A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. őszi kisbabák

Sziasztok!

Talihoz: szóval akkor bent találkoznánk? Akkor viszont nem jár a csoport kedvezmény, nem? Nem mintha azon a 100 Ft-on múlna. És be kell jelenteni előre, hogy mennyi időt marad az ember vagy utólag kell fizetni?

Csirkesz,
Boti nagyon neki lendült az elektronika megismerésének. Kép
Munkahely: közepesen nagy, 130 belső dolgozó + üzletkötők.

Babapiskóta: a Biscuti tényleg aranyáron van, 800 Ft egy csomag. Hagyományosat már adtam Márknak 1-2-szer, szereti dörzsölni vele az ínyét, enni nem nagyon tud belőle, mert amikor elázik, elveszem tőle, így a sok "káros" anyag sem jut belőle bele. Kép

Redit,
nagyon kis huncut Bálint! Kép

Orsi,
édi a két kiskrapek, hogy bírsz velük? Könnyű őket megkülönböztetni?

Nikk,
köszi, majd megnézem a rizspépet.

Liv,
Dávid nagyon ügyi!

Játék: minden nagyon érdekli Márkot, ami nem játék, imádja pl. az ásványvizes üveget, újságokat, fém keverőtálat stb. Sok mindent a kezébe adok, hogy ismerkedjen velük, csak akkor kell résen lenni, amikor a szájába venné őket.
Egy fejlesztő gyakorlatot már javasoltak nekem, érdemes labdára fekteni hassal a gyereket, persze közben tartani is, és görgetni rajta. A védőnő szerint meg segíti az idegrendszeri fejlődést, ha az ember kicsit "dobálja", fejjel lefelé lábánál fogva felemeli majd óvatosan leteszi. Elsőre vadnak tűnik, mi már óvatosan kipróbáltunk 1-1 dolgot és rötyögött a kis gazember. Most már elég jól lehet dögönyözni is őket. Márk imádja megcibálni az ember arcát, haját és most már elég szépen megtanítottam neki, hogy nem cibálunk, hanem simogatunk. Kép Múltkor meg ordított és elkezdtem suttogva beszélni hozzá, erre abbahagyta az ordítást és kagylózott, hogy mit mondok. Kép

Na mentem vasalni.

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Macsek,
utólag kell fizetni.

Edit
Kép

Kép
reditke

próba

hvera

Szaisztok,

Remélem végre működik a nevem, mert tele van a hócipőm azzal, hogy már 4x írom újra, és nem karja elküldeni. Oké, az üzijeim újra megvannak, de azért igazán nem kéne letiltaniKép

Szóval, amit mi még játszunk az a fejösszedugás( ducc) meg a fejjel lefele lógatás azzal, hogy azért inkább a vállánál fogjuk. ImádjaKép

Most épp egy felfújt úszóguminak magyaráz a járókábanKép

Üdv;
Vera

hvera

Annyira, de annyira sokat írtatok Kép

NAGYON KÖSZI MINDENKINEK a légzésfigyelős válaszokat. Úgy tűnik minden rendben, azóta sípolt még egyszer, de a gyerkőc köszönte jól volt, csak a könyökhajlatánál fogva lógott az ágy végén a rácson. Asszem lejjebb kell tennem az ágyat eggyel Kép

Liv:
folyjon. Aha! KösziKép!
Dávid kúszás Kép Hipp-hipp hurrá!

Maccs:
Lili remélem jobban van. Melltartó bekapcs. érdekes lehetett Kép. Jó ötlet a közös kirándulás, én is benne lennék. Autó van, hozzánk is befér még valaki egy lurkóval.

Kormi:
szemöldökön is kaki? Már most sminkeled a gyereket Kép?

Áron-Andi:
forgás Kép

Trompi-Andi:
nagyon helyes Lilike és szuper a nyeremény Kép

Vera:
Kornél BABA Kép! Jaj, nagyon helyes lehetett!

Nikk:
gyönyörű lett Bandó Kép!

Magi:
fütyi-bajok Kép Javul a helyzet?
A baba-mama klubról ahová jársz mit lehet tudni?

Kyrandia:
nem semmi napjaid lehetnek Kép Nagyon nem irigyellek! Sok erőt Neked!

Anita:
Eszti változatlanul nagyon szépséges Kép Most, hogy megtanult sikítani, készülj rá, hogy ezt jó sokáig fogja csinálni. Legalábbis Andris nagy előszeretettel gyakorolja Kép Néha olyan hangosan, hogy mimindent kiejtve kezemből rohanok be pl. a konyhából, hogy ki nyúzza a fiamat Kép

Csirkesz:
Boti kalandjai Kép Szerintem írj egy könyvet a kis lurkó kalandjairól. Amilyen szuper a stílusod! El fogják kapkodni a könyvet! Foghíjas fogacskák tündériek lehetnek Kép.
Háti hordozóba, mint aki Alaszkába körutazik Kép!

Macsek:
azt is csípi, ha lóg fejjel lefele? Jaj! Ez nekem nagyon meredeknek tűnik. De én egy gyáva nyuszi vagyok.
Megnéztem az Erdősor u.-át. Hát az jóval messzebb van tőlünk (Virág u.). Legalábbis babakocsival. De majd ha már végre 6 hónaposan berakhatom a kocsiba az ülésébe (12 nap múlva), akkor aztán már jól összefuthatunk néha egy sétára, ha van kedvetek Nektek is.

Talira mi is mennénk, ha minden jól megy.

Cedit
cedit

Próba!
gnékriszti

Köszönjük a kedves szavakat. Kép nem tudom, hogy mennyire nehéz kettővel, mert 1 gyerekkel ugye sosem próbáltam Kép

Megkülönböztetni elég egyértelműen meg lehet őket. Levi szőke, kékszemű és vékony, Máté barna hajú, és elég zömök testalkatú Kép De szerintem a profilomban lévő képen is elég jól látszik a különbség.

Este majd visszaolvasok részletesen Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Kép

Most csak kép erejéig...

Anita:
Mírának és Esztinek egyforma keljfel-jancsija van Kép

Puszi

Viola
h_viola

Sziasztok!

Nem vesztem el, de sokszor csak off-line-on azaz olvasó módban üzemelek. Kép
Most van időm végre írni. A talira mi is szeretnénk menni, remélem nem jön közbe semmi.

Nagyon aranyosak a babák, és nagyon ügyesek. Kép Kép Néha csak nézek, hogy milyen ügyi babák vannak köztünk, már állnak, kúsznak stb. Kép
Néha Viki is netezik velem, és nézegeti a többi babképet. Van akire mosolyog, és van aki csak egy hhhööööö-t kapt, ami szintén a tetszés jele. Kép

Mi is elkezdtük a kajcsizást, de egyelőre csak a banános dolgok ízlenek, abból még csak 4 kiskanálig jutottunk. Próbáltam kezdetben almát, sütőtökös almát, és krumpli, valamit ezek variációját, de 1-2 kiskanálnyinál nem akart többet enni.

Játék: Én meg vettem Deákné: Anya taníts engem könyvet, és szerintem nagyon jó. Picit abból, kicsit saját kútfőből kitalálva játszunk.
A dobálást, a hintázást Viki is imádja, nagyokat kacag közben. A kukkos játéknál, ha letakarom egy pelussal már leszedi a fejéről, és persze közben vigyorog.

Most kettecskén vagyunk férejm elutazott Kínába, de vasárnap már jön haza. Indulás előtt viszont készült egy nagyon jó kép:
1 bőrönd baba rendelt. Kép
Kép

A másik kedvencem:? Vettünk egy katicás lufit a Városligetben, és itthon döbbentünk rá, hogy a katica, nagyobb mint a gyerkőc. De ő ennek ellenére élvezettel játszott vele ugyanis szegény katica nehezen bírja a gyűrődést, és már alig van benne hélium vagy mi a búbánat.
Kép

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Moszi:
hát tényleg, mintha nagyobb lenne a katica Kép Kép
Babóca nagyon szépséges!
A könyvet én is megvettem, szerintem is jó.

Tényleg, valaki írta, hogy megy kreatív baba tanfolyamra. Ha nem titok, ott mi történik?

Viola:
Mirának annyira mosolyog mindig a szeme Kép! Öröm ránézni erre a kicsi maszatra!

Cedit
cedit

véres orrváladék orrszívás közben volt valakinek?
mit kell tudni róla ill. mi a teendő?
Reggel volt és most nem merem szivatni neki, pedig időszerű lenne.
válasz előre is köszi

Edit
Kép

Kép
reditke

Reditke:
sajna nem tudok segíteni, szerencsére nem volt ilyenünk.
Mennyire véres? Kicsi vér is van benne, vagy vérzésnek lehet nevezni?
Dokit, védőnőt nem tudsz felhívni?

Cedit
cedit

Sziasztok,

Kornél ma végre a járókában is mászottKép Kutyázik is,aztán meg kidől a fáradtságtól.

Reditke, CeditKép Ti milyen orrszívót használtok? Nekem is kéne lassan venni, de szerencsére eddig nem volt rá szükség. Igaz Kornél hóban fagyban imád kint lenni a babakocsiban, így elég jól bírja.

Férjem netezni szeretne, aztán mászást ünnepelünkKép

Üdv;
Vera

hvera

SziasztokKép

ReditkeKép

Néha nálunk is van egy kis vér,ha leszívom Míra orrát,de azt gondolom csak valami hajszálér miatt.Nekünk elemes orrszívonk van(Living lab)sokak szerint semmit nem ér,de eddig bevállt nálunkKép.

VeraKép

Kornél kutyázik,Míra meg morog mostanság mint egy kis kutya,ha valami nem tetszik(jobb esetben,rosszabb esetben ordít...).

MosziKép
Nagyon jók a képekKépKépKép!

Mindenkinek szép és nyugodalmas éjszakát,megyek fürdetni manókát,aztán valami jó DVD-ét tervezünk nézni Apával,persze ha be nem ájulok...

Viola
h_viola

Redit
sajna nem tudok segiteni,nálunk sose volt ilyen

a játszóházba foglalni kellet helyet.Igy az én nevemre van foglalva :Székely Nikoletta .Igy van csop kedvezmény, meg lehet hogy külön helyiség is Kép

Vera
Titkos olvasás Kép

Liv
11 év Kép

Csirkesz
Babaprojekt Kép Kép Kép

Moszi,Viola
Képek Kép

Kép
Kép
nikk0830

Hali

Megvolt az oltás, Gellértke megint a nemveszeklevegőtinkábbmegfulladok típusú sírással reagált már az első szúrásra is, na a második meg olaj volt a tűzre szegénykémnek. Mondanom sem kell, nem hajlandó mozdítani a lábikóját. Azért szopizni és almát enni hajlandóKépKép Félévesen pont 7,5 kiló. Mint anno Nagygé. Hiába, olyanok ezek, mint két babszemKépKép néha már meg sem tudom különböztetni a visításukat.
Esti fürdetésnél mondtam is apájának, hogy a bolondok háza ehhez képest szanatórium, és ha oda akarnak juttani, csak ordítsanakKépKép remélem azért néha meglátogatnak a vigyorgóbanKépKép

Ja, képzeljétek Kisgét lehallgatjákKépKép délután erre sétált a hátsó szomszéd, akiket eddig nem ismertünk. Kérdezte van-e Nagygé mellett kisbaba is a háznál? szokott-e sírni éjszaka? akkor valószínű az ő adását veszik az angelcare típusú őrzőjükön, amit a kislányuknál használnakKépKépKép nekünk is ilyen típusó őrzőnk van, de én csak a légzésfigyelőjét használom, nem tűntek fel a légköri zavarokKépKép mondtam is Kisgének, jól gondolja meg ezután a mondandójátKépKép

Vera
Gratula KornélnakKép

Reditke
Remélem már megoldódott. szerintem ne szívd túl sokszor, a nyálkahárytát azért erősen igénybeveszi a dolog. KépekKép

Moszi, Viola
Szépek a kiscsajokKép

jóéjt
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Csirkesz Kép, bocs, ha írtad és elkerülte a figyelmem, de a "hátizsákkal" kapcsolatban szeretnék pár dolgot kérdezni: hol lehet ilyet venni, mennyibe kerül, illetve arról nem tudnál-e feltenni képet, amikor pelenkázó alátétként funkcionál.

Köszi. Puszi, Liv

Kép

Kép
liv

Dávid ma is kúszott kicsit, de inkább csak kúszogatott Kép, viszont háromszor megfordult hasról hátra. Nem tudom, véletlen-e, de szerintem nem. Most már látom, hogy ezt is meg tudja csinálni, ha akarja. Ja, és már kezd szépen üldögélni egyedül, de ezt csak véletlen vettem észre, mert kipróbáltuk, vajon tud-e ülni, de ettől még nem fogom ültetni továbbra sem.

Jövő héten az oltáson megkérdezem a gyerekorvost, neki rendben van-e a fütyije, mármint nincs-e letapadva a bőr, mert bár mondta mindkét gyerekorvosunk, hogy ezzel valószínűleg nem lesz gond, mintha most nem lehetne annyira hátrahúzni, mint eddig. Nagyon remélem, hogy nem lesz gond vele.

Kép

Kép
liv

Mármint nem a gyerekorvos fütyijére gondoltam, hanem Dávidéra. Kép Elég kétértelmű lett, amit írtam.

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Liv! kúszás, forgás Kép

Liv! Dino! Házassági évforduló Kép Nekünk is az idén lesz a hatodik.

Judy! Oltás Kép Áron csütörtökön kapott mindkét lábába. Hát, ő sem örült a másodiknak. A dokinéni említette, hogy már kaphatók a patikában az újgenerációs oltóanyag. Tőlünk nyugatra már csak ezt használják. Nálunk költségtérítéses, előnye hogy nem okoz lázat és egyszer kell szúrni. Az 5 hósnál én kipróbálom.

Reditke! A kórházban sok babának vérzett szívás közben az orra, de nem foglalkoztak vele. Ha nem kap levegőt kénytelen vagy szívni.

Vera! Bár nem vagyok a címzettek között, de nekünk porszívó orrszívonk van üvegből. Bevált.

Moszmota, Viola, Icsilya, Reditke, Vasani, Csirkesz! Képeken nagyon tündériek a babák! Várom már, hogy életben is lássam őket.

Csirkesz! A könyv írást én tényleg meggondolnám a helyedben. Hihetetlen jó stílusban írsz. Nekem nagyon tetszik.

Lau, Csirkesz, Vasai, Hvera! Köszönöm a szopis biztatásokat. Egy pár nap fejés normalizálta a tejcsi mennyiséget. Bár Áron ma is korábban ébredt, de most nem hiszem hogy a tejcsi lett volna kevés. Már tapasztaltam párszor, hogy ellaludja a nyakát és kiszáradt szájjal ébred. Szopi után alszunk tovább. Mivel Áron a topic legfiatalabb babája és mostanában sokat írtok a hozzátápikról, nekem olyan természetesnek tűnik, hogy már mi is elkezdhetjük. Mindenesetre mégf egy pár hétig visszafofom magam.

Ma voltunk neorológiai kontrollon. Sajnos még nem teljsen múlt el a jobb oldali tónusfokozódás, így folytatjuk a tornát.

Andrea

KépKép
Áron

Bocs az elütésekért, de már nagyon fáradt vagyok.
Andrea

KépKép
Áron

Csirkesz!

Jó ez a hordozó, de nálunk nem válna be. Nekem olyan kellett, amiben még tudok házimunkát végezni is. Ha a hátizsákba is teszel dolgokat + a gyerek súlya, azt már nem lehet túl könnyűKép. És mivel nálunk úgy alakult, hogy a gyerekhordozást ált. én végzem, az apuka meg a többi gyereket irányítja és hozza a csomagot, ezért ez a fajta nálunk nem lenne jó (bár praktikus).
Az enyémet azért szeretem, mert szükség esetén azért hozzá lehet rakni egy kisebb hátizsákot is, amiben a legfontosabb dolgok elférnek, de azért még nem túl nehéz.
ÁrKép. Miért kell ezeket ilyen drágán árulni?
TV-s kaland: mi már próbálkozunk elkerítőt venni (járókánk van, abba nem akarom tenni, de láttam olyan kerítést, amit körbe lehet rakni a szőnyegen ), de eddig még nem sikerültKép. Bár "gyerekbarát" az otthonunk, már amennyire a két nagyobb eddig bepróbálta, de a kicsik mindig tudnak kitalálni újdonságot (pl. van virágállványunk, mert a másik két gyereket nem izgatta, de mi van, ha a kicsi épp a virágföldevést fogja irtó szórakoztatónak tartani?), meg vannak azért kábeleink (pl. számítógép), meg azt sem szeretném, ha a járólapon kavarogna.
Ilyen amikor a hordozóban alszik (hátulról és oldalról, de mielőtt valaki megijedne: ha ébren van, akkor nincs a fején a hordozó, az csak ahhoz kell, hogy alvásnál ne billenjen el a kis feje):
KépKép

Hanna egyébként teljesen belejött a mászásba, már nem is kúszik, meg állandóan térdelve játszik vagy feláll:
Kép

Moszi!

Nagyon jók a képek!Kép

Liv!

Akkor jót tesz neki a Dévényizés.Kép Nagyon ügyesKép!
Dokifütyi!KépKép

Reditke!

Paradicsomos kép!Kép Hát én nem bírnám, ha ekkora maszatolást csinálna... Remélem kisebekkel is megússzuk.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Szisztok!
Hat ujra begepelem, mert az elobbi elszallt, pedig le akartam menteni.....Kép

Szoval, Liv jot nevettem a gyerekorvos futyijenKép

Biscottit vettem en is, a Milupa gyartja. Eddig 3szor adtam neki, amikor a fogaval kinlodott. De szigoruan kikotortam a szajabol a nagyobb darabokat. Amugy a ragcsalas bevezetesere vettem. Eleg jo a tobbi hasonlo termekhez kepest, mert nincs benne tojas, meg mez meg ilyenek. Viszont van buza, zab stb, szoval a szigorubb anyukaknak nem ajanlom. Viszont en megkostoltam es nagyon finom!!!! Ejjel amikor szopi utan felkelek, nagyon ehes vagyok es olyankor szoktam bunozni. Ezert mostanaban semmi nasit nem veszek, de egyik ejjel bevillant hogy mi lenne ha a gyerek babapiskotatjat megkostolnam....Az ures zacskot meglatta reggel a kukaban a ferjem es teljesen leszidott, hogy minek veszek a gyereknek ilyen draga dolgot, ha egyszer ugyis megzabalom. Egyszer mar lebuktam a kecskemeti szilvaval isKép Persze o meg a tejpepes eteteskor eszi meg a fele adag hamitKép
Ja, a biscottit a DM-ben es a Coraban is lehet kapni. Vigyazni kell, mert van mas termek is hasonlo nevvel, de azokban nagyon sok csunya rossz nem babanak valo dolog van, meg akkor ha ra van irva, hogy 6-honapos kortol.

