Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mi is nagyon jó éreztük magunkat, viszont én is nagyon kipurcantam, mire hazaértem.
De én még hazafele jövet megkerestem az Örs vezér terei zenebölcsit és be is neveztem Ákost jövő hétre, meg boltoltam is kicsit és dugóba is keveredett a busz - a max. 20 perces utatat sikerült 45-50 perc alatt megtenni.
Ákos pedig csak fél órát aludt a babakocsiban és Ő is csak 9-kor ájult be este.
Nem tudom, hogy milyen strapás nap kellene neki, hogy sokáig aludjon, ugyanis ma reggel is 1/2 7-kor ébredt. (Tegnap éjszaka 10-től 1/4 7-ig aludt, sz'al a mostani 9,5 óra éjszakai alvás rekord).

Képek nagyon jóóóók.
Én nem vittem fényképezőgépet, mert az lett, amire számítottam, Ákos folyton elrohangált.

Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
 


Sziasztok!

Mi is remekül éreztük magunkat, és jól elfáradtunk. Bömbi bealudt hazafele úton és aludt vagy 2órátKép. Éjszaka is ébredés nélkül aludt egészen 5-ig, de egy üveg tejcsi utánn visszaaludt 8-ig. Ez nála szokatlan, mert álltalában éjjel is ébred 3-4* még.
A képek nagyon jók lettek. Én vittem gépet, de ez már csak itthon jutott eszembeKép Na majd legközelebb.
Köszi mindenkinek, hogy figyeltetek a fiamra. Egyedül azért nem mertem volna így nekivágni. A következő talira is megyünk ám, de csak ha nem 19-29 között lessz, mert akkor anyukáméknál leszünkKép. Most derült ki, hogy tudunk menni 10napraKép Na az lessz még érdekes. Egyedül repülök a 3 gyerekkel, és Daninak kell fognia az ölében az egyiket, ha nem lessz még legalább 1szabad hely a gépen. Érdekes lesszKép
Jajj mennem kell. Érdekes illatok terjengenek Bömbi körülKép

Puszi Brigi
 


Sziasztok!

Brigi, hova repültök? Messze?

Zsizsa, csak kötözködtem, nehogy már komolyan vegyél...néha jólesik kötözködni. Egyébként épp megállapitottam, hogy azért még igy is irtó vékonynak látszol! És a második képen már nagyobb is az a poci Kép
Nekem még nincs igazán, de nem is kell még látszania...csak annyi, hogy ha a hátamon fekszem, akkor nem horpad be a hasam. Viszont irtó sokat görcsöl, ami a dokim szerint jó, mert nö, de én nem emlékszem, hogy Botival ennyire kellemetlen lett volna. Sétálok 100 m-t és már piszkosul feszül és fáj, annyira, hogy meg kell állnom, ilyesmire csak 6. hó után emlékszem és akkor is nagyon aggasztotta a dokimat ...azért remélem minden O.K. lesz.

Gabi75, én Bp-ról New Yorkba repülök Malévval, közvetlen, 120 eFt, onnan Orlandóba, a neten 160 dollárért láttam jegyeket. Botinak a belföldi 30 % lett volna, amikor még öt is akartam vinni. De most a család többi része itthon marad. Kép Nem jártok Orlandó felé?

A képek meg naggyon jók! De nem láttam egyet sem Mátéról Kép Azért remélem egy ilyen nagy létszámu talira mi is eljutunk valamikor, irtó hangulatos lehet. Persze azt hiszem szereznünk kéne hozzá egy babakocsit. De ez más kérdés.

Sziasztok,
Edit

Edit

KépKép
KépKép
 
 

 
 

Sziasztok!

Ma reggel korán keltünk (már 8korKép) így már voltunk egy délelőtti sétánKép nagyon szép idő van megint! Olyan jó lenne ha így maradna!

Lenne két kérdésem. Teljesen OFF de hátha valaki tudja a választ.
Az egyik útlevéllel kapcsolatos. Egy hónap múlva utazunk Svédországba ugyebár. Bencének ma lett készen az útlevele (nagyon cuki képet csináltak rólaKép) és nekem kellett aláírnom. Ez már a házasságkötés utáni nevem, ezt használom, személyim is így van. Viszont! Az útlevelemet nem csináltattuk újra mert még 5 évig érvényes, tehát abban még a lánykori nevem szerepel. Ha gyerek nélkül utaznánk, akkor nem izgulnék semmiért, mert útlevél mellé nem kérik a személyit. De így hogy Bencét is visszük és az ő útlevelében a felvett nevem szerepel, okozhat ez problémát?!
Vagy ha már az útlevelet kiállították mindkét szülő hozzájárulásával akkor már nem nézegetik a neveket? Bármelyik szülő kiviheti a gyereket az országból a másik engedélye nélkül?
Mert ha muszáj, csináltatok újat én is de ha nem, akkor inkább hanyagolnám.

A másik munkával kapcsolatos. Ha letelik a Gyed és valaki felmond a munkahelyén akkor automatikusan kifizetik a felgyülemlett szabikat vagy akkor az nem jár?
Ez csak elméleti síkon érdekelKép

Köszi, ha valaki felvilágosítKép

Edit!
Van Mátéról is 3 képKép Annyira aranyosKépKép

Brigi!
Ezek szerint Bömbi is jól elfáradt tegnapKép Akkor akár rendszeresíthetnénk is az ilyen talikat, nem?Kép Nem muszáj mindig az Állatkertbe menni, csak szabadtér legyen.

Marcsi!
Nektek is gratula a hosszú alváshozKép

Üdv,
Vera

KépKép Kép
 
 


Edit: Izraelbe utazunkKép.
Vera: elméletileg bármelyikőtök viheti a gyereket, de a biztonság kedvéért vidd a személyidet. Én is így csinálom mert nekem is más néven van az utlevelem, sőt én nem is vagyok még magyar állampolgár még a gyerekek meg igen. Kicsit bonyolúlt. De még soha nem volt gond, csak személyi kell.
Zsizsa: Édi pociKép
Panu. Mi ujság veletek. Liza már jobban van?
Mennem kell. Mátéról a képek Edit kedvéértKép
Kép
Kép
Kép

Brigi
 


Na most folytatomKép
Közben elaltattam Bencét mert már extra nyűgös volt. Hihetetlen szerencse hogy nem tegnap játszotta el ezt a korábbankelést, mert ilyenkor már délben javában alszik újra annyira fáradt.

Brigi!
KösziKép Akkor megnyugodtam!
Húú, nem semmi utatok lesz! Oda mennyi az út, mármint időben? Én egy picit tartok a Bencével való repüléstől, 2 és fél óra lesz de remélem hogy jól fogja bírni!
Ez a harmadik kép annyira édes MátérólKép

Klarissza!
Sajnálom hogy nem tudtatok jönni, de most az a fő hogy meggyógyuljon a derekad és akkor nyáron majd csavargunkKép
Tényleg strandos talit nem akarunk majd csinálni?Kép

Dorki!
Kár hogy mi már nem találkoztunk tegnapKép A lányok nagyon sokáig bírtákKép mi hamarabb kidőltünk.

Zit!
Ha majd képeket akarsz feltenni az albumba esetleg, akkor szólj és neked is elküldöm az azonosítót.
Ti egyébként autóval jöttetek tegnap vagy tömegközlekedve?

Cory!
Neked pedig csak annyit akartam írni hogy a két fiad nagyon levett a lábamrólKép Balu a szövegével, Zsoma pedig a mosolyával.
A többieknek írom hogy mindkét fiú olyan fotogén, ha fényképezőt látnak egyből bevágják a vigyortKép
Jössz holnap? Én ma befizettemKép

Gabi75!
Irigyellek a kitartásodértKép Én is elhatároztam hogy tornázni fogok, előbb itthon hogy picit formába jöjjek, aztán majd eljárok valahova. Na egy pár alkalom után most megtorpantam, annyira nincs kedvem. Ha van egy kis pihenőidőm, inkább olvasgatok, netezek. Ez már a lustaság, ugye?

Viszont most nem olvasni fogok, hanem felmosni meg teregetni amíg Bence alszik.

Vera

KépKép Kép
 
 


Köszönöm a képeket Kép
Amugy a második album nekem azt irja, hogy üres, az elsöt meg 3 képenként frissiteni kell, mert különben szt irja, hogy titkositott....ez a babanet...

Ha már megvan az utlevél bármelyik szülö kiviheti a gyereket. Nálam ugyanez a helyzet, semmi gond sem volt vele (sose), pedig mi gyakran megyünk ide-oda. Arról nem is beszélve, hogy még a vizumnál sem kötözködtek, ma voltam intézni, pedig bekérték a személyit és a munkaszerzödésemet is, amik már mind az "asszonynevemre" szólnak.

Jaj, nekem is mosnom kéne, már halmokban áll a szennyes. Valaohgy nincs kedvem bent lenni, igy a kert alakul, de a lakás összeomlik. Ez van.

Edit

Edit

KépKép
KépKép
 
 


sziasztok,
köszi a kérdést, megvagyunk, ma is volt hőemelkedés reggel, további nátha, és most már apa is beteg Kép

utazásról: mi is voltunk már éppen Stockholmban repülővel. a gyerekeseket mindig előre engedik, így nyugodtan álljatok a sor elejére, amikor a beszállást elkezdik. ha van szabad hely, akkor a stewardessek igyekeznek segíteni, hogy ne szorongjatok. mi akkor még vittünk bébihordozót (amibe már akkor is nehezen fért bele Liza Kép), és azt is be lehet kötni egy plusz övvel, amit adnak (ezt főleg neked írtam Brigi). mivel fapadossal mentünk, felszerelkeztünk piával, kajával, amit szeret a gyerek. és tettünk el egy új könyvet, egy új játékot, amit még nem látott, így pompásan eljátszott és nem "morgott", mint pl. kifelé, amikor nem vittünk semmi újat és a régiekkel hiába próbálkoztam. lehet mozogni a fedélzeten, de eléggé korlátozott módon. az útlevéllel nem volt gond, pedig én nem viselem apa nevét, és nem is vagyunk házasok. Vera, ha bizonytalan vagy legyen nálad a személyi (ha nagyon aggódsz, megkérdezhetem).

