A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Margit Kórház Szülészet

Doris

Szerencses en sem vagyok!Szeptemberben volt laparom,PCO-s vagyok.
De szeptember 11.-en megmutott es a 2. ciklusban bejott pedig nem is tettem erte semmit,sot veletlen voltKép
Ma kell mennem,most hivtam mondtam neki a pici verzest es bejon este a korhazba megnez!
A korhazrol csak jot tudok irni,nagyon kedvesek voltak a noverek,az altatos Katica is.A dokimat meg ecceruen imadom,nagyon szimpi.
Az endo sem gyogyithatatlan!!Sot,csak ido kerdese!KépKép

pussz,Krisztinka
kriszti

KrisztinkaKép
Mi az a PCO? Bocsi, ha túl egyszerût kérdeztemKépA korházról "sajnos" elég sok tapasztalatom van de szerintem is nagyon kedvesek, rendesekKép Kíváncsi leszek mit mond az OrvosodKép

Puszi: Doris
doris

Doris

A PCO a sok-sok ciszta a petefeszekben.
Neked is jo a velemenyed a korhazrol?!Ennek orulok mert nagyon fontos.Amikor bennt voltam akkor sokat beszelgettem egy szuleszno tanuloval es nagyon jo alternativ lehetosegekkel lehet szulni.Egyebkent meg olyan jo volt a hangulat marmint az orvosok es a noverek kozt.
Holnap beszamolokKép

Krisztinka
kriszti

Sziasztok Kép
Én nemsokára indulok a AMrgitba körülnézni szülésznö-fogadás ügyben (majd tölük kérek tanácsot orvossal kapcsolatban). Annyi mindent összeolvastam már, hogy teljesen tanácstalan vagyok. Most vagyok egyébként 8 hetes.
zsani

KrisztinkaKép
Várom a beszámolód nagyonKépKép

doris

Krisztinka,
Hü de gyors voltál KépKépKép. Jó téged itt látni a másik topikból.Kép Minnnyárt megnézem voltál e a friss kismamáknál isKépKépKép

Doris, Mamacs
Titeket is jó látni! KépKépKép

Lányok, a Péterfy-ben speciális császárral hozzák a világra a babákat. Ezáltal a császár után a lábadozási idö nagyon minimális, sokkal gyorsabb az eljárás, kevesebb fájdalom stb, stb.

Szóval ha valaki tudna segíteni: Alkalmaznak ilyen a Margitban? vagy ez csak a Péterfy kiváltsága?

Én is, csakúgy mint Krisztinka, Fábián dokihoz járok már legalább 5-6 éve és én is csakúgy mint Mamacs 9- max 12 hónap múlva szülök! Ezt garantáom!

Puszi mindenkinek,
Moni
mj

Én 2000. áprilisában szültem a Margitban dr. Szépnél, a szülészmõt Szebeni Annának hívták. Nem én választottam, de nagyon rendes volt. Az elsõ babám a Kútvölgyiben született, az borzasztó hely, itt elégedett voltam.
Sajnos mire a szülõszobába kerültem, bekötötték a szokásos gyorsító infúziót (az orvosom erre látatlanban, mobil telefonon utasította a szülésznõt - vannak sejtéseim, miért volt ilyen sürgõs, pedig tudta mennyire félek az oxytocin infúziótól, elsõ bébinél 9 órát feküdtem tûvel a vénámban).
Viszont ahogy olvasgatom a hozzászólásokat, az újszülött részen hasonló tapasztalatokat szereztek a kismamák, mert nekem sem segített senki a szoptatásnál, még jó hogy "profi" voltam. Szerintem nem az anyukáknak kellene szólni, hogy mutassanak meg ezt meg azt.
Ja, és nagyon kiakadtam egy Betty nevû szülésznõre, aki mikor nõvérként volt a rooming-in részen szolgálatban, meglehetõsen gorombán beszélt velem, csak mire én hülye elsírtam magam, akkor vett visza. Inkább nekem kellett volna jól odamondogatni! Ezt muszáj volt leírnom.
Seymour

ZsaniKép
Légyszi írd majd meg a tapasztalataidatKép
MóniKép
Jó itt talizniKép Én sem tudom, hogy csinálnak-e ilyen speckó császárt de kíváncsian várom az infókatKépJó lenne együtt várni itt a babánkat nem? Mamacs! Benne vagy???
SeymourKép
Köszi a tájékoztatástKép Gratulálok a gyermekedhez és jó tudni, hogy mire számítson az ember lányaKép
KrisztinkaKép
Párod mit szólt?KépKép

doris

Sziasztok Lányok!

