Nálatok mi a helyzet alvásilag?
Eszti ma egész nap alszik.
Kétszer volt fenn szopizni, egyébként nem kommunikál velem.
Anita
2005.03.29 14:51
.
.Vércsik:tőlem is kérdezte a doki múlt héten,mert mondta hogy a hasmars is okozhatja.Remélem nem lesz többet nálatok és Dinóéknál sem.
.Ez a kép Botiról nagyon szexuális

.Tornát én is kibróbálom,persze ha hagyja a kis akarnokom.
)
.2005.03.29 14:59
Nagyon boldog vagyok.
2005.03.29 16:30
)
Élvezte is a nagyfiú ezerrel
), hogy mikor lehet búzaféléket adni, és abban az szerepel, hogy kb. 8 hónapos kortól. Addig meg a rizs-, és kukuruc(kukorica)- lisztet ajánlják.
, du. max. 1 órát a séta során. De volt nálunk is olyan, hogy egész nap csak húzta lőbórt. De ez már régen vala ...
Puszi Dávidnak
2005.03.29 17:56
máshogy reagálunk hozzászólásokra, ha írva vannak, élőszóban teljesen máshogy jön le a dolog
gratulálok Dávidhoz!!
Tegnap voltunk rokonoknál, és ott találkoztam azzal a kisbabával, aki két hónappal korábban született még júliusban - szeptemberre volt kiírva -, és ő is teljesen egészséges, ők is járnak hetente kétszer tornára. Nem látszik rajta, hogy korababa, gyönyörűen fejlődik
drukkolok, hogy ne legyen semmi baj, ha idejében felfedezik, akkor nem is lesz probléma. 2005.03.29 19:13
2005.03.29 19:16
2005.03.29 19:57
Mira nagyon mozgékony baba
Kornél is imád hasra fordulni és lefejelni az ágyvéget, babakádat stb....
A homeos gyogyszereket csak receptre adják?
Elég közel laktok az öcsémékhez, Qk a Turán téren laknak
oda mi el szoktunk sétálni
kb. 20 perc. Mi a Nagy Lajos-Fogarasii sarkán lakunk. Ha van kedvetek, akkor egyszer összefuthatunk sétánál
Kitartás a fejésez, Bernát meg nQjön nagyra
2005.03.29 20:09
2005.03.29 20:51
Nem lesz semmi gyógyíthatatlan, ne izgulj
Azért a híreket várjuk.

Naplemente kórságból így könnyű kigyógyulni, hogy nincs is
A torna meg mindenképpen klassz, a végén még rákap a gyerkőc, és benne köszönthetjük majd a következő magyar tornász olimpikont

) és titokban az éj leple alatt játszik. Na majd becsurrantottam az elnyomott nevetéstől, olyan ari volt. Nem akart ő senkit felébrszteni, szépen csendben a hasáról a hátára fordult játszani. MEGZABÁLOM
(kis húsevő
). Újabb 5 perc múlva meg hason fekve szunyt. Nappal bezzeg nem tud hasra feküdni magától, amikor álmos, úgy látszik fény hatására megáll a tudomány
2005.03.29 21:19
Aztán persze elkaptam én is és Gellértke is, de enyhe orrfolyással csak szerencsére.
nagyon nagyképű volt rajta, nem félt. és kapott egy bringát sisakkal, lassan indulhat a tour de hongrien

édespofa
apa ápr 1-től melózik. 2005.03.30 13:38
, mert akkor mi lesz velem nélkületek
?
? Mit nem adnék egy ilyen alvós napért
, behozhatnám az elmaradt mimindent
. Andris kétszer alszik napközben már csak, délelőtt 0,5-1,5 órát és ugyanez délután. Ha az apjával van este itthon (mert pl. fodrászhoz megyek), akkor este fürdés előtt is alszik. Hogy hogy csinálja
?
? Biztos nem tűntetek el
!
! Aranyos lehetett!
. Reméljük legközelebb nem találnak ki valami napfelkeltét
csemetémmel? Most már 10-ből 7-szer 5-10 perc után egyszerűen elalszik. Akkor is, ha alvása után szoptatom. Közben tornáztatom, rázogatom, csiklandozom... 2005.03.30 13:47
.
. 2005.03.30 15:05

