2002.01.14 21:00
2002.01.14 21:26

Olyan okos. 
És még a kanapénk is kiadó.
Ma meg mézes kenyeret kapott, gesztenyemasszát és a lekváron is gondolkodom. Csak nem árt.
2002.01.15 00:01
Egyébként Gergõ (2 év) is pont most kezdte az esti huncutkodást. Eddig õt volt a legkönnyebb elaltani, cicizett és szundi, most meg olyan sajtkukac, hogy legalább egy órán keresztül szórakoztat mindenkit, mire elalszik. Engem, persze cseppet sem szórakoztat a dolog, szeretek este végre a kedvenc, de gyerekmentes dolgaimmal foglalkozni: férj, olvasás, számítógép, egyebek. 2002.01.15 03:09
2002.01.15 21:36
Néhány napja kinéztem reggel az ablakon, és vérben úszott a veranda. Tovább néztem, és az udvar is. Mintha Freddy járt volna ott. De csak a kutya volt. Kiszökött a kerítés alatt és egy drót feltépett egy ütõeret a hátsó lábán. Jó kivérzett állapotban volt. Bekötöttük, állatorvost hívtam egy vagyonért, és persze bennt aludt, hogy ki ne hûljön. Tök koszos lett a lakás, de mostanra rendbejött, újabb szökési kísérleteket tesz. Tegnap meg áruért mentem. Megálltam a piros lámpánál (én hülye, többet nem teszem), belenéztem a visszapillantóba és cak annyit láttam, hogy egy nagy sárga tömeg k..va gyorsan jön, és már nem fog megállni. Nem is állt meg, legalábbis csak ott ahol elõtte még én álltam. A nyakam fáj, de nem vészes. Csodák csodája, a kocsinak is csak a lámpája törött el, a lökhárító behorpadt, meg a csomagtartó beszorult, de ezt is vissza lehetett formázni. Szerencsére egyedül voltam, gyerekek nélkül. Ma megcsinálta a varrónõm férje a kocsit. Szerencsére elég igénytelen és szívós darab. Mert még most jön a slusszpoén. Hazafelé az Árpád hídon megállt a kocsisor elég hirtelen. Én is, de a mögöttem jövõ nem. Persze a visszapillantóban megint láttam, és közben arra gondoltam, hogy ez nem lehet igaz. Ez a Golf már nem alakított rajtam semmit, a buszhoz képest csak pille volt. Azért neki a fél eleje leszakadt. Még õ sopánkodott. Mondjuk, ha én meg tudtam állni a Wartburg fékjével, akkor neki is illett volna a szuper fékrendszerrel. Hazáig már úgy jöttem, hogy minden piros lámpánál gombóccal a gyomromban fékeztem és sandítottam a tükörbe. Engedélyt fogok kérni a rendõrségtõl, hogy ne kelljen megállnom a pirosnál, ha busz jön mögöttem.
Viccen kívül, felháborító, eddig is éreztem sokszor már, hogy úgy jönnek mögöttem, hogy ha megállok a lámpánál, hát akkor annyi. Emiatt sokszor bele is csúsztam "épphogy" pirosba, de azért ez most masszívan piros volt.
2002.01.15 22:02
2002.01.15 22:03

De amit a másik topicban írtál (kapcsolat a 3. babáddal) az nagyon jól hangzott 

Jó volt olvasni. 

Érdekes, hogy egy cseppet sem voltam mérges. Egyébként is az én hibám volt, mert nem volt visszacsavarva a teteje és elérhetõ magasságban volt Lilinek. 

2002.01.16 08:34
Még mindig jobb, mint esetleg legközelebbre egy egész kocsiláncnyi koccanás. Még jó, hogy nem lett semmi bajod!!
A vérfürdöhöz meg...
Remélem kiheveritek, kutyástól.
2002.01.16 14:17

Nem semmi kis fickó!

Most már reggel sem igazán fogadja el. Én nagyon sajnálom, és õrülten hiányzik, meg egy kis lelkiismeretfurdalásom is van. Azt hiszem én is hibáztam, bár nem állítom, hogy 100%-ban én vagyok a hibás, de benne vagyok szerintem... Mindegy úgy döntöttem tovább nem erõltetem. Eddig sikerült, és kész. Ez van. Azért picit szomorú vagyok...
2002.01.16 16:36

a talinak szervezd bátran rám biztos,hogy számíthatsz ha csak nem lesz épen beteg a gyerek mert sajna csak én tudom megnyugtatni.Olvasom,hogy ez lányos buli,tetszik a férjem megigérte elvisz és értem jön!! 

