A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

persze az inszem megvolt Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági!
Látod látod csak nem repedtek meg azok a tüszők!!!!!!!!!!Most meg jó utat a "srácoknak",pihenj sokat!!!!!!!!!!
Vendég

Agi
Ennél jobban még repeszto szurival sem lehetett volna jobban idozíteni. Nagyszeru ez az idozítes. Dolgozol ma vagy otthon vagy?
mili

Ági, úgy örülök, hogy minden jól ment, pihenj!!!!!!!!!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

MiliKép
Ma még itthon, de holnap már dolgozom. Sajnos, de muszáj. Kép

Kép

Kép
pkagi

Agi
En jovo héten megyek UH-ra. Szerinted nem korai még akkor leszek csak 7cn. Nem értem miért hívnak olyan korán.
mili

Ági
Mázlid van, még ilyet, hogy a doki szeme láttára. Ez nagyon jó jel, nem gondolod?
Drukk az elkövetkező 2 hétre.

A férjem ma volt kiskatona-vizsgálaton. 1 hét múlva lesz eredmény. Remélem sok-sok hadköteles kiskatonát fognak találni.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

MiliKép
Egy kicsit alukáltam ezért csak most olvastalakKép
Szerintem nem fog csinálni semmit a doki csak megnéz UH-n téged, hogy hogyan növekszik a tüsződ. Ez a doki már most jobban hangzik, mint az előző. Kép

Lányok olyan érdekes volt a doki az UH-n mutatta, hogy mit kell nézni. Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági

És mit kell nézni?

Kép
Kép
szilva069

Hát Ági, nagyon úgy tűnik, hogy most minden pont az ideális!KépKépKépKépMég az otthoni kiskatonák is kergethetig a tüszőt, az inszemesek is, az estiek úgyszint sanszosak!! Ez aztán a többszörös bebiztosítás!!!Így kell ezt csinálni!!!
lkt

SzilvaKép
Mutatta, hogy miből látszik, hogy most repedt meg a tüsző. Kép

Kép

Kép
pkagi

Viki,
Sajnálom, hogy neked olyan rosszak voltak a tapasztalataid a klinikával. Mifelénk még ilyen sincs vagy én nem találtam meg őket. Az én orvosom viszont nagyon korrekt, bármit kérdezek türelmesen végighallgat és válaszol is rá ja és bízom benne. Az viszont tuti, hogy az egész délelőttömet ott szoktam tölteni.
Ma is voltam megkaptam a gyógyszereket (closti és bromo) és az injekciót (puregon). Most már növeszthetem a tüszőket.

Ági,
Szorítok!!!KépKépKép

Petra

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Ági Kép
Ez szuper!!! Nagyon ügyes voltál te is és a dokid is, hogy nem adott tüszőrepesztőt. Kép
Aztán most mindent bele a fiúknak Kép

wish

MilliKép
Valamiről nagyon lemaradtam...Kép Hanyadik cn-en vagy ma??

Z.

Kép
Kép
zituska28

WishKép
Holnap doki után feltétlenül jelentkezz. Szorítok.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++

Kép

Kép
pkagi

Petra!
Jó tüszőnövesztést,remélem sokan lesznek és szép nagyok!!!!!!!!!Kép
Én holnap megyek UH-ra akkor kiderül,hogy ott van e az a "valami" vagy sem.Ha nincs ott akkor kezdhetem a köv. ciklusban a lombikot,már nagyon várom.....de ha ott van akkor sajnos...............

Lányok!
A méhenkívüli terhességet is kimutatja a teszt???Ugye???Met ha igen akkor jó mert nekem negatív lett,ami azt jelenti,hogy az a "valami" nem egy rossz helyen lévő petezsák.....
Kép
Vendég

Viki Kép
a méhenkívülinél is ugyanúgy termelődik a HCG tehát kimutatja a teszt. Az, hogy méhenkívüli ált. a 6-7 héten derül ki.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok!
Mi az a PCO?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Megjöttünk UH-ról. Minden rendben a babával, korának megfelelő, 11mm hosszú és dobogott a pici szivecskéje. Nagyon boldog vagyok. 5 hét múlva kell visszamennem, akkor már valamilyen genetikai UH lesz. El kell mennem a védőnőhöz kiskönyvért, meg majd laborba.