Nagyon ügyesek vagytok
Örülök, hogy nincs semmi gond
Boti nagy kópé

a bögrét
És azért kérdeztem, nálatok mi a helyzet, mert arra gondoltam, valami front van.
De aztán rájöttem, hogy valószínűleg a húsvéti vendégeskedéseket piheni ki
Annyi dolga volt: mindenkire vigyorogni, öklöt rágni, nyálat eregetni, stb-stb

. Még sétálni sem tudtunk kimenni

2005.03.30 15:49
Icsilya
Cateye
Remélem mindannyian jól vagytok, babócák szépen növögetnek
Tegnap dél körül hívtalak, de nem vetted fel, gondolom még nem értetek haza. Örülök, hogy most már a család összes G-je jól van, beleérte apraját-nagyját
Apa uott dolgozik, vagy egy tutibb helyen? Ennyi betegség után goldolom neked egy gramot sem kell már fogyóznod
Én tegnap kezdtem a tornát, most majd belehalok az izomlázba.

Egyébként nem tudom mi szedhető. Nekem szülés előtt fájt nagyon, most meg meg sem érzem. Szülés előtt gőzöm sem volt melyik nap van peteérésem, most meg napra pontosan meg tudom mondani. Ha görcsöt nem is, de fájdalmat tutira lehet csillapítani algopirinnel.
).
Ja, és csak üvöltve bír kommunikálni a családtagjaival (a 2 8-9 éves gyerekével is), így én napra pontosan tudok, hogy ki mennyire paraszt, köcsög, f..z a családban. Na de azért azzal mindig sikerül megnyugtatni magam, hogy jó tudni, hogy ennyire "tökéletes" emberek is laknak hozzám nagyon közel
Már ha éhes még, mert olyankor visszaszívja magát a didire, mint Fehérlófia a kancacickóra. Ha nem éhes, horpaszt tovább, csak csücsörít, mintha a cicike még mindig a szájában lenne
) Szóval a dvd lejátszót ma ellenségként vélte felfedezni, és oltári pofonokat osztott neki csupasz tenyérrel, majd a csörgőjével. A hiba csak ott volt a rendszerben, hogy kajci utáni tele bendővel bunyózott a kishaver, és hason támaszkodva ugyebár az én kisgömbőcöm gondolom nem kis nyomást képes kifejteni a saját gyomrára. Na, amint püföli a technikát, jött egy recsegős-ropogós, rosszat sejtető böfi, és már látom is, hogy a barackos tejet pakolja rá a dvd szélére, miközben hadonászva megnyomta az "OPEN" gombot. A dvd (Botival szemben) szófogadó fajta, így iziben tolta is kifelé az éppen aktuálisan lejátszott Babazene cd-t, és a barackos kutyulék ráfolyt a cd-re, meg a dvd lemeztartójára
Ez a kitóló hadművelet Botinak nagyon tetszett, úgy fogta fel, a dvd megadja magát, mire ő megbékélése jeleként a kitolt cd-re hajtotta buksiját meghatódott mosollyal. 

2005.03.30 15:53
2005.03.30 16:21
, a dokkered jól rád ijesztett.
Nálunk ezidáig csak egyszer fordult elő, hogy éjszaka - alvás helyett
- berregett mint egy kisautó és játszott. A fogzás miatt a múlt éjszakánk enyhén szólva szörnyű volt, kb. 2 óránként ébredt és ordított.
Amúgy én is könnyesre nevettem magamat, míg olvastalak
2005.03.30 17:28
Persze olvasom mar ot is megmozgatta
2005.03.30 18:42

