2005.04.05 15:35
2005.04.05 15:53
, elértük a 6200 grammot majdnem 11 hetesen! 2005.04.05 16:05
Alapítványi meló ...
Bár én sem tudom hol van, a jó kis fagyizó, de addig hátha megírja valaki

2005.04.05 16:05
Anyukám is úgy gondolta, hogy nekem szükségem van segítségre (pedig nem), és két hétre beköltözik. Én ugyan először mondtam, hogy az első hét hagy legyen a miénk hármasban a férjemmel, de aztán mikor eljöttek meglátogatni a kórházban, utána már nem akart hazamenni és újra eljönni, én meg már nem akartam vitatkozni és maradt... annak ellenére, hogy nekem aztán nem lehet beleszólni abba, hogy mit csináljak vagy mit ne, nálunk nem ez volt a baj, de végül egy hét után hazament, de gondolhatjátok, hogy volt sírás, sértődés, nem tudom, hogy most mi van, mert vasárnap óta nem beszéltünk, de szerintem az egész család ki van rám akadva...
Hát ez mondjuk nem hiányzott egyáltalán,
de most már mindegy, most legalább nyugtom van, nem zavar senki, nem kell másra odafigyelnem csak magamra és a babára, nem garázdálkodik senki a konyhámban stb. Meg különben is legkedvesebb vendég is három napig untig elég!
2005.04.05 16:25

2005.04.05 16:50
Punktum.
2005.04.05 17:07
2005.04.05 17:51
2005.04.05 21:08
Bár a múltkor (10 hónappal ezelőtt) kipróbáltuk az aszpirint is, de nem jött be...
!!! mi 1,5 évig jártunk, addig egy babó sem kakilt a vizbe, bár az oktatók mondták, h néha előfordul. Ja, és van már a Huggiesnak úszós pelusa, bár abban nem vagyok biztos, hogy incur-pincur mérteben is gyártják...lehet, h csak 10 kg fölött.2005.04.05 21:17
Olyan nehezen birja néha. És állandóan piszkálja, tegnap kitekerte a kezét, és azt hittem eltörte...aztán később meg megfogta a lábait és felnyomta az arcához...bár még elég rugalmas, nagyon nem tetszhetett neki a dolog, mert iszonytosan sirt...
Arról inkább nem is beszélek, h én hogyan reagáltam le a dolgot...Nem okosan. 
2005.04.05 21:30
2005.04.05 21:32
a szoptatós kép megaatomzseniális!!! apropo, egy barátnőm márc. közepén ikerfiúkat szült, nagyon édeseket, illenének a lányokhoz
összehozzalak benneteket?
azért kicsit duzzadt/fehéres már az ínye és mindent marha erősen meg akar rágni, de néha csak szorítja az ínyével az ujjamat
most abbahagytam, marad a gumi, meg a kalmopirin

2005.04.05 21:33
2005.04.05 21:36
Egyszer voltam eddig ott usziban, éppen akkor volt babúszás.
Nagyon édesek voltak, bár akkor nem sokat figyeltem őket. De az tuti, hogy én is hordani fogom a kisbabámat - én és férjem is imádjuk a vizet, remélem sellő-babánk lesz!
Ott volt az babauszinál a fő-védőnéni is. Uszodáról egy rosszat mondhatok: elég kicsi az öltözője. Bár a honlapon azt írják, hogy orvosolni fogják ezt a problémát, én nem nagyon hiszek benne... falakat kilökik...?
2005.04.05 21:47
), de ég és föld a Rubin és ez. Mi mindkettőt kipróbáltuk: 6 hótól egy évig a Rubint (ez nagggyon-naggyon jó volt), aztán jött a nyár, kimaradt két hónap, mert ezeregy más programunk volt, és mivel a KUSZA akkor nyílt, gondoltuk közelebb van, ócsóbb is, menjünk oda. Kétszer 4 alkalomután egyszerre mondtuk ki a párommal, hogy mi lenne, ha abbahagynánk.

2005.04.05 22:17

2005.04.05 22:32
Rengeteg ruhát kaptunk egyébként, mert a két legjobb barátnőmnél is fiúcskák vannak, na meg Petráról is maradt sok unisex darab, de azért gondoltam legyen szegény gyerkőcnek új ruhája is, úgyhogy ma beszereztem párat. Holnap pedig rendbe rakom a szekrényét, átnézem miből mennyi van. Olyan izgi ez! Aztán lassan a kórházi pakkot is el lehet kezdeni pakolni

2005.04.05 22:57
egyelore egyke nyolchonapos gyereknek egy nap hanyszor lehet mondani a "nem szabad"-ot? mert elkezdtem most hogy mar mindent eler es amortizal eshat percenkent tobbszor elhangzik...
a parod mostmar nem fogja engedni, hogy baratkozzunk, eskuvo, plussok... egyebkent en magam nyakrafore vasarolom a plusst, mar komoly keszleteim lapulnak a ruhasszekrenyben, de psszt! apa meg nyul meg nem tudja
Mi lett a babakocsi temaval? Nekem kozben irtak a fogy.ved.tol, majd atkuldom mailen, kene mar nekik valaszolnom. A tegnap delutani kepunk nem lattad? (16:59) Ok, itt van egy csak neked, Titkosmacskaleso Felbukkanok (pompom utan szabadon) es a profilomban is frissitettem a kepet, na ez akkor mar harom a nyulorcarol

