A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Karmen: Visszavitte a párom a szervízbe és adtak egy másikatKép De ehhez neki kellett elmennie balhézni! De a memórikártyát is kicseréltettem, mert az elözö gépbe nem müködött. A Médiába müködött, de mondtam nekik, hogy hiába müködik itt a számítógépbe, ha nekem otthon a gépben nem. (elvittem a fényképezögépet is, megmutattam, hogy tényleg nem müxik), szóval kivertem a balhét és azt mondták kicserélik. Felküldték Pestre, hogy ott a központba (vagy nemtomhol) megnézzék jó-e vagy sem!

Kriszta: Köszi szépen Kép Édes vagy, és ez a bohóc is édes Kép

Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő,
Kép.

Karmen,
mi annak a könyves diszkontnak a linkje?

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

A 3 éves BogiKép

Kép

Ennyire szeretem a kishugomatKép

Kép

Enikö

ceniko
Szeged

És Róna nyitott szemmel (végre)Kép
Kép

Na ez a toka Kép

ceniko
Szeged

Angi: Sajna, hogy elhagytátok a motort. De legalább jót kajcsiztatok. Én még nem bírok, de legalább lement 1-2 kiló! Kép Sonkára rá sem merek nézni. Egyébként most Bátor lázas újból. jÓ kis húsvét. Az ostort meg el fogom venni, és nem kapod vissza soha...Kép

Erdészapuka: Erdészanyuka nem akar csatlakozni? Kép Mekkorák a gyerkőcök?

Ildi: jÓ utat! Mi maradunk itthon.

Nóri: Zoli itthon maradt tegnap. de ma már tök jól voltam, csak Bátor nyűgösködött.

Karmen, Nóri: Ovival kapcsolatban, én már régen látom Flórán, hogy uncsi itthon neki velem. Ha kimozdul idegenek közé rögtön feltöltődve jön haza. Most hogy Zoli elvitte két nap a munkahelyére csak 1-2 órát,máris olyan mosollyal jött haza meg mesélt miket csinált. Szóval látszik rajta, hogy hiányzik a társaság. Neki már bölibe kellett volna járnia,hogy feltubózza magát. De lehet Orsi vagy Léna másmilyen lesz. Flórának csak jót fog tenni az ovi. És ő akkor már majdnem 3,5 éves lesz. És Flóra is olyan nyugodt gyerek volt mint Orsi meg Léna.

Mindenkinek Kellemes Húsvétot Kívánok!

Gabi3
inecsg

Enikő: nagyon szépek a lányok!

Gabi3
inecsg

Jó reggelt!

Enikő!

Gyönyörűek a csajok.Majd valamikor odaérünk hozzátok,nem felejtettem ám el.Csak az apát nehéz rávenni,hogy kimozduljon.Ha viszajövünk Zalából,akkor elmegyünk.Persze,ha áll még a meghívás.

Gabi!

Köszi.Holnap reggel indulunk.Most még megyek a kozmetikushoz,rendbe szedetem magam.Aztán délután pakolunk.

Ildi
tfildiko

Ildi,
de jó Neked!!!
Jó pakolást, szépülj és vigyázzatok az úton!
Mikor jöttök?

Gabi,
jobbulást Neked. 2 éve Húsvétkor Eszter már odabenn volt és minden kaját "kidobott" belőlem Kép. 1 éve még kicsi volt, az idén végre ehetek, ami jólesik. Majd gondolok Rád közben.

Enikő,
a Csajaid nagyon édesek, gondolom Bogi azt sem tudja, hogy imádja a Hugit Kép.
Akkor most Viola vagy Róna Kép?

Erdészapuka,
végre egy Férfi is van köztünk Kép.

Ma érkezik Anyósom, itt lesz nálunk pár napig.
Szaladunk még vásárolni, egykor meg elmegyünk meghallgatni valami előadás-félét a szállodákról.

Szép napot és jó készülődést!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszta: VIola Róna Kép

Ildikó: Szerencsés utat Nektek! Naná, hogy áll még a meghívás Kép Majd szólsz ha jó nektek, mi ráérünk Kép

Gabi3: Igazad van ovi ügyben, tökéletesen megértelek és Flót is. Nekünk az a szerencsénk, hogy itt a szomszédságban kb 5-6 Bogi korú gyerek van, akikkel összejárunk a játszón vagy itthon, úgyhogy megvan a társasága. De látom rajta, hogy nagyon is igényli!!!

