A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Orsoly
Javítottalak. Kép

Viki
Egyetértek az elõttem szólókkal. Nincs olyan munkahely ami megérne ennyit. Nagyon vigyázz magatokra! Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

mj, Beszti
Kar hogy nincs semmi jele a petevezetek elzarodasanak Kép
Sajnos egy kicsit tartok tole mivel amikor ovulacio volt (tobb alkalommal is mar) nem hagytuk ki az akciot, es az eredmeny nulla.
Melinda

Melinda,
Én is épp ettöl tartok Kép
Volt egy nögyógyászati gyulladásom kb. 10 évvel ezelött és félek, hogy az bekavart.

Marcsi,
Nagyon drukkolok. Én nem várnék a helyedbe, tuti tesztelnék mondjuk holnapután, de legkésöbb szombaton. Tuti nem várnék a 33. napra!

Üdv,
Moni
mj

Melinda, Moni!
Bocs, hogy beleszólok, de ha javasolhatnék valamit túl már egy HSG-n, akkor én rögtön lapart ajánlanék (már, ha készültök egyáltalán HSG-re). Tudom, hogy a lapar egy sokkal komolyabb dolog, mint egy HSG, hisz mégiscsak egy mûtétrõl van szó, de ha én mégegyszer választhatnék a kettõ között, biztos rögtön a lapart választanám. Hogy miért? Mert, nálam ugyan megállapították, hogy nem átjárható az egyik oldali petevezetékem, de ettõl sokkal okosabb nem lettem. Nem tudom, hogy meg lehetne-e egyáltalán nyitni vagy végleges az elzáródás és azt sem tudom, hogy amúgy minden rendben van-e odabent vagy ne adj Isten még valami más bajom (endo stb)is van-e. Szóval sokkal nyugodtabb lennék, ha egy laparon lennék túl.
Persze mindenki maga tudja eldönteni, hogy vállal-e egy mûtétet vagy sem (bár nekem a HSG sem volt éppen leányálom, lehet, hogy pont az elzáródás miatt).
Ez csak egy tanács volt, ahogy én gondolom Kép.
Ja, és lehet, hogy így is meg kell csinálni nálam a lapart, pont amiatt, amiket fentebb leírtam.

Marcsi!KépBiztos én sem bírnám ki teszetlés nélkül. Nagyon szorítok a két csíkért!!Kép

Pusz, Sien.

Breki! Mail-t megkaptad?
Pusz, Sien.
Sien

Szerintem is igaza van Sien-nekKép A lapar elörébb visz és nem kell feleslegesen idõt vesztegetniKép

Aki még nem nyilatkozott a talit illetõen az azért gondolkodjon rajtaKép

Puszi: Doris
doris

SienKép
Én is így gondolkodom, ahogy Te. Majd a dokival megdumcsizom, ha meglesznek a vérvizsgálatom eredményei. KépKép

Olyan jó lenne ha már azok közül is esnének ki (végleg és nem térnének vissza) nagyon nagyon gyorsan akik már több mint egy éve folyamatosan próbálkoznak (Orsoly, Ancsi, Gabó, Andi - aki most endos kezelés miatt van távol már október óta, és még sokan) Emlékszem amikor jöttem Ti már mindd itt voltatok! Sajnos mindig van egy mag, aki marad és van egy olyan szerencsés "réteg" aki 2-3 hónapot tölt itt. Azt kívánom, fogyjon el ez a topik! és ezért mindent megteszünk, ugye Lányok???!!!! KépKépKép

Tényleg, tudja valaki a régiek közül mi van Andy-val? Hogy áll az endója? KépKép

Pusszancs,
Moni
mj

mj

Azert en is szivesen kiesnek Kép Kép Kép
Egyebkent ugyemlekszem a Barbi egy even tuli Kép

A Lapart vagy HSG-et mikor csinalnak?
Melinda

Igen, bizony pont egy éve látogatok ide, amiota elhatároztuk a babát. Ha nekem ezt valaki mondta volna elöre, könnyebben viselem az elmult idöszakot, de azért igy is jó ez mostKép
Puszi
Barbi
B

Sziasztok lánykák!

