A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Zita, gratula, nagyon szép babátok született, sok boldogságot és egészséget kívánok:-)

Nahát, Retek utcai randi, végre!:-)))))Már alig vártam, hogy egyszer itt is szervezzetek talit. Ha nem ismernék fel senkit, valaki vágjon már oldalba:-)

Bea, mi is jelentkezünk a talira, 11-es busz arra megy?

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziasztok!
Először is nagyon szépen köszönöm utólag is a gratulációkat!!!
Zita, gyönyörű babátok van, GRATULÁLOK!!!!
Csajok, járt valaki az IH-ban babamasszázsra? Mert nekem ajánlották, szeretnék is menni, de nem tudok ki tartja, meg hogy érdemes-e elmenni!
A mai éjszakánk jó volt (azért egyre jobbak), a pici fiamnak "csak" anyahiánya volt, és a mellkasomon volt csak hajlandó elaludni, azt hittem majd én nem tudok így elaludni, de végül sikerült!
Most éppen kint van az udvaron alszik már több mint egy órája, én meg bementem gyorsan egy fél órára a "központba" befizettem a csekkeket, meg vásároltam ezt-azt. Gyorsan megjártam, a babuci még mindig aludt mire visszaértem. Apa vigyázott addig rá.
Ma is kifolyt a pelusból a kaka, de most úgy, hogy a body nem lett olyan, csak a hálózsák. Reggel óta Vanish-ben áztatom, mivel világoszöld, de csak halványodott a sárga folt. Van valakinek tippje hogy lehet ezeket a fránya fosi foltokat kiszedni színes ruhából?
Hajni, ezt az "anyu, taníts" könyvet kölcsön adnád? :-)
Gira, tényleg jobb így, hogy nem vagy türelmetlen, én nagyon türelmetlen voltam, tökre megkeserítette a napjaimat a végén már a türelmetlenség. A szülésről tényleg csak jót tudok mondani, nem mondom, hogy nincsen fájdalom, de tudtam, hogy nemsokára vége a fájdalomnak és a kezemben tarthatom majd életem értelmét. Egy szó mint száz, azt hiszem Ruben volt az egyetlen dolog ami jót (sőt fantasztikusat) valaha csináltam! :-))
meli27

Sziasztok!

Bea:Mi megyünk talira, ha addig nem jön közbe semmi!

Kriszti: 21,11,83,74-es buszok járnak arra, meg az a vili,ami a Kossuth Lajoson megy. Jó utat! D De a busz közelebb van!

Meli: Gigi járt az IH-ba. Van a Vasas-ban is masszázs ha még igaz. Mi odajártunk. Próbáltad már a Cloroxot meg a Domestos-t, bár azok inkább fehér ruhára valók.
Próbálj ki más pelust! Huggies, annak magas a dereka, vagy Libero?

Anita: a 11-es busz arra megy, és még alacsonypadlós járat is van!
De ne lepődj meg ha valaki tényleg hátbavág! Kép

Meg volt a beíratkozás az oviba! Meg fogunk küzedni a főóvónénivel, kérvényt kell írnom, hoy Flóra maradhasson délutánra. Jó mi, közben törvény nem szabályozza, csak a főbanya. Kép

De várom már a talikat!!!

Gabi3
inecsg

Gabi, tök durva ez az óvoda dolog.... :-(
Liberot használunk, már kipróbáltam a 3-6 kg-t is, most a 2-4 kg-t használjuk, azt hittem ez majd beválik... A HUggies-t ajnálod?
És a Vasasban milyen volt?
meli27

Sziasztok!
Elrepult a hozzaszolasom. Kép

Meli meg egyszer gratula Rubenhez!

Zita, Neked is gratulalok a picurhoz!

Erika, Veled majd inkabb szemelyesen, mert egy csomo mindent akartam kerdezni.

Bea, mi is mennenk, ha nem esik az eso.

Nyulanyo, lattunk Titeket tegnap a szazszorszep elott, bicajjal mentunk, pont arra neztel. Nem tegnap volt az eskuvotok? Ha igen, akkor gratulalok!

Holnapra gondoltatok a Retek utcai talit? Az nekunk is jo lenne! Kép
Agi
agi77

Ha nem esik, mi is elmegyünk holnap a Retekre. Mikor lesz?