Az ejszakazassal kuzdomKép Meg mindig nincs nyugtom, pedig szeretnem visszakapni azt a kisbabat, aki az egesz decembert vegigaludtaKép!!!

Jatekot mi is pont most vettunk, mert a meglevoket mar unta. Igy kapott egy lego baby kisrepulot es egy lego baby zsirafot. A tobbi jatekat dobozoltam es par honap mulva eloveszem. Csak nezni fog a fiatalur, hogy mennyi uj jateka vanKép Kép

Udv mindenkinek:
csengo
Vendég

Sziasztok!
Megint csak x ido után jutok el ide Kép
Üdv az újaknak, látom megint szaporodtunk Kép
Gyorsan megpróbálok visszaolvasni, addig is egy kép Fanniról.

Pocó

Kép

Kép
Kép
pocó

Sziasztok!

Ma jó sokat vigyorogtam a hozzászólásokon, végre olyan jó hangulatú megint ez a topik, mint rég volt, még a babák előtt! Kép
Én most kicsit kevésbé vagyok feldobva, mert megfáztam, és a hátam is fáj, de azért megvagyunk mi is.

Lili újabban akkorákat esik, mint az ólajtó.. Kép Kép Nem tudjátok, hol lehet venni az ő méretében munkavédelmi sisakot?? Amatőr boxfejvédőt? Vagy valami hasonlót ? Nem szeretném, ha szegény teljesen kis ütődött lenne, mire megtanul járni.. Kép

Képek szuperek! Mindenkinek a babája szépséges továbbra is! Kép

Moszi!Jó volt újra olvasni téged! Kép Viki mintha egy kicsit megnyúlt volna, régebben kicsit kerekebb volt a pofija! Kép Jók a képek nagyon.

Orsi! Kép Téged is rég láttunk, jó hogy benéztél, gyere gyakrabban! Kép

Fogyozós anyucik előtt le a kalappal Kép Én szeretnék, de max. úgy sikerül, hogy napközben nem mindig jutok hozzá az evéshez is, így aztán este alaposan bepótolom Kép

Nikk! Bandó frizije szép lett! Kép

Gigis üdv a topikban! Kép

Kyr! Neked most eléggé lefelé tart a szekérkéd, de azért gyere gyakrabban, addig amíg ilyen ahelyzet vigasztalunk, aztám meg előbb utóbb megindulsz Te is felfelé ! Kép

Dino, Liv! Évfordulókhoz gratula! Kép

Liv! Kép Látod milyen gyönyörűen fejlődik Dávid! KépCsak hagyni kell, hogy kibontakozzon a maga idejében! Kép

Ani! Hát igen, én is csak csatlakozni tudok az előttem szólokhoz: ha egyszer megszereti a hangját, akkor egy ideig hallgatni fogod! Kép Nálunk most megint a berregés a menő, de most már egyértelműen a köpködés a fő célja vele, és ha mérges, akkor folyamatosan akér 2 órát morog csukott szájjal. EL is neveztük Pigbullnak.. Kép

Judy! Hát ilyen jókedvű hozzászólást is rég olvastam tőled! Kép Jókat mosolyogtam Kép Akinek ilyen humora van még messze áll a vigyorgótól! Kép

Lau! 2 embereskédet nem hozod a talira?

Pocó! Ez jó rövid lett! Kép
Puszi
Macs
maccs

Sziasztok lanyok!

Lenne egy kerdesem.

Megy valaki a borzere majusban???
ESetleg arulni???

Mert szeretnem eladni a babakocsim es ha addi nem tudom eladni kivinnem, de mar nem lehet jegyet kapni. Kép

Pedig csak egy babakocsit szeretnek eladni.

Magi
Vendég

SziasztokKép

MacsekKép
Gratula Márknak az átfordulásokhozKép
MelóhelyKép

TrompipiKép
De aranyos lehet Pipike, ahogy simizKépKép

CsirkeszKép
Következő lurkóKépKépKép, hajrá!!Kép
Sikerült megfelelő barikádot építened Boti-vigyázó gyanánt?Kép

LivKép
Dávid nagyon ügyes a kúszással-forgássalKépKép Doki-fütyiKépKép
Belegondoltam, a hátrafelé kúszás sokkal nehezebb lehet, mint az előreKépKép (ráadásul most elképzeltem magam hátrafelé kúszni és azon röhögökKép, ez már lehet, hogy súlyos agybajKépKép)

JutiKép
Boldog hathótKép, így utólag is!
Nektek ez az öthós szuri volt? Eszti dettó ugyanezt csinálta most az öthósnál. Megfulladós sírás, aztán hangos sírás a második szurinál, majd két napig a fájósabb lábát nem volt hajlandó mozgatni. Nekem azt mondták, azért mert valószínűleg megfeszítette a szuri közben.
Bolondok házaKép SzomszédokKép

VeraKép
Köszi a fejlesztéses oldaltKép, ma áttanulmányozom.
ÚszógumiKép Járókás mászásKép
Igaz, nem engem kérdeztél, de azért leírom: én Pesztonka porszívós-orrszívót használok. Szerintem nagyon hatásos. A kézinél biztos jobb. Mondjuk elektromosat még nem próbáltam, de azt hiszem, most már maradunk ennél.

ReditkeKép
Szupik a képekKép
Már én is bemutattam Esztit Zénónak (a labink), tetszenek egymásnak, Zénó farkat csóvál és pattog, Eszti vigyorog és sikítozikKépKép
Orrszívás: Ha csak kis véres valami van az orrszívóban, azt hallottam lehet attól, hogy a fűtésszezonban a babák orrnyálkahártyája nagyon érzékeny és ki is sebesedhet, ez picit vérezhet. De ha nagyon olyan, szerintem kérdezd meg dokitól.