Az biztos, hogy az anyatejtől semmi esetre sem lehet lerobbanva a babád. Ne is hallj meg ilyen sületlenségeket!!
2005.03.31 01:47
Megnyugodtam, hogy nem én vagyok Rettentő Trehány!
Gondoltam akkor azt adhatok a babusnak is. Meg a főzisűrítés miatt is, mert akkor a család tud közös főziket enni, nem kell állandóan külön kutyvasztani.
Persze én amúgy sem veszem törvénynek vagy szent írásnak a táblicskút, inkább csak irányadó tanácsnak.
Lili pl. a főtt sonkát is megkóstolta, nagyon finomra összedarálva-nyomva, és ízlett neki
Töredelmesen bevallom, ma hagytam, hogy ráugorjon a Túró Rudimra, mert iszonyatosan kepesztett érte, és azt hittem fintorogva fogja kiköpködni a nagy darabokat, ahogy azt a többi esetleg nem jól megdarált darabkákkal teszi. DE: tévedtem. (nem először és nem utoljára). Semmi másodperc alatt mire feleszméltem, hogy mit művel a lánykám a.) megette a negyed rudimat, b.) alaposan összekent fele mindent. Szóval ezen túl oda kell figyuznom, ha ez a lány egyszer rákap a rudikra, nem tudom majd leállítani és még takaríthatok is utána...
Kíváncsi vagyok, milyen a rudi után az "output" /cedit után szabadon/!
/.
, mert találtunk vevőt, és már le is előlegezték. Tisztában volt vele, hogy a mocinak az építkezés miatt menni kell, de most hogy konkrét lett, azért megsíratja szegény, mintha válnia kéne.
Le is fotóztuk gyorsan Lilit a mocorgón. Majd ha 5-ösünk lesz, veszek neki 2 újat: egyet hétköznapra, egyet meg ünnepre !
Azt pedig nem lenne fair elárulni, melyik az egyik, melyik a másik!
Azért nem hiszem, hogy komoly gond lenne. Azt esetleg próbáltad megfigyelni, hogy ne eszel-e valamit aminek az íze megváltoztatja a tejet, és esetleg azért? Vagy egyáltalán el sem kezd szopizni ilyenkor?
Én vettem már Univer kaját, bár túl gyakran nem eszünk üvegest, inkább csak a barack miatt, hogy picit lazítsa a székletét. Szerintem az égvilágon semmi gond nincs vele, manó szereti, bár én a többit is nyugodt szívvel adom Lilinek, szerintem pánikkeltés az egész, és többnyire úgyis saját kutyulékot kap!
Szerintem Bandus a fogtündértől is irigyelte a füleit, ezért nem hozza meg neki a fogakat!
Türelem!
Ha Ti vagytok a legfelsők, a többiek által leírtak alapján, lehet, hogy ebben a házban Ti vagytok a hunyók! 
(Csak vicc!) Bőrprobléma remélem hamarosan elmúlik. Esetleg érdemes lenne elmenni a VI. kerületben (pontos címet nem tudok) van egy Sóker nevezetű bolt, ott lehet kapni mindenféle sóterméket. Ezek a bőrproblémákra nagyon jók, az eladók tudnak segíteni, hogy a Ti gondotokra van-e megfelelő anyag.
Bocsi, ha rosszul esett!
különben meg nincs meg engedve, hogy a leesési-lelkiismeretfurdi miatt ilyen érzékeny légy, ez sajnos a legjobb mamival is előfordulhat, tanultál belőle, legközelebb jobban figyelsz. Én is leejtettem Lilit a 90 cm-s pelenkázóról, mégsem tartom magam rettenetes és felelőtlen anyucinak, csak kicsit javítanom kell a reflexeimet!
Küldök egy jegesmedveölelést!
Míra a kis attrakcióival nem lehet semmi
