A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Köszi lányokKépKép
Remélem jó nagyok lesznek és nem csak 1 lesz. Kép

Kép

Kép
pkagi

Hali!!!

DODO!!!: ugy eltüntél, hogy csak na, néhány levelet kaptam még tőlled, ami virusosan jött át, de fogalmam sincs miket irtál.

Ha jól értelmeztem a hozzászólásaidat, babát vársz? Sikerült? Hogyan? Mikor? Hol? Ha igaz nagyon sok gratula neked!!!

Aloés termékek beválltak?

Sajnos én még mindig nem, de hátha egyszer.

Szia, Kati
goofy

Sziasztok lányok!!!!

Üdv az újaknak!!!!!

Nem tudom nálatok, hogy volt de nálunk nem volt babanet,nem értem el a társalgó rovatot,ha el is értem nem tudtam üzit küldeni!!!!

Inszemeseknek megy egy óriási drukk!!!!!!!

Inszem utániaknak még nagyobb drukkkkkkk!!!!!!!

Babagyanusaknak[color=#ff0000]

Velem minden oké....tegnap az egyik koleganőm bejelentette,hogy kismama,és azt üzente nekem egy másik kolegámmal- fel a fejjel,lehet kismama mindenki -Kép kedves,de én pont ezt akartam elkerülni,hogy sajnálattal nézzenek rám az emberek.Néha olyan érzés mintha valami földönkívülinek néznének,vagy valami kis szerencsétlen emberkének.......aki csak sajnálni kell,ez nagyon rossz,megalázó.
Holnap megyünk beszélgetésre a Kaáliba,és ha minden oké én szeretnék egyből belevágni a lombikba,nem iinszemezni....majd holnap kiderül.

Mindenkinek minden jót!!!!!!!!!!!!!!Kép
Vendég

Jo reggelt.
Ma vagyok cn 28.ik napon. Tegnap este és ma reggel elég menzi-gyanús érzéseim voltak. De érdekes módon este a méhemnél kis csipkedéseket éreztem. Azon kívul tegnap megittam fél pohár tejet kiflifel, amit még a számra se szoktam venni legalább 10 éve mert nem szeretem. Lehethogy csak véletlenekrol van szo csak gondoltam megosztom veletek. Szoval igy állok jelenleg remélem menzi nem jon és tesztelhetek.
mili

Megjöttem a dokitól.
Picik még a tüszőim.
Pénteken kell viszamennem Uh-ra, meg remélem már szurira is és valószínűleg csak hétfőn lesz az inszem.
Azt mondta a doki, hogy úgy látszik később érik, de hétfőre jó lesz.

Kép

Kép
pkagi

Mili!
Akkor küldök egy halom menzi-űző energiát!!!
Nagyon remélem, hogy nem találkozol a vörösördögökkel úgy 9 hónapig! Hétvégén tesztelj most már mindenképpen!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Ági
Legalább hétvégén is növesztheted a tüszőcskéidet, bár gondolom már nagyon készültél rá. Egyél sok joghurtot, és kapcsolj ki!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Mili,
Ugyan ezt éreztem én is , igaz én még csak a 26 napon vagyok.Felpuffadt, picit görcsölt mára meg széppen lement a puffadás. Én se tudom mirre vélni a dolgokat,lehet hogy csak véletlen.

Pkagi,
Sok-sok folyadék és lelkiekben készülni rá, szoritok neked hogy hétvégén jó sokat nőjjön.

Holnap reggel megyek vérvételre és délutánra már megis lesz az erdmény,kérhetek drukkokat hát ha mégis vannak csodák.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Mindent megteszek, hogy szépen nőljenek.Kép
Az a rossz, hogy úgy néz ki a párom hétfőn nem tud szabira jönni, így most főhet a fejem...Kép
Na mindegy.

Kép

Kép
pkagi

Barbi mennek a drukkokKép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Kép

Kép
pkagi

Agi
Drukkolok hogy szépen novekedjenek. Akkor ezekszerint pénteken még mész munkába, és hétfon maradsz majd otthon?
Gondolom azért ha a párod nem is megy te autoval mész. Hányra kellene menned?
mili

Sziasztok Lányok! Kép

Ági,
Fel a fejjel, pár nap és sok szép tüszőid lesznek! A párod nélkül viszont nehéz lesz, akkor hogy lesz "anyag"? +++++++

Mili,
Mikor tesztelsz, eldöntötted már? Nagyon várom az eredményt! +++++++

Barbi,
Ha megvan az eredmény rögtön írd meg!!! Sok-sok drukk!!!! +++++++

Egy kérdéssel kezdeném. Szédült már valaki az utrotól? A mellékhatásokban ez nem szerepel. De én ezt produkálom, kb fél órával a bevétel után. (de mindig, inkább reggel jön rám) Pedig a vérnyomásom rendben van. A mell érzékenységem pedig csillapodik, már alig fáj.?? Petra

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Barbi!
Mennek a drukk-hegyek ++++++++++++++++++
és kérjük délután a beszámolót. Szorítok érted.
És presze Ágiért is.

Kép
Kép
szilva069

Petri

Igen én szédültem tőle. Sőt vannak más ismerőseim akik hasonló tüneteket produkáltak az Utrotól. Álmosság ilyenek.

Ági Kép

Irtam SMS-t.

Katie
katie

PetriKép
Ha nem tud még annyira sem eljönni a melóhelyről, akkor pénteken kérek a dokitól egy steril edényt és reggel majd én beviszem az "segédanyagot".

MiliKép
Nem merem elvinni a kocsit itt Pesten még.
Majd ha saját lesz, már erősen keressük a kis kocsimat. Kép
Szerintem reggel busz be utána meg taxi haza.
Igen elvileg hétfőn és kedden is otthon maradhatnék, mert a doki kiír, de szerintem csak hétfőn maradok otthon, mert szerdán nagy leltár lesz nálunk és kellek én is. Majd nem hajolgatok.

Kép

Kép
pkagi

Katie Kép
Köszi most, hogy írtad, hogy küldtél SMS-t. Lenémítottam a telefonomat a kórházba és még nem tettem vissza a hangot.
Én is valami hasonlóra gondoltam.Kép Ha másképp nem megy. Köszi. Kép

Kép

Kép
pkagi

Tegnap végül is teszteltem egyet. Negatív Kép Ez volt a transzfer utáni 13. nap. Egy nagyon-nagyon-pici-apró halvány reménysugaracska még van a szívemben, hogy korai volt, de azt hiszem, sajnos nem sikerült. Kép
Most nyalogatom a sebeimet... Kép. Azért úgy döntöttem kivárom itthon a jövő hét szerdát, addig legalább összeszedem magam.

Barbi Kép Petra Kép Mili Kép
Azért nektek mennek a drukkok továbbra is.

Petra Kép
Én álmos vagyok az utrotól. A mellfeszülés nekem is elmúlt. Pont tegnap vettem észre.

Ági Kép
Növeszgesd a tüszőcskéket. Jó lesz az hétfőn is Kép

wish

Ági

Szerintem igy menni fog. Kérjél dobozt pénteken ha mégy. Én a pólómba dugva vittem be a kórházba fontos hogy testmelegen maradjon. A doki szerint elég ha a farmered zsebében tartod. Én nem mertem. Pólót vettem a pulcsi alá. A pólót betűrtem a nadrágba. És abba tettem bele. Úgy kiesni sem tud. Csak valami bő kardigán kell rá, hogy ne látszódjon, hogy valami dudorodik.

Drukk ezerrel. Nem találkozunk mostanában a MSN-en. Sajna.

Katie
katie

Wish!

Hátha korai volt. Fel a fejjel!!!

Katie
katie

Ági Kép

Egyébként most mekkorák a tüszőid? Nyálkahártya?
Most megmondta?

katie
katie

Ági Kép hátha a párod meg tudja oldani valahogy. Szerintem az inszemhoz is jobb lenne, kevesebb idő telik el.
Nagyon drukkolok a tüszőcskéhez. Nem kaptál nagyobb szuriadagot? Szerintem a tüszőrepit csak szombaton fogod megkapni, úgy jön ki a hétfő inszem. Én vasárnap este kaptam és kedden délelőtt volt az inszem. Drukkolok ezerrel!

Szimpatikus energiák mennek! KépKépKép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Wish Kép egy teszt nem teszt! Várj még egy kicsit a hétvégéig ráérsz még reménykedni. Sosem lehet tudni! Kép

Mili Kép Kriszta Kép sok-sok drukk nektek is!