Már régóta olvasgatom a Társalgó rovatait, és most szeretnék én is csatlakozni hozzátok!
Tavaly nyáron teherbe estem, de sajnos nem tartott sokáig a boldogságom... elvetéltem 9 hetesen. Azóta már négy hónap eltelt és úgy érzem mostanra sikerült feldolgoznom a történteket. Most szeretnénk a párommal megpróbálni újra.
A történtek óta elköltöztünk Óbudára és szükségem lenne egy jó orvosra.
A leírások alapján dr. Sztanyik és Dr. Béres tûnt a legszimpatikusabbnak, de még nem döntöttem kihez megyek. Örülnék ha megadnátok a pontos címet (magánrendelõ) és telefonszámot, hogy hol lehet õket elérni.
Dr. Lévrádiról milyen véleményetek van? Prakitkus okokból kérdezem, mert az õ magánrendelését megtaláltam és közel van a lakásunkhoz.
Elõre is köszönöm
Timi
tim

Szia Timi,
dr. Béres László telefonszáma:06-30-9624703 rendelõ:388-82776 a magánrendelése szerdai napokon van a Szõlõ utcai hosszú tízemeletes házban! Én szívbõl ajánlom Neked õt!
üdv.: Breki
Breki

TimiKép
Sajnálom ami Veled történt, és drukkolok, hogy mielöbb sikerüljön a BabócaKép A kérdésedre nem tudok válaszolni, mert Pálffy dr.-hoz járok aki szintén nagyon jó orvos de a Többieket nem ismeremKép

doris

Breki, Doris!
Köszönöm az infókat!
Jól olvastam egy másik topicban, hogy Ti is most próbálkoztok a babával? (bocs, ha tévedek)
Akkor már biztosan tapasztaltabbak vagytok , mint én!
Nekem szeptemberben volt a mûtétem, és azóta nem is próbálkoztunk a párommal. Mielõtt azonban ezt megtennénk úgy gondolom jobb ha lát egy orvos és megvizsgál.
Sajnos nem tudom, hogy mi történt a babámmal, szövettant sem vizsgáltak! Mivel választott orvosom akkor még nem volt az ügyeletes doki vett fel és õ is csinálta meg a mûtétet. Tágítani kellett, nagyon durva volt és még azt is elfelejtette velem közölni, hogy mire számíthatok. Teltek az órák és egyre rosszabbul lettem, nagyon erõs görcseim voltak és nem segített rajtam senki! Órákkal késõbb, amikor már a WC-ben kijött belõlem "minden" hívott a mûtõbe, hogy befejezze, amit elkezdett... Kontrollra sem hívott vissza ( felmerült bennem a gyanú, hogy azért mert nem adtunk elég pénzt neki).
Ennyi negatív élmény és tapasztalat után egy kicsit félve indulok neki az újabb babaprojektnek, bár tele vagyok reményekkel és bizakodással, hogy talán még az idén a kezembe foghatom a pici babámat.
Örülök, hogy létezik ez az oldal, nagyon sok hasznos információt olvastam már itt, és remélem ezután is fogok!

Puszilok Mindenkit
Timi
tim

TimiKép
Le vagyok döbbenve azon amit írtál.... Mi az, hogy "nem adtatok elég pénzt"...? Se szövettan, se kontroll....?Kép
Nekem is volt vetélésem de komolyan kivizsgált és kivizsgál az orvosom és ez Nála nem pénz-kérdés!!!Kép
Sebaj! Most már biztosan emberséges orvos kezébe fogsz kerülniKép Szorítok NektekKép

doris

Doris

Ez csak következtetés, nem olvastam jó véleményeket errõl az orvosról (sõt!), és többen is írták, hogy pénzéhes! Így nem tudok másra gondolni, minthogy ez lehetett az oka. Vagy az érdek- és érzéketlenség. Tudod, amikor az UH-ról jöttem visszafelé az osztályra könnyes szemekkel és próbáltam felfogni, hogy meghalt a kisbabám (mert én már kisbabámnak tekintettem, bármennyire is fiatalka volt még -9 hetes-)összefutottam vele a folyosón és elcsukló hangon mondtam, hogy mi történt, azt felelte, hogy: "ne mondjon ilyet, hogy meghalt, nem volt még ember!" Lehet, hogy vígasznak szánta, de nekem nem segített vele az biztos.

Ezért vagyok egy kicsit frászba, hogy most kihez menjek!
A Te orvosod (dr. Pálffy) hol és mikor rendel? (elküldheted mail-en is)
Fontos lenne számomra, hogy lelkiismeretes legyen az orvos, akihez járok, mert eddig egynél sem tapasztaltam ezt. Peches vagyok, mi tagadás az orvosokkal. Nincs szükségem mézes-mázosra, csak emberségesre, olyanra , aki odafigyel a babámra.
Ráadásul nálam még RH összeférhetetlenség is lehetséges, mert 0RH- a vércsoportom, a párom meg 0RH+. A mûtét után megkaptam az antiD-t, de sose lehet tudni.

Timi
tim

TimiKép
E-mail megyKép

doris

Szia Tim!
Dr Sztanyik magánrendelõje a Bécsi út 61-ben van, kedden de, csütörtökön du rendel (este 9-ig). Ezen a számon kérhetsz hozzá idõpontot: 436-7344. Egy sima vizit 4000 Ft, kismama vizit 2500 Ft, de nyugodtan mehetsz hozzá a Margitba is. Ott nem tudom mikor rendel, de ezen a számon megmondják: 2502-420.
Ha ellátogatsz a www.noklapja.hu társalgójában a nõgyógyászati tanácsadás oldalra, ott kérdezhetsz is tõle, sõt egy-két hete õ is leírta, hogy hol és mikor rendel.
Hogy milyen ember és doki, azt már korábban leírtuk :-)
Sok sikert:
Cicus
Cicus

TimiKép
Válasz ment, kicsit terjedelmesKépRemélem minden rendben lesz VeledKép Mindenképp jelentkezz, ha már voltál orvosnálKép

doris

Doris!

Köszönöm, megkaptam a leveled! Drukkolok Neked nagyon, hogy holnap sikerüljön a fogmûtéted!

Cicus!
Köszönöm a címet és telefonszámot. Megnéztem a Nõk Lapja honlapján és elsõ látásra, fényképrõl szimpatikusnak tûnik!

Pusz
Timi
tim

TimiKép
Köszi a drukkolást, rám fér, mert be vagyok tojva...Kép Én meg szorítok, hogy mielöbb sikerüljön megtalálnod a legmegfelelõbb orvostKép Sikerült már eldöntened, hogy kihez mész?

doris

Sziasztok Kép

Bocs, hogy hétfö óta csak most jelentkezem, de nagon sok dolgom van (munka, hányinger, háztartás...).

Szülésznöválasztás: nagyon jól sikerült Kép) Tóth Mártit választottam, és elsöre nagyon kedves volt. Végre valaki elmondta, hogy hová kell mennem, mit kell intéznem. Azóta már jártam a védönönél is, meglett a kiskönyvem, és vérvételre is bejelentkeztem. Szóval végre elindult a dolog Kép) Sajnos most szabadságon van, de jövö hétre igérte, hogy felveszi a kapcsolatot a dokival, és akkor végre lesz orvosom.

Lévárdit én azért választottam, mert a barátnöm ott dolgozik (mütösnö), és ö ajánlotta, mondván, hogy az én karakteremhez ö illik leginkább, és neki szimpatikus a stilusa (úgy értem, hogy ahogy a mütöben dolgozik).

Tim: megadnád a magánrendelöje számát?

