2005.03.24 22:44
2005.03.25 10:14

A képeslapot is nagyon köszönöm, és a maci tündéri

Neked is köszönöm az smseket

LEsz locsolkodás?
Ránk is ránk férne egy kis kilábalás innen, de az még odébb, majd talán nyáron. Köszönöm az emailokat, egy kettőt tovább küldtem apának is a munkahelyére, hadd mosolyogjanak
2005.03.25 10:32
2005.03.25 11:16

2005.03.25 11:53
Nem érzik a határokat és semmi veszély-érzetük nincs, és ahogy Ági irta, elfelejtik ...
és elesett.
Lehet, hogy attól lükébb a kelleténél ... 
2005.03.25 22:43
2005.03.26 10:14

(gifet most nem kerestem, lusta disznó vagyok
) Képeslapokat köszönjük szépen
Jövőre szerintem mi is beállunk majd a sorba
2005.03.27 08:38
2005.03.27 09:16

Majd mesélek a húsvétunkról is, eddig elég jól sikerült!
2005.03.27 19:40
(tegnap?, amikor benéztem - de mentem is.... ) Remélem, nem lesz gond az átállással, egyelőre olyan fél órát "hoztunk be", problémamentesen. Mármint napirendileg... Azt nagyon sajnálom, h 1 órával kevesebbet alszunk, mert rámjött a tavaszi fáradtság 
Egyszerűen olyan energia ingadozásban szenvedek, hogy csak na! A túltengés ritkábban fordul elő, inkább aludnék folyton
Viszont azt nagyon sajnálom, hogy Titeket így elkapott
Remélem, jó időre most letudtátok! Én nem látom Dorcin, hogy nagyon fogoytt volna
Igazán ügyes, hogy egyedül eszik. Én ha azt akarom, h Hamma rendesen egyen, bele kell kontárkodnom a kajálásába, különben egy adott idő után közli, hogy "kiesz = kivesz" és nem hajlandó több táplálékot magázhoz venni.
Szerencsére Haminak nem lett semmi baja. Nálunk is mindennapos az esés, mert tényleg semmi veszélyérzet nincs benne - megy világba - illetve fel. Számítógép tekintetében meg szinte lehetetlen korlátokat állítani. Mászik fel a székre - görgős forgószék - közben mondja, hogy nemnem, vigyorog
De amúgy olyan egyensúlyérzéke fejlődik ki, hogy hajde! Mellesleg minket is megedz a tudományai révén. Ezt onnan tudom, hogy valamelyik nap az anyukámmal együtt voltunk a játszótéren, ő folyton kapott volna utána, hogy elesik, meg leesik meg nemtommi, alig tudtam leállítani, hogy hagyja, hagy próbálkozzon.
... szóval apróbbnak tűnő és megakadályozhatatlan dolgok. Persze le is lehetne kötözni
és nem is volt kedvem.
Szerencsére nálunk még nincs napirenden a téma és annnnnnyira reménykedem benne, hogy a szanaszét pisilés része nem is lesz
Értsd: bármit, ami megtetszik neki.
Ugyanez sapkával, illetve minden fellelhető ruhadarabbal - övé vagy miénk. Vagy a babáé - illetve a babára is ráadni kis pelustól kezdve mindent. 

2005.03.27 19:46
2005.03.27 20:33
), 2005.03.28 21:26
Kiélveztünk minden percet
Persze, ma délután azért még jutott egy kis idő locsolkodni is, amit úgy halottam, élvezett a fiú.
2005.03.28 22:11
Matyi nagyon élvezte a nyuszizást is, talált magának játékokat a lakásban elrejtve, no meg az ablakban, ahova sikeresen fel is mászott
Kapott egy szupi kis rajztáblát, olyan mágneses, és a törlője egy kisvonat, rém ronda hangot ad, de neki tetszik. És egy barkácskészletet, amit fel is avatott, mármint a fűrészt a végtagjainkon!
2005.03.28 22:29
2005.03.29 09:45
2005.03.29 13:55
Pedig csak 1 hónap van köztük.
És ilyenkor mi történik a letört foggal? Mármint ami bentmarad. Kell fogdokihoz menni?
Találkozotk Zitával? Ez tök jó! Hogy-hogy verekedős korszak? Ez miben nyilvánul meg? Mire számitsak?
nagyon komoly!
És szeretnék gofri-gyáros lenni
2005.03.29 15:26
Meg ma, mert tegnap nem lehetett virágot kapni....
Szóval nem bevátl, de jó. Előkukázom Neked, ha gondolod