Ritkán szólok, de azért gyakran olvasok Kép

Gratulálok a kismamáknak!

Velem nincs semmi, mármint gyerekügyileg, karikor se sikerült, pedig véletlenül mindketten itthon voltunk Kép E hónapban apa svájcba megy, így ha nem hagy a hütõben egy kis anyagot ( Kép Kép ) megint nem lesz semmi.

Azt hittem a decemberi hajtás után pihenhetek, de most is sok a munka. Ja, és még az is lehet, hogy márciusban férjhez megyek. Kép És még új lakást is akarunk venni. Tehát télleg nincs újság Kép

Puszi mindenkinek, talira értelemszerüen menni szeretnék, bárhol is van! És remek meglepim lesz a számotokra, csajszik!

Az elveszett Lotti
Lotti

Sziasztok!

Sokáig nem írtam, próbáltam kicsit elhesegetni magamtól a görcsölést. Viszont, ha volt egy kis idõm, akkor mindig olvastalak Titeket. Remélem, azért visszafogadtok!!!
Egyelõre szedem a Bromot és várom, hogy mi lesz...
Breki, Sien! Egy cipõben járunk. Én már majd 3 hónapja szedem a Bromot (felet). A hónap végén kell visszamennem vérvételre. Viszont mióta szedem, azóta a menstruáció elõtt 3-4 napig nagyon enyhe vérzés jelentkezik. Ahogy az írásokból kiderül, ez viszont mással van összefüggésben, pedig a doki szerint a többi hormonértékem normális. Mit szóltok. Breki! Mielõtt elkezdtem a gyógyszert minden létezõ dolgot elovastam róla, minden doki ismerõst kifaggattam. Hidd el, minden OK vele, és a terhesség elsõ trimeszterében is kell szedni. Olvastam, hogy túl vagy az MRI-n, legalább "fent" mindent rendben találtak. Várom a fejleményeket!!!!

Mindenkinek csók

Másikviki
másikviki (m&aacut

www.infertility.hu

Szerintem nagyon jo oldal, pl fel van rakva egy hormon tablazatra utalo link, nem tul nagy az informacio tartalma, de azert osszeszedi a dolgokat.
Sok hasznos dolgot lehet itt olvasgatni, csak kar, hogy infertility a cime (meddoseg). Kép Egy kicsit ketsegbe estem, hogy mar ott tartok, hogy ilyen oldalakat olvasok. A ferjem is leszidott, hogy elment az eszem, es hagyjam abba az onkinzast, en pedig egyszeruen nem tudtam megertetni vele, hogy nincs igaza...

kamilla
kamilla

Sziasztok,

Viki26, nagyon örülök a + tesztednak. Jó lenne, ha bejönne amit írtál, és mindenki elhúzná a csíkot a babás topikba.

Panna, véletlenül kihagytalak a gratulációból, most pótolom. Olyan klassz, hogy ennyi kismamánk van, reményt ad nekünk!

Doris, nekem elsõre bejött a kaali.org, és el is olvastam.

Mamacs, engem leköröztél. Nekem mindössze egy 2mm-es endot, és 2 nyamvadt tüszõt sikerült produkálnom, closty mellett. Ha úgy vesszük, akkor dupláját teljesítetted, mint én! Fel a fejjel!

Mj, Melinda elég kicsi rá az esélyetek. Nekem volt 2 olyan évem, amikor folyamatosan dokihoz jártam gyulladással, meg folyásokkal. Ennek ellenére szerencsére nem találtak összenövéseket.

Marcsi, milyen hosszúak a ciklusaid? Ha a pé-tõl számított 14-16 nap eltelt, akkor nyugodtan tesztelj. Én biztos nem bírnék várni! Szorítok neked!