Dorki, sajnálom, hogy nem tudtunk találkozni, de majd legközelebb Kép

Zsizsa, láthatóan nőtt a pocakod Kép és Gabinak már mesélted a kistestvért?

Vera, ki kell fizetni a szabikat szerintem, mert az jár.

panu
 
 


Szabi: tudomásom szerint a szabi megváltására a cég nem kötelezhetö. Ha visszamész dolgozni, akkor ki kell adják. A gyed alatt felmondok eset nekem már tul bonyolult Kép
Edit

Edit

KépKép
KépKép
 
 


Sziasztok!

Írtam egy jó hosszút és nem elszállt?Még időm sem volt menteniKép.

Már nincs időm ismét írni, de a lényeg az volt, hogy nagyon jó lehetett a tali és jó lenne ha a következőre mi is eljutnénk.Jó lenne már ismét találkozni veletek és azokkal akiket még nem sikerült személyesen megismerni.Jó volt látni a fotókat, minden csemete változott picit. Olyan nagylányok, nagyfiúk!

Zsizsa: tényleg szép pocod van és remélem nem fogsz keményedni!!!!Drukkolunk.

Lizinek jobbulást!

Brigi:Csókosszájú Máté tündéri, Bömbi mellettKépnem is tudtam, hogy anyukád kint él.Mióta?

Tündér:Ilang is csuda helyes.Ez a vigyorKép

Barbi: a te pocid sem tudtam megnézni, ugyanis akkor szállt el az üzimKép.Már nem sok van neked sem hátra, remélem jól vagytok!

Magunkról pár sorban:Robó is nagyon élvez a jó időd és rengeteget vagyunk kint. Az esti alvások is kezdenek rendeződni, de azt hiszem mi is beállunk a korán kelők táborában.Nálunk is 1/2 6-6 körül ébresztő és onnatól kezdve már csomó játék kupac közül lehet csak kimászni az ágyból.
Nagyon bírom a kis beszólásait.Biztosan ti sem tudtátok, hogy a zsiráf azért nem száll el, mert haja vanKép.Persze ezt a maga nyelvén mondta , ilyen folyamatosan mondatokat még ő sem mond, de a lényege ez volt.Amit még szeretek pl. esti cicizés után ő még szeretne cickózni és odabújik hozzám"még egy kicsikét, egy utolsót".KépKi tud ennek ellenállni? Reszkessetek csajok, mert Robó levesz a lábatokrólKépMég sorolhatnám...

Ne haragudjatok, hogy nem tudatam mindenkinek írni.Kicsit dühös vagyok a babanetre, mert tényleg jó sokat írtam mindenkinek(végre, mert alig van időm ilyesmire)és elrepülKép


Mennem kell sajna, mert elég régóta itt ülök és még lenne dolgom még Robó alszik.
legyetek jók, puszi:Anita
 
 


Sziasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat tegnap Kép A bokám sajnos még mindig érzékeny, de legalább nem lila és nem dagadt be.

Vera: Kép Megyek holnap mindenképpen. A csekket még nem fizettem be, de még van majdnem 1,5 napom Kép
Strandos talit én tuti nem vállalok be. Egyrészt egyedül két gyereket nem merek vízhez vinni, másrészt nem akarok senkit sem megállítani a fejlődésben, így nem veszek fel fürdőruhát, harmadrészt nem bírja a bőröm a napot.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Vera: Az út nem túl hosszú. 3óra.
Panu: Köszi az infót, de ezt már tudom, mert tavaj télen mikor mentünk akkor Bömbinek volt külön széke és én is vittem a hordozót. Most is viszem majd hátha szerencsém leszKép
Anita: A szüleim '88 óta élnek kint. Mi '97-ben jöttünk vissza. Dani még kint született. Egyébbként én kárpátaljai vagyok alapból.
Strandos talit én sem vállalok be ugyan azért mint CoryKép

Brigi
 


Nekem tetszik a strand ötlet, pedig ha minden jól megy mire elég jó idö lesz, addigra már én sem leszek nádszálkarcsú. Kép Bár az biztos, hogy két mozgékony gyerekkel én sem vállalnám be Kép De "egyszerü" és inyenes Margitszigetezés sincs ellenemre, mit ne mondjak Kép
Edit

Edit

KépKép
KépKép
 
 


Lányok!

Sajnos pár napig nem jövök,nincs hozzá eröm..
Ma délben meghalt apukámKép
Már nincs könnyem, amit elsirhatnék, 3 éve láttam utoljára.Kép
Utolsó éjszaka még azt mondta, meg akar várni minket, hát az élet másként gondolta.
Nagyon-nagyon magam alatt vagyok, nincs egy perc nyugtom, állandóan csak ezen jár az agyam.
Igaz,hogy 9 éve beteg volt, de nagyon szépen viselte, és most bizony ez nagyon váratlanul történt.
Szóval egy kicsit visszavonulok, ha megint lesz életkedvem majd jelentkezem
Barbi

Kép
Kép
 
 


Barbi!
Jajj istenemKép Nagyon sajnálomKép Nem is tudom mit mondhatnék, fogadd őszinte részvétem. Többet nem is tudok írniKép

Vera

KépKép Kép
 
 


Oh, Barbi, nagyon sajnálom. Az utolsó irásaidból ugy tünt, jobban van egy kicsit. Részvétem, sajnos nem lehet többet mondani.