Mostanában túlteng benne az energia
Épp most jöttünk meg a játszótérről - hát totál lefárasztott, itt ülök, kajálok, ő meg rohangál a lakásban 
Áááááááááááááááááá.. 2005.03.29 17:33

), amit a manó is előszeretettel forgat. Mert annyi érdekes könyv van, de nem mindegy, hogy a manónak melyik érdekes.
Pókvadászat

2005.03.29 18:13
- na ez vagyok én... hmmm....

Vagy kap még hozzá. Bár már hónapok óta tényleg csak azt veszem meg, ami vmi miatt különleges. Haminak van kb 20 kedvence, meg még 20, amit nagyon szeret, a többi nem igazán érdekli - főleg azok, amik hosszú mesék lerövidítései... nekem se tetszik (kivéve a farkas és a 7 kecskegida, mert az nagyon menő!). Most pl kapott egy olyat, amiben az állatok élőhelyenként csoportosítva találhatók - pl. déli sark, meg őserdő, meg mező - és az ott jellemző állatok jelemző helyzetben. Sztem szuper!
Csukott szemmel tömi magába a pirítós kenyeret. Jajjj, segítek rajta! 2005.03.29 21:44
Hogy lehetnek ilyen vandál emberek?????
), kav(kavics), bka( béka, mert van egy kis medence a főtéren, ami körül békák vannak) ho(homok), hóó(hold), a többi is jelenthet valamit, csak ugye én balga nem érthetem! A könyvek nálunk is slágerek, leginkább az állatosak, és a leporellók közül is van sok kedvencünk. Könyvből meg én úgy vagyok, hogy ha érdekeset talál az ember, akkor sosem szabad otthagyni! Úgyhogy csak hajrá, gyűjtögess te is!
Hamar megfogja ám tanulni Bence a motorozást, Matyinál is egyik napról a másikra ment. Most meg már "száguldozik", ha levisszük, bár néha félek, mert alig bírom követni! 2005.03.30 16:38
édespofa lehetett! Ird le léci az alapreceptet! És akkor ebbe mehet minden mi szem-szájnak ingere?
lassan akkor mi is csatlakozhatunk
Tényleg jöhetnétek!

2005.03.31 12:28
2005.03.31 12:52
Szerintetek mondjuk vasárnap délután 2 és 3 között tudok majd ablakot pucolni? Vajon jó idő lesz? Mert össz. 1 órám lesz rá, és csak ebben az időpontban

Dorci mindig pont akkor aludt el, amikor már parkoltam is le, és ki kellett szállni.
(amúgy Ő is nagyon szépen énekelt, de abbahagyta)
Szívesen meghallgatnám már Matyi cuki hangját. Imádom hallgatni, ahogyan ezek a kisméretű a manók karattyolnak, olyen édesek
2005.03.31 13:25
Azóta nem volt újabb csipésünk!
A doki meg süket ...
Tudsz faxolni egy kis muffint?
találkoznánk ... De gonosz!
De igy talán menne. 2005.03.31 14:32
2005.04.01 10:59
2005.04.01 22:41
, Május végéig tabu nekünk Ő!
Bár azért legalább a Rudolf Peti nyerhetett volna. Végignézted??? 2005.04.02 13:38
2005.04.02 19:13
Úgyhogy nem csak Ti leltek aranyat! Elárulsz vmit a munkáról?
) nálam a nyerő!!!
A férjem ilyenkor átveszi a sütögetést, illetve az az ő feladata, sütit pedig az egyik barátunk hozott. Na ezt azért irom, mert isteni eperhabos-rétest hozott! Nyami volt!
2005.04.02 21:06