Barbi Kép ki tudja, hátha!

Puszi
Noémi
Vendég

Wish!

Reméljük korai volt a teszt. Minden rendben lesz!!

Ági! Tüszőnövesztő energiák mennekKépKép

Mili, Barbi! Szurkolok nektek is..

Reni
Vanoreni

Katie Kép
Miért baj, ha látszik, hogy valami dudorodik? Végül is utánna még kilenc hónapig dudorodni fog Kép

wish

Wish! Kép

Mert akkor mindenki odaszegezi a tekintetét a metrón pld. Kép) Hogy vajon mi lehet ott. Hááááát ha tudnák azt amit mi tudunk.... Kép)

Katie
katie

Volt amikor a melltartómba akartam tenni. Középen bedugni a pántba, a két mell közé. Olyan volt, mintha 3 lenne.... Kép
katie

Katie Kép
Na azt verziót, hogy megbámulnák a metrón Kép
Milyen címmel vagy benn az MSN-en?

wish

Katie Kép
Holnap leszek. Ma nagyon sok a dolog otthon.
Tegnap is fennt voltam, de elég későn.

Kép

Kép
pkagi

Barbi
Nagyon fogok rád holnap gondolni,és szorítok Kép

Agi
Hát ez is egy megoldás, és szerintem se menj busszal visszafelé mindenképpen a taxit ajánlanám én is ha a párod mégsem tudna veled menni.

Wish
Ne szomorodj el ez még szerintem korai volt neked. Nézd Fruzsit o is a 13. napon tesztelt negatívat kozben pedig pocaklakoja lett. Ne add fel egykonnyen, nagyon drukkolok hogy sikeruljon.Kép

Viki
Jo hogy már jelentkeztél. Holnap várjuk a beszámolót mit mondott a doki.

Noémi
Koszi a drukkot, szugségem is van rá.

Petri
Ugy dontottem hogyha holnap nem jon meg, akkor tesztelek. Csak nem tudom mi volna a jobb még este tesztelni, vagy csak péntek reggel. Habár a teszt nem csak reggeli vizeletbol használhato.
Mit tanácsolsz várjam meg a reggelt vagy ha van valami már este is látszodna?
mili

WishKép
Bizakodás...Kép Kitartás...Kép Hit....Kép Pozitív hozzáállás ....Kép

Kép

Kép
pkagi

NoémiKép
Mi már kifigyeltük a dokival, hogy szuri után nekem nem 36 órával, hanem 60órával reped a tüszőm.
Így ha pénteken kapom a tüszőrepesztő szurit, akkor vasárnap este fog megrepedni és így lesz hétfőn inszem.

KatieKép
Úgy megilletődtem, hogy nem nőttek meg a tüszőim, hogy semmit nem kérdeztem. Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági! Kép

Sajna erre számitani kell. Nem minden hónap egyforma. Az utolsónál én is padlót fogtam,hogy extra adag Closti, nem tudom én hány Merional injekció és produkáltam 1 azaz 1darab tüszőt, amit 18 mmes lett csak. Ahhoz képest hogy volt már előtte 21-22 mm es is.....

Wish emailodra megirom a MSN-t OK?

Katie
katie

Lányok
Nekem olyan hülye érzésem van, hogy az inszemek nekem nem jók, majd lombik, de addig még van 7 hónap van.
Ez olyan női megérzés.

NoémiKép
Engem csak clostyval stimuznak.

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép

Én is leszek holnap. Csütörtökönként általában én vagyok este.

Kata
katie

Katie Kép
Rendben Kép

Ági Kép
Az inszemmel kapcsolatban egy kedves ismerősömet idézném Neked:
"Bizakodás...Kép Kitartás...Kép Hit...Kép Pozitív hozzáállás...Kép"

wish

Miért nem mindedj hogy 18 vagy 20 vagy 21 mm tuszo reped meg? Minél nagyobb annál jobb? Hogy van ez?
Normálisan akit nem stimuznak csak egy tuszo érik?
Agi
Kérek tobb onbizalmat!!!!!! Nem indulhatsz igy neki a második inszemnek. Még jo hogy csak héfon lesz, addigra máshogy fogod látni a dolgokat, majd meglátodKép
mili

Wish,
A hétvégén pozitív lesz a teszted! Annak kell lennie! Bizz benne! Még túl korai volt.

Mili,
A reggeli vizeletben több a "baba" hormon,Kép inkább reggel tesztetelj. Én biztosan reggel fogok. Elvileg hétfőn, gyakorlatilag szombatig fogom kibirni (de az még biztosan korai lesz). Tegnap már vettem is két tesztet.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

WishKép
Igazán tündér vagy. Kép
Tudom hülye vagyok, de ezt érzem.
Sokat nem értek én ezzel az inszemmel kapcsolatban.
Pl. miért csak clostyt kapok, amikor múlt hónapban is csak éppen megfelelő nagyságú 1 db tüszőm volt.

Kép

Kép
pkagi

Petri
Ugy látom te már fel vagy szerelkezve. Milyen teszteket vettél?
Én is ma megveszem és akkor max. péntek reggel megcsinálom, persze ha addig nem jon meg.
Erzel valamit?
mili

Mili,
Úgytudom a túl nagy tüsző sem jó (30mm körüli)mert az már lehet, hogy ciszta. A 22-23mm körüli a jó.
Elvileg egy normál ciklusban stimu nélkül egy tüsző szokott érni és megrepedni.
Ha valami nem igy van javítsatok ki.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Ági Kép nem tudtam, hogy így reagálsz a tüszőrepesztőre. Ne aggódj amiatt, hogy még nem nagyok a tüszőid, inkább legyen kisebb és tovább tartson, mint túlstimulálódj.

Az inszemmel kapcsolatban én egészen az első szuris napomig szinte tudtam, hogy hiába, úgyis lombik lesz, amilyen "szerencsém" van. Éreztem, hogy ez se fog sikerülni, dehát a lombikhoz "túl kell lenni" a sikertelen inszeminációkon. Na, akkor kaptam én egy nagy fejmosást a barátnőmtől, hogy hogy képzelem, hogy nem hiszek benne, akkor miért gonodolom én, hogy egy baba majd ott akar maradni a hasamban ilyen hozzáállással. És különben is, együtt szült egy inszemes anyukával. A fejmosás jót tett, elkezdtem komolyan venni a szurikat, és mire az első UH-ra mentem, már drukkoltam is ezerrel, hogy ennek sikerülnie kell. Végül is az inszem utáni napon úgy jöttem el, hogy én megteszek mindent, pozitív leszek. Az orvos meg úgyis beleadott apait-anyait a szaktudásával. Az elmémet meg a hozzáállásomat meg úgyis csak én tudom beleadni. A pozitivitásom ennek köszönhetem, mert tudtam, hogy valahogy, de én biztosan fogok babát várni még idén. Vagy így, vagy úgy. Szépen megterveztük, hogy a 4. sikertelen inszem után megyünk lombikra és így tovább. Ez volt február vége felé. És a legnagyobb meglepetésemre ekkor sikerült is.

Elnézést, hogy ilyen hosszú voltam, de remélem, hogy neked is ad "bizakodást...Kép Kitartást...Kép Hitet...KépPozitív hozzáállást...Kép" és sok-sok szimpatikus Kép tüszőcskét péntekig.

Puszi
Noémi
Vendég

Nem tudom mi a neve a tesztnek, de két különböző.
Nem érzek semmit. És te?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Ági Kép irgum burgum! Egy tüsző nem tüsző? Az éppen elég egy babához!!! Dodonak is clostyval sikerült a terhessége, úgyhogy tessék örülni annak az egynek is!!! Mert egy bőven elég egy babához! Ugye???? KépKépKépKépKépKép
Vendég

Mili Kép reggelit nézz, abban még több a HCG hormon. Az biztosabb, mégha azt is írja a teszt, hogy a nap bármely szakában elvégezhető.

Nagyon szorítok ám!

Pusz
Noémi
Vendég

Noémi,

Olyan jó olvassi az írásaidat, már kezdtelek hiányolni, hogy nem jeletkezel.Olvastalak más topiba, szoritok nagyon+++++++++++!
Ági, egy tüsző bőven elég ne légy telhetetlen.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Koszi csajok, hogy szorítotok értem,nagyon jol esik, mert már egyre nehezebb a várás.

Petri
Igen én érzek tegnaptol. Pl. tegnap ebéd korul rámjott olyan hányinger féleség és nem is nagyon tudtam rendesen ebédelni. Estére elmúlt. Este viszont olyan menzi érzéseim voltak és a méhemnél éreztem olyan kis csipkedéseket. Ma is itt-ott érzem. + néha menzi jelek. Szerencsére látszatja nincs, ezért bizakodom. Mert múlt ciklusban nem éreztem ilyeneket pedig akkor megjott. Es elotte iszonyatosan fájtak a lábaim. és abbol tudtam hogy az éjjel biztosan megjon. Remélem most nem lesz ilyen.
Noémi
Te a ciklusod végén éreztél valami babára utaló jeleket?
mili

Oké lányok értettem. Kép
Mindent meg fogok tenni azért, hogy baba legyen az inszemből.
Azért mert hogy lombikot érzek nem gátol meg az inszem iránti bizodalmamban.
Tudom 1 tüsző is tüsző, de a múltkori 18-as volt és hát most majd kíváncsi leszek rá mekkora lesz.

Kép

Kép
pkagi

Ági,
Ez a beszéd, ezt már szeretjük, úgy-e lányok!!!!!

Most megint úgy érzem hogy megfog jönni, nem akarom.........! Pedig ha babonás lennék akkor azt mondanám hogy sikerült.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!
Ági,
az ilyen "negatív" érzéseid ellen szerintem nagyon jó az a vizualizálás amit a múltkor leírtam.
Szerintem segít ha azt gyakorlod naponta! :-)))

És még a kisautóval kapcsolatban, az új Suzukit nem néztétek, nekem nagyon tetszik a formája, és nem is túl drága!

Pussz
P.
plussz

Mili Kép én azt éreztem, hogy meg fog jönni, csak sokkal előbb volt ez az érzés, mint a napok alapján. Gyakorlatilag az inszemtől szúrkálgatott a hasam, de akár mensi is lehetett volna. A cicim érzékeny lett, mint mensi előtt, szóval semmi különös. Én tényleg a vérvétel eredményéből tudtam meg, hogy babát várunk. És miután megtudtam, akkor már értettem, hogy volt néhány nem szokásos dolgom. Pl felkeltem pisilni éjszaka (sose szoktam), nem voltam rosszul a bromotól, nem kívántam a péksüteményt és az édességet kb 2 hétig. Remélem a teszted pozitív lesz. Szerintem nem törvényszerű, hogy érezned kell valamit.

Barbi Kép köszönöm szépen! Én is drukkolok neked nagyon, remélem ez a hónap az a hónap Kép Telefonálsz? Szerintem meg is várhatod, és akkor hamarabb megtudod. Te is a BMC-be jársz, ha jól emlékszem. Akkor már 11 körül megmondják az eredményt személyesen. Nekem jó ómen volt Kép

Ági Kép nem akartalak a földbe döngölni, csak próbállak kihúzni ebből a nehéz lelki és pszichikai helyzetből. Szerintem nagyon sokat javítana a lelkiállapotodon, ha a párod valahogy meg tudná oldani, hogy ott van veled egész nap hétfőn. Próbáld meg kérlelni, hogy oldja meg, mert szükséged lenne rá. Mégha semmit sem tud segíteni, de a jelenléte nagyon sokat tud ám számítani és iszonyúan feltölt. Lehet, hogy te nem is érzed úgy most, hogy szükséged lenne rá, de akkor nagyon jól fog esni. A szüléshez tudnám hasonlítani, bár még nem volt benne részem. De ott is csak inkább lelki támasz, mintsem gyakorlati segítség. Még hétfőig van 4 nap, akár betegállományba is mehetne vagy valami. Ne keseredj el, sikerülni fog. NAGYON reméljük, hogy most, de ha mégsem ... akkor majd beszélünk akkor. OK?

Plusz Kép igazad van. Nekem álomkönyvem is van, pontosan leírva, mikorra mit szeretnék. A vizualizálást pedig beragasztgatott képekkel szeretem igazán. Kép

Már megint ódákat írtam. Ne haragudjatok.

Pusz

Noemi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?