Képzeljétek Róna már 2 napja nem kakilt. Régebben napi 7-8 kaki is volt, mostanában már csak napi 1, délutánonkét, de csütörtökön kakilt utoljára. Mit csináljak vele? Vagy ez nem baj???? Ezért hízik ilyen szépen! Feldolgozza amit betermel!

Kellemes nyuszis ünnepet mindenkinek!!!!!
Enikö

ceniko
Szeged

Enyém volt a 16000. hozzászólás Kép pedig nem "gyúrtam rá" Kép
E

ceniko
Szeged

Enikő,
azt tudom, de hogy fogjátok szólítani - ill. hogy szólítjátok?

Kép

Kép
eszteranyu

Tapsifüles nyuszikának
Nagyon sok a dolga,
Piros tojást, hímes tojást
Szerteszéjjel hordja.

Hordjad, hordjad kis nyuszikám,
Kéket is, tarkát is,
Nekem is van egy kosaram,
Belefér még száz is.

Nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánok !

Kép

Kriszti+Eszter

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszta: Violának vagy Rónának, mikor hogy!Kép Azért írtam, hogy Viola Róna....KépKépKép
E

ceniko
Szeged

Karmen: Képzeld már megint betojt a fényképezögépKép!Most az elöbb, már nem tudtam kikapcsolni! És ez az új!!!!! Érdekes, hogy az összes ilyen tipusú gép elromlik elöbb utóbb, szoftverhibásak! A Média Marktos pasi szerint már kirúgták a HPtöl azt az embert aki a 635-ösöket tervezteKép Csak azt nem értem, hogy ha tudják, hogy szar, miért árulják továbbra is?

Kedden visszaviszem a szervizbe, kérem, hogy adjanak egy papírt, hogy szar a készülék, és a papírral meg a készülékkel elmegyek az E.pontba és visszakérem a pénzem. Veszek majd valami normális készüléket! Te milyet javasolsz? Nem szeretnék sokat rászánni. "Csak" anyit amennyibe ez került (40 000ft)! De HP-t nem veszek többet! Semmit!
E

ceniko
Szeged

Enikő!

Köszi.Majd csak eljutunk hozzátok egyszer.

Kriszti!

Egy kicsit megszépülve hazaértem.Sajnos,a kozmetikus nem elég hozzá,hogy szép legyek.Jövő vasárnap jövünk vissza.Rohanok,mert szalad a lakás.

Ildi
tfildiko

Gabi,Kriszti! Ez sokban függ attól Orsi mennyire fog tudni elszakadni tölem és mennyire igényli a gyerekek társaságát. Pl. unokahugom 2 évesen megőrült a gyerekekért, neki élmény a bölcsi. Orsi meg magában játszik akkor is ha van ott másik gyerek, söt ha az sikit akkor ö elkezd sirni, fél töle. Ha átlagos baba lesz akkor 1 évvel késöbb akarom, vagyis akkor lesz szept. 4,5 éves. De ha azt látom neki jót tesz a gyerekek társasága akkor beiratom oviba hamarabb, persze. Amit neki a legjobbnak gondolunk majd.

Enikö! Hü most olvastam hogy jó a gép, erre már megint rossz! Annyira szépek a lányaid!!!Kép Most akkor adtak másik kártyát azzal használod?
Férjem sokkal jobban ért hozzá mint én megkérdem mit javasol (ami árba is belefér). Nekün Canon van, a Sony is jo de nem tudom ezekböl lehet-e ennyiért kapni gondolom min. 2 Megapixeleset akarsz.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kriszti! na megnéztem, itt a cim. http://www.diszkontkonyvesbolt.hu/

Enikö! Esetleg itt néz körül átlag mik vannak ennyiért http://www.fotomarket.hu/products.php?categ=0000009764

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nóri, Enikő! Sztem azért más a Ti szerb nyelvtudásotok, mert ahol felnőttetek, ott ez egy használt nyelv volt. Ha a férjem pl német lenne, megtanulna a gyerek németül. az ilyen helyzet sztem szerencsésnek mond6ó. más egy nem anyanyelvi nyelvtanártól órákat kapni, és más hallani a nyelvet és így elsajátítani. sztemKép

gabi! mostmár tessék meggyógyulni gyorsan!!! ma mekiben ebédeltünk, gondoltam, h nem futunk össze (szombaton szoktatok menni ugye?) ...Kép

