A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Barbi, teljes mértékben átérzem amit érzel. Nekem mikor megmondták hogy valami nem OK, és a doki elkezdett korulotte magyarázni valamiket, olyan rosszul lettem hogy ha nem szolok akkor már a foldon hevertem volna. Igy lefektettek és
infúziora raktak. Rendesen sokkot kaptam és egy világ dolt ossze bennem. És most itt vagyok koztetek és igyekszem csak elore nézni és az ido elteltével egyre konnyebb, de ez nem azt jelenti hogy kitoroltem magambol teljesen mert azt még nem lehet /pedig már kb fél éve volt/.-talán majd ha újbol babocam lesz. Barbi sok erot kuldok ezekhez a napokhoz mert ez a legnehezebb++++++++++.
mili

Barbi
KépKépKépKépKép
Nem találok szavakat...igazságtalan az élet...KépKép

Kép
Kép
zituska28

Barbi
Ez iszonyú Kép Őszintén sajnálom! Biztosan kell most egy kis idő míg összeszeded magad, és akkor hidd el, újra akarni fogod a babát! Ne hagyj itt bennünket, veled leszünk, támogatunk, drukkolunk! Nem adjuk fel amig nem lesz meg a babánk!!!!!!!!!!

Tündi
Vendég

Alina
Veled mi van? Késik még mindig?

Agi
Nagyon szorítok hogy legyenek már jo hírek is. En szombaton megyek dokihoz, megnézi a Merional szurik eredményét. Szerinted mit várhatok? Szombaton már a 4.et kapom. Mire képes 4 szuri a 10.cn napon?

Fruzsi
Ha erre jársz írj nekunk mi van veletek.
mili

MilliKép

Leírom Neked, hogy milyen eredményeim voltak 4 Merional után a 11. napon!Kép

- endometrium: 7,6 mm
- jobb oldalon: 15,3x11,1 mm + 12,3x12 mm 3 db
- bal oldalon: 17,5 x13,8 mm + 15,3x13,3 mm + sok 9x9 mm

ezek után kaptam az 5. merional-t, a méhnyálkahártya vastagítására, és a 14. napon 9,6 lett a méhnyálkahártya, és volt 4 db gyönyörű tüszőm!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

MiliKép
Remélem szombaton jó eredményeket fogsz produkálni, szorítok, ám!!Kép
Igen, még mindíg késikKép

AKép
Vendég

Zituska

Koszi majd én is megkéredem a dokitol pontosan ha o nem fogja magátol mondani és osszehasonlítom a tieiddel. Ez ezek után mit mondott a doki mikor kellett szeretgetnetek egymást? Nagyon szurkolok neked hogy sikeruljon, hiszen neked is ez volt az elso stimulált honapod-ha jol tudom. Nekem is ez az elso.

Dodo
Elfelejtettem megkérdezni hogy az aloes készítmények mellett ha teherbeestél szedted tovább oket vagy akkor már abba kell hagyni?
mili

Zitus
Neked mikorra várható egy tesztelés? Tudom hoyg izgulsz de azon kívül hogy érzed magad? Kép De jó lenne ha magadnak rakhatnád a következő zebrát! Kép Ehhez mennek a drukkok! Kép

Tündi
Vendég

Alina

Hány napot késik? Fúúú ez tiszta jo jel,foleg ha nem szokott.Kép
mili

Mili!Kép

Ezután én a 15. napon este kaptam meg a tüszőrepesztő szurimat, és másnap délelőtt repedtek a tüszőim - tehát a 16. napon.
Majd a dokid eldönti a tüszőid méreteitől függően, hogy mikor kapod a tüszőrepit, és utánna zsupsz ágyba ApávalKépKép!

Z.

Kép
Kép
zituska28

TündiKép

Vasárnap vagy hétfőn lesz a Nagy nap - remélem!!Kép
Bár eléggé kétségbe vagyok esve, mert olyan, mintha összeszedtem volna valamit - nagyon viszketek..Kép, nem tudom miért.
Tegnap este görcsölgetett picit a hasam, meg tegnapelőtt is, amikor összebújtunk a párommal.
Mást ezen kívül sajna nem érzek, ill. picit fájnak a melleim, de mindíg szoktak mensi előtt! És nem a bimbó, hanem úgy az egész, mintha jól mellbe vágtak volna. De mondom, ez mindíg így van!

Z.

Kép
Kép
zituska28

Zitus!!

Én is vasárnap tesztelekKép.
Szorítok Magunknak ahogy csak tudok vasárnapraKépKép!!!!!!!!!++++++++++++++++++

MiliKép
6 napja késik, Kép
Vendég

Alina!Kép

OKKépKépKépKépKép Én is!!Kép+++++++++++++++++++++++
Bár Te esélyesebb vagy!!!KépKép
6 napja késik!!!!!! Hogy bírod????????
Én biztos nem bírnám ki!

Z

Kép
Kép
zituska28

Zitus, Alina!

Drukk a tesztetetkhez!!!!!

Milli!

Egyaltalan nem zavar be a gyogyiknak, sot erositi a hatasukat, ezek taplalekkiegeszitok, ugyhogy nincs kozul a gyogyszerekhez. En mast nem szedtem terhesvitamint, csak ezek kozul par termeket. Es most is folytatom, termeszetesen, most aztan a legfontosabb! Az asvanyi anyagok, calcium, vitaminok, folsav, stb!
Ha gondolod talalkozhatunk, meselek roluk tobbet, meg hogy mik vannak meg, eleg jol benne vagyok. En 1 eve szedem oket, merthogy ezek nem hatnak rogton, mivel termeszetes szerek. De megerte! Persze van akinek par honap alatt meghozza az eredmenyt, csak turelmesnek kell lenni.

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Zitus
Hát akkor vasárnapra extra drukk ++++++++++++ Kép

Tündi
Vendég

Köszi, Tündi!KépKép Addig el is kéne jutni!!!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Köszi DodoKép
TE pedig vigyázz magatokra nagyon!!!Kép
Vendég

Barbi,
Nagyon sajnálom ami történt, pedig sokan veled örültünk, hogy sikerült. Nekem is volt méhenkívüli terhességem, azt sajnos későn vették észre, már nem lehetett megmenteni a petevezetőt. Tudom, ez most kicsit kegyetlen, de vigasztalódj azzal, hogy időben észrevették, és azzal, hogy a babát elsorvasztják, mepróbálják megmenteni a petevezetődet egy későbbi terhességre.
Egy másik topikban kérdezted, hogy miből áll a laparoszkópia. Három kis vágást ejtenek rajtad, egyet a köldökben, és kettőt a 2 petevezető oldalán. A köldöködön keresztül egy kis monitort engednek le, és azzal követik a műtétet, a másik 2 vágáson pedig műtenek. Kb. háromnegyed óráig tart a műtét, altatásban csinálják. A műtét után 3 nappal már hazaengednek, ha minden rendben van. Úgy tudom, a műtéteknél elég nagy arányban sikerül megmenteni a petevezetőt, talán az esetek 60-70 %-ban, ha a műtétet időben csinálják.
Kívánom Neked, hogy ne legyen szükséged erre a műtétre.

Matchi
matchi

Zildi25!

A 4. napi nagyon magas LH értéked mindenképpen PCOS gyanús, szerintem nincsen igaza az orvosnak, hogy ezzel nem kell foglalkozni.
A PCOS-nak egyébként sokféle tünete van, nem minden esetben lehet sok apró cisztát látni a petefészkekben. Nálam se volt, mégis PCOS-s vagyok.
Én azt javasolnám, hogy keress fel egy meddőségi központot, ott kivizsgálnak, és segítenek. A Kaáli-ban pl. Kovács doki tudom, hogy sok PCOS-sal foglalkozik, de biztosan bármelyik meddőségi központban segíteni tudnak.
Sok sikert!

Kép
almodo

Szia Almodo!
Igyekszem megfogadni a tanácsod, szeretnék mindenféleképpen kifejezetten meddőségi központba menni. A Kaáli Intézetbe most telefonáltam be, csak az a baj, hogy nekem ez egy kicsit költséges. Az első konzultáció 10 ezer forint, és hát ugyebár ez csak a konzultáció. Kicsit sokallom. És gondolom a különböző vizsgálatok is szép összegbe kerülnek.
Azt mondták, hogy ezzel a PCO-val mindenképp foglalkozni kell. Egyetértek. És még azt is mondták, hogy a lombikot is szokták ebben az esetben javasolni. Hát nem tudom. Mindenesetre minden életkedvem elment, teljesen kiborít ez a bizonytalanság. Te is a Kaáliba jársz? Megtudnád nekem írni az emailcímemre, hogy milyen vizsgálat mennyibe kerül ott, és hogy a lombikért kell-e fizetni, vagy támogatja a tb?
(yamata001@freemail.hu) Előre is köszönöm!
zildi25

IldiKép
A lombikért nem kell fizetni, de a gyógyszerekért igen, amiket kapnod kell. Az kb. 150-200 ezer forint. Ez már 50%-n támogatva van. Így ennyi. A beavatkozás ingyenes.

Kép

Kép
pkagi

Zituska

MegjöttKép
Neked mennek a drukkok++++++++++++++++++++++Kép

Alina
Vendég

Alina

Ne mááááár....KépKépKép
SajnálomKépKép

Kép
Kép
zituska28

Alina
Sajnálom. Máskor is szokott késni?

Dodo
Én is meghallgatnám, csak sajnos a távolság miatt nem nagyon megoldhato. De azért megírhatnád nekem hogy pontosan az Aloe Berry nectar és a forever royal jelly hogyan tud segíteni a babásodásban.
Ezekszerint te nem is szedtél az aloe mellett terhességi vitamint? A terhesség kiderulte után ugyanazt az aloet szedted mint elotte?
mili

Mili
Nem szokott.Kép
Vendég

Sziasztok!

Barbi!Kép Nagyon sajnálom, ami veled történt, tényleg igazságtalan az élet. De mindig fel kell állni és tovább kell menni! Ezért vagyunk, ezért van ez a kis csapat itt együtt, hogy mindig segítsünk a másikon, legalább lelkileg.

Reni
Vanoreni

AlinaKép
Sajnálom, pedig nagyon szorítottam és is, hogy baba legyen a dologban, de ús hónap- új remények.

Zituska! A vasárnapi teszteléshez megy a drukk!!!Kép
Vanoreni

Barbi Kép
Nagyon sajnálomKépKépKépKép.
Ez egyszerűen nem lehet igaz Kép
Sírd ki magad, ha tudod. Nem mondom, hoyg ugyanazt érzem, de tudom milyen rossz lehet most Kép.

Ildi Kép
A BMC ingyenes (ha nem adsz hálapénzt). A Nyirő és a Sote szintén. A Kaáliban, Dévaiban fizetni kell a vizsgálatokért, de ha kiderült, hogy lombik, akkor onna ningyenes "csak" a gyógyszerekért kell fizetni.
A leletid szerint PCO gyanús vagy. UH-t nem csináltak. Nekem is sok cisztám van, de a dokim szerint ez még nem PCO. Nekem a hormoneredményeim nagyjából normálisak.

Lányok Kép
Mensi megjött, hihetetlen erős, hasonló görcsökkel kísérve Kép Már egy hete vérzek, persze az elején csak szivárgott...
Kiváncsi vagyok milyen ciklus lesz ebből.
Ma tréningen vagyok Kecskeméten, de csak nézek ki a fejemből.

wish

Lányok!!!!!!!!!!!!SOS!!!!!!!!!!

Vendég

Viki Kép
Tök normális! Ha más adja is be tud kékülni. Eltaláltál egy erecskét. Ez semmi gond. Velejáró!!!!

pusszancs. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Barbi! Alina!
Sajnálom KépKépKépKépKép

Mili!
Nagyon szorítok a következő inszemhez!

Dodo!
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy, de úúúúúúgy irigyellek, és örülök!!!!!!!!!!

Viki!
Én sajna nem tudok segíteni, de sztem nem baj. Az anyag benned van, és fel is szívódik. De én nem vagyok mérvadó ebben.

Zituska!
Kezem-lábam ÉRTETEK szoríííííííííííííííííííííííííííít!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

én meg csak várok és várok és várok és várok...

Lányok!
Ha ebben a hónapban sikerül, még megvan az esély egy decemberi babónak KépKépKépKépKép

Puszi - Kriszta

mohácska

Barbi!

Nagyon sajnálom ami veled történt. SOHA-SOHA nem szabad feladni! Amig egészséges nő vagy, van méhed, petefészked, addig még mindig lehet babád.Sajnos az élet nem mindig igazságos.

Én jól vagyok, most 6 hetes 4 napos a babócám a pocakomban. Az orvos azt mondta, hogy már elenged a saját dokimhoz és ott kérjek egy 8. hetes ultrahangot. Még sajnos, azt mondta 2 kritikus hetem van, a baba meghalhat vagy elvetélhetek.
Állandó félelemmel fekszem és kelek, nem tudom, hogy dobog-e még a kicsi szive.
Már előjöttek a terhességi tüneteim elég rendesen.
Reggeli hányás, egésznapos szédülés, iszonyú fáradtság. Abban bizom, még ezek a tünetek vanank addig rendben van belül minden.
Jó lenne, már túllenni a 12. héten, utána már minden könnyebb egy kicsit.

Képzeljétek, most egy csomó ismerősöm is teherbe esett, olyanok is akik már régóta szerettek volna és nem sikerült.Kép
Ez a mi évünk csajok, mindenkinek lesz babája meglátjátok!!! Kép Kép

Puszi

Fruzsina

fruzsina32

Viki,
Az nem baj! Nálam is a 7 szúrásból 1 bekékült, mégis lett 3 nagy tüszőm. Sok sikert!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Jaj, Csajok, borzasztóan szenvedek...Kép
Mostmár tuti, hogy valami gombás fertőzésem van - elviselhetetlenül viszketek...
Dokihoz csak jövőhét elején tudok menni, nem tudom, addig mi lesz velem.Kép Pláne, ha esetleg baba van, mert Rá különösen veszélyes a fertőzésKépKép:
Mi a frászt csináljak????

Kép
Kép
zituska28

Zituska!

Szerintem vegyél a patikában Canesten krémet. Azt használhatod. Kenegesd magad kivülről. A viszketést biztosan csillapitja. De a patikában a gyógyszerészt azért kérdezd meg, hogy használhatod e.

Katie
katie

Zituska!
Nem biztos KépKépKép.
Esetleg canesten kenőcs? Recept nélkül gyógyszertárban kapható. Úgy tudom, az nem árt, de kérdezd meg a gyógyszerészt.
Aloés terméket nem tudsz szereni? Ha jól emlékszem valamelyik kenőcse és a First is segít. Próbálj írni Dodónak egy mélt. Vagy hívd fel, ha meg tudod szerezni a telefonszámát...
Tarts ki!

Kriszta

mohácska

Kriszta!Kép

De jó, hogy mondod...First van itthon!!!Kép
Az tényleg jó lehet!!

Canestennek utánna olvastam, terhesség I. trimeszterében nem használható, és sajnos más se nagyon...

Kép
Kép
zituska28

Zituska,

bocsi, hogy bepofátlankodom, de nekem 4 éve szinte egyfolytában kiújuló gombás fertőzésem van. Így tudom, hogy a patikában már recept nélkül kapható a Pevaryl G nevű gombaölő kúp. (3 db van benne és 1363 Ft) A gomba egyébként nem terjed tovább a hüvelynél, azaz fölfelé semmiképp, így a terhes nőknél is a kúpos megoldást alkalmazzák a terhesség során, ha gombás lesz a kismama - ami ugye igen gyakori. Szóval hamar és bátran vegyél kúpot, mielőtt kihullik a hajad a viszketéstől és a csípő érzéstől.

Lola (alias Zita)
lolita

A kívülről való kenegetés pl. Canesten krémmel semmit nem ér, mert nem erre van kitalálva. A gomba bent, a hüvely falán van.
lolita

Köszi, Druszám!!Kép
Ki fogom próbálni!

Kép
Kép
zituska28

Zitus!
Amikor nekem mesélte az aloés ismi, azt mondta, hogy bármire jó, őneki volt gombája, ráfújta egy tamponra és úgy rakta fel. Nem tudom, hogy ez így alkalmazható-e. De kipróbálnám ezzel együtt Lolita gyogyiját is.

Erről jut eszembe: lehet, hogy én is befújom magam vele, mert nekem a bőröm viszket még mindíg. Voltam bőrgyogyinál, adott krémeket, mosakodót, voltam vérvételen, a körzeti azt mondta, minden ok, de megmutatom a bőrgyogyinak is hétfőn. A viszketésem viszont nem múlik, sőt... éjjel fel is ébredtem arra, hogy embertelenül viszketek, a lábam a derekam, a hasam. Azonkívül, hogy vörösre vakarom, semmi nincs rajta.

Jó éjt!

Kriszta

mohácska

Kriszta!Kép

Már be is vetettem a First-öt, majd meglátjuk milyen lesz!Kép
Nekem is nagyon száraz szokott lenni a bőröm így tél végére. Én babaolajat használok fürdéshez is, és utána is bekenem magam vele! Nekem bevált!Kép
A nagyon száraz foltokra, vagy a számra - ha ki van száradva - körömvirágkrémet használok!
Próbáld ki!Kép

Ja, és van még egy LinolaFett nevezetű krém, az is nagyon jó bőrszárasságra!

Z.

Kép
Kép
zituska28

Zitus!

Nekem hasonló tünetem volt fősulis koromban és akkor én is használtam a canestent ami,nem igazán fejtette ki hatását,és amikor már 3x-ra visszatért kezdtem használni az intim zuhanyt.Nálam az olyan jól bevált,hogy 4 éve semmi...(kopp-kopp-kopp).

Lányok!
Köszönöm a szuriról az infókat megnyugodtam.Holnap reggel ügyesebb leszek.

Jó éjt mindenkinek!!!!!!!Kép
Vendég

AlinaKép
Úgyan ez volt nálam a múlt hónapbanKép Nálam se szokott késni, de akkor 11 napot késett!!! Igy kicseszni velünkKép
Fel a fejjel!
Vendég

ZituskaKép
Az nézzétek meg, hogy a férjed "makkján" nincsennek-e pici piros pontok.
Nekünk már kétszer volt ilyen. Én nagyon viszkettem, neki pedig ott voltak a pici piros pontocskák.
Azt nekünk gyógyszeresen és kenőccsel kezelték ki. Ez el lehet kapni a nőknek és a férfiaknak is egyszerűen egy Wc-n.

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok

Most jottem a dokitol. Nem tul jo hírekkel.
Aki jártas a témában kérem véleményezze.

Nekem 3 Merional után:
endometrium 6mm
1 baloladli tuszo 16mm
Ma kaptam a 4.Merionalt és holnap az 5.et. Hétfon UH.

A férjem spermaeredménye:
22mil sperma osszesen ebbol 7 millio mozgo de csokkent mozgással. Es morfologia:-75%-ez mi?

Kérem véleményezzétek és segítsetek tanácsaitokkal és tapasztalataitokkal.
Majd késobb jovok és visszaolvasok.
mili

Mennyi a min.spermaszám amikor már megcsinálják az inszemet?
mili

MiliKép

A Te eredményeid, még 2 db szuri után akár jó is lehet!!!! Kép

A nyálkahártya úgy tudom,hogy 7mm (?)től jó, a tüsző pedig 18mmtől. De neked még van 2 napod növeszteni őket!!! Kép

A férjedhez sajna nem tudok hozzászólni.

Katie
katie

Milli Kép

Szerintem a te eredményeid jók, ahogy Katie is irta. Én 6 mm hallottam a méhnyálkahártya minimimum vasatgságra. A nyálkahártya vasatgítására egyél sok joghurtot, kefírt.

A férjed eredményehez :"általaban 12 milliós össz-spermaszám minimum szükséges hogy egyáltalán az inszemináció szóba jöhessen"
Ez nem tudom mennyire igaz.

Ezt találtam még:
Normál spermigram - WHO-1999
A spermiumok
száma > = 20 millió/ml
mozgékonysága >= 50% az összes mozgó spermium aránya
quali. mozgékonyság >= 25% nagyon jó mozgékonyság
quali. mozgékonyság 25% mérsékelten jó mozgékonyság
quali. mozgékonyság < 50% mozdulatlan
alakilag > = 30% a normál morphologiájúak aránya

Az ondó
mennyisége 2-8 ml
pH-ja 7-7,8
kezdeti fruktóztart. 1,2 mg/ml
elfolyósodás ideje < 30 perc

wish

Mili!Kép

szerintem is még két szuri sokat fog változtatni!Kép
A fiúk eredményeiben nem vagyok valami jártas...

Viki!Kép

Nekem is van intim zuhanyom, de azt se nagyon javasoljájk terhesség esetén...

Ági!Kép

Szerencsére nincs ilyen problémánk, csak én viszketek...KépKép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?