A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Krisztinka, drága barátném!KépKép
Jaj, el se hiszed, mennyire örülök, hogy látlak!!!!!!KépKépKép
Mi van Veled, gyere lécci ide gyakrabban, annyira hiányzol! És Gabó is...nagyon..Kép
Ja, én nem kaptam mélt...Kép

Beszti dokinéni!Kép
Nem akarok nagyot koppanni, ezért inkább várok még...meg hát annyira nem hiszem, hogy baba lenne a dologban...semmit nem érzek cicifeszülésen kívül...pedig, tudod gyakorlott vagyok már a koraterhességekben...sajnaKép

Panna!
Na, a tiéd se semmi...jó kis tananyag...
Az enyém vezetési ismeretek, aztán még van a tervezési ismeretek is, a maradék kettõ könnyebbnek bizonyul, és végeztemKép)
Június már a befejezések hónapja lesz, eljön végre az államvizsga ideje...Már nagyon-nagyon várom...vagyis csak a másnapjátKép
Édes lesz a pihenésKép

pusszantás,
Ancsi
Ancsi

AliceKép
Talán túlzás és nem túl szép Tõlem, de akkor el kéne gondolkodnod azon, hogy le tudod-e élni az életed Mellette... Ilyesmirõl nem lehet csak úgy lemondani, ez túl nagy áldozat lenne! Boldog vagy Vele? És boldog leszel akkor is, ha sosem szeretne majd babát? Ne hragudj kérlek, nem akarlak megbántaniKépKép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok Lánykák!

Csak egy gyors bejelentkezés:
Tegnap este degeszre tömtem a pocakom az ünnepi vacsival! Most legalább már el tudom képzelni, milyen lehet gömbölyödõ pocival meglenni!Kép
Moni!Kép Néha nálunk is kellenek szünetek, az én párom is tipikus férfi!!Kép
Lora!Kép Remélem a tapolcai kirándulásaitoknak mielõbb meglesz a gyümölcse!!KépÉn nagyon szorítok nektek!
Ancsika drága!Kép Mondtam én, hogy gyanúsak a cicijeid!Kép Kérlek mutass példát, hogy magas prolaktin szint mellett is lehet babás valaki!!!Kép
Alice!Kép Ne szomorkodj! Adj egy kis idõt a párodnak, hogy megértse a Te vágyaidat! Beszéljétek át mégegyszer a dolgot!
Búfelejtõnek: KépKépKép!

Pusz, Sien.
Sien

Doris!

Van egy kis probléma ezzel SZERELMES vagyok bele tíz éve,de a gyerekrõl nemtudnék lemondani még az õ kedvéért sem.

Sien!
Már nagyon sok idõt adtam neki,meddig várjak még 40 éves koromig nem várhatok.
Puszi Alice
Alice

Sien!Kép
gyanúsak...DE én félek attól, hogy most babás legyek, mert akkor megint bekavar a prolaktin és nem hiszem, hogy túlélnék egy harmadik babahalált...Kép
Jó lenne tudni mindig ezeket a nyavalyás hormonszinteket...hogy ne görcsöljünk rajta, melyik alacsony, vagy magas éppen..

Ancsi
Ancsi

Alice,
Olvastam a soraidat és nagyon bántó lehetett amikor azt a bizonyos mondatot mondta, de azt gondolom, hogy hajnali 3 óra nem igazán alkalmas az ilyen horderejû dolgok mgevitatásához! Szerintem mindeképpen próbáld újra, és azt is próbáld kideríteni, hogy mi a valós oka annak, hogy nem akar gyereket, mert az albérlet meg a mi nem tudjuk felnevelni az szerintem nem valódi ok. Nézd meg Beszti esetét (õk is albiban kezdték és tessék)!
Szerintem valami egész más oka lehet, pld.:gyermekkori sérelmek, félelelem a felelõsségtõl, félelelem az apaságtól stbstb.)
Nem akartam tolakodó lenni segíteni!Kép
Breki
Breki

Alice!