Más téma, de van munkajogász köztetek? Szükségem lenne egy kis segítségre, de inkább magánba, hogy nem foglaljuk itt a helyet. macsek76@mailbox.hu

Köszi, Lora
Lora

Lotti,
örülök hogy írtál pár sort, és hogy jól vagy. Bár, ha jól értem, nem vagytok túl sokat együtt. Ha sok a meló, legalább gyorsabban megy az idõ. A napokban gondoltam rád, hogy mi lehet veled. Idén biztosan összejön nektek is!
Lora

Sziasztok lányok!

Olyan ritkán jövök mostanában, hogy szinte kívülállónak érzem magam...pedig nekem az Otthonom a babanetKép

Megpróbálok visszailleszkedni hozzátok, bár tudom nem lesz könnyû dolgom, most úgy érzem teljesen ismeretlen a csapat...néhány versenyzõt kivéveKép

Megpróbálok visszaolvasni is, hogy nagyjából képben legyek, kivel mi történt eddig.

Velem most annyi történt, hogy kiértékelték a hormoneredményeimet és a prolaktin magasnak bizonyult.
A dokim most a hipofízis adenóma (agyalapi mirigy daganata!!??) kizárása céljából egy bizonyos MRI-vizsgálatra küldött, ami február 8-án lesz.

15-én kellett volna megjönnie, de még nincs sehol...
Picit azért reménykedek is, bár ilyen értékek miatt lehet, jobb lenne, ha mégsem...

Nagyvonalakban ennyi.

A magas prolaktinosokkal mizujs?

Lotti!
Olyan jó Téged is olvasni!KépKép Gyere gyakrabban, léééccciiiiKépKép

pusszantás,
Ancsi
Kép
Ancsi

Sien, Doris, Melinda!

Nekem elsõre laporral indítottak. (diagnózis: Endometriósis. Utána szuriztak újabb lapor és elmúlott.)
6. inszem után elsõ lombik elõtt most megyek HSG-re.
A HSG-vel az átjárhatóságot és a méh belsejét tudják megnézni. Nem örülök neki, hogy 6 inszem után nézik meg a méhemet. Ha tudtam volna, hogy laporral. nem látták, akkor kértem volna kb. 3 inszem után.
Laporral az átjárhatóságot, összenövéseket, endometriosist, policisztát tudják megnézni.

Mindenkinek: www.kaali.org

Sien!

Itt elaltatnak a HSG-kor. Örülök neki.

Caldea
caldea

Sziasztok Lányok!

Panna
Gratuláltam már? MIndegy, inkább kétszer, mint egyszer sem Kép Hatalmas GRATULA!!!

Kezdek ideges lenni remélem holnapra készen lesznek a hormoneredményeim. Szorítsatok, hogy minden OK legyen!

A mai lista:

<pre>
Kisvuk 4c 48 cn Svájc 27 év
Indigo 2c 38 cn Budapest 25 év
Doris 10c 37 cn Budapest 29 év
Újpocok 8c 34 cn Budapest 33 év
Ancsi 4c 34 cn Adács 27 év
Gabó 31c 32 cn Miskolc 27 év
Marcsi 3c 29 cn Budapest 27 év
Edina 11c 29 cn Coimbra 23 év
Éva 32c 28 cn Nyíregyháza 26 év
Klari 8c 28 cn Budapest 31 év
Szami 11c 26 cn Budapest 30 év
Lora 15c 25 cn Várpalota 25 év
Moni 9c 24 cn Törökbálint 28 év
Sien 16c 23 cn Budapest 28 év
Edi 10c 22 cn Maglód 33 év
Mamacs 13c 16 cn Budapest 24 év
Melinda 6c 15 cn N-o. 26 év
Edelweiss 9c 14 cn Szeged 32 év
Monchy 7c 14 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4c 12 cn Salgótarján 23 év
Andi 4c 12 cn Székesfehérvár 28 év
Edus 4c 11 cn Svajc 25 év
Kamilla 4c 9 cn Budapest 26 év
Cipomama 4c 8 cn Los Angeles 35 év
Orsoly 2c 2 cn Nagytarcsa 27 év
</pre>

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

LányokKép
Szép jó reggelt mindenkinekKép
Képzeljétek! Tegnap írtam egy levelet dr.Elek Csabának és amit visszaírt az nem volt túl bíztató... Kérte a levelében, hogy hívjam fel. Szerintetek mikor? Valamelyikõtök beszélt már Vele?

