A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Saci Kép
Mi a Krio Rtnél vetettük le, ott 200e Ft volt a levétel, majd évente 15e Ft a tárolás a 2 gyerekre.

itt genetikában azt hiszem 2 külön dologról beszéltünk. Amiket én írtam, azok a vizsgálatok már a babát vizsgálják, hogy egészséges-e. Amit Matchi írt, az pedig őket vizsgálja, hogy egészséges-e.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jo reggelt mindenkinek,

de jo volt hogy ma nem kellett korán kelni és egy kicsit lustálkodhattam.

Agi, nem erolkodtem,vigyáztam és jo ido ellenére jol fel is oltoztem.Kép Most számolgattam és kb nekem pont akkor telik le a 14 nap amikor te fogsz menni inszemre. Majd szorítunk egymásnak KépKép

Fruzsi!
Nem teszteltél még véletlenul? Érzel valamit? Ha erre jársz írde le, nálad hogy volt az inszem. Remélem zebrákkal josszKép
Mindenkinek kellemes Húsvéti unnepeket kívánok és a husvétinyúlnak uzenem,hogy ne tojásokat,hanem zebrákat hozzon mindannyiunknakKép
mili

Orsi,
Így van. Nem baba vizsgálat volt, minket néztek.

Matchi
matchi

MAtchi, Orsi,,koszi a felvilagositast Kép
saci

Kép

Sokasodjatok, mint a nyúlak és sok hímes puszit nektek:

Emeseanyu / Szilvia

emeseanyu

Köszönöm szépen a Hajninapi jókívánságokat, bár csak beleolvastam az üzikbe Kép. Én meg kellemes ünnepeket kívánok nektek.

Kép

Kép
vkhajni

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!
szilvi26

Én is Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!
Olik
Vendég

MEGJÖTT Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Képes volt ennyit késni! Már reggel tudtam a hőmérőzésnél! Jócskán visszaesett. Pedig már szerdán kellett volna tesztelnem, mert mentem volna a dokimhoz!
Nem szeret engem a Nyuszi! Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok Lányok,

Köszönöm a drukkokat, jól esik hogy gondoltatok rám.
Tegnapig minden olyan jó volt, Doki az inszem után mondta hogy ennek most sikerülnie kell minden tökéletes volt a tüsző mérete, nyálkahártya, sperma vagyis minden. Ettől én olyan boldog lettem hogy csak na.
De tegnap összebújás után jó pár órával barnás szinű volt a folyásom, ettől én teljesen kiborultam hogy megint nem sikerült. Párom olyan aranyos volt vigasztalt hogy lehet hogy a beavatkozás alatt megsérült a nyálkahártya és még ne adjam fel attól még sikerülhet.Igaza van azt én tudom de olyan nehéz benne hinni ha ilyet látok pisilés közbe. Ma még nem találkoztam vele és remélem nem is fogok. Ne haragudjatok hogy ilyen hosszú lett de jó elmondani így megkönnyebülők.

Várom a locsokot sok-sok tojással amit én készítettem.Legalább egy kicsit kizökkent a hülye gondolat világomból'

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Zituska,légyszí, beépítenél engem is a táblába?

név: Olik
lakh.:Debrecen
1 cn
próbálkozás: 2005.03
ciklusaim: 27-29 nap
kor: 26 év
Nagyon szépen köszönöm
Vendég

Olik Kép
Ne keseredj el, még csak most keztetek neki. Rómát sem 1 nap alatt építették fel. Én kívánom neked, hogy ne kelljen olyan sokáig várod, mint nekünk. Nyugalom, nem idegeskedés. Kép

BarbiKép
Már vártam, hogy jelentkezz. Kép
A barnás színű folyás ne keserítsen el. Nézd meg Szilvit ő is állapotos lett hasonlón tünetekkel. Egyébként meg azt mondják, hogy van akinek utána még hónapokig megjön. Nyugalom, kitartás. Én nagyon szorítok neked, értetek. Kép
Küldök sok-sok babatapasztó energiát. Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Kép

Kép
pkagi

Olik!
Fel a fejjel majd a kovetkezo honap sikeresebb lesz meglátod, csak fo a nyugalom.

