A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Petri

Egészben érzékeny vagy csak a mellbimbo?
Mindkét melled egyforma érzékeny?
mili

Mili,

Az első tesztet inzsem után 13 nappal csináltam, mert már nem birtam tovább várni, persze negativ lett, teljesen kiborultam 1 napig sirtam. Nekem a Duphaston-tól már inszem utáni naptól kezdve tompán fájt a hasam, mintha meg akarna jönni. Vérbőséget csinált a gyógyszer. Ez azért rossz,mert igy nem tudod megkülönböztetni, hogy mi van, mitől fáj. Aztán húsvét hétfőn nem csináltam tesztet, gondoltam várok hátha csoda történik.
Aztán hétfő éjjel sokkal erődebben görcsölt a hasam, fel is ébredtem rá. Azt éreztem , hogy a fájdalom végigmegy lefelé és pisilni is kellett tőle. Fura volt, még nem éreztem ilyet. De mondom a 15 napig semmi mást nem éreztem.
Azt tanácsolom, ne tesztelj hamarabb, mert nem mutat ki semmit, 15 napon is nagyon halvány volt acsik. Csak feleslegesen elkeseredsz ha negativ. Megspórolhattam volna 1 nap sirást én is, ha nem vagyok annyira türelmetlen, de baromi rossz várni.
Most megint várok, a 12-i ultrahanra, ez is rossz. Akkor derül ki hogy jó helyen van- e a baba vagy egyáltalán van-e (és nem üres a petezsák). Szóval majd meglátod, nem lehet olyan felhőtlenül örülni addig, mig ezek nem tisztázódnak.

Nagyon szoritok neked ! Kép

Fruzsi

fruzsina32

Fruzsi Kép nagyon szépen leírtad. Én most is aggódom, pedig már a 8. hétben járok. Nagyon hasonlóak voltak nálunk is az események, azzal a különbséggel, hogy én nem is akartam tesztelni, megvártam szépen a vérvétel eredményét és azután 6 nappal mertem először tesztelni. A tapasztaltabb kismamák azt mondják, hogy az első nagy kő a betöltött 12. hét után esik le a szívedről. Az első kicsi pedig az első UH után, amikor tudod, hogy jó helyen VAN.

Ági Kép küldök neked sok szimpatikus pozitív energiát! ++++++++++++++++++++++++++++++++ KépKépKép

Mili Kép nagyon drukkolok!

Wish Kép hát neked is NAGYON!!! drukkolok a néhány milliméteres eredményekért.

Petri Kép a türelem rózsát terem. Vigyázz magadra. Nagyon drukkolok neked is!!!

Barbi Kép reméljük, hogy a fertőzés nem zavart be a sejtecskéknek. Nagyon szorítok neked is!

Lányok, a megjegyzés a táblicskuban sokatoknál nem friss. Nem akarjátok frissíteni? Barbi Kép te is bekerülhetnél a táblicskuba. Mit szólnál?

Pusz

Noémi
Vendég

Fruzsi!
Hát ezekszerint jobban teszem ha várok szerdáig vagy csutortokig, és ha nem jon meg csak akkor tesztelek.
A pozitív teszt után voltál dokinál és azt mondta hogy 12.én menj UH-ra? Meg nem vizsgált?
Vagy hogy volt?
Nagyon szorítok én is neked hogy minden jol alakuljon és hogy boldog kismama legyél még kb 8 honapig.Kép
mili

Noémi Kép
nem elrettentésnek írom, de az ember szívéről folyamatosan esnek le a kövek... de mindig lesz újabb Kép
először aggódsz a 12. hétig, majd azért, hogy mikor mozdul meg, majd azért, hogy miért nem mozgott még ma,majd azért, hogy mikor fog kibújni, majd azért, hogy ha már kibújt, akkor minden OK-e vele, majd azért, hogy eszik-e eleget... soroljam??? Kép Kép Kép szóval ez a babó dolog egy végtelen aggódás Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Móni
HA csak most januárban hagytad abba, akkor nem baj hogy még nem 100%-os a menzid. Kell a szervezetnek néhány hónap, amig megtanul önállóan működni. Ha most megjön a menzid, jó lenne figyelned hogy milyen, rendes vérzés-e vagy sokat barnázik előtte-utána, illetve ha nem esik nehezedre én javaslom a hőmérőzést is, mert sokmindent meg lehet belőle tudni. Egy kicsit jobban megismered a ciklusodat. Valamint elevitet vagy folsavat kellene sezdned, ebből a folsav a fontosabb, mert csökkenti a fejlődési rendellenességek kialakulását.