CeditKép
Örülök, hogy minden okés veletek. Akkor nagyon valószínű, hogy a múltkor is lemászott az érzékelőről a lurkó. Hú, szerintem is pakold lejjebb a kiságy aljátKép

ViolaKép
De édes Míra babaKép Igen, nekünk is ilyen keljfel-macink van.Kép Az a jó, hogy a képbeállítás is szinte azonos, majd nézd meg. Ugyanolyan kis könyvet fogdosnak, ott a keljfel-maci, meg a habtapi is. Nagggyyoooon jóóó!KépKép

MosziKép
Gyönyörű a babóKép A katicás kép nagyon tetszikKép

Áron-AndiKép
Én is úgy vagyok a hozzátápival, mint te. Annyit olvastam, hogy azt gondolom, már nekünk is kell. Aztán mindig rájövök, hogy Eszti még csak öt hós, ráadásul jól elvan a cicivel. Bár lassan már minden jobban érdekli, úgyhogy a szopikat gyorsan lezavarjuk.Kép Én is úgy gondoltam, hogy most hétvégén kipróbálunk egy kis almát, de lehet, hogy egyelőre lebeszélem magamKép (csak nehogy nagyon összevesszek magammalKép)
Örülök, hogy rendbejött a szopihelyzet.Kép

MaccsKép
Lili munkavédelmi sisakbanKépKép
Gyors gyógyulást neked!Kép

PocóKép
Fanni nagyon szép kis csajKép

LányokKép
Ti milyen almareszelőt használtok? És hol vettétek? Tudom, hogy nagyon banális kérdés, de én utoljára öt évesen láttam ilyetKép Hétvégén voltunk a tescoban és kerestem, de nem találtam. Majd, ha egyszer elkezdjük a kóstolgatást, jó lenne, ha lenne.
Egyébként először voltunk shoppingolni Esztivel, nagyon tetszett nekiKépKép

Szép napot mindenkinek!Kép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

SziasztokKép,
Jókat rötyögtem itt magamban Judy KisGéjének lehallgatásánKép és Liv gyerekorvosos-fütyis történeténKép.
Csengo babapiskótás-szilvás storyja is nagyon jóKép.
Meg úgy általában, tényleg jó most a hangulat a topikon, úgy látom.

Fogyókúra: amit én csinálok, az nem ám valami drasztikus, mert azt nem szeretném, ha elmenne a tejcsim. Ez a Házipatikán is szokott lenni (5 hét - 5 kiló). Megvettem a könyvet és most 2 hétig magamnak csinálom, aztán kezdődik egy 5 hetes program a neten is, akkor majd ott folytatom. Az első hetet bepötyögtem már a gépbe, mert kellett egy barátosnőmnek, úgyhogy ha valakit érdekel, szóljon és elküldöm.
A lényege: napi öt kajcsival 1200 kcal-t eszünk. Sok-sok gyümölcs és zöldség, pipihusi, semmi zsíros és édes (ez utóbbit azért nagyon fájlalomKép). És azért hetente 3*1/2 órát kell(ene) tornázni.
Üdv,
Andi
Vendég

Sziasztok,

MosziKép
gy bőröndnyi VikiKép és a Katicás is nagyon tetszik

ViolaKép
Míra morgásKép Nálunk is a berregés a menő. A fiatalember mostanában nagyon tud unatkozni.

NikkKép végre a polgári nnevedet is tudomKép

JudyKép
FürdetésKép már előre félek mi lesz, ha kettővel kell majd. Gratula, hogy bírod. a barátnőm kettővel olyan, mint egy eszét vesztett szélmalom.

Köszönöm mindenkinek az orrszívós válaszokatKép

BesztiKép
Hanna felállásKép Nekünk 100X100-as járókánk van, és annak a rácsáal is le lehet keríteni a helyet. Lehetett 100X120-ast is kapni, de az már nem fér elKép Hosszú távon úgyis meg kell tanulnia a 'nem szabad' jelentését. Kornél már azonnal elengedi, ha szólok neki(teszem hozzá egyelőre).

CsengöKép
ÉjszakákKép Nálunk mostanában az a menő, hogy vacsira fél8-8 óra között kap gyümölcsöt, és 11 körül van az utolsó szopi. Így elég jól alszik, bár itatni így is fel kell kelnem.
Kornél járókája tele van mindenfélével, de nem veszek ki inkább semmit, mert imád a fiú rendezkedni és azt sok dologgal lehet csakKép

PocóKép
Fanni babaKép

MacsKép
Valszeg Brendonban is lehet kapni, de bicikls boltokban tuti van fejvédő.
Fogyózás és esti pótlásKép Ismerős. Nekem is akkor van időm enni.

CeditKép Nálunk is lejjebb kellett állítani az ágyat.

VasaniKép
Nálunk ha jól emlékszem 10 naposan mentünk vele először boltba(végigaludta) aztán ma már folyton kirakatot nézKép
Alamareszelő ügyben nem tudok segíteni, nekem sincs. De mindenképpen üveget, vagy műanyagot vegyél!Ha látok vhol, akkor szólok.

Üdv;
Vera

hvera

VeraKép
Most, hogy írtál, eszembe jutott, hogy egy-másfél hónapos korában voltunk az IKEA-ban Esztivel, úgyhogy mégsem a mostani volt az első nagybevásárlás vele.Kép Ha jól emlékszem, az minimum két óra hosszat tartott, mert karácsonyra vásároltunk.
És utána még elvittük csípőszűrésreKép
Jó napja volt, persze ő sokkal jobban viselte, mint mi, felnőttek.Kép Meg sem mukkantKép
Na, úgy látszik, kitisztult az agyam, jönnek az emlékekKép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Beszti, ha sikerül olyan "elkerítőt" találnod, amiről írnál, légyszi írd meg, hogy hol kapható, mert minket is érdekelne. Köszi.

Anita, mi a Tescóban vettünk az almához műanyag reszelőt és szűrőt.

Kép

Kép
liv

Macs
Brendonban van kutacsvédő sisak,legalábbis a katalógusba benne van Kép Árat nem tudok Kép

Pocó
Kép Kép

Magi
börzére megyünk de nem árulni

Anita
Vasedénybe vettem müanyagot

Andi
fogyókúrát átküldenéd nekem? Köszi Kép

Vera
Név Kép

Ma Bandó kihányta az egész főzit amit adtam neki Kép Kép A furcsa az volt,hogy 3 órával evés után.
De jó is történt,ma végre kinyujtott karral kinyomta magát 4 kézlábra Kép Eddig mindig az alkarjára táaszkodott Kép Nagyon büszke voltam Képn

Kép
Kép
nikk0830

Sziasztok,

ezer éve nem írtam, de azért olvasgatok. Üdv az újaknak, és a babócák nagyon szépek!

A 27-i talira mi is megyünk majd.
Az állatkerti játszóház nagyon klassz, van pelenkázó, meg kisgyerekes rész, ahol puhán lehetnek, csak kaját nem lehet bevinni Kép, pedig én szívesen sütnék valamit, mint mikor nyáron találkoztunk a szigeten.

