A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

PlusszKép
Nekem az inszem előtt csináltak egy teljes vérképet+ vércsoport meghatározás + AIDS + Hepatitis + Toxoplazma + Rubeola
Ezt mind nézték.

Kép

Kép
pkagi

PlusszKép

Ezt bármelyik kórházban (mármint ahová a nőgyógyid küld) megcsinálják Neked, csak kérned kell. Ez a 16.-napi vérvétel, ebből mondják meg az eredményt.

AlinaKép
Vendég

Wish!

Nagyon sajnálom a szomorú híreketKép
Én sem jövök jobbalKép
Úgy néz ki hogy a toxoplasma vizsgálatom pozitív lettKép
Teljesen kivagyok borulva, csak sírok, meg sírok!
A saját dokim már a megfontolandó terhességmegszakításról beszélKép a 19. hétben, a másik azt mondja eszembe ne jusson, gyógyszerrel orvosolható!Kép
Holnap folytatódik a kálváriám, nem tudom mi lesz velünkKép

Legyél erőss!
És lányok!Mindenki csináltasson egy toxoplasma vérvételt magának!!!EZ FONTOS!!!!!!!!

Kép

Kép
megann

Megann, nem is tudom mit írjak. Ugye tudod, hogy ezt a babát kicsit a sajátomnak is érzem. Én is úgy tudom, hogy antibiotikumokkal lehet kezelni. Kitartás. Nagyon sok erőt kívánok most neked.

Kép

Kép
vkhajni

Megann Kép
mikori a vérvétel? mennyire friss a fertőzés? egyátalán friss? a második érték is pozitivitást mutat?

gyógyszerrel a 12. hét után kezelhető a dolog. Többet én sem tudok róla, csak annyit, hogy a terhesség egésze alatt antibiotikumot kell szedni, és a szülés után a babának is még egy darabig!

A toxo vérvétel önmagában nem igazán jó semmire, mert csak azt tudod, hogy negatív vagy pozitív, ha negatív, akkor vigyázni kell, de akkor sajnos meg lehet fertőződni a terhesség alatt... kivédeni nem lehet szerintem.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Bocsánat, hogy idepofátlankodok, de néha szoktalak titeket olvasni, mert olyan jó érzés szurkolni nektek, és olvasni a sikertörténeteket... Kép (Én szerencsés vagyok, mert van egy gyönyörű 3,5 hónapos kislányom.)
Szóval Megann miatt ragadtam billentyűzetet.

Megann,
Meg ne forduljon a fejedben az elvetetés!!!! Nekem is van cicám, ráadásul védőnő az anyósom, ezért kiművelődtem toxoplazmából. Ha pozitív is a teszted ma már tényleg van rá gyógyszer (Rovamycin) amit terhesség alatt végig szedned kell, és ezzel megakadályozható, hogy a babának baja legyen. Ráadásul több állapot van. Csak az veszélyes ha friss a fertőzés! Meg kell ismételni a tesztet! Ha a KKR érték nő, az utal friss fertőzésre. Ezután kell nézetni egy ellenanyag szintet (Toxoplazma ELISA vizsgálat). Általában az IgG-t és IgM-et nézik. Ha mind a kettő negatív, nem estél át toxoplazma fertőzésen. Ha az IgG pozitív és az IgM negatív akkor legalább 1 éves a fertőzés. Ha mindkettő pozitív akkor elméletileg friss a fertőzés, de a friss fertőzés is lehet 1 éves. (Ennek az az oka, hogy az IgM nem csökken olyan gyorsan mint más fertőzések esetén.) Ilyenkor kell nézetni egy IgA-t is. Ha az negatív, a fertőzés biztos régebbi fél évesnél. Szóval fel a fejjel!!! Először nekem is az első KKR érték után azt hitték, hogy van, azután kiderült, hogy még soha nem is volt. Kép
Régebben lehetett kontrollt kérni az Interlabnál. Pár ezer forintba került csak, és 1-2 nap alatt megvan. Érdemes!