Albérletbe is lehet gyereket szülni. Neki nem ez a fontos.
Látod, irtam feljebb, hogy minekünk is mennyire kilátástalan volt az egész: sehol egy gazdag szülö, aki majd segít, én tanár vagyok, a fizetésemet képzelheted, férjem kezdö volt, szintén nem tul nagy fizetéssel.
De a gyerek kellett. És nem bántam meg.
Nagyon megértelek.

Kérlek, próbálj vele beszélni, hogy ez neked nagyon-nagyon fontos!!

Ne haragudj, erröl nem tudtam, és bocsásd meg, ha esetleg tapintatlan voltam.

Jaj, nem tudom, hogy mit irhatnék, hogy megint ne legyek tapintatlan, de ez igy nincs rendben.
Nem szabad ennyire elkeseredned!

Beszti
Beszti

Ancsi,
Ha baba van a pocakódban azonnal menj dokihoz, mert a magas prolaktinod a terhesség elsõ trimeszterében veszélyes!!!!!!

Breki
Breki

Ancsi,
Ha baba van a pocakodban azonnal menj dokihoz, mert a magas prolaktinod a terhesség elsõ trimeszterében veszélyes!!!!!!

Breki
Breki

Breki!
Sajnos ezt tudom, de nem is tudom mivel lehet segíteni ilyenkor??
Ekkor is progi-készítményt adnak??

Ancsi
Ancsi

Alice,
Csatlakozom Besztihez. Ez így nincs rendben.
Különben tudom milyen nehéz lehet a dolgod. Tesóm férje is ugyanilyen. Nem lehet vele beszélni és ha komolyra fordítod a szót akkor meg a képedbe nevet és nevet és nevet. Mondtam tesónak, hogy ez egy védekezési reakció a férje részéröl, ezzel nem kell törödni, csak mondja szépen végig a mondókáját.

Arra gondoltál, ha így nem lehet vele beszélni (mert látom tényleg lehetetlen) leírni neki az érzéseidet és kérd meg olvassa el? Nálam ez bejött úgy 6 éve a páromnál, mert képtelen voltam szóban elmondani és leírtam. Mire elolvasta már csak mosolygott és utána sohasem vitatkozott abban az ügyben KépKép

Krisztinka, KépKépKépKépKépKépKép
Szégyenlem magam! Én megkaptam a méledet. De jó, hogy beugrottálKépKép

Üdv,
Moni
mj

Ancsi!

Persze, OKÉ!
Csak olyan jó lenne az a jó hir!
De ugye irsz, ha már... KépKépKép

Kriszti!

Halihó!
Mi van veled???? Folyton várom, hogy valaki "régi" is ujra jöjjön. (Föleg jó hirekkel!) Ancsi is eléggé itthagyott minket (most már megint van!Kép), Gabó balesetet szenvedett (hódeszkával?), ugyhogy ö sem tud irogatni.
Még meddig tart a "szünet"?

Beszti
Beszti

Ancsi,
Nem Bromocriptint kell majd szedned és sárgatest hormont pótló/segítõ hormonkészítményt!

JÓ TANÁCS! HA BABA VAN A DOLOGBAN NE HALLGASS RÁNK IRÁNY A DOKI DE AZONNAL!

Breki
Breki

Doris!

Te irtál?
Mert kaptam egy tök üres levelet (egy Axeleros címröl...)
Ha igen KépKép, akkor küld el mégegyszer légyszi!

Beszti
Beszti

Ancsi,
A nem után vesszõ van! Tehát Bromot írtam!
Breki
Breki

Mindenki!

Köszönöm a jó tanácsokat valószinü hogy leírom neki mi bánt meg mit érzek csak elõbb szerzõdést kell kötnöm egy papírgyárralKépKépKép
Olyan jó hogy itt vagytok nekem!
Pusz mindenkinek Alice
Alice

Sziasztok lányok!