Még nem volt idõm végigolvasni a leveleiteket ezért nem reagálok senkinekKép

doris

Sziasztok Lányok!

tegnap voltam dokinál,elmondtam a problémáimat hogy mit érzek aztán megvizsgált(belsõ UH)én ahogy kivettem a képbõl egy sötét foltot talált ami 18x11 mm aztán még közben a hasamat is megnyomogatta aztán annyit mondott hogy lehet hogy tüszõrepedésem volt de azért menjek vissza két hét mulva ellenörzésre,tehát semmi baba?Kép
Annyira szomoru vagyok csak akkor azt nem értem hogy miért nemtudok hason aludni?????????
Talán legközelebb sikerülni fog......
Pusz Mindenkinek
Alice
Alice

Doris!
Én is írtam már egy párszor dr. Eleknek, és nekem is írta, hogy hívjam fel. De sosem tettem...miért??
Valahogy nekem nem volt túl meggyõzõ a válasza, amit írt, igaz egy levéltõl mit várhat az ember?

De azért szerintem próba cseresznye...veszíteni valód nincs! Hátha megtudsz tõle érdekes dolgokat...faggasd kiKép

Alice!

Ezt én nem értem...problémád van és két hétig várnod kell még??
Szerintem menj el egy másik dokihoz is!
Legutóbb velem is ezt csinálták, pozitív lett a tesztem, elmentem a dokihoz, azt mondta nem lát terhességet, menjek vissza két hét múlva.
Se vizeletvizsgálat, se vérvétel, se semmi...
Pedig akkor már túl voltam egy magzatelhaláson...

Elmentem egy másik dokihoz, aki határozottan megállapította, hogy baba van a dologban!!
Igaz, az örömem ezúttal sem tartott sokáig..Kép

Egyébként ezt a sötét foltot hol látta? A méhedben?
Mert akkor lehet a petezsák is, elõször csak egy folt vehetõ ki a képbõl!

Ancsi
Ancsi

Ancsi!
Hát ahogy éreztem picit jobra aztán hogy hol foggalmam sincs még azt is mondta hogy a nyálkahártya is megvan vastagodva.
Alice
Alice

LánykákKép
Ne depizzetekKép Fel a fejjel, hisz olyan jól indult ez az évKépKép Egy csomó zebránk van márKépKépKép
EdelweissKép
Drukkolok és levél hamarosan megyKép
LottiKép
Bár még nem ismerjük egymást nagyon örülök, hogy jelentkeztél és természetesen felvettelek a listáraKépBár jobb lett volna egy másik topic-ban találkozni de majd hamarosan áthúzzuk egymást oda isKép
Bízzatok benneKépKép!!

doris

Sziasztok!

Doris: miert, mit irt?Kép Mar persze ha nem vagyok indiszkret.....

En kertem ujra beutalot, holnap megen irany a labor, 3. napi vervetel....Kép JOvo heten meg Pucur dokija...Kép

Pussssz: orsoly
orsoly

Alice!

Úgy tûnik, szûkszavú a dokid..
Ha a nyálkahártya meg van vastagodva, már jó jel...lehet, hogy befészkelte oda magát valaki???KépKép
Vannak még másféle tüneteid?
A hasad mennyire fáj, és mikor?

Orsoly!
Pusszantalak Téged is! Látom elkezdõdött nálad is a hercehurcaKépKép

Ancsi
Ancsi

OrsolyKép
Küldöm inkább magánban ha nem gond..Kép

doris

Ancsi!

