrá.
Ismét.-még irigyebb!
Én is a meleg helyeket kedvelem, egy párat el is tudnék képzelni, de sajnos most ez "nem akuális"
Remélem betegégek teljesen elmúltak már!
2005.03.28 22:40
annyira nem volt ám hideg. De várom már a nyarat én is. Jó utat nektek, kezdtek már lekopni, menni kell visszahozni a szint, mi?! :-) 2005.03.29 08:20
Gyonyoru idonk van.
Hat kepzelhetitek, hogy a szivinfarktus kerulgetett. Mar teljesen megmassza, ha akarna, csak en max. 5 lepcsofokot engedek, szigoru felugyelet mellett es utana visszarakom a legelsohoz. Nagyon elvezi.
Nem volt baratkozos kedveben. De tunderiek egyutt!
A te Lilid is nagyon ugyes.
A hagyomanyos orvoslas se segitett volna, de azt nem is probaltam.
Abban aztan vegkepp nem is hiszek, hiszen az tette tonkre a fuleimet.
2005.03.29 12:51
2005.03.29 20:54
2005.03.30 20:35
2005.03.30 20:43
Most a Maya végre kezdi megszokni,az ágyát,erre a Maxi szegény megint felborítja a napirendünket.Hát ez van
2005.03.31 00:00
Lilikéd nagon jól mutat a mocin, mi apócánk sárga volt az irigységtől, ez a kedvenc típusa. -Momentán csak álmaiban!
Csináltam én is gyorsan róluk képet a mocin, mert közben lefoglalózták, és a jövőhéten elviszik a vevők, mert most sajnos az építkezés a fontosabb...
Majd kap valami kisebb, kopottabb ócsóbb dögöt, ami elszállítja a cég és a lakás között.
Ha nagyon jó lesz, megkaphatja a kimustrált Babettámat.
Nyam-nyam!
Szeretem.
Igazi mascarponéból csináltad? Receptet dobhatnál!
De nálunk ez már csak így megy
A kis tündérkém templomi viselkedése is izgi lesz, anyám kitalálta, hogy majd ő szórja a rózsaszirmot..
Khm. Erről híresek a 7,5 hós babák!
Hogy mit kezdek a manóval az étteremben, hol szoptatok, mibe teszem le aludni, és hogy tartom távol az asztalterítőtől, a poharaktól és a tányéroktól, amit mostanában ha megkaparint, alig lehet két kézzel kicibálni a kezéből, az szintén egy érdekes kaland lesz!
Gergő nagyon nyűgös? Még mindig fáradt vagy? Éjszakáitok hogy alakulnak mostanában - bár lehet, hogy ez hülye kérdés, mert ha minden rendben lenne, akkor többet jönnél.
Régen küldtél képet Mókuskádról!
Ismerősöknek mondták, hogy próbálják meg afeje fölül leszedni a lógokat, és csak a kedvenc játékait olyan pozícióba tenni, hogy csak akkor érje el, ha odafordul érte, de nem jött be. Aztán az sem mindegy, hogy mennyire kemény a "talaj", ha a pelenkázó kemény, de másutt nagyon alábéleled pl. pokróccal, és besüllyed, nehezebben megy. Azt is hallottam ár, hogy valakinél a gyógytorna segített csak, mert kis izmai feszesebbek voltak, ezért nem tudott úgy forduli a baba. Ha nagyon aggódsz, akkor inkább kérj időpontot és nézesd meg Dévényesekkel, a 2004. őszi babás topikban tudnak neked számot és elérhetőséget adni, 3-an is járnak/tak dévényezni. 2005.03.31 00:27
Maxinak jobbulást! Biztos, hogy ez nátha? A fogzás alatt ugyanis a szájban megdagadnak a nyálkahártyák, de a babuskák szervezet még nem elég "ügyes", és ezért előfordulhat, hogy az orr nyálkahártyája is beduzzad, váladékozik. A különbség nem nagyon vehető észre, talán csak annyiban, hogy ilyenkor az orrfolyáson kívül semmi más gond nics, kedélyállapot jó, nem köhög.. stb. Nekünk a fenistil cseppet ajánlotta a dokinéni, hogy ha nagyon rossza ahelyzet, akkor asszem 3 cseppet cseppentsek a szájába, az lelohasztja kicsit a nyálkahártyákat. 2005.03.31 07:55
Hat meglatjuk melyiket folytatja. Motor vagy auto? Felesege orulne, ha semmelyiket, de tesom vereben benne van, nem tud nelkule elni. Ot igy kell elfogadni. Nagyon szereti a szaguldast. Kedves ferjem hala istennek tavol all ettol.
Maxinak jobbulast! Remeljuk tenyleg csak a foga. Nem fogja megterhelni az utazas?
Magadrol nem teszel fel? Jo lenne teged is ismerni.
Mondd meg a ferjednek, hogy ne busuljon, majd ha kesz lesz a hazatok, akkor neki is lesz motorja.
Batyameknal is igy volt. Hol epitkeztek?
Hol taliztok? Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|