Tündi
Vendég

Mili,
Nekem mensi előtt a bimbó nem szokott fájni, de most fáj mind a kettő. (lehet, hogy az utrotól)
Egészében pedig csak az egyik érzékenyebb (de ez mensikor is így van).
De a hasam fájdogál. Azt hiszem én is megpróbálom nem elsijetni a tesztelést. A negatív teszt nem tenne jót.

Orsi,
Annyira igazad van!!! Egy anya vagy anyajelölt mindíg csak aggódni fog.

Fruzsi,
Köszi az infókat! Nagyon jó, hogy részletesen beszámoltál. Sok boldogságot!!!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Lányok én is írok egy kis tünetet magamról:
Szúrkál a pocim ( ez a múltkor nem volt)
Volt olyan nap, amikor egy kicsi folyásom volt.
Hangulat ingadozásilag ez a hónap nem volt rázós.
Viszont a bőröm olyan száraz, hogy az csak na. Kép

Valakinek hasonló tünetek inszem és tüszőrepesztő szuri előtt voltak?

Kép

Kép
pkagi

Mili,Tündi köszönöm a hozzászólásotokat!Még várok azt hiszem, aztán ha nem jön meg akkor azt hiszem meglátogatom a nőgyógyászt!
Még egyszer köszönöm!
fulopmonika

Orsi Kép sejtettem Kép de ez olyan jó benne. Van egy szép idézetem, talán el is küldtem neked mikor megszülettek a fiúk: "Anyának lenni azt jelenti, hogy életed végéig a testeden kívül dobog a szíved"

Pusz

Noémi
Vendég

Ági,
Nekem is szúrkált, fájdogált a pocim vagyis inkább a petefészkem. A dokim szerint ez nem baj sőt ellenkezőleg. Lett is 3 szép tüszőm.
Szerintem szépen nőnek a tüszőid!Kép
A többi tünet nálam nem jelentkezett. A hangulatom is jó volt, csak az inszem miatt voltam egy kicsit feszült. Persze nem volt rá okom de mégis először az ember ideges.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri,Fruzsi

Inszem utáni napokban egészen mostanáig nem jelentkezett nálatok folyás? Nekem volt valamennyi.
mili

Noémi, aranyos vagy de nekem elég az is hogy tudok írni nektek.

Utána néztem több honlapon,hogy a fertőzéssel teherbe lehet-e esni, hát persze hogy mindegyik mást ír vagy én nem tudom jól értelmeznia orvosi szöveget. Elméletileg nem akadályozza csak ha van babó akkor nagyon a vetélési arány.
Bízni szeretnék nagyon hogy sikerült " három a magyar igazság", most többször szúr a hasam, nem mindig tudok hason aludni.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Mili,

Nem voltam dokinál, adott egy mobilszámot és azon hivtam. Mondtam, hogy pozitiv a teszt, erre montda, hogy menjek UH-ra, kb akkora lehet majd látni valamit. Úgyhogy ezért vagyok még olyan bizonytalan, doki még nem látott. Még annyit az érzésekről, hogy a mellbimbóm kicsit kijjebb áll és egész nap "berzenkedik" ez olyan más, mint amikor menszesz előtt fájni szokott.

Fruzsi

fruzsina32

Barbi Kép
Szerintem gombás fertőzés mellett teherbe lehet esni, és nem gondolom, hogy azonnal olyan nagy problémát okozna. Ti idejében elkezdtétek kezelni, így szerintem nagy gond nem lehet.

Noémi Kép
Bizony.... több helyen is Kép
(az egyik épp visít és hisztizik a játszószőnyegen... csak, mert olyanja van)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Fruzsi!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép - nem mondok többet, így is biztos megérted!

Moni!
Üdv a csapatban! Azt vettem észre, hogy a nők és a tesztek sem úgy működnek mostanában, ahogyan kellene. Sztem várjál még egy pár napot és tesztelj újra. Azért a 2,5 évet nem tartom olyan hosszú időnek, hogy felborítsa a hormonjaidat. De vannak nálam okosabbak (a kor nem jár tudománnyalKép), akik el tudnának látni egy-két jótanáccsal.