Most csak ennyit irok, mert kezd megint hányingerem lenni... Aprópó: nektek mikor van hányingeretek? Nekem egész nap Kép))))

zsani
zsani

Jaj, az elöbb elfelejtettem...

Tim:
"azt felelte, hogy: "ne mondjon ilyet, hogy meghalt, nem volt még ember!" Lehet, hogy vígasznak szánta, de nekem nem segített vele az biztos."

Én eü. dolgozó vagyok (nem szégyellem;), és simán el tudom képzelni, hogy igenis meg akart vigasztalni. Ez persze nem menti az alól, hogy látnia kell, melyik pácienssel hogyan kell beszélnie. Egyébként egyetértek vele abban, hogy egy ilyen veszteséget könnyebb úgy feldolgozni, ha igy fogja fel az ember. Csak sajnos ez nem megy rendelésre.
Tényleg szomorú, hogy sokan elfeljtik (orvos, növér, stb.), hogy az, aki elöttük van, az nem egy darab fa, meg nem egy két lábon járó petezsák, hanem élö és érzö ember.
Én pont tegnap fortyantam fel, mert kezdtem úgy érezni, hogy nekem már semmit sem szabad (enni, mozogni), mert csak petezsákként kezelnek, amit meg is mondtam jó hangosan a védönönek, aki erre persze rögtön visszakozott. (Ehhez hozzá kell tennem, hogy teljesen egészségesen élek, és nagyon vigyázok a babára is, ezért naaaaaaaaaaagyon utálom, amikor mindenre azt mondják, hogy tilos. Szegény védönönek meg is magyaráztam, hogy ha az én egyik volt osztálytársam végig ivott meg bagázott, mint egy gyárkémény, akkor az én gyerekem nem a szénsavas ásványviztöl lesz stupid. Erre persze azt mondta, hogy "igenigen, de akkor kevesebbet igyál belöle".)
Na, most jól kijött belölem Kép)) De azért jó néha "kipanaszkodni" magam Kép
zsani

Sziasztok! Én 2001. januárjában szültem a kislányomat a Margitban.Az orvosom (7 éve járok Hozzá) Dr Lévárdi Ferenc, akirõl csak csupa jót tudok mondani, mindenkinek nagyon tudom ajánlani.Az egész terhességem idején, és a szülés alatt is végig nagyon kedves, aranyos volt (az elõzõ években is ez volt a tapasztalatom és az anyukámnak is, Õ is Hozzá jár).Mindig minden kérdésemre kimerítõen válaszolt, bármikor lehetett Hozzá fordulni.A szülés alatt is nagyon sokat segített az emberségével.Én nagyon féltem a szüléstõl, és már a rendelésen beszéltünk róla, hogy mivel rettegek atûtõl nem szeretnék EDÁt kapni.Mivel Õ nagyon pártolja - minek szenvedni, ha nem muszáj-mondta - azt tanácsolta ne utasítsam el, majd akkor meglátjuk.Mivel jobban fájt a vizsgálat (nem tágultam), mint a fájások, végül az Õ javaslatára EDA lett.Elmondta, hogy higgyem el nem fáj, és ez tényleg így is lett.Az egészben az volt a legfontosabb, hogy kedves volt és nem intézte el a félelmemet egy legyintéssel, ls ez így volt az egész szülés alatt, ami végül császár lett.De mivel nagyon megbíztam benne, már nem is féltem annyira tudtam, hogy nagyon jó kezekben vagyunk.A szülésznõm Góczáné Anikó volt, akinél szintén csak a leg szót tudom használni, Õt is mindenkinek szívbõl ajánlom.Amúgy a szülészeten mindenki nagyon kedves volt, kivéve az osztályon egy Brigi nevû szülésznõt, az Õ viselkedése maga a horror volt, szó szerint.Aki még nagyon aranyos volt (Vele csak az osztályon találkoztam) Edina a szülésznõ ("belevaló csaj"), mindig lehet Rá számítani.A csecsemõsökkel tényleg voltak gondok.Nem értem, hogy várják el egy friss császárostól, hogy pl. 2 mellbõl szoptasson (ez volt a jó tanács) segítség nélkül, amikor lógnak belõle a csövek és egyedül is alig bír mozogni, nemhogy a babával.Azonkívül állandóan rohantak, úgy kellett "vadászni" rájuk ha kérdezni akartál. Mindettõl a néhány kellemetlenségtõl eltekintve nagyon jó kh a Margit, csak itt fogok máskor is szülni és amíg bent voltam nagyon jól éreztem magam. Ha van vkinek kérdése szívesen segítek.
mano

Mano, Zsani!

E-mail-t küldtem!
Olyan jó, hogy a Margit kórházban ennyi jó orvos van, ezért most nehéz a választás!

Zsani!
Hányingerrel kapcsolatban, túl sok tapasztalatom nem lehet, mert csak 9 hétig hordtam a babámat, de nekem egyszer sem volt. Teljesen jól éreztem magam.
Úgy gondolom, ez mindenkinél teljesen egyedi.
A sógornõm most vár babát (12. hét) és õ sokszor van rosszul, nehezen viseli a terhességet. Rá talán a fáradékonyság a legjellemzõbb.
Remélem hamarosan elmúlik Nálatok a sok rosszullét és élvezhetitek a várandósság minden egyes pillanatát.
Puszi
Timi
tim

Manó: örülök, hogy végre Lévárdiról is ir valaki, hiszen én öt választottam, látatlanban is a b.nöm ajánlása alapján. Nem tudod véletlenül a magánrendelöje számát?
Köszi, hogy leirtad a tapasztalataidat, ez is alátámasztja, hogy a mütöi viselkedéséböl jól itélte meg öt a b.nöm.

Tim: válaszoltam a leveledre Kép A hányingerrel kapcs.: nekem nem mindig erös, talán alapszinten nem is érzem, de néha rámjön. Akkor sem olyan érzés, hogy "mindjárt hányok", csak épp nem kellemes töle a közérzetem. De azért még mindig szerencsésebb vagyok, mint azok, akik tényleg hánynak is.

Jó hétvégét mindenkinek, kismamák, lehet hogy ma már nem nézek be.
zsani

Zsani

Amikor benn fekudtem 3 napot akkor 2 csajszinak is Levardi Dr volt a fogadott orvosa es istenitettek,nagyon szimpi volt nekem is.Jol valasztottalKép
Ki a baratnod?Nem a Zsiklai Katalin?O olyan aranyos volt a mutetemnel!

A `hanyos`kerdesben nem biztos,hogy szerencsesebb vagy!A lanyommal naponta tobbszor is hanytam de legalabb utana jobb lett a kozerzetem a mostani pocaklakommal viszont egesz nap forog a gyomrom meg este 9-kor is.
Asszem mnd1 az a lenyeg,hogy a pocakunkban vannakKépKép

Jo hetvegetKép

Krisztinka
kriszti

KrisztinkaKép
Sajnalom a gyomorforgast de kicsit irigylem isKépKépKép
Vigyazz Magatokra!
TimiKép
Voltal mar orvosnal?Kép

Puszi: Timi
doris

Szia Zsani! Valóban Lévárdi doki a világ legjobb választása, minden szempontból, úgyhogy nincs miért aggódnod, jó kezekben lesztek.A magánrendelõben tudomásom szerint nincs telefon, de ha adsz 1 e-mail címet küldöm a mobiljának a számát és a rendelõ címét.
Szia Krisztinka! Zsikla fõorvosnõ valóban egy igazi tündér, de Õ nem mûtõs, hanem aneszteziológus fõorvosnõ.Nálam is Õ volt 2001. jan-ban az aneszteziológus és ha újra császárral szülnék, akkor "csak Õ kell Nekem".
Zsani! Ha szülésznõt akarsz esetleg választani, akkor tiszta szívbõl ajánlom Góczáné Anikót. Bár a véletlen mûve, hogy Õ pont akkor dolgozott és az Én szülésznõm lett, de az biztos, hogy a köv. szülésnél csak Õt fogom választani.
mano

Szia Doris!

