de tény, hogy a mostani hisztik inkább csak apró próbálkozások. a kérdés csak az, hogy megedződünk-e annyira, hogy egy rekord hosszúságú hisztit fél-1 év múlva kibírjunk idegösszeomlás nélkül
panu
2005.03.29 15:39

2005.03.29 15:50

Nálunk most kivételesen nyugodt periódus van ebből a szempontból, de már egy adag meccsen túl vagyunk. Sztem csak rövid pihenő
Eddig főleg benti dolgokkal kapcsolatban volt - számítógép című fejezet... + voltak olyan szörnyű dolgok, amikor kicsit várni kellett arra, hogy elkezdjünk valamit játszani - ez utóbbi nem volt igazán vészes, a számítógépért viszont nagyon képes harcolni. Nálunk az vált be, h röviden, ahtározottan rászólok - elviszem onnan oda, ahol hisztizhet, ha folytatni akarja. Hosszas magyarázat is volt pár alkalommal, de ha épp hisztizik úgysem alkalmas arra, h befogadja,a mit blablázok. TArtok tőle, h jó néhány meccsünk lesz még, 2x állt sorba, amikor az akaratot osztogatták
Cipőt a Magyar utcában vettük, mindjárt teszek fel képet. Asso a fűzős és Melania a narancssárga.
Külön az anyához!!!
Végülis nemcask az tartja, hanem a másik oldal - ez csak rásegít 

A Tiétekkel mit lehet tenni?
Ha meg velem rajzoltat, akkor sorolja, hogy még mit rajzoljak a babára = a testrészeit. 2005.03.29 21:54
választ hisztiügyben! De legalább nem vagyunk egyedül!
Édes!!!! A másik is cuki. Valami ilyesmi Bencének is jó lenne.
Lépcsőzés nálunk is menő, de én még el nem engedném a kezét, akkorát burkolna szerintem. Így is mikor megyünk haza és nyitom az ajtót, addig meglóg én meg rohanhatok utána hogy még a lépcső előtt utólérjem, mert simán lemenne, veszélyérzet nulla... 

Neve engem is érdekel ám ha nem titok
De azért nyárra formában leszel, ugye?
Én nem tudom kibírok-e majd egy ilyet, vagyis hogy hogyan fogok reagálni...
Tetszik a gatyója
És a ház is szuper
Addig amíg szét nem szedi
Bence már próbálgatja egy ideje.
Sajnálom viszont hogy ennyit betegeskedik Marcus a bölcsi miatt! És amúgy Te hogy viselted lelkileg az elválást?
2005.03.30 18:53
Ti együtt alszotok ? Az 1500 Ft-os cipő nem érdekel? Tudok róluk képet föltenni. Én jól bevásároltam 

2005.03.30 21:19
Drukkolok!!!
Mi legalábbis az apjával kétoldalt, ő meg középen dumál. De egyszercsak megunja, odabújik hozzám és elalszik
Hétvégén át is alakítjuk a kiságyat, bár egyelőre csak a rácsot vesszük le, mert mi még mindig a pelenkázón pelenkázódunk
Aztán jöhet a saját ágyba, saját szobába szoktatás... Majd meglátjuk!
2005.03.30 21:46
2005.03.30 22:26
Zsoltika meg ütögeti az íróasztal székét, hogy vegyem ölbe, és már mondja is, hogy mit szeretne: autós játékot vagy buborékosat. Na ez utóbbi mókás, mert a játékban szereplő kicsi dínók mindig azt mondják, hogy ready, go, ezt Zsoltika már remekül utánozza
Ma épp emiatt ment 5 perces sírás, látta hogy nem gépezünk...
Sajnálom nagyon, főleg a képeket, tudom milyen rossz lehet ha elvesztek. Archiválva voltak? Remélem, hamarosan megint lesz géped!!!
Ez nekem is elkel majd, mert Zsoltika sem az ágyában alszik
Már jó ideje matracon fekszik, mert néhány hónapja nem volt hajlandó az ágyában aludni, nagyon sírt ha az ágyhoz közelítettünk. Akkor persze az egyszerűbb megoldást választottuk, mert a matracon én is mellé tudok feküdni, könnyen meg tudom éjszaka szoptatni. Bár persze hajnalban Zsoltika is bekerül a mi ágyunkba
De jó lenne, ha a saját helyén aludna, főleg ha majd egyszer éjszaka nem kell már többet szoptatnom
Mi már nagyon várjuk, hogy mehessünk, csak ez a hét már teljesen full programokkal.
Én is attól félek, hogy a mostani jó kis állapotunk nem mindig marad ilyen... 2005.03.31 00:22
Remélem Te is birod még idegekkel

2005.03.31 08:10
. 2005.03.31 08:11

2005.03.31 08:32
Én legalábbis valahogy igy szoktam érezni.
Végülis még csak 73 éves