Még nem voltam ezen az oldalon, de nagyon érdekes dolgokat olvasok. Most már látom, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal. Én is már több éve szeretnék babát, de eddig nem jött össze. Most második alkalommal voltam hüvelyi UH-on, melyet a Clostil.. után kell csináltatni, és megnézik, hogy van-e érett tüszõ, amennyiben van Profasit adnak be injekcióban, mely segít megrepeszteni a tüszõt. A mostani alkalom reményeket ébresztett bennem, mert szép nagy érett tüszõk látszottak. Már 2 napja "dolgozunk" rajta, remélem most hatásos lesz.
Sziasztok!
Edith
Névtelen

Ancsika, drága!

Én hétfõn csináltam egy tesztet, holnap reggel megismétlem, (egy héter rá akartam, de addig nem bírom ki) és ha az is 2 csíkos lesz Kép , akkor hétfõn megyek a dokihoz.
Kérlek szépen legkésõbb hétfõn Te is csináld meg a tesztet! Annyira szorítok Neked!

Persze mindenkinek drukkolok, hogy babás Kép legyen mielõbb, csak Ancsit személyesein "ismerem".

OFF1: Nekem is 5 visgám és egy gyakorlati jegyem már megvan, még 1 vizsga kell. De juszt sem izgulok miatta.

OFF2: Ma van a kislányom (Gyöngy) névnapja, úgyhogy ma lufis ünneplés lesz! Kép
gyöngyöske

AliceKép
Bocsi, a Szerelem komoly érvKép A levél jó ötletnek tûnikKép DrukkolokKép
BesztiKép
Az a levél nem én voltam. Tiszta dili volt ezért csak késõbb tudtam elküldeni de remélem már oda értKépKép

doris

Breki!
IGENISKépKép

Remélem tényleg tudnak segíteni, ha tényleg bébi kopogtat odalenn..Kép
Ez a sok hormongyogyi nem okoz fejlõdési rendellenességet?
Ilyet is hallottam már orvos szájából...

De hát mit lehetne mást tenni velem, selejtessel??
Bogyóval pótolni, amit én nem tudok megadni neki!

Na, jövõ héten kiderül, miért késikKép

Ancsi
Ancsi

Hajrá Ancsi!!Kép
Sien

Haliho Lanyok!

Jelentem, tulvagyok a 3. napi vervetelen, eredmeny egy het mulvaKép

Moni: jaja, en is hallottam a Peterfy kimelo csaszarjarol, allitolag ok a legjobbak. Konkretan Zachert hallottam, hogy o nagyon jo. En sem tudtam egyebkent, hogy gondjaid vannak a szemeddel. Nekem is minusz 5-os a szemem, de allitolag ezzel meg siman lehet szulniKép Legalabbis remelemKép

Krsiztinka! En nem kaptam am mejlt, de dehogy vagy elfelejtveKép Mizujs veled?Kép

Alice! Hat oszinten szolva, en is azt gondolom amit Doris! Vajon o mennyire szeret teged, ha nem erti meg a vagyaidat? De hatha az irasos modszer segitKép

Pusssz: orsoly
orsoly

AncsiKép
Ezt a "selejtes" szót tessék gyorsan visszaszívni!!!!!!!!! Júúúúúúúj, most nagyon-nagyon mérges vagyok!!!!Ki mondta Neked, hogy selejtes vagy???? Kikérem a Te, az Én meg a Mindenki nevében!!! Ugye nem gondolod komolyan?KépKépKép Kérlek-kérlek ne gondold ezt MagadrólKépKép Egy csomó pozitív, jó, emberséges tulajdonságod vanKép!! Olyan ami másoknak nincsKépKép Fel a fejjel!!KépKép
BesztiKép
Megkaptad?Kép Mi a véleményed?
EdelweissKép
Tündér vagy a gyógynövényes tippjeidértKép
GyöngyöskeKép
Drukkolok, hogy hétfõn a dokinál köss kiKép Csak aztán ne felejts el Minket tájékoztatniKépKép
EdithKép
Remélem sikerülni fogKép

doris

Drága Gyöngyöske!
Ez aztán a jó hír!!! GRATULA!!!KépKépKép
Milyen boldog lehetsz most...Kép
Remélem gyorsan nyomdokaidba léphetek...de csak sikeresen szeretnékKép

pussz,
Ancsi
Ancsi

drága doris!Kép
eccerûen imádlak, Te pedig egy tündér vagyKépKépKép

Alice!
Nem is reagáltam a fentebbiekre...csak magamban. De ott egyfolytában azon morfondírozok.
Valami oka lehet, hogy ilyeneket mondd...az én férjuram is ilyen, mihelyst komoly témára váltok, egybõl hülyülni kezd.Kép
Ilyenek ezek a férfiak? Örök gyerekek?

