A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

EbbaKép
Én is azt nyalogatom, amikor páfrányos akciózni kell. Ugyanis akkor szabadult ki a kis "drága".

Milli
PG53, termékenység vizsgáló. Kis mikroszkóp amit be kell nyálazni a megfelelő helyen, és kimutatja mikor vagy termékeny, nagyon jópofa kis szerkezet.
Vendég

Saci Kép
Én nem éreztem még closty hatására felfújódást csak inszem után.
Nekem hangulatváltozásaim voltak tőle. Kép Kép
Javaslom nézd meg a tájékoztatóba, hogy van e ilyen mellékhatása.
Egyébként szerintem mindenki máshogyan reagál a hormonokra.
Mennyi clostyt szedsz?

Kép

Kép
pkagi

Olik
Nem tudom te mikor hagytad abba a fogamzásgátlást, de az biztos hogy nálam nagy változást hozott a mensit illetően. Például a vérzésem gyengébb lett, a hasam pedig egyáltalán nem fáj. A gyógyszer szedése közben viszont voltak mensis görcseim (enyhén), a vérzésem viszont több volt. De a barinőmnek meg pont fordítva lett.
Vendég

KépAgi, KépOrsi,,koszi...
en par honapja szinten szedtem a closy-t,,de akkor csak fel dobozzal, mert maradt az elozo honapbol (elfelejtettem bevenni..)
de most, konkretan, ugy erzem, hogy leszakad a mehem. Mindenem faj,,de nem tudom, hogy ettol a rohadt gyogyszertol-e? de lassan ebredeznek a tobbiek is ,,es remelehetoleg lesz vmi tapasztalat meg.

Sajnos en meg pafrany temaban nem tudok mit mondani,,ez nekem olyan, mint a homerozes - nem megy Kép

Saci
saci

Kagyló Kép
itt is jelzem, hogy nem kaptam meg Kép Kép Kép már láttam a kaálisban is, hogy írtál.
kovacs.orsi@freemail.hu vagy v_ko@freemail.hu akármelyikre jöhet Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Saci Kép
nyugtasson a tudat, hogy a hőmérőzés a nők 15%nál nem működik, így nem vagy egyedül, és ez még semmit sem jelent.
A nyálasnál meg nagyon függ a nyál mennyiségétől, hogy mi lesz az eredmény.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi
Ezt hogy érted, hogy függ a nyál mennyiségétől?
Vendég

Orsi
E-mail ment! Köszönöm szépen!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Ez a nyál minősége engem is érdekel.
ebba

Orsi Kép ja,,ez nyugtat Kép
Kulonben azert sem mukodik,(talan) , mert osszevissza elek,,sokat (mar nem annyira !!) bulizom..stb. Szoval a hajnali borozos estek nem igen mutatjak a valos adatokat. azt hiszem a homerozeshez erdemes ugyanabban az idoben kelni, fekudni.

Az egyik baratnom kulonben azt mondta, hogy ok SZIGORUAn minden nap szeretkeztek, amig ossze nem jott a bebi. Es ez 1 ev volt. Vegul is ez a legjobb megoldas,,mert akkor mindegy, hogy mit mutat a homero, meg a tablazat.
saci

A nyál mennyisége: ha túl sokat teszel rá, akkor sosem lesz páfrányos, mert nem tud annyi elpárologni, hogy kirajzolódjanak az ösztrogén miatti páfrányok. Ha meg keveset, akkor általában mindig páfrányos Kép legalábbis itt többeknek ez volt a tapasztalata vele. Személyes tapasztalatom nincs, mert én a Corax LH tesztet használtam.

Saci Kép
A minden nap nem jó, de a minden második napon az már mehet. Ha minden nap van szex, akkor nem tud kellő mennyiségű és minőségű kiskatona termelődni.
Ha minden 2. napon vagytok együtt, akkor mellé lőni nem lehet Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Én kb 1 hónapja vettem meg a PG53-mat,mikor elkezdtem, túl voltam a félidőn, és tegnapig nem is mutatott páfrányokat. Tegnap viszont (11nap)kezdett páfrányos lenni, és ma is. Se túl sokat, se keveset nem rakok rá. Mármint nyálból.
Vendég

csajok, valami kis dombocskát érzek a számon lehethogy valami herpesz szeruség. Csak gyanítom mert eddig még csak egyszer volt az is már rég. Ha az volna az befolyásol valamit szerintetek a babásodásban?
mili

Mili, ha a szádon van, akkor semmit nem befolyásol, csak neked kellemetlen. A herpesz viszket, és hólyagos lesz. Ezt csak azért írtam,hogy biztos légy benne. Nekem sokszor van, és azt mondták ezt nem lehet kiírtani, úgyhogy bajt sem okozhat.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni
koszi,kicsit megnyugtattál. Mert nekem úgy rémlett hogy valaki itt írta hogy neki valahogy bekavart a herpesz. Nem tudom, nem tudtam megtalálni.Ez végett kérdeztem.
Kulonben még ici-pici,nem látni még csak kezdeti stádium. Már kenegetem.Hogy ne nojon meg nagyra.
mili

akkor megállapítottuk, hogy a nem szájon kijövős herpesznek lehetnek mellékhatásai a gyerekre nézve, de senki semmiben nem volt biztos, egyedül abban, hogy a szájas nem árt, és nem lehet eltűntetni Kép. Na ezt már megint jól megmagyaráztam Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni
Értem. Koszi drága vagy. Kép
mili

Mili Kép
Ne ijedj meg a szádon lévő herpesztől. Vannak a herpesznek sokkal súlyosabb "fajtái" és azok árthatnak csak a babónak.
Izgulok ám érted. Kép Lassan mennek ilyenkor a napok. Kép

WishKép
Szétizgulom magam érted. Kép
Hogy érzed magad? Csak egy-két szót írj. Kép

NoémiKép, Szilvi Kép
Kedves kismamáink dolgoztok?
Hogy érzitek magatokat?

Kép

Kép
pkagi

ÁgiKép
Én nem dolgozok, kiírt a doki, úgyhogy egy darabig itthon leszek, 13. hétig biztos, aztán majd meglátjuk. (pont mikor vakbél után visszamentem dolgozni, másnap kezdődött a hasfájás, meg barnázás, úgyhogy doki letiltott). Amúgy jól vagyok.Kép
Arra gondoltam, Neked hátha ez a verzió jön be az inszemnél.Kép Már nemsokára ápr.6..

Szilvi
5+6 Kép Még mindig alig tudom elhinni!
szilvi26

Sziasztok Lányok!

Ma kellett tesztelnem az első inszem után 15. napon. Láttam még egy csikot a teszten, de nagyon halvány volt, ma vettem egy másikat is. Reggel megcsinálom azt is...Marhára fáj a hasam, de az már inszem után is fájt a gyógyszerektől (Duphaston-t szedek) Nem merem felhivni a dokit, tök hülyének nézne, hogy nem tudom leolvasni a tesztet. Volt már valakinek halvány második csikja?

Saci,

A Closty-tól nekem nem volt felfújódva a hasam, csak depi voltam tőle és nagyon fáradt.

Fruzsi

fruzsina32

Lányok tegyetek már fel a profilotokba fotót magatokról. Kép
Ollllyyyyyan kíváncsi vagyok rátok. Kép

Kép

Kép
pkagi

Pkági

Te sem látszol a fényképeden, olyan mintha te sem raktál volna felKép

kagyló

Fruzsina32
Itt már volt szó a tesztekről, és azt írták MÉG A HALVÁNY CSÍK IS CSÍK!!!

kagyló

Fruzsi Kép
A halvány CSÍK IS CSÍK. Kép
Azért kíváncsi vagyok a holnapi tesztedre. Kép
Szilvinek is halvány csíkos volt kétszer is. Ugye jól tudom Szilvi? (Kismama már Kép )

Kép

Kép
pkagi

A halvány csík is csík!! Tényleg Nézd meg migint reggel
ebba

Kagyló Kép
Már csináltam fotóalbumot, csak a profilba kell még áttenni a hivatkozást. Kép

Kép

Kép
pkagi

FruzsinaKép

Nekem az első olyan halvány volt, hogy csak akkor látszott a második csík, ha odavittem a tesztet az ablakhoz, vagy lámpa alá. Két nap múlva a második teszten már jobban látszott a csík. A harmadikon már egyértelmű két erős csík volt. Hasfájás nekem is volt.Kép Tesztelj reggel első vizeletből, abban több a hormon.

GRATULÁLOK!Kép
Kép

Szilvi
szilvi26

Fruzsi Kép ertem,,en nem vagyok depresszios tole,,csak a hasam robban szet,,de te mar a 3. vagy, hogy mondod,h. te nem ezt erezted szoval akkor lehet, hogy nem a closby-tol van. kosz az infot.

Wish Kép tenyleg,,hogy alltok? Kép

Orsi Kép igen,,ezt mar en is hallottam (2 naponta), de sokan a napira eskusznek! ...nekem eleg 2 naponta Kép Kép Oregszem Kép

Fruzsi Kép jujjj, ez izgalmas! Lehet hogy erdemes varni par napot,,bar ilyenkor nehez turelmesnek lenni..

Babas tarsak !!? merre vagytok? kerunk szepen vmi oromteli jelentest, hogy foltoltodjunk.+++ Milyen erzes pocakosnak lennni? en tegnap egy csomo kisbabas fotot, kepet nezegettem, hatha jobban rahangol a temara Kép Vagy csak kezdek becsavarodni Kép
saci

Fruzsi!
Szerintem ez jo jel,nagyon úgy néz ki hogy babás vagy.Kép
De a helyedben holnap reggeli vizeletbol csinálnák egy más fajta tesztet.
Agi!
most már teljesen megnyugodtam,hogy a herpesz nem
kavarhat be.Csak már érzem hogy no,remélem nem lesz tul nagy.
mili

Pkagi
Hol lehet megnézni más profilját, képeit?

Alina Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a biztatást, de még nem merek örülni. Persze vettem egy másik tesztet is és holnap megcsinálom reggel. Hihetetlen lenne, ha összejött, olyan régóta próbálkozunk. Csak nagyon nehéz várni.KépDe ezt ti is tudjátok.
Holnap jelenkezem.

Fruzsi

fruzsina32

Alina Kép
Ráklikkelsz a nevére kétszer. Kép

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok Kép

Ági Kép, Saci Kép
Köszönöm az érdeklődést.
Megvagyok. Nagyon sokat alszom, legalább a fél napot átalszom, így nem gond a pihenés Kép Most bepótolok minden kialvatlanságot. Utoljára szerintem akkor aludtam ennyit, mikor agyrázkódásom volt.
Néha fájogat/görcsölget egy picit a hasam, néha meg olyan, mintha belülről csiklandoznák. A cickóim meg feszülnek.
Próbálok nem tulajdonítani semminek jelentőséget, mert ahogy olvasgattam, mindenféle tünettel született már mindenféle eredmény.
A babákat bíztatjuk Apával és ha csak a felét tartom be annak, amit ígérek nekik, akkor is jól el lesznek kényeztetve. Kép
Ja, még nagyon érzékeny is vagyok, valamelyik este jót bőgtem azon, hogy Apa még nem akar jönni aludni, pedig nekem jobban esik, ha hozzábújhatok elalvás közben Kép

Fruzsi Kép
Gratulálok Kép Szerintem is a halvány csík is csík Kép

wish

Saci, én is Closti ügyben azt tudom mondani, hogy nem fáj tőle a hasam, nem is puffadok. Gyakorlatilag semmilyen tünetet nem okoz ( ha azt nem számoljuk, hogy 5 db 6 mm feletti tüszőm van a 8.napon). Persze aztán el tudom képzelni, hogy a hipofízised, amit stimulál, ugye, túldolgozza magát. Én feltétlenül konzultálnék az orvosoddal, legalább telefonon.

A hány naponta kell kumcsizni témához annyi szeretnék hozzászólni, hogy én magam is úgy gondoltam, hogy 2 naponta, mert úgy van idejük újratermelődni a spermuciknak. Ezt látszik megdönteni a dokimnak a múlt havi "parancsa", hogy 3 napon át minden reggel el kellett csábítani a férjemet. Természetesen megmondta a napokat is pontosan. E hónapban majd rá is akarok kérdezni, hogy miért minden nap, és miért reggel.

Fruzsikám, igazán nagyon jók a jeleid! Remélem, holnap reggelre valami olyan tesztet vettél, amiben csak nagyon erős 2.csík létezik!!Várom a fejleményeket!!!!!
lkt

Pkagi!Kép
Jó a képed!Kép. Ott is vagy meg nem is, látszol is meg nem is.

PetyaanyaKép

Kép
petyaanya

LkTimi Kép
Ez nagyon jellemző a Dokira, hogy még a napokat is pontosan megmondja Kép

wish

Wish Kép jot nevettem ..."ha csak a felet tartjatok be"..Kép
az meg jo, hogy ilyen sokat alszol!

Lkt Kép koszi a hozzaszolast,csak az a baj, hogy most nincs vegul is dokim,,mert januarban voltam nala utoljara inszemen, es akkor okosan folirattam elore a closy-t, amit most adagoltam be magamnak..de koszi,,ha nagyon rosszul lennek, akkor intezkedem. Lehet, hogy csak sokat ettem Kép ?
saci

Most láttam, hogy beszámoltál a napjaidról. Nekem nagyon pozitív, hogy ilyen sokat alszol, mert egyrészt nagyon jól regenerál (amire ha jól értettem nagy szükséged van, mert csomót dolgozol te is), másrészt meg addig sem agyalsz azon, hogy ott vannak -e (persze, hogy ott!!!!!KépKépKép), minden rendben -e stb.
Rohanok, jön egy kis prananadi.
Puszillak!!!!!
lkt

Sziasztok Lányok!
Én új vagyok itt, egy pár hete olvasgatlak benneteket, szeretnék én is társalogni veletek. Sajnos nekünk sem jött még össze a baba projekt.
Egy pár szót rólam: 2003 május óta próbálkozunk, eddig hiába. A páromnál mindent rendben találtak. Én februárban voltam laparon. Jobb oldalon volt egy kis elzáródásom ami könnyen oldódott, ezen kívül mindent rendben találtak.
A stimuláció után március 25-én volt az első inszem. Jelenleg Utrogestant szedek. Tudja valaki, hogy ezt mért kell szedni és meddig? Elfelejtettem megkérdezni a dokim pedig nem mondta.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Szia Petri! hat akkor udvozlet nalunk! mindenkinek ezt mondjuk, hogy "remelem nem maradsz sokaig" , max. mint babas latogato. Kép
nekem is volt laparom...a nyiroben. neked?
Az U.-t nem ismerem,,de a tobbiek kozul vki biztos. vagy ha mas nem,,akkor A Megmentonk: az Orsi biztosan ! Kép

Saci
saci

Szia Saci!
Én Debrecenbe járok a klinikára ott csinálták a lapart is.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Szia Petri!

Szorítok, hogy sikeres legyen az inszem!Az Utro egy sárgatest hormon, ami segíti a babát a megtapadásban. Az inszemet követő 14. nap környékén mész vérvételre, vagy tesztelned kell?
Ha a tesztre szorítkozol, a tesztelés napjáig mindenképp szedd. Ha negatív lenne (de nem lesz!), akkor abba kell hagynod és hamarosan meg fog jönni a mensid. Ha pozitív, akkor elképzelhető, hogy a 12. hétig kell szedned.
Egy jótanács hozzá: ne dőlj be, ha késik pár napot a mensid, az Utro ugyanis okozhatja ezt.

Zituska!

Sajnos megint korrigálnod kell a táblázatot. Légyszi, javítsd ki: a negyedik napon vagyok.
Ha találkozunk és megismerlek, feltétlenül megszólítalak. A héten mész UH-ra? kíváncsi vagyok, mekkora és hány tüszőcskéd érik.

Bogi
bogi1975

Sziasztok lányok!

A segítségeteket kérném. A párom most kezdte el a 3. hónapot a closty szedésével. Május 3. -án kell menni vizsgálatra. Erre az előbb megmérte a lázát 38. Most bevett egy rubofent, és hideg-langyos-meleg fürdőt vesz. Mit csináljak? Ha befekszik az ágyba a takaró alá, a rubofentől elkezd izzadni, (gondolom ez a kiskatonák végét jelenti), ha viszont nem izzadja ki, akkor még rosszabb is lehet nem?
Nem igaz, hogy ilyen szerencsétlen legyek, pedig már alig vártam a májust.Kép
Ha valaki még erre téved, kérlek segítsetek!

Nina
nina79

Bogi,
Köszi az infókat! Nekem tesztelnem kell, már alig várom. Az inszemig gyorsan telt az idő, de most mintha megállt volna.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Kedves Petri!
Én is üdvözöllek köztünk. Nagyon szorítok Neked, hogy sikeres legyen az inszemed. (Hát persze hogy az lesz )Kép Majd írd hogy mi újság!

AlinaKép
Vendég

NinaKép
Hát sajnos nagyon úgy néz ki. Ha továbbra is lázas marad,akkor ez a hónap kárba vész. Kép
Nálunk 1 nap volt ilyen csak este kiizzadta és utána csak coldrexet és multivitamint adtam neki. Felhívtam a dokit és azt mondta azt szedheti. Nálunk inszem előtt volt és tökéletes lett a minta. Kép
Remélem nektek sem lesz semmi baj.

Kép

Kép
pkagi

Nina Kép ne aggodj!! A majus 3. meg odebb van ! es az Agi is irta, hogy nem serultek a kis katonak naluk sem...
szerintem egy rubofen nem olyan veszes. Adjal neki cinket+sok c vitamint. Mindketto javitja a sperma kepet! nalunk bejott Kép

Lanyok,,nagyon csendes mindenki! de remelem a pihenessel van mindenki elfoglalva Kép

saci
saci

Sziasztok!Kép

Üdvözlet minden frissen csatlakozónak!Kép
Ahogy a lányok írták - ne maradjatok sokáig!Kép
(mint én, aki már több mint egy éve itt dekkol....)

Olik!Kép

Persze!!Kép Nagyon szívesen!
És fel a fejjel!KépKép

Bogi!Kép

SajnálomKépKép Mikor lesz a köv. inszem?
Feltétlenül szólj rám, ha megismersz!Kép

Én ma voltam Uh-n!
Nagyon jól állunk: 11. napon 7,6 mm-es nyálkahártya,
tüszők: jobb oldalon 15,3x11,1 mm 1db + 12,3x12 mm 3 db, bal oldalon 17,5x 13,8 mm 1 db + 15,3x13,3 mm 1 db .
Azt mondta a doki, hogy ez klasszKép, holnap kapok még egy merional-t, lesz megint UH, aztán jön a tüszőrepi!KépKép
Egyébként - nem akarom elkiabálni - de nem érzek semmi különöset, pedig nagyon féltem tőle!Kép

Mindjárt dobok táblit!Kép

Kép
Kép
zituska28

SaciKép
Én most autót nézegetek. Nagyon beleéltem magam. Kép Aztán lehet, hogy nem lesz belőle semmi.
Szeretnék egy ici pici autót, amivel el tudok járni dokihoz, meg dolgozni. Így a dokihoz, legalábbis, ami messze van a páromat kell rángatnom, mert egy kombi autónk van és azt nem merem elvinni. Kép

Kép

Kép
pkagi

Köszi az infót lányok.
Még reménykedek.

Nina
nina79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?