ÁgiKép
Drukkolok! Pont jókor repedt meg a tüsződ.Kép

Szilvi
7+5
szilvi26

Szilvi!Kép

Ez szuper!!!!KépKépKép
Szívből gratulálok!!!!KépKépKép
Én a táblába 7+5 -öt írtam, bocsi...holnap javítom!Kép

LányokKép, szomorúan vettem tudomásul, hogy nem hoztatok nekem zebrát...Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Wish!

Nagyon drukkolok holnap az UH-hoz, hogy lassatok egy pici pottyot!!!!!!!
Mar olyan csodak tortentek itt a babaneten, hogy minden lehetseges!!!!!
Kivanom, hogy baboca legyen a dologban!

Agi!

Oruletes jo idozites!!!!!! Hajra akkor este!!!!!

Elkezdtuk a 9. hetet!!!!!!!!! Juhhej!!!!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

LányokKép
A hőm szerint tegnap volt a Nagy nap az akciókhózKép Csak egy aggaszt: kicsit barnáztam aznapKép Majdnem rózsaszín volt Kép DE mi akkor is cselekedtünk.
Mi lehet ez? Ma nem nagyon van ilyen. Legalább is most korán reggel még nem láttam.
Szerintetek?
Vendég

LányokKép
Ma nem igazán leszek gépközelben csak este, de akkor visszaolvaslak benneteket.
Azért annyira megpróbálok beugrani, hogy lássam WISH MI A HELYZET. Kép

Noémi nagyon eltűntél. Kép

SzilviKép
Köszi. Hogy vagy? Most én is szeretnék olyan drukkokat kapni tőled, mint amilyet én adtam egy pár hete. Kép

Kép

Kép
pkagi

Most is jön valami rózsaszín maszatKép
Miért pont most?Kép
Vendég

Olik!Kép

Lehet, hogy a tüszőrepid jár egy ici-pici vérzéssel!
Ez néha előfordul!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

s
saci

Lanyok,,

bocs,,de semmi idom nem volt irni,,aztan ma nem engedett a babanet,,majdnem megorultem,,mar fel oraja a jelszoval izelek Kép

Orulok, hogy Wish, Agi ,,- jol alakulnak a dolgok Kép Kép
nagyon jo !!!

Mili, sok sikert az UH hoz Kép

zitus Kép koszi a tablat

Tundi,,mi van ???? Kép

Szilvi, dodo Kép GRATULA megegyszer

Vikimi : hogy ment az UH ? Kép

en sajnos kezdek pecsetelni,,de remenykeddek meg....

Kép lanyok,,KI TUDJA ??? Czeizel Endre rendelojenek a szamat?
a multkor megadta vki,,de elhagytam !!! KOSZI , akinek megvan!

szioka: saci
saci

Saci
A Czeizel doki száma: 273-1913

Alina
Vendég

Koszi Alina Kép Kép
saci

ÁgiKép

DRUKKOLOK!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép
szilvi26

Csajok!Kép

Én mostmár elkezdtem izgulni... pedig nem akartam, de annyira-annyira szeretném, hogy sikerüljön!! (milyen meglepőKép)
Tegnap picit rossz napom volt - este sírva fakadtam egy dolgon. Nem tudom, hogy ez a közelgő mensi miatt volt, vagy nem?!

Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Petri
Ezek szerint neked is megjott?

Wish
Remélem minden rendben,majd jelentkezz ha visszajottél a dokitol.++++++++

Szilvi
ez csodálatos hogy minden rendben van, csak így tovább.Majd tegyél képet ha lesz rá modod, lássuk a pottyocskédet.

Szilva
Hogyhogy ilyen soká lesz eredmény. Milyen vizsgálat ez hogy ilyen sokáig tart?

Zituska
Neked is szorítok hogy sikeres legyen a gyogyi kura. Ma vagyok 6cn. Holnap megyek tuszonézobe 7cn. Csak hamallom kicsit. Nem tudom miért ilyen hamar kell mennem?Hisz 7cn még nagyon pici lehet.
mili

ZituskaKép
Tényleg? Most érzem, hogy nagyon nagyon halványan fáj a pocim( mintha mensis lennék). Ez normális?
Ha valaki tud valamit erről - írjatokKép Nagyon köszönömKép
Olik
Vendég

MiliKép

Biztos azért csinál a dokid ilyen hamar Uh-t, mert az eredményből tud következtetni, hogy milyen ütemben reagálsz a gyógyszerre - igy el tudjátok kerülni a túlstimulálást, ill. ha nem indult be még kellőképpen, akkor tud még változtatni a gyogyi adagon!
Én is egyel több szurit kaptam végül, mint ami fel volt írva, mert a dokim úgy látta kell még!

Olik!Kép
Szerintem a tüszőrepidet érzed, nekem is nagyon fájt, bár én nem véreztem, de tudom, hogy néha előfordulhat!
Ha nyugtalan vagy, szerintem nyugodtan hívd fel a dokid!

Z.

Kép
Kép
zituska28

ZituskaKép
Köszi szépen. Picit megnyugodtam. Remélem pár napon belül eláll a maszatolás.
Neked meg küldök a drukkokat+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++Kép
Vendég

Sziasztok Kép
Sajnos nem sikerült. Úgyhogy ez a szivárgó vérzés azt jelenti hogy már nagyon meg akar jönni a mensim. Abba is hagytam a gyógyszereket, úgyhogy remélem hamar megjön rendesen.
Sajnos egyálatlán nem ágyazódtak be a kis barackmagok, nem látott sárgatestet a doki.
Május 9-én kell mennem megint majd kenetvételre, meg akkor megmondja a doki, milyen vizsgálatokat csináltassak meg megint és aztán júniusban kezdődik az új stimu. Legalább nem kell sokat várni Kép Azt mondta legközelebb mindet visszarakja, ha tíz lesz akkor tizet Kép Mondtam, hogy az jó, mert akkor majdnem kivan a családi focicsapat.
Kicsit le vagyok törve, de igaziból megkönnyebbültem, hogy végre tudom mi van, vége a bizonytalankodásnak. Azt azért érzem, hogy belül még van bennem egy nagy sírás, de egyelőre nem tudom szabadjára engedni. Bár az sem baj, ha benn marad Kép
Ma reggel csináltam egyébként egy tök negatív tesztet, úgyhogy nem sok jóra számítottam, de mégis amikor a doki elkezdte az ultrahangot, azt vettem észre, hogy azt mondogatom magamban, hogy "lécci, lécci, lécci, lécci..." Kép
Ezen majdnem el is nevettem magam. Ma meg holnap még pihizek, aztán csütörtöktől jönnek a dolgos hétköznapok. Na ezt nem várom, szívesen ellenék itthon júniusig Kép

wish

Wish!

KépKépKépKép
Annyira sajnálom...nagyon-nagyon drukkoltam Neked.
Örülök, hogy pozitívan látod a jövőtKép, és kívánom, hogy a következő sikeres legyen!KépKép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Wish!

Nagyon sajnalom, hogy most nem jott ossze, pedig ugy drukkoltunk mindnyajan neked...
Juniusing meg nincs sok ido, kitartas, addig vigyazz magadra!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Olik Kép
Nekem volt már olyan, hogy tüszőrepikor maszatolt. Mondjuk eddig összesen kétszer, de mindig rendesen megjött utánna, mintha nem is lett volna félidőben semmi.