Ancsi
Ancsi

Ancsi!

Nekem mondod néha jól KUPÁN KÉNE VÁGJAM !egy palacsintasütõvel.:I Igaz?
Alice

Lányok,
ez a dioptriás dolog érdekes, nekem a dokim azt mondta mikor megkérdeztem, hogy a szülés elõtt mindenképpen kikérné szemész szakvéleményét. Nekem -3,5-es a szemüvegem.
Megjegyzem a barátnõmnek egy felessel erõsebb és õt az Õ dokija nem is engedte hüvelyi úton szülni.
Akkor et most hogy van?
Breki
Breki

Alice!KépKép
...például igen! És akkor megmutathatnád, hogy Te határozott és kõkemény, fõleg KOMOLY asszonyság vagy!!!KépKép

..de azért próbáld ki!Kép

Ancsi
Ancsi

Sziasztok Lányok!

Hajnalban szörnyû fájdalmakra ébredtem és megjött. Legalább szülési fájdalmak lettek volna. Egyébként nem szoktam, de most be kellett vennem 1 no-spa-t, 1 óra múlva mégegyet, amire elmúltak a görcsök, de úgy kiütött hogy 3 órát kábultan aludtam. Mostmár megfürödtem és jobban vagyok. Tegnap nagyon sokat sírtam és a férjem is nagyon szomorú volt. Ez lesz a negyedik ciklusom. Milesz ha nem jön össze a baba 6 ciklus után sem. a serophennel mindenem rendbe van téve. ha minden rendben van mindkettõnkkel akkor miért nem jön össze és pl. az inszemtõl miért jönne össze?

Alice!
néha nehéz a férfiakkal, de nem tehetsz mást csak keresel egy megfelelõ alkalmat amikor nem fáradt éhes, ideges stb. és megbeszélitek. elmondod neki mit érzel mit szeretnél és meghallgatod õt is. lehet hogy többször neki kell futnotok hogy megértsétek egymást és találjatok valami megoldást.

Szonja!

Ne haragudj, nem akartam neked támadni, valóban a levelem túl tényszerûre sikerült, meg akkor már látszott hogy meg fog jönni és a tegnapi napot végigbõgtem. úgy hiszem neked is nekem is és mindannyiunknak nagoyn nehéz ez a terméketlenség. azoknak is akik már elvetéltek, azoknak is akiknek meg nem sikerül teherbe esniük. csak szerettem volna elmagyarázni, hogy milyen is egy vetélés után. most meg már teljesen rendben vagyunk mindketten és még se jön össze a baba.
nem tudom miért kell még ezt a terhet is cipelnem, és ma van az édesanyám halálának 12. évfordulója is.

Edelweiss kérlek javíts ki a listán.

Marcsi
Marcsi

Marcsi!
Nem haragszom, hiszen irtam is akkor, hogy tudom szörnyen hangzik amit irok... És mindenkinek vannak rossz napjai, fõleg ha közeledik az a bizonyos! Tehát szent a béke! Kép
Pusz, Szonja
Szonja

Drága Marcsi!
Kép
Nagyon szomorú levelet írtál ám...
Azért tudd, hogy itt mindannyiunkra számíthatsz, a vállainkon szabadon kisírhatod magad.
Én tudom mit érzel....az én elsõ kisbabám nemsokára egyéves lenne..., a második meg most született volna...de hát ez van.
Mi nõk rengeteg fájdalmat el tudunk viselni, és még akkor is feltartott fejjel megyünk elõre, ha úgy tûnik: nincs kiút.