A hasam napközben szokott fájni enyhe menstruációs fájáshoz hasonló alhasi jájdalmaim vannak de nem vészes ki lehet birni.De ha befészkelte magát oda valaki akkor miért nem látszik,annak már látszania kellett volna nem? És miért nyomogatta a hasam UH-közben?
Alice

Alice!
Szerintem azért nyomogatott, mert a méh kissé megnagyobbodik terhesség esetén, talán ezt vizsgálta.
Remélem azért nem nyomkodott meg nagyon!!!!

Hányadik napon tartasz és mikor kellett volna megjönnie?
Kb. 6-7. héten már látszik a petezsák, de a 4-5. héten is látja a jobb szemû orvos a beágyazódás helyét.
Lehet, hogy nálad ez volt a fekete folt..Kép

Ancsi
Ancsi

Alice, nem is vagy a táblicskuban????
Ancsi

Sziasztok Lányok!

Edelweiss! Elõször is kérek egy kis javítást a listában. Mától már a 29 évesek táborát gyarapítom.Kép Lassan elhullatom csikófogaimat!Kép
Szorítok a jó redmények miatt!Kép
LottiKép! Jó, hogy újra írtál! Ez a hûtõs dolog tetszettKép!
Lora! Mizújs veled? Nem mondta a dokid, hogy ez után mi lesz a következõ lépés?
Szia Ancsi!Kép Sajna már én is magas "prolis" vagyok. Még csak most kezdtem el szedni a Bromot, úgyhogy majd csak 1-2 hónap múlva lesz kontrol vérvétel.
Lehet, hogy nálam is rögtön ezzel az MRI-vel kellett volna kezdeni? Mi közösen döntöttünk úgy a dokival, hogy elõször megnézzük, hogy reagálok-e a gyogyira.
Alice! Hányadik napon vagy? Szerintem is nézesd meg magad egy másik orvossal is, ez a fekete folt szöveg nem túl meggyõzõ...
Caldea! Az jó, hogy altatnak, bár szerintem akkor egy kicsit másmilyen lesz az a vizsgálat, mint az enyém volt. Nem tudom elképzelni, hogy egy katéterrel, kontrasztanyaggal és egy röntgennel nagyon meg tudnák nézni a méh belsejét.. Lehet, hogy van egy másik módja is a HSG-nek?
KépAmikor elkezdtem írni a levelem 9 elõtt, még "Jó reggelt" megszólítást írtam, most inkább kijavítom "Sziasztok"-ra Kép!

Pusz, Sien.
Sien

Szia Sien!Kép
Mi magas prolisok tartsunk összeKép

Breki leírta nekem ezt az MRI-s vizsgálatot...háááát eléggé tartok tõle.
Azon filózok, hogy meg se csináltatom...hátha károsabb, mint hasznosabb.
Ez a kontrasztanyag, meg a mágneses lövöldözés nem éppen megnyerõ..
Próbálok még utánanézni a dolgoknak, de nem tudom, hol keressek, meg úgy általában a magas prolaktinról se nagyon tudok semmit.
(bár a tyúkanyó-érzés megvan a terhességeim óta. Lehet, hogy én produkálom tudatalatt a magas prolaktint?)

Ancsi
Ancsi

Ancsi!

Ötödikén megjött de csak 4 napig volt meg rendesen agy talán még addig sem és nekem 7-8 napig szokott meglenni.
Alice

Alice!
És ez a négy nagy normális volt, vagy csak barnás trutyi???
Egyébként máskor is nézték már a nyálkahártyád vastagságát?
Csak azért kérdezem, hogy mindig meg volt vastagodva, vagy a doki most felfigyelt rá, mert egyedüli eset?

Nekem is ilyen hosszú ideig tartott régebben a mensi, és azt hallottam, hogy a vastagabb nyálkahártya hosszabb ideig ürül, ezért elhúzódó a vérzés és néha darabkás is.
Az enyém ilyen volt, aztán a terhességek-vetélések után valahogy beállt, rendszeres és jól követhetõvé vált.
Ancsi

Alice!
Elírtam az elsõ mondatot: négy nagy helyett négy napKép
Ancsi

AliceKép
Ne ijedj meg, sötét foltot bennem is többet látott az orvosom belsõ UH-al. A ciszták is így jelennek meg meg más egyéb is lehet. Szerintem meg kéne nézetned Magad valaki mással isKép Ne szomorkodjKépAzért két hét múlva mindenképp menny vissza hozzá is, akkor már talán biztosabban látja majd a dolgokatKép
OrsolyKép
Kiváncsi leszek a holnapi eredményeidre meg arra, hogy mit mond az Új doki a jövõ héten.
Ancsi, SienKép
KitartásKép Bár nekem azért úgy tûnik, hogy a gyogyik elött talán mégis meg kéne csinálni az MRI-t. Miért kelljen hónapokat várni, hogy ha mondjuk nem jól reagáltok a gyógyszerekre?Kép
PannaKép
Lehet, hogy elfelejtettem gratulálni... Nagy Gragula NektekKépKép És persze minden ZebránakKépKép
doris

AncsiKép!
Hát igen, szerintem a doki nekem is azért javasolta elõször a gyógyszeres kezelést, mert látta rajtam, hogy eléggé bedrazséztam, amikor említette ezt a vizsgálatotKép. Hál' Istennek azért már Breki egy kicsit megnyugtatott, hogy túl lehet ezt is élniKép.
Moni!KépÖrülök, hogy hasonlóan gondolkodunk a HSG versus lapar kérdésbenKépKép!

Pusz, Sien.
Sien

Sien!
Te mit tudsz errõl a vizsgálatról?
A kontraszt anyagról, a hatásáról, stb...?
Egyébként vénásan adják be, vagy milyen módon?

(otthon már azt gondoltam, hogy biztos közvetlenül az agyamba lövik be, vagy a gerincen keresztül...KépKép)
Remélem tévedekKép

Ancsi
Ancsi

Magas prolaktinosok!
Tegnap voltam a dokinál, felírta a Bromot és febr. közepén kell kontrol-vérvételre mennem. Addig azonban úgy kell fokozatosan növelni az adagott, hogy a vérvétel elõtti két hétben napi 2 db-t kell beszednem.
Plussz még elküldött (mivel nem tudjuk átestem e rubeolán) egy másik ez irányú vérvételre!
Ancsa,Az MRI-t szerintem ha van idõpontod és a doki is javasolta csinátasd meg, de kontraszt anyag nélkül. Ártani a mágneses rezonancia NEM ÁRT!!!!! Viszont ha van mikroadenomád azt kimutatja, illetve ezzel a doki pont ezt zárja ki, hogy az nincs és ezzel Te is megnyugszol!
Lotti,Én jogász vagyok, ha van munkajogi kérdésed szívesen segítek!
Sien emil megjött és megy a válasz!
Breki
Breki

Ancsa,
Intravénásan adják egyébként, tehát a véráramba jut a kontraszt anyag!
Breki
Breki

Breki!
Köszi, azért megnyugtató, hogy nem árt a MR...lehet, hogy könnyedén eltalálnék délre a madarakkal együtt??KépKép
Rendi, megcsináltatom a vizsgálatot, de mi van, ha elhajtanak, ha nem akarom a kontrasztanyagot??

Lányok!
Most végigcaplattam a folyosón, és úgy éreztem, leszakadnak a cicijeim (nem mintha nagyok lennénekKép), olyan feszültek, és duzzadtak!
Mensi elõtt mindig ilyen, de mintha most jobban..)