Barbi!
Szerintem még a barnázás nem jelent semmi rosszat,foleg így kozép idoszakban.Csak furcsa. De reménykedni kell, én is azt teszem.

Agi!
Az inszem utáni 2 napon eléggé szurkált a jobb petefészkemnél. Szerinted a tuszorepit érezhettem?Volt elég intenzív szuri is egy alkalommal.
mili

MiliKép
Szerintem igen a tüszőrepit érezted. Kép
A befecskendezett spermium 48 óráig életképes.
Benne voltál szerinted a 48-ban?
Viszont ha utána szeretgettétek egymást akkor minden esély megvan Kép

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

Ági
Kibabáztad magad? Milyen volt a hétvége?
szilvi26

Pkagi
Igazad van: még csak most kezdtünk. Csak már annyira nyilvánvaló volt, hogy van valami, mert nagyon sokat késett a vérzésem. Hiba volt, hogy beleéltem magamat Kép
Vendég

Szilvi Kép
Igen kibabáztam magam. Kép
Ha ez jót tesz a hormonoknak, akkor nagyon is sokat tettem érte. Kép
Szombatom sógoromék 21 hónapos kislányukkal voltam. Ha mi ott vagyunk le sem lehet vakarni a kislányt rólunk. Kép
Nagyon sok puszit meg ölelést kaptam tőle. Együtt ettünk, sétáltunk..... Kép
Tegnap pedig az 1 hónapos keresztfiunkat látogattuk meg. A kis drágának nagyon fájt a pocia csak úgy szenvedett. Lefeküdtem vele, hogy rátettem a mellkasomra és úgy aludt a drágám 2 órát. Kép
Szóval kiéltem magam. Kép

Szilvi és te hogy érzed magad?

OlikKép
Tudom milyen csalódás, ha eltervezitek, hogy szeretnétek babát és megjön. Én az első egy év után túlestem ezen a krízisen. Tényleg kívánom, hogy ne kelljen annyit várnod babóra, mint itt nagyon sokunknak. Azért is írtam, hogy ne idegeskedj, mert az sokszor probléma, ha görcsölsz az egészen.

Mili Kép
Hogy vagy egyébként?

Wish Kép
Ha véletlenül erre jársz, számolj be, hogy mi van veled. Kép

Kép

Kép
pkagi

Mili, lehet hogy nem jelent rosszat de valamit biztos hogy jelent,sajnos még mindig van ez a barnázás ma kellett elkezdenem használni a kúpot, nem rég elmentem mosdóba és megint találkoztam vele. Te mire gondolnál az én helyebben. Tényleg megpróbálok nem gondolni rosszra , például ma 10 kor is megsimogattam a pocakomat úgyanis akkor volt a z inszem és beszéltem hozzá, hogy maradjon ott 9 hónapig és hogy mennyire várjuk már.

Olik, nagyon sajnálom!Nehéz ilyenkor bármit is mondani!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!

Olik!
Én se mondhatnék többet, mint Ági!
Nagyon az elején vagy még, ne ess kétségbe. Amúgy megzavarhatja a mensidet a görcsös akarás is. Csak könnyedén, bár tudom, ez nagyon nehéz... Fiatal vagy még. Lesz még babád, nem is egy... Kép

Ági!
Örülök, hogy jól érezted magad a babák között! Tegnap én is babáztam egy kis négyhónapossal.

Lányok!
Nem is tudom, kinek kell mostanság tesztelni! Azt hiszem vagytok egypáran. Remélem mindenki pici kis zebrával gazdagodik!

Puszi
Kriszta

mohácska

Pkagi!
Már megnyugodtam. Az elején volt rossz. Pár nap - és újra próba!
Kép
Vendég

Kedvas Olik!
Nagyon szorítok Neked hogy a következő hónapban ne jöjjön meg. Most pedíg fel a fejjel!
Mi is most álltunk neki a dolognak. Mindenkinek :hajrá!!!Kép
Vendég

Ági
Köszi, jól vagyok, már csak néha fáj egy picit a hasam. Én is babáztam hétvégén.Kép A barátnőm 1 éves kisfia vezetgetett, mert fogni kell azért még az egyik kezét, de arra kell menni, amerre ő akar.Kép

Szilvi
szilvi26

Szilvi mikor látjuk végre a pöttyödet? Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági
A férjemnek még nem sikerült a képet szkennelni(bocs, ha rosszul írtam). Holnap valószínű már hozom. Neked hányadikán lesz az inszem?
szilvi26

Nekem valószínűleg 8.-án lesz a 2. inszemem. Már nagyon várom. Kép 6.-án megyek tüszőrepesztő szurira. Csak úgy mennek a napok. Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági
Múltok nem több idő telt el a szuri és az inszem között? Vagy rosszul emlékszem?
szilvi26

De jól emlékszel. Egyel több nap telt el.
Elvileg viszont egy nap kihagyással a repi szuri után szokták csinálni az inszemet, úgyhogy szerintem ezt is azt is kipróbáljuk. Mondjuk ez attól is függ, hogy az Uh-n mennyi és mekkora tüszőket fog látni a doki.

Kép

Kép
pkagi

Én úgy tudom szombaton nincs bennt a doki, így gondolom pénteken megcsinálja. Kép
Egyébként, itt a babaneten van egy születési kalkulátor. Beütöttem a megjövetel időpontját és 8.-ra írta a fogamzást, úgyhogy minden stimmel.

Kép

Kép
pkagi

Alina!
Neked is sok sikert a jövő hónapra! Köszi a bátorítást! Kép
Olik
Vendég

Igaz,hogy megjött, de olyan furcsa! Ma volna a legerősebb napja, de alig jön valami. A mennyisége 1/3 a szokásosnak. A pocim is alig fáj( szinte egyáltalán nem érzem ). Mi volna ez?
Vendég

Sziasztok!!

remelem mindenki jol van Kép Kép

Olik - sajnalom.Kép de kicsit gyanus, hogy ennyire keves jon...nem lehet, hogy megiscsak sikerult?
teszt?

LAnyok,,van egy kerdesem:
a closy hatasara volt vki felfujodva?

saci
saci

Mili
Örülök, hogy jól vagy, és, hogy ilyen jó kedved van. Maradjon is sokáig a jókedvből. Mikor lesz a vérvétel, vagy mikor kell tesztelned?
Már nagyon kíváncsi vagyok.
Én ma vagyok a 8. napon. Várjuk az akciós-napokat, + ez a hónap a vizsgálatokkal telik. Szinte mindegyik hétre jut belőlük, úgyhogy legalább gyorsabban telik az idő.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Olik
Szerintem is kicsit gyanus ez a menzi, lehet hogy mégis baba lenne a dologban. Volt már rá példa. Hát ha ilyen gyanús maradna továbbra is én biztosan tesztelnék a helyedben.Kép

Barbi
Hogy érzed magad? Már nem barnázol? Remélem már minden OK és jobb a kedved.
mili

Mili,
Jobban érzem magam, tegnap csak reggel volt barnázás azóta nem, vagy csak nem vettem észre! Képzeljétek nem tudtam tegnap hason aludni mert akkor nagyon szúrt a petefészkem vagy valami ott.A fogamzóképes naptár szerint tegnap volt a beágyazódás, remélem így is van!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szilva
szinte egyszerre írtunk. Hát vérvétel nem lesz úgyhogy tesztelni fogok kb a menzi napja korul.Ha addig kibíromKép Most sokkal jobban,kiegyensúlyozottabbnak érzem magam mint a múlt ciklusban. Most úgy veszem hogy lesz ami lesz mi mindent megtettunk érte, de bizakodo vagyok.
Az jo ha van mire várni,mert gyorsabban telik a honap. Sok sikert kívánok nektek is és eredményes akciózástKép
mili

Barbi
Orulok hogy már jobb és remény suggallik az írásodbol.
En is megnézném ez a fogamzoképes naptárt hogy nekem mikor kellett lennie. Itt van a babaneten? Vagy arra a szulési vagy ovulácios kalkulátorra gondolsz?
mili

Mili, igen arra gondoltam.
Drukkolok ám neked, remélem nem hiába való volt a próbálkozásaitok.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi
Néztem én is de nekem a beágyazódásrol semmit sem írt ki. Csak fogamzás,termékeny idoszak stb.
Lehethogy rossz helyen néztem? A babanet elso oladán találtam kalkulátorokat,ott néztem.
mili

Mili, igazad van én fogalmaztam rosszul. A fogamzásra gondoltam ,mert én úgy tudom ,hogy ehhez a naphoz még három napot kell hozzá adni és akkor történik meg a beágyazódás, lehet hogy nem jól hallottam a dolgot.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

En ugy olvastam, hogy a 4-10 napon torténik. Nem mindenkinek egyformán, lehethogy valakinek már a 4. napod de valakinek csak a fogamzást koveto 10.napon torténik. De aztán kitudja?
Barbi,igazat szolva nekunk mindegy volna /egy nap ide-oda/csak ágyazodna már be valaki a pocinkba ezekben a napokban. Egyetértesz?KépKép
mili

IGEN!!!!!!!!!!!!!!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Milli jól írta: a beágyazódás a megtermékenyülést követően általában az 5-10. napon történik. Attól függ, hogy a petesejt hol termékenyült meg ill. hogy mennyit vándorolt még a méhben a helyét keresve... pontosan még lombiknál sem határozható meg, hogy mikor ágyazódnak be az embriók.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Már megint érdemes volt ma bejönni dolgozni, megint tanultam valami újat, nem gondoltam volna hogy ilyen sokáig vándorol, úgy gondoltam hogy 3-4 napon belül találkoznak.Köszi az információt.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Lehet,hogy csinálok egy tesztet, mert ez nem tetszik nekem.
De szinte biztos vagyok benne, hogy "-" lesz Kép
Vendég

Sziasztok! A PG-t nyalogatom,akkor ezek szerint akkor páfrányos,amikor t.repedés van? Vagy az mit mutat? Nekem ez a 17. napon volt. Mikor legyünk együtt,hogy a legesélyesebb legyen?
zita
ebba

Ebba
Mi az a PG? Hallottam már errol a páfrányos dologrol de nem tudom mivel csinálják vagy hogyan. Csak azt tudom mikor "páfrányos" vagy minél páfrányosabb, azok a legtermékenyebb napjaid. De biztos lesz itt valaki aki a saját tapasztalatábol segít neked.Tolem csak ennyi tellett.Kép
mili

en sem tudtam, hogy ennyi ido kell a beagyazodasnak...
sokat utazik akkor a petesejt! Kép

olikKép tesztelj,,de vkinek az is negativ egy ideig,,hiaba terhes. A biztos,,csak a vervetel!

Kerdes: volt-e vkinek a Closy hatasara felfujodasa? mert en nagyon szenvedek...Kép

saci
saci

Mili! Azért köszi. Ez egy mini mikroszkóp szerű Kép

Várom válaszaitokat
ebba

Barbi Kép Saci Kép
Nem a petesejt vándorol ennyit, hanem a megtermékenyült ZIGÓTA!!! A petesejt a tüszőrepi után kb. 24 órán keresztül termékenyíthető meg, utána már a zigóta vándorol és keresi a tökéletes helyet.

closty ügyben semmit nem tudok, mert én nem szedtem, és nem is néztem utána.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi
Légyszí válaszoljál majd az E-mailemre, ha majd lesz egy kis időd.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?