De nekünk van kiút! Kicsit hullámvölgyes ez az egész, de hidd el meglesz a gyümölcse a fáradozásoknak! Kép
Ez a cél - egy édes kis gyerek - lebegjen a szemed elõtt, és tudd: nem szabad feladni soha!!!
A könnyeink potyognak néha, de eljön az idõ, amikor a kis lurkók elsõ szavain, örömünkben sírunk majd...

Ugye elhiszed?

szer-szer,
Ancsi
Ancsi

Edith! Udv itten, remelem hamar sikeres leszelKép

Marcsi! Irgum-burgum teringette, 4 honap az meg semmi! Total egeszseges embereknek is legalabb fel evet adni kell maguknak! Hiszen annyiszor leirtul mar, minek kell teljesulnie ahhoz hogy baba leygen....Csoda, hogy meg nem haltunk ki! Te meg annyira stresszelsz ezen, hogy az mar nem tesz jot! Igenis tessek valahogy kikapcsolni. Ismerek olyan part, akikkel semmi gond nem volt, fel evig nem jott ossze, akkor elmentek nyaralni egy hetre, es azon az uton fogant a baba! Szal az sokat szamit, ha kikapcsolod magad a hetkoznapokbol, stb.

Hmmm, erre a dioptriara majd en is rakerdezekKép

MOni: ja es Pucur dokijahoz ugy megyek, hogy Pucur is ottan leszKép
orsoly

Drága Marcsi!

Ne kinozd magadat!!!!!!!
Miért ne jönne össze??? Nem szabad igy nekiállni a dolgoknak!
Hagyj a szervezetednek idöt. És ha spontán nem jön most össze, akkor majd az inszem.KépKép Hány embernek sikerült már! Kép És hány reménytelen eset (és a TIETEK NEM AZ KépKépKépKép) végzödött jól! Kép
Te tényleg akkor teszel magadnak a legjobbat, ha reményteli vagy! Kép
Nem törhetsz össze minden alkalommal ennyire! Eyg picit el lehet keseredni, de aztán ujra fel! Kép
A babád is egy erös, egészséges anyut akar. KépKép
És késöbb is lesznek gondok, mindig. Az nem baj! Tessék túléni és legyözni! KépKép

Nekem is volt két gyógyszeres sikertelen ciklusom, minden érzésedet megértem. De kérlek, fel a fejjel!

Beszti
Beszti

Doris!

Mél ment vissza!

Beszti
Beszti

Szija OrsolyKép

Hol tartassz eppen?nem kapsz semmi bogyot?

Ancsikam olvaslak csak nem ertelek!Szoval nem megy lejjebb a gyogyitol a prol.??

Beszti
En is orulok nekedKépKépMilyen szunet!????Ja gabo lassan jon,a mult heten beszeltem vele.

Nalam semmi kulonos,rajtam asszem oktatni lehetne!Kép
Meg okt. utolso heteben kaptam meg az 5 puregon szurit+egy peterepesztot.Hat azota se kep se hang,azaz nem jott meg!!!!31.-en ertett tuszo laccott UH-n.Ertitek ezt??E. nem valaszol,dokihoz csak jovo pentekre kaptam idopontotKép
Valami nagyon el van bennem cs...ve!

Cuppppp,
Krisztinka
kriszti

OrolyKép
Igazad van, fõ az optimizmusKép
Lányok-JányokKépKép
Egy kicsit kihúzom innen a lábam aztán eluralkodik sokakon a búbánat!!! Hát hogy van ez????KépKép
Olyan szomorú dolgokat írtok, hogy az csak naKépSzerintem most már mindenki kisírta magát és akkor nevetgélhetnénk isKépKép Én a minap említettem a Páromnak, hogy februárban "lányos" bulit szervezekKép Erre Õ: "De ugye nem fogtok összeesküdni a Fiúk ellen?Kép" Mire tud ilyenkor gondolni??? Tényleg gyerek mégKépKépKép De én így imádom!!!Kép
Úgy döntött csinál magának egy "görbe" napotKépKép Hát remélem, hogy valóban "görbe" lesz, mert ha egyenes...KépKép
MarcsiKép
SajnálomKép Tudod a szívedben mindig ott lesz és Te is az Övében csak most más dimenzióban éltekKép 4 hónap az nem a világ!!!KépKép
AncsikaKép
Ez a hangulat máris jobban tetszik ámKépKép
BesztiKép
Odaért a mail vagy ennyire kiütött a tartalma?KépKép

