A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Timi Kép
Megjöttem a körutamról. Csak egy kis barna maszat. Hívtam a dokit, de azt mondták egy fél óra múlva hívjam újra. Addig tűkön ülök, na meg egy kis barnás maszaton Kép

wish

Beszéltem a dokival, azt mondta szedjem tovább a gyógyikat. Úgyhogy szedem tovább a gyógyikat és pihenek, bár ezt nem mondta Kép
Istenem, bárcsak sikerülne mindezek ellenére.
Reggel óta tesztet kerülgetem Kép De mostmár mindenképpen várok vele vasárnapig. Ha addig megjön rendesen, akkor annyi, ha csak pecsételek, vagy az sem, akkor tesztelek. Addig meg csendben aggódom.

wish

Wish!
Amíg csak így vagy, addig nincs baj. Én még reménykedek, veled együtt. A statisztikát inkább tartom én helyetted, de csak addíg, míg el nem kezdjük. Utána már inkább nem.
Enigma!
Fogamzásgátló előtt 28 napos ciklusom volt, mióta abbahagytam egy éve, azóta fixen 24. Nem tudom, okozhat e gondot, de Dévaink úgyis megmondja majd. Tegnap voltam nőgyógyásznál, persze épp kezdett megjönni, de mondta, nem baj. Kicsit kellemetlenebb volt így a vizsgálat, de mindent le tudott venni. Hétfőn megyek be hozzá a kórházba, megcsinálja a vérvételeket (hormon, Aids, meg hepatitis). Viszont tegnap megint gondok adódtak. Édesanyám szerint penicilin érzékeny vagyok. Dévai mondta, hogy csináltassak egy vizsgálatot, mert a tenyésztések ilyen alapon mennek, s nem jó, ha allergiás vagyok. Na most ilyen tesztet két helyen csinálnak. Bpesten a SOTÉN, ott 3-4 hónap a várakozás, Szegeden meg 3-4 hét. Most ezen fogjuk elbukni... Próbálok ismerős után kutatni, aki Pesten tud segíteni, de ha más nincs szabi, s megyünk Szegedre a párommal. Minden meglesz, s ezért várjak hónapokig... Olyan igazságtalan ez. Bár nektek nem kell mondani.
Még mindig nem lelem a Várva várt babákat. Egy hónap múlva meg vizsgaidőszak. Kétségbeesek...
Lldicsi
Nem raksz fel képet viditónak?
Kismamik
Valami boldogító hírt.

Eszter
Kép
roxal

Roxal Kép
Komolyan két helyen csinálnak csak penicillin érzékenységi vizsgálatot? Ez hihetetlen. Ezt ki mondta, biztos jól tudja? Ez nem valami egyszerű vizsgálat?
Akkor te antibiotikumot se nagyon szedhetsz, ugye?
Egyébként én is kölcsönadom szívesen a könyvet, ha nem sikerül megszerezne, vagy nem jön össze Enigmával a randi. Mi a Dplazahoz lakunk közel.
Miből vizsgázol?

wish

Wish!
Újabb hírek. Férjem jövő pénteken megy andrológushoz. Mehetett volna ma is, csak hát az 5 nap hibádzik... Ez legalább jó.
Antibiotikumot szedhetek, rengeteg olyan van, ami nem tartalmaz penicilint, meg származékait. Allergiaközpontban mondták, meg az anyósom is ezt mondta, ő meg háziorvos, meg homeopátiás orvos. Azért kell klinikai háttér, mert a penicilinérzékenység ominózus esetben fulladást is okozhat, s vérből mutatják ki. Ha baj van, kell az azonnali segítség, meg a vért is azonnal meg kell vizsgálni. Tehát speciális.
Én a XI kerületben lakunk, de Budapesten nincsenek távolságok. Köszönöm a felajánlást. Jogi egyetemen vagyok negyedéves, s 9 vizsgám lesz május-júniusban. De gondolkodás nélkül feláldozom, ha Dévai azt mondja, hogy egy hónap múlva indulunk. Addigra lesz meg minden eredmény. Anyósom azt mondta, hogy Szegeden el tudja intézni soron kívül a vizsgálatot. Tehát legrosszabb esetben megyünk oda. Ugye még mindig nem jött meg neked?

Eszter
Kép
roxal

Roxal Kép
Háát, mást nem tudok mondani, mint azt, hogy türelem. Tudom ez az ami most nincs, én is jártam ebben a cipőben Kép De azért eltelt novembertől márciusig egész gyorsan az idő. És meglásd ha elkezditek a stimut röpülnek a napok.
Az jó, ha Szegeden soron kívül megcsinálják a vizsgálatot, akkor ez félig kipipálva Kép
Jó, hogy a XI. kerületben laktok, legalább Nektek közel van Dévai. Nekünk kb 30-40 perc autóval, ha a Moszkván nincs dugó, de volt hogy csak a Moszkván átmenni 30 perc volt. Pont azon gondolkozom, hogy útvonalat változtatunk Kép
Bár elég sokat jártam ügyfélhez Budaörsre, úgyhogy sajnos tudom, hogy bárhol bedugulhat a forgalom, akármelyik hídon megyek át.
Nem jött meg a mensim, sőt a barnázás is abba maradt Kép

Nikosz Kép
Mi van veled? Hogy érzi magát a kismama? Kép

Lavyról nem tud valaki valamit? Vajon sikerült a műtétje?

Anna, te se jelentkezel mostanában. Ugye jól vagy?

wish

Wish!
nekem meg a nőgyógyászom van a Moszkva közelében. Kép Azért már most jobb, mert legalább érzem, hogy mennek a dolgok.
Tényleg közel van Dévai, nem ez volt aszempont, de jól jött.
Ez azért jó hír, hogy nincs mensi. Mikor kell menned doktorunkhoz?
Úgy látom, ma csak mi aktívkodunk. Többiek biztos pihennek, pedig jó lenne tudni, kivel mi van.
Miért törölt mindenkit a rendszer?

Eszter
Kép
roxal

próba
lkt

Na, megint pecsételek. Aludtam egy csomót és mire felébredtem megint. Nekem már tényleg mindegy mi lesz, csak ez a hinta ne legyen. Jöjjön meg rendesen, vagy hagyja abba...

wish

Jaj, ez borzasztó, ami velem történt. Délután óta nem tudtam üzenetet küldeni, mert nem fogadta el a jelszavamat, ami mindig is volt, ezért újra kellett regisztráltatnom magam.
Gyors becsatolom, amit még du írtam, aztán visszaolvasok.<!--attachment: Wish-214796.doc*mime_msword.gif*application/msword*22.0**Wish%2edoc --><center><pre>
Kép
Wish.doc (22.0 k)</pre></center><!--/attachment-->
lkt

Timi Kép
Igen tudom, hogy belefér, de azért elég vacak érzés. Lassan már semmihez nincs kedvem.
A daVinci kódot olvastam és nem rossz könyv, én is kiolvastam egy ültő helyemben, de elég sok tárgyi tévedés van benne. Nem feltünőek, csak ha utánnanézel Kép
Mindenkinek újra kellett regisztrálni valamiért Kép

wish

Wish Kép
csak támogatásként. Többen is pecsételtek ill. véreztek, és az egyiküknek akkora a fiúk, mint az enyémek. Tehát ez még nem jelent feltétlenül rosszat.
Haematoma is lehet a transzfer miatt.

pusz. Orsi
vkorsi

Orsi Kép
Köszönöm Kép

wish

Roxal Kép
A Dplaza Alexandra könyvesboltjában van egy csomó példány a könyvből.

wish

Sziasztok LányokKép
Ez a hsz tegnap este íródott, de csak most tudtam végre regisztrálni. Ha nem aktuális részek vannak benne, az ezért van...bocsi!

WishKép nagyon izgulok érted, tényleg egyszerűbben is elintézhetné a sors, hogy tudd, mire számíts. Én még nagyon bízom a vasárnapi tesztben!!! Azért teccik a hozzáállásod, hogy meg tudod látni a jót is a rosszban, mi is hasonló cipőben járunk, tisztára mint két kisöreg, semmi szex, már röhögünk rajta, hogy nem is tudjuk, hány hete szeretgettük meg egymást...Kép
RoxalKép
De jó, beindulnak a vizsgálatok! Viszont ez a penicilin teszt...nem hiszem el, hogy még itt tartunk, hogy az egész országban 2 hely van rá...Kép Remélem sikerül mihamarabb megcsináltatni!!!
TimiKép
Köszi az utólagos beszámolót, akkor nem maradtam le semmiről.Kép Csak nem voltam biztos benne, hogy mindent tudok rólad.
EnigmámKép
Hát úgy néz ki, bőven ránkfér az energiaáradat, mert bár te már tudod, leírom, hogy a Lányok is tudják: az öt versenyben maradt embrikéből háromnak sikerült, 1 kétsejtes, ő a legszebb, egy háromsejtes és egy, aki úgy gondolta, korai lenne még osztódni, majd a mami pocijában, de azért már látni lehetett rajta, hogy elindult.
Hát ki tudja, lehet, hogy pont ők lesznek a mi kis bébikéink, a két jóképű udvarló!KépKépKép
puszilok mindenkit, és tényleg kérünk képeket!!!
Hajni
hajnesz

Hajni Kép
Nagyon szorítok a kicsiknek. Akkor hétfőn lesz a transzfer?
A két kisöregen nagyon jót nevettem. Tényleg így van Kép

wish

Sziasztok Lányok! Kép
Wish!
A pecsételgetés tényleg még jót is jelenthet, nem hiába mondta a mi Dévai dokink hogy szedd még a gyogyikat! Alig várom a vasárnapi tesztedet, remélem pozitív! Fentebb kérdezted, hogy hol lakunk: Putnokon, ez Miskolc közelében van. Tényleg elég fárasztó volt 2-3 naponta innen bejárni, de remélem minden rendben lesz, és akkor mindenképpen megérte! Tényleg becsülendő a hozzáálásod, bárcsk bennem fele ennyi pozitivitás lenne!

Hajni!
Ez szuper! Nekem is egy 2sejtest, egy 3sejtest és egy 4sejtest ültettek vissza!

Roxal!
Lassan már ti is egyenesbe vagytok! Itt a nyár, és már te is kismami lehetsz! Addig is sok sikert a vizsgáidhoz!

Lldicsi!
Új felpezsdítő fotók?

Lkt!
Hogy vagy? Nálatok mikorra várható eredmény?

Engima!
Kérlek mesélj még! Most például ha mennem kell vissza 18-án milyen UH lesz?

Egyébként azért nem nagyon jelentketem, mert nagyon félek! Úgy aggóddóm, mert egy pár napja fájdogál a torkom , néha elmúlik aztán megint! Néha egy pici köhögés is kiséri! Peddig én annyira vigyáztam!!! Kép És ennek meg pont most kell jönni, az elején amikor leginább kerülni kell minden betegséget! Annyira félek hogy ez nem tesz jót nekik!!! Mit tegyek??? Van valakinek evvel kapcsoltos tapasztalata vagy információja? Árthat ez a picikéimnek? Egyre jobban kétségbe vagyok esve!!!
nikosz

Nikosz Kép
Nyugi, nem árthat a babáknak ha fáj egy kicsit a torkod. A barátnőm influenzás volt, amikor babás lett. Még nem is tudta és antibiotikumot szedett és semmi baja nem lett a babának.
A múltkor olvaatam egy cikket, ami arról szólt, hogy a összesen valami 10-12 féle gyógyszer van ami káros a babákra, a többi 99%, hogy nem. A gyógyszergyártók mindenre ráírják, mivel nem karnak emiatt bajba kerülni. Valójában nem tudják kikisérletezni, hogy káros-e, hiszen nincsenek olyan kismamik, akik kísérleti szempontból beszednének valami gyógyszert, hogy káros-e a babára. Megpróbálom megkeresni.
Szóval nyugi és ha nagyon fáj, akkor szopogass el valami torokfertőtlenítőt, vagy ha mégsem akarsz akkor egy kis negrót, vagy más mentholos cukorkát. Az is segít Kép

wish

Wish!
Nagyon köszönöm!!! Olyan ari vagy!!!
nikosz

Szia Nikosz!
Csak egy szavadba kerül és már küldöm is a felpezsdítő képeket!KépPuszi.Dia
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
dicsi

sziasztok,
Én csak átnéztem a Kaális fórumról.

Nikosz,
Én kazincbarcikai vagyok, anyukám putnoki (Tompa u.9.), pont a református templom mellett laktak.
Olvastam a két sikeres törpédről, nagyon klassz hír. Ami a betegségedet illeti nem tudom mennyire szereted a kiwit, de nekem nagyon bejött, mert mivel sohasem tudtam, hogy eseteleg terhes vagyok-e ezért minden hónap 2.felében már egyáltalán nem vettem be semmilyen gyogyót, a háziorvosom is csak penicilines dolgot javasolt, mert nem mert antibiotikumot adni. Én inkább féltem, minthogy később izguljak.Sajnos egyszer sem voltam terhes. Mi pont ma kezdtük a felkészülést az 1.lombikra.
Majd néha írok Nektek, ha nem bánjátok.

Szani,
Gratula a természethez.

Farkasok Juditja

Kép
farkasok

Dia! Kép
Olyan szupi hogy Domi baba mindíg vidám! Gyönyörű a mosolya! Ugy látszik, bejött neki ez a játszószőnyeg! Mennyi idősek is vagytok már? Lassan kibujik már a fogacskátok is!

Farkasok! Kép
Milyen kicsi a világ! Remélem gyakran jelentkezel, mert kiváncsian várom a fejleményeket! Nálatok mi a probléma?
nikosz

WishKép
Tényleg nem volt egyértelmű, hogy megvolt-e már az ET, sorry, de gondolom, a másik topicból már tudod, hogy igen!Kép
Köszönjük az újabb motivációt DiaKép!
hajnesz

Szia Nikosz!
Egész pontosan 17 hetesek és 1 naposak vagyunk.Kép
Igen már ezerrel benne van az ökle a szájában,lassan kijön az első fogacskánk.Kép
Puszi.Dia
dicsi

Dia Kép
Köszi a képeket Kép Nagyon édes ez a Domi baba. Csupa elégedettség és mosoly Kép

Hajnesz Kép
Igen, itt nem volt egyértelmű, aztán rájöttem. Csodálkoztam is egy kicsit, hogy hétfőig várnak a hárommal, de így érthető. Nagyon szorítok nektek.

Farkasok Kép
Szia itt is. Hogy megy a szurizás?

Nikosz Kép
Tényleg, mézes tea? Szigorúan gyümölcsteából. Fekete teát már inkább ne igyál.
Egyébként a világ olyan kicsi, hogy mi Farkasokkal egy házban lakunk Kép

wish

Iszom a mézes gyümiteát, meg kivit és citromot is eszek! Mindenféle házi gyógymódot kipróbálok, de mintha már egyre rosszabb lenne! Hogy lehetek ilyen szerencsétlen hogy ez pont most történik velem!? Kép
nikosz

Sziasztok!

Sajna ma is dolgoznom kelett Kép, most végeztem, úgyhogy eddig a babanet közelébe sem tudtam jönni.

Nikosz!
Légy szíves ne aggódj a torkod miatt, ha esetleg rosszabbra is fordul a dolog, penicilin alapú antibiotikumot nyugodtan ehetnek a kismamák is. Az infót az egyik barátnőm példájából tudom, aki hüvelyi fertőzés miatt azt hiszem 2-3-szor kapott ilyen antibiotikumot a terhessége miatt. És erről a barátnőmről azt kell tudnod, hogy iszanyatosan körültekintő volt, mert az előző gyermekét 13 hónaposan veszítette el, úgy hogy ő igazán tudta, hogy mekkora a tét. A kisfia gyönyörű Domi korú csecsemő.

Dicsi!
Annyira édes ezekkel az óriási vigyorokkal!!!! Öröm nézni ezeket a képeket!!KépKépKép

Farkasok Juditja!

Mivel én is át szoktam olvasni a Kaális topikba, már ismerlek. Szia itt is! Hajrá 1.lombik! NAgyon nagy segítséged van Wish szomszédod személyében!!!

Hajnesz!

Szuper! Az meg főleg, hogy Nikosz ugyaniyen paraméterekkel indult, és nagyon jól célba ért.

Nálam a várakozás napjai telnek, hátha most sikerült, de ez még több, mint 1 hét, hogy kiderüljön.Ha nem, még 1 hónap ugyanilyen ovi indukció és irányított "csábítás", aztán jön az inszemcike.
lkt

Nikosz!
Amit biztos szedhetsz azok homeopátiás szerek. Torokfájásra kimondottan Angin Heelt szedjél. Ha nagyon fáj, kettőt szopogass el, ha csak kicsit, akkor elég egy is. Nekem két napon belül el szokott múlni tőle. Ez nem gyógyszer, természetes, szervezeterősítő hatóanyagai vannak. Ha belázasodnál, de nem fogsz, szólj, megtudom, mit kell szedjél. Mellesleg én is ebben a cipőben járok. Csak tudnám, hol szedtem össze. Nem lesz semmi gond, nyugi.
Dia!
Köszi, felvidított :-) Adjál nagy puszit a nevünkben. megmutattam a férjemnek, hogy itt a minta.
Hajnesz!
hajrá, meglásd életerősek lesznek, s nagyon fognak kapaszkodni. Szurkolok neked. Pesten nem tudtunk a penicilinnel mit kezdeni, most anósom intézkedik Szegeden. Csak jöjjön össze!
Wish!
Köszönöm az infót, holnap megyünk s megvesszük. Addig csak nem kapkodják el Kép
Vigyázzatok magatokra, megyek ágyba bújni...

Eszter
Kép
roxal

Wishünk, Veled ébredtem!!!!Jelentkezz!!!!!!!

Roxal!
Remélem, megkapod a könyvet!!
lkt

Háááát, nem is tudom. Olyan halvány csík, hogy elöször nem is láttam. Albínó zebra, vagy valami ilyesmi. Majd holnap reggel csinálok másikat. Addig inkább nem élem bele magam. De azért örülök, csak még nem merek Kép

wish

Wish!
Csak nem hiába szurkolunk mi itt ezerrel Kép Én örülök, ez azért már egy jel! Várom nagyon a holnapi eredményt! Szerdán kell vérvételre menned?
Lkt!
Most megyünk a párommal, bízom benne, hogy lesz, mert akkor ma már nekiállhatok olvasni Kép Szurkolok, hogy sikeres legyen az akciótok!
Nikosz!
Jobban vagy?

Eszter
Kép
roxal

Wish, miután írtam Neked reggel kikapcsoltam a gépet, és megfogadtam, hogy ebéd utánig be sem kapcsolom, hogy teljesen kizárjam a rossz érzéseimet, ha esetleg nem írsz. És tessék!!!!!!!!!!Lényeg az, hogy nem negatív!!!!!!!!!Egy fél nagy kő leesett a szívemről. Holnap reggel jön a másik fele!!!!!KépKépKépKépKépKépKép

Tényleg, Nikosz hogy van a torkicád????

Jó olvasást, Roxal! Van a könyvben egy csomó sikersztori is. (én csak ezt a részét olvastam a neten)
lkt

Roxal Kép
Ha még olvasod. Hátul jobbra a babkönyveknél van.

wish

WishKép A halvány is csík!!!!Pihenj sokat!

HajniKép Holnapi transzferhez++++++++++++++Kép, még pi..ni se kelj fel!!!!
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Madaran, de jó, hogy jelentkeztél. Hékás, Magadról meg semmi? Mindenki keresett már! Lécciléci...!!!
lkt

Anna Kép
Szia Kép Mi van veled? Mindjárt érettségiznek a diákjaid, aztán jöhet a lombik? Vagy pihizel egy kicsit még? Írj egy kicsit, hogy mi van veled.
Hajnesznak már megvolt a transzfer, reméljük jól kapaszkodnak a kicsik Kép

wish

Szóval, semmi különös! Csak valahogy tényleg másra koncentrálok mostanában, bármennyire is ez lenne az első...
A végzősök még három hétig járnak, aztán elballagnak, úgyhogy a köv. ciklusban ugrunk neki újra...Minden kenetem negatív, holnap vérvétel, vizelet, meg megbeszélés a Dévaival, hogy ne várjon ebben a hónapban.
Elkezdtem Luna-jógázni, futok is,ja, megy a homeo...minden tőlem telhetőt megteszek.

most olvastam csak vissza

pusza, anna

Ui.: GigiKépről tudtok valami bíztatót???

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Wish!
Ez jó jel! Nekem is mindíkét tesztnél a 2.csík halványabb volt, szerintem tesztfüggő is! De ha negítv lett volna, akkor semmit sem mutatott volna, úgyhogy szupi! Kép

Ma egy picit jobb volt a torkom, de még nem tökéletes. Ráadásul nálam így ingadozik, egyszer fáj, máskor kevésbé. Egyenlőre még nem szedek gyógyszert, próbálkozom a házi gyógymódokkal!

Jó éjt, mindenkinek! Kép Kép Kép
nikosz

Madaran, a Luna jógát véletlenül választottad vagy ajánlották baba ügyileg (gondolok itt az aviva tornára, amiról nagyon jókat hallottam a problémánkra??
Nagyon jól teszed, ha tartasz olyan időszakot, amikor nem csak a baba számít. Ez csak segíthet, mert így tompul kicsit a görcsös akarás. Én is keresem azt az útat mostanában, ami nemcsak a babaprojektről szól, de még nem sikerült eddig átprogramozni az agyam.

Wish, nagyon várom, hogy jelentkezz!!!!
lkt

Na, ma a tegnapinál is halványabb csíkom van. Ha az albínó zebra volt, akkor ez üvegtigris. Inkább csak oda lehet sejteni, ha nagyon akarja az ember.
Persze nem kaptunk tegnap ugyanolyan tesztet, mint a tegnapi, úgyhogy a fene se tudja, hogy ez ugyanolyan érzékeny-e.
Közben a tovább szivárog a vér. Azt hiszem én már csak annak hiszek majd, amit a doki mond.

wish

Wishecske, már csak 2-t kell aludni, és mehetsz a Dokihoz, vagy ha gondolod, hívd fel, hogy a szivárgó vérzés miatt mehetnél-e esetleg holnap UH-ra. Ehhez mit szólsz??
lkt

Lányok!

Megkaptam a könyvet, a rázós részeket már el is olvastam. Most a sikersztorikból olvastam párat. Szegény férjem megijedt egy kicsit, de hát ez van, ezeket tudni kell.
Most jöttem meg vérvételről. Már csak a mellkas röntgen, EKG, meg a hó végi hormonvizsgálat van, na meg a nyomoronc penicilin.

Wish!

Apró jel is jel, még két nap, s biztosat tudsz. Az eddigiekhez képest az már nem sok (tudod, kibicnek könnyű mondani).

Nikosz!

Remélem, jobban vagy már. Nekem használt az angin heel, már csak a fejem nyomott kicsit.

Hajni!

remélem nem olvasol minket, mert pihensz, s sikeres a transzfered.

Eszter
Kép
roxal

SziasztokKép
Elökerültem, nagy nehezen.
Még nem volt időm visszaolvasni, mert rengeteg itt a meló, de majd igyekszem.

HajneszKép WishKép
Drukkolok!!!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Kép
Stella Kép
Kipihented magad? Örülök, hogy megint vagy Kép

Timi Kép
Az volt az első reggel, hogy felhívtam a dokitKép Azt mondta holnap reggel menjek be, úgyhogy már csak addig kell kibírni türelemmel.

Roxal Kép
Majd amikor a doki mondja el ugyanezeket, az sokkal ijesztőbb lesz. Azért jó, ha előre tudod mit fog mondani Kép

wish

Wish!
Igen, most már van elképzelésem róla, hogy miért! Őszintén meg is ijedtem. Na de a cél érdekében úgysem tehet mást az ember, mint kockáztat. Most majd a párom pénteki eredménye miatt kell izguljak, hogy mit hoznak ki nála.
Holnap meg nagyon várom, hogy mit mutat nálad az uh. Jó lenne egy újabb kismami Kép Úg yérzem, sikerülnie kellett.

Eszter
Kép
roxal

Wish!
De jó hogy már holnap bemehetsz, és nem kell szerdáig várnod! Ilyenkor már 1 nap is sokat jelent! Drukkolok nektek! Aztán gyorsan megírni hogy mi volt!!! Kép

Roxal!
Örülök hogy a vizsgálatok nehezén már túl vagy! 1-2 ciklus, és kezdődhet a baba projekt!
Amúgy a Dévai dokink szavai még ijesztőbbnek hangzanak majd, mert ő mindíg felsorakoztatja a legrosszabb lehetőségeket! De ebből is következik, hogy viszont nagyon elővigyázatos! Hidd el, nagyon fog rád vigyázni, az ijeszgetéseit meg majd megszokod! Nekem mikor hiperstimum volt (jól megnagyobodtak a petefészkeim) így kezdte: "Ha nem akar meghalni, ...ezt meg ezt egyek, igyak!"

Képzeljétek, most megrendeltem a netről egy könyvet, a címe: Egyből ketten. Egy lombikbébi történetet ír le, tele humorral. Ki olvasta már?
nikosz

Wish! Jaj de jó, hogy mehetsz holnap!!!!!!!!! Ez olyan sokat jelent!! Tűkön ülve fogom várni a holnapi jelentkezésedet a jó hírekkel!!

Stella, de jó, hogy ismét itt vagy, már Téged is nagyon kerestünk!!
lkt

Nikosz!
Bízom az orvosban, s ez már fél siker. Mondjuk nem könnyű feldolgozni azt sem, hogy gond van, nemhogy a komplikációk lehetőségét, de nem kérdés, hogy az őserdőbe akarunk menni.
Én még nem láttam azt a könyvet.

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok csajszik!!
Hát újra itt vagyok,ép és egészséges, csak egy kicsit kimerülve három hét korházi szabadság után.
Röviden, velem minden rendben, kimütötték a méhszájon lévö polipot, és most hála az égnek semmi bajom, azon kivül hogy már a 14-ik hetet ostromolyuk, és még mindig nagyon sokat hányok.
Végig olvastam a mult hetek eseményeit, és nagyon örülök mindenkinek hogy jól vagytok:, de mennyünk sorban.

Kedves NikoszKépKép
Hát csodálatos hogy veled is megtörtént a csoda, tiszta szivemböl gratulálok, és várom a kérdéseket, mert tudod én inditottam el a babaesöt, majd jött rögtön az EnigmaKépKép, majd a csoda ami SZANIKÁVAL történt, és most te, hát nem csodálatos. Gratulálok és nagyon vigyázzatok magatokra.

Dear WishKépKép
Nem tudom hogy 16.10-kor amikor irom a levelemet, tudnom kéne többet, de nagyon izgulok érted és nagyon bizom benne hogy minden rendben lesz.
Jaj bár sikerülne neked is olyan boldog lennék.
Szoritok neked. Puszi.

Szia EnigmaKépKép
Hát ti hogy vagytok drágáim?
Képzeld egész életemben nem hánytam ennyit mint a mult 4 hétben, és mégmindig nyomom, de nem anyira mint a mult héten.
OLyan butaságra amit irtál valamelyik nap ne is álmodjál, nekünk egyszere fogantak meg a KépKép-k és egyszere fogunk szülni is(remélem)O:K: Na azért!!! Én a Rokus korházban fogok szülni,okt. 3-ra vagyok kiirva, de már augsztus 3-án be kell költöznöm a korházban.
Vigyázzatok magatokra és irjál. Puszi.
Ja, amugy zenét tanulsz, vagy tanitasz??, tudod koták meg ilyensmi?

SzaniKép
Remélem jól vagytok , de bocsi a kérdésemért:
Hány baba lesz? Olyan sok volt ez a 3 hét korház hogy mindent elfelejtettem.
Dolgozz keveset és vigyázz a KépKépKépKép-ra.
Ja, és drukk a fönökaszonyodnak is.

Szia StellaKép
Hát veled mizújs??
Semmit nem tudo már rolad csak azt hogy nagyon kedves vagy és nagyon birlak.
Sokat segitettél az elején és ezért köszönöm.
Irj.

Egy kicsit elfáradtam, most befejezem, de majd irok még nektek, O.K.?,

Puszi mindenkinek.
Sok babosodástKépKépKépKépKépKépKépKép
lavy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?