Nálunk apa tud egy másodperc alatt olyan pánikba esni, hogy én is néha beveszem. Ma pl. a fürdetés előtt öltözteti le, és egyszer csak teli torokból üvölt, hogy "ÚRISTEEEEEN!!! A GYEREK TISZTA VÉRESET KAKILT!" Rohanok oda, mint a nemnormális, majdnem kifaroltam ahogy a fürdőszobából kifordultam, erre amikor odaértem rájöttem, hogy csak a tegnapi céklafőzi okozta a riadalmat!
Mi már 7,5 hósak vagyunk, akkor már lassan jöhet a búzas is!
Köszi!
Ha jól emlékszem Te írtad a szomszédokat- szívesen elmegyek és szétcsapok köztük, most a főnököm miatt úgyis kedvem lenne valakinek nagyon beverni..
Te aztán tényleg hatsz a rekeszizmokra!
Jókat derültem én is
Szoknya alá kukucska révén max. Lili erényövét láthatja Boti!
Éjjeli játék - majd nem fogsz Te kuncogni, amikor egyszer arra ébredsz, hogy Boti ugyanilyen jól eljátszadozik éjjel anélkül, hogy felébresztene benneteket, de már nem a kutyus lesz az ágyban a játszópajtása...
Barackos DVD egész jól hangizk... Eláruljam, hogy tegnap este engem Lili kicsit szájba-bukott?!
Háton feküdtem, felemeltem a hónaljánál fogva fejem fölé, hogy szembe nézzen velem, ilyenkor jókat rötyögünk mindketten, mint most is, csak amikor én tátott szájjal vigyorogtam egyszer láttam, hogy valami fehér tart a szám felé. Első pillantaban UFÓkra és Alienekre gyanakodtam, de aztán az az íz nem hagyott kétséget. Még szerencse, hogy nem kellett éppen nyelnem.
Viszont majdnem hozzátettem a bukihoz az én részemet is mielőtt kiköptem volna..
Ahogy fentebb már épp írtam, nem veszem 100%-an pontosan a táblázatot. Arra pedig nagyon figyelek, hogy új dolgok bevezetésésnél nincs-e allergia.
Tornát tényleg élvezik, Lilivel is szoktam tornázni azokat, amiket Csirkesz ajánlott, és ő is jokat röhögcsél, igaz én minden mozdulathoz kitaláltam egy mondókát, pl. a kézkeresztetzésnél a "dizsi van" mondat jön ki ritmusra!
A srácoknak jót tett a vidéki friss levegő, bár Érd is "vidék" egy kicsit, de azért az nem uganaz, mégis csak nagy város.
Lassan itt a jó idő, a sok friss gyümi, zöldség, biztos erőre kaptok Ti is!
Persze ez a mi családunkban is úgy ment gyerekkorunkban, hogy mire az egyikünk meggyógyult, a mésik már megbetegedett, és adtuk egymásnak körbe körbe a bacikat!
Azért legalább sikerült pihizni!
Gergő etióp gyereksége: ne felejtsd el széttárni a kezét kétoldalt fürdetéskor, nehogy lecsusszanjon a lefolyón!
Tréfát félre téve: a talin nem úgy látszott, hogy rossz kajás lenne, biztos hamar visszahízza majd!
. Fácánleves!
Túrázás klassz lehetett. Ott nem esett? Mert errefelé volt eső, zivatar is.
Nagyon sajnállak mindkettőtöket
Tényleg iszonyú lehet, hogy nem tudod fürdetni. Pláne, ha már adsz neki Te is hozzátápit, mert azóta nálunk is komoly szagok vannak sokszor. Kitartás, a baba érdekében! Mi itt vagyunk, ha más nem, itt mindig elmondhatod ami a szívedet nyomja!
/bocs, lehet hogy kicsit ízetlen volt a vicc/ Mindenestre ne ijedj meg, Lilinél kialvatlanságkor, nyűgösségkor és pl. fogzáskor volt ilyen a szeme. Az is lehet, hogy csak egyszerűen fehérebb a bőre, és ezért látszik sötétebbenk. Max. kérdezz rá a dokitól, ha megbízol benne, és aggaszt a dolog, de ha olyan borzasztó lenne, akkor már ő úgyis szólt volna magától. Anyósékkal meg továbbra se törödj!