Zituska Kép
Kitartás. Valakinek kell ebben a hónapban is zebrát hozni, legyél te az, jó? Kép

Azt sajnálom, csak hogy hiába küldtétek a sok drukkot és pozitív energiát... de nem veszett ám kárba egy szem sem, itt vannak elraktározva és most szépen küldöm őket annak, akinek éppen szüksége lesz rá Kép

wish

Wish!

KépKépKép
De örülök, hogy nem vagy nagyon letörve, csak egy picit. Sztem ez már fél siker!!

Kriszta

mohácska

Wish

Sajnálom.Kép Június már tényleg nincs messze.Kép Ha sikerül azért sírd ki magad, jobb lesz a lelkednek. Tapasztalatból mondom.Kép

Szilvi
szilvi26

Wish

Sajnálom, tudom hogy fáj szíved lelked, még akkor is ha nem tudod kiengedni a gozt. Akkor majd jobban drukkolunk júniusban és inkább legyen egy egész focicsapat mint egy sem Kép

Zituska
Engem még életemben nem stimuláltak, habár az igaz hogy ami még nem volt az még lehet. Lehet hogy igazad lesz.
mili

Zituska Kép
Azt elfelejtettem, hogy írjuk be nekem a mai napot 1 ciklusnapra, aztán majd meglátjuk, hogy hogyan jön ki a ciklus. Jobbat most nem tudokm így legalább van mihez viszonyítani.

wish

Wish

Csatlakozom a sajnálkozókhoz, nagyon csodállak, hogy nem keseredtél el! Nagyon helyes, előtted a nyár, újult erővel tudod majd kezdeni. A következőnek már sikerülnie kell, gondolj erre. Kaptál még egy kis szabadságot, használjátok ki a férjecskéddel, szeressétek egymást még jobban.

Mili

Hogy értetted? Az 1 hét az soká eredmény a sperma-vizsgálatnál?

Szilvi

Nagyon örülök, hogy jól vagytok. Sok örömet kívánok nektek. És szeretnélek én is követni az örömködésben...

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva
Hát úgy értettem hogy ápr.11 13.41 kor írtad hogy az nap volt a férjed vizsgálaton és 1 hét mulva lesz eredmény. En erre gondoltam. Elértettem volna valamit?
mili

Szilva Kép
A sperma mennyiséget, és minőséget egyből meg tudják mondani. A bakterológiai vizsgálatokra nekünk is mindig várni kelett 1-2 hetet.

wish

wish Kép hogy te mekkora jofej vagy !!!! Focicsapat,,meg "legyszi, legyszi.." Kép Kép De igazad van,,ezt csak igy lehet felfogni!!! LE a kalappal ! es ott a junius es az nincs is messze !!! Kép

AZt hiszem en is hasonlo cipoben,,mar varom, hogy megjojjon rendesen,,mert csak cseppek jonnek es utalom a bizonytalansagot ,mint magacska Kép Raadasul en is ugy vagyok,,hogy nezem a jo oldalat,,de belul mar sirok. majd este ....addig meg hatha megnyugszom Kép
Szoval kitartast kivanok NEKED Kép
es akkor mi mar csak legkozelebb 2006 ban szulunk !!!
saci

Tényleg Saci!
Voltál már azóta Aviván, vagy intimtornán?
Mostmár nincs akadálya nálam sem, sőőőőőt Kép
Nem megyünk el?

wish

Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy a Valeriana és a PMS tea üti e egymást? Vagy valamit ahol meg tudom kérdezni?
Bocsi most csak ennyit, egyszercsak jövök

Kép

Kép
vkhajni

Wish,Kép,engem egy baratnom bejelentett vegul az intimtornara,,es a majus 1. i hetvegen megyek ! jo lenne, ha te is jonnel...meg van meg a szamuk ? a www.intimtorna.hu-n font van.
Aztan lehetne Aviva is...
saci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?