Bocsi,de ritkán jutok a géphez, hogy válaszoljak! Ami nekem nagyon tetszett magában a kórházban, az a tisztaság volt.(Ami újszülöttekkel kapcsolatban nem egy utolsó dolog.)
Viszont a csecsemõsök ...! Azt nem mondhatom,hogy nem válaszoltak,ha kérdeztél, de maguktól semmit nem segítettek. Én folyton a nyakukra jártam, elsõ "babás" lévén elég sok kérdésem volt,de volt aki nem merte zaklatni õket. Az sem tetszett, hogy elsõ nap amikor még külön voltunk, az Én 1/2 napos babócámat a hideg,huzatos folyosón (novemberben) csupasz fejjel tologatták, akár fürdetés után is!!!
Pro és kontra.

Puszi: Viki
viki (viki)

Sziasztok Kép
Nektek nincs olyan, hogy nem tudtok aludni? Én sokszor tök fáradt vagyok, de igy 3 tájban felébredek, és hánykolódom az ágyban...

Kriszti: én azért "megelégszem" a hányingerrel, mert nagyon uuuutálok hányni Kép) Nehogy elkiabáljam, de tegnap pl. elö se jött. Lehet, hogy múlik? Kép)
A barátnöm nevét inkább nem irom le, de nem Zsiklai Katalin Kép

Mano: irtam neked levelet. Egyébként már választottam szülésznöt (Tóthné Mártit), és nem bántam meg, mert rögtön elmondta az egész "bürokratikus" rendszert, hogy mikor hová kell menni, mihez mi kell, kit kell keresni, stb. Egyébként azt mondta ö maga is, hogy nem kell választani szülésznöt, mert náluk mindenki jó, amit én el is hiszek az itt olvasottak alapján.

Viki: igen, sokan mondták már, hogy a csecsemös részleg elég gáz...

Jó hétvégét, menjetek kirándulni, annyira jó lesz az idö (én bezzeg ma ügyletes vagyok:I)
zsani

Szia Zsani!

Küldtem e-mailt, remélem már megkaptad. Ha van még kérdésed csak szólj segítek.
mano

Igen, megkaptam, köszönöm Kép

Hogy vagytok?
zsani

Doris

Egyszer meg utalni fogod amikor egesz nap liftezikKépKép

Zsani
Az alvas nalam is igy megy,este 8-kor elvagjak a szalagot se kep-se hang,1/2 4 korul meg felebredek es forgolodom.Aztan reggel iszonyu faradtan ebredek.

mano

igazad vanKépDe nagyon kedves voltKép

szijasztok Krisztinka
kriszti

KrisztinkaKép
De szeretném, ha egész nap liftezne......NagyonKépKépMinden rendben van Veletek?
TimiKép
Mi újság?
BogyeszkaKép
Hogy vagytok? Minden rendben? Mikorra jósolják a Babucit?

doris

Képzeljétek: ma végre sikerült elérni a leendö dokimat, és holnap megyek hozzá vizsgálatra. Kiváncsi vagyok milyen lesz Kép

Ma megvettem a babakelengye elsö darabját, egy pelenkázótáskát. Naaaaaaaagyon aranyos Kép
Aztán sétáltam egy jót, olyan szépen süt a nap. Remélem mostmár igy is marad.

Remélem mindenki jól van! Sziasztok: zsani
zsani

VikiKép
Bocsi, de az elõzõ levelembõl véletlenül kifelejtettelek. Köszi az infókatKép

doris

Doris!

Még nem voltam orvosnál, de holnapra bejelentkeztem. VÉgre sikerült választanom. Igérem mindent elmesélek majd, de csak péntek környékén, mert addig tanulmányi szabin leszek, vizsgára készülök.

Olvastam máshol, hogy elmaradt a fogmûtéted, miért? Valamit nem találtak rendben?
Sajnálom, hogy nem használt a kezelés, de remélem nem kell kivárnod a fél évet a kis babócára. Drukkolok Neked, és, mint sokan mások csodálom a kitartásod. Szerintem sokaknak erõt ad!