Puszi Nektek csüggedõk és vidámkodók de semmiképp sem SelejtesekKépKép!
doris

Krisztinka!Kép
Nincs még semmiféle bogyó, a múlt héten konziztam a dokimmal, aki a gyogyi elõtt egy bizonyos MRI-vizsgálatra küldött el, kideríteni van-e mikroadenómám, ami esetleg okozhatja a magas proliszintet.
Ha nincs, jöhet a bogyó...
Most viszont valami bibi van a szisztemben, ugyanis 15-én kellett volna megjönnie, a hõm a mennyben, cicijeim fájnak, de egyébként semmi más..."megszokott".

Nemtom mi van, de jöv7en tesztelek egyet, ha addig nem jelentkezik...valami, vagy valaki..Kép

ezek mennek, meg a bárányfelhõkKépKép

Krisztinka, drága olyan jó olvasni soraidat..Kép

MÉÉÉÉÉÉG-MÉÉÉÉGKép

cupppa,
Ancsi
Ancsi

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de most volt erõm újra benézni, mert sajna megint megjött.
Kérném, hogy valaki javítson ki. 33 c 7 cn.

Voltunk a Budai Meddõségi Központba. Elkezdõdtek a vizsgálatok. Vettek vért hormonvizsgálatra, lesz nõgyógy., és a férjemnek spermavizsgálat. Egyelõre ennyi. Ha nem lesz nagy baj, akkor márciusban valószínû meglesz az elsõ inszem. Ja, és ez a Budai doki egybõl megállapította az eddigi leleteimbõl, hogy a ciklus 3. napján magas az FSH (folliculus stimuláló hormon). De elõbb még õk is kivizsgálnak és majd csak utána lesz bármiféle gyógyszeres terápia. Úgy hogy most várom, hogy teljenek a ciklusok, a hónapok és minél elõbb elvégezzék azt az inszem.-et. Amúgy a doki nagyon rendesen és kedvesen elmondott mindent részletesen, és a többi dolgozó is akikkal dolgunk volt, készségesen segítettek. Mivel elõször jártunk ott, nagyon nem tudtuk, hogy mi hogy megy, de õk tényleg mindent elmagyaráztak. Így szerencsére az elsõ benyomásunk jó a kórházról.

Esélyes lányok: tessék tesztelni!!!

Örülök, hogy itt lehetek újra.

Szonja: tiveletek mi újság? Hogy haladtok?

Puszi: Éva
Éva

Szijja Éva!
De jó, hogy jelentkeztél! Kép Kép Kép
Örülök, hogy szimpatikus az új dokid! Úgy néz ki, hogy fej-fej mellett haladunk: ha minden jól megy (számitásaim szerint)kb. március 1 és 6 között lesz nekünk is az elsõ inszem.
Gyere sûrûbben!
Pusz, Szonja
Szonja

Szia Éva!
Olyan kár, hogy ritkán jössz, Te is beletartozol a "régi mag"-ba...úgy látszik mostanában sokan elõtünedezünk onnanKépKép

Remélem mielõbb rendezõdnek a dolgaid és a hormonjaid is!Kép

cuppa,
Ancsi
Ancsi

ÉvaKép
Drukkolok NektekKépJó, hogy szimpi a helyKép
KrisztinkaKép
Bocsi még nem ismerlek és nem igazán tudom, hogy Nálad mi a gond? Miért kapod/kaptad a szurikat?
BesztiKép
Nem kaptam meg a mailt, mi lehet a gond?

doris

Krisztinka!

Most nem szedek semmit be, jovo heten elmegyek Pucur dokijahoz! REmelem o kitalal valamit, hogy osszejojjon ujra a babaKép Egyebkent voltam 23. napi vervetelen (eredmenyt nem sikerult ertelmezniKép), ma pedig 3. napi vervetelenKép Szal majd meglatjuk....

Pussz: orsoly
orsoly

Alice
10 ev es nincs egy csatorna amin beszelhetnel hozza?
Ha komolytalansaggal eluti a mondandodat akkor kezd komolytalanul. Vagy ne terj egybol a targyra, hanem eloszor ird korul a problemadat.
Azt irtad O is orult a kisbabanak.....szerintem nincs nagy baj azaz meggyozheto kategoriaba tartozik.

A level is jo otlet de mi van ha nem hajlando elolvasni....
Melinda

Lányok,
én mára lassan elköszönök Tõletek,
legyetek nagyon jók és legyetek jókedvûek!KépKép

Millió pusszantás,
hétfõn találkozunk ugyanittKép

Ancsi
Kép
Ancsi

AncsikaKép
Neked is hasonló jókat ám a hétvégéreKépKép

doris

Igen, mindenkinek jó pihenést és szórakozást.

Hétfõig
Panna
Panna

Melinda!

Szerintem meg nagy baj van mert amint kiejtem a számon azt a szót hogy gyerek átmegy állatba.Még körülírással is próbálkoztam már.Már mindent megpróbáltam higgyétek el,csak a véletlen segítene rajtam pl:becsusszanna a baba.Abban biztos vagyok hogy akkor már nemtenne semmit hisz emlékszem rá hogy viselkedett az elsõnél.

Ancsi!
Neked is jó 7-végét kívánok.És MINDENKINEK Kép-gós at.

Alice
Alice

Szia Éva!Kép Úgy látszik tényleg van telepátia! Éppen ma gondoltam Rád, meg akartam kérdezni a csajszikat, hátha valaki hallot Rólad, csak éppen lehalt a Babanetem. Erre mire megjavult, már itt is volt a leveled!!!Kép Örülök, hogy jók az elsõ benyomásaid a BMC-rõl. Kitartás, mindjárt itt a március és elõbb-utóbb a várva várt babóca is!!!Kép
Krisztinka!KépKép Nem akarnak valami gyogyit adni, hogy megjöjjön a mensid? Jó lenne, ha sûrûbben tudnál írni!!Kép

Lassan én is lelécelek, úgyhogy jó hétvégét mindenkinek!KépKép

Pusz, Sien.
Sien

Doris!

Pedig ment, és nem jött vissza. És reply-vel küldtem, tehát a címet nem birtam elrontani. Még kétszer elküldtem, hátha...

Kriszti!

Akkor én elhagytam valahol magam. A legutóbbi emlék, hogy nem jött össze, és most szünet van (és védekezés).
vagy nem? Bocsi...
Arra, amit irtál:
??
Ez most mi?
E. sajnos mostanában ritkán olvasható! Legutóbb sziveszterkor jelentkezett a topicjában.

Alice!

Mindig elkeseredem ezen, amit irsz.
Komolyan, utálok ilyet irni, de biztos, hogy ö az igazi? Nem csak te szereted?
Ha igen, ö is szeret, akkor miért ilyen ebben a témában?
Meg lehet, hogy örült a gyereknek, de nem mondaná, ha véletlenül becsúszna, hogy csak te akartad? Esetleg késöbb?
Minden más jó?
A kapcsolatnak van egy alapja: egy felé megyünk, egyet akarunk, és azért, ha kell küzdünk.
Biztos, hogy az albérlet az ok?
Valahogyan változtatni kellene. Nem várhatsz arra, hogy becsuszik a baba, mert az igy elég valószinütlen. Ne haragudj ezért, hogy megmondom, de igy van...
Nagyon szeretnék segíteni, és nagy baj, hogy nem tudok.

Beszti
Beszti

BesztiKép
Nem kaptam semmit.... Ha publikus bemásolhatod a véleményedet ideKép Én csak az Õ levelét nem akarom itt publikálni(meg a tel.számát), mert tudom, hogy sokan olvassák ezt az oldalt, köztük orvosok isKép
Egyébként E.-nek már viszonylag rég írtam de sajnos nem jött válasz... Ha válaszol "privátban" teszi ezt?

MIndenkinek jó hétvégétKépKép

doris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?