Mili, Petri, Wish!
Fenenagy a türelmetek!! Irigykedek!

Noémi!
Én úgy tudom, a ClearBlue-nál van egy külön függőleges tesztcsík és ha terhes vagy akkor +, ha nem, akkor - jelet mutat a másik ablakban. De nem ClearBlue-val teszteltem, hanem OneStep-pel. Ott pedig vagy egy, vagy két függőleges csíknak kellene lennie.

Felhívtam a dokim a tesztjeim miatt. Azt mondta, pénteken csináljak egy újabbat és ne erőltessem meg magam. Amúgy ma nem jött semmi.

A táblába írjatok be nekem egy kisfiút: Dani 11 éves lesz.

Puszi Kriszta

mohácska

Sziasztok.
Most szépen el vagyok látva munkával,így alig-alig tudok felnézegetni napközben.
Jövőhét végére remélem vége lesz, de addig is hajtás. Kép
Képzeljétek mondtam a főnökömnek, hogy pénteken nem jönnék (ugyebár akkor lesz inszemem). Kétségbeesetten nézet rám és azt mondta, hogy most ne menjek el szabira. Én mondtam neki, hogy ez nem rajtam múlik mikor megyek, mennem kell. (nem tudja, hogy mi a szitu csak azt, hogy sokat járok orvoshoz).

NoémiKép
Tetszik ez a sok "szompatikus" pozitív energia. KépKépKépKép
KöszönömKép

PetriKép
Köszi. Én is abban reménykedem, hogy azért szúrkál, mert sok nagy tüsző van készülődőben. Múltkor csak egy volt és úgy néz ki egy nem elég nekem, úgyhogy TÜSZŐK SOKASODJATOK ÉS NŐLJETEK. Kép

MiliKépBarbiKépFruzsiKép
Mennek a drukkok. Kép

Kép

Kép
pkagi

Mohácska neked is megy a drukk. Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Kép

Kép
pkagi

Ági
Gondolok rád, és szorítok, hogy minnél több tüszőcskéd legyen. Úgy legyn!Kép

AlinaKép
Vendég

Haho, megy a babanet mar??????

KépKép
Kép
dodo32

Hahóóóó Dodo!KépKép

Mi újság Veletek???????

Kép
Kép
zituska28

Na, jo, ha megy, akkor irok!

Szoval en azert egy ket tunetrol be tudok szamolni, amit a friss kismamak erezhetnek. Reggel hanyinger, delben hanyinger, este hanyinger, ehsegerzes, szekrekedes, alvasproblemak, cicifeszules, emelyges, szagoktol undor, korai keles, faradekonysag, hogy delutanra mar osszeesem, ha elmegyek itthonrol delelott. Na, szoval ennyi. Saci kerdezted a kismamakat hogy vannak, nahat en igy. Dehat erre varok mar miota, ugyhogy nem nyivakolokKép

Zitus!

Megy a nagy drukk a csoda eredmenyeidhez!!!!

Olik!

De klassz, hogy zongorista vagy, es hol jatszol? Valami zenekarban? Mi sokat szoktunk komolyzenei koncertekre jarni, nagyon szeretjuk. Minden elismeresem.

Wish!

Ugyesen kormanyzod a ferjed, az enyem is olyan draga, folyton mosogat, meg tereget meg mindent csinal, amikor meg se birok moccanni, es folyton csak alszom...

Inszemes lanyoknak drukk!

Fruzsi neked meg gratula, es minden rendben lesz!

Ma kezdtuk a 8 hetet egyebkent, mar van keze laba, fule meg ilyenek, el sem hiszem!!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Üdv. MoniKép
Nálam is hasonló volt a helyzet. Én tavaly októberben hagytam abba a gyógyszert és bevallom őszintén még most sem rendszeres a mensimKép Pedig már azt hittem igen. 27-29 naposra beállt. Utoljára pedig 38 naposra elhúzódott(pont most, amikor babát szeretnénk! Olyan becsapós volt)
Szerintem nem kell aggódnod! Biztosan ki fog alakulni a dolog! Kép

DodoKép
Én nem játszom zenekarban, klasszikus zenész vagyok, tanítok is mellette. De sokszor szoktam könnyűzenét is játszani( jazz-t is)
Borzasztóan örülök a babádnak! Sok türelmet hozzáKép
Olik
Vendég

WishKép
Meghallgattam. Nagyon érdekes.Le fogom tölteni a számait, hogy jobban megismerhessemKép
Köszi a tippetKép
Olik
Vendég

Szép reggelt lányok! Kép
Nagyon szép időnk lesz ma is! Zebrásodásra való!!!
Hogy ébredtetek?