,a sok autó törés miatt!!Vigyázzanak már rád ezek a szélvész emberek%!!! 

dolgok vannak!!!!Azóta elment a kedvgem attól,hogy letegyem a jogsit.A gyerek miatt pedig kéne!!!!! 

2002.01.16 16:56

2002.01.16 17:07
A papa-t mondta karácsonykor, mert Náluk voltunk, de szerintem azóta el is felejtette. A ham! nálunk is megy. Meg a "bá" bácsira, nénire, gyerekre. Amit nem tud kimondani, de ismeri, pl. kutya, arra rámutat és mondja, hogy kmmm! Hát nem tudom. Lehet, hogy a nagy dumámmal elnyomom a gyereket?
2002.01.16 21:58
Tudom ennyi idõsen ez nem olyan nagy szó, de mi mindent késõn kezdtünk, de most 2 hét alatt minden lemaradását behozta a csaj. Ül, mászik, feláll. /ez most olyan volt mint a kutyuknak a vezényszó, Morzsa, ül, áll, fekszik
/ De nagyon büszkék vagyunk Rá.
De azt mégsem lógathatom be éjszakára
Viszont születésétõl kezdve van neki Csõrikéje. Hát nemtom, lehet, hogy szeparációs szorongás, lehet, hogy életkorfüggõ. 

Ezeket vidítónak küldöm.
a nagy teremben fognak nekünk asztalokat összetolni, hogy eggyütt lehessünk és az egész hely nemdohányzó. Nagyon kedvesek voltak velem, ez pozitív. Febr. 9 este 8 órától foglaltam. Van valaki aki 8-ra odaér? Kriszta, átveszed az asztalt, te közel laksz, én a XVI.-ból nem biztos, hogy odaérek. 2002.01.16 22:25

2002.01.16 23:29
Szóval, totál odavolt érte. No, persze Bori is a papiért, de már most profin csavargatja az ujja köré.
De azért utána is könyörgött érte rendületlenül. Ja, a krumplistésztám pedig siker lett!
Fejlõdõképes a fickó...
Bori viszont vettet egy szép kis salto mortalét a fotelbõl. Hatszor felmászott, hatszor leszedtem és mondtam neki, hogy nem szabad. Aztán utoljára, amikor felmászott, mondtam neki, hogy nem, és elindultam felé, õ meg azt hitte, most fogócskázunk...
Ugrott egyet és puff, át a karfán. Pont a feje búbjára. Nem is tudtam, hova rohanjak hirtelen, nagyon megijedtem. Hívtam fût-fát, de végülis hálistennek semmi baja nem lett.
Beszereztünk még egy-két dolgot, és csorgattuk a nyálunkat...
2002.01.17 00:15
Tényleg az a szerencse, hogy Te mindig ép bõrrel megúszod!
Nem úgy, mint az anyukáján...
Ezért üvöltött egész úton, mint a csacsi, totál szétcincálta az idegeimet! 2002.01.17 01:13

. Ne haragudj, nem rajtatok, de azt írtad nekem, hogy Bobojsza! Ez annyira tetszett!
Lehet, hogy meg is változtatom a nickem, mert ez méginkább tetszik!!! Csak akkor senki sem fog rámismerni! 2002.01.17 09:23
Izgatottan várjuk a folytatást!
Na majd meglásd késöbb!!! 2002.01.17 10:58
2002.01.17 13:21
Bár úgy látom nem csak én vagyok elmaradva. Azért Verus köszi a hiányolást.

katocam@freemail.hu
Mindig van valami, amire egyszerûen nem jut idõ. Az alapdolgok már mennek, mint mosás, mosogatás, fõzés, nagyjából rend is van, de ennyi. Vagy ezzel nem csak én vagyok így? Anyósom szerint már reggel rendnek kell lenni, mert ha jön valaki... Persze amikor meg apósom azt mondta, hogy látni az unokáján, hogy foglalkoznak vele, akkor anyós közölte, hogy azért van otthon az anyja. Csak nem tudom, hogy lehet egész nap a picivel foglalkozni, meg a lakás is ragyogjon. Arról nem is beszélve, hogy magamra aztán végképp nincs idõ.
Jó kis hurkái vannak, dehát anyatejtõl nem lehet elhízni, ugye?
Nagyon édi, jó látni, ahogy felfedezi magának a világot. Már mindent próbál fogni a kis kezével, csak sokszor nem úgy sikerül, ahogy szeretné és akkor kis méregzsák
Olyan nagyokat tud kacagni, hogy meg tudnám õt enni.
2002.01.17 20:21

köszi

Köszi a tanácsokat, szoktam párologtatni, úgyhogy valószínü rossz szokás, de most már csak egyszer hála az égnek!
Árakat nézem!
Boldog névnapot utólag is!

Lényeg, hogy nem lett komoly bajod!

Viszont a kutyusnak jobbulást!
Biztos még mindig magad elött látod! Már akartam írni, hogy nagyon rendes csajszi vagy, hogy tulajdonképpen még "ismeretlenül" is ennyit törödsz velünk, hogy megszervezed ezt a talit! Köszi!

Ott leszek! Gratula Mászó Pankának!

Mond meg anyósnak jöjjön takarítani!
Hajhullás le fog állni!
Ez a hét nem a legszerencsésebb volt.
Reméljük most már minden rendbe jön! 2002.01.17 21:14
. Az a fura, hogy cicire teszem és jó hosszan szopizik, pedig kap vacsorát ( fõzi vagy pép) meg utána szopit is lefekvés elõtt. Most csináljam, hogy nem adok neki éjjel???
SZóval ne hagyjatok ott egyedül ülni sokáig!!!! 2002.01.17 21:17

Anyósnak toll a fenekébe
Fõzhetne is Rátok. 

2002.01.17 21:21
). Eljutott úgy 10-15 szóig, aztán kb. egy hónapja stagnál a dolog. Ábelnél is volt ilyen, pár hónap szünet, aztán megindult, de nagyon.
. De minden állat vagy va-va, vagy máu-máu. A cici az baba (néha az állatok is baba), és ha Ábel fejbevágja, akkor jön sírva árulkodni, hogy "Ábeeeee". 
Ha inni kér, akkor az "ijek" (kérdeztem tõle, "ilyet kérsz?" - gondolom, ebbõl ered). Ha hintázik, akkor énekel (de tényleg, a dallam is egyezik): hi-ta, hi-ta, néha még a régiduna is kihallatszik...
2002.01.17 21:24
2002.01.17 21:41
2002.01.17 21:49

Úgy mint az Ancsának? Gyógypuszi megy mindkettõtöknek!!! 

2002.01.17 21:52
Olyan jól esett szopi ügyben a vígasztalásotok! Kicsit nehéz nekem hozzászoknom ehhez az állapothoz! De mindjárt jobb kedvem lett! Köszi,köszi,köszi!
Bár mostanában nem volt hivatalos mérés, de õ is 70 cm körül van, és kb. 8-8,5 fél kiló "pelussal"! Ide nekem új fényképet a menyasszonyjelöltrõl!

) Csongi meg feláll a WC-nél és nyúlkál...Na ezt nem részletezem. Én meg röhögtem, és gyorsan vittem a csap alá! 2002.01.17 22:02
2002.01.17 22:28

de nem adom fel!!!! Emese, hogy én hogy irigylem Lilit!

és mást nem is írok a dologról.
kis hõs, bátrabb mint az anyukája
én is szoktam ilyeneket csinálni, a párom csak Lenkének hív ilyenkor (ügyetlenket, szerencsétlenke stb.)
2002.01.18 10:51
2002.01.18 12:49
2002.01.18 16:28
De igazad van, tényleg jobb nem bolygatni Lilit, föleg, hogy ilyen nyügi esténként.
Tudom, tudom, hogy inkább nem írjátok le, hogy hiányzik valaki a kihagyás miatt, csak annyira magam alatt vagyok a héten, hogy gondoltam, hátha valaki odaírja, hogy igenis hiányoztam.

2002.01.18 18:57
2002.01.18 19:10
Kicsit hülye vagyok?
(Rendszerint ilyenkor, mármint ha leírom nektek, szokott zûrös éjszaka jönni
) 2002.01.18 20:02
2002.01.18 20:05
2002.01.18 21:08
és küldök neked sok
(ez a züllésre vonatkozik, sajnos a másik talira nem tudunk menni)
2002.01.18 21:18
Gondolunk rá sokat! És kldök neki sok 

-t. 
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|