2005.03.31 07:35
,
. Mást nem tudok most hirtelen kitalálni. Esetleg valakinél lesz a tali, ha már itthon lesztek, és akkor főzünk egy jó nagy pikli husileveskét.

2005.03.31 07:44
örülök, hogy nem lett semmi baja, és nem igazolták a gyanút
köszi a tippet rizsliszt ügyben
a krumplit eddig úgy sűrítettem, hogy kis tápszert kevertem hozzá, meg néha 1 kávéskanálnyi vajat. Elég jó az íze
Sót még nem használok. Nagyon jó a bögrés kép
A sztorik nagyon jók, nagy kópé lesz a kiscsávóból
Remélem, Gellért is jobban van! Szép súlya van már
Univert még nem adtam Balázsnak, de vannak köztük jók is. Tényleg érdemes előbb megkóstolni, ha ízlik neked, bátran adhatod
Volt olyan kajcsi, hogy megkóstoltam, és nem ízlett, inkább hagytam az egészet
szegény kis Adrien, biztos nagyon kényelmetlen neki ez a "szerkezeet", hogy örülhetett a pancsikálásnak
az nagyon jó, hogy ilyen sokáig tudtad szoptatni Balázst, és mivel még mindig anyatejet kap, szerintem gond egy szál sem
Valószínű, hogy ilyenkor már nem biztos, hogy vissza tudod szoktatni a cicire, de azért szerintem megpróbálkozhatsz vele, max. ha nem megy, nem erőlteted.
ez tényleg sületlenség, Balázsnak is elég vékony a bőre, a szemhéján meg látszanak az erek, meg a homlokán is. A kórházban kérdezték, hogy mindig ilyen a bőre? Ákosnak is ilyen volt, az erek látszottak, aztán később elmúlt, ahogy nagyobb lett. Anyatejtől lerobbanni? Akkor itt a topicon egy-két anyuka is panaszkodhatna, hogy rossz bőrben van a gyerkőc, akik 6 hónapos korig csak szoptattak. Inkább ne foglalkozz a megjegyzésekkel
Továbbra is megy a drukk anyukádnak,én is bízom benne, hogy ha idejében észrevesznek egy betegséget, eredményesen tudják gyógyítani!
Jó kis félreértés lett az egészből, személyesen szerintem máshogy jött volna le az egész szitu. Fátylat rá, ezért nem fogunk iszapbirkózni
bár, lehet, hogy többet is mértek volna, mert épp előtte pakolta tele kétszer is a pelenkát, szóval legalább mínusz 150 gramm
2005.03.31 07:57

Céklás kakkancs

2005.03.31 08:34
Ma pótolok mindent
az ' éves Lucával, és a szoba sarkában egy utazóágyban még aludt is. Amikor felébredt, akkor tört ki a parasztgyalázat, ugyanis öurasága eldöntötte, hogy most megyünk. Se cici se cumi nem segitett. Üvöltött, mint akit ölnek. Öltöztetés, bucsu+ üvöltö Kornél...nem részletezem. Az elöszobában az én kétségbeesett fiam már csöndben figyelt, az autóban pedig édesdeden aludt. Még, hogy nincs kialakult egyénisége!
Boti tényleg nagy franc
Te hason altatod? Nálunk ez nem megy. Én a zöldségek sorrendjét szabadon kezelem. A spenót még nem volt, mára tervezem
Majd mesélek.
Ezt sem gondoltam volna
Vigyázzon magára a gép!
Bár tegnap Kornél megint bevágott 1 üveg Hip bébikaját, minden anyatejci nélkül.
2005.03.31 08:38

2005.03.31 09:09
2005.03.31 09:21
. De ma
.
: homeos bogyókat lehet recept nélkül kapni. Már szinte minden gyógyszertárban. Sőt, a legtöbb helyen a patikusok tudnak segíteni, hogy mire mi jó.
: Szerintem is lehet adni nyugodtan spenótot. Köszönjük mi is a tornát, Livike nagyon élvezi
. Szerintem jobb lenne, ha vennétek egy másik DVD lejátszót, hogy Botinak is legyen egy játéka
.
: Ne izgulj, nem lesz abból semmi gond, hogy picit levettétek a kengyelt.
: lehet, hogy Miki nem szeretne kistesót
.
. Inkább a foga miatti sírástól, szenvedéstől, vagy a kevés alvástól. Látod, nem egyedi az eset, tehát nem benned van a hiba, ne hagyd, hogy anyósodék kikészítsenek!
: cékla-sztori
. (a bukóson is jót nevettem, de inkább nem emlékeztetlek rá
) 2005.03.31 10:13
2005.03.31 11:09
. 2005.03.31 11:53
Még jó, hogy a fészekből nem túr ki. Boti üzeni, hogy az erényövre is kíváncsi, pláne ha tanga-pelus van alatta
Ha perverz akarnék lenni leírnám, hogy egyelőre B rudija is szokott "csokis" lenni.
De nem vagyok, úgyhogy nem is írtam semmit
K
cs
g németeknél nem lehet céklát kapni nyersen, pedig a vas miatt már azt is beterveztem Fehérlófiának
Egy egész kerítést mégsem turmixolhatok neki össze.