2005.03.31 12:51
Merthogy eddig a közelében sem ment, nehogy véletlenül koszos legyen a keze
De ma beleült a homokozóba, bár kézzel még mindgi nem nyúl a homokhoz, de lapáttal annál inkább! És bár nem a vödörbe lapátolt, hanem a lábait temette be, azért jó volt
Senkihez nem szólt, csak bőszen lapátolta a homokot a cipőjére és a farmerjára. Van még mit javítanunk a technikán
De én nyertem és nagy nehezen beleültettem a kocsiba, bár elég égő volt. Tudom hogy más is ezt csinálja, meg lesz még rosszabb is, de olyan ciki volt ott győzködni a többi anyuka előtt hogy ebédelni kell menni. De majd hozzászokunk mindketten
mert Bence "csak" kiabál mint Lizi, és műkönnyeket hullat úgy fél percig. Nála a düh inkább rúgdosásban és csapkodásban nyilvánul meg, ami szintén nagyon rossz tud lenni.
Viszont ha Bence betölti a 3 évet és nem leszek terhes akkor vissza kéne mennem dolgozni amit nem nagyon szeretnék. Max. maradok még egy évet itthon vele és csak 4 évesen megy oviba, ahogy eredetileg terveztük és majd akkor vállaljuk az újabb babát. Elég nehéz ez, ne mtudom mi legyen.
Csak úgy csillog a szeme közben és ölelget úgy próbál harapni. De egyre ritkábban jut eszébe szerencsére.
Mármint hogy mi újság?
Bence szépen sétál mellettem, sőt még a kezemet is fogja ha kérem
Viszont én meg azt szeretném ha már motorozna, őt meg még az nem érdekli. Vagy ne várjam annyira?
Nem tud elszaladni és muszáj arra menni amerre én akarom.
Az a mese nálunk nincs szerintem, vagyis én még nem hallottam róla. Nálunk Noddy a menő
Na meg a számítógép is az lenne, ha hagynám...
Remélem most hogy jön az egyre jobb idő, neked is jobb kedved lesz! Örülj neki hogy ilyen kis örökmozgó lányod van
És vígasztaljon az a tudat hogy más gyerek is nyávog
Az enyém mindenképp
), lefordítva krumplileves, rántott párizsi rizzsel
A gyermekem be is aludt, végre én meg olvasgathatok egy picit nyugiban
2005.03.31 20:43
2005.04.01 06:06
Alszik, eszik, ahogy kell, és ahogy szokott...Ma hivatalosan nyugdijaztuk az etetöszéket, vettünk egy popsimagasitó ülést a rendes konyhai székre, és most már ott eszik. De napjában 4-szer szól magától,hogy HAMM, és már mászik is bele az ülésbe.

2005.04.01 07:47
2005.04.01 10:56
Igy legalább akkor nem sír.
Meg nagggyon jó, hogy minden rendben van
minden gyerkőc édes és hatalmasat nőtt
Most meg mennem kell.
2005.04.01 11:27
Három napon keresztül csak hibaüzit írt ki, amikor jönni akartam, már totál elegem volt. Most muszáj mennem, mert jön az apukám, de most már remélem, hogy fel tudok jönni este olvasni, képeket nézegetni meg írni, mert ha nem, akkor lemondom a babanetet.
Egyébként nem értem, hogy ti hogy tudtatok írni, amikor nekem egyáltalán be sem jött az oldal.:S
), október óta tervezgettük, hogy találkozunk, ugyanis közel lakunk, de azóta mindig beteg volt valaki (mi) vagy Marcsi vizsgázott. Képek is készültek, majd azokból is teszek fel. 2005.04.01 17:56
Barbi, nekem is ez a hülye fekete oldal jött be két napig
Elég rémisztő.
Esküszöm hogy nem tudom megállapítani hogy a fekvős képek közül melyik Bömbi és melyik Máté
Örülök hogy ilyen nyugiban telnek akkor a napjaitok
Tv-zés nálunk is van, nem sok, de ennyire nekem is szükségem van. Nem lepasszolásképp nézi a mesét Bence sem, csak hogy tudjak haladni.
Bencus is fogja a kezünket, ő nyújtja és mindkettőnkét szereti fogni kétoldalról
Nem mintha számítana... Harap és kész. De már csak néha
2005.04.01 20:50
vásárolni mi is babakocsival megyünk, de ha apa, vagy a nagyi is velünk van, akkor mehet kocsi nélkül is. és még buszon is csak kocsival utaztunk.
gond az, hogy a filmeket már nagyon ismeri, így egyre nehezebben tudom "átvágni", azaz lerövidíteni a filmet, mert most már csak a vége stáblistánál hajlandó abbahagyni, legalábbis morgás nélkül. vagy morgás van fél percig.
és nagyon édesek, még ha nehéz is velük. cumi
hát igen, ha van másik
2005.04.01 23:09

2005.04.02 06:19
2005.04.02 06:21

2005.04.02 06:37

Ezen a képen kukucsolnak.2005.04.02 06:44
2005.04.02 08:31
Utána persze ment az üvöltözés mert meg mertem szidni a rosszalkodás miatt...

2005.04.02 10:44
2005.04.02 11:20
Pedig már mindjárt 3 éves, ideje lenne így is kifejeznie magát, de nem igazán látok hajlandóságot nála...
2005.04.02 13:33
Szóval nálunk állandó autórajzolás ment. Először a kerekeit, aztán a kasznit, majd ajtó, ablak, nénó, ember bele... Aztán van a másik tipusú rajzoló, aki meg rajzol valami krix-kraxot, és arra ránézve azt mondja, hogy ez pl hal, mert arra hasonlít leginkább. Szóval nem előre kitalálja, hogy mit akar rajzolni.
Gyurmázni szoktatok? Hátha az jobban izgatja. 2005.04.02 18:40
.Remélem sikerült megnyugodnod már egy kicsit.
.Ádibádi is nagyon csini volt húsvétkor is és jól látom, hogy Travolta is hízott?
.Egyszóval mindenki nagyon helyes.
. Azért néha beleolvasok kivel mi történt de sajna nem nagyon vagyok mindig képben. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|