2005.04.10 16:08
2005.04.10 16:14
Step-aerobicra megyek majd, kíváncsi vagyok, hogy bírom, és mennyire lesz hatással a tejcsire, remélem, hogy nem lesz gond
Nem is írtam, hogy előbukkant Balázs 4. fogacskája, alul-felül 2-2 db van már
2005.04.10 16:33
1200 kalória sok sikert hozzá.Csodálom a kitartásod ezek nekem sose mentek

2005.04.10 16:45
.
... 

2005.04.10 18:35
2005.04.10 19:13
2005.04.10 19:18
2005.04.10 20:05

Én nem értem az ilyen embereket (mármint a múltkori hackereket - minek kell más örörmét (honlapját) tönkretenni. 
Hogy a jobb oldallal mi történik nem tudom, ott még nagyokat pihiznek fog úrék

Bocccs Macs
), egyszerűen csak le kell tennia földre. Kedvcsinálónak íme pár kép:
Na de komolyra fordítva a szót, nekem már terhesen is mondta a dokker barátném, hogy aztán óvatosan tessék ám húzkodni, mert a kicsi fütyi is fütyi, méretétől függetlenül dolgozik ez a szerszám is, kell neki a tisztítás. Ha nem húzogatja az ember a bőrt, akkor a fityma alatt felgyűlik a szmegma nevű bűzös, sárgás váladék (nagyfiúknak is van, de napi tisztítás mellett nincs szag, vagy váladék), és sok kismama rohan dokihoz, hogy gyulladt a kiskrapek cerkája. Pedig csak a húzogatás hiánya okozza ezt. Hiába, ezek a hapsik már csak így vannak kitalálva, születésüktől fogva szeretik, ha valaki húzogatja nekik
Mi Boti 4 napos korától csináljuk, óvatosan, nehogy berepedjen a bőr. Mostanra már egész nagy része látszik a makknak
És akkora merevedésekre képes, hogy csak lesek

(erről persze a lányos anyukáknak nem mondtam semmit
)
6 év az már nagyon szép. egyébként én kipróbáltam a paradicsomos krumplit, de paszírozott paradicsomból csináltam, nem én kutymákoltam
Utólag néztem, hogy só+paradicsomból állt a cucc, így utólag már értem, miért ízlett Botinak jobban, mint az eddigi ízesítés nélküli menüsorom.
(kis kárörvendéssel, mert én már január óta újra űzöm az ipart
)
Ügyi vagy, drukkolok.
Nagyon tutkó-frankó helyen kirándultatok. Én is szívesen csatlakoznék hozzátok akár hétközbenre, akár hétvégére, mert itt napközben emberfiát sem lehet látni. Kb úgy érzem, hogy egy mesekönyv főszereplője lettem (bár inkább a banya, mint a csodaszép királykisasszony
), mert ha néha-néha összafutok egy-egy emberrel, akkor akár meg is kérdezhetném: hol jársz itt, ahol a madár sem jár? Az óperencián is túl, az üveghegyen is túl, na meg még a kurtafarkú kismalacon is túl
Lett is piros kaka
Jó hogy vége a láznak. Körömlakkot sikerült egyedül felkennie, vagy segítettél neki?
2005.04.10 20:17
Meglátod szuper kis banda vagyunk. Marci lurkóhoz gratula. Az anytejcsivel ügyik vagytok. Bizony-bizony, a csak anyatejes babák hajlamosak nagyon ragaszkodni a cicihez, meg a tejhez, de azért előbb-utóbb náluk is el lehet érni a szilárd kajcik szeretetét. 
), és a Botond névre hallgatna, ha hallgatna rám
2005.04.10 20:33

Gratulálunk nektek is!
2005.04.10 21:10
5 perc alatt kész,és eddig mindig élvezte. sajnos nekünk elég szar gépünk van ,igy az egyik bnő vágta,de következőt már mi fogjuk

2005.04.10 22:30
Szegény nővéreméket zaklatom amint Bernáton felfedezek egy pöttyöt, már biztos az agyukra megyek. Bernát rengeteget álldogál, mostmár mindenhol felhúzza magát, persze leülni még nehezebb, úgyhogy szegény állandóan döng valahol. Egyfolytában a nyomomban van, mindenhol megtalál. Már csak egy hét a karantén, aztán mehetünk sétálni
persze ha az idő is engedi.
2005.04.11 05:43
2005.04.11 06:45
Bár dédiből a sok se sok
Persze megnéztem a fotót, gyönyörű

Amúgy is, ha a pasik úgy igazán nekiállnak valamit megcsinálni, nagyon sokáig tudják húzni a dolgot, hogy teljesen pöpec legyen.
Mondjuk ez nem baj. A múltkor a férjem észrevett a konyhaablak alján valami kis piszkot, elkezdte letörölni, majd az lett a vége, hogy az egész ablakot megpucolta, plussz körülötte is mindent lemosott
Akkor ez tényleg lehetett a háromnapos láz? Szerintem, lehetnek a pöttyök is ettől. 
Teljesen meghatódtam tőle, olyan jó, hogy le is tudtátok fotózni

Tokától-bokáig úszott benne
így nem volt ideje holmi alvásra
Viszont, ahogy a férjem útnak indult, Eszti beájult és azóta alszik

Ott alszik, vagy csak úgy látszik?

A lányom egy napon született a fiaddal
Még mi is csak tejcsizünk
Marcid mekkora? Úgy értem súlyra meg hosszra
És mennyivel született?
Marcidról tudsz fotót feltenni? 

2005.04.11 07:04
2005.04.11 08:16
) Mászás semmi, kutyázás néha, ha épp úgy tartja kedve. Ülni sem ül fel, de imád üldögélni, ha felültetem
Nekem már december óta van. Ne ijedj meg, ha nem jön majd szabályosan. ilyenkor előfordul.
Üdv köztünk
Boti fogai
nálunk Kornél fogait elvitte a cica. Nagyon kemény az ínye, de semmi kibújó fog
Nagyon jó lenne valamikor kirándulni. Amikor én kicsi voltam mi minden hétvégén túráztunk, és nagyon hiányzik
. Kitartás
2005.04.11 09:05
)Banánt hanyagolom,mert 2-szer is hányt utána,majd később.Így folytatja Benedek vőlegény,saját lábán jön leánykérőbe

.
.Amúgy mintha megérezték volna a rendőrség témát,hétvégén nyugiba voltak,de az is lehet,hogy elutaztak.Kutyázáshoz gratula,nálunk még csak az ég felé meregetem a popsim és hátrálok című műsor van
.

!
)!
.Csak JÓKAT!

.Eszti szépségéhez ismétlőjelet teszek
! 2005.04.11 10:32
2005.04.11 10:54
2005.04.11 11:02

2005.04.11 11:59
2005.04.11 13:28
2005.04.11 13:51
2005.04.11 13:56
Hacsak nem jön más férj is, úgy más. 2005.04.11 16:02
2005.04.11 19:33

Nem is nagyon volt más a karácsonyfánk alatt.
A sztorit őróla és őneki meséli??
Lehet, hogy Gergő (és a bűbájketrec) miatt csinálja?
Azért is örülök a mensinek, mert mi még indén nyáron plántálni szeretnénk a következő lurkeszt, ehhez meg elengedhetetlenül szükséges.

Ezt is sikertelenül. Bokszolunk a tükörképekkel, elsorolom a konyha összes felszerelését, stb. Tök kreatív, nem???

Brrr, még belegondolni is rossz. Kis cégnél, vagy nagynál dolgoztál baba előtt?
2005.04.11 20:34
: csak hüledezek itt Boti legújabb kalandjain
. Tényleg nem semmi kis kópé
. Akkor én még örülök, hogy Livike nem mászik
.
.
: Vasárnap én is nagylány lettem
. Pedig nekem még korai (csak 5 hónapos Livike). Nem is értem, pedig még mindig csak szopizik. Igaz, elég keveset eszik mostanában (már kb. 2 hete nem hízott, csak tartja a súlyát).
: nagyon helyesek a kispasik
! Nem lehet semmi egyszerre kettővel
. Én még eggyel is alig bírok
.
: üdv köztünk. A fiad csak picit "öregebb" a lányomnál
. (mi nov. 5)
. Pár másodpercig sikerül is neki
. 2005.04.11 20:45
, örülök, hogy újra ellátogattál ide, tényleg gyere gyakrabban!
, akár valaki más elől. Ezenkívül nagyon szereti, amikor hirtelen felemelem, "leengedem" (szóval nem dobálom, ahhoz még kicsi, nem engedem el egy pillanatra se), és mondom mellé, hogy "zsupsz", ezen jó nagyokat nevet. Meg a kukucskálást szereti mostanában, azon is jókat tud nevetni. Elbújtatom őt törölköző mögé, vagy én "elbújok", ezt is nagyon szereti.
Hátrafelé halad, de azt elég jó iramban, hihetetlenül örülök neki.
2005.04.11 21:02
Rég hallottunk rólatok,jó hogy ujra irtál
Tv sztori nem semmi,mi is ezért vettünk járókát ,mert ha nem tudok rá figyelni pillanatok alatt olyat csinál amit nem kéne

2005.04.12 06:18
remélem nem fogja elfelejteni miatta a forgást
úgy belejött.
szupi a hordozótok

májusban mi is mennénk kirándulni, azért kérdeztem, de lehet, hogy marad a kenguru. Ja, megint Kenesére megyünk, kár, hogy nem lesztek itthon. 
gyere máskor is
Mi már voltunk ebben a játszóházban, van egy zárható pelenkázóhelyiség szoptatós fotellal, majd váltjuk egymást
a kisbébiknek a játszón belül ban kialakítva egy védettebb részleg babajátékokkal, gondolom ott lennénk, bár van különterem is, ha jól emlékszem, 
de ha apa elvisz minket, akkor mennénk.2005.04.12 07:44
Nálunk próbálkozunk a mászással. Már egész jól belaktuk a járókát, bár Kornél szerint a kedvenc játékait minden áron ki kell menekítenie:-O a járókából. Aztán anya-szolga pakolja be újra:-)
Élménybeszámoló?
Férj ügyben: valszeg nálunk is jön, de szerintem ez nem gáz. Legfeljebb elmennek, ha megunják. Végtére is az ő babaájuk is. A férjem titokban
úgyis olvassa a babanetet
Simi és tapsikolás
Nagyon ügyes Pipike. Mi kukucsolóst játszunk,ő húzza le a pelust a fejéről, a zsupsz is megy, meg a lovaglós is, azt majd megmutatom a talin, mert mi is a keresztanyutól tanultuk.
Nagyon dolgozik a mászáson. Már néha sikerül pár "lépést" mászni:-O
Sajna lehet, hogy nekem is kell, uyganis totál ididóta az új főnök a melóhelyemen. Már én is puhatolózom.
Nagyon édesek.
Dávid kúszás.) Rohamtempó:-O
2005.04.12 08:06
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint