Helló Evribádi in dö topik
Vagyok én is, de az elmúlt pár napban csak olvasni hagyott időt nekem a nagymester, azt is suttyomban osonkodva és tilosban járva
Be van gőzölve őkelme, mint macskák párzási időben, mert fogzik hevesen. Közte és a macskák között annyi a különbség, hogy ő legalább itthon marad. Bár amennyit vernyog és visongat, néha nem bánnám, ha önállóan csavarogna egy órát a macsekokkal. Szóval a kínok jönnek csőstöl, a fogak kevésbé heves vérmésékletűek, ők csak caplatva-cammogva, anyát-idegesítve, fatert-ugráltatva jönnek. Tehát a német fogmanók is debilek, semennyire sem tájékozottak a mi baba-barát szülői intézményünk elvárásairól.
Kezd egy kicsit bosszantani a főbérlőink 6 éves lány unokája. Egyszer - előre bejelentve - lejött hozzánk játszani. Na azóta minden nap itt tobzódik, és rohadtul nem tudom, hogy mondjam meg neki, hogy ne jöjjön, mert ugyebár megbántani sem őt, sem a nagyszülőket nem akarom. Ráadásul olyan béna a helyzet, hogy ugyebár ő köszönés nélkül bejön, leül Boti mellé, nézi, simizi, én meg próbálnék vele értelmesen németül társalkodni. Na ez abból áll, hogy nagy gondossággal összeállítom a kérdéseimet, mire ő igen-nem-igen-nem-nem-igen-igen-igen válaszokat bír nekem visszaböfögni az orra alatt. na, hogy túljárjak az eszén, nem eldöntendő kérdéseket is nyomatok neki, mire a válaszok: piros-jó-egyiksem-mindkettő...

Ráadásul úgy ráüvölt a Botira nagyritkán, mikor egy-egy állatfigurát a kezébe vesz, hogy Botesz csákó jobb esetben csak pislog, rosszabb esetben felsír. Egy ilyen mondata a következő volt: ÉÉÉÉÉÉÉN VAGYOOOOOOOOOOOOK A TEEEEEEEEKNŐŐŐŐŐŐŐŐŐSBÉKA, TEEEEEEEEEEEEE KIIIIIIIIIIIII VAAAAAAAAAAAAAAAGY? Gondoltam is rogton, mikor a kisfaszim sírva fakadt, hogy "ja, kivagyok"

.
A minap azért már kicseleztem a csajszit, mert amikor jött ajtót nyitottam, és megaszontam, hogy éppen-pont szoptatni szeretnék, így sajna nem alkalmas a látogatás, jöjjön később (tudván, hogy az anyája úgyis jön érte, és viszi haza). Másnap (gondolom mondták a csajnak hogy előbb nézzen be a nappali ablakán mit teszek éppen, mielőtt becsengetne) iderohant az ablakhoz, benézett - éppen szoptattam - majd rohant a csnegőhöz, és becsengetett. Kimentem, montam, hogy szoptatok, de mire befejeztem, már bent volt. Ült mellettem, mint a jógyerek, és simogatta Boti fejét, aki persze emiatt rohadtul nem óhajtott szopizni. Na, amikor elment (na nem önszántából, mert jött érte a tesója, hogy indulás hazafelé) megköszöntem neki az eheti látogatásokat. De nem esett le neki, hogy ez azt jelenti, hogy nem kellene már többet jönni ezen a héten. Így aztán ma is jött, de ilyen rosszkor még sosem. Mert...
És itt hadd vágjak a történet közepébe, történt ugyanis, hogy a kisficekkel sétálni indultam volna, amikor is az öltöztetés keretén belül kicseréltem neki a pelusát. Aztán arra gondoltam a pucér popója láttán, hogy ááááááááááh, legyen neked jóvilág, kapsz öt percet pucéran

Addig felveszem én is a sétálós szerkómat.
El is vonultam a hálónkba, hátrahagyva a békésen gügyögő, jóllakottságtól elégedett, elmerülten csörgőző dedemet a nappaliban. Felvettem a farosomat, meg egy pulcait, aztán levetettem a pulcsit és pólót vettem, aztán inkább mégiscsak hideget reztem és felvettem egy kardigánt. Hajamat copfozgatva andalogtam visszafelé, amikor is furcsa szagra lettem figyelmes. Mintha egy felnőtt pont az orrom alá pukkantott volna. megálltam a folyosón, szippantottam, fintorogtam, újra szippantottam, és megállapítottam, hogy nagyon is ideje lenne valami intim tornának nekilátnom, mert már azt sem veszem észre, amikor szöknek a szelek. Aztán léptem kettőt, és erősebb lett a szag. Gondoltam gáz van, nemhogy azt nem veszem észre, hogy ha puttyogtatok, hanem azt sem, ha az már sógorostól jön, mert egy szellőnek nincs ilyen erős szaga. Nagy elgondolkodásomban beléptem a nappaliba és mit látok???? Az én ártatlannak hitt báránykám össze szaharintózta a nappali padlószőnyegét, amúgy derekasan szétmaszatolta, és mint malacok a pocsolyában, úgy fekszik ott hatalmas boldogságban, széles vigyorral tapicskálva a saját, kevésnek és illatosnak egyáltalán nem mondható féceszében

Rögtön megkönnyebbültem, hogy az intimtorna annyira nagyon talán mégsem esedékes, de meg is rémültem (és itt térek vissza az előző sztorihoz), mert a kiscsaj éppen bepillantott, majd elrohant kiabálva: óma, óma der Boti ist.... A többit nem hallottam, csak sejtettem. Na, gyorsan, hogy le ne bukjak, odarohantam a csávómhoz és mit látok, nem egy, hanem öt darab foltot készített, de az anyag java keményen ragaszkodva ott figyel a gyereken tokától lábujjig, de a combokon a fécesz vastagsága helyenként a sakkörök jégpáncéljának vastagságával vetekszik. Mivel rajtam már parádés szerkó volt, kénytelen voltam Botival, mint valami hímes tojással, őt magát saját magamtól távol tartva, pompázatosan, ámde meglehetősen sietősen kirohanni a nappaliból a fürdőbe. Sietésemnek két oka is volt: ágyin - kiérni a szobából, mielőtt óma jönne és találkoznánk a balesetet és immáron károsodást szenvedett padlószőnyeg felett, illetve, hogy Botiról az esetlegesen a gravitáció vonzásának szívesyen hódoló kakeszdarabok már ne a nappaliban, hanem a könnyebben felmosható fürdőben (de jobb esteben ott se) essenek le. Csávingert egy hanyag-laza mozdulattal hajintottam a mosdókagylóba igencsak befele, mire ő a kakkancsos kezével lelkesen elkezdett játékok után matatni (pl apája borotvája, folyékony szappan tartója, a fogkeféket igencsak az uccccsó pillanatban skerült érintésvédelmi hatályon kívül helyeznem).
Gyerek lemosása sikerrel járt, ámbár meg kell jegyeznem, hogy a lefolyó eleinte nem nagyon akart engedelmeskedni, és nem annyira volt átfolyó, mint inkább semenniyre, de rájöttem, hogy csak Boti sarka a ludas.
A szobát eredeti állapotba hoznom már kevésbé volt vicces, kihívó és kellemes feladat, de háromszori vícserével még a szagokat is sikerült száműznöm, a salakanyagot pedig remélhetőleg az utolsó molekuláig likvidáltam.
Meghoztam a kelló óvintézkedést is: mostantól csak plédeken játszhat a kölök, mert ha megint beledirrent egy adagot a légtérbe, illetve annak gravitációs vonzáskörébe, akkor a darabos anyagok immáron mosógéppel mosható felületre érkeznek, így melóm egy része megkönnyítve lészen.
Csak utólag vettem észre, hogy a dvd körül oly gondosan kialakított barrikádomon (amely nyugágyba való szivacsokból áll) szintén felfedezhető egy kakeszos ujjacska pazar nyoma és szaga

Hiába, ilyen az ösztön, ami gyerekkorban még ilyen természetesen működik: mindent megjelölni, ami csak a mienk

Kiscsaj persze visszajött, de addigra már éppen az ajtóban álltam sétára végképp felkészülve, úgyhogy nem ő jött be, hanem mi mentünk ki. Csakhogy rajta láttam némi megsértődést. Gondolom nincs akkora szerencsém, hogy a durci még hétfőn is tartson...
Liv
A hátizsákról olyan dicshimnuszt zengtem, hogy csak na, kár hogy átsiklottál felette. A zsák egyébként nem használható pelenkázó alátétként, hanem van egy lemosható, összehajtható pelenkázó alátétje alapfelszerelésként.
Judy
Nagyon szépek a srácok. De a háttérben azt nézem, hogy rajtad sehol egy karikás szem (nemhogy kettő!!

), arcod alapján meg nem vagyon van rajtad felesleg. Szerintem nagyon jól nézel ki.
Vera
Nagyon megzabálnivaló lehet Kornél falnak fordulva, birkázás közepette. Képet lécci-lécci tegyél fel!
Reditke
A magasságtól hétszentség, hogy semmi baja nem lett a picúr fülének. Mienk is volt magasan, aztán gőgicsélt párat, ha nyomta a fülét a magsság, de azóta nincs semmilyen fura tünete.
Timóca
Livike rövid hajjal is igencsak takaros kosasszonyka. Hiába, aki szép, az szép.
Bori

Ez az uccsó mondatom Eszteredre is vonatkozik, aki hihetetlenül aranyos. Nagy zsonglőr lesz majd belőle, csak akkor a tányér, meg a szája között lesz egy pálca is
GnéKriszti
Adrienn nagyon ügyi kislány, hogy a kengyel ellenére ennyi mindent tud. A nevemben is legyél rá nagyon büszke. Igazi stramm kiscsajod van
Trompipi Andi
Ne aggódj Pipike miatt. Botival napra pontosan egyidősek, alkatilag is hasonlítanak. Nos, a testsúlyuk miatt egyébként is egy kicsit hátrányos helyzetűek, mert ugye nagyobb testhez több izomzat kell, ennek kiépítéséhez meg több idő. Ő is csak forog, de azt egyre gyorsabban
A fogyi kúra első hetére én is nagyon szívesen beneveznék, légyszi küldd át nekem is!
Dino
Bernátra enyém apája felkapta a fejét, hogy micsoda szép és formás kisgyerek

A szemészetet meg Beszti nagyon jól leírta, egyetértek vele. Inkább korábban vidd el, mint későn.
Macs
Lili száraz medencéje

Tiszta száraz Hawaii

Édi lehet, errő is szívesen néznék képet.
Anyudnak sok boldogságot

Pocó
A lányok nagyon szépek, de mit is csinál Apa a háttérben? Bugizik??
Na startolok, mert indul a fürdő-műsor a nagymesternél, és erről nem akarnék lemaradni.
Csirkesz