Puszi
Timi
Tim

Zsani

Kerestelek odaat a `friss`-ben de nem talaltalakKépNme vagy benne??
Nem tudom hanyadik hetben jarsz,erdekelne!!??

puszi Krisztinka
kriszti

TimiKép
Köszi a kedves szavakatKép A hét végén már "kidepiztem" magam mert elmaradt a fogmûtétem, pénteken kiderült, hogy mitsem használt a kúra szombaton meg elutazott a Párom Israelbe és minden olyan lehangolónak tûnt. Most már minden rendbenKép Egyébként a fogmûtétem azért maradt el, mert túl nagy a gyulladásos góc a röntgen alapján és kaptam egy gyógyszeres tömést. Febr.06.-a a következõ idõpont. Akkor már biztosan meglesz a mûtét...brrrrr. ÚÚÚÚÚÚÚÚtáom. Légyszi írj az e-mail-emre ha beszéltél az orvosoddalKép A nevemre kattintva elérhetsz.Nagyon várom az infókatKép
KrisztinkaKép
Légyszi holnap Te is mond majd el a véleményed a leletemmel kapcsolatban. Most sajnos nincs nálam a papír, de holnap itt lesz és akkor leírom szó szerint a másik topic-banKép Úgy emlékszem Neked volt PCO-d ugye? És mégis Babás vagy!!! Júúúj de jóóóóóóóóóKépKép

doris

Sziasztok,

Én Valériát keresem, aki január 3-án írt.
Õaz aki váltott a Margitról, és már a Kútvölgyibe jár.
Kiváncsi lennék, hogy kihez, hogy lehet elérni stb, stb.
e-mail címem:dora.pasztor@metalinea.hu

Remélem Valéria olvassa még ezt a forumot.

Üdv.
Dóra
Dóra

Sziasztok csajok!

Ha valakinek kb egy hete baba van apocijában, annak normális hogy nö a foga, vagy akkor nem babás?Mikortol kell a kicsinek kálcium?

THX
Mamacs
mamacs

MamacsKép
Írtam Neked a másik topicba de ide is válaszolokKép Babás vagy? ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy örülnékKép Szóval Nekem és a Páromnak a Centrum-tól kezdtek el nõni a bölcsesség fogaink. Szerintem a hirtelen jött túl sok vitamintól. Nem hinném, hogy a fognövekedés befolyásolná a terhességetKép

doris

Sziasztok Kép

Megint kimaradt pár nap, de ritkán van energiám leülni a gép elé...Délutánra már elég fáradt vagyok. Viszont vidám, kiegyensúlyozott, mert a babával minden rendben, pár napja már nem volt hányingerem, söt a pattanások is múlóban vannak (le is kopogom). Szerencsére a családban is minden rendben, a munkahelyen is jól fogadják a babát, szóval idilli állapot, remélem igy is marad.

Kriszti: a Friss-be még nem irtam, idöhiány, lustaság, meg ilyenek miatt Kép)) De mindjárt pótolom.
Egyébként 12 hetes vagyok (volt egy kis vita a heteken, de végül kiderült, hogy nekem van igazam), aug. 15-re vagyok kiirva, a Margitban fogok szülni Lévárdi dokinál és Tóth Mártinál.

Doris: sajnálom, hogy ilyen gondjaid vannak, drukkolok, hogy sikerüljön minden (sajnos a fenti okok miatt kissé alultájékozott vagyok, de igyekszem felzárkózni).

Mamacs: 1 hetes vagy? Gratula Kép
Nekem meg a körmöm nö veszettül, mióta albérlö van a pocakomban.

Lányok, Ti szedtek vitamint? Én eddig nem szedtem (orvossal egyeztetve akartam elkezdeni), és most Lévárdi dr. azt mondta, hogy az egész terhesség alatt 1 doboz Elevit elég lesz. Örülök is neki, hogy igy áll hozzá, mert nem szeretnék egy túlvitaminozott "tápszerpufi" újszülöttet (na, ezt most jól leirtam)...

Egyébként tegnap vigyorogva mondta a dr., hogy olvassák a fórumot Kép

Na, jó éjt, átmegyek a Frissbe, hogy ott is kipipáljam a megjelenést.

Pihenjetek sokat, mindenkinek jó babavárás és sok sikert Kép
zsani

ZsaniKép
Örülök, hogy minden rendben van VeletekKép JÓ babavárástKép

Ha olvasgat bennünket egy-két Orvos, olyan jó lenne, ha tanácsokkal, javaslatokkal vagy egyszerûen csak kritikákkal illetne MinketKép Örömmel fogadnánkKép

doris

Zsani

nem csodalom,hogy hulla faradt vagy ha alvas helyett ejjel itt irogatszKépEgyebkent en is a rosszalvo kismamkhoz tartozom eddig mozdulni sem tudtam a cicijeimtol mostanaban pedig olyan eberen alszom mindenre felebredek es ebren maradok.
En szednek 2-3 naponta vitamint mert gyumolcsot sem tudok enni a ropiben meg ugye semmi vitamin nincs de az is kijon belolemKép

pussssz Krisztinka
kriszti

Kedves Doris!

HA (Kép) olvasgatnak is, szerintem jobb, ha megmaradnak olvasgatásnál.., hiszen tanácsokat ad majd a tanácsadóban és -szerintem- nem örül a legtöbb doki annak, ha más belekotyog az ö dolgába..(föleg úgy, hogy mindehhez a nevét is adja az a másik)
A kritikának is lehet presztizs rontása, hiszen a vélemény le van írva, azt fel kell vállalni...szerintem elég kínos lenne, hogy Téged/engem kritizál itt a neten (csak mert rossz kedve van pl.) majd a következö rendelési idejében egymásra mosolygunk..mert ugye fontos a jó hangulat, meg az egyetértésKép
A másik meg az, hogy HA (Kép) olvasnak, így legalább tudja, hogy Te/Én mit is gondolunk a kórházról, mit az ott dolgozókról és TALÁN ezek az igazán öszinte hozzászólások segíthetnek abban, hogy TÉNYLEG baba- és mamabarát szülészet legyen.. (Pl. a csecsemösöket sokan/sokat szidjuk, biztos vagyok abban, hogy a csecsemö osztályt vezetö is így kap csak visszajelzést, mert bizony én sem voltam olyan, hogy megkeressem és személyesen elmondjam a panaszaimat..így könnyebb talán.)

Üdv: Verus

Kép
verus

Szia VerusKép
Én arra gondoltam könnyebb lenne, ha a kérdéseinket több szakmailag képzett és tapasztalt Orvos válaszolná meg, mert sokszor túl hosszú idõt kell kivárnunk, míg orvoshoz juthatunk. (Pl. Erazmus rovata nagyon nagy segítséget jelent sokunknak, de Õ egyedül nem gyõzi mindannyiunk problémáját)Bár én maximálisan elégedett vagyok az Orvosommal, sokszor megesett már velem, hogy a vizsgálat után merültek fel bennem kérdésekKép
A kritikával kapcsolatban pont arra gondoltam, hogy a korház oldaláról képviselhetné Magukat Valaki vagy Valakik, hisz a nõvérekrõl nehezen tudom elképzelni, hogy net-közelbe kerülhetnének. Ki védi meg Õket? Az Õ nézõpontjukból biztosan másként látszódna mindenKép
Viszont igazad van. A leírt véleményeket fel kell vállalni, és ez talán nem egyszerûKép
Azért én továbbra is javasolnám az orvos-beteg találkát itt a babanet-enKép

doris

Zsani!

Nem vagyok babásKép Ma asszem megjött, holnapra többet tudok!Kép

Mamacs
mamacs

MamacsKép
Sajnálom de ne csüggedj, legközelebb biztosan összejönKép

doris

Szia Zsani!
Milyen volt Lévárdi doki, mi a véleményed róla? Ugye milyen kedves? A vitaminról Nekem is ezt mondta,Õ sem híve a "vitamingolyó" babáknak (akik csak ettõl lesznek pufik).
Tényleg Õ is olvassa ezt az oldalt?Mondott vmit errõl?

Üdv: Mano
mano

VerusKép
Mail "magánban" mentKép

doris

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?