Puszi
Petra

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Köszönöm lányok mindenkinek! NEm tudom igazából mit gondoljak. Reggelente mindig olyan mintha meg akarna jönni, rózsaszínezek, aztán nap közben semmi. Ezt a hetet még kivárom biztosan, aztán hétvégére veszek megint egy tesztet, annak már ki kell mutatnia,ha van valami. Szerintetek milyen teszt lenne a legjobb? NEktek mi vált be?
Olik! És te mit csináltál hogy beálljon a ciklusod? Csak vártál?Vagy szedtél is valamit?
Képzeld én is zongorázok, illetve csak zongoráztam zeneiskolában 10 évet, aztán abbahagytam! Én azért nagyon messze vagyok a "zongoraművész"-től :-)
fulopmonika

Sziasztok lányok!

Tegnap este nem ismertem magamra,egész este sírtam hogy ez nekem miért nem tud sikerülni, szegény férjem meg csak ült mellettem és próbált vigasztalni hogy addig míg nem voltam dokinál miért állitok ilyet, én meg erre azt válaszoltam hogy érzem és kész, vagyis hisztiztem. Furcsa volt mind kettőknek mert nem ilyen típusú vagyok. Csütörtökön vagy pénteken megyek dokihoz addigra majd minden kiderül.Kicsit " nagyon" magam alatt vagyok. Igazából nem tudom hoy miért vannak ezek a hirtelen hangulat változásaim! Bocsika hogy hosszú lettem! Veletek nem történik ilyen?

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbiKép
Én a múlt hónapban voltam hasonló hangulatban.
Akkor bennem az volt, hogy mindenkinek sikerül, csak nekünk nem.
Szerintem ez mindig elő fog jönni addig még be nem köszönt hozzánk a gólya.
Így is nagyon klassz, szerintem, hogy így bírjuk, nem gondoljátok?
Van egy sógornőm, akik most próbálkoznak a 2. babával. A 2. próbálkozós hónapban a sógornőm odaállt elém és azt mondta. "Fogalmad sincs neked milyen az ha babát akarsz és megjön".
Na erre majdnem mondtam neki, hogy drágám valószínűleg sokkal jobban tudom, mint te.

Szóval Barbi vannak ilyenek. Hullámvölgyek.
Viszont itt vagyunk mi, akik kihúzzuk egymást ezekből. Kép

Kép

Kép
pkagi

DodoKép
Annyira jól leírtad, hogy mit éreznek azok akit babát várnak Pontosan ezek a tünetek nálam isKép De Én is ezt vártam már évek óta, úgyhogy nem nyafogok!!!

Üdv
Évi
evike1975

Szia Barbi!
Ezek a hangulat változások rám is jellemzőek pedig régebben ez nem volt rám jellemző. Most viszont amióta a babára koncentrálunk egyre többször rám törnek a sírós napok. Hol pozitívan látom az egészet hol meg teljesen el vagyok kenődve. Egyik pillanatban most is azt érzem biztos sikerülült az első inszem , majd én megmutatom mindenkinek! A következőben pedig az ellenkezője, hogy talán sohasem sikerül.
De fel a fejjel előbb utóbb mindenkinek SIKERÜLNIE KELL!!!! Kitartás!

Petra

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok

Szerintem ezek a hullámvolgyek mindenkinél vannak. Nálam is voltak, de most hogy jon a tavasz ez nagyon jo hangulat javíto. Csajok, én azt hiszem hogy az nagyon jo hogy a párjaink mellettunk állnak, és az is nagyon jo hogy mi itt vagyunk egymásnak, és így ismeretlenul is bíztatjuk, vigasztaljuk egymást, orulunk és erot merítunk annak az oromébol akinek már sikerult kozullunk.
Csajok nem tudom miért ebben a honnapban félek tesztelni és ugy dontottem hogy ha holnap, holnapután nem jon meg, csak akkor tesztelek. Addig is bizakodom Kép
mili

Agi

Nem szeretem, ha valaki tapintatlan ebben a témában-mint pl. a sogornod. Nem tudhatja kinek milyen problémája van és nem gázolhat bele a másik lelkébe.

Nekem meg mostanában az nem esik jol, hogy a férjem nagymamája, amikor elmegyunk hozzá mindig bámulja a hasam és azt kérdezgeti hogy nem lesz e valami? Pedig logikus hogy vetélés után kis ido elteltével mindenki akar babát, és nem azért nincs mert nem akar. Tudom hogy o jobol kérdezi, meg orulne már ha lenne, de nekem nagyon kellemetlen mintha rajtam múlna......minta én nem akarnák vagy mi a fene.
mili

Sziasztok Lányok!

Rengeteget írtatok, alig bírom követni az eseményeket.

Mi csütörtökön megyünk az andrológushoz a párommal, azért félek egy kicsit. Remélem nem lesze vele semmi baj.

Jövőhét hétfőn pedig visszamegyünk a dokimhoz UH-ra. Akkor el fog dőlni minden, mi vár ránk a jövőt illetően. Milyen kezelés, stb. Félek egy kicsit...

Szorítsatok nekünk most egy kicsit, légyszi.

Reni
Vanoreni

Köszönöm a bíztatást mindenkitől, tényleg jó hogy így tudjuk egymást húzni jóban és rosszban.
Mili, szívem szerint én is tesztelnék inszem napjával ma vagyok a 11 napon, de én se merrek pedig a lelkem mélyén tudom az eredményt. Csütörtökig várok majd a doki mondja meg az végerdményt. Nekem szombaton kellenne megjönnie, ma szúr néha a petefészkem és úgy felvagyok puffadna mint amikor meg kellenne jönnie.

Remélem a napsütés és a jó idő kizökkent ebből a rossz hangulatból!
Gyesen kévő kolléganőm most jönn be hozzám a pici babájával ( Luca és 8,5 hónapos) remélem megdögönyözhettem egy kicsit a kislányt.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi, Petri, Ági!
A depi-vel kapcsolatban én úgy vagyok, hogy a hónap közepén mindig elkezdek bizakodni, egész jó hangulatban vagyok. Ahogy közeledek a hónap vége felé állandó megfigyelés alatt tartom a testem, figyelek minden rezdülésére, hátha érzek + előjeleket. Aztán eljön a 28. nap, és persze megjön..... Na akkor visszazuhanok, teljesen magam alatt vagyok. Utána néhány nap vagy 1 hét, aztán tudom, hogy megint közeledik a reményteljes középidő, és ez már így megy több mint 1 éve.
Most a bizakodó stádiumban vagyok! Majd meglátjuk.
Az a jó ebben a topikban, hogy ha valaki maga alatt van, akkor biztosan talál bíztatóra, aki éppen fennt van. Bocsi, én is hosszú voltam

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szia Barbi!
Most veszem észre, hogy együtt izgulhatunk. Én inszem napjával ma vagyok a 12. napon.
Együtt zebrásodunk??? Mert ugye te is ezt az eredményt érzed!!!!
Csütörtökön vérvételre mész?

Mili,
Nekem csak a megszokott folyásom van. A tesztelést pedig ha kibírod ne hamarkodd el. Ha túl hamar tesztelünk akkor szomorúak lehetünk és lehet, hogy nincs is rá ok!

Viki,
Veled mi van? Régen írtál.

Petra

Pircsi &
Kép
Kép
petri

MoniKép
Én nem szedtem semmit. Magától beállt. Most meg nem tudom, hogy miért késett annyit! Az is lehet, hogy az ember pszichisen befolyásolja ezeket a dolgokat. Egyszerűen nem akartam, hogy megjöjjön és nem jött. Már azt hittem, hogy ok. Aztán negatív teszt és meg is jött Kép Kíváncsi vagyok a mostani ciklusomra.Kép
Vendég

Hát lehet, hogy nekem is a bizakodás okozta, ugyanis időközben megjött! Ami végülis nem baj,csak annyira megörültem hogy kibirta az egész hónapot, azt hittem hogy már baba van a dologban. Lelkem mélyén reménykedtem!
Új hónap, új remények!
Lányok az ingadozó lelki állapotot én is tapasztaltam! Akkor is amikor még gyógyszert szedtem!Félidőben majd kicsattantam, ciklus végén meg hisztiztem, szegény férjemnek nem lehet könnyű! De nem szólt még soha!
fulopmonika

MóniKép
Még nem is üdvözöltelek. Kép
Nagyon el vagyok havazva.
Szerintem ez természetes dolog, hogy a gyógyszer után egy kicsit rendszertelen lesz a menzi, főleg akkor, ha a gyógyszer szedése előtt is az volt. Abban is igazuk van a lányoknak, hogy a stressz illetve a görcsös akarás is késlelteti a menzit.
Sokaknak sikerül úgy a babó, hogy ha elmúlik a görcsös akarás.Kép
Nem mindenki van, kerül olyan helyzetbe, mint mi, hogy ennyit kell várnia a babára. (a többit ne is mondjam, még hogy mit)
Nagyon szurkolok neked, hogy minél hamarabb összejöjjön a babó. Kép

A munka.......
Lehet, hogy péntekre is vinnem kell haza belőle, mégha dolgozni nem is jövök.
Majd félig fekve ölemben a géppel csinálom. Kép

Kép

Kép
pkagi

Petri,

Igen vérvételre megyek, neked hol csinálták az inszemet, nekem a BMC-be!Jó lenne, de sajnos nem bízakodok ennyire, de úgye Te megmutattod hogy meg lehet csinálni.
Pkagi,
azért pénteken próbálj meg pihenni,ha tudsz akkor pihenj!!!! Drukkolok neked nagyon!!!!
Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Olik
Nem minden hónapban van peteérés, előfordul ritkán, hogy kimarad egy hónap. Nálam is ez volt decemberben. 33 napos lett a ciklusom, sosem volt ilyen hosszú, és a görbém is egyértelműen mutatta, hogy nem olt tüszőrepi. Előfordul,aztán helyreáll Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!Kép

Dobok egy táblit!Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Képzeljétek, mit hallottam! Egy ismim 7 hónapos terhes, de úgy, hogy 5!! hónapig rendszeresen menzeszelt, csak az volt neki gyanús, hogy nőtt a melle és a hasa. Mire elment dokihoz már nem tudták elvenni a babát. Nem akartak ikrek után még egyet. Ja és 7!-en laknak egyszobában...

Juj, lányok!
Mennyien várunk zebrára! Egy egész csorda kellene ide!!
A hétvégéig meg fél csorda Kép!!

Elég bántóak tudnak lenni az ilyen-olyan megjegyzések, de nekünk kell elég erősnek lenni, hogy ne boruljunk ki rajta. Hiszen a szembenlevő nem tudja, hogy mi a helyzet nálunk. Nem biztos, hogy ezért haragudnunk kellene. Mert, ha tudná, nem lenne tapintatlan...

Itt a tavasz... csípőgatya, köldök-piercing, napbarnított lapos poci - gondoljatok bele az előnyökbe KépKépKép! Tessék pozitívan gondolkodni! - Mondom én, aki nem hord csípőgatyát, nincs köldök-piercingem, lapos pocim, így kint sincs, ja és nem is napozhatokKépKépKép! Lányok! Gyerünk, itt a jókedv és a SZERELEM ideje!

Képzeljétek, tegnap voltam bőrgyogyinál. Teljesen el volt hűlve, milyen száraz a bőröm mindenhol. Pedig, tőlem szokatlan módon, kenegetem. Felírt egy csomó kencét, és azt mondta, nem ártana egy vérkép sem.
Holnap megyek a körzetihez beutalóért. Most is vakcivakci, pedig bekentem magam. Bele fogok őrülni. Tiszta ciki. Voltam kozmetikusnál isKép, ő pedig azt mondta, hogy az Elevittől vagyok ragyás. Na erre kössetek csomót.

Na dugulok, sziasztok.

Puszi - Kriszta

mohácska

Lányok holnap megyek UH-ra és valószínűleg repszurira is. Szurkoljatok nekem, hogy sok szép nagy tüszőm legyen. Kép

Kép

Kép
pkagi

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Holnapután meg én kérem vissza KépKépKép

Kriszta

mohácska

ÁgiKép, KrisztaKép

Szurk..Kép-szurk..Kép-szurk..Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

ÁGI!
Nagyon ügyes leszel ma is, pénteken is!!!!! Várjuk a híreket a tüszőcik méreteiről.
lkt

Agi
Szurkolok, novezd oket szép nagyra még az éjszaka alatt.
mili

Bocs Ági, az a ma természetes HOLNAP akart lenni, én gondolatban már a holnapnál járok.
lkt

Ági
Szép nagyokra nőjenek az éjjel, legyenek belölük IKREK!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?