Enikő! Gyönyörűek a csajszikáidKép. Köszi, h megnézted a motort. Lenyúltuk a mamát, már van másik. Motor nélkül nem élet az élet, leg fogyok kicsit, annyit rohangászok őnagysága hóbortos kisasszony utánKép

Valszeg Virág is csak 3és fél évesen megy oviba. A lényeg, h együtt fognak elkezdeni közösségbe járni, míg itthon vagyok, addig nem.

Erdésztapuka! Aranyos, h olvasgatsz itt, üdv köztünk, írj magatokrólKép!

Enikő! Míg Bogi pici olt, Ő is napi 10szer is kakált, azóta meg kb heti 1szerKép. Tök normális, ne aggódj. Bár tápinál asszem kell azért 1-2naponta alkotni.
(Bogi kap már pár napja sütőtököt, és Ő így is csak 5.napra kakált, nem ragadt bele, nem fájt a hasa, szal asszem ez is belefér)

Szép napot!

.:Angi:.
angiszeged

Angéla,
ˇ"amíg Bogi pici volt" - Kép most nem az?

Karmen,
köszi.

Enikő,
ez gépes-sztori nagyon gáz. Ne hagyd annyiben, balhézzatok mindenütt.

Kép

Kép
eszteranyu

Karmen, nem adtak hozzá másik kártyát, a régit bevették, azt moondták 10 napon belül hívnak, hogy mi van. Most a fényképezögép saját belsö memóriájába szoktam fényképezni, már amikor müködik a gépKép Nagyon elegem van belöle, kiverem a balhét az már egyszer biztos! Köszi a linket majd átnézem, a Canon tényleg jó márka!

Angi: Szivesen, Bogimnak is van ilyen motorja, imádja! Tényleg nem élet az élet moci nélkül!Kép Elhiszem, hogy Virágnak nagyon hiányzott.
Már nem aggódom kaki ügyben, mert délután nyomott egyettKép Mindig délután kakkant, nagyjából ugyanabban az idöben, csak tegnap valahogy kimaradt! Nem baj, mára bepótolta a tegnapit is Kép

Kriszta: Nem fogom annyiban hagyni, mostmár tényleg betelt a pohár. Csak mindig hosszú hétvégére döglik be....

Nálunk ennyi a Húsvéti dekoráció itthon, ezt csütörtökön alkottamKép
Kép
E

ceniko
Szeged

Kellemes Húsvétot kívánok Mindenkinek!Kép

Vigyázzatok Magatokra!!!

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon boldog húsvéti ünnepet kívánunk!

Kép

Enikő!
Boginak nagyon boldog 3. szülinapot kívánunk (kicsit megkésve).

Hajni!
Boldog névnapot!

Bocsi, de most csak ennyi, mert itt vannak a húgomék,majd jelentkezünk.

Üdv.: Tünde+Tomika
ptünde

Hajni,
boldog névnapot kívánunk!

Kép

Eszter+Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Hajni boldog névnapotKép

Tündi: Köszi Kép
E

ceniko
Szeged

Hajni,
boldog névnapot kívánok én is!
Vendég

Sziasztok!
Sok puszi mindenkinek, köszi a köszöntést.
Csak röviden jövök, éjszaka 4 órát aludtam össz-vissz, de mintha nem haladnék semmire.

Én ugyan el fogom kerülni, de nektek kívánok sok locsolkodót, jó szórakozást holnapra!
Akit reggel apa nyakon önt egy vödör vízzel, az számoljon be róla! :-)

Kriszti, ahogy elnézem, kifogyhatatlan az animációid tára:-)
H
babamama

sziasztok

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk, a lányoknak sok locsolót, a fiúknak sok piros tojást. Kép

Enikő, Boginak kicsit megkésve, de boldog szülinapot kívánunk. Kép

Hajni, boldog névnapot kívánunk. Kép

Gigi és Virág
gigi1

Kellemes husvéti Ünnepeket kivánunk!

én eltütön egy kis idöre, felvált a csempe az elöszobában, wc-ben a por miatt a szg. szét lesz már holnap szedve meg el is költözünk.