2005.04.05 23:05
aztan Zsanci is "kis nyuszka"t irt, tisztara ragalyos vagyok
2005.04.05 23:15
2005.04.06 07:50
)2005.04.06 08:27
Különben hamarosan a csípőm feladja és hamar jön a babám, akit én egy héttel tovább szeretnék pocakban tartani, mint amikorra a doki várja...
Szóval szerintem nem sok vizet fogok zavarni sajnos mostanság. A keddi előadásokra megyek mindenképpen (voltunk tegnap is, elkísért a párom is), meg a talira.
Ha busszal leszek, akkor Votivékat is bevállaltam, abban elférnek a lurkók is
(No meg az ujját) Nagy kedvence lesz a csajoknak, tegnap a pocaklakóm teljesen beindult tőle
2005.04.06 08:39
ahogy leírtad a játszóteres képet, teljesen lepörögtek előttem az események.
mikor bejelentettük, hogy terhes lettem, mondtam, hogy mitagadás, megestem
. A babák jól elvoltak a vízben, legalábbis ahogy láttam.
úgyhogy most újra merek majd vásálni, és nem kell rejtegetnem. Csak az a baj, hogy perpill úgy vagyok vele, hogy ezeket én úgy imádom, hogy nem szeretném, ha valaki (értsd kisnyuszi) tönkretenné, úgyhogy neki majd kénytelen leszek újakat venni
2005.04.06 08:45
Isti ezek szerint iszonyat ütemben fejlődik-gyarapszik-nő-ügyesedik
Babakocsi máshol
OLYAN gyönyörű idő van, ezt ki kell használni! Végülis milyen babakocsid nincs?
Maradtatok a 3kerekűnél, vagy más lett? 
Testvéri féltékenység
remélem, hamar rájön, hogy tulképpen játszótársat kapott, nem riválist. Nagyon nehéz lehet ezt kezelni, mert egyfelől nem racionális, érvekkel semmit nem érsz, de mérgesíteni sem akarod a helyzetet. Kitartás, drukkolok, hogy béke legyen

de ha muszáj, akkor a baba úgyis mindent megér!
De másfelől meg picit félek a fertőzésektől, szóval még vacillálok. 
2005.04.06 09:10
) Az zavart kissé, hogy a vizsgálatok előtt nem jelentette be, hogy mit fog csinálni, csak csinálta... Vagy ez minden dokival így van..? Azt is külön meg kellett kérdeznem, hogy mikor jöjjek vissza - azt se mondta magától...
</font>2005.04.06 09:26
az én dokim mindig mondja előre, hogy mit csinál és miért, de szerintem ez biztos stílus kérdése, attól még lehet nagyon jó orvos! Viszont fontos, hogy neked "lelkileg" is megfeleljen, de gondolom, néhány alkalom kell, hogy el tudd dönteni
Ja, és még valami: a nőgyógyászati vizsgálattól ilyenkor szintén lehet egy kis barnázás, szóval ne ijedj meg, ha ma-holnap ilyen van, ha elmúlik, akkor ettől volt! 2005.04.06 09:34
Én is eléggé féltem ettől, de remélem, nem lesz semmi, úgy érzem, minden rendben van most.</font>2005.04.06 10:17
én nem tehetek az egészről, engem csak úgy elvesznek ;-)
.2005.04.06 10:21
Független attól, hogy még szinte nem is látni, azért már most lehet imádni és félteni és minden. Emlékszem, amikor én kb 7 hetesen eljutottam a dokihoz, a teszt már mutatta, de mégiscsak aggódtam egy picit, hogy minden rendben legyen. És az volt asszem az utolsó aggódós terhes-napom.
Fűnek-fának mutogattam a pici képét, két elmosódott folt, a test és a fejecske. És ők (fűk és fák)elnézően mosolyogtak és továbbmentek intézni az Élet Fontos Dolgait. Dehát van ennél fontosabb a világon?????
Valszín az enyém is hasonló lett volna, de inkább nem próbáltuk ki a beköltözős verziót, viszont a néha benézős-jókatmondós, tanácsát-megfogadni-érdemes részét már élvezzük bőszen!!
És elvileg a héten megy az utolsó kezelésére! 2005.04.06 10:41
Egyebkent sokkal tobbre gondoltam. Nagyonkezdoknek is annyi? Mert akkor megprobalnam. Ha a piknikre nem jossz, akkor a mokusok elott ugyis talalkozunk
2005.04.06 11:01
Egyébként ha van kedved/időd olvasni, Szepes Mária - Surayana élő szobrai c. könyvéből ő a legellentmondásosabb szereplő
. Jó is nekünk, két ötéves, egy fél éves, és egy három hónapos kölök van családban, úgyhogy lesz kitől örökölni
Jó meglátás a szoptatással kapcsolatban... Ahogyan a La Leche oldalán is írták, még a mesékben is (pont most láttam a Kisvakondnak ezt a részét) az újszülötteknek ott a cumi...
, akkor piros Durex, vagy szürke Lifestyles, ezek nagyon vékonyak, és nem is viszketek tőlük, mint az egyéb márkáktól, pl. Masculan... Durextől a lila meg extra síkosítós
2005.04.06 11:08
Ja, UH képet én is mutogattam összevissza, és kb. ugyanezt a reakció kaptam, de legjobb egy baráté volt, aki megjegyezte: olyan, mint a csirke a tojásban 

2005.04.06 11:13
Vagy minimalbernel nem ugyanaz a gyas meg a gyed, de most neztem megint, de mindketto a napi atlagkereset 70%-a, nem? En vagyok a hulye?2005.04.06 11:22
2005.04.06 12:00
2005.04.06 12:15
) 

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|