Bár kezdhetnénk végre fotoszintetizálni, mert az elég gazdaságosnak tűnik

Később párnát sem fog kapni (most sincs neki), vagy esetleg egy kicsit, de nem hiszem, hogy hiányozna majd neki
2005.03.31 12:15
csokis rudi
kerítés
2005.03.31 12:55
2005.03.31 13:46
,
, 
2005.03.31 14:44
! Csirkesz, Maccs, rajtatok külön nagyon jókat szórakoztam
!
. Majd adok én neki! Ráadásul az új éjszakai műsor az az, hogy édesem hasáról a hátára fordul, majd fordulna vissza, de ott már a rács van, arra felkenődik és ezt igen rosszalja, amit persze hangosan ad a tudtunkra. Úgyhogy menni kell megfordítani
. Enni sem nagyon eszik, a 200-220-ak helyett ma egyszerre 70-nél többeket nem hajlandó enni
. Ma már elérte az 5 nappal ezelőtti súlyát
. Főzelékből már betolt egy üveggel, most meg 3 kanállal hajlandó enni. Lehet ez a fogzástól?
Elfogadja azóta is, hogy elvitte a nyuszi?
Honnan futnak ezek a manóra? Nem mondták, hogy az uszodán kívül hogyan lehet rájuk szert tenni?
. Azért köszi a tippeket. 2005.03.31 15:45
2005.03.31 16:46
2005.03.31 17:11
Már előre reszketek, mikor kipróbálja, milyen csócsálni vele
Két éjszakán keresztül is két óránként ébredt, remélem, most már csökkenni fog a kelések száma, bár már azt sem bánnám, ha egy éjszakát végig tudnék aludni
lassan ki lehetne adni Csirkesz-összest, volt egy kolleganőm, akinek hasonló stílusa volt, és a céges ismertetőket össze is gyüjtöttük, mint Best of 
hát igen, a malmok tényleg lassan őrölnek, nade ennyire?? Remélem, hamar fogják küldeni a lovettát!
Nagyon jók a képek, és milyen nagy már Pipike
ha kicsit visszaolvasol, láthatod, miken mentünk mi keresztül, így maximálisan megértem az aggódalmadat. Az utód remekül fest
jövő héten megkóstoljuk a csirkehusit is a főzibe, kíváncsi vagyok, mit fog hozzá szólni.
2005.03.31 17:13
, 2005.03.31 17:15
Azért így is csin áltunk néhány szuper fotót. Sajna csak a normál gépet vittük, de majd amint lehet megismételjük a digitálissal is.
Bazsi nagyon ügyesen hízik.
valami siratóének lehet, mert rengeteg benne az ajajajaj
Viszont jó a ritmusa.
aranyos a szülési sztori
Én majd 10 órát vajúdtam,asszem cserélnék a következönél.
Micsoda méretek
Kornél most ilyen hosszú és 7 kg.Nögyógyász? Itatásnál próbáld ki, hogy tejjel kevered a gyümilevet.
2005.03.31 17:31

2005.03.31 20:35
Én nagyon-nagyon kislányt szerettem volna, nem is tudtam elképzelni, hogy mit fogok majd egy fiúval csinálni. Az tuti hogy ha majd nagyobb lesz, nem megyünk együtt aerobicra
Balázs is ilyen csodálkozva néz a lencsébe ha fotózzuk ...
Biztos fáj neki az ínye és kellemetlen neki cummogni az üvegből.
Lili baba tudja, hogy mi a jó ...
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint