Bocsi, hogy csak most jelentkezem, de a hétvégén leestem a lépcsőn
és most egy hétig fekvőgipszem van. Repedés gyanúja áll fenn, de még majd röntgenezik és akkor elválik. Utána 2 hétig járógipszet kapok.
Ez a hétvége nem volt a miénk, mert Fanni is megsérült. A nagymama beleesett vele egy üveges ajtóba és a fejét két helyen elvágta az üvegszilánk. Szerencsére csak felületi sérülés volt így csak lefertőtlenítették és kész. De ez a hétvége kész terror volt. Most egy kicsit jobban vagyok már nem fáj a lábam így gondoltam jelentkezem. Ja és trombózis ellen 3 hétig injekcióznom kell magamat a hasamon.

Még jó, hogy az anyukám nem ájulós így ő adja be, mert én nem bírtam. Ami rossz, hogy a gyógyszer miatt a babaprojekt a mostani hónapra még próba szerencse szinten is leáll.
Szilvi, a vizitdíjon igen a magánrendelésen kért összeget értettem. De ez egy körülbelüli érték. Ha kevesebbet tudsz adni, nem hiszem, hogy visszaadná.
Nálunk a császár szükséges volt, mert azért viszonylag nagy volt a Fanni buksija, így félő volt, hogy a lábacskája és a teste után, ami kisebb keresztmetszetű kifér-e majd a feje. Így nem kockáztattak.
Edina, a kismamatáblába is beírtalak, nézd meg, hogy jók-e az adatok.
Akinorev, nagyon szép a kisfiad.
Picus, nagyon szépen haladtok a bilizéssel. Pár napig nem jövök és tessék. Ízt hiszem megint eltűnök pár napra és a beszéd is megindul.
Lini, üdv a csapatban, ha a tábliba szeretnél bekerülni ídd meg az adataidat.
Lányok, az anyukák táblát, a gyerkőcök szülinapozása szerint rendeztem. Így mindig tudjuk kinek kell gratulálni.
A táblában az adatokat tessék átnézni, mert már annyian vagyink, hogy félek elírtam valahol. Tessék szólni!!!!
Na most dobom a táblát, aztán megyek pihenni. Mindenkinek további szép napot.
Indigo