Remélem segítettem: Myra
myra

Megann drága Kép
Ez nagyon szomorú.... Kép
Nem is tudok mit mondani. Mindenképpen próbálj meg keresni valami szakembert aki segíthet.
Utánna olvsagattam a neten és azt írják, hogy antibiotikummal kezelhető! Ne keseredj el. Azaz keseredj el ha úgy könnyebb, de biztos tudnak segíteni. Nagyon drukkolok, hogy holnap jobb híreket mondjanak.

Ennek a babának nem lehet baja, hiszen olyan ügyesen beköltözött hozzátok. Annyira szeretne a ti családotok tagja lenni, hogy meglásd mindet gondot, bajt leküzdötök. Bízzál, kérlek. Kép

Puszi:Wish

wish

Sziasztok!

Megann
Én nem értek a toxoizéhez, de nagyon szorítok neked, hogy a gyógyszeres kezelés segítsen és ne legyen semmi baja a babádnak!

Orsi
A toxoplazmát minden kismamának nézik automatikusan? Vagy csak azoknak akiknek cicája van, vagy kérni kell?
Köszi!

Tündi
Vendég

Megann!
Nagyon szorítok neked, hogy tudják kezelni a toxoplazmát, és ne legyen semmi baj.

Tündi!
Én említettem a dokimnak, hogy van cicám, és szeretném, hogy megnézzék a toxoplazmát. Minden szó nélkül megírta a beutalót a vizsgálatra, pedig még közelébe sem voltunk a terhességnek. A laborban bajban is voltak, mert nem tudták milyen kódot írjanak a lapomra, hogy támogassa a TB, mivel állítólag csak terheseknél szokták csinálni, de megoldották.

Szerintem mindenképpen érdemes nézni. Nálam is negatív volt,azaz még nem kaptam el soha. A dokim mondta is, ha terhes leszek többször meg fogják nézni, kb. 3-4x.

Reni
Vanoreni

Megann
Olvastam mi van Veled, nagyon szorítok, hogy ne legyen semmi baja a babádnak. BIZTOS minden renben lesz, fel a fejjel.

Alina
Vendég

Sziasztok

Megann
Nagyon szorítok hogy ne legyen semmi baj. En sem értek nagyon hozzá, de rákerestem és biztatóan írnak rola hogy lehet antibiotikumos kezeléssel segíteni. Egyáltalán nem írtak olyanokat hogy el kellene vetetni. Sot azt írták,hogy nem az a lényeg,hogy fertozott e a baba,hanem hogy ha gyogyszerelik akkor nem okoz náluk bajt.

Csajok szobaton kell mennem dokihoz, az nap megkapom a 4.Merional szurit. Szombaton a 10cn leszek. Szerintetek mit várhatok? Lehethogy ha elég nagyok lesznek a tuszok kaphatok már tuszorepi szurit?Vagy az még hamar volna? Nem nagyon vagyok jártas ilyenben mert eddig ilyenem nem volt. Ha valaki tud segítsen.
Van valakinek tapasztalata aloe verás termékkel konkrétan "Aloe Berry Nectar" és "Forever Royal Jelly"? Hogyan befolyásolják a babásodást?Most ajánlották nekem és nem tudom vegyem vagy ne vegyem.
mili

Wish!

Jobban vagy már? Mentél dolgozni? Néha jó, ha jól kisírjuk magunkat, utána pedig újult erővel, bizakodással folytatjuk a "feladatunkat". Ne aggódj, biztosan minden rendben lesz, szorítok nektek is.
Vanoreni

Mili!

Nagyon nem értek az aloe verás dolgokhoz, de én úgy tudom, hogy a Royal Jelly segít hormonálisan rendbe jönni. Ha van valami eltérés, stb. akkor arra is jó hatással van. Egyik ismerősünk sokat foglalkozik ezekkel a termékekkel, és álíltólag sok esetben sikerült a foreveres termékekkel a terhesség, amikor más kezelés már nem volt eredményes, akkor is.
Vanoreni

Mili Kép
Vegyél aloát, jó, én is használom. És Dodoót kérdezd Neki is aloéval sikerült Kép

Reni Kép
Nem mentem dolgozni. FÉl kilenckor még azon gondolkodtam, hogy a fejem fáj jobban, vagy a hasam görcsöl jobban, úghogy nem mentem sehova. Hasznélhatatlan lennék. Holnap tréning lesz, arra elmegyek, az bambán is végig tudom ülni Kép

Tündi Kép
Nekem a háziorvos simán felírta a toxoplazma vizsgálatot. A lombik elött nekem azt is meg kellett nézetni. Én negatív vagyok, ami nem nagy csoda, mert soha nem volt semmilyen állatunk.
Mondjuk a szomszéd macskáját azóta kisebb lelkesedéssel szeretgetem.

wish

Zituska Kép

Én innen szedtem,hogy nem hormon a Clostilbegyt:

A Clostylbegyt mennyire tekinthető hormonkészítménynek?
Válasz:
A Clostylbegyt nem hormon a szó valódi értelmében. Egy olyan anyagról van szó, amely az agyalapi mirigyben serkenti a nemi hormonokat szabályzó anyagok kiválasztódását. Ebből következik, hogy hatását csak az adott szerven (az agyalapi mirigyen) fejti ki, célzottan és általános hormonhatásai nincsenek.
A molekulaszerkezetből következően nem okoz allergiát. Ritka szerencsés szer!
A gyakorlatban egyetlen "mellékhatással" lehet számolni: adagját a szokásos sémákon túl egyénre szabottan kell meghatározni: van akinek több, van akinek kevesebb a szükséges. Túladagolásánál a petefészkekben többszörös tüszőérés valósulhat meg, ezért előfordul ikerterhesség vagy akár a petefészkek átmeneti cisztás betegsége is. Ez utóbbi az esetek többségében enyhébb más (hormon)gyógyszereknél tapasztaltaknál és spontán is rendeződik.
Tehát: ne féljen tőle, de tudomásul kell venni, hogy óvatosan, fokozatosan emelve az adagot a szükségesig - magyarul szakszerű orvosi javallat alapján szedhető.
Dr. Nagy László
katie

Sziasztok!

Én most vagyok itt először és nagy érdeklődéssel olvasom a tapasztalatokat. Mi most másfél évi próbálkozás után vagyunk eredmény nélkül. Beléptünk a lombik programba, de még minden előttem áll az előzetes vérvételeken kívül (hormon, Aids, hepatitis, stb) főleg a petevezeték-átjárhatósági vizsgálat aggaszt. Az eddigi vizsgálatokon soha nem találtak semmit. Egyébként rendszeres a menszeszem. Miért kell mégis?
emi31

Szia Emi Kép
Miért kell nektek lombik?
Melyik lombik köztpontot választottátok?
Azt sem értem, hogy ha lombik akkor miért kell még petevezető átjárhatósági...
No mindegy. Lombikközpontól függ, hogy milyen vizsgálatokat kérnek. Nekem kellett teljes vérkép, vércsoport, EKG, mellkasröntgen, rászűrés is. Apának is kellett AIDS, hepatitisz.
Írj egy kicsit többet arról, hogy eddig min vagytok túl és mit találtak. Férjednél minden rendben?

wish

Még nem biztos, hogy lombik. Addig még sok minden lehet. Első lépésben persze inszemináció. A vérkép, vércsoport, rákszűrés, stb minden megvolt. A Dévai intézetbe járok és azt mondta a doki mielőtt eldöntjük, hogy lombik vagy inszem kell egy átjárhatósági vizsgálat. Minden eddigi eredményem neg. a férjemé is. Kicsit kevés a sperma, de azt mondták ez nem gong???
emi31

Wish

Úgy láttam az előző levelkből, hogy te is a Dévai Klinikára jársz. Neked nem volt ez az átjárhatósági vizsg.? Nekem azt mondta az orvos 3 féle módja van. A legkevésbé veszélyes persze fizetős (40e Ft)mert a TB nem támogatja. Viszont fájdalmas. Most ez fog következni, de kicsit parázok.
emi31

Emi
Én a Budai Meddőségi Centrumba járok. A jövő héten megyek átjárhatóságira, ez a HSG. A BMC nem fizetős hely, mint a Dévay, ezért nekem a HSG-ért sem kell fizetnem. A HSG-re azért van szükség, hogy megtudjátok, hogy a petevezetők átjárhatók-e, azaz, hogy a kiskatonák egyáltalán eljuthatnak a petesejthez.
Ne parázz annyira, a kolleganőm nem rég esett át ezen a beavatkozáson, ő azt mondta, hogy kb. 10 perc az egész, és annyira kellemetlen, mint egy menstruációs görcs. Utána is fájogat még, meg görcsölget, de azért ki lehet bírni.
Ha túl leszek rajta a jövő héten, akkor megírom a saját tapasztalataimat OK?!
Mióta jártok a Dévai-ba?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Lányok kérdésem lenne.
Szerintetek szedhet a párom Proenzi 3-t? Nincs semmilyen hatással arra, ha a jövőhónapban is mennénk inszemre?