Hajni! Boldog névnapot!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Őszinte leszek, Én idén annyira nem készültem az ünnepre, h semmi dekorációnkKép. Vettem egy csomag szalvétát, sütöttem almás pitét, muffint, ennyi.
Persze valahol tudatos ez, hiszen itthon sem vagyunk. Ma be sem ágyaztunk reggel, estére értünk haza, minek?Kép)

Holnap alvásidőben lesz a függönymosás:DDD

Hajni! BOldog névnapot NekedKép. Ittenire nyomtam egy mélt Neked.

Karmen! Uff, nem irigyellek, gyors visszaállást eredetibe! Kép(

Mi is szép húsvétot, sok, vagy kevés locsolót mindenkinek, ahogy tetszikKép.

Mi holnap is kizarándokolunk anyuékhoiz, mint minden évben, nem bírom kiKép. Vele várjuk a locsolókat, akik sok-sok éve ugyanazok az emberek, és jó VElük beszélgetni picit. Meg Anyuval is jó ilyenkor beszélgetniKép.
Délután Ópusztaszer, remélem nem fog esni...

angiszeged

Karmen,
sajnálom.

Mi sem Húsvétolunk, remélem senki nem kopog be, mert mackóban vagyunk itthon.
A hátam közepére sem kívánom a készülődést. Mindig is utáltam.
Jövőre viszont sztem már más lesz, majd készülünk, akkor már Eszter is nagyobb lesz.
Anyósom itt van, Eszter lefárasztotta (?), pihen...
Holnap jön a másik Mama, gyorsváltás lesz.
Most elmegyünk sétálni - CSENDET AKAROK!!! Ordít a tévé, mama is nagyhangú... Tele van a fejem Kép (is).

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti! Uff, nem irigyellekKép.

Ópusztaszer elmarad sajna, nem olyan az időKép

Viszont Virág nyitott ablaknál alszik_3_órája, mi kimostuk a függönyt, ablakot pucoltam, lakást rendberaktuk, buksisimi NekünkKép)).

Délelőtt Virág nem tudott napirendre térni a történteken, meg volt illetődve, nagyon antiszociális volt a locsolkodókkal. Asszem jövőre már élvezni fogjaKép

angiszeged

Angéla,
köszi Kép.

Mi is Vadasparkozni akartunk, de nem kedvezett az idő Kép.

Ügyesek vagytok, simisimi Kép.

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!
Megjöttünk mi is, a változatosság kedvéért, most a másik mamánál (anyósoméknál) voltunk. Egy éjszakát a sógornőméknél aludtunk, és Léna szokásától eltérően kb. 1 órán át sírt, kis megszakitásokkal, mire a sógornöm 14 éves kamaszfia kijelentette, hogy anya én még legalább 3 évig nem akarok gyereket. Kép Sógornőm erősen gondolkodott rajta, hogy jó lenne, ha még egy éjszakát ott aludnánk, és Léna sírna, akkor az már 6 év lenne!

Kriszti!
Eszter véreredénye szupertitkos? Kép

Héten talli? Jó időt mond...

Nóri
norcee

Karmen!
Még nem voltunk 15 hóson, sőt lehet, hogy elhúzzuk őszig.

Nóri
norcee

Mi benne vagyunk egy esetleges talibaKép
Mikor?

angiszeged

Én is benne vagyok egy taliban.

Angi,
sikeült kihívni a Melittát?
Vendég

Sziasztok
Taliban mi is benne lenni, ha itt lesz a közelben Kép

Képzeljétek, tegnap éjjel Viola este 21:30tól hajnal 5-ig húzta a lóbört. Nem hittem a szememnek, amikor megnéztem hány óra van Kép Imádom Kép

Puszka
Enikö

ceniko
Szeged

Dancsi! Mi az új címed? GOndolom nem a TVnetvörkös.

angiszeged

Sziasztok!
Angi, mail ment back!

Mi sem nagyon húsvétoztunk, tulképpen egyik nap sem voltunk itthon, úgyhogy még főzni sem igen kellett, csak a sonkát meg a tojást. Sütit kaptunk a nagyanyóktól egy kocsiderékkal.