Edit

KépKép
KépKép
 
 


Barbi:
Én is nagyon sajnálom... Kép

(Nyugodtan gyászolj, ne fojtsd magadba Kép
Ne izgulj a pici miatt, én 5 hónapos pocibaba voltam mikor a nagypapám meghalt, anyukám nagyon rosszul viselte, semmi bajom nem lett. Bár elég sírós vagyok...)

Klarissza
 


Drága Barbi!

Őszinte részvétem , szörnyen sajnálom. Tényleg nekem is az rémlik, mintha legutóbb azt írtad volna szegényről, hogy jobban van.Vigyázz magadra és pocibébire, próbálj megnyugodni és ne rágódj dolgokon.Tudom könnyű mondani...nem is tudok mit írni, nagyon sajnálom!!!Kép Kép
Azért ha kicsit ki akarsz kapcsolódni gyere, várunk vissza!

Anita
 
 


BarbiKép Annyira sajnálomKép Próbálj meg pihenni, és arra gondolni, hogy a szívedben örökre ottmarad. Nagyonn vigyázz magatokra és pocibabádra.

Brigi
 


Barbi, nagyon sajnálom, őszinte részvétem. sajnos, tudom milyen ez. az én apukám tavaly ilyenkor halt meg, hosszú betegség után. szörnyű volt, hogy nem lehettem mellette többet, hiszen Liza akkor nagyon kicsi volt. eltelt 1 év, mire egyáltalán hajlandó vagyok beszélni erről másoknak is. most is nagyon fáj. nem tudok többet mondani, mint azt, hogy együttérzésem.

panu
 
 


Barbi:

Őszinte részvétem!

Dandy
 
 


Barbi,
Őszinte részvétem!

Manócs
 
 


Vera,
szerintem mivel EU országba mész, lehet, h elég a személyid is, nem?
A Friss Babák topikban most kapta meg a szabipénzét kilépés után Csucsuka, kérdezz rá tőle, de szerintem, ahogy én kivettem jár a lóvé. Ő 80 nap után kapta meg a pénzt.

Zsizsa,
szép a pocid!

Már annyian pocisak vagytok, én meg csak irigykedek!

Edit,
Te hány hetes vagy?

Zit,
Férjurad merre dolgozik, mármint melyik országban?

Na mentem tételt kidolgozniKép
Jó éjt:

Manócs
 
 


Lányok, köszönöm az együttérzést.

IGen, valóban azt hittük jobban van, pénteken ment haza a kórházból, de sajnos otthon újrakezdte a lázasodást, étvágytalanságot. Kiderült igen erös fülgyulladása is lett a sok másik gyulladás mellé,plusz a kemoterápia adagját is pénteken kapta meg. A szervezete úgy látszik ezt már nem birta tolerálni.

Még mindig azt hiszem, csak egy rossz álomKép, remegek és sirok egyfolytában.

Minden percben csak rá gondolok...

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
 
 


Barbi: csak most olvastam, nagyon sajnálom!KépKépKép

Ági
Kép
Kép
 
 


Barbi

Őszinte részvétem! Nagyon sajnálom!
Kép

zit
zit
 
 


Vera
Mi kocsival mentünk és szerencsére egyből visszataláltunk.

Manócs
Ati Cipruson van és már nagyon várom, hogy hazajöjjön.

Feltettem a képeket a "zit Benije: az éppen aktuális..." albumba, de majd belinkelem az oldalt ide is. Nem lett túl sok kép, mert nagy eszemmel nem vittem pót elemet. Meg hiába kicsinyítem a képet, nem akarja normálisan felrakni sajnos, régen jobb volt a babanet ebből a szempontból is.
Ma egész nap a mosógépet szereltem, egy ujjam bánja, de megérte, mert megcsináltam és nem kellett szerelő. Csak unom már, hogy mióta Ati elment már az összes égőt kicseréltem szinte, meg szerelek, meg problémákat oldok meg. Totál természetesnek vettem ezeket a dolgokat és most látom mennyit segített. Na mindegy. Már csak 45 nap és végre találkozunk.
Ja, állatkertbe benne vagyok én is, de én se szívesen fürdőruházok ha nem muszáj.
Beni ma is beájult, igaz csak 3/4 tízkor, de ez is 10 előtt van szerencsére, amúgy ma reggel nyolcig aludt, szinte mozdulatlanul. Ezt szeretem.

Jó éjt mindenkinek!
zit
zit
 
 



Barbi,
borzasztóan sajnálom!Kép
Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
 
 


BArbi: őszinte részvétem Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


SZiasztok!

Barbi:
Borzasztó, és őszinte részvétem:-(

Írigykedve nézegettem és olvastam az állatkerti talis képeket és beszámolókat. Sajnos nekünk az a nap nem volt jó, de remélem egy legközelebbire mi is eltudunk menni:-)
A strandos ötlet is nagyon jó:-)

Most már még jobban várom a jó időt.

Velünk most nem történt semmi különös, egyre több szót mond Bebi. Valamelyiket egész szépen és érthetően valamelyiknek meg csak egy részletét.
Rettentően anyás az utóbbi hetekben. Még az apja sem tudja este fél órára lefoglalni, mert két percenként mondja, hogy "nana" (anya). Ha nem lát, akkor elindul megkeresni, ha meg nem talál akkor keseregve sír.
Mindent csak én csinálhatok, ha hétvégén reggel az apja veszi ki az ágyából, akkor hisztizik, hogy "nem".
Minden fiú ilyen?

Na megyek is mielőtt észbe kap hogy eltüntem, bár most a Teletubbit nézi:-(

mucus

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
 
 


Sziasztok!

Mucus!
Igen. Legalábbis az én fiam is ilyen anyás. Este még véletlenül sem aludna el az apjával, csak én és kizárólag én kellek neki. De nekem ez így jóKép
Valamelyik este 1 teljes órán át vigyorogtunk a sötétben, befészkelte magát az ölembe, mindig úgy alszunk el hogy én oldalt fekszem és ő háttal odakucorodik. Egyre közelebb jön, a végén már az arca is rajtam van és akkor mosolyogva elalszik. a ez kell a kis lelkének, ám legyen, nem sajnálom tőle ezt az időt. (Bár sokszor már nagyon várom hogy bealudjon, mert én még csak utána jutok oda hogy esetleg vacsizzak, aztán fürdés, vasalás.) De szerintem ennél szebb érzés nincsKép Lesz idő mikor már egyedül akar majd elaludni, vagy mással.

Remélem tényleg el tudtok jönni a következő talira hogy megismerjünkKép A strandos ötlet egyelőre nem jött be annyiraKép De majd megyünk együttKép Én mindenképp kivonulok Bencével nyáron.

Zit!
Köszi a képeket, jók lettekKép
Hogyhogy egy ujjad bánja?!Kép Nagyon ügyi vagy! Én sem szoktam izzót cserélni, sem szemetet levinni, sem virágot öntözni. Ha nincs itthon a férjem hosszabb ideig, simán víz nélkül vannak szegény növényeink, mert elfelejtemKép Ugyebár ez nem az én dolgom. De az összes többi annál inkább...

Manócs!
Köszi az infótKép
Igaz, tényleg lehet elég lenne a személyi is. Na akkor most már végképp megnyugodtamKép Már nincs egy hónap és megyünk!

Barbi!
Még Neked szerettem volna írni. Annyira segítenék ha tudnék... Nagyon sajnálom ami történt, de én is csak azt tudom mondani hogy próbálj a pocibabára és Ádámra koncentrálni, talán az egy kicsit enyhít a fájdalmadon... Anyukádnak van itthon segítsége?

Sziasztok,
Vera

KépKép Kép
 
 


Barbi,
én is csak azt tudom mondani, mint a többiek.
Nagyon sajnálom és őszinte részvétem.

Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
 


Nagyon klasszak lettek az állatkerti fotók, mi is megyünk valamikor - talán még a hónapban - pláne, h láttam a fotókon, mennyire élvezték a prücskök!Kép
Mennyit birtak ki egyhuzamban? Mármint alvás nélkül? Csak, h készüljek fel!

Ma egész nap kertészkedtünk, lenyirtuk a füvet, gyomoltunk, metszettünk, annyira jó, h itt a tavasz!

Rólunk:
Lili is egyre többet dumál, már néha értelmes mondtatokat is képes mondani: "Lili oda tette azt." "A kutyus ugat.", "A bácsi nagyon dolgozik." "Beszélek kulturáltan"Kép "Ez a minimum"Kép No és, ha valaki döcög előttünk autóval: "Menjél már!"
Most az Arany Lacinak verset olvastuk, azóta: "nini, ott az ürge!"Kép
Ja és ami nekem a legjobban esik, mondja, h: "anya, szeretlek", és közeben megpuszil és megölel,én meg elolvadok!Kép

Ki hol tervezi a nyaralást? Mármint, aki nem szülést tervez?KépKépKép

Na mentem tételezni, pusz:

Manócs
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy csek ennyire futjaKép

Barbi!
Fogadd öszinte részvétemet!Kép

Tündér
 


Barbi
nagyon sajnálom, őszinte részvétem
Dorki
 
 


Edit
disneylandbe mész ?Kép És vízumod is van???? szerencsés vagy !
Vera
fogunk mi még talizni, nem félek, hogy nem. Csak Niki még 2x alszik és így délelőtt nem tudunk elindulni. Képek jók lettek
Cory
túlélted a fogorvost ??
Zit
jó az, ha az ember kiképezi magát mosógép szerelésben is. Ügyes vagy. Én mikor egyedül voltam itthon fél évig, akkor még nem volt kölök, a lakásunkat meg akkor vettük, szinte mindent megcsináltam. Festés , mázolás, tapétázás. Az volt a legrosszabb, mikor "szakembert" kellett hívni valamihez. Mert ugye az un. szakik vagy elfelejtenek jönni vagy az esetek többségében trágya munkát végeznek, horribilis áron. Te most csomó időt és pénzt megspóróltál. Azért csak nem lettél rövidebb egy ujjal ???? Kép
Manócs
Niki 3 órát bírt az állatkertben, de szerintem reggelig is ott lehettünk volna csak már bemondták, hogy köszönik a látogatást, de most már mindenki mehet haza . Kép
Irígy vagyok a kertészkedésre, itt a 3. emeleten csak a szmogot szívjuk KépKépKép Ha panelba mentek, akkor ti sem gyomlálhattok Kép Remélem hallgatsz Lilire a kocsiban, mikor mondja, hogy Menjél már !!!!! És az anya szeretleknél pedig nincs is szebb!


Hú a strand nekünk se jó, én eleve nem szeretem a sok embert bezárva. Niki ma hiper, szuper, nyűgös, nyávogós volt. Éjszaka is 100x kelt, pedig nem szokott mostanában. Lehet, hogy ez a hülye szél zavarta. De azért még kimentünk mai is kavicsot gyűjteni anyukámék telkére. Holnap, ha jön a rossz idő nem tudom mit fogunk csinálni, már annyira megszoktam ezt a kellemes meleget.
Jó éjt
Dorki
 
 


Csak kipróbálom, hogy így enged-e (újra regisztráltam, mert nem hitte el, hogy jó felhasználónevet és jelszót adtam meg és most lehagytam a 77-et a nevem végéről).
 
 


Inkább regisztráltattam gyorsan ezt a felhasználónevet is, mert amikor anno hozzácsaptam a 77-et, akkor az azért kellett, mert "csak" Marcsi már volt.
Most biztosan "lenyúltam" valaki felhasználónevét, úgyhogy szerintem mindenki regisztráltassa újra magát, nehogy úgy járjatok, mint a Marcsi előző "tulajdonasa". (Sajna későn kapcsoltam és nem volt szándékos a "névlopásom".)

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
 


Ez egyre furcsább.
Újraregisztrálás után megmaradt a kép a profilomban.

Még jó, hogy újra regisztáltam, mert ha másnak is ez a név tetszene, akkor aztán nyomozhatnék, hogy hogyan tudom leszed(et)ni a fiam képét más profiljából.

Na jó, mára ennyi a Babanet bonyodalmaiból ...

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
 


Sziasztok!

remélem most már rendesen fog működni ez a fránya babanet, mert az utóbbi időben eléggé sok volt amit csinált. Ill amit nem csinált.

Vera
tulajdonképpen én is örülök a fiam anyás-ságának, mert Ő alap járaton nem egy bújos kiskölök, és most olyan jól esik, hogy "csak anya"! Elauldni mi is hasonló képpen alszunk el mint Ti, de csak délután, este egyedül alszik el a saját ágyikójában:-) Vannak esetek amikor valamiért nem akar egyedül elaludni, akkor oda teszem a mi ágyunkra és bármelyikünkkel elalszik.
A strand tényleg nem aratott eddig nagy sikert, de én továbbra is benne vagyok (leszek). Egyébként melyikre gondoltál? (tudom, hogy még odébb van)

Voltunk ma délelőtt a Ferihegyen repülőket nézegetni. Nagyon tetszett Bebinek, csak tátott szájjal bámulta Őket.

Marcsi
én is meglepődtem, hogy az új regisztrálásomkor "visszakaptam" a régi adataimat is:-)

na szép napot mindenkinek

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
 
 


Sziasztok

Dorki, Vera
Köszi az aggódást Kép Megvan minden ujjam Kép Csak a durva szűrő mögött van egy forgótárcsa, ott volt beakadva egy műanyag bizgentyű, de csak egy ujjam fért be. Az viszont totálra lett nyomorgatva, tiszta seb, meg vízhólyag, de megérte. Utálom ha valamit nem tudok megcsinálni, ráadásul 6-7 ezer lett volna ha ezt szakember szedi ki. Inkább az ujjam. Kép Amúgy szeretem ha meg tudok csinálni bármit, én is tapétáztam már, fúrtam is, csaptelepet is cseréltem már, stb...csak most látom, hogy milyen jó is amikor az ember kicsit elengedheti magát, mondván "férfi munka". Amúgy a kiképzésen pszihomókusok erre felkészítették az utazó állományt, hogy romlott már meg ilyenek miatt házasság, mert anyu otthon megszokta, hogy mindent elintéz, megold, apu meg feleslegesnek érezte magát hazaérkezés után és jöttek a gondok...Na, én simán visszaengedem ezeket a dolgokat Ati kezébe. KépKépKép

Marcsi
Tök jól elvagy a babanettel KépKépKép Én olyan jókat derülök mindig a hozzászólásaidon, pláne, hogy hozzá képzelem a hangod, arcod. KépKép

Mi délelőtt boltoztunk, ilyenkor Beni mindig mehet egy menetet a bejáratnál lévő kisautón. KépKép Úgy röhögtem, mert tekerte a kormányt ezerrel. Kép Hazafelé meg a kapunál az ölembe vettem és vezethetett. Képzeljétek, utána ki kellett szállnom és intett, hogy távozzak. Mondtam is neki, hogy akkor anya felcuccol addig. Mondta, hogy jó. Felvittem a cuccot és NEM SÍRT, hanem elvolt egyedül a kocsiban. Igaz siettem, meg be volt csukva az ajtó is, tehát kb 2 perc volt, de akkor is. Még utána sem akart feljönni. Aztán rátört a fáradtság, mert nem sokat aludtunk éjjel, a Hév vonalát megint javították, nem értem, hogy miért pont a mi házunk előtt rossz a sín minden évben, de ez van. Remélem idén többször már nem fogják csinálni.