Ancsi
Ancsi

Szép jó reggelt,

Tegnap meglátogattam az orvost. Háát, nem tudom. Azt mondta, meg meg is mutatta, hogy az egyik petefészkemben van egy nagy érett tüszõ, vagy pedig a tüszõrepedés után ott maradt sárgatest ciszta (???), ami fel fog szívódni. Hogy ez mit jelent???!!! Ti tudjátok?
Aztán megnézte a méhemet és annyit mondott, hogy vastag a nyálkahártya, de még nem igazán lát semmit. Megnézte a hasüreget is, nem talált semmi jelet a méhen kívüli terhességre. Összességében még nem látja a terhességet és ezért mondta, hogy várjunk. Jövõ pénteken be kell mennem az István kórházba vérvételre, meg 4D ultrahangra, akkor már biztosat tud mondani. Azért felírt vasat, meg folsavat, hogy szedjem és mondta, hogy érezzem magam terhesnek, tehát vigyázzak magamra, pihenjek, csak azt csináljam amihez kedvem van (könnyû mondani....)Kép.
Még azt is mondta, hogyha nem lennék terhes, akkor a hormonszintek változása okozhatja a hasfájást. De a kétcsikos teszt már jelent valamit.
Nem tudom, nem nyugtatott meg. Csináljak még egy tesztet? És ha kiderül hogy csak a hormonjaim???

Köszönöm hogy meghallgattatok, egy kicsit jobb már, hogy kiirtam magamból. Elnézést a hosszúságért.

Puszi
Panna
Panna

Szia Panna!

Elõször is nyugodj meg (könnyû mondani), tégy úgy, mintha terhes lennél, tényleg vigyázz magadra. A pozitív teszteredmény a zsebedben már jelent valamit!
Fentebb írtam, hogy nekem sem látták elõször, a papíromra azt írták: terhesség nem igazolható.
Hát két napig csak sírtam...
aztán kiderült, hogy mégisKép
Lehet, hogy késõbb fogant, mint gondolod és akkor még igazán picurka lehet!!!KépKépKép
Fel a fejjel és türelem!Kép
Annyi baba született már a másik topicban, akiket elõször szintén nem láttak!!

Ancsi
Ancsi

Panna!
Azthiszem hogy most egycipõben járunk nekem tegnap a doki ugyanezeket mondta és én sem tudok semmit,mert fáj a hajas a cicim szédülök és érzem hogy van valami de nekem két hét milva kell visszamennem.Nekem is aztmondta hogy megvan vastagodva a nyálkahártya miért ilyen bizonytalanok az orvosok

Puszi
Alice
Alice

Hajas helyett hasra gondoltam
Alice

Azthiszem ma még gépelni sem tudok rendesen annyira szomoru vagyok
Alice

PannaKép
Ne keseregjKép Én azt mondom várj még a tesztel. Szerintem egy hét múlva már minden letisztulKép Nagyon szorítokKép Vigyázz MagatokraKépKép

doris

Sien kijavítottalak, és
BOLDOG SZÜLINAPOT!!! KépKépKép

Edelweiss
edelweiss

Drága Alice!
Ne légy szomorú, kééérlek!!!
Nézd csak ezeket a fejeket:
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Õk a szomorúságûzõ-fejecskékKépKép

Ancsi
Ancsi

Sien!
Szülinapod van!

Akkor nagyon-nagyon boldog születésnapot és gyertyafújás közben sok rózsaszínû angyalkákat kívánok a gondolataidba!

pussz,
Ancsi
Ancsi

Alice
Ne szomorkodj!!! Hidd el, egy + teszt jelent valamit. Kép
Fel a fejjel!

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sien!

KépKépKépKépBOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOKKépKépKép

ALICE
Alice

SienKép
De "tuskó" vagyok mert tényleg szerettem volna gratulálni csak teljesen kihullott a fejembõl a dologKép Nagyon-nagyon boldog szülinapot is mielöbbi PocaklakótKépKép
AliceKépPannaKép
Ne lógasságok a fejeteket inkább növesszétek a pocakotok!!Kép

doris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?