Én azt gondolom, hogy a gyerekek olyan 3 éves koruktól kezdik kedvelni a húsvétot. Onnantól kezdik érteni a rituálét, de pl Lucit most sem érdekelte semmi, csak hogy a csokitojásokat valaki felbontsa neki. Kimentünk a piacra, megnéztük a nyuszikat, de csak ennyi.
És ez igaz a karácsonyra is, mondjuk annyi különbséggel, hogy ott azért a fenyőfa kicsit kézzelfoghatóbb.

Tényleg jó időt mondanak a hétre?
H
babamama

Sziasztok!

Kriszti!

Jó a kégli és nagyon bababarátnak tűnik a környezet, úgyhogy minden nagyon szép, nagyon jó Kép

Nóri!

A kis éjszakai műsor után, amikor azon gondolkodtam, hogy most azonnal szülök e, vagy mi, azután másnap gyorsan megvarrtam a pólyahuzatot, és beszereztem mindent, ami a kórházba kell, úgyhogy be vagyok pakolva. Nyugodtan várom a legközelebbi ilyen éjszakát Kép
Járok CTG-re is. Egyelőre az a baja a dokiknak, hogy keveset mozog a baba. Én azért nem izgatom emiatt magam, mert amint felkelek arról az ágyról, nagyon vad táncba kezd. Ott meg van illetődve... mint én. Biztos érzi a feszélyezettségemet. Kép

Voltam ultrahangon is. Van egy rövidítés, amit sehol sem találok, és nem tudom, hogy mi az. Tudna valaki segíteni mit takar a "Fox:" És mi az hogy a fekvése II.Kt, meg hogy a lepény G II. ? Aztán van még valami, amit ki se tudok olvasni. Valami min vagy miz: Kp. Kb ez az összes info azon a papíron de a Kajtár nem volt valami szószátyár, hogy mit takarnak ezek. Szóval szívesen venném, ha leírnátok, amit tudtok erről.

Köszi!

Gira
Vendég

Angi,
maradt a régi cím is, egyenlore még az is él.
Vendég

Sziasztok!
Gira, én már nem emlékszem a feliratokra, de a G II a lepény érettsége. Ha jól emlékszem, nálam G III volt, amikor szültem, de mondjuk ez még önmagában nem jelenti a szülés közeledtét, mert hallottam olyanról, akinek megindították, mert már káros lett volna a babának.

Az meg, hogy mozog-e a babus eleget, elég relatív. Szerintem ha egyébként minden rendben, akkor nincs aggódnivaló. Orvosa válogatja, ki mit tekint bajosnak.

Te törődj magaddal, pihenj sokat, mert ha megszületik, még egy jóízűt már sokáig nem fogsz:-)) (Anyám szerint addig nem, amíg egyetemre nem megy a kölök:-)))
H
babamama

Gira! A KT az koponyatartást jelent. A lepény II, az ebben az időben már normális. Ennyit tudok csak.

Mikor legyen a tali csajok?
SZúrjunk ki egy napot!
Pl szerda 10óra?

angiszeged

Gabi! Jobban vagy már? Remélem... Jelentkezz, ha olvasol erre!

angiszeged

Nóri,
bocsika, elfelejtettem...
Tali nekünk is jó, nyilván az óraállítás meghozta az eredményt az 1 órás napi alvás-kérdésben.
Mama ma van itt Unokahugival, holnaptól jó a tali.
Játszóteres lesz?

Kriszti

Ui,
Angéla, mehetünk együtt.

Kép

Kép
eszteranyu

Nóri:

Fehérvérsejt: 6,35 (5,5-18)
Lymphocyta meghat.: 5,9* (25-50)
Monocyta: 6,8* (1-6)
Vörövértest: 4,66 (3,9-5,1)
Haemoglobin: 122 (115-145)
Haematokrit: 0,353 (0,32-0,41)
vvt térfogat: 75,6* (80-96)
Vas: 6,0 (4-24) - EZ ELVILEG JÓ, A TÖBBI ALACSONYSÁGA MIATT LETT VASHIÁNY AZ EREDMÉNY.

Ennyi adat elég?

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!
Éjjel is jól aludtunk, Viola 4kor ébredt legelöször, este 8tól!

Voltunk tanácsadáson a védönönél és 4360 gramm és 55 cm hosszú a lányom!Kép

Gira: Neked kitartás! Kép mennyi van még hátra???