Hopp, megyek is, mert sok lettem.
zit
zit
 
 


megjött az eső Kép

Zit, ügyes vagy, én nem mindent tudok megszerelni, de sok mindent megcsinálok, ha apa dolgozik éppen, pl. neki nem kellett 2 éve havat lapátolni a kertben és a ház előtt... Kép autózás Kép mi majdnem mindennap autózunk egyet a környéken, amikor ő az első ülésen ül, biztonsági övvel, és a sebváltót akarja rángatni Kép

mi délelőtt szülinapoztunk egy rövidet, az unokatesómnál megünnepeltük a 2 éves lánykáját. kapott egy fűzős-öltöztetős fajátékot, és nagyon bejött. sokáig nem maradtunk, mert mindannyian náthásak vagyunk, ami kis nyűggel és nagy takonnyal jár.

Vera, a strandot nem ígérem, az én futkosós gyerekem mellett ez lehetetlen feladatnak tűnik. de egyéb tali oké, pl. Margitsziget, Városliget, Állatkert, nagyon jó a Vadaspark Budakeszin, persze nehezebb autó nélkül, de nem lehetetlen.

panu
 
 


PanuKép
Megjött az esőKép A füvecskénknek már nagyon kellett!

DorkiKép
Aha, szóval zárásra kell menni, és akkor nincs gond, hogy a gyerek még maradni szeretneKép
Ültess muskátlit az ablakba, a Corába olyan gyönyörűeket kapni!

Mi egész hétvégén kint voltunk, sok virágot ültettünk, meg Lili kapott egy homokozót, szóval szinte nem lehetett becibálni. Pedig szemerkélt az eső is!

Lili legújabbjai: Apja mondja neki, hogy ő nem Takács Lili, hanem Beles Lili, mert imád enni. A nagypapi, csak egyszerűen Béla, mondom Takács Béla,erre ő: nem, Beles BélaKép
Meg apja olasz maffiózós szeretetének köszönhetően ezt kérdezi: capisci? Persze közben az olasz mimika és gesztikuláció sem marad el!Kép
Olyan jó, hogy már egyre többet beszél, esküszöm élvezem, még!KépKépKép

Na mennem kell tanulni, vár a Területi StratégiákKép

Jó éjt:

Manócs
 
 


Sziasztok!
miért kell ujraregisztrálni?

Mi megint kutyakiállitáson voltunk a hétvégén, nagyon jól éreztük magunkat, bár semmit sem nyertünk. Boti hihetetlenül szereti ezeket a kiruccanásokat, a 3-4 órás autóutak meg sem kottyannak neki, utána le-föl rohangál, mint akit felhuztak Kép Irtó jó szálláshelyet találtunk Szeged és Szabadka között (már a magyar részen), egy fogadót, aminek a hátsó része kemping, halastóval, medencével, játszótérrel, még hátrébb mindenféle háztájival. Mivel még nincs szezon, szinte egyedül is voltunk tök jó volt. Pont lehalászták a tavat aznap délután és beszóltak, hogy nem érdekel-e minket, perszee érdekelt, Boti pontyot simogatott meg minden...jól is aludt éjjel, mit mondjak! Csak este nem akart lefeküdni, de aztán beájult.
Meg hát a motor még inkább nagy szerelem lett (a neve tutooo) és nagy segitség, mert rengeteg játékra ad lehetöséget és jó sebességgel tudunk haladni is. Ha meg engedem, hogy menjen magától, akkro cserébe hajlandó többé-kevésbé arra menni amerre mi akarunk. Csak megülni nem lehetett sehol mág egy ebéd erejéig sem Kép Az elsö próbálkozás után már csak kerthelységbe ültünk le, ahol ö motorozhatott közben, csak enni jött oda hozzánk. HIába, sajtkukac a gyermek.

Ez a capsici hihetetlen lehet! Megnézném a mimkát hozzá!

A strand nekem épp Boti nagy mozgásigénye miatt tetszik, nagyon szeret pancsolni, az hosszu ideig leköti. Most vettem neki egy malmot, amibe ha vizet tölt, akkor forog a kerék, hát alig lehet kivakarni a fürdökádból este. Azt hiszem 40 perc után fogtuk könyörgöre Kép Kép További 40 percig Kép

Igen, megkaptam a vizumot is, de valamiért csak 6 hónapra Kép Akikkel beszéltem mindenki 10 évre kapta (kivéve a szomszéd kislány, Botinál fiatalabb, ö 2-re) Na mindegy.