Gabi,
kössz. Rengeteget buszoztam anno, csak tudi, elfelejt mádzsárul, ha kicit nem beszél Kép.
Nem tudom, milyen járatok szűntem meg és lettek újak, ezért kérdeztem.
Vilivel semmiképp, marad a 83-as busz.
Nagyon be vagy indulva ma Kép, jól látom?
Írtam a kajásba Neked.

Bea,
hol kell leszállni a 83-asról? Mellik megállónál?

Angi,
jöttök?

Ági,
mivel mentek?

Meli,
de jó, hogy minden rendben Rubennel Kép. Kakifolt: Clorox - a bodynkat nem színtelenítette ki. Próbáld meg, hátha bejön. Vagy ha nem: ecetes olló Kép.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!

Erika!

Igen, hetente 2x kell járnom CTG-re. UH utoljára a 36. héten volt, aztán nem tudom, mikor lesz legközelebb.

Meli!

Köszönöm a bíztatást. Állandóan olvasom a szüléssel kapcsolatos lelki putypuruttyokat, hogy felkészüljek rá teljesen, de még mindig azt érzem, hogy van mit készülnöm. Talán ezért nem vagyok türelmetlen. A méhem leszállt, úgyhogy végre levegőt is kapok, a fészekrakó ösztönöm pedig ezerrel dolgozik. Állandóan tevékenykedek, pedig alapvetően eléggé magában elüldögélő melankólikus csajszi voltam, de ebből most semmi sem maradt. Kép Örülök, hogy nálatok minden ilyen jól ment, és rendben vannak a dolgok Kép

Gira
Vendég

Sziasztok!

Retek utcát passzoljuk, de Bea hozzád szeretnénk menni, ha jó idó lesz, akkor gyalog.

Enikő!
Rigó utca 11. Tel: (62) 420-936

Gira!
Élvezz minden pillanatot! Talizni nem jössz?

Nóri
norcee

Sziasztok!

Ági, én olyan vaksi vagyok, ne haragudj, hogy nem vette az adást az agyam. Igen, tegnap a 100xszépbe voltunk. Ma délután találkoztam Angiékkal, Virágot rögtön megismertem. Nem sokat beszélgettünk, mert Virág asszonyság motorozott, de azért jó volt találkozni:-) Jah és Ági 23-án lesz, Fló szülinapján:-)

Holnap mikor lesz tali, fél 11 fele okés? Tényleg bökjetek meg, nem nagyon reagálok......

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Nyulanyo, hat kicsit eltevesztettem a datumot. KépNa akkor majd 23-an gratulalok. Igazabol semmilyen adast nem kellett volna venned, mert gyorsan elsuhantunk. Csak pont olyan volt, mintha ram neztel volna.

Akkor mi holnap delelott fel 11 korul kinezunk a Retek utcara, akinek van kedve jojjon.

Kriszta, mostmar mindenhova bicajjal megyunk, ugy sokkal gyorsabb. Babakocsival soha nem probaltam buszozni, akkor inkabb gyalogolok.

Agi
agi77

Sziasztok!
2 gyors kérdés: Van-e valakinek KÖLCSÖN, elektromos mellszívója. Egyik barátnömnek kellene, kölcsönbe, és ha beválik neki, akkor meg is venné, vagy ha nem eladó venne egyet!
Azért szeretné elöször kölcsönbe, hogy ha esetleg nem jönne be neki, akkor ne legyen felesleges pénzkidobás.....

Másik, van egy barátnöm, megbízható leinformálható,nagyon rendes lány, -van egy kisgyereke-, aki takarítást bébisintérkedést vállal. Szépen dologzik. 400 ft /óra. ha valakinek szüksége van tavaszi nagytakarításhoz segítségre, vagy vigyázni kell a kölkökre, akkor szóljatok! Tényleg jó fej, egyébként dajka egy bölcsibe csak most gyesen van!

Mindenkinek cupp-pusssz!
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Voltunk hétfőn a Rigó utcai oviban. Nóri Lénája szép nagy lány, és igen határozott! Mi valósínűleg fogunk menni máskor is, mert összetalálkoztunk egy régi ismerőssel. Majd megpróbálunk lemenni az udvarra is.