2005.04.03 08:53
De legalább behozza a lemaradását alvásban. A "csendes" ébredéshez most otthagytam a kisautóját az ágy mellett ... lehet, hogy ez sokat segitett
(Merthogy autómániás
)
Szép kis formás baba volt és a profilos képen már nem is kicsi, nagyon aranyos az a kép rólatok!
) akkor először dúl-fúl morogva vmit, aztán megpaskolja az arcomat. De persze nem tudja, hogy ilyenkor mi is van, igy abbahagyja hirtelen, várja a reakciót, és miután nem örülök neki, elkezd hizelegni, hogy ne haragudjak. Mostmár leszokott a nadrágrángatásról, inkább mutogat, próbálja mondani, ha szeretne vmit.
Nem tudom illik e ide irni, de én nagyon sajnálom, hogy a Pápa már nincs közöttünk, nagyon jó ember volt, azt hiszem sokat köszönhet Neki a világ!

2005.04.03 13:02

2005.04.03 22:31
)
Tehát 2 gyerek, kész fáradtság! 2005.04.04 07:11
És, hogy ki mit szól hozzá ... háát nem érdekel minket.
Sztem elsősorban mindenképp legyél határozott, ahogy irtad is.
Gyerünk! Életjelet!!! 2005.04.04 12:43
El tudjátok képzelni, mit éreztem. Szombaton délután vezetés közben egyszercsak elment a látásom, foltokat láttam, és hányingerem lett, majdnem elájultam...olyan szarul lettem, hogy valahogy még elvezettem az apósomékig, de ott már nem tudtam kiszállni a kocsiból...Nem is részletezem tovább.
, vagyis szalad, azóta én is szaladok utána...jó kis fogyókúra
. Mondjuk egyiket sem várom el Tőle. Az a fura, hogy én már jó ideje nem is foglalkozom ezzel a bilitémával, nem szoktam előszedni, hanem Ő maga hozza oda nekem, és szól, hogy szedjem le róla a pelust, és már ül is rá... 
.

De jó lenne!!!
2005.04.04 12:55

2005.04.04 15:17
2005.04.04 15:56
Levit gyötörte meg legjobban... 1 hét után újra belázasodott, rohantunk vele orvoshoz.. az itteni MÁR nem volt... a régi helyen meg megint fantasztikus diagnózist kaptunk ("fogalmam sincs, mitől lázas" - na én ezt orvosi diploma nélkül is meg tudtam állapítani...), Ati is ott volt, úgyhogy ezek után elkértük a gyerekek papírjait (ahogy néztem a szekrény tetejét, nem mi voltunk az elsők.. de szerintem nem is az utolsók).. aztán telefon a régi, a homeós doki néninknek... Amikor mondtam neki, hogy én is elkaptam, akkor mondta, hogy nagy valószínűséggel újra elkapta... mivel még a saját immunrendszere elég gyatra, újra kijött rajta, de most legalább kapja majd az én ellenanyagomat... Bogyó, megnyugtatás.. mi haza... másnapra jól volt... csak rettenetesen lefogyott
A vírus előtt pár nappal 9 kiló volt, akkor pénteken 8 sem ... Viszont ahogy rendbe jött (rá 2nappal), elkezdett zabálni... de ezt értsétek szó szerint, folyamatosan evett...
Meg is van az eredménye, most délelőtt voltunk mázsáláson, és 8.75
A kedvenc kaja a kenyérhéj
... amellé jöhet most már bármi
De higgy abban, hogy tudják, mikor és hova kell érkezniük... még nem volt itt az ideje... 2005.04.04 16:32
) Hogy vagytok? Olyan régen tettetek fel fotót! 
. Fábry hozta a formáját
Örültem, hogy a Kontroll nyert, habár még nem láttam
Koltait előre megjósoltam, hogy nyerni fog, és szerintem meg is érdemli, mert MO- n tényleg az egyik legjobb színészünk!
Így próbálom megelőzni a szídást is, hiszen azt sem biztos, hogy megértené, inkább néha mókásnak találja, ha valamiért erőteljesebben rászólunk. Nálunk legalábbis ez van, persze minden gyerek más és más.
)
....Jobb is, hogy hoztátok a papírjaitokat onnan. Pedig minden drnőnek kell járnia konferenciákra, ahol a legfrissebb adatokat kapják meg a "friss" bacikról, vírusokról...Nekem anyós át szokta küldeni néha, hogy mik vannak a levegőben.

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|