Sziasztok szép napot Kép
Enikö

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Angi:Köszönöm kérdésed megmarad az egész család. Én már pénteken jól voltam, de Bátor visszaesett. Láza volt és nem evett, nem csinált a nyűglődésen kívül semmit. Ill. dehogynem szopott. Még jó hogy van az az éltető nedű, különben éhenhalt volna és kiszárad. A dokinénink szerint tea és gyógyszer. Ehelyett saját józan eszemre hallgatva, megszoptattam amikor csak igényelte és nem adtam neki gyógyszert. Hát megmaradt. Bocs a kitörésért, csak akkor nem tudom minek tartom. Mármint a dokinénit. Ma már elég jól evett Bátor, Flóra meg mindig enne.
Mekibe készültünk, de nem mentünk, mert otthon Zoli főzött, szombaton azért Flóval elmentünk Gryllus koncertre. Nagyon élvezte a csajom. Jó volt kettesben.
Nektek már volt háromnapos lázatok? Csak azért kérdem, mert Bátornak most pöttyös a hasa. És háromnapig volt láza. Ezt egy vírus okozza, ugye?

Enikő: Nekünk HP nyomtatónk van az jó,én sem mernék már HP-t venni ezek után.
Nektem mit kell vinni beíratkozáshoz? Minek az orvosi igazolás,hogy mehet közösségbe mikor csak augusztusba fognak menni? Addigra bármit elkaphat. Nekünk azt mondták, hogy az a legfontosabb,még a tajkártyánál is, meg oviérettségi papír. Az meg minek.

Karmen: Flóra is tök jól eljátszott egyedül ilyen idős korában. Sőt ha társaságba mentük akkor ott ült a szoknyám mellett. Most meg alig lehet vele bírni. Sokat változik egy gyerek, mire óvodás korú lesz.

Ma voltunk az algyői oviban, Flórának tetszett, már ott akart ebédelni. Az óvónők aranyosak kapott egy hajtogatós papír békát emlékbe. Már pedzegették a nemottalvást. De nem hagyom magam. Annak nem látom értelmét, hogy Bátor,aki akkorra már majdnem másfél lesz és napi egyszer fog aludni napközben, hogy babakocsiba aludjon 2-3 órát. Így sosem szokja meg hogy egyedül aludjon, és ne mozogjon alatta valami. Nem normális dolog.

Hajni: Boldog névnapot! Nálunk hétfőn én locsoltam ki Zolit az ágyból alig bírt felkelni. Kép

Mi sem nagyon készültünk. Nem nagyon szeretem a húsvéti locsolkodást.

Gira: A védőnődet kérdezd, ő biztosan válaszol és mindennek tudja a megfelelőjét. A Gll. teljesen normális.

Mi is mennénk, de a szerda nem jó, másik napon is talizzunk!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Mi voltunk hétfőn Ópusztán, rengetegen voltak. Az első fél órában nem esett az eső, de aztán rázendített, így az összes jurtát, házat körbe jártuk:-) Pipi persze ráunt és rohangált az esőbe, jó körbe is röhögtek minket, amikor kijelentette, hogy nem akarja nézni a bagolyt:-)(kitömött formában)De azért az eső ellenére jól volt, én már nem bírtam tovább itthon maradni...

Enikő, nagyon aranyosak a lányok,Viola nagyon rendes kisasszony, hogy hagy aludni:-) Látom a növekedés és a hízás megy nála, szép súlya és centije van:-)Szerintem se vegyél többet HP fényképezőt, látod ez is milyen trágya volt. Nekünk Konica Minoltánk van, szerintem nagyon jó.
Pipi is három és fél évesen kezdi majd az ovit, Ő imádja a gyerekeket. Karmen szerintem Orsinál ez még természetes, hogy beijed ha hangosan sikít egy másik gyerkőc és hogy szeret egyedül eljátszani. Pipit sem érdekelték még ennyi idősen mások és volt hogy Ő is sírt ha valaki nem az Ő frekvenciáján szólalt meg:-) Most meg nagyon szereti a többieket és szeret velük játszani, sokat van közösségben, minden nap:-)

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Gabi3: Az orvosi igazolás nem azért kell, hogy beteg-e vagy egészséges a gyerek, hanem, hogy pszihésen oviérett-e!

Anita:KösziKép Nem fogok többé HP-ét venni! Kép

Most mennem kell
E

ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?