Meli, jó volt olvasni a születéstörténetet, gratulálok Rubenhez!

Gira, őszintén szólva nekem elég sokáig voltak olyan kósza érzéseim, hogy ez nem is velem történik. Csak nézegettem otthon a pár hónapos lányomat, és belémhasított, hogy ő most már mindig ittmarad.

Zita, gyönyörű a pici fiad! Gratulálok!

Holnap akkor mi is megyünk Retek utcai játszótérre délelőtt. Bár Gigi szerintem későbbre gondolt, de majd ha meggyógyulnak, akkor újra megbeszélünk egy találkát. Hallod, Gigi, gyorsan gyógyuljatok!

Bea, mennénk hozzátok is. Ahogy látom, szinte mindenki jön.

Kati

Kati
katicabogár

Eniko,
én pont most akartam kérdezni, hogy tud-e valaki bébisintért. Igazából csak akkor kellene, ha halaszthatatlan ügyem lenne, és nem tudom magammal vinni. Mint pl. holnap be kell mennem az APeh-b a és rohadtul nem akarom vinni Jozsót,de kénytelen vagyok. Kép Kép

Szóval nekem nem rendszeresen kellene, és csak nagyon rövid idokre. Ilyet is vállal? Meg esetleg olyanra, ha este apával elmennénk valahová,akkor itt maradna, és ha gáz van telefonál.

Mondjuk apa ezt még nem tudja, de hátha rá tudom venni,hogy belemenjen.

Elküldöd a lány elérhetoségét?

Köszi.
Vendég

Ági,
én töbször mentem busszal még nagy kocsival is. Mindig szó nélkül ugranak az emberek. De ha nem, meg kell kérni valakit, hogy segítsen.
Vendég

Ma vezethettem Apa új verdáját Kép.
Kimentünk Újszegedre szétnézni, a Reál épített társasházakat.
Dancsi, meg akartuk nézni a Tiéteket is, de mindenhol ki volt téve, hogy szgk-val behajtani tilos.
A másik oldalról kellett volna behajtani?

Angéla,
merre vagy???

Ági,
hú, remélem, hamarosan mi is megyünk bicajjal. Le kell adnunk 1 papírt még és lehet venni Kép. Kristófnak hogy tetszett először a bicajozás?

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!
A folt problémát végre megoldottuk: VANISH szappannal!!! Tök jó, teljesen kijött a sárgaság!!! :-)))
A picikém este 7-kor szopizott 110-et, most bezzeg nem alszik, csak nézgelődik, mivel ma nagyon-nagyon jó baba volt, és csak aludt és evett. Remélem az éjszaka is jó baba lesz és hagyja aludni a jó édes anyját!
JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!
Meli
meli27

A rohadt net. Most mar mindig menteni kell elkuldes elott?

Kriszta, nem lesz gond a bicajjal, az biztos. Szerintem minden gyerek szereti. Csak nem az adobevallast kell kitolteni? Kép

Dancsi, az a baj, hogy a legtobb trolin korlat van kozepen. Nem akarok ugy jarni, mint Eniko, hogy kell varni vagy 4-re, mire fel tudunk szallni. Ezen kivul gyalog ugyanannyi ido alatt erunk be.

Agi
agi77

Sziasztok!

Meli: A vasasban nagyon jó volt a masszázs, csak azzal foglalkoztunk, kb. 6-7 baba+mamája. 3 alkalom, és egy papírt is kaptunk,meg könyvecskét. Baloghné Fűrész Verát kell keresni a Terhesdiagnosztikán. Vagy a védőnőknél.

Kriszti: a 83-asról a Mátyás térnél a Karolina előtt kell leszállni, 4 évig odajártam fősulira.
Csak az ovi bosszant.

Flóra nem semmi, lefekvés helyett állandóan szegény megboldogult Pápát hajtogatja, tegnap is azt mondta rá hogy Pápa János meghalt. Őrület. És a kezét úgy teszi mintha imádozna. Soha nem csinált ilyet. Nyilván nem kéne hiradót nézni előtte.

Sajna holnap mi inkább vérvételre megyünk, Retek utca most nem jó.

Megyek megnézem Kriszti tippjeit a szegedi receptklubban!

Gabi3
inecsg

Ági,
mi - vagy ki az a Macacica Kép?

Kép

Kép
eszteranyu

Meli:Nálunk a Huggies-ből nem folyt ki a kaka! Próbálj ki egy kisebb adagot.
Nem tán méred a kölköt?!

Gabi3
inecsg

Ági,
nem Kép, azt a cég már elkészítette.
A TEMPO Egészségpénztárnak kell kitölteni 1 formanyomtatványt, majd háziorvossal pecsételtetni, hogy szükségünk van a bicajra, majd elküldeni a TEMPO-nak és ezután lehet venni kártyára a bicót. Itt Szegeden van pár bolt, ahol lehet vásárolni a kártyával.
Csak mindig elfelejtem kitölteni. Pedig már meg kéne venni nagyon Kép.

Borzalmas a babanet még mindig, nekem egész nap elszállós volt. Írtam a szerkesztőnek is (Apu, vagy Apa nicken fut), de még nem válaszolt.
Állítólag nagy gázok voltak (vannak???). Feltörték a szervert valami hackerek. És még mindig nem sikerült kijavítani a hibákat.

Gabi,
köszi a leírásokat.
Flóra nagyon édes. Eszter meg a Feszületnek (amit a templommi esküvőnkön kaptunk) küldi a puszikat állandóan Kép.

K

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszta, a cicam. Kép Latom Te is ujitottad a profilodat. Nagyon helyesek vagytok a kepen. Kép

Agi
agi77

Kriszti:náLUNK nincs GÁZ A baBEnettal csak az a ránfnya billnetyű. Kép
Bocs sziporka vagyok!Kép

Gabi3
inecsg

Köszi Ági Kép. Ez a kép szeptemberben készült egy kollégánk esküvőjén Kép.

És hol van ez a Cica? Itt Szegeden?
Kép

Kép

Kép
eszteranyu

Gabi,
jól áll Kép.
A billentyű nálunk is gáz. Gergő azt mondta, kidobja a CapsLock-ot, mert mindig úgy hagyom, Neki meg csupa kisbetű a nickje Kép.

K

Kép

Kép
eszteranyu

Bea! Mi ott leszünk, ha minden jól megyKép.
Kriszti! Mit szervezkecc, mondtam, h mehetünk együttKép

Ági! Én mindig jegyzetben írom meg a hsz-t (leg nem kell görgetni állandóan az ablakot sem), onnan kopizom, így ha nem sikerül, megvanKép

Enikő! Nekem van egy elektromos medelám, épp meg akartam hirdetni. 10ért odaadom, ha beválik. Ha nem, semmi gond. hívj fel, h egyeztessünk, vagy írj mélást!

Kriszti! Minden rendben, csak naaaagy ruhapakolásban voltam 2 napig GRRRR. Meg alig vagyunk itthonKép

Gabi!
Miért jobb a vérvétel, mint a játszótér? Teee, gyerekkinzó! TUdtam, h csak ezért kellettek Neked... ;)

.:Angi:.
angiszeged

Angi, Ti jottok holnap? Nem jegyzetelek, eleg a suli. Kép Mi is sokat vagyunk kint, de legalabb nem csinaljuk itthon a rumlit.

Kriszta, nem Miskolcon, bar mar egyszer jart Szegeden is. Kép Jo ez kep. Honnan szeded oket?

Lanyok, van icq-m! A szamom: 60082702

Agi
agi77

Ági! Már írtam is NekedKép

Holnap Nekünk necces, mennem kellene okmányirodába GRRRR, de max 1gyereket tudok magammal vinni, így egyet előtte lepasszolok a boltba anyunak, egyet elviszek, szal nem lesz egyszerű a délelőtt. Ha kijön (amit kétlek), akkor benézünk feltétlen.

Írtam Neked az icunKép

angiszeged

Angi, legyszi irj meg 1x, mert elcsesztuk.
Agi
agi77

Kriszti,
nyugodtan be lehet hajtani,mi is mindig behajtunk.

Ági,
hát igen, én trolizni még nem trolliztam. A busszal meg nincs gond.