Kép

Kép
pkagi

Szia Emi Kép
Igen én is Dévaihoz járok. Fenn van a honlapjukon, hogy milyen vizsgálatokat kell megcsináltatni. Nekem a háziorvosom írt beutalót mindegyikre.
Van egy Dévais topik is, gyere oda is Kép
Nálunk kevés a kiskatona és arről van papírunk is, így nálunk nem kellett átjárhatósági.
De ne félj tőle, valóban sokaknak féjdalmas, de azért túlélhető.
Mi februárban voltunk elösször és márciusban már meg is volt az első beültetés.
Dévai nem tököl, úgyhogy nektek is gyorsan fog menni minden.

Ági Kép
Mire jó a Proenzi 3?

wish

WishKép
Izületi problémákra. A párom még csak 28 lesz, de már baja van. Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép
Közben utánnakerestem a neten, szerintem nem árt a kiskatonáknak.
Szegény férjed. Mije fáj? Nekem 26 évesen durrant be a hátam. Az egyik unokatesómnak meg 19 évesen.Kép

Megann Kép
Van valami hír?

wish

Megann,
A toxoplasma vizsgálatnál, ahogy Myra is írta 3 értéket néznek. Az IgG pozitív érték azt mutatja, hogy átestél már korábban ilyen fertőzésen. Az IgM pozitív érték azt, hogy a szervezetedben még kimutatható a fertőzés, IgA pozitív érték azt, hogy friss a fertőzés. Ha az IgA már negatív, a fertőzés minimum fél, de lehet hogy 1 évnél is régebbi. Nekem is volt ilyen fertőzésem több mint 3 éve, az IgM még mindig pozitív, az IgA már negatív. Ha az IgM érték 2 titerszám alá megy, és az IgA már negatív, állítólag akkor már nem veszélyes a magzatra. A toxoplasma fertőzésben szenvedő várandós betegeket a László Kórházban dr. Ferencz Adrienne doktornő kezeli, a zoonózis ambulancián. Érdemes lenne a leleteddel felkeresni, a 455-8145-ös telefonszámon tudsz bejelentkezni. Ha a fertőzést időben észreveszik rovamycine tablettával kezelik, ami a magzatra nem káros, és megvédi, hogy a fertőzést elkapja Tőled.
Remélem segítettem.

Matchi
matchi

MegannKép

100%, hogy tudják gyógyszerrel kezelni a toxoplazmát, én is így tudom! Ne izgulj, biztos, hogy minden rendben lesz!!!Kép
Nagyon szorítok neked!!!KépKép

KatieKép

Rosszul fogalmaztam... hormonhatású készítményKép
Lényeg, hogy a hormonháztartásodat piszkálja meg az is!Kép

Én még mindíg elég rossz passzban vagyokKép. Nem tudom, mi lesz a vége...

Z.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
Nem tudom, hogy tudtok-e nekem tanácsot adni. A párommal három éve szeretnénk babát, eddig még nem jött össze. A bolgárkerék utcai Családtervező Központba járunk. Szednem kell a Clostilbegytet, voltam hormonvizsgálaton is. Egy eredményem nem lett jó, sajnos nem tudom, hogy mit jelent. Hátha Ti tudtok segíteni. LUTENIZÁLÓ HORMON: 22,4. A doki azt mondta, hogy ez magas, és hogy egyenlőre ezzel nem kell foglalkozni. Valami anyagcsereműködési zavarról is beszélt, ha jól emlékszem, és arról, hogy ez örökletes. Elég aggasztó, mert nem tudom, hogy mit jelent ez, és hogy mit lehet tenni. Szerintetek ez nagyon nagy gáz?!
zildi25

Zituska Kép
Kitartás, én nagyon drukkolok Kép

Ildi Kép
Szia itt. Nem akarok okoskodni, de ha régóta próbálkoztok, akkor nem lenne jobb helyetek egy meddőségi központban? A három év azért elég sok.
De ti tudjátok, Dodóéknak is 3 év után sikerült Kép

Ez az érték hányadik napon volt? Mi a mértékegysége? A többi hormoneredményed mi?

Luteinizáló Hormon (LH): Ez váltja ki az ovulációt. Tüszôérés után a sárgatest fázist elôidézô hormon, aminek a hatására a petefészek a progeszteron nevû, a terhesség megtapadásában és a terhesség fennmaradásában fontos hormont kezdi el termelni.
A normális LH szint nagyjából azonos az FSH-val. Ha az LH magasabb, mint az FSH, az PCO-ra utalhat. Az LH csúcs 48 órán belül ovulációt vált ki.
Normálértékek:
a ciklus elsô felében 1.9-5.8 (egyes forrasok szerint 7) UI/l (vagy mUI/ml)
az ovuláció idején 11.3-59 (egyes forrasok szerint >20) UI/l
a ciklus második felében 0.8-12.6 UI/l
menopauzában 9-75 UI/l

http://membres.lycos.fr/rgv/hormon.htm
http://www.oviklub.hu/betegeknek/3tabl.htm

wish

Wish: köszi a választ. A bolgárkerék úton meddőségi kivizsgáláson veszünk részt. MI AZ A PCO?! Tehát az eredményem alapján lehetséges lenne, hogy a 4. napon van ovulációm?! Vagy pedig van valami bajom?!
zildi25

Az előbb küldtem táblit... hát nem elszállt??KépKépKép
Na mégegyszer...

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Na végre!!Kép

WishKép

Köszi!Kép Fééééélek....

Kép
Kép
zituska28

LányokKép
PCO-k segítsetek Ildinek. Neki ez a 3. napi vérvétel volt és amit Wish írt határértékek, azok alapján ez az.

WishKép
Csak ámulok és bámulok rajtad. Le a kalappalKép Biztosan egy kicsit összetörtél, de nem ragadsz le, hanem igenis kimászol abból a gödörből. Kép

MegannKép
Nyugi, amit itt olvasok a lányoktól abból azt vontamle, hogy nagyobb volt itt a füst, mint a tűz.Kép

LányokKép
Nekem az inszem előtt automatikusan megcsinálták a toxoplazma vizsgálatot.

Én jól vagyok. Kicsit szúrkál a pocim, de reményekkel teli a várakozás. Kép

Kép

Kép
pkagi

ZitusKép
Mennek a drukkokKép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
pkagi

Köszi, ÁgiKép

Azt még nem írtam, hogy fájdogál a hasam...Kép És tegnap apával való összebújás közben is nagyon görcsölt.KépKép
Ja, és viszketek alul, és van egy kis folyásom is. Most ez mi?? Mensi tünetek??Kép
Ne mááááááááááá....Kép

Kép
Kép
zituska28

Lányok Kép
nem tudom ki kérdezte.
A toxoplazmát, rubeolás, citomegalovírust elvileg nem szűrik automatikusan, de én azt mondom, hogy vagy a próbálkozás előtt vagy a terhesség kiderülésekor érdemes szűretni.
Rubeolát már előtte, mert ha negatív, akkor szerintem érdemes oltatni, mert az nem kezelhető terhesen és veszélyes.

ingyen, beutalóval akárhol megcsinálják, egy vérvétel.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ildi Kép
Hát ha negyedik napon mérték ezt az értéket az tényleg magas. A PCO az policisztás petefészket jelent, azaz sok ciszta van a petefészekben.
http://www.oviklub.hu/betegeknek/meddo_polic.htm

Azért írtam a meddőségi centrumot, mert a Bolgárkerék utcában nem fognak csinálni se inszemet, se lombikot. Szerintem jobb lenne, ha egyből olyan helyen foglalkoznának veletek, ahol aztán segíteni tudnak a babásodásban is. Személy szerint én azt gondolom, hogy azoknak jó a Bolgárkerék utca, akik a babaprojekt elején vannak, mert ott legalább foglalkoznak már az elején is az emberrel. Akik már régóta probálkoznak azoknak szerintem jobb egy meddőségi profilú intézmény.

Írd meg a többi eredményedet is. Jó?

Orsi Kép
Vélemény Ildi eredményéről?

wish

LUTENIZÁLÓ HORMON: 22,4
FSH: 5,5
PROLAKTIN: 192,3
hTSH: 1,749
Köszönöm a segítséget, legalább már van némi fogalmam a PCO-ról. Már csak azt nem tudom, hogy kell-e ezzel foglalkoznom, mindenképp kezelni kell?!
zildi25

Sziasztok lanyok!

Megann!
Nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi, biztos lehet gyogyszerrel kezelni, ahogy irjak itt a lanyok!

Wish!

Jo latni, hogy ujra jobb kedvedben vagy. Siras utan az ember felepul ujra, sajnos ezt kell tennunk, en is ezt csinaltam jo par honapon at...
Klassz csaj vagy!

Milli!

En foglalkozom aloe veraval, kerdezz nyugodtan, ennekem is azzal sikerult. Royal jelly nagyon jo, berry is, de meg van egy par, aminek nagyon jo hatasa van a termekenysegre.

Ja, reggeli hanyasom megvolt, de mar nem zavar annyira, beletorodtem...

Orsi!

Az email cimem: dodo32@freemail.hu

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Wish: csak azon gondolkodom, hogy ezek szerint kellene hogy legyenek apró ciszták a petefészkemben, de a doki nem mondta, vagy nem látta, amit nem igazán tudok elképzelni. (bár bármi megtörténhet) De mindenesetre nagyon érdekes, hogy egy ilyen érték mellett így elsiklott. Azt gondolná az ember, hogy nem kell vele foglalkozni, mivel a doki se nagyon foglalkozott vele, de megijedtem a PCO miatt.
zildi25

Sziasztok!

Egyszer már jártam nálatok, amikor Noémi idehívott pötty-nézőbe. Apropó, mi lehet vele?

Én is pco-s vagyok, a Kaáliba járok. Ott nekem Adimet nevű, metformin tartalmú gyógyszert írt fel a doki, ami eddig nagyon hatásos volt: majdnem rendszeres a mensim, és spontán peteérésem van. Ez egy cukor-anyagcsere gyógyszer, jótkékony hatása van a pco-sok ciklusára.
Most otthon próbálkozhatunk. De a következő hónaptól egy kis hormonnal is segítenek majd. Egyébként tavaly ilyenkor kezdtük a baba-projektet, lett is egy terhességem, de elment. 3. hónapja próbálkozhatunk újra.
Azért jöttem, mert korábban írtatok a munka- család ellentétről. Én most kaptam egy szuper állást, és nem tudom, mi legyen. Nagyon nehezen találtam végre egy olyat, ami igazán tetszik. Várjak 1-2 hónapot, amíg beilleszkedem és megismernek? Talán akkor visszavesznek a terhesség után... Vagy ilyesmit ne is reméljek?
Az a baj velem, hogy cukros is vagyok, és ezért az első 3 hónapot kórházban kell töltenem mindenképpen.
Tavaly ősz óta voltam munkanélküli...
kisegér

LányokKép
Egy gyors bejelentkezés csak.Kép
Noémi ha jól tudom 1 hét betegállományban van és otthon nincs internetje.

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok lányok!

Nekem egy hét boldogság járt, méhen kivüli terhes vagyok ,tegnap megkaptam az első inekciót amit még 4 szer kapni fogok és a pocok szép lassan elsorvad, ha mégse akkor mütétre kerül a sor!
Feladtam!!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Dodo

Nekem a korzeti dokim ajánlotta az aloét, mikor a Merional szurit mentem beadatni, mert a családtervezo kozpont nincs tul kozel hozzánk és oda 1 reggeli szuri végett nem mehetek. Ezt a kettot amit írtam. Ma reggel mondtam neki hogy kiprobalom. Nem olcso készítmények.... de ha tényleg olyan jok és foleg eredménye is lesz akkor nem sajnálom.Kép
Szoval. A kérdésem az volna hogy ha fogom szedni ezeket az aloekat, az nem kavar bele a gyogyikba meg a szurikba amit kapok? Szedek terhesség elotti vitamint /folsav stb/ akkor ezeket abba fog kellenem hagyni? Nem szeretném túlzásba vinni, nem tudom miket szedhetek egyszerre.

Kisegér
En a helyedben biztosan próbálkoznék nem várnák 1-2 hónapot, mert lehethogy a próbálkozás ellenére is az lesz belole. És ha meg sikerulne rogton akkor meg ennyi várakozás után semmilyen munkával nem cserélném ki. Hogy visszavesznek vagy nem szerintem ez így se meg úgy se biztos.
En azért vagyok ilyen véleménnyel mert én nagyon megbántam hogy az új munkám miatt a fonokom kérésére vártam 1-1,5 évet. Amikor meg sikerult végre akkor meg evesztettem és most megint probálkozunk és telik-telik az ido....
Hát ez az én privát véleményem, de donteni neked kell.Kép
mili

Barbi
Most olvasom mi tortént veled és a sírás kerulget miattad. Mert én nagyon ismerem ezt. Nekunk 3 hét boldogság járt./spontán vetélés/De ki kell bírnunk. Veled vagyunk és majd erot adunk az újra kezdéshez. Barbi nagyon sajnálom. Ez mikor derult ki vagy ez hogyan derul ki?
mili

Tudom Barbi,hogy ilyenkor semmi sem segít a fájdalomra amit a szívedben érzel. Ezen csak az ido segít majd. Én merem állítani,hogy ez amit most érzel sokkal rosszab még a sikertelenségi csalódottságnál-mert ez állandóan egy szinten mozog. Míg itt a boldogságtol fellszálltunk jo magasra csak sajnos gyorsan és nagyot zuhantunk le a foldre és nagyot koppantunk. Ezért olyan szornyú ez. De nem szabad feladni. Tovább kell kuzdenunk még akkor is ha nehéz...
mili

Barbi
Ez szörnyű, nagyon sajnálom!
Miért van az, hogy az ilyen dolgok éppen azokkal történnek, akik nagyon de nagyon akarják a babócát. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen az élet. Annyira örültünk neki, hogy neked is sikerült. Csak azt tudom neked tiszta szívemből kívánni, hogy mihamarabb túl legyél a dolgon...
... hiszen ezen már nem változtathatsz!
Kitartás, meglásd, fogsz te még babakocsit tologatni.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Zbarbi.Kép
Nagyon sajnálom.
Ne mond hogy feladod, kérlek. Nem szabad.

puszi Alina
Vendég

Mili, tegnap ment uh-ra és ott, nem kívánom senkinek ezt az érzést.Tudom hogy az idő mindent megold ,de ez most nagyon rossz érzés, tegnap mikor megkaptam az első szurit mintha a szívembe döfték volna még a nővérke is velem együtt sírt. Tudod az a rossz ,hogy egy picit megnyuszom és újból felkavar a dolog mikor be kell menni a következő szúriért.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi
Szóhoz sem jutok. Húúúúúú. Alinának igaza van nem szabad feladni. Látod, hogy sikerülhet, következőnek jó helyen fog majd kapaszkodni a babó.
Egy másik topikban van egy lány, akinek a 8. hónapban ment el a baba. Talpraállt. Most készül a 3. inszemjére.
Sírd ki magad, de utána igenis tessék felállni és továbbmenni.

Kép

Kép
pkagi

Zbarbi
Sajnos tudom milyen érzés ez. 10 hetesen rohantam az UH-ra (videókazettával), boldogan, viccelődve, és egyszer csak a doki közölte: Itt valami nincs rendben....itt baj van.
Azt hittem leesek az ágyról. Aztán meg hogy nem tudok felkelni. A műtét napja pedig életem legrosszabb napja volt. Hiába tudtam hogy már nincs szívhang, mégis ragaszkodtam a babámhoz, úgy éreztem, a szívemből-lelkembő is elvesznek egy darabot. Azt hittem ebből nincs felállás, úgy mint TE. De hidd el, az ídő ha nem is old meg mindent, de segít felejteni. Azt kívánom Neked, hogy minnél előbb talpra álj, és össze tudd szedni magad.
Leszünk mi még kismamák!!! Ez biztos.

Alina
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?