Bocsi, önzö voltam és szinte csak magunkról irtam, de volt mit Kép

Üdv, Edit

Edit

KépKép
KépKép
 
 


Sziasztok Lányok!

Megvagyok, csak mindig van vmi....

Látom azért nem pörögtök ti sem annyira, így talán vissza bírok illeszkedni...

Mondjuk ha arra gondolok, hoyg vizsgázom a jövöhéten, meg azután is, már lehervad a mosolyom, de ez van muszáj haladni..

Barbi!
Hogy vagytok? Tudunk innen esetleg vmiben segíteni? Szólj, kérlek ha igen!
Mégegyszer öszinte részvétem!Kép

Edit!
Ne haragudj, nem vagyok iagzából képben, merre készülsz/tök? Amerikába? Nyugodj meg nem csak Boti sajtkukacKép Ilang dettóKép Nálunk is menö a motorzás, ez meg is látszik a cipöinKép

Panu!
Köszi kérdésed (kb. 2 heteKép) Megvagyunk, bár úszni nem voltunk hónapok óta. Ha minden jól megy a héten megyünk márKép Ilang is imád autózni, de én nem merném elöre ültetni..nálatok nincs nagy forgalom?

Zit!
Nálunk is ez van, ö ül a volánnál én meg becuccolok addigKép Mondjuk nem kell rázárnom az ajtót, mert a saját kertünkben/beállónkban állok, de én is parázni szoktam... Szerelés, ügyes vagyKép UjjadKép

Zsizsa!
Szép a pocid és Gabi is tündériKép

Marcsi!
Én is újraregisztráltam, de most meg egyszercsak visszakaptam a régi haladó státuszomat. Ki érti ezt?

Amerikai Gabi!
Köszi a bókot Ilang baby nevében is!Kép Dávid is hatalmas kispasi lett és nagyon édes azon a motoron vagy minKép

Anita!
Köszönjük a dícséretet, bezsebeltükKép Robóról friss képek?

Hú nagy hirtelenjében ennyi, megyek vasalniKép

Mindnekinek szép napot!

Tündér
 


Panu!

Klarissza unokatestvére vagyok, a nyári babák topicba írogatok. Láttam a keresőben, hogy Hetényinél szültél, és pozitívak a tapasztalataid. Ugyanaz a dokim, mint Klarisszának, és nem vállal már szülést, úgyhogy döntenem kell, hogy kihez szeretnék átmenni. Hetényi csinálta eddig az Uh-kat, így lehet, hogy őt választanám. Írnál róla pár sort, akár privátban is? vidamonika@axelero.hu

Előre is nagyon köszi!
Móni

Kép

Kép
mzx
 
 


Sziasztok!

Megvagyunk, csak hétvégén Szolnokon voltunk, ahol Bencike vasárnap akkorát és olyan szerencsétlenül esett hogy felnyomódott az orrocskája a homloka felé, gondolhatjátok hogy fájhatott nekiKép Nem vérzett, csak egyből vörös lett és az orrnyerge kb. olyan szélesre dagadt mint maga az orra. Nagyon rossz volt, még én is sírtamKép
Borogatni nem engedte, ennek ellenére ma szinte nyoma sincsKép pedig mindenki azt mondta hogy majd szép kék-zöld-sárga lesz. Szerencsénk volt.

Éjszaka viszont én lettem nagyon szarul, volt minden, erős szívdobogás, hasmenés, hányás, azt hittem meghalok, soha ilyen rosszul nem voltam még. Tegnap este kezdtem el szedni egy méregtelenítő szert ami hat a májra, epére (tudjátok a gyomorfájásom miatt kell), összesen 2 cseppet, de szerintem az okozhatta, másra nem tudok gondolni. A papírjában meg az van hogy nem szabad abbahagyni mert visszafelé indíthat el folyamatokat, hozzá kell szoktatni a szervezetemet. Úgyhogy most 1 cseppet vettem be délelőtt, de kicsit félek tőle.

Bencike már 3 órája alszik, próbáltam én is pihenni vele,de nem sikerült elaludnom. Bezzeg nekem csak este megy, akkor meg ő nem hagyja.

Bocsi, de most csak bejelentkeztem, nincs erőm többet írni.
Sziasztok,
Vera

KépKép Kép
 
 


Barbi,

Részvétem!

H.

Kép
 
 


sziasztok!

Én is csak egy gyors bejelentkezés erejéig jövök. Szörnyű ez ez idő. Nálunk 3napja szörnyű nyügi vanKép Hétvégén csak Bömbi nyüglődött, de nagyon. Szinte egész nap sírtKép Ma meg már a Máté is. Ha meg nem sírnak, hát mind a kettő az alvás határán van. Bömbi ma 2* aludt és most is a kispárnájával sétál és le-le fexik. Remélem nem bújkáll bennük valami.
Vera. ElesésKép
Edit: Irigyellek a kirándulásért. A motorozás nálunk most kezdődik. Még csak most kezdi, mert most ér le a lába.
Mennem kell, csak még teszek fel képetKép
Pusz Brigi
Kép
Kép
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

cron