Képzeljétek, kint hagytam az ajtó elott a csukámat, és az egyik reggelre eltunt. Gondolom valami dög kutya elvihette. Piszok mérges vagyok, mert a kedvenc tavaszi cipom volt, tavaly vettem 20 ezer forintért. Akkor terhes voltam, és kénytelen voltam szper kényelmes cipot venni.

Úgyhogy ma mehetek be cipot is venni a városba, mert nincs tavaszi cipom csak a régi munkáscipoim 15 centis sarkakkal. Kép
Vendég

Dancsi,
munkáscipő 15 cm-es sarokkal Kép! Az nem jó Kép?

Angi,
akkor okés, csak be akartam biztosítani magam. Ne felejtsük el kivenni a kocsiból a gyerekülést...

Ági,
maj én is írok NEKED ICQ-N.
Egy honlapról (www.yatoula.com/gif/pages/aliment.html) töltöm le és másolom ide, mintha fotót tennék. Francia a honlap Kép.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Angi! kösziKép Szupi! Akkor megadhatom a telcsiszámod Neki? Majd ö felhív és elmennek érte! Köszi-köszi
Puszóka
Enikö

ceniko
Szeged

PErsze Enikő! Add meg Neki nyugodtan, vérom a hívást!

Mi elmentünk a Retek játszóra, de nem voltunk úl sokan. AZért jó volt, bocs mindenkitől, biztos koicsit antiszocnak tűntem, de rohangáltam Virga után mindenfeléKép
Képzeljétek, újabban a mosogatónál kell összeszednem, felmászik és pancsol. Jó mi?
Szép napot, együtt alszanak a lányaim, hihetetlenKép

angiszeged

Sziasztok Lanyok!
Kriszta most irta, hogy toroltek a babanetrol, es ahogy elnezem meg sokmindenkinek megszunt az azonositoja-profilja. Ha gondoljatok menjunk at egy masik forumra, mondjuk az indexen.

Agi
agi77

Hu Lanyok, Angin es rajtam kivul mindenkit toroltek.
Agi
agi77

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9088222&la=41644130

Ez a regi szegedi topik az indexen, ha van kedvetek irjatok ide! A masik lehetoseg, hogy mindenki ker uj jelszot.
Agi
agi77

Sztem megoldás lehetne, h míg a babanet rendbe nem jön, addig index. AZ nem rendetlenkedik mióta megcsinálták, gyors nagyon.
RÉszemről arra voksolok.

angiszeged

Most mi van?? Kép
Enikö

ceniko
Szeged

Regisztráltam más néven, szerintem órák kérdése és összeomlik ez az egész babanet.
Azért remélem, sikerül helyreállítani a hibát.

Lányok, addig jó lenne máshol beszélni.

Kriszti-Eszteranyu
krisztinka

én újra regisztráltam magam.
dancsi1

Én meg Gabici lennék, ezután Gabella néven.

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella

És a beígért képek Edi szülinapjáról.
Gabici
KépKépKép

Gabella

gabella

Jesszus!
Nem egymás mellé akartam!Bocsi.
Gabici
Kép

Kép

Gabella

gabella

Gabici,
gyere az indexre. A regisztráció kissé lassan megy, mert egy ideig a regisztrálás után nem írhatsz, de jobban muxik, mint ez a vacak.

tüneményes a szülinapos Edi. Kép

A hintalovat most kapta?
dancsi1

NAgyon édes Edi! Mégegy* isten éltesseKép

angiszeged

Sziasztok!
Nem tudjátak véletlenül, hogy a cirkuszba (szvese pálya Prágai cirkusz) mennyi a belépö? Gyereknek (piciknek) is kell fizetni?
Köcce
Enikö

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Most mi van? Ide írunk vagy nem ide? Nem értem én már ezt az egészet. Kicsit nem néz be az ember, és minden megváltozik.
Mindegy, azért megpróbálok ideírni, utána meg megnézem, hol vagytok.
Szóval mi jobban vagyok, kezdünk kimászni a náthából. Engem kapott el utoljára Kép

Amióta itt a tavasz, sokat sétálunk (amíg még tehetem...), bár igazából nem is kellene sétálni, csak kiállni pl. a Csongrádira, és Tomika nézi a trolikat, buszokat. Már gondoltam, hogy viszek le egy sámlit, és leülök. Kép
Meg persze imád hintázni, és sétálni (még mindig kézenfogva). És minden szemetet összeszed. Múltkor pl. egy faldarabot kellett megszeretgetnünk Kép
Alvás: naponta egyszer dél körül 2-3 óra (!). Este meg 7-re kész van, 8 körül alszik.

Szavak: apa= ati, anya= ajci, tata= táti, meg persze a cici.
Múltkor hazajöttem a fodrászól, és hallom, hogy: "ajci cici ajci cici".

Ági!
Nagyon helyes Kristóf az unokatesókkal! Meg a barátnővel is! Mi is vettünk már bicikliülést és védősiksakot is, de mi Apa bringájára szereltettük. Kiváncsi vagyok, mit szól majd hozzá Tomika. Én a kis kocsival szoktam tömegközlekedni.

Gigi!
Nagy-nagy gratula!!!!!!!!!!!!!

Dancsi!
Nagyon jók a képek Jozsóról! Igazi fiú!

Gabi3!
Nagyon ügyi Flóra! Mi már egyszer meghosszabbíttattuk a pisivizsgálatra szóló beutalót, de sajnos most sem sikerült. Mi eddig kisedénnyel próbálkoztunk, de persze Tomika – aki azelőtt minden este fürdéskor menetrendszerűen lepisilt mindent – mostanában csak pénteken vagy szombaton hajlandó. Én is vettem már zacsit, de közben ismét lejárt a beutaló.

Gabici!
Utólagosan is boldog szülinapot Edinek! Szuperek a képek!

Angi!
Nagyon jók a képek! Virág tényleg nagyon csini a farmercuccban! Bogi meg nagyon aranyos!

Bea!
Gratula Katának a forgáshoz! Köszi a talimeghívást! Most úgy gondolom, hogy el tudunk menni! Remélem, nem jön közbe semmi!

Kriszta!
A munkaügyi központba megyek vissza ügyintézni.

Meli!
Még egyszer nagy-nagy gratula a Rubenhez! Nekünk a Biopon vitality vált be a kakifoltra. Beáztatom, és mindig tökéletesen kihozza. És színes ruhához is jó.

Nóri!
Látom, Léna nem fél aporszívótól! Tomika csak a morzsaporszívót szereti, a nagytól fél. Gartula a házassági évfordulóhoz!

Zita!
Nagy-nagy gratula! Gyönyörű baba Márk! Jó egészséget nektek!

Próbálok képet feltenni:

Tomika az unokatesóval:
Kép

Tomika apával szemetet szed:

Kép
Sziasztok!
Tünde+Tomika
ptünde

Sziasztok!

Sajnos,egy kicsit tovább maradtunk otthon.Meghalt a férjem anyukája.Kedden jöttünk vissza,akkor meg a géppel volt gond.Örülök,hogy hiányoltatok.

Gabici!

Boldog szülinapot kívánok az Edinek!!!

Végignéztem gyorsan a képeket.Minden gyerek gyönyörű!!!

Zita!

Gratulálok!

Ildi
ildi74

A Noémi egy kicsit hízott.Az este mértem,9 hónaposan 8120g.A hosszát nem tudom,majd kedden leméretem a dokival.Mászik ezerrel,mindenhez odamegy,amihez nem kellene.Ha fogjuk a kezét sétál.Úgy is megy megy már,ha csak az egyik kezével kapaszkodik.Imád menni,nem fárad el.A babakocsit utálja,mert ő inkább sétálna.Már fél percre is elengedi a járóka rácsát,és áll egyedül.(A járókában nem sokat van.)Amikor elveszíti az egyensúlyát,akkor leül.Rengeteget esik szegény,pedig a nyomában vagyok egész nap.

Ildi
ildi74

Ildi, részvétem anyósod miatt!
Már tényleg hiányoztál.

Jó kis kavar van itt a babaneten. Remélem most már rendbejön. A magam részéről szívesebben maradnék itt, mint az indexen.

Lányok, a talin lesz mit megbeszélnünk úgy látom.

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?