Mi holnap megyünk az öthós szurira, kíváncsi vagyok, hogy fogja viselni a leányzó. A múltkor másfél napig tartott a dráma. Azon gondolkodom, hogy már itthon beadom neki a kúpot, és akkor az oltás sem fog talán annyira fájni. Mindenesetre jön a férjem is, mert mondtam neki, hogy én már nem bírom az oltással járó stresszt.

Elkezdtük a babaúszást az Almássy téren, nagyon klassz volt, Eszter eleinte kicsit meg volt szeppenve, de aztán békésen úszkált, illetve hagyta, hogy úsztassuk. Szerintem én most még jobban élvetóztem, mint ő Kép

Két hete, 5 hónaposan volt 8650 gramm. Most már üti a 9 kilót, nagyon nehéz folyton cipelni, kocsival meg pláne nehéz.

Íme a leányzó:

Kép

Bori
lbori

Sziasztok!Kép

Annyit írtok megint!Kép
Gyönyörűek a babák, sőt, annál is szebbekKép

ReditkeKép orrváladék nálunk Ákosnál szokott rózsaszínes lenni, kissé véres, de emiatt nem kell aggódni, úgy értem, nem olyan komoly dolog, a nyálkahártya kicsit érzékenyebb, jobban kiszárad, mikor a babák náthásak, ezért lehet véres. Nekünk azt ajánlotta a gégész, hogy ha le kell szívni, utána az orrkenőccsel kenjem be a nyálkahártyáját a nóziban fülpiszkálóval.

VeraKép Gratulálok Kornélnak a mászáshozKép Balázs is körbehentergi a szobát, tök felesleges leteríteni akármit is, vagy habitapit kirakni, mert akkor az egész szobát be kellene teríteni vele. Amúgy most már én is csekkolom állandóan őuraságát, mert már hallottam párszorr koppanni a buksit, mikor hasról visszafordul hátra, esetleg még ki is támasztott kézzel, akkor nagyobbat koppan. Szerencse, hogy nem sír, csak láttam, hogy nagyon meglepődöttKép

JudyKép LehallgatásKép

Csirkesz: ez egész rémisztően hangzott, tényleg nem árt körbekeríteni a játékteret, mielőtt valami nagyobb baj történik. Nemsemmi kiskrapek BotondKép
Mondjuk Balázs is rá van kattanva a hifireKép
Hu, indul a babaprojekt?? Remélem, hogy hamar összejön a babóKép

MaccsKép Lehet, hogy elviszem kétemberesemet, imád gyerekek között lenni, és ott aztán tobzódhatna a sok édes kisbaba közöttKép

Sajnos estére most már a szopi nem elég Balázsnak, így mindig megiszik még kb. 100 ml tápszert is. Napközben elég neki, éjjel is csak szoptatom, de most már ezt is kap. Nem tudtam egyik este miért sírt olyan sokáig, cici nem kellett neki, így kipróbáltam, benyomott 90-et. Most már készülök estéreKép

Egy kép a két kiskrapekommalKép
Kép

Pussz
Lau
lau

Sziasztok!

Egész nap nem tudtam elérni a babanetet, de látom, pl. a rendszeróra még mindig nem tért magához. Úgy ki szerettem volna panaszkodni magam... Mindkét mellemen gyulladt, harapott seb van. Le se tagadhatnám, hogy egy kis vámpírt szoptatok, két pici lyuk egymás mellett.
Annyira azért már nem vagyok kibukva, ma napközben lenyugodtam, annyira aranyos volt a kis gézengúz. Egész nap csak mondta a magáét (sajna vacsi közben tele szájjal is). Megtanult (nagyjából) csőrös pohárból inni, imádja ezt a tudományát. S végre múlt hét csütörtök óta először el tudtuk hagyni a lakást...

Bori,
pont ma gondoltam rátok, mi lehet veletek, annyira régen nem jelentkeztél. Jártok valahová fixen sétálni? Én lassan bejárom a VIII.-IX. ker. nagyját, mert képtelen vagyok egy parkban megülni a fenekemen, pláne, hogy ennyire kopár volt még minden. Szombaton nem érdekel esetleg a bababörze a Haller utcában? Én tuti megyek, be kell szereznem pár dolgot. Leányzód messze lekörözte súlyra Benedeket, mi még a 8 kg-t se értük el.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Ez a vacak babanet nem volt ma egesz nap jo. Kép

Magi
Vendég

SziasztokKép

NikkKép
Remélem csak egyszeri eset volt a "róka" Bandusnál,Míra is pár órával evés (banán)után produkálta annóKép.Nagyon ügyi a kinyomással,nem a hajában volt az erejeKépKépKép.Nagyon halkan írom,kint van az első fogcsücsök és 3 napja újra átalussza az éjszakát,de ezt azért nem akarom elkiabálni...

KormiKép
Nem semmi ami mostanság veletek történik,melled hamar gyógyuljon,képzelem milyen fájdalmas lehetKép.Örülök,hogy meggyógyultatok,végül is 3 napos láz volt?

LauKép
Nagyon szépek vagytok,édesek a fiúk!

BoriKép
Eszti is cukor falat ezzel a vigyorral,méreteitek mellett mi elbujhatunkKép(7,5 Hónap=7,5 Kiló)

PocóKép
Tényleg rövid voltál,de Fanni gyönyörű.

AnitaKép
Nekem sima műanyag alma reszelő vált be,bár van itthon üveg is.A kép beállítás szándékos volt,de pl a habtapi fel sem tüntKépKépKép.

CsengöKép
Kezet foghatunk,én is dézsmálom Míra készletéből a fogamra valókat,és ugye ez a babapiskóta nagyon finom...(bár mentségemre szolgáljon még mindig tornázom,igaz most is nosettis Milkát szopogatokKépKépKép)

BesztiKép
Hanna szuper ügyi és nagyon aranyos a képen!

AndiKép
Kitartás a tornához,így lesz nagy és erős Áron babaKép!

JudyKép
VigyorgóKépKépKép.Engem már az egyszem lánykám is képes lesz odajuttatni azt hiszem,de milyen uncsi lenne nélkülük az életünkKépKépKép.

MaccsKép
Koppog a kobak ám nálunk is,néha csoda hogy csak meglepődik és nem ordít,akkorákat zuhan.(persze nem a habtapin vagy a játszószőnyegen hanam a parkettenKép)

Szép álmokat MINDENKINEK!

Viola
h_viola

Köszönöm mindenkinek a babapiskótás válaszokat!Kép

MacsKép
Bernát is akkorákat koppan, hogy döng az egész ház tőle, a felállás az megy, de onnan nehéz újra a földre kerülni és hát ugye a fej az nehéz szerkezet így mindig az ér le elsőnek. Kép Reméljük Lili hamar rájön a technikára és akkor nem kell sisak meg miegymás.

AnitaKép
nekünk üveg almareszelőnk van és már nem emlékszem melyik bababoltba vettük, nekünk nagyon bevált.

AndiKép
engem érdekelne ez a fogyókúrás dolog.

VeraKép
reméljük Kornél baba később is ilyen szófogadó és rendszerető gyerek lesz!

NikkKép
minek neked a fogyókúrás recept, nincs is miből fogynod. Bandusnak gratulálunk a négykézlábazáshoz.Kép Milyen főzelék jött ki belőle?Kép

BoriKép
drukk, hogy oltás után minden rendben legyen. Micsoda súlya van Esztinek. Kép

LauKép
Ákos oviba jár? A tali napján elhozod hamarabb az oviból? Hány éves? Én is gondolkodom, hogy elhozzam-e Donátot, csak nem tudom hagyna-e akkor ismerkedni, mert nagyon nem szereti ha mással foglalkozom.

KormiKép
merre szoktatok sétálgatni? CicikKép, hát nem irígyellek.

Mi is mázsáltunk ma és Bernát is átlépte a bűvös 8 kg-t, pontosítva 8120 gr.

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Bori
Mi is az Almássy térre járunk,csak mi a Ringatóra péntekenként Kép Szép kis sulyba van a lánykád Kép

Lau
Kis család Kép Kép

Bandó ugy gondolta a kis vagány frizurához rosszcsontnak is kell lenni Kép Mióta levágtuk a haját nem lehet birni vele Kép

Kép
Kép
nikk0830

Sziasztok!
Örülök, hogy ilyen kedvesen fogadtatok! Köszönöm!
Megpróbálok mindenkinek (aki kérdezett), válaszolni.

Kormi
Budán lakunk, az I. kerületben.

Csirkesz
jó ötlet ez a táblázat, majd lassan "megtanulom". nagyon tetszett a hordozótok, nálunk egyelőre még én cipelem Marcit kendővel, de majd ha jön a kirándulások ideje (nyáron), áttestálom Apukára. Hol vettétek ezt a táskaszerű hordozót?

Vasani
cicibubus :-))) ez jó! 3,15 kg és 52 cm volt Marci születésekor, most (5 hónaposan) 7,3 kg, 62 cm (4 hónaposan mértük a hosszát). Fotóink láthatóak a babanetet: Bodó Marcell György név alatt. Ide még nem sikerült feltennem, mert túl nagy a méret miatt.

Timóca
érdekes ez a két nap eltérés, Marcit 13.-ra vártuk, és 10 nappal korábban érkezett. Megismerkedtem még két (azóta már anyukával) mindhárman 12-13-ra voltunk kiírva szülésre, és a három baba születése között 2-2 hét van, egyik 2 héttel korábban, másik 20 nappal később született. Ezt már csak ők tudják... mikor jött el a pillanat a megszületésre.

Üdv, Gigis
gigis

Sziasztok!

Gigis: én meg 25-re voltam kiírva Kép. Csak 3 héttel jött előbb Livike, nem tudom, mi volt neki ilyen sürgős Kép. A kolléganőmmel majdnem egyszerre voltunk kiírva, erre ő meg túlhorda, így több mint 1 hónap lett a két baba között Kép. Igen, ők ezt jobban tudják Kép.

Jókat nevettem én is a hsz-okon. Bocsi, most nem írok sokat. Lábadozok (lázas voltam, meg hánytam, valami nyavalyát összeszedtem + a férjemre is ráragasztottam Kép). Szerencsére Livike jól van.
Itt egy kép az új frizurájáról (le lett vágva a frufruja, mert a szemébe lógott):
Kép

Timi

Kép
Kép
timóca

Niki, DinoKép,
Elküldtem az 1.heti menüt.
Üdv,
Andi
Vendég

Bocs, nem Niki, hanem Nikk...Kép
Vendég

Sziasztok Kép
Egyszerűen annyi a hozzászólás, hogy képtelen vagyok nyomon követni.

Az orrszívós hsz-ket köszi. Csak picit volt
véres, este pedig már nem is volt olyan.

Nagyon várom a talit, úgy szeretném már látni ezt a sok gyönyörűséget élőben is.

MaccsKép Bálint is akkorákat esik mint a ház. Nagyon-nagyon gondolkodom a járókán, de szerintem abban is baromira be tudná verni a fejét, ezért inkább abba az irányba hajlok, hogy nem veszünk.
Jobbulást neked!

Beszti Kép Bálint sem maszatol ám mindig ennyire, amikor rendesen eszünk, akkor nincs játék, de néha hagyom neki kaján kívül, hogy kiélje művészi tehetségét és fessen a kajával és gyurmázzon pl. a paradicsommal. természetesen nagyon élvezi.

Elkerítőre a fa verzióra gondoltál? Vagy olyanból lehet műanyagot is kapni? Hol veszel?

Hétfőn már 8 hónapos lesz a gyerek és még mindig minimum 3 óránként kajál éjszaka. Az a baj, hogy most meg már annyira nagy, hogy nem is tudom hogyan tudnám leszoktatni róla, ugyanis, ha nem az első nyekkenésre megyek át a szobájába, hanem a másodikra, akkor már áll a kiságyban és úgy reklamál. Ebből pedig nem könnyen lenne anya nélkül egyedül visszaalvás, ha jól sejtem.
Remélem csak benő a feje lágya és rájön, hogy éjszaka aludni kell, de szerintem annyira beállt a kis emésztő rendszere már erre a 3 óránkénti kajára, hogy nehezen tudom elképzelni, hogy hamarosan átalussza az éjszakát.

Csirkesz Kép babaprojekt Kép hajrá-hurrá! Én pont 2 napja mondtam, amikor megjött a mensim és k-ra fájt, hogy egyhamar nem vállalnék be még egy szülést, pedig nem nagyon húzhatom, mert idén már 33 éves leszek.
Apa már nagyon szeretne kistesót, de megegyeztünk, hogy akkortól lehet szó a gyártási folyamat kezdéséről, ha már Bálint stabilan jár és legalább 3 hete átaludta úgy az éjszakát, hogy egyszer sem kellett felkelni hozzá.

Egy kérdés: szerintetek lehet attól valami baja a gyereknek, hogy amikor síelni voltunk felmentünk vele 2700 méter magasra? Kettő fél éves baba volt a társaságban és mindkettő iszonyatosan visított és a fülét kapkodta. A helyi öreg nénik magyarázták, hogy azonnal vigyük le őket. Le is vittük, de nem értem, ha ennyire veszélyes eleve miért engedték hogy beszálljunk velük a felvonóba.
Szerintem csak simán nem tudtak kiegyenlíteni és bedugulhatott a fülük az volt a baj, de a párom azóta is többször felhozza a témát, hogy vajon nem lett-e komolyabb dolog.

na megyek főzök valamit, mert a gyerek kinn alszik az esőben, kihasználom az időt, amíg nem kell állandóan összekaparnom a lakás valamelyik szegletéből Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

SziasztokKép

TrompipiKép
Léci, nekem is küldd át a fogyózós étrendetKép Köszi előre is!Kép

NikkKép
Bandónak gratula a négykázlábazáshozKép
HányásKép

LboriKép
ÜdvKép Esztered jó súlyban vanKép És persze gyönyörűKép
Hogy ment a szuri? Nekem is van ismerősöm, aki már otthon be szokta adni a kúpot. Kíváncsi vagyok, beválik-e.

LauKép
Nagyon szépek vagytokKépKép

KormiKép
CiciharapásokKépKép
Csőrös pohárhoz gratulaKépKép

ViolaKép
Hajrá fogcsücsök!KépKép Remélem most már gyorsan kibújikKép

TimiKép
Livike még mindig nagyon szépKép
Gyors lábadozást kívánok nekedKép

LányokKép
Köszi az almareszelős infókatKép Persze azt még most sem tudom, hogy néz kiKépKép
Megbíztam a sógornőmet, aki már látott olyat, hogy vegyen nekem egyet.Kép Elkezdte magyarázni, hogy úgy néz ki, mint egy csónak, stb-stb., én meg közben jót röhögtem, hogy mennyire fogalmam nincs róla.Kép A lázmérő-szétszerelés mellé most kaptam egy újabb irtó problémás dolgot. Hja, nehéz is az anyaság.KépKépKép

Nálunk az előbb volt kint a doki. Egy másik, mert itt a helyihez csak úgy beadtam Eszti taj-kártyáját, meg szurik miatt ide jártunk, de ezzel a problémával nem őt kerestem meg. Aki kijött, az egy tök aranyos dokinéni, olyan 50-60 közötti. Három hete már felhívtam őt telefonon, mert az én gyomorrontásom után Esztinek is hasmenése lett és pici vércsíkokat is láttam a kakiban elvétve. Azt mondta, csak figyeljem meg. Aztán kicsit elmúlt, de pár napja megint látom. Így felhívtam ma. Azt mondta, kijön megnézni, de biztos, hogy holnap sebészetre is el kell mennünk, ne halogassuk tovább. A frászt hozta rám. Aztán most itt volt, megnézte a félrerakottKép kakit és azt mondta, hogy mivel nyálkás is, tuti hogy valamilyen fertőzés. Bele is nyúlt a popójába szegénykémnek, hogy nem lesz-e véres a gumikesztyű, mert akkor valami kis seb lenne. De nem lett. Így gyógyszert kaptunk. Egy hét múlva kell felhívnom, a sebészet meg elmarad szerencsére. Nem mintha a gyógyszernek örülnék, de remélem hatásos lesz.
Szóval egész jó fej dokinéni, lehet, hogy végleg átpártolunk hozzá, csak ez a helyi doki meg olyan jó közel van, de ő mégsem gyerekorvos.

Ja, tegnap annyira dühös voltam a babanetre, hogy arra gondoltam, ma rábeszéllek titeket, hogy nyissunk valahol máshol egy ugyanilyen topikot. De már megnyugodtamKép

Na, megyek én is főzőcskézniKép

Elbarikádoztam, hogy ne lássa a tévétKép Azért megoldottaKép
Kép

Úgy szokta szopizni ezt a labdát, mint a cicimetKépKép Olyan édes, meg tudnám zabálni ilyenkor (is)Kép
Kép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Liv, Reditke!

Tudom hol lehet olyat venni, amit én szeretnék: a Kikában, 21 e Ft körül van, 4 részből áll és műanyag. Csak az a gond, hogy a Kikások ezt kerti bútornak minősítik, és ezért majd csak májustól lehet kapni (remélem tényleg lesz), ráadásul a kerti bútor osztályonKép.
Az árát sokallom, viszont már most látom, hogy milyen hasznos lenne. Mert így Hanna akár a fürdőszobába is utánam tud mászni, meg amerikai konyhás nappalink van, úgyhogy a konyhába is...
Néztem már más bababoltokat, de nincsen ilyen, én meg járókát nem szeretnék, műanyagból sem.
Egyébként ilyen (remélem ki lehet venni a fotókon kb., ennél a családnál kettőből volt a kör összerakva (ikrek)):
https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7484/107393.jpg
https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7484/107663.jpg

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Írtam egy hosszút és elszálltKép
úgyhohy csak egy fotó:

Kép

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Műanyag babakerítés: kb egy hónapja a babaszoba apróhírdetéseiben láttam ilyet, kettőt hírdettek együtt 20 eft-ért. Azóta is szidom az agyam, miért is nem hívtam fel...

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Beszti, köszi! Kép Egyáltalán nem ilyennek képzeltem, nagyon tetszik! Mi is be fogunk nevezni egyre, már biztos.

Tegnap este én is újra beálltam a nagylányok sorába. Francba.

Viszont Dávid ma megint újat produkál: tutira négykézlábra akar állni. Nem tudom, mikor sikerül neki, de próbálkozik. Kép És a hasról hátra fordulás se véletlen, azóta többször ismételte. Kép

Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Reditke: szerintem attól nem lesz baja, ha felvittétek magasba. Biztos a füle dugult be, az nem tetszett neki. (Régebben olvastam egy cikkben, hogy ha lehet, ilyenkor jó szoptatni a babát, mert a nyelésektől kidugul a füle - ők még ezt maguktól nem tudják)

Anita: Esztit biztos a cicidre emlékezteti az a labda Kép. Biztos az is ilyen Disney mintás Kép. Vagy ezen is csak a malackára hajt Kép.

Timi

Kép
Kép
timóca

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?